kızlarr tartı günü böyle tartılacam artıkınn
1.fadime02........................................620dk
2.eriny..............................................360dk
3.asumanzeynep................................300dk
4.umutttt-dafi....................................200dk
5.nursena-egedeniz03........................150dk
6.seli86.............................................180dk
7.meyra..............................................60dk
spora azimle devam eden herkesi tebrik ederim
kızlar merhaba
geç kaldım sanırım ama misafirlerim var
geçen hafta : 85.8
bu hafta : 86.8
gelen : + 1 kg
görüşürüzzz
TEBRİK EDERİM KIZLAR HARİKA KİLOLAR VERİLMİŞ
sağol canım benim darısı istenlere olsun inşallah
allah razı olsun inşallah ben şimdiden çok merak ediyorum sonumukazasız belasız gelir inşallah allahın izniyle:26:
SAğolsn tatlım rabbim isteyen herkese bu duyguyu tatdırsın inşallah hayırlısı ile tabi
İyi geceler,iyi uykular kızlar..
Mışıl mışıl uyuyorsunuzdur şimdi..
Ben çok yorgunum,kafam kazan gibi.
Çok gerilemişim,zorlandım bayağı..bir kaç günümü alır adapte olmam..
Meğer ne kadar boş vaktim varmış benim.
Bugün ev de o kadar çok koşturdumki.geldikten sonra da çamaşır astım yarın da tarhanayı rondodan olmadı elek ten geçireceğim...
Eşim izinliydi bugün.:) İyi oldu rahattım o konuda..
--
NURGU,hayırlı olsun gebeliğin çok sevindim...Allah yüzünü göstermeyi nasip etsin..
[/QUOTE]
sağolun canlar güzel dilekleriniz çin teşekkür ederim inşallah az kilo ile bitiririm
YENACIM seninde işin hayırlı olsun çok sewindim koşuşturma işe yaramış gitniş kilocuklar bu gidişle sen bizi solda sıfır bırakıcan anacım
hayırlı olsun canım... çok sevindim... sağlıklarla gelsin inşallah..
kızlarr tartı günü böyle tartılacam artıkınn
çok güldüm sabah sabah
Kızlar 40tl'ye aldığım elbise bu işte. Ben çok sevmıyorum şatafatlı şeyleri, sizce çok mu basit olmuş kuzenimin düğünü için. Üzerine de şal alcam siyah, üşümem sanırım
e
çok güldüm sabah sabah
Eki Görüntüle 525509 Eki Görüntüle 525510
Kızlar 40tl'ye aldığım elbise bu işte. Ben çok sevmıyorum şatafatlı şeyleri, sizce çok mu basit olmuş kuzenimin düğünü için. Üzerine de şal alcam siyah, üşümem sanırım
Esoşumm
herkeslere günaydıııın:))))
----------
bizim bir çift muhabbet kuşumuz var kızlar; biri çok güzel konuşuyo, oldukça akıllı bir kuş...
40kelime konuşuyo....
onlara çocuğum gibi bakıyor ve seviyorum, çokta ilgilenirim....
ben şimdi sabahın erken vakti pc başında olunca şaşırdı bizim kuş; buraya yazarken bana diyorki;
"şişşşşş napıyoooon":))))
"napıyoooon"
ben hiç cevap vermeyincede başladı bu sefer "manyak" "manyak" demeye, sonrada
"aaa çok güzeeeel" "manyakmısın" dedi sonrada:)))
abartısız böyle gerçekten:)))
benim moralim çok bozuk kuzum. sabaha karşı banyonun borusu patladı. başta konduramadık. eşim diyor ki ne biçim açmış adamlar çeşmeyi. ben de bizden mi acaba diye söylenip duruyorum. kalktım baktım ki banyo göl. Allahtan evdeydik, eşim vanayı kapadı ama olan olmuş. temiz su gibi ama bi sürü pislik de çıkmıştı su yüzüne. off deli oldum. anca temizledim duş yaptım. çamaşır sularıyla sildim ama içim rahat değil. zaten hiç hoşlanmadım bu evden de, ev sahiplerinden de. güya yeni ev diye taşındık, 2 ay içinde hem üst komşudan su taştı evimize, hem kendi borumuz patladı. banyosunda mutfağında s borusu yok, duşakabin su sızdırıyor. kör şeytan diyor borç harç kendi evini al. neyse çok dertlendim kızlar size.
hepinize iyi bir haftasonu diliyorum.
bayıldım kuşuna. yüzümü güldürdü sabah sabah. maşallah
bu arada sen de yeni evlisin herhalde canım. ben de 1 yıllık evliyim. hiç yakışmıyor bu kadar kilo bizlere. eşlerimize de ayıp. derhal kendimize gelelim canım. seni diyete davet ediyorum
geçmiş olsun canım....
evet canım yeni evliyim, bende 1,5senelik.
bencede yakışmıyor canım bize bu kilolar.....:)
sağol canım, geçti inşallah.
