canım tabiki ilgileniyoruz nasıl meryemin üzüntüsünü taa içimizde hisetmişsek senin heyacanınıda içimizde hissediyoruz ve mutlu haberi sabırsızlıkla bekliyoruzHarikasın canım yaa , yazdıkların çok iyi geldi gerçektenBende geç döllenmedir diye tahmin ediyorum .İnşallah herşey yolunda gider.Sizlerin tecrübeleri beni biraz olsun umutlandırıp yüreğime su serpiyor...
İlginiz için teşekkür ederim.Allah hepinizden razı olsun
selam hatunlaaar yorgunluktan mahfolmus durumdayimtemizlik yapiyoruz bayram icin birde annem bayram sonu ameliyat olucak diye temiz olan yerleride bir daha temizliyoruz annemin sirf ici rahat olsun diye temizlik uzerine temizlik yapiyoruz kendimi nasil kotu hissediyorum anlatamam..kilo veriyordum duzenli bu hafta ayni kaldim diye kendimi suclu hissettim yinede bunada sukur diyorum cunku 4 gece gec saaatlerde yedim hep bizim trli akrabalar burda diye davet edildik bizde onlarla birlikte yemege kotu oldu bu durum.. birde kv burda dunde onlarlaydim carsi pazar gezdik birde guzel yemek yedik oooh neyseki kilom ayni cikti yarindan itibaren yine basliyorum cok cok coook bol su icmeye ve gec saatlerde yemeyi birakmaya
cok degilmi ekmek sayisi canm boyle olunca kilo verebiliyormusun peki :13:ben de size diyetisyenimin verdiği ve bir haftadır uygulamaya çaliştiğim diyetimi yazayım;
sabah; 3 dilim kepekli ekmek
2 kibrit kutusu beyaz peynir
domates salatalık
1 ceviz
açık çay
ara; 2 meyve
öğle; 1 kase çorba
4-5 yemek kaşiği sebze yemeği
2 yemek kaşiği yoğurt
2 dilim ekmek
bol salata
ara; 1 meyve
1 bardak süt
akşam; öğlenin aynısı
yatsı; 1 meyve
açık çay
2-3 diyet bisküvi
günde 2.5-3 litre su, haftada 4 gün 45 dk yürüyüş.. günde maksimum 2 fincan yeşil çay içebilirsin dedi benim sorum üzerine.. emzirmeye de devam ediyorum. aslında benim de gaza gelmeye ihtiyacım var çünkü çok umutsuzumm( çünkü çok iştahlıyım, nefsime hakim olmakta zorlanıyorum ( tam 1 hafta oldu, arada çok az kaçamaklarım olsa da uyguladım, haftaya cumartesi randevum var diyetisyene, bakalım ne olacak..
Ohhh ellerinize sağlık mis gibi olmuştur şimdi her yer
Ne güzel bak sen söyleyince bende panik oldum bayrama şurda kaldı 12 gün ve ben daha bayram temizliğini aklımın ucundan bile geçirmiyorum
Neyse önümüzdeki hafta bende başlarım halıları yıkamaya vericektim ama masrafa gerek yokben kendim silerim
Koltuk kılıflarını ve tülleride yıkadımmı tamamdır
Diğer temizlik zaten günlük yapılıyor
Bu arada inşallah Annenin önemli bir ameliyatı yokturşimdiden çok geçmiş olsun Rabbim bir an önce acil şifalar versin
Sabit kalmayıda takma nasılsa o misafirler gidicek sonra da sen kaldığın yerden devam edersin yeterki bundan sonra fazla abartmabak ne güzel benden sonra başladın ama kısa sürede süper yol kat ettin
cok degilmi ekmek sayisi canm boyle olunca kilo verebiliyormusun peki :13:
bilemiyorum ki canım işte hiç tartılmadım, diyetisyendeyken 96.2 gelmiştim, haftaya ona gidince tartılacağim tekrar. emziriyorum diye belki öyle vermiştir diye düşündüm ama duruma göre değiştirir galiba..
canm zaten sunun surasinda daha kac yil tek basina yapican temizliginikizlar buyuyorlar sana is dusmez ilerleyen yillarda oooh bayram sonu annemin ameliyatida hersey yolunda olursa spor salonunada baslamayi dusunuyorum bakalim ne olucak.. sagolasin canm ins hersey yolunda gider annemin rahmi alinmasi gerek dediler cunku adet oldugu sure uzuyor birde adet doneminde cok fazla demir kaybi yasiyor doktor baska cocuk dusunmuyorsaniz alinmasi uygun demis
cecoşummmm iddiadaşımmm nasılsın canım?
