Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

maşallah kilo çizelgenize bakıyorum da ne güzel kilo vermişsiniz yaaa
ben de spora başladım bakalım.. günde ne kadar spor yapmam lazım sizce :44:

aynen bende de iştah açık malesef canım
sağlıklı kolay bir hamilelik geçirirsin inşallah
zaten ilk aylarda bişey yiyemezsin bikaç kilo da öyle gider

o hiç belli olmaz asumancıgım yaa. Bazısında hıc bulantı olmuyomus. Umarım dedıgın gibi yiyemem. Bakalım hemen hamıle kalabılecekmıyım o da var. Yarına randevu aldım, kan uyusmazlıgı ıcın bakalım ne dıyecek doktor.

Sen 2 çocuk annesisin, kilon gayet normal ama tabi 5 kilo daha versen süper olur. Ben dıyetısyenı erken bıraktım, maddıyat yuzunden bıraktım ama kılo sorunumu halletmeden bırakmamam lazımdı. en azından kadına karsı sorumlu hıssedıyodum kendımı, sımdı saldım çayıra mevlam kayıra

haksızlık etme kendine hiç de saldım çayıra durumunda değilsin kilonu koruyorsun maşallah
5 kiloyu da veririz inşallah ne diyim Allah büyük dilerse olur
doktordan iyi haberlerle dönersin inşallah

Ben bizim sitenin içinde bi yarım saat yürüyüp geleyim. Bugün leslie yapamadım zaten, hem iştahım çok acık hem de spor yapamayınca iyice yerlerde moralim. En azından bacaklarım açılır, yayıldım da yayıldım bugün

Tekrar selamün aleyküm kızlarrrrrrrr

Geçmişi okudumda bugün herkes tartı gününe saatler kala azda olsa çozutmuş
Şimdi herkes kesin anammm bu bizim yüzümüze tükürecek tüüüüü nasıl yapabildiniz nasılllllll tartı öncesi kendinize kıydınız diyeceğimi düşünüyordur ama yooooooook bende çozuttum hemde öyle böyle değil
Aslında hep eşimin yüzünden ben ne güzel biraz tavuk + salata + yoğurtlu güzel bir servis hazırlamayı düşünüyordum ama bütün gün yoğunluktan telefonlarıma bakmayan eşim bana vakit ayıramadığı için özür mayetinde bizi yemeye çıkardı
Kaç gündürde evden cıkmayınca tabi hemen atladım sağlıklı birşeyler yerim olur biter diye :26:
Tabi evdeki hesap çarşıya uymadı ve ben eşimin ısrarları üzerine iskender yedim
Dövün beni dövün hatta duvarın dibine dizip hepiniz daş atın
Tek teselliğim en alttaki iyice tereyağa bulanmış ekmeklerin yarısından çoğunu yememiş olmam ama tabi tartı aman yarım bıraktın buda sana kıyağım demiyecek
Obur gırtlağımın cezasını çekiceğim galiba. Hayır birde o yetmiyormuş gibi eşimin iş arkadaşı ve kardeşiyle buluştuk ve ben utanmadan birde Frapeçino ( artık nasıl yazılıyorsa ) içtim ama yarısını kızıma verdim oda züğürt tesellim

Yok yok ben çok fazla kısınca tam sapıtıyorum Tam bir haftadan fazladır kaçamak yapmıyordum hatta geçenlerde de diyordum kendimle gurur duyuyorum diye. Kendi kendime nazar deydirdim galiba
Ahhh aptal kafam ahhhhhhh tartı gününden önemliside yarın sabah açlık kan şekerime bakıcak doktor eeee o frapeçinodan sonra eminim yarın yine açlık kan şekerim yüksek çıkar
Yada datlı içtim diye normal çıkarmı acaba ay iyice şaşırdım ben kendimi ama yapacak birşeyde yok :26:
Neyse cezam çekiceğim artık mecbur

Çok geçmiş olsun canım umarım şu an biraz daha iyisindir
Spor salonuna yazılman iyi olmuş en azından para verdim boşa gitmesin diye gidersin
Umarım bir an önce faydasını görürsün

CAnım çok sağ ol paylaştığın için gerçektende bilmiyordum ben buz konmayacağını :26:
Dediğin gibi her seferine soğuk suyun altına tuttum sonrada buz koydum ama :26:
Bir dahakine ( allah korusun ama ) kesinlikle aklımda bulunacaktır Sağ ol tekrar ...

kızlarr bundan sonra böyle zayıflicezzz

ağır bi diyettt

Allah senin iyiliğini versin emi yarıldım gülmekten gece gece iyi geldi valla

Canım benim çok sevindim kendini biraz daha toparlayıp geleceğe umutla bakıp kendin ve ileride doğacak kuzucuğun için şimdiden planlar yapıp sağlığınız için birşeyler yapmana
İnşallah herşey gönlüne göre olur ve daha sık seni aramızda görürüz
Çooook özledimmmmmmmmmm iddadaşımmmmmmmmmm

haydi yavrılarr ben kaçtımm , öperim herkesleri kokulu kokuluu

Ohhhhhhhhhhhhhh afiyet olsun cecom iyi yapmissin valla ne yalan söylim, o iskenderi olsa simdi yerim
saka saka bu saatte istesemde yiyemem,
gec saatlerde agir seyler yiyemiyom cok sükür aliskin olmadigimdan
ama sen zaten erken yemissindir, insallah eritmissindir nolacak canim bi iskenderden
frapucino neyse bende yazamadim, frappo diyoz biz ona
afiyiet olsun nolacak oncacik $iydennnnnnnnn

chicki chiki iyi geceler kuzum seninde ismini uzuncana yazamiyom surda kisaltiverdim

merycim insallah gönlüne göre bir doktor ve sigorta bulursun canim,
bundan sonra iyi düsün iyi olacak insallah eminimmmmmmmmm

