Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bu alkışları hakediyorsun umutcum gerçekten her duyarlı vatandaşın yapması gerekenler bunlar..
toplum olarak bilinçli davranıp almasak o sakıncalı gıdaları mecburen talepleri karşılamak zorunda kalıcaklar herşey birazda arz talep meselesi.. ben birazcık şanslıyım bu konularda köyüm çok yakın ve kendi yetiştirme imkânım var..

ve aleykümselam ben bu hafta 4 gün içtim hiç bir değişiklik farketmedim

Selam kızlarr

nasılsınızz ?
aleykümselam

ve aleykümselam cecoşum asıl bugün sen benim neler yediğimi bir görseydin bir ay yemeyi yasaklardın.
yazayım baride hepiniz yüzüme tükürün
sabah bir dilim ballı kaymaklı kepek ekmeği yedim. sonra kardeşimler geldi nişan alışverişi için çarşıya çıktık çarşıda bir porsiyon kayhan işi pideli köfte yedim, pidelerinden birkaç tane aldım ama turşusunu yoğurtunu,köftelerini yedim..çarşıda ezana kadar ancak bitti işimiz ..yatsıdan sonra hep birlikte yemeğe çıktık, yemekte bir porsiyon köfte, bir dilim sucuk, bir şiş tavuk, bir bardak ayran, piyaz, birbuçuk dilim kızarmış ekmek , iki üç tane acı biber turşusu yedim.. gece saat 12 de yarım koçak mısır yedim, aralarda birkaç bardak şekersiz çay içtim..

ama bugün güzel birşeyde oldu
kendime iç çamaşırı almaya kalktım daha önce 100 veya 105 beden alıyordum tezgahtar kız abla sana 95 olur dedi bende bedenimi çok sıkar dedim al olmazsa getirirsin dedi bende birkaç tane alıcaktım denemek için bir tane aldım eve geldim denedim büyük geldi

Son düzenleme:
İyi geceler arkadaşlar,
Hepiniz iyisiniz umarım..Çok özledim sizi..

Ben çok yoruluyorum. evden çıkıncaya kadar evi temizle,derle,akşam yemeği hazırla vb.
Gece dönünce yine oyuncakları toparla,artan yemekleri saklama kaplarına koyup tezgahı,mutfağı toparlıyorum..

İlk iki gün oğlum sorun yapmış ablası okula almaya gittiğinde illa annem gelsin diye ağlamış falan..
Sonra öğretmen ikna etmiş..Uyku saatin de yine ağlayarak annem beni uyutsun demiş.. bir şekilde babasıyla uyumayı kabul etmiş sıpa...
Şunu anladımki çocuklar değişikliğe,yeniliğe yetişkinlerden daha hızlı adapte oluyorlar..

Şimdilik yorgunluk dışında yolunda gidiyor herşey. adapte oldum iyice işe..
Çok özlemişim bu tempoyu,kendi başıma dışarı çıkmayı,ev,iş,çocuklar dışında birşeyler yapmayı..
Karşılığı olan yorgunluk yaşamayı.:)
Pelte gibi olsam da bana iyi geldi bu iş..son zamanlar da kendimi hiç iyi hissetmiyordum,çok mutsuzdum..
Nasıl yaparım,nasıl olacak diye düşünürken herşey yolunu buluyor bir şekilde...

Son düzenleme:
Yarın tartı da eksi görmeniz dileğiyle esen kalın arkadaşlar.:))

