Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bizim fıstık kapışması yalan mı oldu acaba! Nevin bi ara girdi çıktı bişey yazmadı yoğundur,Esra hiç piyasada yok Aynur'da gezmekten vakit bulamıyor :) Benimde hiç içimden gelmiyor.Girip okuyup çıkıyorum.Sabah negatif başladım öyle de gidiyor bütün gün.Diyet şevkim pek yok

ay canım içimi okudun bende bugün çok isteksizim kapışma heyecanım kalmadı henüz sapıtmadım ama dün + gördüm moralim bozuldu... düğün geldi çattı 10 gün kaldı elbisem olmuyor çok negatifim bugün...

Selam kizlaaaaaaaaar
annem bu aralar pek övüyor beni masallah
g.tün göbegin inmis calismaya baslayinca, oh iyi oldu diyor
iltifatmi ediyor napiyor anliyamadim ama iyi bisey diyor herhalde
popom kücülmüs diyor, gerci bana pek kücülmüs gibi gelmiyor ama,
basenlerimde selülitten böyle icine cökmeler vardi,
onlar azaldi gibime geliyor, düzlesti gibi
göbegimde biraz indi bencede
artik daha sIki sarilcam,
ve ayrica abur cuburu bu ara cok kaciriyordum,
tamamen kescem simdi abur cuburu
ekmekte yemeye basladim,
yani normal ekmek pide felan bile yiyorum
simdi hemen alisverise cikip, kendime benim karakuru ekmegimden alcam onu yicem artik yine
ben zayif ve güzel bir kiz olmak istiyoruuuuuuuuum !!!

canım allah kurtarsın . tez zamanda kurtulursun ınş bebeğini kucagına alırsın. kılolarını da verırsın ınş. bende 100 e yakın doğum yaptım. kızım 8 aylık emzırmeme lagmen ben çok veremedım. 92 lerde surunuyorum 3 haftadır. aslında okul basladı egzersız yapamıyorum. okulda çok yoruluyorum. anasınıfındayım ve yas grubumuz çok kuçuk bu yıl. benı acayıp zorluyorlar.

kızlar ıgnelerım bugun bıtıyor. yarın tekrar doktora gıdeceğim. ıdrar yolumdakı enfeksıyon bıtmış mı bakacak. bıtmedıyse yıne iğneye devam edecek. ıkı haftadır bununla uğrasmaktan kendıme bakamadım. doğum zamanı tum rapor hakları mı kullandığım için ocak ayına kadar rapor hakkımda yok... çocuklarla oyun oynamak çok zor oluyor. hoplamak zıplamak benım canımı acıtıyor. dıyet konusunda az çok duzenı bozmamaya devam edıyorum. vermıyorum cıddı anlamda ama en azından bu sureçte verdıklerımı de almıyorum. herkese ıyı akşamlar...

işte bu....azmin devamlı olsun canım...

arkadaşlar söylemiş patates falan ama yavrucuğun dişte çıkara bilir kaç yaşındaydıı azı larına falan bi bak istersen
bende lcw dan 42 beden oluyo ahha ahh 40 beden olsam yetecek banada azim sıfır halaaa boyum 166
vaallla ben tartı manyağıyım laf olsun diye her sabah tartılıyorum işte:)))))her ne kadar deişiklik olmasa bile
binim çok pratik tarifim varr şaştım aşı derim adına belki biliyosundur istersen genede yazayım
3yumurta birinin sarısı yüzüne
1 su bardağı yoğurt
1 su bardağı sıvı yağ
2 paket kabartma tozu
3 patates çiğden küp küp doğra
1 ortaboy soğan yemeklik doğra
dolapta artık peynir varsa koy yoksa koymayabilirsin
maydonoz dereoto doğra un hepsini bi leğene koy karıştır un kafama göre koyarım kekten az koy ca olcak hamuur
yağlanmış tepsiye yaz elini yağlayıp yada ıslatıp yay az ele yapışkan bi hamur olcak yumurta sarısı istersen susam fırına sür çayın yanına çocuklara falan süper kolay oluyo

kekte süt yoksa çaylı kek yapıver süt yerine 1 su bardağı kalan çayın demini koy süper olur

benimde kaynanam baya problem yaptı kilomu ayy çok kiloluum ayy aynı yaştaymışım eşimle falan filan herşeyi allaha havale ettiimmmm 1 ay oldu kaynım evlendi
kızla kaynımın arasında 25 cm var kız kısa ve kilo almaya müsait doğursa daha beter olucak çok ad kulp taktı insanların uvularıyla dalga geçeni sevmem ama çok canımı sıktı zamanında çok ağlattı allah işte evlendikten sonra gelinlerden konu açılınca bende dedim
kaynanacım bi dengeyi tuturamadın zayıf uzun boylu genç gelin istiyodun ama kısmet evlat senin ama bahtını yazamıyon gönlü senin deil diye kıza taktı şimdi yaşı 30 aman hemen doğursun yaşı geçmeden diyo insanın eltisi olması iyi 10 yıl benim kilomla uğraştı bi 10 yılda eltinin boyuyla uğraşır artıkın ayy ne kötüyüm ben yaaa

ayy saola arkadaşım neyse az kalmış sanada doğurda gel buralara paçalı donlarımızı giyeriz zayıflarız meraklanma allah bi nefeste kurtarsın öpüyorumm

Son düzenleme:

Ebrucum ben arada girip okuyorum sizi. yarın komşular geliyor, temizlik yaprım bugün. birazdan yemek hazırlayacağım. yarın da biraz zor girerim. ama kapışmaya devam. inşallah yarın çok fazla yemem yaptıklarımdan. bakalım cuma ne olacak :))

çok sağol canım buna benzer bir tarifim var ama buda güzelmiş kopyaladım.
kekimi yaptım çocuklar fanta almışlardı birazcık kalmış içinde onunla yaptım güzel görünüyor çylı kek yaptığımda pek sevmedi eltim yapmış onada bunun rengi neden böyle demiş onun için tercih etmedim. kendimize bazen yapıyorum

Son düzenleme:
Şöyle herkes yediğini içtiğini yazsa ne güzel olcak dimi..Yol gösterir ışık tutar aydınlanma felan olur..
Siz sormadan ben söyleyeyim.