öperim hepinizi siradan sap sup

bugün kahvemi sütsüz sayılacak gibi içtim midemi bulandırmadı içimi kıymadı iyi oldu
sütsüz gibi şöyle oluyor azcık süt damlattım sadece krema yerine

Son düzenleme:
aleyküm selam cecom
tartı öncesi iskender yemen ve de tatlı bişeyler içmen kötü olmuş ama takma bence kafana her zaman olan bişey değil nasılsa canım afiyet olsun
inşallah yarınki tahlilleri olumsuz etkilemez

Saat 7 buçuk falandı yedim :26:
He şu an şiş hissetmiyorum şükür kendimi ama işte olamsaydı iyidi
Frappo yada benim büyük kız dadandı tabi bende olur dedim kendimide dahil ettim Allahtan ufak mercümekte bende kahve içiceğim diye tutturduda benimkinin yarısını aldı elimden yoksa kesin kökünü kuruturdum
Bende hayatta çok geç saatte yiyemem acımdan ölsem bile yemek yemem yatacağıma yakın ancak şaban gibi suya devam
Bakalım son 10 dakikam ondan sonra su bile yasak yarın kan verene kadar :26:
İlaçımı düzenli içtim belki onun bir faydası olmuştur ama ne bilim bugünden sonra pekte ümidim yok açıkcası ne yapayım artık bir sonraki kontrole kadar dahada dikkatli olurum inşallah

Benim jeton 8 köşeli galiba tam içerken aklıma geldi hatta eşimin iş arkadaşı ben ayyy diyince hayırdır dedi dedim yarın tahlil öncesi çok kötü oldu bu :26:
Tabi o saatten sonra kenara koysam ne yazar sonuçta içtim bile ama sonra küçük cadı isteyince ona verdim bari oradan kurtarayım hesabı

Bugün anladım ki ben kendimi çok fazla kasınca kaçamağımda bir okadar büyük oluyor hatta kaçamaklıktan çıkıyor kıtlık çıkmış modu oluyor sanki :26: belki arada ufacık bir kaçamak yapsaydım böyle sapıtmazdım diye düşünüyorum.
Neyse yaa bu hafta nasılsa güme gitti bari yarından itibaren yine kendimi toparlayayım

Ben ve Vicdanım 45dk yürüyüp 220cal harcadık geldik:))Bugün yediğim ektraları bile eritemedim ama en azından hareket ettim. Gece gece yürümek ne güzel oluyomuş

Banucugum büyük basarı o kadar uzun sure kacamak yapmamak. Ben mübarek 2 güne bir kaçamak yapıyorum. O iskenderin en yağlı kısmını yememişsin zaten. İçtiğin frapaçino mu herneyse onda ne varf bılmıyorum ama starbucks'daiçilenlerdense kalorisi biraz fazla olabilir. Neyseki yarısını içmişsin. Bence tartıya yansımayacak

İnşallah canım yaa ağzından bal damlıyor
Valla tartıda sadece 500 gr fazla çıksam bayram ediceğim çünkü malum benimki nasil bir bünyeyse 2 kilo artıdan aşağısı kurtarmıyor kaçamak yaptığımda hatta kaçamak yapmasamda suyu eksik içtiğimde
Ben hani uzun zamandır bir cafe hayalim var diyordum ya kafamda hep düşünüyordum eğer bir yer açarsam mutlaka menüye herşeyin parantes içinde kalorisini de yazacağım diye en azından neyi nekadar tükkettiğimizi bilelim hesabı.
Geçen gün Sağlık bakanı TVde açıklama yaptı eğer bir sorun cıkmazsa artık menülere Kalorininde yazılmasını uygulatacaklarmış
Ulen dedim fikrimi çaldılar ama olsun maksat kaloriler belli olsun
Umarım bir an önce yaparlar o uygulamayı bari kaloriyi görünce fazlaysada o kalori sayısının hatırına vazgeçerim belki bazı şeylerden

Neyse millet ben kaçtım
Sabah erkenden kalkacağım doktorcuğumla bir görüşeyim
Gelince bildirim yaparım inşallah
Yetişemezsem ki kesin yetişirim bence ama olurda yetişemezsem beni aynı geçerseniz sevinirim
Söz gelince itirafımı yaparım artıda çıkarsam

Hayırlı geceler ve tatlı rüyalar hepinize

Ya gecen özsütde pasta yerken aklıma geldi benim de. Bunların gerçek kalorisi yazsa millet yer mi acaba diye O millete ben de dahilim tabii. Canım yalnız değilsin, ben de öyle 200,300 gram değil artı çıktıgım zaman 1,2 kilo cıkıyorum. Zaten benım normal kılomda cıkabılmem için midemin şiş olmaması lazım. Yediğim herşey dokunduğu için o pek mümkün olmuyor. Bir insan üst üste 5 gün tartılır da hep farklı çıkar mı yaa.

Yarın 500gram eksık olmayasın. Sen artıya şartlandırmışsın kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…