Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaaayyddııınnn
sabah şerifleriniz hayır olsun hatunlaaaarrrr
erkenden gidip kapıları açayım dedim
cecoş akşam anahtarı paspasın altına koydu bende açmaya geldiiiimmm..

ama uykum pek olmamış buralarda kimselerde yok tesbihibi çekeyim, kuranımı okuyayım o zamana kadar güneş yayılır gidip bir saat daha yatarım belki:116::116:
kapılar açık hadi ben gidiyorum buralara iyi bakın

Günaydın gece herzamanki gibi uykum kaçtı 4 e doğru yattım 7:30 da kalktım bi kaç saat sonrada baş ağrısından geberirim

günayyydınnn kızı babamızı okula ve işe yolladımm ev temizlenecek minik cadı uyuyo ses yapmayayım az haberleri izleyim uyanana kadar yeşil çayımı hüplettim bile kızımlada az atıştırırm kahvaltımı
örgümü dürteyim azcık hayırlı günler

Son düzenleme:
Benimde bir kaç tane yarım el işlerim var...
Bir hevesle başlayıp bırakıyorum.:)
işe başlamıssın hayırlı olsun ..

Günaydın gece herzamanki gibi uykum kaçtı 4 e doğru yattım 7:30 da kalktım bi kaç saat sonrada baş ağrısından geberirim

günaydınlarrr

canım çok teşekkür ederim. hemen hemen aynı şeyleri yapıyoruz okurken kendimi gördüm :). peki ne kadar yürüyordun canım. haftada kaç gün ne kadar süre yürüdün ?
bir de ne kadar zamanda verdin bu kiloyu?
ara öğünlerinde ne yiyorsun?
ekmeği ne kadar tüketiyorsun?
ben ekmek yiyemiyorum da

günaydın herkese..

geçmiş sayfalara biraz bakındım meryem'cim, düşük yapmışsın, Allah sabır versin canım, sana da eşine de. inşallah bu zor günleri tez vakitte atlatırsınız, zor bir dönem olduğunu bilirim. teyzemin kızı doğuma 10 gün kala kaybetti bebeğini, üzücü günler geçirdi ama şükür ki şimdi iyi. inşallah sen de kısa sürede toparlanırsın. bence de doktoruna güven, sonuçta şimdi başından böyle bir olay geçtiğini de biliyor ve eminim bir sonraki hamileliğinde her türlü ihtimali gözönüne alarak sana daha ihtimamlı yaklaşacaktır.

NURGU de hamilelik haberi vermiş sanırım. Yena'nın mesajından anladım. Allah sağlıkla tamamlamayı ve kavuşmayı nasip etsin inşallah.

bende haberler fena değil, işe gidip geliyorum, oğlum anaokuluna alıştı sayılır. her ne kadar aklım çok kalsa da ona çaktırmayaya çalışıyorum. uff pimpirikli olmak çok fena bişey.

kilo konusu pek hoş değil, hafta sonu yaptığım kaçamak bana sabahleyin tartıda 87,7 gösterdi. takıldım kaldım 85 göremedim bir türlü. tabii kaçamak yapmasam belki görmüştüm şimdiye ama. pişman da değilim eğer aklımda kalsaydı öyle küçük kaçamakla kalmaz dünyaları yerdim valla

...

ve de artık işe gelirken klasikleşmiş olan siyah pantolonumu (bikaç tane var tabii hergün aynısını giymiyorum ) bugün itibariyle rafa kaldırdım, hatta bikaç kilo sonra atmayı düşünüyorum :)
dün akşam pantolonu , düğmesini ve fermuarını açmadan üzerimden çıkarabildim. zaten bikaç gündür paçaları iyice uzamıştı üzerimden düşer gibi olmuştu. bugün başka birşey giyindim.
ama henüz pantolonun bir küçük bedeni de üzerime olmuyor nedense. :44:
üst bacak kastırıyor ve göbek kısmında düğme kapanmıyor. tam arada kaldım, nerdeyse eşofman giyicektim bugün 85 ve aşağısında o bir beden küçük olan üzerime olur herhalde.
amannn olsun yeter ki vereyim de gardrop toptan değişsin razıyım, eşimden söz aldım eğer istediğim kiloya inersem bana bir limit verdi ve o limite kadar istediğin herşeyi al dedi

bu arada çoooooooooooooookkkkkkkkkkk uzun zamandan sonra ilk defa pazara çıktım pazar günü kurulmaya başladı bizim evin yakınlarına.. herşey taze taze o kadar hoşuma gitti ki . balık aldım buzluğa attım. taze sebzeler falan. herşeyi migros'tan almaktan bıktım usandım. hafta içi de pazara gitme imkanım olmuyor tabii. bundan böyle pazar günleri pazardayım biline

...

kimsecikler yok bu saatte.. herkes uyuyor mu yahuuuuuu hadi kalkın canlanınnn
kendime de canlı canlı bir müzik açayım , aslında canım türk kahvesi de istedi ama onu maalesef şekersiz içemiyorum o yüzden yapamıycam...
...

