Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım tabiki ilgileniyoruz nasıl meryemin üzüntüsünü taa içimizde hisetmişsek senin heyacanınıda içimizde hissediyoruz ve mutlu haberi sabırsızlıkla bekliyoruz

merhaba guzel zarif bayanlar :)
bugunku yediklerim
sabah:cavdar ekmegine yapılmıs tost(lorla yaptım )ve 1 bardak cay
arada elma yedim
öglen 1 tabak (10 kaşık) turlu yemegi (tavuklu) 1 tas yogurt ve 1 dilim ekmek
arada bişey yemedim öglen cok yemiş gibi hissettim
akşam yogurtlu ıspanak
acıkır gibiyim belki 2 kuru kayısı yerim azsonrada
su 2 litre içtim burdan asuya cok tesekkür ediyorum aslında içmiyodum aklıma o geldi gidip giidp su içtim
1 de 80 dakika yurudum :)

herkese iyi akşamlar, geçmişi okudum, tomurcuk inş herşey yolunda olur bundan sonra da senin adına çok sevindim, Rabbim bütün ekleyenlere tattırsın..
alıntı yapmıştım ama hepsi silindi, hoşgeldin diyen arkadaşlara KOCAMAN HOŞBULDUM :)

selam hatunlaaar yorgunluktan mahfolmus durumdayim temizlik yapiyoruz bayram icin birde annem bayram sonu ameliyat olucak diye temiz olan yerleride bir daha temizliyoruz annemin sirf ici rahat olsun diye temizlik uzerine temizlik yapiyoruz kendimi nasil kotu hissediyorum anlatamam..kilo veriyordum duzenli bu hafta ayni kaldim diye kendimi suclu hissettim yinede bunada sukur diyorum cunku 4 gece gec saaatlerde yedim hep bizim trli akrabalar burda diye davet edildik bizde onlarla birlikte yemege kotu oldu bu durum.. birde kv burda dunde onlarlaydim carsi pazar gezdik birde guzel yemek yedik oooh neyseki kilom ayni cikti yarindan itibaren yine basliyorum cok cok coook bol su icmeye ve gec saatlerde yemeyi birakmaya

ben de size diyetisyenimin verdiği ve bir haftadır uygulamaya çaliştiğim diyetimi yazayım;

sabah; 3 dilim kepekli ekmek
2 kibrit kutusu beyaz peynir
domates salatalık
1 ceviz
açık çay

ara; 2 meyve

öğle; 1 kase çorba
4-5 yemek kaşiği sebze yemeği
2 yemek kaşiği yoğurt
2 dilim ekmek
bol salata

ara; 1 meyve
1 bardak süt

akşam; öğlenin aynısı

yatsı; 1 meyve
açık çay
2-3 diyet bisküvi

günde 2.5-3 litre su, haftada 4 gün 45 dk yürüyüş.. günde maksimum 2 fincan yeşil çay içebilirsin dedi benim sorum üzerine.. emzirmeye de devam ediyorum. aslında benim de gaza gelmeye ihtiyacım var çünkü çok umutsuzumm ( çünkü çok iştahlıyım, nefsime hakim olmakta zorlanıyorum ( tam 1 hafta oldu, arada çok az kaçamaklarım olsa da uyguladım, haftaya cumartesi randevum var diyetisyene, bakalım ne olacak..

Ohhh ellerinize sağlık mis gibi olmuştur şimdi her yer
Ne güzel bak sen söyleyince bende panik oldum bayrama şurda kaldı 12 gün ve ben daha bayram temizliğini aklımın ucundan bile geçirmiyorum
Neyse önümüzdeki hafta bende başlarım halıları yıkamaya vericektim ama masrafa gerek yok ben kendim silerim
Koltuk kılıflarını ve tülleride yıkadımmı tamamdır
Diğer temizlik zaten günlük yapılıyor

