Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

alıcam canım bı ayakkabı, normalde hıc gıymedıgım ıcın malesef uygun ayakkabım yok, bı tane alıcam hem kasımda eşimin kardeşinin düğünü var orda da giyerim ayakkabıyı, tabi o düğüne şık bi elbise alıcam

erinicim ikiside süper
kahküllü de kahkülsüzde cok iyi, yani ikiside sana cok yakisiyor
degisiklik istiyorsan yaptirabilirsin gayet güzel yani

Selam kuzular,

Listemiz yine başarılı. tebrik ederim kilo verenleri, özellikle bediicim tüm fazlalıklarından kurtulmuşsun.

Yena & Asuman, ellerinize sağlık kızlar. Yenacım o kadar koşturmacada listeleri de hazırlıyorsun, valla süpersin.

Özlemcim elbisen çok hoş, bu tarz peplum elbiseler çorapsız giyilmiyor genelde. formal bir havası olduğundan klasik bir topuklu ayakkabıyla ya da maskülen bir tarz olsun dersen topuklu oxford-ankle botlarla kombinlenebilir hoş bir biçimde. bu elbiseler genelde fazla kiloyla hoş olmuyor. elbisenin yakışmasından da anlaşılacağı üzere gayet fitsin canım, olmuşsun sen. maşallah . bebek kararın da hayırlı olsun canım. bugün ben iki bebiş haberi aldım tanıdıklardan. zaten hali hazırda kuzenim ve eltim de bebek bekliyor. çok güzel telaşlar bunlar biz dış kapının mandalları için bile.

Umutcum anladığım kadarıyla sağlıklı beslenme ve yaşam projelerinin sosyal sorumluluk kızmıyla daha da ilgilisin tam da senden bekleneceği üzere. oysa ticari kısmından o kadar çok para kazanılıyor ki şu an. açıkçası hassasiyetini anlıyorum, ama bu işi ticaret olarak yapanlar da bu kadar ilgili ve hassas olmalı başarı için. benim için sadece hayal olacak bu. tamamen ilgisiz bir mesleğe sahipken böyle bir işe yönelmem için piyango falan çıkması lazım... bebek maması fikrine bayıldım bu arada. organik gıdalar sunan yerler de yavaş çoğalacaktır eminim. umarım sen de gönlünce zamanı geldiğince içinde olursun bu sektörün. hakkıyla yapacağına eminim.

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrr :122: :122: :122:

Öğlenden beri bir türlü fırsat bulupta giremedim daha doğrusu birden ne olduysa kendimi çok kötü hissettim ve hiç birşey yapmak gelmedi içimden :26:
Havalardanmıdır nedir bir anda sanki üzerime öküz oturdu
Hani insanın içinde anlam veremediği bir sıkıntı olur ağlasam da rahatlasam diye bahane arar ya heh işte öyle oldum bir anda. Akşam eşim geldiğinde anlam veremedi tabi sonuçta ortada bir sorun yok ama ben öyleydim işte.
Şu an çok şükür iyiyim
Nasıl melankolik birşeysem ara ara oluyorum öyle acaba diyorum kilo veremediğim içinmi böyle oluyor ne bileyim kafam karışık :26:
İnşallah yarın sabah uyandığımda yeni bir güne merhaba der sonrada şu melankolik halimle bir daha bir araya gelmem

geçen hafta:89,8

bu hafta :87,3

giden kilo :2,5

hepinizi öpüyorum,cecocum kazandıkmı canım,yarışma noldu

Helalllllll
Süpersin canım yaa bu işin sırrını bizede anlat bakayım
Malum artık haftanın birincisi haftanın özetini geçiyor

Rabbim inşallah bize en kısa zamanda müjdeli haberi vermeyi nasip eder ....Aminnnnnnnn
Sen moralini yüksek tut, stresten uzak dur ve kilolarıda boşver nasılsa doğumdan sonra emzirirken patır patır verirsin kiloları

HAFTANIN 1.si ___________ - 2,2 kg. __________ bediican

HAFTANIN 2.si __________ - 2,1 kg. __________ fadime02 :81:

