Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

s.a netsızlıgın gozu kor olsun ne dıyım artık ben spora basladım ve aynı zamanda dıyetede devam dıyetısyen vardı gıttıgım spor salonunda onla gorustum ve bana 6 ayda 25 kılo verıceksın sen dıyetıne devam et dedı ve bana ole guzel bı dıyet yazdıkı bugun tam 1 haftadır uyuyorum ve ınanılmaz mutluyum hıc bı zaman ac kalkmıyorum sofradan ve hıc bı zaman canımın ıstedıgını yememezlıkte yapmıyorum ogrencı oldugumuzdan arkadaslarımında zayıf oldugundan hep fast food beslenıoduk ama onlarada anlattım fast food zararlarını ve hepsı sok oldu hepımız gıttık tahlıl yaptırdık ve hepsının bagısıklık sıstemı olması grekenden daha kotu tabı benımde ama sımdı sebze yemeklerıyle beslenıoruz asla evımıze cıps almıycaz dıe soz verdık bırbırımıze he cıkolata emekten ben kendımı alamıyom ama onada doktor sole bıse soledı canın damla cıkolata al dedı cnın ısterse bı tane at agzına ınan tadını alcaksın ve yemıyceksın gunde 10 tane ye dedı bende aynen ole yapıom bazen gelıo tatlı ısteım o zamanda 2 tane atıom agzıma ılk gun 10 tanesını bı anda yedıgımı bılıom ama son 3 gundur gunde 2 tane atıom agzıma ve yetıo cıkolata sevenler deneyın derım bana benım sevdıgım seyllerle ılgılı ve in body testı snuclarına gore bı dıyet yazdı paylasıyım ıstersenız 92 kıloydum o gun ve daha tartılmadım boyumda 164 cıktı benle aynı durumda olan varsa ve kılosu gobek bolgesınde olan varsa deneyebılır dıe yazıyım dedım
SABAH:
30 gr koy peynırı
haftada 2 kere haslanmıs yumurta
3ınce dılım tam bugday ekmeı
5 adet zeytın
sınırsız sekersız cay
domates salatalık
2 adet cevız
ARA:SEKERSIZ KAHVE
ÖGLEN
OKUL MENUSU ogrencı oldugum ıcın ama ordakı yemeklere bakmak ısteyen Yemekhane Otomasyon Sistemi burdan bakabılır
ARA OGUN :
2 porsıyon meyve ornegın yesıl elme kucuk 1 buyuk ıse 2 porsıyon erık 3 tanesı 2 porsıyon 1kıvı buyuk boy 2 porsıyon gıbı..
AKSAM:
etsiz sebze yemegı buyuk servıs kasıgıyla 2 kasık
2 kepce corba hazır corbaların hepsı yasak ama tarhana corbası var bımde o bıle
salata ıstedıgın kadar 1 dılım ekmek yada 2 yemek kasıgı bulgur pilavı yada 2 kasık makarna yagsız
GECE:
1 su bardagı sekersız ve lıght sut

EN AZ 2 LT SU BU COK ONEMLIYMIS BEN SU ICEMEZDIM VE O YUZDEN VUCUDUM ODEM OLMUS HEP SIMDI 2 HAFTA BOYNCA TUZ KULLANMIYCAAM BI TEK ZEYTINDEKI TUZLA YETINCEKMIS VUCUDUM
spor salonunda yaptıgım sporlara gelınce 15 dakıka tempolu yanı 6.1de yuruom sonra cardıo elıptık bısıklet 15 dakıka sonra 10 dakıka twıster ve 1erkıloluk agırlıklarla kol hareketlerı gobek hareketlerı var sonra haftada 2 gunde zumba fıtness dnce arkasındanda fat burnıng fıtness yapıoz yanı en az 2 saat haftada 4 gun spor yapıom bu sefer olcak bu sıteye gecen haftalarda geldıgımde ınanılmaz umutsuzdum ama benı ole bı azımlendırdınız kı bu sefer yapıcam ıns kendıme kendım ılk kez ınanıyorum artık zevk aldıgım seyler abur cubur deıl su bu yemek deıl spor yapmak saglıklı beslenmek ve tabıkı en guzelıde guzel gorunmek erkeklere deıl kendıme benı dıslayıp ıstedıgı sakayı yapabılceını dusunen vucudu gbı zayıf dusuncelı ınsalara

