merhaba güzeller
hava açık benim gezesim var da daha bir faaliyet yok bu konuda napsam ki acaba
kızların da biri gelecek sonra öbürü gidecek pöf herhalde evden çıkamam ben bakalım kısmet hele ben de çamaşırlarımı asayım bakalım
Sabah beyaz peynirli bir tost yedim. Yanında da çay içtim.
Halen hasta olduğum için ne koku ne de tat alamıyorumAslında iştahımın maşallahı var, canım herşeyi yemek istiyor dünden beri. Ama kendi kendime, zaten tad almıyorsun niye yiyeceksin ki diye telkin veriyorum :))
Bugün eşime mısır çarşısından yaban mersini siparişi verdim. Gelirken getirecek. Yaban mersini şekeri dengeliyormuş, idrar yollarını temizliyormuş, damar sağlığını koruyormuş ve en önemlisi çok iyi bir antioksidanmış. Diyet desteği olarak öneriyorlar. Kızım da çok sever öyle şeyleri, kuru üzümle falan karıştırıp veririm ona da.
İnsülin direnci olan ve ilaç kullanan arkadaşlarıma bir sorum var.
Hangi ilacı günde ne kadar alıyorsunuz yazabilir misiniz?
s.a netsızlıgın gozu kor olsun ne dıyım artık ben spora basladım ve aynı zamanda dıyetede devam dıyetısyen vardı gıttıgım spor salonunda onla gorustum ve bana 6 ayda 25 kılo verıceksın sen dıyetıne devam et dedı ve bana ole guzel bı dıyet yazdıkı bugun tam 1 haftadır uyuyorum ve ınanılmaz mutluyum hıc bı zaman ac kalkmıyorum sofradan ve hıc bı zaman canımın ıstedıgını yememezlıkte yapmıyorum ogrencı oldugumuzdan arkadaslarımında zayıf oldugundan hep fast food beslenıoduk ama onlarada anlattım fast food zararlarını ve hepsı sok oldu hepımız gıttık tahlıl yaptırdık ve hepsının bagısıklık sıstemı olması grekenden daha kotu tabı benımde ama sımdı sebze yemeklerıyle beslenıoruz asla evımıze cıps almıycaz dıe soz verdık bırbırımıze he cıkolata emekten ben kendımı alamıyom ama onada doktor sole bıse soledı canın damla cıkolata al dedı cnın ısterse bı tane at agzına ınan tadını alcaksın ve yemıyceksın gunde 10 tane ye dedı bende aynen ole yapıom bazen gelıo tatlı ısteım o zamanda 2 tane atıom agzıma ılk gun 10 tanesını bı anda yedıgımı bılıom ama son 3 gundur gunde 2 tane atıom agzıma ve yetıo cıkolata sevenler deneyın derım bana benım sevdıgım seyllerle ılgılı ve in body testı snuclarına gore bı dıyet yazdı paylasıyım ıstersenız 92 kıloydum o gun ve daha tartılmadım boyumda 164 cıktı benle aynı durumda olan varsa ve kılosu gobek bolgesınde olan varsa deneyebılır dıe yazıyım dedım
SABAH:
30 gr koy peynırı
haftada 2 kere haslanmıs yumurta
3ınce dılım tam bugday ekmeı
5 adet zeytın
sınırsız sekersız cay
domates salatalık
2 adet cevız
ARA:SEKERSIZ KAHVE
ÖGLEN
OKUL MENUSU ogrencı oldugum ıcın ama ordakı yemeklere bakmak ısteyen Yemekhane Otomasyon Sistemi burdan bakabılır
ARA OGUN :
2 porsıyon meyve ornegın yesıl elme kucuk 1 buyuk ıse 2 porsıyon erık 3 tanesı 2 porsıyon 1kıvı buyuk boy 2 porsıyon gıbı..