HAFTANIN 3.sü _________ - 1,1 kg. ___________ arnazar :118:

AYIN 1.si ____________ - 2,9 ___________ alessandra79

AYIN 2.leri ___________ - 2,5 kg. _______arnazar & eriny

AYIN 3.sü ___________ -2 kg. _________________ YENA

Kızlar gerçektende harikasınız
Umarım hep böyle devam eder patır patır kilo vermeleriniz
İnşallah hepbirlikte çok güzel kilolar verip hedeflarimize ulaşırız

Bu arada Yenacığım bukadar işinin arasında bizler için uğraşıp durmuşsun listeyle hakkını helal et

Canım inşallah senden de en kısa zamanda hayırlı haber alırız
Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin sanada adaşım banuyada

canım bence şu anki rengi çok hoş ki herkesede kızıl gitmez yani
siyah saç bence yüzüne daha sert bir hava verir tabi sen yine daha iyi bilirsin

Elbisen gerçekten de çok hoşmuş gülle gülle kullan canım altınada şöyle güzel yüksek topuklu bir ayakkabı aldığın an birazda makyaj tamamdır
Eminim çok hoş olucaksındır

cnm tek SIKINTIM aldigim kilolar vermeye ugrasiyorum ama olmuyor bu hafta kirmizi kart yedim zorlaniyom bu gün mesela aksama kadar saglikli beslendim hatta aksam yemegimde hazirdi papatyam kosa kosa babasinin yanindan geldi babasi bahcede arkadasiyla calisiyordu papatzyamin elinde ....... (ne yedigimi yazmayayimda saglikli beslenenlerin aklina girmesin ) buyuk kizimda anne bu gun ye yarin basla dedi birde baktimki yuvarlamissim neden önceki irademe dönemiyorum verdiklerimi aldim nerdeyse
tatil resimlerime bakiyorum kendimden nefret ediyorum neden kendimi biraktim hic sebebide yoktu neden afyonda yedikden sonra neden kendimi toplamadim
kilo almamin sebebide verecegimi bilmem, beynimin bilmedigi yas 40 oldu önceki gibi kilolar gitmicek
nursenacim asucum umutcum dön diyorsunuz icimden gelmiyor yazmak ama okuyorum bazen saglikli beslenmiyorsun neden okuyorsunki diyorum kendi kendime ama aliskanlik yapti illa okuyacagim :)
insallah saglikli beslenmeye baslarim
nedenini bilmiyorum ama ekmek peynir yemek istiyorum hep hic sebze yemek gelmiyor icimden ekmegimi tamtahil yiyorum ama cok yiyorum saat 18den sonra yemiyorum tatli yememeye calisiyorum iste böyle

hepinizi seviyorum gelecegin citir kizlari

ozkacim elbisen yakismis gule gule giy en kisa zamanda bol gelsin sana

yeni gelen arkadaslar hos geldiniz

Canım masallah modayla ilgilisin. Peplum ne diye baktım Valla ben modadan felan anlamam, klasik elbisem de yoktur pek. Bir de karnım feci şiş kaç gündür. Ona rağmen fena durmadığı için aldım, muhteşem olmadı farkındayım hatta dediğin gibi bu tarz elbiseler şişman gösteriyor. Umarım düğünde çok şiş olmam da güzel durur. Altına siyah orta topuk bişey bakıcam. Benim ayaklarım taraklı olduğundan ayakkabı bulmam zor oluyor.

Canım çok yükse topuk giyemıyorum, söyle orta topuklu bişey bakıcam. Kasımda da eşimin kardeşinin düğünü var zaten, şimdiden strese girdim ne giycem düğünde diye. Malum gelin olduğum için gözler üstümde olurSiyah ama detayları şık bişey bakarım diyorum. Siz de yardım edersiniz artık

