Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ellerin dert görmesin asucum

inşallah bundan sonra herşey yolunda gider iyi haberlerini alırız biran önce :)
elbisenin fotosunu koymayacak mısın görseydik:)

kizlaaar sizlerde fikirlerinizi soyleyinde bende daha kolay karar vereyim.. kuzey guney dizisini izliyormusunuz,ona son olarak bi bayan oyuncu katildi onun gibi kahkulmu yapsam yine siyaha donup cok kararsiz kaldim yoksa su anki gibi kizilmi devam etsem

toksincim lütfen az da olsa toparlanmaya çalış canım daha çok aramızda olsan sana da iyi gelir sanırım
ben de bu ara kilo almaya başladım boğazımı tutamıyorum ama yine de kendimi kontrol etmek için çabalıyorum canım

Özlemciğim, kararın hayırlı olsun. Hamile kalma sürecinde de hamilelik boyunca da doktorla ilişki çok önemli gerçekten. Doktorunu seçtiysen ve güveniyorsan önerilerine de harfiyen uymalı bence. Eğer şüphelerin varsa, yan etkileri aklına takılıyorsa gene doktoruna sorup ona göre karar vermek en doğrusu. Kaldı ki doktorlar her kanama durumunda, her düşük tehdidinde hemen progestan denen bu yumuşak kapsülleri yazıyorlar. Etkili olup olmadığından emin değilim de, "zararı olmaz, faydası da olursa olur" gibi bir düşünce olduğu kanısındayım. Benim geçirdiğim 3 hamilelike de hafif kanamalarım olmuştu, üçünde de kullandım, en ufak yan etkisini de görmedim

Elbiseni güle güle giy. Yerinde olsam ayakkabı için 3 gün kalana kadar bekler, hava durumuna bakar ona göre alırdım. Çünkü bu haftaki gibi olursa hava; çorapsız ve açık ayakkabı ile rahatlıkla kullanabilirsin elbiseni. Ben bugün bile topuklu sandalet giyip dolaştım Özellikle abiye kıyafetlerde kışın bile açık ayakkabı giyiliyor artık

kızlar merhaba

geç kaldım sanırım ama misafirlerim var

geçen hafta : 85.8

bu hafta : 86.8

gelen : + 1 kg

görüşürüzzz

Kızlar 40tl'ye aldığım elbise bu işte. Ben çok sevmıyorum şatafatlı şeyleri, sizce çok mu basit olmuş kuzenimin düğünü için. Üzerine de şal alcam siyah, üşümem sanırım

Son düzenleme:

Umutcuğum evet araştırdım da düşük tehlikesi ve kanamalarda da veriliyomuş. Bana ayın 5i ile 15 arasında kullan dedi, adetin düzenli olur, böylece hamilemiyim değilmiyim diye şüpheye düşmezsin dedi. Yan etki olarak da içince çok apır şeyler yazıyo. Mesela kan pıhtılaşması olabilir felan demiş. Bizim ailede yüksek tansiyon var ya ondan korktum. Doktoru sevdim ama çok kalabalıktı. Malesef en az 1,1.5 saat beklıyosun. Bana dediği, kan uyuşmazlığı için çok dikkatli olmalıyız, düşük olduğunda da yine iğne olucaksın dedi.

Canım benim topuklu ayakkabım pek yok, işte senin bi ayakkabın vardı önü açık düğün fotografında, onun aynısı var. Malatyada akşamları ayaz olur soğuk olur hava, istanbulda olsa çorapsız olur da, ben yine de önü kapalı bişey bakayım. Bir de elbise çorapsiz pek güzel olmadı, çorapla daha hoşuma gitti. Aslında taşlı babetim var onla bile oldu.

Kızlar doktorun kapısında resmen şok oldum. En kilolu bendim yaa, inanırmısınız 9 aylık ve 7 aylık bayanlar vardı, sadece göbekleri işimiş. Bacakları felan incecik. Nasıl hiç kilo almamışlar şok şaşırdım.

evet canım hep aynı saatte farklı sonuclar alıyorum. Ust uste 3 gun aynı sonuc almam çok nadir belki de yoktur

Ben B grubu hastaneye gittim umutcugum. avcılar medicana. Aslında beylikdüzü mecidana varo A grubu ama yorumlara bakınca oranın tam bir para tuzagı olduguna karar verdim. Zaten önemli olan hastande değil doktor demiş herkes. Bu doktoru da özellikle araştırarak buldum. Aslında bayan doktora gıtmek ıstıyodum hani daha rahat olur diye. Mesela beylikdüzü medicanada normal dogum bile senin 3000civarı ki mutlaka ek bişeyler çıkıyomuş. Benim bugün gittiğim avcılar medicanada yarısı kadar fiyat.

Bence gayet şık hiç te öyle 40liralık bir elbiseye benzemiyor.Ama bence topuklu ayakkabı ile çok daha şık durur.çok hoş görünüyorsun bu arada:)

canim hic dikkat etmedim ama bakiyim sonra sana yazarim yada foto eklesen ??

özkacim cok hos görünüyorsun, elbise hakkatten hic 40 tl lik gibi durmuyor ay bayildim aynisindan istioyrummmmmm
türkiyede cok uygun yaaaaaaaa offf
burda kac paradir bilmiyom valla
bence hos duruyor, cok güzel topuklu bir ayakkabiyla süper olur

Kizlar yaaaaaaaaaaaaaaaa
ben resmen bildirimi felan unutmusum
valla sabah kalktim 10 da sonrada azcik oturup babamla sohbet ettim sonrada hemen giyindim ciktim,
arkadasa kahvaltiya davetliydik kizlarla,
bugunun cuma oldugunu, bildirim oldugunu, herseyi unutmus gitmisim ben aceleden yaaaa
inanin hala bu saate kadar aklima gelmedi, simdi topige girince gördüm ancak
daha tartilmadim kac kilo oldugumu bilmiyom, ama bilmiyim bosver

HAFTANIN 1.si ___________ - 2,2 kg. __________ bediican

HAFTANIN 2.si __________ - 2,1 kg. __________ fadime02 :81:

HAFTANIN 3.sü _________ - 1,1 kg. ___________ arnazar :118:

AYIN 1.si ____________ - 2,9 ___________ alessandra79

AYIN 2.leri ___________ - 2,5 kg. _______arnazar & eriny

AYIN 3.sü ___________ -2 kg. _________________ YENA

tebrikkk ediyorum

yena işlerinin arasında bize zaman ayırdın teşekkürederim hakkını halal et allah gönlüne göre versin

Bence elbise harika canm sanada cok yakismis topuklu ayakkabi ilede harika olur:13:

asumannn sanada teşekkür ederim spor listesi içinnnn

toksinnnn lütfen dön nası zor veriyoruz kiloları bak süper gidiyodun örnek alıyoduk seniii sıkıntın varsa paylaşabilirsin destek oluruz sana

özkaaa elbise çokk güzel ama altına az topuklu gisen bence hem daha zayıf hemde düğün için daha hoş olur bence zira malatyanın bayanlarının ne kadann şık olduklarını düğünlerde bilirimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…