Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

mesela ben her gün tartılıyorum şahsen psikolojim bozuldu 111,0 111 111 111 111 111:S

yenacım hayırlı olsun canım
kolay gelsin

alessandracım en kısa zamanda istediğin kıyafete girersin inşaAllah

benim pazarımda pazar günü ama benim için biraz iyi olmuyor pazar günü biryerlere gidiyoruz çoğu zaman pazara çıkamıyorum.. gerçi köye gidersem pazara gitmeme gerek kalmıyor meyveyi, , sebzeyi, sütü, yumurtayı,balı köyden getiriyorum hepside katkısız..

nişastada iyi geliyor,bir kaşık nişastayı yarım bardak suda eritip içirirsen kesilir..

kızlar mutfağa gittim bekleyip bekleyip geri geldim canım hiçbirşey yapmak istemiyor adamın yanına boş gitmekte istemiyorum ne yapsam bilemedim.. karar verdim akşama gidicem akşama kadar yaparım belki.. sütte bitmiş bakkala gitmem lazım.. off bu sabah uyuyunca bir uyuşukluk geldi..hiç birşey yapasım yok işleri zoraki yaptım..

Evet çok mantıklı geldi bana bu. Tartıyı saklamak ve haftanın bir günü çıkarmak lazım..

mesela ben her gün tartılıyorum şahsen psikolojim bozuldu 111,0 111 111 111 111 111:S

Bende evdekini atmayı düşünüyordum :)

Çok hoşsun güldürdün beni :))

Çok şanslısın Dafi, köy neresi? İstanbulda doğal hiçbirşey bulamıyorum ben.. Taaa nerelerden getirtiyorum habire kargo peşinde dolaşıyorum koli taşımaktan perişan oldum görsen halimi..
Keşke benimde öyle bir şansım olsa. Eşimin babannesi muhteşem pekmez yapıyor. Karadut pekmezi. Satıyor da aynı zamanda yaptıklarını. Marketlerdekiler falan halt etmiş, öyle lezzetli ki yaptığı pekmezler. Kızıma hergün yediriyorum bir kaşık, hatta keklerini falan pekmezle yapıyorum. Çok güzel oluyor. Rafine şekerler çok tehlikeli malum.
Bulabildiğim doğal şey bir tek bu.

bizim köyümüz evime yarım saat

babaanneniz nerde oturuyor o pekmezden almak isterdim

çoook uzak ben bursadayım
burda artvinliler var onlarda yapıp satıyor sanırım ama ne kadar katkısız bilmiyorum

çoook uzak ben bursadayım
burda artvinliler var onlarda yapıp satıyor sanırım ama ne kadar katkısız bilmiyorum

Yok ben katkısız olduğundan eminim, yapılışını gördüm.Odun ateşinde günlerce uğraşıyorlar yapmak için. Dut ağaçlarının bakımını vs gördüm. Babanne bu işin çok ehli zaten, bütün köy ona yaptırıyormuş. Türkiyenin heryerine gönderiyor kargoyla, pekmez öyle kolay bozulmaz bilirsin. İstersen haber ver bana,konuşurum babanneyle.

Selamlar güzel bayanlar :) Hızlıca geçmişi okudum. Hem selam vereyim dedim hem de haber vereyim dedim. Bilgisayarı bazı programlar yüklensin diye eşimin şirketine yollayacağım az sonra. Bir iki gün giremeyebilirim. Ne özgeçmişimi güncelleyebildim, ne resimlerimi düzenleyebildim (resimli başvuru istiyor danışman firmalar) bu sebeple işle ilgili adımları atamadım geçen hafta. Office programları yüklü değil diye hevesim de kaçtı :)) Herkesin hem keyfi hem diyeti yerinde olur umarım bu sürede :)

Canım, yaşın çok gen. Umutsuz olma hiç, burada 20-30-40 kilo veren arkadaşlarımız oldu. Bu aralar bizim topiğe pek girmiyor ama üniversite öğrencisi bir arkadaşımız (ejje89) tam 45 kilo vermiş ve vermeye de devam ediyordu. (arkadaş listemden girip baktım) Sık sık başarı öykülerini oku, burada ya da takım yarışmalarında paylaşımda bulunmayı bırakma, emin ol kısa süre sonra sen bile kendini tanımayacaksın. Gençsiniz, metabolizmanın hızlıdır ya da çok çabuk toparlanır, bunun kıymetini bilin :)) Umutsuzluk yok, "battı balık yan gider" yok. Diyetin en büyük düşmanı "amaaan bugün gitti artık yarındna itibaren dikkat ederim, bu hafta böyle oldu pazartesiden itibaren çok sıkı yapacağım" gibi vazgeçişlerdir. Vazgeçmezsen sonuca ulaşırsın emin ol :)
Çocukların tepkileri nasıl da kırıcı oluyor değil mi Ergen yaştaki çocuklar daha bir terbiyesiz oluyorlar üstelik. Aile öğretsin öğretmesin böyle yüzeysel davranışları oluyor, özellikle erkek çocukların. Yaklaşık 1.5 sene önce asansörde 8-9 yaşlarındaki bir çocuk göbeğime bakıp "orada bebek var değil mi?" demişti. Ben de gülümseyip evet demiştim, ne diyeyim el kadar çocuğa. Oğlum 1.5 yaşlarında filandı o zaman. Çocuk sadece meraktan sormuştu tabii ama insana koyuyor gene de
Marks&Spencer, Dorothy Perkins, Evans, Faik Sönmez, Koton benim aklıma gelen markalar... Koton geçen sene büyük beden koleksiyonu çıkardı, diğerlerinde her zaman var...
Başka arkadaşlarım da yazmıştır belki, tam okuyamadım, muz, patates, makarna, pirinç pilavı, az yağlı pirinç çorbası, elma ve şeftali yedirebileceğin gıdalar. Bol su ve çok az yağ tüketirse faydası olur. Geçmiş olsun :)