canım bu yazdıklarını okuyunca nasıl sevindim anlatamam. ne kadar güzel bi şey değil mi benim kilom 106 iken 46 beden giyiyordum çünkü boyum vardı kilomu boy kaldırıyordu. (1,77)
şimdi 93 kiloya indim ve 44 beden giyoyurm.hatta bazı kalıplarda o bile büyük gelebiliyor. gerçekten harika bi duygu. herkes tatmalı.

s.a dun ole bı gaza geldım kı bu dıyet konusunda sabah 7de uyanıp gıttım 1 saat yurudum geldım eskısehırlı olan varsa bılır adım atmaya zorlandıgınız unıv caddesı bombostu 1 saat yuruyup geldım sonra hazırlandım lahana suyumu ıctım bıde kahvaltımı yaptım okula gıttım bı 20 dakkada ole yurudum:)

Tünaydın :)
Bu saatte günaydın desem ayıp olur herhalde di mi?
Bugün benim ufaklık müsade etti saat 10.30 a kadar uyuduk beraber. Çok iyi geldi. Kahvaltımızı yaptık. Mutfağım ve oturma odam kalk gidelim diyor bana :) Çok işim var bugün. Mutfağı toparlayacağım, kışlık konserveler yapmıştım onları yerleştireceğim, yemek yapacağım..
Öğlen menüsüne etli taze fasülye ve bulgur pilavı yapacağım. Ben sadece fasülyeden yerim, bulgur pilavı kızıma.

Hergün tartılıyor musunuz kızlar? Ben önceki diyet girişimlerimde hergün tartılıyordum, bir gün artı bir gün eksi canım sıkılıyordu. Hergün tartılmamak lazım di mi?

Burada baya deneyimli anne var anladığım kadarıyla. Birşey sorsam?
Kızım dünden beri 5 kere kaka yaptı. İshal gibi sanki. Soğuk süt içmişti bir önceki akşam sanıyorum ondan oldu. Sabah kahvaltıda biraz demli çay içirdim. Pirinç lapası iyi gelir diye biliyorum ama yemez onu. Başka ne yapsam acaba fikir verebilecek olan var mı?

kızlaaaarr hadi ben bu sabah biraz uyudum siz nerelerdesiniiizzz

uyuyuncada kahvaltım geç kaldı öğünler karıştı neyse işlerimi bitirip geldim.. bugün kp ye gidicem köyden gelmiş.. kalkıp birşeyler yapayımdaaa ne yapsam götürsem :44:
fincanda kek yapayım keki çok seviyor.. akşama gidersem çok birşeyler yaparım .. küçük eltimde adama bırakmıyor birşeyler götürdüğümü anladımı adam camiye iner inmez çocuğu gönderip ne var ne yok hallettiriyor.. yada kendisi karıştırıyor biraz çok yapayım barii.

tünaydınnlar herkese regl olmuşum kilom aynı artık o sayıyı yazmak istemiyorum :S roka salatası yapcam kendime ben kahvaltıda salatayı çokmseviyorum yanında yeşil çay.çok ağrım var ve kesin kola krizim tutacak .Kazasız belasız şu regl dönemini atlatırım inşallahh.

Geçmiş olsun canım ben oğluma muz veriyorum muz çok etkili oluyo ve birde patates haşla yedir.çocukların en kolay yiyeceği şeyler bunlar en azından benim oğlum severek yiyo

allah sabır versin. kayınvalide vs değil asıl insanlar önce
gerçekten insan olmaları gerektiğini bilseler ve öyle yaşasalar keşke!!!!
allah sana da sabır versin banu. zor valla ama lkafını sakınmamak gerekiyor sustukça afedersiniz ama
insanın tepesine çıkıyorlar.
allah ıslah etsin bu tarz insanları....

öyle işte sen zaten depondan harcamalısın. neden yemek yiyorsunuz ki!!!
hakkınız yok yemek yemeye ama laf sokulduğunda da edepli olmalısınız!!!!
kim kimi kınıyorsa allah başına veriyor. biraz farketseler bunu sorunsuz bir hayat yaşayacağız ama
maalesef kimse ama kimseee farkındalıkla yaşamak istemiyor.

sabah sabah atarlandıktan sonra herkese günaydın
bugün evdeyim kuzu kızımla. dünün yorgunluğunu henüz atabilmiş değilim. ayılamadım sanki

sizler nasılsınız tontişler???

@YENA'm işe başlamışsın. hayırlısı olsun bakalım. evet aradım seni burayada hiç bakamamıştım.
n'aptığını merak etmiştim. öğrendim
bir kaç güne atarsın o unutmuşluk hissini. her şeye adapte olursun.

haşlanmış patates iyi gelir. dene istersen...

haşlanmış patates iyi gelir. dene istersen...

Çok teşekkürler. Muz ve patatesi deniyorum bugün.

2 gundur okudugum bır cok yazıya dayanarak konusuyum hergun tartılmak motıvasyonumuzu bozdugu ıcın hergun yerıne haftada 1 tartılınca tartı gunune yaklastıgın zamanlar daha az yıyormusuz kı buda tartıda eksı demek oluomus buda bızı daha ısteklı yapıomus kılo vermeye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…