- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
ben bu hafta listeye bildirim yapacaktım ama kv sabahtan a radı hastalanmıs.
onu dr. a götürdük tahlildi dr. du derken 3 te zor cıktık hastaneden..
sonrada evine gittik gece gelebildim eve..
artık haftaya inşallah..
Yena cım ve Asu cum listeler için ellerinize sağlık
Ah Ebrummmmm sana ne desem ne yazsam bilemedim..
içimdekileri kelimelere dökemiyorum inan.
hem çoookkk sevindim hem de hala şaşkın...
durup durup eşime vallahi ebru hamile diyorum
Allah sağ salim kucğına almayı nasip etsin bizlere bir acı daha göstermesin inşallah...
Günaydın hanımlar
Dün doktora gittim biliyosunuz.Bhcg nin 2 ye katlaması iyiye işaret dedi.İlaçlara ve kan sulandırıcı iğnelere başlandı.Hocam hiç içime sinmiyo bi tuhafım hamile gibi hissedemiyorum korunduk nasıl kaldık dedim,'sen meryem ana mısın' kalmışsınız işte korunamamışsınız dediSonra da hayırlı olsun diyor
Neyse şimdilik sıkıntı yok gibi.Ama ben o sihirli kelimeyi henüz telaffuz edemiyorum.Pozitif olmaya çalışıyorum sadece o kadar.Olumsuz düşünmek istemiyorum.Haftaya salı yada çarşamba kontrole gel görünür kese alttan yada karından dedi.Son adet tarihimle haftam tutmuyor dedim.Bırak onları düşünme geç döllenme olmuştur dedi.
Öyle işte arkadaşlar.Haftaya kontrole gittiğimde daha net şeyler yazabilicem size.O zaman da nasıl geçecek bilemiyorum...
meyra cım geçmiş olsun canım
Canım sanada çok geçmiş olsun
Allah tez zamanda şifanı verir inşallahAminnnnnnnnnnnnnnn
iyi akşamlar
kızlarla 365 avm ye gittik büyük kızımın beğendiği deri montu aldık lcw den ama başka bişey beğendiremedim bu kızlarla işim zor valla
gelirken de yürüdük 45 dk
meyracım geçmiş olsun canım
yenacım ellerine sağlık
dereceye girenleri tebrik ederim
inşallah haftaya ben de az da olsa ekside bildirim yapabilirim
Yeni bir transformers almış babası onu istiyor benden oynayacak heralde bu saatte.:))
Günaydın hanımlar
Dün doktora gittim biliyosunuz.Bhcg nin 2 ye katlaması iyiye işaret dedi.İlaçlara ve kan sulandırıcı iğnelere başlandı.Hocam hiç içime sinmiyo bi tuhafım hamile gibi hissedemiyorum korunduk nasıl kaldık dedim,'sen meryem ana mısın' kalmışsınız işte korunamamışsınız dediSonra da hayırlı olsun diyor
Neyse şimdilik sıkıntı yok gibi.Ama ben o sihirli kelimeyi henüz telaffuz edemiyorum.Pozitif olmaya çalışıyorum sadece o kadar.Olumsuz düşünmek istemiyorum.Haftaya salı yada çarşamba kontrole gel görünür kese alttan yada karından dedi.Son adet tarihimle haftam tutmuyor dedim.Bırak onları düşünme geç döllenme olmuştur dedi.
Öyle işte arkadaşlar.Haftaya kontrole gittiğimde daha net şeyler yazabilicem size.O zaman da nasıl geçecek bilemiyorum...
Selamün Aleykümmmmmmmmmm kızlarrrrrrrrr :122: :122: :122:
Bu sabah 8de uyandık kuzucuğumla
Babamız kahvaltı etmek istemeyince bizde onu birlikte uğurlayıp ana kız kahvaltı ettik
Ablamız sabah erkenden okulun kursuna gittiği için oda yok
Cimcime bana kaldığı için kuçağımdan inmez oldubu saat oldu hala asılacak çamaşırlarım bekliyor
Önce sizlere bir selam vereyim dedim sonrada çamaşırları asayımda öğlen güneşi kurusun
KVne çok geçmiş olsun İddadaşım
Umarım şu anda çok daha iyidir. Rabbim acil şifalar versin ....Aminnnnnnnn
Aminnnnnnnn kuzummmm aminnnnn RAbbim sanada en kısa zamanda tekrar o mucizeyi nasip edicektir inşallah....Aminnnnn
Senin o güzel yüreğinin hatırına RAbbim sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip edicektir ve bu acılarını sana unutturacaktır
Sen kendini hiç kasma canım
Dediğin gibi sıkıntıya maal yok Rabbim hayırlısıyla sana haftayada keseyide bebişide görmeyi nasip eder inşallahhhh....Aminnnn
herkeslere tünaydııın:)
midem bugün daha iyi:)
gastritte zor vessselam; yediklerine içtiklerine çok dikkat etmen gerekiyo(
aman siz siz olun midenizi bu rahatsızlıktan koruyun....
mesela ben her sabah türk kahvesi içmesini çok seviyorum ama işte gastritten dolayı ara ara içmek zorunda kalıyorum, halbuki dokunmasa hergün mutlaka içerim...
neyse SAĞLIK OLSUN...
