Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ellerine sağlk... bende artık sürekli listedeyim... umarım üstlere doğru bir yolculuk başlar...umarım spor listesi her geçen gün kalabalıklaşır..

kızlar merhaba

geç kaldım sanırım ama misafirlerim var

geçen hafta : 85.8

bu hafta : 86.8

gelen : + 1 kg

görüşürüzzz

gelen 1 kiloyu misafirler mi getirdi

herkeslere günaydıııın:))))
ben bugün erkenciyiiim:))
eşim gittikten sonra uyku tutmadıda, kkya giriyim bende bari dedim....
kokulu öpücüklerle öpüyorum heppinizi:))))

bugün gezmeye gitmeyi düşünüyorum, bakalım daha karar vermedim ama.....

dün akşam eşime dedimki; ben bu hafta kilo almışım dedim, ne dese beğenirsiniz;
korkulu bir eda ile "şişip gidiyosun dedi":)))
güleyimmi kızıyımmı bilemedimD:26::26:
adam haklı, onunla ilk tanıştığımızda ben 65kiloydum, her geçen gün dahada aldım:)
3sene içinde işte bu kiloya geldim malesef(((

----------

bizim bir çift muhabbet kuşumuz var kızlar; biri çok güzel konuşuyo, oldukça akıllı bir kuş...
40kelime konuşuyo....
onlara çocuğum gibi bakıyor ve seviyorum, çokta ilgilenirim....
ben şimdi sabahın erken vakti pc başında olunca şaşırdı bizim kuş; buraya yazarken bana diyorki;
"şişşşşş napıyoooon":))))
"napıyoooon"
ben hiç cevap vermeyincede başladı bu sefer "manyak" "manyak" demeye, sonrada
"aaa çok güzeeeel" "manyakmısın" dedi sonrada:)))
abartısız böyle gerçekten:)))

Kızlar 40tl'ye aldığım elbise bu işte. Ben çok sevmıyorum şatafatlı şeyleri, sizce çok mu basit olmuş kuzenimin düğünü için. Üzerine de şal alcam siyah, üşümem sanırım

kıyafetin güzel canım, yalnız şal al ve şalın biraz pullu parlak şatafatlı olsun bence,
çünkü düğün olduğu için biraz şatafatlı giyinmek lazım,
bu şekilde çok sadeye kaçar bence. yada kıyafetinin altına; alt kısmı ince bi şekilde parlak taşla çevrili topuklu siyah bir ayakkabıda olabilir şal yerine, güle güle giy canım kıyafetini.....

e

çok güldüm sabah sabah

ana.... benden daha erken kalkan biri olmuş bu topikteDD

bence elbiseniz gerçekten de çok çok güzel durmuş
hiç kilolu durmuyorsunuz maşallah.
baya bi kilo vermişsiniz.
ne kadar zamanda verdini bu kiloları ?
spor ne kadar yaptınız?
ayy çok soru sordum :)

Aynurum nasılsın? uyumuşum kuşum ben sen yazarken. daha iyicesindir inşallah. ilaçlara devam mı?

benim moralim çok bozuk kuzum. sabaha karşı banyonun borusu patladı. başta konduramadık. eşim diyor ki ne biçim açmış adamlar çeşmeyi. ben de bizden mi acaba diye söylenip duruyorum. kalktım baktım ki banyo göl. Allahtan evdeydik, eşim vanayı kapadı ama olan olmuş. temiz su gibi ama bi sürü pislik de çıkmıştı su yüzüne. off deli oldum. anca temizledim duş yaptım. çamaşır sularıyla sildim ama içim rahat değil. zaten hiç hoşlanmadım bu evden de, ev sahiplerinden de. güya yeni ev diye taşındık, 2 ay içinde hem üst komşudan su taştı evimize, hem kendi borumuz patladı. banyosunda mutfağında s borusu yok, duşakabin su sızdırıyor. kör şeytan diyor borç harç kendi evini al. neyse çok dertlendim kızlar size.

hepinize iyi bir haftasonu diliyorum.

bayıldım kuşuna. yüzümü güldürdü sabah sabah. maşallah

bu arada sen de yeni evlisin herhalde canım. ben de 1 yıllık evliyim. hiç yakışmıyor bu kadar kilo bizlere. eşlerimize de ayıp. derhal kendimize gelelim canım. seni diyete davet ediyorum

geçmiş olsun canım....

evet canım yeni evliyim, bende 1,5senelik.
bencede yakışmıyor canım bize bu kilolar.....:)

sağol canım, geçti inşallah.

o zaman dikkat etmeye başlıyoruz. ben dünkünden de 900 gr fazla çıktım bu sabah. anlayamıyorum artk. ama pes etmek yok.

tamam orti:)))

bazen olabiliyor canım 2kg değişim, ilginç ama olabiliyo bazen....
1-2den ziyade daha fazla kilo daha çok önemli bence....

ben koç burcuyum, az biraz burçlarla ilgilenirim, ne de olsa ortimsin artık, senin burcun ne ortim?:))) merak ettim....

lahana suyunu icince o benı sureklı ıdrara cıkarıor ya delırcem artık ders araları ızın alıp cıkmak zorunda kalıorum bu seferde hocalar kotu kotu bakıyo ama sabah aksam ıcıo bızım hocamız bunu ve 3 ay ıcmıs dıyet yapmamıs ve sporda 8kılo vermıs

ellerine sağlık yenacım....

tebrikler arkideşler

canım üst üste 2hafta bildirim yapıp, o 2hafta boyuncada forumda paylaşımda bulunursan listeye girebiliyorsun, bildirimler yenaya onu biliyorsun zaten...

ben anlamadım bu lısteye gırmeye olayını nasıl 2 hafta bıldırım yapıcaz bıde yena ablaya nasıl bıldırım yapıcaz

yengeçim ben meyracım, anlaşabilecek mi senle buçlarımız

kızlar ekmk almam lazımmıs bende demın gıttım eczane buldum bı tane tartıldım cıktım ve 92.5 olmusum yanı bı haftada 1 bucuk kılo vermısım sukur ya allahım ıns onumuzdekı haftada 2 kılo vermeyı nasıp etsın ya:) tabısı tum kılo vermeye calısanlarada allah zapzayıf olmayı nasıp etsın

günaydın fıstıklarrr

iyiyim bebeemm çok şükür , ilaçları bıraktım ama göz seyirmesi devam ediyor ,şimdi doktora gidecem , çok rahatsız oluyorumm

sanada büyük geçmiş olsun canımm, kötü bi şanssızlık olmuş kuzumm,neyse bitirmişsin işi , şimdi biraz uzan dinlenn

İnşallah sadece psikolojiktir canım seğirme. rahat ol, stres yapma sen. haber ver bize doktor sonucunu, merak ederiz.

Günaydin kizlar insallah iyisinizdir, ben iyi olmaya calisiyorum,
dün aksam exim aradi, hic ummadigim anda, hic beklemiyordum,
cok sasirdim cok tuhaf oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…