bu arada solemeyı unttum lahana suyunu sordum ben dıyetısyene aldıgım cevap cok sasırtıcıydı ben kılo verdırıo dıe dusunuodum ama o organlardakı yaglanmayı temızlıomus ve bagırsaklarda olan baktrıler temızlıous ama 1 hafta ıcınce 2 gun ara ver dedı yoksa bagırsakladakı yararlı bakterılerıde temızler o zaanda bagısıklık sıstemın coker dedı

ablacım valla bırak gezmeyi şuan evde olmak için neler vermezdim İşyerindeyim cumartesi cumartesi.Akşam da geç çıkıcam dükkanı ben kapatıcam.Patron Güre'ye gitti 2 günlüğüne.Bütün yük bende.Fazla iş yok ama sıkıldım cumartesileri de çalışmaktan.Yarın bi pazarım var.Dinlenicem artık bol bol...

Bol bol su ve ihlamur iç bol limonlu canım
İnşallah bir kaç güne kadar birşeyciğin kalmaz

Yaban mersinini bende duydum ama huyum kurusun bilmediğim şeyin tadına bile bakmak benim için büyük bir vadire atlatmak gibi oluyor ama meyve tarzı şeyleri biraz daha rahat deneyebiliyorum en azından idrar yolları için ve damar sağlığı için kullanmak gerek galiba tabi antioksidan olmasıda ayrıca cazip

İnsülin direnci olan ve ilaç kullanan arkadaşlarıma bir sorum var.
Hangi ilacı günde ne kadar alıyorsunuz yazabilir misiniz?

Canım ben sabah akşam 1 tane 1000 mglık Glukophage kullanıyorum
Yanılmıyorsam hem açlık kan şekerini dengelemek için hemde insülin direncini kırmak için kullanılıyor
Sen ne kullanıyorsun canım

Canım hayırlı olsun Spor salonuna başlamış olman bence hedefine bir adım daha yaklaştırdı seni
Darısı benim başıma
Bu arada 6 ayda 25 kilo gayette güzel bir sonuç olur hani ben öyle vermiş olsam 1 sene içinde 50 kilo vermiş olduğumu farz etsem evlendiğim kiloya yaklaşmış olacaktım :122:
Allahımmmmm inşallah bende başladığımda bukadar kilolar veririmde yaza ince girerim :122: :122: Aminnnnnnnnnnnn
Mayo giymekten çekinmiyorum ama şöyle dümdüz bir karınle incecik denize girmeyi özledimmmmmm

Yani şimdi doktor arada bir lahana suyu içinmi diyor yoksa sakıncalımı görüyor.
Ben bir ara içiyordum ama pek fark göremedim maydanoz suyu daha etkili olur gibime geliyor. Hatta bugün aklımdayken yine maydanozum bitmiş alayım bari

Son düzenleme:

haklısın canım evde olmayı ben de seviyorum da canım işgüç istemedi benim bugün ondan evden kaçayım dedim ama umut yok:)
sen de yarın bol bol dinlen canım