AKSAM:
etsiz sebze yemegı buyuk servıs kasıgıyla 2 kasık
2 kepce corba hazır corbaların hepsı yasak ama tarhana corbası var bımde o bıle
salata ıstedıgın kadar 1 dılım ekmek yada 2 yemek kasıgı bulgur pilavı yada 2 kasık makarna yagsız
GECE:
1 su bardagı sekersız ve lıght sut
EN AZ 2 LT SU BU COK ONEMLIYMIS BEN SU ICEMEZDIM VE O YUZDEN VUCUDUM ODEM OLMUS HEP SIMDI 2 HAFTA BOYNCA TUZ KULLANMIYCAAM BI TEK ZEYTINDEKI TUZLA YETINCEKMIS VUCUDUM
spor salonunda yaptıgım sporlara gelınce 15 dakıka tempolu yanı 6.1de yuruom sonra cardıo elıptık bısıklet 15 dakıka sonra 10 dakıka twıster ve 1erkıloluk agırlıklarla kol hareketlerı gobek hareketlerı var sonra haftada 2 gunde zumba fıtness dnce arkasındanda fat burnıng fıtness yapıoz yanı en az 2 saat haftada 4 gun spor yapıom bu sefer olcak bu sıteye gecen haftalarda geldıgımde ınanılmaz umutsuzdum ama benı ole bı azımlendırdınız kı bu sefer yapıcam ıns kendıme kendım ılk kez ınanıyorum artık zevk aldıgım seyler abur cubur deıl su bu yemek deıl spor yapmak saglıklı beslenmek ve tabıkı en guzelıde guzel gorunmek erkeklere deıl kendıme benı dıslayıp ıstedıgı sakayı yapabılceını dusunen vucudu gbı zayıf dusuncelı ınsalara
bu arada solemeyı unttum lahana suyunu sordum ben dıyetısyene aldıgım cevap cok sasırtıcıydı ben kılo verdırıo dıe dusunuodum ama o organlardakı yaglanmayı temızlıomus ve bagırsaklarda olan baktrıler temızlıous ama 1 hafta ıcınce 2 gun ara ver dedı yoksa bagırsakladakı yararlı bakterılerıde temızler o zaanda bagısıklık sıstemın coker dedı
ablacım valla bırak gezmeyi şuan evde olmak için neler vermezdimİşyerindeyim cumartesi cumartesi.Akşam da geç çıkıcam dükkanı ben kapatıcam.Patron Güre'ye gitti 2 günlüğüne.Bütün yük bende.Fazla iş yok ama sıkıldım cumartesileri de çalışmaktan.Yarın bi pazarım var.Dinlenicem artık bol bol...
Harikasın canım yaa , yazdıkların çok iyi geldi gerçektenBende geç döllenmedir diye tahmin ediyorum .İnşallah herşey yolunda gider.Sizlerin tecrübeleri beni biraz olsun umutlandırıp yüreğime su serpiyor...
İlginiz için teşekkür ederim.Allah hepinizden razı olsun
Bol bol su ve ihlamur iç bol limonlu canım
İnşallah bir kaç güne kadar birşeyciğin kalmaz
Yaban mersinini bende duydum ama huyum kurusun bilmediğim şeyin tadına bile bakmak benim için büyük bir vadire atlatmak gibi oluyorama meyve tarzı şeyleri biraz daha rahat deneyebiliyorum en azından idrar yolları için ve damar sağlığı için kullanmak gerek galiba tabi antioksidan olmasıda ayrıca cazip
Canım ben sabah akşam 1 tane 1000 mglık Glukophage kullanıyorum
Yanılmıyorsam hem açlık kan şekerini dengelemek için hemde insülin direncini kırmak için kullanılıyor
Sen ne kullanıyorsun canım
Selam kizlaaaaaaaaaaaaar hemen gecmisi okudum valla hic vaktim yok aslinda,
dün aksam 5 de gittik kinaya, bizim uzaktan akrabalarin,
cok doluydu ve cok güzel gecti,
akrabalar köylüler herkes toplanmisti cok güzeldi gercekten,
böyle toplanmalari herzaman yasiyamadigimiz icin :))
Sadece canimi sIkan yanimda bi teyze oturuyordu,
kizim sana bisey diyecem dedi, ama beni dinliyeceksin dedi
yok iste sauna esofmani al, yok iste sabah aksam 45 dakka oyna,
iste ben öyle 16 kilo verdimde cart ta curtta,
kadinida bi görseniz, benim 2 katim
:) ama nedense herkes diyetisyen kesilir ya iste böyle basiniza,
hepimizin basina gelmistir biliyosunuzdur yani,
bebek gibi yüzün var cok güzelsin dedi, biraz canim sIkildi hani kendine bakmiyor bana ne söylüyor diye,
ama sonra canimi ne sIKacam dedim, gittim oynadim ettim valla
Bugunde gelinimizi cikartmaya gittik evleri yakin bize hemen yürüdük,
oturduk ettik, yine hepimiz toplandik cok güzeldi
simdide birazdan hemen cikmam lazim,
arkadasim bugun sözleniyor ona gitmem lazim evde olcak,
:) cok uykum var ya gec yattim dün, uykumu alamadim erken kalktim,
basima agri girdi
neyse öptüm herkesleriiiiiiiii
Rica ederim ne demek :) Senden de Allah razı olsun, herşey istediğin gibi gönlüne göre olsun canım benim..