Canım benim gönlümde mart gibi hamile kalmak var ama bu benim isteğime bağlı değil tabiii Neden dersen akşamları site içinde yürürüm en az. Kışın olursa hareketsiz kalıcam kesin, hamilelikte kabız olmamam lazım en büyük korkum bu. Neyse bakalım zaman ne gösterecek

teoride iyiyim de pratikte uygulayamıyorum bu kilolarla :))

yok canım nerdeyse muhteşem olmuş. haksızlık etme kendine. sanırım elbisenin yakasında ve bel kısmındaki parlak şeyler fermuar kenarından şeritler. o yüzden olabildiğince sade ayakkabı ve çantayla çok güzel olacaktır. clutch tarzı orta boy zarf bir çanta hoş duracaktır. ikisi de siyah olursa süper olur bence. bayıldım valla elbisene de sana oluşturduğu forma da. seni tanımayan kimse 30 küsür kilo vermiş demez bu elbiseyle, acayip toparlanmış gözüküyorsun.

Neyse kızlar benden bugünlük bu kadar
Gece düzgün uyuyamadım zaten birde sabah erken kalkınca iyice serseme döndüm. Gündüzde belki o yüzden biraz halsizlik yaşadım. Bu gün erken yatayımda bari yarın dinç olayım

Hepinize hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Kocaman öpüldünüz
Yarın görüşmek üzere beni özleyin anacığımmmmmmmmm

TEBRİK EDERİM KIZLAR HARİKA KİLOLAR VERİLMİŞ

Tebrik ederim canım, sorunsuz sağlıklı bir hamilelik dilerim sana
sağol canım benim darısı istenlere olsun inşallah

gözünüz aydın.inşallah 9ay çabucak geçer de rabbim sağlıklıca kucağınıza almayı nasip eder bebeğinizi moralinizi yüksek tutun :)
allah razı olsun inşallah ben şimdiden çok merak ediyorum sonumu kazasız belasız gelir inşallah allahın izniyle:26:

SAğolsn tatlım rabbim isteyen herkese bu duyguyu tatdırsın inşallah hayırlısı ile tabi
annaaa Nurgül hamileymişşş allahhhııımm çok sevindim
rabbim kucağında da görmeyi nasip etsin hayırlısıyla...
dileyen herkes de hayırlısıyla tez zamanda hamile kalsın....

nurgülcüm inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirip hayırlı bir evlat sahibi olursun canım

Heheee bi de cıbıldak gördünler beni:)) Elbise biraz kalın kumaş canım, o yüzden de topluyor vucudu. Çok teşekkür ederim çok güzel moral veriyosun. Sana bişey diyeyim mi, zayıfken insan istediği her fiyata kıyafet bulabiliyor. Bu elbiseyi aldığım yerde o kadar güzel ve uygun fiyata şeyler vardıki, ama çoğunun en büyük bedeni olmadı bana. Bunun da large'ı oldu şans eseri. Bir de kısa renk renk ceketler vardı bayıldım,bu sene moda kolu kısa ceketler. Aslında bi elbise daha beğendim ama o kısaydı. Malatyada giyilmez diye almadım, bir de azcuk seksi oldu:))

Sen bi 15 kg versen daha güzellerini bulursun canım, hem ilgilisin de modayla. Yanlıs anlama kılon cok degil ama biliyosun moda şeyler hep küçük beden oluyo Bi de bebek yüzünle nasıl bi afet olursun

evet bel kısmında fermuar var canım, sade bi ayakkabı alıcam siyah, çanta almam sanırım, buna uygun ufak bi çantam var. Asıl mesele kasımda düğün var, ona şık bişey bulmam lazım

Nurgullllllllllllllllllllllll canım sıkılıyor artıkk yaaaaaaaaaa kafamı dagıtmak ıstıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

cok sukur hersey ıyı ama ne bılıyımm:26::26:

kızlarr tartı günü böyle tartılacam artıkınn

Eklentiler

• $tartý.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 25

renkli blazer ceketler hakikaten çok moda bu sene. ben de bayılıyorum. inşallah onlardan da edinirsin.

yanlış anlamam canım, çok haklısın. zayıflamak kadar vücudumun şeklini de yeniden oluşturmam lazım benim, karın bölgem çok sorunlu. inşallah önümüzdeki sene ilkbahar yaz sezonunu kaçırmadan istediklerimizi giyeriz. çok sağol iltifatın için bu arada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…