asumannn sanada teşekkür ederim spor listesi içinnnn
toksinnnn lütfen dön nası zor veriyoruz kiloları bak süper gidiyodun örnek alıyoduk seniii sıkıntın varsa paylaşabilirsin destek oluruz sana
özkaaa elbise çokk güzel ama altına az topuklu gisen bence hem daha zayıf hemde düğün için daha hoş olur bence zira malatyanın bayanlarının ne kadann şık olduklarını düğünlerde bilirimmm
canim hic dikkat etmedim ama bakiyim sonra sana yazarim yada foto eklesen ??
l
erinicim ikiside süper
kahküllü de kahkülsüzde cok iyi, yani ikiside sana cok yakisiyor
degisiklik istiyorsan yaptirabilirsin gayet güzel yani
geçen hafta:89,8
bu hafta :87,3
giden kilo :2,5
hepinizi öpüyorum,cecocum kazandıkmı canım,yarışma noldu
Merhaba arkadaşlar hastahaneden yeni geldim çok şükür iki yumurtamda dolu çıktı binlerce şükür biraz ağrım var ama moralmen çok iyiyim umarım yarında güzel haberler alırım döllenmiş olurlar.Kortizonlu bir ilaca başladı inşallah çok kilo falan aldırmaz bana.
HAFTANIN 1.si ___________ - 2,2 kg. __________ bediican
HAFTANIN 2.si __________ - 2,1 kg. __________ fadime02:81:
HAFTANIN 3.sü _________ - 1,1 kg. ___________ arnazar:118:
AYIN 1.si ____________ - 2,9 ___________ alessandra79
AYIN 2.leri ___________ - 2,5 kg. _______arnazar & eriny
AYIN 3.sü ___________ -2 kg. _________________ YENA
Merhaba hanimlar
Bugun kadin dogumcuya gittim,kan uyusmazligi oldugunu bebek dusundugumu anlattim,daha onceki kurtajdan etkilenmismiyim diye kan testi istedi. Allahtan negatif cikti sonuc. Hamilelik suresince kontrol altinds olucaksin dedi,dusuk tehlikesi olusabilirmis igne olsam bile.
Ultrasondsn bakti,pcos disinds kist yok bu cok iyi dedi,kilo verdigimi soledim bu cok ii olmus dedi
Adetim 2ay duzenliyse 3.ay 15 gun sarkiyo dedim. Bunun icin progestan yazdi kizlar. Ayda 10 gun kullanicakmisim,baktim cok yan etkisi var cok endiselendim kullanmasammi
Ayrica folik asit verdi gunde 1 tane, gebelikten once baslamak lazimmis.
Kuzenin dugunu icin parlement mavisi elbise aldim 40 tlye. Ustune ceket olmadi cunku kollarinda kivrim vr ucunda fermuar var. Sal aldim onun icin. Zaten dugun haftaya,cok soguk olmaz sanirim. Ayakkabi olarak onu ve arkasi biraz acik derimoddan bi ayakkabim vardi ama sogukta corapsiz olmaz. Super ince siyah corap giycem ama onu kapali ayakkabi almam lazin mecburen
kizlaaar sizlerde fikirlerinizi soyleyinde bende daha kolay karar vereyim.. kuzey guney dizisini izliyormusunuz,ona son olarak bi bayan oyuncu katildi onun gibi kahkulmu yapsam yine siyaha donup cok kararsiz kaldim yoksa su anki gibi kizilmi devam etsem
Eki Görüntüle 525509 Eki Görüntüle 525510
Kızlar 40tl'ye aldığım elbise bu işte. Ben çok sevmıyorum şatafatlı şeyleri, sizce çok mu basit olmuş kuzenimin düğünü için. Üzerine de şal alcam siyah, üşümem sanırım
asumannn sanada teşekkür ederim spor listesi içinnnn
toksinnnn lütfen dön nası zor veriyoruz kiloları bak süper gidiyodun örnek alıyoduk seniii sıkıntın varsa paylaşabilirsin destek oluruz sana
özkaaa elbise çokk güzel ama altına az topuklu gisen bence hem daha zayıf hemde düğün için daha hoş olur bence zira malatyanın bayanlarının ne kadann şık olduklarını düğünlerde bilirimmm
Selam kuzular,
Listemiz yine başarılı. tebrik ederim kilo verenleri, özellikle bediicim tüm fazlalıklarından kurtulmuşsun.
