Günaydın kızlar,
hepinize iyi bildirimler diliyorum. ben de durum pek parlak değil. kilom 87.1 kg. koca haftada 1 gün ağırladığım misafir +600 grla bana yol su elektrik olarak geri döndü. bir hafta verince diğer hafta alamazsam şaşarım zaten.
öyle oluyor bende de istikrarsızlık var.
bir hafta 2 kg.ya yakın veriyorum sonraki 2 hafta -500 ya da +200 gidip geliyor.
şöyle pat pat arka arkaya 1-1,5 versem haftada çarçabuk bitecek bu iş ama
neyse buna da şükür...
...
haklısın canım, istikrar sağlayamıyoruz. sinir bir durum bu.
hayır ben bi de geçen Asumana akıl veriyordum, ayda bir günün olursa yersin, bir şey olmaz üzülme diye. al gördüm akılımı. nereye bir şey olmuyormuş. bi de bunun ağırlaması var. evdeki tüm kalan abur cuburu derdest edip anneme götürdüm ama orda yedim bi de saf gibi dün. aman neyse. moral bozmak yok.
İyi geceler arkadaşlar,
Hepiniz iyisiniz umarım..Çok özledim sizi..
Ben çok yoruluyorum. evden çıkıncaya kadar evi temizle,derle,akşam yemeği hazırla vb.
Gece dönünce yine oyuncakları toparla,artan yemekleri saklama kaplarına koyup tezgahı,mutfağı toparlıyorum..
İlk iki gün oğlum sorun yapmış ablası okula almaya gittiğinde illa annem gelsin diye ağlamış falan..
Sonra öğretmen ikna etmiş..Uyku saatin de yine ağlayarak annem beni uyutsun demiş.. bir şekilde babasıyla uyumayı kabul etmiş sıpa...
Şunu anladımki çocuklar değişikliğe,yeniliğe yetişkinlerden daha hızlı adapte oluyorlar..
Şimdilik yorgunluk dışında yolunda gidiyor herşey. adapte oldum iyice işe..
Çok özlemişim bu tempoyu,kendi başıma dışarı çıkmayı,ev,iş,çocuklar dışında birşeyler yapmayı..
Karşılığı olan yorgunluk yaşamayı.:)
Pelte gibi olsam da bana iyi geldi bu iş..son zamanlar da kendimi hiç iyi hissetmiyordum,çok mutsuzdum..
Nasıl yaparım,nasıl olacak diye düşünürken herşey yolunu buluyor bir şekilde...
Günaydınlar
Daha işe girişmeden sevincimi sizlerle paylaşmak istedim :)
21 Ağustosta 117 kilolayla başladım 7 kilosunu bir ay kadarda verdim..bir kaç gün ara verdim..sonra regli megli derken düne kadar tartılmadım arada birker tartıldım orda 109'u görmüştüm ama daha onlar sudur deyip moralimi bozmadım..Dün itibariyle 106 kiloyu gördüm.toplamda iki aya yakın bir sürede 10 kilo burya üye olduğumdan beride 4 kilo gitmiş :) hiç fena değil sanki:) Bu yüzleri bir geride bırakabilsem ahhh ahhhhhh.Neyse bu cuma günü Allah bütün hayırlı dualarınız kabul etsin.....Hepimiz çıtır olalımm. Aminnnnnnnnn :)
Günaydın kızlar,
hepinize iyi bildirimler diliyorum. ben de durum pek parlak değil. kilom 87.1 kg. koca haftada 1 gün ağırladığım misafir +600 grla bana yol su elektrik olarak geri döndü. bir hafta verince diğer hafta alamazsam şaşarım zaten.
senin tartı gününe yakın olduğu için yaptığın kaçamak , belki de o yüzden bu kadar yansıdı.
hani pazartesi falan yemiş olsaydın belki bu kadar olmayacaktı. :44:
dediğin gibi moral bozmak yok o 12 kg. nasıl gittiyse senden kalanlar da gidecek
..
ceco hadi inşallah sonuçların güzel çıkar, aklıma iyi getirdin ben de oğlum için doktorundan randevu alayım.
5.000 bakıma sokayım bi
hafif burun akıntısı ve öksürük var, bana da bulaştırdı sıpa , boğazım ağrıyor benim de ..