Selam kizlaaaaaaaaaaaaar hemen gecmisi okudum valla hic vaktim yok aslinda,
dün aksam 5 de gittik kinaya, bizim uzaktan akrabalarin,
cok doluydu ve cok güzel gecti,
akrabalar köylüler herkes toplanmisti cok güzeldi gercekten,
böyle toplanmalari herzaman yasiyamadigimiz icin :))
Sadece canimi sIkan yanimda bi teyze oturuyordu,
kizim sana bisey diyecem dedi, ama beni dinliyeceksin dedi
yok iste sauna esofmani al, yok iste sabah aksam 45 dakka oyna,
iste ben öyle 16 kilo verdimde cart ta curtta,
kadinida bi görseniz, benim 2 katim
:) ama nedense herkes diyetisyen kesilir ya iste böyle basiniza,
hepimizin basina gelmistir biliyosunuzdur yani,
bebek gibi yüzün var cok güzelsin dedi, biraz canim sIkildi hani kendine bakmiyor bana ne söylüyor diye,
ama sonra canimi ne sIKacam dedim, gittim oynadim ettim valla

Bugunde gelinimizi cikartmaya gittik evleri yakin bize hemen yürüdük,
oturduk ettik, yine hepimiz toplandik cok güzeldi

simdide birazdan hemen cikmam lazim,
arkadasim bugun sözleniyor ona gitmem lazim evde olcak,
:) cok uykum var ya gec yattim dün, uykumu alamadim erken kalktim,
basima agri girdi
neyse öptüm herkesleriiiiiiiii

Rica ederim ne demek :) Senden de Allah razı olsun, herşey istediğin gibi gönlüne göre olsun canım benim..

Evet ıhlamur içiyorum çok su da içiyorum artık içim almıyor midem bulanıyor gibi oluyor ama yudum yudum olsa da içmeye çalışıyorum. Yaban mersini babama da söylemiştim, o eşimden önce getirdi az evvel sağolsun :) Yedim ama tadını alamadığım için bişey diyemiyorum :) Ama babama göre mayhoş, kızıma göre eşşii imiş :))

Bana doktor Diaformine vermişti, sabah akşam birer tane demişti, ama ben bu şekilde içememiştim. O zaman yarım yarım kullan demişti, 2 haftadır yarım yarım içiyorum. Ama sanırım artık vücudum alıştı, tam içmeye başlayabilirim. Sen bu ilacı kullanmaya başladıktan sonra bir fark hissettin mi Ceco? Kilo verişinde değişiklik oldu mu ya da iştahında?

Canım hoş vakit geçirmene sevindim
Keşke bizim yine sık sık böyle kınaydı düğündü olsa ama kalmadı şimdilik
Neyse bekar çok nasılsa elbet birileri evlenir
Bu arada öyle teyzelere hiç takma canım dediğin gibi herkes anında diyetisyen kesilir
Benim eşimin yengesi de aynı her gittiğimde kilo muhabbeti mutlaka açılır ve kendisi hemen başlar ay bak daha gençsin yüzün çok güzel ve işte kilo ver bak ben bir ara gittimde işte bir ayda 10 kilo verdim diye başlar hala inatla 98 kilo olduğunu idda eder bende hemen başlarım dalga geçmeye aaa valla haklısın yenge senin kadar kilo versem yeter de artar bana diye tabi o anlamaz dalga geçtiğimi o ayrı
Eşime ilk söylediğimde resmen kahkaha atmıştı hiç mi aynaya bakmıyor bu kadın beni tek korkum yengem kadar olman diye
Yengesi artık evden çıkmaz bir yere gittiğinde de kan ter içinde kalır ve selamlaşmadan direk gider kendi üzerini değiştirir ( yedek kıyafeet taşıyor resmen yanında ) birde en son görüştüğümüzde bana pembe bir kolsuz hediye etti neymiş ona bol gelmişde ben giyermişim heee bana verdiği ona kesin dar gelmiştir o yüzden vermiştir ama ben üzerime bir giydim baya bol geldi eşimde anam giyme şunu iyice cuval gibi oldu der

Yanı lafın kısası salla gitsin güzelim
İnan bizim geçen evlenen gelin senden çok daha kiloluydu kayınvalidesi Hürrem gibi gelinim var diye gurur duyuyordu Önemli olan insanlık vede sağlık gerisi boş.
Senin kilonda olabilmek için emin ol bende dahil bir sürü insan canını bile veridi kız ne varmış kilonada. Heee tabiki sağlığın için ver ilerde hamilelikte alabileceğin kiloları düşünerek şimdiden ver gerisi fasa fiso
Sen eylenmene bak