Yena & Asuman, ellerinize sağlık kızlar. Yenacım o kadar koşturmacada listeleri de hazırlıyorsun, valla süpersin.
Özlemcim elbisen çok hoş, bu tarz peplum elbiseler çorapsız giyilmiyor genelde. formal bir havası olduğundan klasik bir topuklu ayakkabıyla ya da maskülen bir tarz olsun dersen topuklu oxford-ankle botlarla kombinlenebilir hoş bir biçimde. bu elbiseler genelde fazla kiloyla hoş olmuyor. elbisenin yakışmasından da anlaşılacağı üzere gayet fitsin canım, olmuşsun sen. maşallah. bebek kararın da hayırlı olsun canım. bugün ben iki bebiş haberi aldım tanıdıklardan. zaten hali hazırda kuzenim ve eltim de bebek bekliyor. çok güzel telaşlar bunlar biz dış kapının mandalları için bile.
Umutcum anladığım kadarıyla sağlıklı beslenme ve yaşam projelerinin sosyal sorumluluk kızmıyla daha da ilgilisin tam da senden bekleneceği üzere. oysa ticari kısmından o kadar çok para kazanılıyor ki şu an. açıkçası hassasiyetini anlıyorum, ama bu işi ticaret olarak yapanlar da bu kadar ilgili ve hassas olmalı başarı için. benim için sadece hayal olacak bu. tamamen ilgisiz bir mesleğe sahipken böyle bir işe yönelmem için piyango falan çıkması lazım... bebek maması fikrine bayıldım bu arada. organik gıdalar sunan yerler de yavaş çoğalacaktır eminim. umarım sen de gönlünce zamanı geldiğince içinde olursun bu sektörün. hakkıyla yapacağına eminim.
Canım inşallah senden de en kısa zamanda hayırlı haber alırız
Rabbim sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin sanada adaşım banuyada
Elbisen gerçekten de çok hoşmuş gülle gülle kullan canımaltınada şöyle güzel yüksek topuklu bir ayakkabı aldığın an birazda makyaj tamamdır
Eminim çok hoş olucaksındır
Canım masallah modayla ilgilisin. Peplum ne diye baktımValla ben modadan felan anlamam, klasik elbisem de yoktur pek. Bir de karnım feci şiş kaç gündür. Ona rağmen fena durmadığı için aldım, muhteşem olmadı farkındayım hatta dediğin gibi bu tarz elbiseler şişman gösteriyor. Umarım düğünde çok şiş olmam da güzel durur. Altına siyah orta topuk bişey bakıcam. Benim ayaklarım taraklı olduğundan ayakkabı bulmam zor oluyor.
sağol canım benim darısı istenlere olsun inşallahTebrik ederim canım, sorunsuz sağlıklı bir hamilelik dilerim sana
allah razı olsun inşallah ben şimdiden çok merak ediyorum sonumugözünüz aydın.inşallah 9ay çabucak geçer de rabbim sağlıklıca kucağınıza almayı nasip eder bebeğinizi moralinizi yüksek tutun :)
selam bebişlerr
çok bişey yazamayacam , arkadaşım bende , oturuyoz beraber
NURGÜLL hayırlı uğurlu olsun kuşummm
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşAllahhh ,darısı bebek özlemiyle yanıp tutuşan herkeslere gelsin , ben dahil ...
annaaa Nurgül hamileymişşş allahhhııımm çok sevindim
rabbim kucağında da görmeyi nasip etsin hayırlısıyla...
dileyen herkes de hayırlısıyla tez zamanda hamile kalsın....
nurgülcüm inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirip hayırlı bir evlat sahibi olursun canım
İyi geceler,iyi uykular kızlar..
