işe başlamıssın hayırlı olsun ..Benimde bir kaç tane yarım el işlerim var...
Bir hevesle başlayıp bırakıyorum.:)
günaaayyddııınnn
sabah şerifleriniz hayır olsun hatunlaaaarrrr
erkenden gidip kapıları açayım dedim
cecoş akşam anahtarı paspasın altına koydu bende açmaya geldiiiimmm..
ama uykum pek olmamış buralarda kimselerde yok tesbihibi çekeyim, kuranımı okuyayım o zamana kadar güneş yayılır gidip bir saat daha yatarım belki:116::116:
kapılar açık hadi ben gidiyorum buralara iyi bakın
Günaydın gece herzamanki gibi uykum kaçtı 4 e doğru yattım 7:30 da kalktım bi kaç saat sonrada baş ağrısından geberirim
günayyydınnn kızı babamızı okula ve işe yolladımm ev temizlenecek minik cadı uyuyo ses yapmayayım az haberleri izleyim uyanana kadar yeşil çayımı hüplettim bile kızımlada az atıştırırm kahvaltımı
örgümü dürteyim azcık hayırlı günler
sanırım bu mesajdan bahsettin canım şimdi gördüm kaçırmışım
aslında belli listem yoktu ama asitli içecekler çekirdek hamur işi çikolata tatlı pilav bunlardan uzak durdum yediğimde de tadımlıktan öte gitmemeye çalıştım
bool su 3 lt kadar 2 fincan yeşil çay önemli bence
spor olarak da genelde yürüyüş yaptım ben bir ara leslie de yaptım leslie çok inceltip toparlıyor ama bırakınca geri salıyor vücut kendini o yüzden yürüyüşe devam dedim artık sadece yürüyüş yapıyorum aklıma gelenler bunlar canım sormak istediğin olursa sor sen
ve de artık işe gelirken klasikleşmiş olan siyah pantolonumu (bikaç tane var tabii hergün aynısını giymiyorum) bugün itibariyle rafa kaldırdım, hatta bikaç kilo sonra atmayı düşünüyorum :)
dün akşam pantolonu , düğmesini ve fermuarını açmadan üzerimden çıkarabildim. zaten bikaç gündür paçaları iyice uzamıştı üzerimden düşer gibi olmuştu. bugün başka birşey giyindim.
ama henüz pantolonun bir küçük bedeni de üzerime olmuyor nedense. :44:
üst bacak kastırıyor ve göbek kısmında düğme kapanmıyor. tam arada kaldım, nerdeyse eşofman giyicektim bugün85 ve aşağısında o bir beden küçük olan üzerime olur herhalde.
amannn olsun yeter ki vereyim de gardrop toptan değişsin razıyım, eşimden söz aldım eğer istediğim kiloya inersem bana bir limit verdi ve o limite kadar istediğin herşeyi al dedi
Burada baya deneyimli anne var anladığım kadarıyla. Birşey sorsam?
Kızım dünden beri 5 kere kaka yaptı. İshal gibi sanki. Soğuk süt içmişti bir önceki akşam sanıyorum ondan oldu. Sabah kahvaltıda biraz demli çay içirdim. Pirinç lapası iyi gelir diye biliyorum ama yemez onu. Başka ne yapsam acaba fikir verebilecek olan var mı?
allah sabır versin. kayınvalide vs değil asıl insanlar önce..........
............
Burada baya deneyimli anne var anladığım kadarıyla. Birşey sorsam?
Kızım dünden beri 5 kere kaka yaptı. İshal gibi sanki. Soğuk süt içmişti bir önceki akşam sanıyorum ondan oldu. Sabah kahvaltıda biraz demli çay içirdim. Pirinç lapası iyi gelir diye biliyorum ama yemez onu. Başka ne yapsam acaba fikir verebilecek olan var mı?
tünaydınnlar herkese regl olmuşum kilom aynı artık o sayıyı yazmak istemiyorum :S roka salatası yapcam kendime ben kahvaltıda salatayı çokmseviyorum yanında yeşil çay.çok ağrım var ve kesin kola krizim tutacak .Kazasız belasız şu regl dönemini atlatırım inşallahh.
Geçmiş olsun canım ben oğluma muz veriyorum muz çok etkili oluyo ve birde patates haşla yedir.çocukların en kolay yiyeceği şeyler bunlar en azından benim oğlum severek yiyo
haşlanmış patates iyi gelir. dene istersen...
Tünaydın :)
Bu saatte günaydın desem ayıp olur herhalde di mi?
Bugün benim ufaklık müsade etti saat 10.30 a kadar uyuduk beraber. Çok iyi geldi. Kahvaltımızı yaptık. Mutfağım ve oturma odam kalk gidelim diyor bana :) Çok işim var bugün. Mutfağı toparlayacağım, kışlık konserveler yapmıştım onları yerleştireceğim, yemek yapacağım..
Öğlen menüsüne etli taze fasülye ve bulgur pilavı yapacağım. Ben sadece fasülyeden yerim, bulgur pilavı kızıma.
Hergün tartılıyor musunuz kızlar? Ben önceki diyet girişimlerimde hergün tartılıyordum, bir gün artı bir gün eksi canım sıkılıyordu. Hergün tartılmamak lazım di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?