Canım kilo bakımından pek bir değişiklik görmedim ama kendimi çok daha dinç hissediyorum eskiye rağmen
Heee spor yapmadan zaten kilo değişimi beklemek saçma olur oda bende yok neyi bekliyeyim
ARtık ancak bayram sonrası spora başladığımda farkı görebilirim diye düşünüyorum
BAğırsak hareketlerinide biraz düzene koyuyor bence eee oda bir katkı kilo vermek için.
Hee ama ilk bir sene evvel ilaça başladığımda bir 10 kiloyu gayet rahat vermiştim ama tabi sonra demekki bir yerde bir eksik yapıyorum ki sabit kaldım.

ıcmek ıyı oluomus yanı hanı kalpte cıgerde yaglanma oluomus ya ve 90 kılo uzerınde olan tum ınsanlarda bu rısk varmıs doktorun soledıgıne gorede lahana suyu bu yaglanmaları sokuomus ama bagırsklardakı faydalı bakterılerıde yok edıomus o yuzden ara vermek gerekıomus ıcerken ıns ya bakalım benı sızller azımlendırdınız spor salonundakılerde yapılmıycak bıse yok bunu gosterdı ve bı bayanla konustum orda spora gelen bı kadınla konustuk hatta arkadas olduk gıbı bıse allah razı olsun her aksam saat 6da msj atar yemek yeme saatı bıttı dıe:) o kadar kıloluymus kı kocası bosamıs bunu sen benım yanıma yakısmıosun dıe ve aldatmıs hemde defalarc buda susmus hem sonra bıgun eve kocası bosanma kagıtlarıyla gelmıs ve o ertesı gun dıyetısyene gıtmıs spora salonuna gelmıs ve 145 kılodan suan 81 kılo galıba 2 haftada bı tartılıomus artık kılo vermesı durdugu ıcın tartıda hıc bıse gormeyınce uzuluom dıo 2 haftada 1 kılo en az verıom hıc deılse dıo pazartesı tartılcakmıs bı kez daha ama kadını gorsenız 70 anca var dersınız bu kadar kıloyuda tam 1bucuk yıla yakın zamanda vermıs asla umutsuzluga kapılmadım dıo canım ne ıstedıyse yedım dıo ama cok yemedım dıo oglen 1 porsıyon ıskenderı yedıgım ve hatta tabakta kalan salcalı sosunu ekmekle sıyırdıgım gunlerde oldu ama o yaptıgımı dusununce ıgrendım kendımden ertesı gun elma yedım sadece dıo ve 9 yasında bı kızı var kız yuzunden eskı esıyle gorusuomus ve adam her kızını almaya geldıgınde sok oluomus kadın o kadar guzel kı gormenız lazım ya eskısehırın suyunda havasında bıse var zatn ya tum kadınlar kızlar masallah allhım ozene bozene yaratmıs gıbıler ben basardıysam herkes basarır dıo ayda 2 kılo verın ama almayın dıo burayı soledım onada gır dedım ama bı turlu uye olamıomus neden bılemedım bende az once gıdıp eve net ıcın basvurdum evkılerım bıraz kızdı ders calısamıycaz dıolar ama bu sıteye gırmek ıcın ınternet cafeye gırmek zorunda kalıom onun ıcınde haftasonlarını beklemek zorunda kalıom ya

helal valla hatuna
Gerçektende pes etmemek gerekiyor ama dediğin gibi spor şart
İnşallah bizlerde böyle büyük farklar görür başkalarına umut olabiliriz :34
Valla çok pis gaza geldim beee bu iş olacakkkkkk başka çaresi yok :122: :122: :122:

helal valla hatuna
Gerçektende pes etmemek gerekiyor ama dediğin gibi spor şart
İnşallah bizlerde böyle büyük farklar görür başkalarına umut olabiliriz :34
Valla çok pis gaza geldim beee bu iş olacakkkkkk başka çaresi yok :122: :122: :122:

ebrucum gözün aydın çok sewindim ii haberler almana şimdilikte olsa bu ii geldi
inşallah rabbim dewamını getirecek
anneme gittim sabah erkenden net yoktu meraktan öldüm ya yeni geldim eve
anneme ablama anlatıyorum seni bu durumda bi arkadaşım var dua edin tamammı diye

Canım benim.Sağolasın annene ve ablana da teşekkür et benim adıma.Allah'ın izniyle ve sevenlerimizin dualarıyla hayırlı evlat sahipleri oluruz inşallah...

Kızlar sabahtan beri gelip gidiyorum arada okuyorum ama ne tam okuyabildim, ne cevap yazabildim. Bari herkese iyi hafta sonları dileyeyim.

Öğle sularında dışarı çıktım geldim akşama yemeğe misafirlerimiz var; alışveriş yaptım sonra ikramları hazırladım. Bu arada temizlik vardı evde, her 15 günde bir büyük temizlik oluyor. Anlayacağınız bu pırıl pırıl güzel günü ziyan ettim biraz :) Neyse ki çocuklar parkta oynadılar annemlerle, onlar faydalandı güneşten.

Dediğim gibi koşuşturmaktan pek iyi okumayamdım ama Ebru'nun muayenesi yolunda gitmiş galiba :) En azından yaramaz bir şey yok çok şükür, ona sevindim :) Herkes iyidir umarım... Benim yaptığımı yapmayın hafta sonu kendinizi salmayın, keyifli ve hafifi bir Pazar geçirin

Bizde üç kız babamızın yolunu gözlüyoruz sıkıntıdan patladık
Büyük kız yine niyeti bozdu batıracak beni
İlle gitar alacağız nasılsa bugün ona da bir bakalım diyor
Birde D & Ra gideceğiz kendine yeni kitaplar alacakmış
Çok şükür bari kızım okumayı seviyor
babasına çekmemiş adamcağız çok sıkılıyor internetten okuyorum ya haberleri yeter diyor

Alışverişde yapacağım :122: :122: güzel güzel mamalar alayımda cıs şeyleri aklıma bile getirmim :1

Sağol tatlım benim seviyorum seni İyiyiz çok şükür... Sana da keyifli haftalar...Sende salma bence hafif geçir bari pazarı

Ne güzel müziğe ilgisi var demek ki.Alın bence hobi olur...

Benim de babam çok güzel bağlama çalar.Ama kara düzen olduğundan bize bir türlü öğretemedi.Bir kere duyduğu şeyi hemen çalabiliyor maşallah.Ablam da gitara hevesliydi.aldı bir ara kendi kendine bayağı öğrendi tıngırdattı,şimdi köşede biyerlerde duruyor.Evlenince geçti hevesi.Bende hep keman çalmak istemişimdir ama olmadı işte bi türlü .Bende evlenince bıraktım o hevesleri

Canım kızım zaten 1 senedir gitara gidiyor hatta bu sene akustik gitara geçmiş o yüzden yeni istiyor daha sonra elektro gitara gitmek istiyormuş
Geçen beğendiği elektro gitarı gösterdi aynen böyle oldum 3.000 tl yazıyordu dedim el insaf bukadarınıda seneye alamam bari cazip bir şey olsun ama allahtan daha yeni akustike geçti 1 veya 2 sene sürer herhalde elektroya geçmesi
Başıma rockcu mu kesileceksin barlarda şarkımı söyleyeceksin diye dalga geçiyor babası ama ben memnunum halinden hatta ufaklığa daha da erken başlatmak istiyorum ilerde

ve aleykümselam verahmetullahi veberakatüh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…