Bu arada inşallah Annenin önemli bir ameliyatı yoktur şimdiden çok geçmiş olsun Rabbim bir an önce acil şifalar versin
Sabit kalmayıda takma nasılsa o misafirler gidicek sonra da sen kaldığın yerden devam edersin yeterki bundan sonra fazla abartma bak ne güzel benden sonra başladın ama kısa sürede süper yol kat ettin

cok degilmi ekmek sayisi canm boyle olunca kilo verebiliyormusun peki :13:

canm zaten sunun surasinda daha kac yil tek basina yapican temizliginikizlar buyuyorlar sana is dusmez ilerleyen yillarda oooh bayram sonu annemin ameliyatida hersey yolunda olursa spor salonunada baslamayi dusunuyorum bakalim ne olucak.. sagolasin canm ins hersey yolunda gider annemin rahmi alinmasi gerek dediler cunku adet oldugu sure uzuyor birde adet doneminde cok fazla demir kaybi yasiyor doktor baska cocuk dusunmuyorsaniz alinmasi uygun demis

cok degilmi ekmek sayisi canm boyle olunca kilo verebiliyormusun peki :13:

bilemiyorum ki canım işte hiç tartılmadım, diyetisyendeyken 96.2 gelmiştim, haftaya ona gidince tartılacağim tekrar. emziriyorum diye belki öyle vermiştir diye düşündüm ama duruma göre değiştirir galiba..

Canım RAbbim başka dert keder vermesin
Benim kızkardeşimin de Kayınvalidesinin 1 sene evvel rahimi alındı ve inan şu an çok daha iyi durumda Allah korusun başka bir rahatsızlık olacağına varsın rahimi alsınlar sonuçta sadece doğurganlık gidiyor kadınlığından eksilen birşey olmuyor ki
Annen yinede aynı güzel ve yüreği güzel insan olarak yaşamaya devam edicek tek fark sağlığına tamamen kavuşmuş olacak Allahın izniyle Aminnnnnnnnnnnnn

Anammm sorma büyük kız canı istedimi valla benden güzel iş yapar
Hatta hasta olduğumda daha iki sene evvel bile mutfağa kapanıp hem mutfağı toplamış hemde bana çorba yapmıştı
Şimdi temizlik isteyeceğine anasına küfür etsen emin ol daha az bozulur
Bazen anneciğim bak makineyi boşaltım sen bulaşıkları dizermisin ben başka iş yapacağım diye anında rus askeri gibi surat asıyor cadı
İşte canı isterse süper temizlik yapar ama canı isteyecek Anası kılıklı Annemde hep der kızında sana benzemiş canı istedimi evi kazır ama canı istemezse her yer dağılsa umuru olmaz diye
Ufağı çok titiz okadar titizki eline bir kağıdı top yapıp anneciğim şunu çöpe at gel dedim geçenerde de gitmiş mutfağın orta yerine atmış gelmiş hatta ben bakmadan evvelde salatalık vardı elinde düşürdü halıya kıl olunca git onuda at dedim onuda mutfağın ortasına atmış
Kızlara kaldıysam yandım anam Annemin dediği gibi elim ayağım tutarken kendim yaparım sonra nasılsa yaparlar

cecoşummmm iddiadaşımmm nasılsın canım?

Seni gördüm daha iyi oldum iddadaşımmmmmmmmmmm
Bugün akşam üzere ailecek alışverişe çıktık iddadaşım Aynurla Dukan kardeşi olacağım ama sende katılırsan çok daha zevkli geçer
Malum kaç haftadır aynı yerde sayıklıyorum az da olsa motive olmam lazım oda işe yaramazsa artık mideyi komple söktüreceğim
Bu arada eniştem nasıl iyimi
Karı koca birbirinize sıkı sıkı sarılın ve kıymetinizi bilin

bu arada dün akşam 20dk, bu akşam da 20 dk leslie yaptım.. haftalık spor ve zayıflama takımına ben de katılmak istiyorum, her gün bildirim mi yapmamız lazım??

evet biliyorummm gideceginizi..
neler aldın bakalım?

aynurla dukan kardşi olacaksınız haa.. bende Aynur baslarken geçirmiştim içimden 2 hafta Aynur u gözlemleyeyim işe yarıyorsa mecbur bende başlayayım.direk istemiyorum çünkkü et,süt yumurta gbi proteinlerle hiç aram yok

ayhh mideyi söktüreceğim diyince dün de yazmıstınya ağzımı diktirecegim diye içimden dedim ben de baska yerden dikileceğim zaten iddiadasım die:)

enişten de iyi işte naapsın kendi derdine mi yansın benimi avutsun bilemiyor..
saçları şakakları beyazladı adamın..