Hayırlı günler hepinize..Bu topiğe daha sık girip daha çok motive olmak istiyorum..Buna çok ihtiyacım var..Galiba bazı arkadaşlarında var..Bırakın eşi dostu insana kendi annesi babası bile cehennem azaplarını yaşatıyor bazen.Kilolalarımın tamamını aileme borçlu olduğumu bildiğim halde hep tek suçlu benmişim gibi davranıldı..Çoğu sabah burnumda helva kokularıyla uyanırdım..Her sabah un helvası ne demek.Un yağ şeker..Vallahi böyle büyüdük :) Annemin mutsuzluğu..kötü hayat şartları derken demekki kadın
kendi mutluluğunu yaratmaya çalışıyodu...Yani eminim ister istemez böyle bir hal alıyordu..Şekerin ve karbonhidratın bünyeye verdiği geçici mutluluk tıpkı çikolata yerken yaşadığımız gibi..Mutsuzluklar bizi şekere karbonhidrata itti..Onlar bizim sığınaklarımız oldu...Ama öyle ama böyle bu kilolar alındı..Artık motive sürecine geçmek zamanı..
Herkes kendi içsel yolculuğun çıkarsa beni bu hayat niye böyle şişirdi acep diye bi baksın kendine...Beni içten içe bu kadar korkutan neymişte hırsını çıkardım böyle canım yemeklerden..Belki bu halimizden utanmayıp daha özgüvenli olaydık..Sofradan yarı aç kalkıp bize o iğrenircesine bakan gözlerle muhatap olmadan Allahım bitsin bu işkence demeden ..O ikinci yemekler.. o gece yemeklerii... o gizli gizli yemekler olmayacaktı..Yani bu yüz küsürlü rakamlara farkında olmadan gelenler bile varken bizi bu kadar kendimizden habersiz eden neymiş hele..Bırakalım da etrafımızda o boş boğazlar olsun..Her daim farkettirsinler kilolarımızı .....çünkü önce onlar farkedicek zayıfladığımızı..........

Çıkmadan ekleyeyim dedim, dafi senin poğaçaları denedim, gerçekten çok puf puf ve bayatlamayan poğaçalar oldu :) Fesleğen, domates, azıcık sarımsak rendesi ve peynirle iç hazırladım, nefis oldu. Kızıma boş yaptım o da sandviç ekmeği gibi çok güzel oldu. Sızma zeytinyağı ve tam buğday unu ile yarım ölçü yaptım :)) Aslında bizim diyete uyabilecek, ekmek yerine tüketilebilecek bir çeşit. Az yağlı, esmer, pufidik poğaçalarım oldu. Bir taneyle kalsam süper olacaktı :)

Bir süredir Nazilli'den yumurta getirtmiyordum, havalar sıcak diye. Marketten aldığım organik yumurta da öyle paketleniyor ki içine bakmak imkansız. Önceki gün aldığım paketin tamamı kırık çıkmış, onlar ziyan olmasın diye dün bütün gün pastane hizmeti verdi mutfağım. Yaptıkça yaptım Pişmanım ama akşamına hafif geçirdim. Bugün yarım saat fazla yürüdüm vb. Telafi etmeye çalıştım.

Selam cücüşlerrr

naptınızz ? ben okuldan geldim , azcık tembelleneyim , buaralar hayatım çok sosyal ekşın içerikli , bugün yine arkadaşlarla beraberim , yarında doğum günü varr , ooff ki ne ooofff , Rabbimm sana geliyorumm

valla millet , bu kızın herifi askere gitti , kız eve girmiyor falan dicekler

ammaannn napayım , tek kalınca da kendimce psikopata bağlıyorumm , en iyisi sosyal ekşınn

Umutcum sen de İpek Hanım dan alışveriş yapıyorsun sanırım :)
Marketten aldığın organik yumrutalar hangisi, markası nedir?

Daficim, ben özelden mesaj yollayamıyorum canım Mesaj kotam dolmamış. Akşam sana fiyatla ilgili net bilgi versem olabilir mi?

Heyyy gidi nursena 83 kilo olmuşun efferim sana.Mesajıma tükür falan bişey yapta doğumdan sonra bende vereyim inş.
100 kilonun üstünde geziniyorum eyi değil buralar. Bol bol nefes darlığı var. Gün sayıyorum artık 18 kaldı doğuma.:18:

afiyet olsun canım yakarsın sen onları
gerçekten ne zaman yapsam tam puan alıyor bende zeytinyağla yapıyorum.
şimdi kp.yede yapsam yumuşacık yer diye düşünüyordumda bakkala gitmek zor geliyor evde süt yok yoğurt suyu koysam diyorum birde yumuşak olmazsa diyorum bakalım birşey yapıcam artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…