o zaman dikkat etmeye başlıyoruz. ben dünkünden de 900 gr fazla çıktım bu sabah. anlayamıyorum artk. ama pes etmek yok.
ve aleykümselam ben bu hafta 4 gün içtim hiç bir değişiklik farketmedim
aleykümselam
ve aleykümselam cecoşum asıl bugün sen benim neler yediğimi bir görseydin bir ay yemeyi yasaklardın.
yazayım baride hepiniz yüzüme tükürün
sabah bir dilim ballı kaymaklı kepek ekmeği yedim. sonra kardeşimler geldi nişan alışverişi için çarşıya çıktık çarşıda bir porsiyon kayhan işi pideli köfte yedim, pidelerinden birkaç tane aldım ama turşusunu yoğurtunu,köftelerini yedim..çarşıda ezana kadar ancak bitti işimiz ..yatsıdan sonra hep birlikte yemeğe çıktık, yemekte bir porsiyon köfte, bir dilim sucuk, bir şiş tavuk, bir bardak ayran, piyaz, birbuçuk dilim kızarmış ekmek , iki üç tane acı biber turşusu yedim.. gece saat 12 de yarım koçak mısır yedim, aralarda birkaç bardak şekersiz çay içtim..
ama bugün güzel birşeyde oldu
kendime iç çamaşırı almaya kalktım daha önce 100 veya 105 beden alıyordum tezgahtar kız abla sana 95 olur dedi bende bedenimi çok sıkar dedim al olmazsa getirirsin dedi bende birkaç tane alıcaktım denemek için bir tane aldım eve geldim denedim büyük geldi
ellerine sağlık yenacım....
tebrikler arkideşler
canım üst üste 2hafta bildirim yapıp, o 2hafta boyuncada forumda paylaşımda bulunursan listeye girebiliyorsun, bildirimler yenaya onu biliyorsun zaten...
tamam orti:)))
bazen olabiliyor canım 2kg değişim, ilginç ama olabiliyo bazen....
1-2den ziyade daha fazla kilo daha çok önemli bence....
ben koç burcuyum, az biraz burçlarla ilgilenirim, ne de olsa ortimsin artık, senin burcun ne ortim?:))) merak ettim....
Aynurum nasılsın? uyumuşum kuşum ben sen yazarken. daha iyicesindir inşallah. ilaçlara devam mı?
benim moralim çok bozuk kuzum. sabaha karşı banyonun borusu patladı. başta konduramadık. eşim diyor ki ne biçim açmış adamlar çeşmeyi. ben de bizden mi acaba diye söylenip duruyorum. kalktım baktım ki banyo göl. Allahtan evdeydik, eşim vanayı kapadı ama olan olmuş. temiz su gibi ama bi sürü pislik de çıkmıştı su yüzüne. off deli oldum. anca temizledim duş yaptım. çamaşır sularıyla sildim ama içim rahat değil. zaten hiç hoşlanmadım bu evden de, ev sahiplerinden de. güya yeni ev diye taşındık, 2 ay içinde hem üst komşudan su taştı evimize, hem kendi borumuz patladı. banyosunda mutfağında s borusu yok, duşakabin su sızdırıyor. kör şeytan diyor borç harç kendi evini al. neyse çok dertlendim kızlar size.
hepinize iyi bir haftasonu diliyorum.
ellerine sağlk... bende artık sürekli listedeyim... umarım üstlere doğru bir yolculuk başlar...umarım spor listesi her geçen gün kalabalıklaşır..
gelen 1 kiloyu misafirler mi getirdi
TEBRİK EDERİM KIZLAR HARİKA KİLOLAR VERİLMİŞ
sağol canım benim darısı istenlere olsun inşallah
allah razı olsun inşallah ben şimdiden çok merak ediyorum sonumukazasız belasız gelir inşallah allahın izniyle:26:
SAğolsn tatlım rabbim isteyen herkese bu duyguyu tatdırsın inşallah hayırlısı ile tabi
hayırlı olsun canım... çok sevindim... sağlıklarla gelsin inşallah..
çok güldüm sabah sabah
hee misafirlerle geldi ama onlarla gitmedi maleseff
ama bugün baya bi gitmişti , wc sorunu vadı birazcıkk ...
..............
Eki Görüntüle 525716
günaydınn Ebuuşşş
günaydın fıstıklarrr
iyiyim bebeemm çok şükür , ilaçları bıraktım ama göz seyirmesi devam ediyor ,şimdi doktora gidecem , çok rahatsız oluyorumm
sanada büyük geçmiş olsun canımm, kötü bi şanssızlık olmuş kuzumm,neyse bitirmişsin işi , şimdi biraz uzan dinlenn
hee misafirlerle geldi ama onlarla gitmedi maleseff
ama bugün baya bi gitmişti , wc sorunu vadı birazcıkk ...
günaydınn Ebuuşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?