Evet ıhlamur içiyorum çok su da içiyorum artık içim almıyor midem bulanıyor gibi oluyor ama yudum yudum olsa da içmeye çalışıyorum. Yaban mersini babama da söylemiştim, o eşimden önce getirdi az evvel sağolsun :) Yedim ama tadını alamadığım için bişey diyemiyorum :) Ama babama göre mayhoş, kızıma göre eşşii imiş :))
Bana doktor Diaformine vermişti, sabah akşam birer tane demişti, ama ben bu şekilde içememiştim. O zaman yarım yarım kullan demişti, 2 haftadır yarım yarım içiyorum. Ama sanırım artık vücudum alıştı, tam içmeye başlayabilirim. Sen bu ilacı kullanmaya başladıktan sonra bir fark hissettin mi Ceco? Kilo verişinde değişiklik oldu mu ya da iştahında?
Bol bol su ve ihlamur iç bol limonlu canım
İnşallah bir kaç güne kadar birşeyciğin kalmaz
Yaban mersinini bende duydum ama huyum kurusun bilmediğim şeyin tadına bile bakmak benim için büyük bir vadire atlatmak gibi oluyorama meyve tarzı şeyleri biraz daha rahat deneyebiliyorum en azından idrar yolları için ve damar sağlığı için kullanmak gerek galiba tabi antioksidan olmasıda ayrıca cazip
Canım ben sabah akşam 1 tane 1000 mglık Glukophage kullanıyorum
Yanılmıyorsam hem açlık kan şekerini dengelemek için hemde insülin direncini kırmak için kullanılıyor
Sen ne kullanıyorsun canım
Canım hayırlı olsun Spor salonuna başlamış olman bence hedefine bir adım daha yaklaştırdı seni
Darısı benim başıma
Bu arada 6 ayda 25 kilo gayette güzel bir sonuç olurhani ben öyle vermiş olsam 1 sene içinde 50 kilo vermiş olduğumu farz etsem evlendiğim kiloya yaklaşmış olacaktım :122:
Allahımmmmm inşallah bende başladığımda bukadar kilolar veririmde yaza ince girerim :122: :122: Aminnnnnnnnnnnn
Mayo giymekten çekinmiyorum ama şöyle dümdüz bir karınle incecik denize girmeyi özledimmmmmm
Yani şimdi doktor arada bir lahana suyu içinmi diyor yoksa sakıncalımı görüyor.