çok teşekkür ederim canım...
çok teşekkür ederim cecoşum....
inşaallah canım, ayrıca çok teşekkür ederim....
kızçende montunu güle güle giysin inşaallah canım....
yanına alıp onunla uyuyacaktır:)
canım hayırlısı ile inşaallah dokturunun şuanki tanısı üzerine gelişir olaylar ve hayırlısı ile daha sonrada sende bebeğini alırsın kucağına bitanem.....
ve aleyküm selaaaaam:)
kızlarr sesiniz soluğunuz çıkmıyorr
Anammmm çamaşırları serdim geldim :122: :122: :122:
Balkonda da felaket güneş var kan ter içinde kaldım resmen
Tabi benim ufak cadı o arada boş durmamış bilgisayarda ne kadar sayfa varsa kapatıp sonrada laptobu kapatmış
Meyramm geçmiş olsun canım , rahatsızmıydın ?? anladığım kadarıyla mide sorunun var , aynı durum bendede vardı kuzum her yediğim yemek sonrası inanılmaz sancılar çekiyordum , sabahlara kadar ağlıyordum , en son gaviscon şişesini tepeme dikiyordum , ama artık yok kuzum , yaklaşık 10 aydır yediğimi içtiğimi özenle seçiyorum , mide rahatsızlığım yok gibi artık ama geçenlerde normalde hiç yemediğim dikkat ettiğim halde çiğköfte yedim 5-6 tane , oy oyy oyy 4 gün öldüm üldüm dirildim, analadımki kerata halen ordaymış
sende dikkat et canım , sana neler dokunuyor neler dokunmuyor onları belirle , gerektiğince muhattab olma o cıss mamalarla , inşAllah düzelirsin kuzum , tekrardangeçmiş olsun
Anammmm çamaşırları serdim geldim :122: :122: :122:
Balkonda da felaket güneş var kan ter içinde kaldım resmen
Tabi benim ufak cadı o arada boş durmamış bilgisayarda ne kadar sayfa varsa kapatıp sonrada laptobu kapatmış
benimde çamaşırlar bitti , kalkıp sereyim , sonrada çıkıp bi yürüyüş yapayım , marketten sinek ilacı alayım çünkü evimi karasinekler bastı , ıyykk
ayy senin cadıda ne cadı , maşAllahhh
çok teşekkür ederim canım benim...
sanada çok geçmiş olsun...
sana maşaallah dikkat edebiliyormuşun oldukça dokunanlara
ben öyle değilim, o dokunan mamaları görünce genelde yeme isteğime gem vuramıyorum(
neyse bundan sonra daha dikkatli olucam zaten:)
eveeeet ufaklık kapanışı yapmııııış:)))
Tünaydın kızlar .
Geceden bu yana biriken geçmişi okuyum dedim .İçim burkuldu yazılanlara ne denir bilmiyorum kelimeler kifayetsiz gerçekten. Dışardan izleyen kilometrelerce uzaktaki bir yabancı olarak yapabileceğim en iyi şey dua etmek .Hatta anneme bile söyledim sizler için dua etsin diye hastaların duaları kabul olurmuş umutsuz olmayın.Allah çok büyük neye gücü yetmez ki yer gök dua üstüne derler .
Tomurcuğun doğum haberini mmeryninde hamilelik ve doğum haberlerini burdan alırız inşallah .Ben inanıyorum bu kadar insan sizi seviyo dua ediyo .Bunun çok güze bir karşılığı olacaktır.Siz hep iyi şeyler düşünün herşeyin her zaman hayırlısını dileyin.Daha ne diyim bilmiyorum, gerçekten çok etkilendim yazdıklarınızdan
canım benim ben geceleri ağrıdan ,acıdan , ağlamaktan uyuyamıyordum
baktım canım hakkaten çok yanıyo , bende yemeyecem artık dedim , ondan sonrasında yemedim . ben mersinliyim narenciye cennetindenim ama portakal mandalina malesef mideme dokunuyor , bu yüzden ben ağzıma bile sürmüyorum onları
sende dikkat et canım , mide önemli ilerisi için önlemlerini al şimdiden
kızçeler sizin sohbetiinize doyum olmaz, ama benim bi misafirim geliyo, o yüzden şimdi çıkmak zorundayım....
hadi hepinizi öptüm, yine görüşürüz....
