mesela ben her gün tartılıyorum şahsen psikolojim bozuldu 111,0 111 111 111 111 111:S2 gundur okudugum bır cok yazıya dayanarak konusuyum hergun tartılmak motıvasyonumuzu bozdugu ıcın hergun yerıne haftada 1 tartılınca tartı gunune yaklastıgın zamanlar daha az yıyormusuz kı buda tartıda eksı demek oluomus buda bızı daha ısteklı yapıomus kılo vermeye:)
yenacım hayırlı olsun canımİyi geceler,iyi uykular kızlar..
Mışıl mışıl uyuyorsunuzdur şimdi..
Ben çok yorgunum,kafam kazan gibi.
Çok gerilemişim,zorlandım bayağı..bir kaç günümü alır adapte olmam..
Meğer ne kadar boş vaktim varmış benim.
Bugün ev de o kadar çok koşturdumki.geldikten sonra da çamaşır astım yarın da tarhanayı rondodan olmadı elek ten geçireceğim...
Eşim izinliydi bugün.:) İyi oldu rahattım o konuda..
--
NURGU,hayırlı olsun gebeliğin çok sevindim...Allah yüzünü göstermeyi nasip etsin..
Umuttçuğum,16:10 da evden çıktım bugün 10 dakika sonra servise bindim..gece 01:40 ta evdeydim.:)
Kızım beklemiş beni ilk gün diye.havadisleri dinledikten sonra uyudu..
elmacığımsalyangozcuğum,aramışsın duymadım tatlım kusura bakma...Yarın seni ararım ben...
mmery,lütfen hep yaz,paylaş bizimle emin ol paylaştıkça hafifleyecek kendini çok daha iyi hissedeceksin...
meyracığım, kusur ne demek.. Bildiklerimi paylaştım seninle.:)
Banucuğum,Hayırlı olsun canım tedavin...
ve de artık işe gelirken klasikleşmiş olan siyah pantolonumu (bikaç tane var tabii hergün aynısını giymiyorum) bugün itibariyle rafa kaldırdım, hatta bikaç kilo sonra atmayı düşünüyorum :)
dün akşam pantolonu , düğmesini ve fermuarını açmadan üzerimden çıkarabildim. zaten bikaç gündür paçaları iyice uzamıştı üzerimden düşer gibi olmuştu. bugün başka birşey giyindim.
ama henüz pantolonun bir küçük bedeni de üzerime olmuyor nedense. :44:
üst bacak kastırıyor ve göbek kısmında düğme kapanmıyor. tam arada kaldım, nerdeyse eşofman giyicektim bugün85 ve aşağısında o bir beden küçük olan üzerime olur herhalde.
amannn olsun yeter ki vereyim de gardrop toptan değişsin razıyım, eşimden söz aldım eğer istediğim kiloya inersem bana bir limit verdi ve o limite kadar istediğin herşeyi al dedi
benim pazarımda pazar günü ama benim için biraz iyi olmuyor pazar günü biryerlere gidiyoruz çoğu zaman pazara çıkamıyorum.. gerçi köye gidersem pazara gitmeme gerek kalmıyor meyveyi, , sebzeyi, sütü, yumurtayı,balı köyden getiriyorum hepside katkısız..bu arada çoooooooooooooookkkkkkkkkkk uzun zamandan sonra ilk defa pazara çıktım pazar günü kurulmaya başladı bizim evin yakınlarına.. herşey taze taze o kadar hoşuma gitti ki .balık aldım buzluğa attım. taze sebzeler falan. herşeyi migros'tan almaktan bıktım usandım. hafta içi de pazara gitme imkanım olmuyor tabii. bundan böyle pazar günleri pazardayım biline
...
nişastada iyi geliyor,bir kaşık nişastayı yarım bardak suda eritip içirirsen kesilir..Burada baya deneyimli anne var anladığım kadarıyla. Birşey sorsam?
Kızım dünden beri 5 kere kaka yaptı. İshal gibi sanki. Soğuk süt içmişti bir önceki akşam sanıyorum ondan oldu. Sabah kahvaltıda biraz demli çay içirdim. Pirinç lapası iyi gelir diye biliyorum ama yemez onu. Başka ne yapsam acaba fikir verebilecek olan var mı?
