Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

öyle oluyor bende de istikrarsızlık var.
bir hafta 2 kg.ya yakın veriyorum sonraki 2 hafta -500 ya da +200 gidip geliyor.
şöyle pat pat arka arkaya 1-1,5 versem haftada çarçabuk bitecek bu iş ama

neyse buna da şükür...
...

haklısın canım, istikrar sağlayamıyoruz. sinir bir durum bu.

hayır ben bi de geçen Asumana akıl veriyordum, ayda bir günün olursa yersin, bir şey olmaz üzülme diye. al gördüm akılımı. nereye bir şey olmuyormuş. bi de bunun ağırlaması var. evdeki tüm kalan abur cuburu derdest edip anneme götürdüm ama orda yedim bi de saf gibi dün. aman neyse. moral bozmak yok.

senin tartı gününe yakın olduğu için yaptığın kaçamak , belki de o yüzden bu kadar yansıdı.
hani pazartesi falan yemiş olsaydın belki bu kadar olmayacaktı. :44:

dediğin gibi moral bozmak yok o 12 kg. nasıl gittiyse senden kalanlar da gidecek
..

motivasyonumu bekliyorum

yenacim isin hayirli ugurlu olsun

nurgulll bebisini insallah saglikli kucagina alirsin cnm

buralara gelmek istemiyom ama belki biseyden motive olurum

Selamün aleyküm Kızlarrrrrrrrrrr

Sabah bir koşu doktorcuğuma gidip kanı verip geldim
Sonuç pazartesi cıkıcakmış o yüzden tekrar birazdan randevu almak zorundayım inşallah bulabilirim boş yer
Kilo bildirimi aynı tahmin ettiğim gibi oldu

geçen hafta: 111 kg
bu hafta: 112 kg

Fark bu oburlukta az bile ama 1 kg

Böyle gitmez yaaa benden sonra gelen kızlar bile fıstık gibi oldular ben hala yerimde sayıyorum fesat ceco
Şaka bir yana inanın kilo veren herkes adına kendim vermiş gibi seviniyorum ve RAbbim nazarlardan saklasın inşallah çok daha güzel kilolarda verirsiniz
Ama artık bende vermek istiyorummmmmmmmmm yaaaaa yoksa böyle olucağım sonunda

Umudum benimde yine haftaya kaldı Valla her hafta 500 gr versem listeye girmesemde sorun olmaz yeterki gitsin artık

Canım senin adına çok ama çok sevindim
İnşallah hep böyle iyi hissedersin kendini ve herşey gönlünce olur
Özellikle gece sohbetlerinde çok özleniyorsun onuda bil yani

Canım harikasın valla
Bu işin sırrını banada öğret pirim
Allah nazardan saklasın canım maşallahın var İnşallah hep böyle devam eder

Al benden de o kadar
Bir hafta çok gidiyorsa bir sonraki hafta yarısı geri geliyor ondan sonraki hafta ödem oluyor regl öncesi derken yine eski kiloyu görüyorum ve resmen yerimde sayıyorum :26::26::26::26:
Keşke her hafta 500 gr da olsa gitse benden o zaman baya yol kat etmiş olacaktım
Neyse bunda da vardır bir hayır diyip devam edeceğiz mecbur

haklısın canım, devam edecez zaten başka yolu yok :)) sağol desteğin için.

ay açmışım mesaj yerini ne yazacağımı unuttum iyi mi. kimbilir ne kadar zamandır açık, işe dalmışım

..

gunaydin hatunlar hayirli cumalar dilerim:13: kilo bildirimime gelince su an 105.5 kg. oncesi 107.8 kg fark 2.3 sporda yurudum sadece 360 dk benim simdilik durumum iyi duzene koydum cok sukur yediklerimdende daha kessem iyi olucak

Son düzenleme:
ceco hadi inşallah sonuçların güzel çıkar, aklıma iyi getirdin ben de oğlum için doktorundan randevu alayım.
5.000 bakıma sokayım bi

hafif burun akıntısı ve öksürük var, bana da bulaştırdı sıpa , boğazım ağrıyor benim de ..
..

Günaydınlar, hayırlı cumalar arkadaşlar

Kızı oyun grubuna attım geldim, kahvaltımı ettim, koşa koşa geldim yanınıza :)
Dün baya geç gelen misafirlerim baya da geç gittiler. Saat 3 ü gördüm en son. Dolayısıyla enerjim yerlerde. Sabahta erken kalktım, kızı hazırladım kahvaltı ettirdim apar topar, kreşe götürdüm geldim. Bugün nasıl biter konusunda hiç bir fikrim yok :))

sen çok yaşa emi 5.000 bakımı
Benim cadınında çok hafif burnu akıyor ama gayet normaldir hala don atlet geziyor cadı
Nasıl alıştıysa yarı çıplak gezmeye çocuk giyinince Anneciğimmmm atta mı didiyoz diyor
Çocuğa göre ancak gezmeye gidince giyinilir

Bende haftaya bir ara daha beter olmadan götüreyim bari
Yağına suyuna baksınlar sıpaların

Listeyi tutan arkadaşım inşallah benim mesajımı görebilir, özel mesaj atmamız gerekiyor diye yazmıştınız. Ama benim mesaj kotam dolmadığı için özel mesaj atamıyorum..

Ben geçen cumartesi 103 tüm
Bugün 101 im. İlk haftamda 2 kilo vermiş bulunuyor kendimi gözlerimden öpüyorum :))

hahahaa :))))
evet yağına suyuna baksınlar arıza çıkarmasın sonra
...

birikcikce

1 haftada 2 kg. için tebrik ediyorum başarılarının (başarılarımızın cümleten) devamını diliyorum :)
..

Son düzenleme:
Neyse kızlar sizlere hoş sohbetler ve hayırlı cumalar

Cuma saatine kadar az iş yapayım sonrada ancak kızlarla uğraş yemek faslı ( Öğlen ) birde akşamlık hazırlıklarımı yaparım
Akşam görüşürüz inşallah yine

kocaman öpüldünüz

ben de az sonra yemeğe kaçıcam
canım birdenbire ızgara köfte istedi.
gidip bulayım bir yerden

Tartılmaların hep aynı saatte mi oluyor? Ben tartıya sabah tuvalete gittikten sonra çıkıyorum. Ona göre hesap yapıyorum. Gün içinde habire su içtiğim için şişkinlik oluyor, bu yüzden bende tuhaf tuhaf şeyler görüyorum, moralim bozuluyor :))

Çok güzel, yeniden çalışmaya başladım sanırım, hayırlı uğurlu olsun inşallah. Tahmin edebiliyorum ne kadar iyi geldiğini..

Benim bildirimimi de atabilir misiniz özel mesaj olarak rica etsem?

Harika !
Hep böyle olsun inşallah. İnsan kilo verince nasıl mutlu oluyor dimi :)

Çok hoşsunuz 5bin bakımı iyiymiş :))
Ben kızım böyle olunca hemen ıhlamur yapıyorum, ballı limonlu içiriyorum, terliyor biraz sanırım o şekilde atıyor toksinleri. Mevsim geçişleri çok tehlikeli, grip nezle kolay kolay geçmiyor da bu zamanlarda.

Herkese merhabalar;

sabah kilomu bildireyim diye sayfaya girdim,telefonlardan bu saate kadar hiç bir şey yazamadım,

kilom :87,3

spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…