HAFTANIN 1.si.__________ -2,2 kg. _____________ bediican
HAFTANIN 2.si ___________ -2 kg. ______________ Mlkfth:81:
HAFTANIN 3..sü _________ - 1,8 kg. ____________ seli86
Allah razı olsun Yena'cım.Rabbim de senin evlatlarına sağlık sıhhat versin.İnşallah güzel sonuçlar yazarım hep.Çok üzdüm sizleri de biliyorum.mayısta düşük ağustosta düşük iki ayda bir acımı yaşadınız sizlerde üzüldünüz.Hakkınızı helal edin nolur
sana yalan söylemeyeyim değil mi...
kendimi de kandımaya calısıyorum ama cogu zaman olmuyor..
özellikle geceleri daha bir kötü oluyorum..
senin beğenini farkedip geldiğini anladığımda 2013 ocak anneleri topicini okuyordum.
hala onları takip ediyorum bebeklerine aldıklarına bakıyorum nedense
günlerimiz aynı olanların cetvelini okuyorum,Duru olsa 28.haftasına girmiş olacaktı demek diyorum
yani iyimiyim bilmiyorum..
Günaydın hanımlar
merhaba güzeller
hava açık benim gezesim var da daha bir faaliyet yok bu konuda napsam ki acaba
kızların da biri gelecek sonra öbürü gidecek pöf herhalde evden çıkamam ben bakalım kısmet hele ben de çamaşırlarımı asayım bakalım
Merhabalar , herkese iyi hafta sonları dilerim :) İstanbulda hava çok güzel bugün. Ben halen iyileşemedim ama kızım iyi binlerce şükürler olsun. Dedesiyle parka gittiler bir saat önce :)
Grip salgını bizi baya sarstı. Bu havalarda c vitamini almaya gayret gösterin arkadaşlarım, c vitamini hastalanmadan önce alınmalıymış. Bol meyve ve meyve suyu.
Yenacım ellerine sağlık
Ve listeye giren arkadaşlarıma da çok çok tebrikler..
Herşey çok güzel olacak Tomurcuk :)
Canım arkadaşımKeşke elimden bişeyler gelse..
Tomurcuk, ben kızıma hamile kaldığımı baya geç öğrenmiştim. Sanıyorum 15-18 gün kadar bir gecikme olmuştu, ben korunduğumuz için olmaz sanıyordum. (sadece ve sadece bir kez korunmasız ilişkimiz olmuştu)
Sonra gebelik haftasıyla ilişki günlerini karşılaştırdığımızda da bir bağlantı kuramıyorduk. Hatta eşim, ulan yoksa bu çocuk benden değil mi diye takılıyordu bana :)
Geç yumurtlama böyle bişey. Geç yumurtlama olmuştu bende, hatta ilk gittiğim doktor son adet tarihime göre gebelik haftası hesapladığı için, kızım ultrason ölçümlerinde hep geriden geliyordu. Doktor bana bebek 2 hafta geriden geliyor, kafası haftasına göre 2 hafta küçük mikrosefali gibi bişey olabilir demişti. Kafamdan aşağı kaynar sular dökülmüştüGünlerce uyuyamadım, perişan oldum. Sonra bir başka doktora götürdü babam beni. Doktor bir kaç soru sordu, ilk yaptırdığım betahcg sonuçlarıma baktı, ultrasonla baktı. Bebeğin 26 değil 24 haftalık dedi. Geç yumurtlamışsın geç döllenme olmuş. Bebek gayet sağlıklı, geriden falan da gelmiyor dedi.
Doktorun boynuna sarılıp ağladığımı hatırlıyorum. Çok şükür çok akıllı cin gibi bir kızım var şimdi.
Diliyorum ve dua ediyorum ki senin böyle olacak. Herşey çok iyi olacak, yolunda gidecek. Sen iyi ve güçlü bir kadınsın.
Ben ve eşim bu bebeği istiyoruz.
Rahmim bu bebeği taşıyacak ve büyütecek kadar kuvvetli.
Sağlıklı bir gebelik geçireceğim ve çok güzel bir çocuğum olacak.
Böyle olumlama cümlelerini sık sık tekrar edersen, düşüncelerinin de olumluya doğru gittiğini göreceksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?