Dün sabah-kepekli tost (beyaz peynir domates)+omega 3 hapı 2 tane
ara-elma
öğle-bir lahmacun -bir ayran
ara-elma
akşam-2 kivi+probiyotik yoğurt

Bugün
sabah-kepeli tost (beyaz peynir-domates)+omega 3 hapı 2 tane
ara-2 ceviz bir kuru kayısı
öğle-3 köfte salata yoğurt
ara-2 erik bir ceviz+2 grisini kepekli

akşama Allah kerim..

Tecrübeli arkdaşlar eksik gedik fazla ne var acaba..Mesela meyve fazlamı sizce.Karatayda sıfır meyve olayı var..Sabah harici ekmek bana fazla geliyor vs..ne tavsiye edersiniz..Kilo verenlerden örnek menü rica etsem.Diyetisyen listeside olur

Arkadaşlar herkese merhaba;

yenacım ben 1 ay boyunca iş yerinde yoğun olucam,fiyat artışlarımız var ,arada sırada giricem ,cuma günü kilo bildirimlerimi yaparım ,bilgin olsun

Benim bilgisayar bir yere gidemedi kızlar Gene kaldı bütün işlerim

Umutcum sen de İpek Hanım dan alışveriş yapıyorsun sanırım :)
Marketten aldığın organik yumrutalar hangisi, markası nedir?
Evet canım, 2 sene kadar devamlı sipariş verdim, sonra geçen sene farklı müşterilere farklı listeler gönderdiğini keşfedince biraz kırıldım (kendi kendime tabii), gene bazen oradan söylüyorum ama çoğu zaman İstanbul Kadıköy'de, Özgürlük Pakı'nda kurulan organik pazara gidiyorum.

Organik de olsa çiftlik yumurtası köy yumurtası gibi olmuyor tabii Nazilli'den gelen yumurtaların tadı, kokusu, rengi-kıvamı bambaşka oluyor. Organik markalardan Yarışkaşı'nı beğeniyorum en çok. Ama bulmak çok zor, organik pazara geldiği zaman alıyorum. Zincir marketlerden alıyorsam Flotty'yi tercih ediyorum. Yarışkaşı'nda döllenmiş yumurta çıkıyor, bunların besin değeri çok daha yüksek. Flotty'de çıkmıyor. Farkları da bu :)) Çocuklarıma yaptığım kek ve hamurişleri için de organik yumurta kullanıyorum, onları 10'lu pakette Keskinoğlu organik alıyorum :)
Yaaa kapışma ne güzel oluyordu. Geçen hafta ne güzel faydasını gördünüz, bizim içind e takip etmesi zevkli oluyordu. Bozmayın ama motivasyonunuzu :))

Son düzenleme:
çok sağlıklı bir akşam yemeği yedim kızlar. öyle mutlu oldum ki. önceden evde temizlik varsa akşam yemeğini eşim ısmarlar; o da pizza, tantuni falan olurdu. artık izin vermicem buna. geçen hafta dondurucuya attığım palamutları fırınladım. kendiminkine hiç yağ koymadım. 0.40 palamut (150 gr civarı, utanmasam kuyumcu tartısı kullanacam artık) yanında roka salatası ve 1 dilim kepek ekmek yedim. tadı gayet güzeldi palamutların, temizleterek dondurucuya atınca bir bozulma olmuyor diye haber vereyim sizlere dedim.

iyi akşamlar
cumadan beri tartılmamıştım bugün tartıldım hiç eksilme yok oysa az çok dikkat edip yürüyorum az bişey eksilme görmeyi umut ediyordum ama malesef yıkıldım
ben de işe verdim kendimi derle topla sil süpür toz al sonra da 1saat yürüdüm

ayni olsa gam yemicem resmen 99 ciktim bugun ama yilmak yok
öyle olmadigini biliyorum bide tok tartildim
off sinir yaa

zaten bu sıteyı kuranlarda sızlerde bın yasayın ben ılk defa umutluyum verceımden sadece bıraz sabırsızım bılıorum ama ıns bu sefer basarana kadar devam edıcem ya bu zamana kadar yedım yedımde noldu ya genc kız olmama ragmen her yerım catlak dolu zayıflanamaz gıbı gelıodu bana ama burda canlı sahıtlerı var kı 45 kılo veren bıle var dıosunuz ben neden onlar gıbı olmayayım ya kı bu sıteyı asla bırakmıycam burda motıvasyonum yerıne gelıo kalorı sepeti dıe nette bıse buldum bugun ne yedıysem oraya yazdım baktım 1200 kcal olmus yedıklerım mutlu oldum demekkı abur cubur yemedende zaman gecıyomus hemde super oluomus tek sıkıntım su ıcemıorum bıde o alıskanlıgı kazanırsam benım ıcın cok daha ı olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…