mesela ben her gün tartılıyorum şahsen psikolojim bozuldu 111,0 111 111 111 111 111:S
o zaman tum tartılar cok uzak yerlere saklansın bende almayı dsunuodum tartı eczanede tartılmaya utanıom dıe ama bu hafta sonuna kadar almıycam :)
2 gundur okudugum bır cok yazıya dayanarak konusuyum hergun tartılmak motıvasyonumuzu bozdugu ıcın hergun yerıne haftada 1 tartılınca tartı gunune yaklastıgın zamanlar daha az yıyormusuz kı buda tartıda eksı demek oluomus buda bızı daha ısteklı yapıomus kılo vermeye:)
mesela ben her gün tartılıyorum şahsen psikolojim bozuldu 111,0 111 111 111 111 111:S
Bende evdekini atmayı düşünüyordum :)
yenacım hayırlı olsun canım
kolay gelsin
alessandracım en kısa zamanda istediğin kıyafete girersin inşaAllah
benim pazarımda pazar günü ama benim için biraz iyi olmuyor pazar günü biryerlere gidiyoruz çoğu zaman pazara çıkamıyorum.. gerçi köye gidersem pazara gitmeme gerek kalmıyor meyveyi, , sebzeyi, sütü, yumurtayı,balı köyden getiriyorum hepside katkısız..
nişastada iyi geliyor,bir kaşık nişastayı yarım bardak suda eritip içirirsen kesilir..
kızlar mutfağa gittim bekleyip bekleyip geri geldim canım hiçbirşey yapmak istemiyor adamın yanına boş gitmekte istemiyorum ne yapsam bilemedim.. karar verdim akşama gidicem akşama kadar yaparım belki.. sütte bitmiş bakkala gitmem lazım.. off bu sabah uyuyunca bir uyuşukluk geldi..hiç birşey yapasım yok işleri zoraki yaptım..
çoook uzak ben bursadayım
burda artvinliler var onlarda yapıp satıyor sanırım ama ne kadar katkısız bilmiyorum
Canım, yaşın çok gen. Umutsuz olma hiç, burada 20-30-40 kilo veren arkadaşlarımız oldu. Bu aralar bizim topiğe pek girmiyor ama üniversite öğrencisi bir arkadaşımız (ejje89) tam 45 kilo vermiş ve vermeye de devam ediyordu. (arkadaş listemden girip baktım) Sık sık başarı öykülerini oku, burada ya da takım yarışmalarında paylaşımda bulunmayı bırakma, emin ol kısa süre sonra sen bile kendini tanımayacaksın. Gençsiniz, metabolizmanın hızlıdır ya da çok çabuk toparlanır, bunun kıymetini bilin :)) Umutsuzluk yok, "battı balık yan gider" yok. Diyetin en büyük düşmanı "amaaan bugün gitti artık yarındna itibaren dikkat ederim, bu hafta böyle oldu pazartesiden itibaren çok sıkı yapacağım" gibi vazgeçişlerdir. Vazgeçmezsen sonuca ulaşırsın emin ol :)benım derslerım cok ıyıdır rabbime sukurler olsun kı ve bazı arkadaslarım sınav oncesı bana acmısın bana kopya vercen bak beynın calısmaz sonra dıyıp kahkahalarla guluolar bılıorum benım kırılcagımı dusunemeyıp bunu yapıolar ama gercekten artık bıktım benım hıc bı saglık problemım yok allaha sukur zaten kılo alma sebebımde 5 yıl once babamı kaybettım ve baba hayranı oldugumdan bıraz abartılı depresyona gırdım kullandıgm ılaclar yuzunden 60 kılodan bu kıloya kadar cıktım hemde 1 yıl ıcınde sonra hep bı 5 kılo verdım ustune daha cok gerı aldım ıradesızım bunun farkındayım ama yazdıgın yazıda ole can alıcı cumleler vardı kı bu sefer olcak ıns ya 1 saat onceye kadar yıne dıyetı fılan cıkarmıstım kafamdan ama sayende tekrardan soktum kafama zayıflıycam ve o tıp ınsanların karsısına gecıp agzıma ne gelıosa sayıcam destegın ıcın cok tsk ederım allah razı olsun allah hepımıze zayıf ve saglıklı oldugumuz gunlerı gostersın
Çocukların tepkileri nasıl da kırıcı oluyor değil mi...Birde bugün markette benim başıma gelen şeyide anlatayım hazır laf açılmışken
Bu tip insanların yetiştirdikleri çocuklarında eksik olduğunu düşünüyorum
Tamam çocuklar acımasız olabiliyor ama eğer bir çocuğa o alt yapıyı verirsen ne bir kilolu nede bir özürlü gördüğünde farklı bir tepki vermez
Markette akşam üzere sebze seçerken başka bir aile daha vardı tabiki. Çocukları ( ikiside 11 - 12 var ) alışveriş arabasıyla koca hipermarkette sebze reyonlarının arasında oynuyorlar ( biri içinde diğeride koşturarak gezdiyor onu )
Tam benim yanımdan geçerken biri diğerine; '' lan baksana ne kadar şişko karı '' dedi ve o an inan ne kadar takmayacağım dediğim hale beynimden kaynar sular döküldü. Hem şişko kelimesini kullanıyor hemde karı diyor
O an nasıl nevrim döndüyse çocuklara ( ki normalde taparım onlara ve ne yapsalar kızmam ) öyle bir sinirli baktım ki anında analarının yanına kaçtılar. Sonrada dönüp Annelerine bir baktım kadında anlamadı ne olduğunu....