Ben bir ara içiyordum ama pek fark göremedim maydanoz suyu daha etkili olur gibime geliyor. Hatta bugün aklımdayken yine maydanozum bitmiş alayım bari
ıcmek ıyı oluomus yanı hanı kalpte cıgerde yaglanma oluomus ya ve 90 kılo uzerınde olan tum ınsanlarda bu rısk varmıs doktorun soledıgıne gorede lahana suyu bu yaglanmaları sokuomus ama bagırsklardakı faydalı bakterılerıde yok edıomus o yuzden ara vermek gerekıomus ıcerken ıns ya bakalım benı sızller azımlendırdınız spor salonundakılerde yapılmıycak bıse yok bunu gosterdı ve bı bayanla konustum orda spora gelen bı kadınla konustuk hatta arkadas olduk gıbı bıse allah razı olsun her aksam saat 6da msj atar yemek yeme saatı bıttı dıe:) o kadar kıloluymus kı kocası bosamıs bunu sen benım yanıma yakısmıosun dıe ve aldatmıs hemde defalarc buda susmus hem sonra bıgun eve kocası bosanma kagıtlarıyla gelmıs ve o ertesı gun dıyetısyene gıtmıs spora salonuna gelmıs ve 145 kılodan suan 81 kılo galıba 2 haftada bı tartılıomus artık kılo vermesı durdugu ıcın tartıda hıc bıse gormeyınce uzuluom dıo 2 haftada 1 kılo en az verıom hıc deılse dıo pazartesı tartılcakmıs bı kez daha ama kadını gorsenız 70 anca var dersınız bu kadar kıloyuda tam 1bucuk yıla yakın zamanda vermıs asla umutsuzluga kapılmadım dıo canım ne ıstedıyse yedım dıo ama cok yemedım dıo oglen 1 porsıyon ıskenderı yedıgım ve hatta tabakta kalan salcalı sosunu ekmekle sıyırdıgım gunlerde oldu ama o yaptıgımı dusununce ıgrendım kendımden ertesı gun elma yedım sadece dıo ve 9 yasında bı kızı var kız yuzunden eskı esıyle gorusuomus ve adam her kızını almaya geldıgınde sok oluomus kadın o kadar guzel kı gormenız lazım ya eskısehırın suyunda havasında bıse var zatn ya tum kadınlar kızlar masallah allhım ozene bozene yaratmıs gıbıler ben basardıysam herkes basarır dıo ayda 2 kılo verın ama almayın dıo burayı soledım onada gır dedım ama bı turlu uye olamıomus neden bılemedım bende az once gıdıp eve net ıcın basvurdum evkılerım bıraz kızdı ders calısamıycaz dıolar ama bu sıteye gırmek ıcın ınternet cafeye gırmek zorunda kalıom onun ıcınde haftasonlarını beklemek zorunda kalıom ya
ıcmek ıyı oluomus yanı hanı kalpte cıgerde yaglanma oluomus ya ve 90 kılo uzerınde olan tum ınsanlarda bu rısk varmıs doktorun soledıgıne gorede lahana suyu bu yaglanmaları sokuomus ama bagırsklardakı faydalı bakterılerıde yok edıomus o yuzden ara vermek gerekıomus ıcerken ıns ya bakalım benı sızller azımlendırdınız spor salonundakılerde yapılmıycak bıse yok bunu gosterdı ve bı bayanla konustum orda spora gelen bı kadınla konustuk hatta arkadas olduk gıbı bıse allah razı olsun her aksam saat 6da msj atar yemek yeme saatı bıttı dıe:) o kadar kıloluymus kı kocası bosamıs bunu sen benım yanıma yakısmıosun dıe ve aldatmıs hemde defalarc buda susmus hem sonra bıgun eve kocası bosanma kagıtlarıyla gelmıs ve o ertesı gun dıyetısyene gıtmıs spora salonuna gelmıs ve 145 kılodan suan 81 kılo galıba 2 haftada bı tartılıomus artık kılo vermesı durdugu ıcın tartıda hıc bıse gormeyınce uzuluom dıo 2 haftada 1 kılo en az verıom hıc deılse dıo pazartesı tartılcakmıs bı kez daha ama kadını gorsenız 70 anca var dersınız bu kadar kıloyuda tam 1bucuk yıla yakın zamanda vermıs asla umutsuzluga kapılmadım dıo canım ne ıstedıyse yedım dıo ama cok yemedım dıo oglen 1 porsıyon ıskenderı yedıgım ve hatta tabakta kalan salcalı sosunu ekmekle sıyırdıgım gunlerde oldu ama o yaptıgımı dusununce ıgrendım kendımden ertesı gun elma yedım sadece dıo ve 9 yasında bı kızı var kız yuzunden eskı esıyle gorusuomus ve adam her kızını almaya geldıgınde sok oluomus kadın o kadar guzel kı gormenız lazım ya eskısehırın suyunda havasında bıse var zatn ya tum kadınlar kızlar masallah allhım ozene bozene yaratmıs gıbıler ben basardıysam herkes basarır dıo ayda 2 kılo verın ama almayın dıo burayı soledım onada gır dedım ama bı turlu uye olamıomus neden bılemedım bende az once gıdıp eve net ıcın basvurdum evkılerım bıraz kızdı ders calısamıycaz dıolar ama bu sıteye gırmek ıcın ınternet cafeye gırmek zorunda kalıom onun ıcınde haftasonlarını beklemek zorunda kalıom ya
ebrucum gözün aydın çok sewindim ii haberler almana şimdilikte olsa bu ii geldi
inşallah rabbim dewamını getirecek
anneme gittim sabah erkenden net yoktu meraktan öldüm ya yeni geldim eve
anneme ablama anlatıyorum seni bu durumda bi arkadaşım var dua edin tamammı diye
Kızlar sabahtan beri gelip gidiyorum arada okuyorum ama ne tam okuyabildim, ne cevap yazabildim. Bari herkese iyi hafta sonları dileyeyim.