menün güzelmiş canım yürümüşsün de ne güzel ben bugün çıkmadım hiç dışarı
su konusunda da iyi yapmışsın en az 2lt iç günde mutlaka hatta ben 3 iç derimyeşilçayı da ekle menülerine bu arada

amiiin canm ins bayram sonu kavusucak eski sagligina bende anneme cok yardimci olurum ama bizimki biraz kendi yaptigini begenen cinsten ne yapsam illa bisi der azda olsa bazen diyorum hicbisey ellemicem mademki kendi yaptigini begeniosun ..aman dio biliosun iste agzim durmuo yap sen bosver beni birde babam benim yaptigim yemekleri daha cok ovunce annem elinde olmadan farkedemen kiskanio bunca yil bosuna ben yapmisim begenmiodun hic solemedin dio az daha buyusunler gor bak ne yardimlari olur senin kizlarinda sana canm kizlar her zaman daha merhametli oluyorlar bakiyorum gecen pizza yaptigimda kardesimle birlikte yiyoz ne dese begenirsiniz benimkisinin ismi Hasan oo dedi sen Hasani iyi bakican boyle dio ama enistesini nasil kiskanio.. enistesi burdayken kardesimin sevdigi pastadan yaptin ne o dedi bunu kime yaptin sana deyince guldu enistene deseydim neler derdi bana bu yaz denize geldi bizimle hep aramizda guneslendi 16 yasinda ama cok kiskanc dunyada tek vazgecemedigim kardesimdir benim

Anaaa kız eniştem üzülmesin beyazlara bak George Clooney'inde saçları beyaz ama bütün hatunlar hasta
Tabi birde Richard Gere var
Benim eşiminde saçları beyazladı ( ırsı yoksa benim dırdırımla hiçççççç alakası yok ) bazen kızdırmak için boyatalım onları yada şu beyazları yok edip kendi rengine çeviren şampuandan alalım diyorum Adam demezmi ben böyle çok daha çekiciyim kadınlar kır saçlı erkekleri daha çekici buluyor diye yolduracak bana saçlarını ama bakalım ne zaman

Canım iddadaşım sen şu anda sırf kendine odaklan zayıflayıp fıstık gibi olacağın günleri düşün hem bak hamile kaldığında fıstık gibi hamile olmakta var işin ucunda
Bugün bir bayan gördüm AVMde hatun incecik sadece karnı var ulen dedim bayılıyorum bu şekilde hamilelik geçirenleri benim totoşumda göbişimde daha hamile kalmadan daire çiziyordu
Emin ol kilolar gidince çok daha rahat bir hamilelik geçireceksin ve eminim başka sorunlarda cıkma riski azalacaktır

Yap yap sende bizimle dukanı olmadı veremezsek sırf şu dukan amcayı dövmek için Fransaya gideriz hem ziyaret hem ticaret ( ticaret yerine dayak olur ama )

Ne güzel yaaa Allah ağzınızın tadını bozmasın
Bu arada benim babamın adıda hasan
Hasanların coğu biraz çocuk ruhlu ve çok cana yakın olurlar, çokta vicdanlı olurlar iyi seçim yapmışsın kız
RAbbim tamamına erdirir ve ömür boyu bu mutluluğunuzu daim eder inşallah ....Aminnnnnn

Ben bazen kabaca hesap yapıyorum büyük kız 24 yaşında evlenmeye kalkışsa baldız olucak 14 yaşında yandı damat valla
Baldızın gönlünü yapıp ablasını kandırmak için artık ne taklalar atar diye dalga geçiyoruz yok işte artık baldızına bir cep telefonu alır yada damat artık genç kaynanasına şöyle güzel bir ev alır yada araba alır diye valla büyük cadı anında diyor aaaa niye benim kocam sana ev alıyormuş araba alıyormuş diye Hayırlı evlat şimdiden belli diyorum
Tabi o işin gırgırı Anneler evlatları mutlu olsun başka birşey istemezler

Meryemim dukan kurbanı olarak beni seçtiniz herlade pikachu

valla bugün 4. günümdü , 3. gün pek bir sarsıcı geçti ama şimdi iyiyim artıkın , sanırım bünye alıştı , hayy maşAllaahh

şimdilik iyi gidiyor canım benim , Banuşta başlasın hele ama kesin karar , irade , sabır mutlaka olmalı yoksa çook zor

yavruşlarr ben kaçtımm , hepinize iyi gecelerr

Allaha emanet olun , öpüyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…