Son düzenleme:
sağolasın yenacım seni buralarda görmek güzel
bizde özlemişiz seni

hayırlı sabahlar kıscelerim
cumanız mübarek olsun
hepiniz eksi bildirimde bulunursunuz inşaAllah

günayyydınnnnn ilk bildirim benden gelsin
hayırlı cumalar
herkez vermiştir umarımm eksileri görürsünüz inşallah
81,800

spor 150 dk yürüdüm

Son düzenleme:
Günaydınlar
Daha işe girişmeden sevincimi sizlerle paylaşmak istedim :)
21 Ağustosta 117 kilolayla başladım 7 kilosunu bir ay kadarda verdim..bir kaç gün ara verdim..sonra regli megli derken düne kadar tartılmadım arada birker tartıldım orda 109'u görmüştüm ama daha onlar sudur deyip moralimi bozmadım..Dün itibariyle 106 kiloyu gördüm.toplamda iki aya yakın bir sürede 10 kilo burya üye olduğumdan beride 4 kilo gitmiş :) hiç fena değil sanki:) Bu yüzleri bir geride bırakabilsem ahhh ahhhhhh.Neyse bu cuma günü Allah bütün hayırlı dualarınız kabul etsin.....Hepimiz çıtır olalımm. Aminnnnnnnnn :)

herkese hayırlı cumalar güzel bildirimler dilerim
yenacım yorulsan da mutlu olmana sevindim ama çok özledik bilesin bizim alışmamız zor olacak
kızlar bildirimleri yenaya özel mesaj olarak da atmayı unutmayın tamam mı

nerdesiniz hanımlar bugün bildirim günü ama çok sakin buralar
bende bir hareket yok bari sizin bildirimlere sevinelim hadi ama

Son düzenleme:
Günaydon hanımlar,hayırlı cumalar hepimize

Kilo bildirimi
Geçen hafta : 83,700
Bu hafta : 83,500

Maalesef sadece -200 gr gitmiş.Hiç çaba sarfetmedim ki sonuçta buna şükür.Regl de olmadım daha düşükten sonra

Hepinize iyi bildirimler öpüldünüz.Bu hafta fıstık konusunda iddiam yok sahibine şimdiden hayırlı olsun :))

Ufak bir düzeltme yapmam gerekecek 21 ağustosdan beri daha iki ay geçmemiş.en azında iki hafta olduğuna göre 117-106 bir buçuk ayda 11 kilo gitmiş oluyorr..Valla çok heyecanlıyım bu sefer olcak galiba :) Bu sefer kilo vermemenin tek sebebini abartılı yediğim zamanlarda bile diyet bozuldu bitti böyle devam edeyim artık demediğim için %100 böyle..Bundan sonra abartılı kaçamaklı günler olacak ama ertesi gün bile değil bir sonraki öğünde telafi edilecek.İllaki birşey yenecek ama..Yiyerek zayıflayacağım hiç aklıma gelmezdi:)

Bugün ki menün ..
sabah-çavdarlı tost (süzme peynir+domates) 2 tane omega 3 hapı

ara-10 gibi bir elma yiyeceğim...

İyi kii buraya üye oldum valla acayip motivasyonluyum sabah servise binerken koştum yaa içimde değişik bir enerji var sürekli hareket etmek isteyi.Ama malesef oturarak çalışıyorum Allahım koşmak istiyorum bir önce gitsin bu kilolar :)

ne güzel azmin bol ve devamlı olsun inşallah
bundan sonra ayda 5kilo ideal ama daha hızlı gitmesin canım
fırsat buldukça yürü işe giderken gelirken vs

günaydın herkese

kilo bildirimimiyapayım, yena'ya da özel mesajla bildirdim.

geçen hafta 86,8
bu hafta 86,0
-800 gr.

az olsun benim olsun di mi :)

eda süper gidiyorsun tebrik ederim
ben de defalarca bıraktım başladım ama bu sefer olucak ben de inanıyorum.

hadi sen de cetvelini güncelle, ben de güncelliyim 800 gr.lık daha hafiflesin cetvelim
...

Dün işlerim yüzünden hiç kk giremedim bu gün yine dışarda işlerim var pazartesiden sonra sıkı bir şekilde burdayım inşallah

Günaydın kızlar,

hepinize iyi bildirimler diliyorum. ben de durum pek parlak değil. kilom 87.1 kg. koca haftada 1 gün ağırladığım misafir +600 grla bana yol su elektrik olarak geri döndü. bir hafta verince diğer hafta alamazsam şaşarım zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…