Öğle sularında dışarı çıktım geldim akşama yemeğe misafirlerimiz var; alışveriş yaptım sonra ikramları hazırladım. Bu arada temizlik vardı evde, her 15 günde bir büyük temizlik oluyor. Anlayacağınız bu pırıl pırıl güzel günü ziyan ettim biraz :) Neyse ki çocuklar parkta oynadılar annemlerle, onlar faydalandı güneşten.
Dediğim gibi koşuşturmaktan pek iyi okumayamdım ama Ebru'nun muayenesi yolunda gitmiş galiba :) En azından yaramaz bir şey yok çok şükür, ona sevindim :) Herkes iyidir umarım... Benim yaptığımı yapmayın hafta sonu kendinizi salmayın, keyifli ve hafifi bir Pazar geçirin
Bizde üç kız babamızın yolunu gözlüyoruz sıkıntıdan patladık
Büyük kız yine niyeti bozdubatıracak beni
İlle gitar alacağız nasılsa bugün ona da bir bakalım diyor
Birde D & Ra gideceğiz kendine yeni kitaplar alacakmış
Çok şükür bari kızım okumayı seviyor
babasına çekmemişadamcağız çok sıkılıyor internetten okuyorum ya haberleri yeter diyor
Alışverişde yapacağım :122: :122: güzel güzel mamalar alayımda cıs şeyleri aklıma bile getirmim :1
Ne güzel müziğe ilgisi var demek ki.Alın bence hobi olur...
Benim de babam çok güzel bağlama çalar.Ama kara düzen olduğundan bize bir türlü öğretemedi.Bir kere duyduğu şeyi hemen çalabiliyor maşallah.Ablam da gitara hevesliydi.aldı bir ara kendi kendine bayağı öğrendi tıngırdattı,şimdi köşede biyerlerde duruyor.Evlenince geçti hevesi.Bende hep keman çalmak istemişimdir ama olmadı işte bi türlü .Bende evlenince bıraktım o hevesleri
ve aleykümselam verahmetullahi veberakatühSelamün Aleykümmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrr :122: :122: :122:
Bu sabah 8de uyandık kuzucuğumla
Babamız kahvaltı etmek istemeyince bizde onu birlikte uğurlayıp ana kız kahvaltı ettik
Ablamız sabah erkenden okulun kursuna gittiği için oda yok
Cimcime bana kaldığı için kuçağımdan inmez oldubu saat oldu hala asılacak çamaşırlarım bekliyor
Önce sizlere bir selam vereyim dedim sonrada çamaşırları asayımda öğlen güneşi kurusun
KVne çok geçmiş olsun İddadaşım
Umarım şu anda çok daha iyidir. Rabbim acil şifalar versin ....Aminnnnnnnn
Aminnnnnnnn kuzummmm aminnnnn RAbbim sanada en kısa zamanda tekrar o mucizeyi nasip edicektir inşallah....Aminnnnn
Senin o güzel yüreğinin hatırına RAbbim sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip edicektir ve bu acılarını sana unutturacaktır
Sen kendini hiç kasma canım
Dediğin gibi sıkıntıya maal yok Rabbim hayırlısıyla sana haftayada keseyide bebişide görmeyi nasip eder inşallahhhh....Aminnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?