..
sen çok yaşa emi 5.000 bakımı
Benim cadınında çok hafif burnu akıyor ama gayet normaldir hala don atlet geziyor cadı
Nasıl alıştıysa yarı çıplak gezmeye çocuk giyinince Anneciğimmmm atta mı didiyoz diyor
Çocuğa göre ancak gezmeye gidince giyinilir
Bende haftaya bir ara daha beter olmadan götüreyim bari
Yağına suyuna baksınlar sıpaların
Tartılmaların hep aynı saatte mi oluyor? Ben tartıya sabah tuvalete gittikten sonra çıkıyorum. Ona göre hesap yapıyorum. Gün içinde habire su içtiğim için şişkinlik oluyor, bu yüzden bende tuhaf tuhaf şeyler görüyorum, moralim bozuluyor :))Ya gecen özsütde pasta yerken aklıma geldi benim de. Bunların gerçek kalorisi yazsa millet yer mi acaba diyeO millete ben de dahilim tabii. Canım yalnız değilsin, ben de öyle 200,300 gram değil artı çıktıgım zaman 1,2 kilo cıkıyorum. Zaten benım normal kılomda cıkabılmem için midemin şiş olmaması lazım. Yediğim herşey dokunduğu için o pek mümkün olmuyor. Bir insan üst üste 5 gün tartılır da hep farklı çıkar mı yaa.
Yarın 500gram eksık olmayasın. Sen artıya şartlandırmışsın kendini
İyi geceler arkadaşlar,
Hepiniz iyisiniz umarım..Çok özledim sizi..
Ben çok yoruluyorum. evden çıkıncaya kadar evi temizle,derle,akşam yemeği hazırla vb.
Gece dönünce yine oyuncakları toparla,artan yemekleri saklama kaplarına koyup tezgahı,mutfağı toparlıyorum..
İlk iki gün oğlum sorun yapmış ablası okula almaya gittiğinde illa annem gelsin diye ağlamış falan..
Sonra öğretmen ikna etmiş..Uyku saatin de yine ağlayarak annem beni uyutsun demiş.. bir şekilde babasıyla uyumayı kabul etmiş sıpa...
Şunu anladımki çocuklar değişikliğe,yeniliğe yetişkinlerden daha hızlı adapte oluyorlar..
Şimdilik yorgunluk dışında yolunda gidiyor herşey. adapte oldum iyice işe..
Çok özlemişim bu tempoyu,kendi başıma dışarı çıkmayı,ev,iş,çocuklar dışında birşeyler yapmayı..
Karşılığı olan yorgunluk yaşamayı.:)
Pelte gibi olsam da bana iyi geldi bu iş..son zamanlar da kendimi hiç iyi hissetmiyordum,çok mutsuzdum..
Nasıl yaparım,nasıl olacak diye düşünürken herşey yolunu buluyor bir şekilde...
herkese hayırlı cumalar güzel bildirimler dilerim
yenacım yorulsan da mutlu olmana sevindim ama çok özledik bilesin bizim alışmamız zor olacak
kızlar bildirimleri yenaya özel mesaj olarak da atmayı unutmayın tamam mı
Ufak bir düzeltme yapmam gerekecek 21 ağustosdan beri daha iki ay geçmemiş.en azında iki hafta olduğuna göre 117-106 bir buçuk ayda 11 kilo gitmiş oluyorr..Valla çok heyecanlıyım bu sefer olcak galiba :) Bu sefer kilo vermemenin tek sebebini abartılı yediğim zamanlarda bile diyet bozuldu bitti böyle devam edeyim artık demediğim için %100 böyle..Bundan sonra abartılı kaçamaklı günler olacak ama ertesi gün bile değil bir sonraki öğünde telafi edilecek.İllaki birşey yenecek ama..Yiyerek zayıflayacağım hiç aklıma gelmezdi:)
Bugün ki menün ..
sabah-çavdarlı tost (süzme peynir+domates) 2 tane omega 3 hapı
ara-10 gibi bir elma yiyeceğim...
İyi kii buraya üye oldum valla acayip motivasyonluyum sabah servise binerken koştum yaa içimde değişik bir enerji var sürekli hareket etmek isteyi.Ama malesef oturarak çalışıyorumAllahım koşmak istiyorum bir önce gitsin bu kilolar :)
ceco hadi inşallah sonuçların güzel çıkar, aklıma iyi getirdin ben de oğlum için doktorundan randevu alayım.
5.000 bakıma sokayım bi
hafif burun akıntısı ve öksürük var, bana da bulaştırdı sıpa , boğazım ağrıyor benim de ..
..
sen çok yaşa emi 5.000 bakımı
Benim cadınında çok hafif burnu akıyor ama gayet normaldir hala don atlet geziyor cadı
Nasıl alıştıysa yarı çıplak gezmeye çocuk giyinince Anneciğimmmm atta mı didiyoz diyor
Çocuğa göre ancak gezmeye gidince giyinilir
Bende haftaya bir ara daha beter olmadan götüreyim bari
Yağına suyuna baksınlar sıpaların
hahahaa :))))
evet yağına suyuna baksınlar arıza çıkarmasın sonra
...
birikcikce
1 haftada 2 kg. için tebrik ediyorum başarılarının (başarılarımızın cümleten) devamını diliyorum :)
..
birikcikce
1 haftada 2 kg. için tebrik ediyorum başarılarının (başarılarımızın cümleten) devamını diliyorum :)
..
ben de az sonra yemeğe kaçıcam
canım birdenbire ızgara köfte istedi.
gidip bulayım bir yerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?