Marks&Spencer, Dorothy Perkins, Evans, Faik Sönmez, Koton benim aklıma gelen markalar... Koton geçen sene büyük beden koleksiyonu çıkardı, diğerlerinde her zaman var...yakında kış için alıkşveriş yapcam şimdidem stres sardı beni siz nerelerden alışveriş yapıyorsunuz büyük bedenleri nerelerde bulabiliriz .ben C&A ve LCW dışında bi yer bilmiyorum girip büyük beden var mı diyede sormak istemiyorum eğer yasak değilse paylaşır mısınız?
Başka arkadaşlarım da yazmıştır belki, tam okuyamadım, muz, patates, makarna, pirinç pilavı, az yağlı pirinç çorbası, elma ve şeftali yedirebileceğin gıdalar. Bol su ve çok az yağ tüketirse faydası olur. Geçmiş olsun :)Burada baya deneyimli anne var anladığım kadarıyla. Birşey sorsam?
Kızım dünden beri 5 kere kaka yaptı. İshal gibi sanki. Soğuk süt içmişti bir önceki akşam sanıyorum ondan oldu. Sabah kahvaltıda biraz demli çay içirdim. Pirinç lapası iyi gelir diye biliyorum ama yemez onu. Başka ne yapsam acaba fikir verebilecek olan var mı?
Çıkmadan ekleyeyim dedim, dafi senin poğaçaları denedim, gerçekten çok puf puf ve bayatlamayan poğaçalar oldu :) Fesleğen, domates, azıcık sarımsak rendesi ve peynirle iç hazırladım, nefis oldu. Kızıma boş yaptım o da sandviç ekmeği gibi çok güzel oldu. Sızma zeytinyağı ve tam buğday unu ile yarım ölçü yaptım :)) Aslında bizim diyete uyabilecek, ekmek yerine tüketilebilecek bir çeşit. Az yağlı, esmer, pufidik poğaçalarım oldu. Bir taneyle kalsam süper olacaktı :)
Bir süredir Nazilli'den yumurta getirtmiyordum, havalar sıcak diye. Marketten aldığım organik yumurta da öyle paketleniyor ki içine bakmak imkansız. Önceki gün aldığım paketin tamamı kırık çıkmış, onlar ziyan olmasın diye dün bütün gün pastane hizmeti verdi mutfağım. Yaptıkça yaptımPişmanım ama akşamına hafif geçirdim. Bugün yarım saat fazla yürüdüm vb. Telafi etmeye çalıştım.
Başka arkadaşlarım da yazmıştır belki, tam okuyamadım, muz, patates, makarna, pirinç pilavı, az yağlı pirinç çorbası, elma ve şeftali yedirebileceğin gıdalar. Bol su ve çok az yağ tüketirse faydası olur. Geçmiş olsun :)
günayyydınnn kızı babamızı okula ve işe yolladımm ev temizlenecek minik cadı uyuyo ses yapmayayım az haberleri izleyim uyanana kadar yeşil çayımı hüplettim bile kızımlada az atıştırırm kahvaltımı
örgümü dürteyim azcık hayırlı günler
afiyet olsun canım yakarsın sen onlarıÇıkmadan ekleyeyim dedim, dafi senin poğaçaları denedim, gerçekten çok puf puf ve bayatlamayan poğaçalar oldu :) Fesleğen, domates, azıcık sarımsak rendesi ve peynirle iç hazırladım, nefis oldu. Kızıma boş yaptım o da sandviç ekmeği gibi çok güzel oldu. Sızma zeytinyağı ve tam buğday unu ile yarım ölçü yaptım :)) Aslında bizim diyete uyabilecek, ekmek yerine tüketilebilecek bir çeşit. Az yağlı, esmer, pufidik poğaçalarım oldu. Bir taneyle kalsam süper olacaktı :)
Bir süredir Nazilli'den yumurta getirtmiyordum, havalar sıcak diye. Marketten aldığım organik yumurta da öyle paketleniyor ki içine bakmak imkansız. Önceki gün aldığım paketin tamamı kırık çıkmış, onlar ziyan olmasın diye dün bütün gün pastane hizmeti verdi mutfağım. Yaptıkça yaptımPişmanım ama akşamına hafif geçirdim. Bugün yarım saat fazla yürüdüm vb. Telafi etmeye çalıştım.
olur canım tabikiDaficim, ben özelden mesaj yollayamıyorum canımMesaj kotam dolmamış. Akşam sana fiyatla ilgili net bilgi versem olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?