Mışıl mışıl uyuyorsunuzdur şimdi..
Ben çok yorgunum,kafam kazan gibi.
Çok gerilemişim,zorlandım bayağı..bir kaç günümü alır adapte olmam..
Meğer ne kadar boş vaktim varmış benim.
Bugün ev de o kadar çok koşturdumki.geldikten sonra da çamaşır astım yarın da tarhanayı rondodan olmadı elek ten geçireceğim...
Eşim izinliydi bugün.:) İyi oldu rahattım o konuda..
--
NURGU,hayırlı olsun gebeliğin çok sevindim...Allah yüzünü göstermeyi nasip etsin..
[/QUOTE]
günaydın herkese..
geçmiş sayfalara biraz bakındım meryem'cim, düşük yapmışsın, Allah sabır versin canım, sana da eşine de. inşallah bu zor günleri tez vakitte atlatırsınız, zor bir dönem olduğunu bilirim. teyzemin kızı doğuma 10 gün kala kaybetti bebeğini, üzücü günler geçirdi ama şükür ki şimdi iyi. inşallah sen de kısa sürede toparlanırsın. bence de doktoruna güven, sonuçta şimdi başından böyle bir olay geçtiğini de biliyor ve eminim bir sonraki hamileliğinde her türlü ihtimali gözönüne alarak sana daha ihtimamlı yaklaşacaktır.
NURGU de hamilelik haberi vermiş sanırım. Yena'nın mesajından anladım. Allah sağlıkla tamamlamayı ve kavuşmayı nasip etsin inşallah.
...
sağolun canlar güzel dilekleriniz çin teşekkür ederim inşallah az kilo ile bitiririm
YENACIM seninde işin hayırlı olsun çok sewindim koşuşturma işe yaramış gitniş kilocuklar bu gidişle sen bizi solda sıfır bırakıcan anacım
teoride iyiyim de pratikte uygulayamıyorum bu kilolarla :))
yok canım nerdeyse muhteşem olmuş. haksızlık etme kendine. sanırım elbisenin yakasında ve bel kısmındaki parlak şeyler fermuar kenarından şeritler. o yüzden olabildiğince sade ayakkabı ve çantayla çok güzel olacaktır. clutch tarzı orta boy zarf bir çanta hoş duracaktır. ikisi de siyah olursa süper olur bence. bayıldım valla elbisene de sana oluşturduğu forma da. seni tanımayan kimse 30 küsür kilo vermiş demez bu elbiseyle, acayip toparlanmış gözüküyorsun.
kızlarr tartı günü böyle tartılacam artıkınn
Heheee bi de cıbıldak gördünler beni:)) Elbise biraz kalın kumaş canım, o yüzden de topluyor vucudu. Çok teşekkür ederim çok güzel moral veriyosun. Sana bişey diyeyim mi, zayıfken insan istediği her fiyata kıyafet bulabiliyor. Bu elbiseyi aldığım yerde o kadar güzel ve uygun fiyata şeyler vardıki, ama çoğunun en büyük bedeni olmadı bana. Bunun da large'ı oldu şans eseri. Bir de kısa renk renk ceketler vardı bayıldım,bu sene moda kolu kısa ceketler. Aslında bi elbise daha beğendim ama o kısaydı. Malatyada giyilmez diye almadım, bir de azcuk seksi oldu:))
Sen bi 15 kg versen daha güzellerini bulursun canım, hem ilgilisin de modayla. Yanlıs anlama kılon cok degil ama biliyosun moda şeyler hep küçük beden oluyoBi de bebek yüzünle nasıl bi afet olursun
evet bel kısmında fermuar var canım, sade bi ayakkabı alıcam siyah, çanta almam sanırım, buna uygun ufak bi çantam var. Asıl mesele kasımda düğün var, ona şık bişey bulmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?