Seni gördüm daha iyi oldum iddadaşımmmmmmmmmmm
Bugün akşam üzere ailecek alışverişe çıktık iddadaşımAynurla Dukan kardeşi olacağım ama sende katılırsan çok daha zevkli geçer
Malum kaç haftadır aynı yerde sayıklıyorumaz da olsa motive olmam lazım oda işe yaramazsa artık mideyi komple söktüreceğim
Bu arada eniştem nasıl iyimi
Karı koca birbirinize sıkı sıkı sarılın ve kıymetinizi bilin
merhaba guzel zarif bayanlar :)
bugunku yediklerim
sabah:cavdar ekmegine yapılmıs tost(lorla yaptım )ve 1 bardak cay
arada elma yedim
öglen 1 tabak (10 kaşık) turlu yemegi (tavuklu) 1 tas yogurt ve 1 dilim ekmek
arada bişey yemedim öglen cok yemiş gibi hissettim
akşam yogurtlu ıspanak
acıkır gibiyim belki 2 kuru kayısı yerim azsonrada
su 2 litre içtim burdan asuya cok tesekkür ediyorum aslında içmiyodum aklıma o geldi gidip giidp su içtim
1 de 80 dakika yurudum :)
Canım RAbbim başka dert keder vermesin
Benim kızkardeşimin de Kayınvalidesinin 1 sene evvel rahimi alındı ve inan şu an çok daha iyi durumdaAllah korusun başka bir rahatsızlık olacağına varsın rahimi alsınlar sonuçta sadece doğurganlık gidiyor kadınlığından eksilen birşey olmuyor ki
Annen yinede aynı güzel ve yüreği güzel insan olarak yaşamaya devam edicek tek fark sağlığına tamamen kavuşmuş olacak Allahın izniyleAminnnnnnnnnnnnn
Anammm sorma büyük kız canı istedimi valla benden güzel iş yapar
Hatta hasta olduğumda daha iki sene evvel bile mutfağa kapanıp hem mutfağı toplamış hemde bana çorba yapmıştı
Şimdi temizlik isteyeceğine anasına küfür etsen emin ol daha az bozulur
Bazen anneciğim bak makineyi boşaltım sen bulaşıkları dizermisin ben başka iş yapacağım diye anında rus askeri gibi surat asıyor cadı
İşte canı isterse süper temizlik yapar ama canı isteyecekAnası kılıklı Annemde hep der kızında sana benzemiş canı istedimi evi kazır ama canı istemezse her yer dağılsa umuru olmaz diye
Ufağı çok titiz okadar titizki eline bir kağıdı top yapıp anneciğim şunu çöpe at gel dedim geçenerde de gitmiş mutfağın orta yerine atmış gelmişhatta ben bakmadan evvelde salatalık vardı elinde düşürdü halıya kıl olunca git onuda at dedim onuda mutfağın ortasına atmış
Kızlara kaldıysam yandım anamAnnemin dediği gibi elim ayağım tutarken kendim yaparım sonra nasılsa yaparlar
evet biliyorummm gideceginizi..
neler aldın bakalım?
aynurla dukan kardşi olacaksınız haa.. bende Aynur baslarken geçirmiştim içimden 2 hafta Aynur u gözlemleyeyim işe yarıyorsa mecbur bende başlayayım.direk istemiyorum çünkkü et,süt yumurta gbi proteinlerle hiç aram yok
ayhh mideyi söktüreceğim diyince dün de yazmıstınya ağzımı diktirecegim diye içimden dedim ben de baska yerden dikileceğim zaten iddiadasım die:)
enişten de iyi işte naapsın kendi derdine mi yansın benimi avutsun bilemiyor..
saçları şakakları beyazladı adamın..
amiiin canm ins bayram sonu kavusucak eski sagliginabende anneme cok yardimci olurum ama bizimki biraz kendi yaptigini begenen cinsten ne yapsam illa bisi der azda olsa bazen diyorum hicbisey ellemicem mademki kendi yaptigini begeniosun ..aman dio biliosun iste agzim durmuo yap sen bosver beni birde babam benim yaptigim yemekleri daha cok ovunce annem elinde olmadan farkedemen kiskanio bunca yil bosuna ben yapmisim begenmiodun hic solemedin dio az daha buyusunler gor bak ne yardimlari olur senin kizlarinda sana canm kizlar her zaman daha merhametli oluyorlar bakiyorum gecen pizza yaptigimda kardesimle birlikte yiyoz ne dese begenirsiniz benimkisinin ismi Hasan oo dedi sen Hasani iyi bakican boyle dio ama enistesini nasil kiskanio.. enistesi burdayken kardesimin sevdigi pastadan yaptin ne o dedi bunu kime yaptin sana deyince guldu enistene deseydim neler derdi bana bu yaz denize geldi bizimle hep aramizda guneslendi 16 yasinda ama cok kiskanc dunyada tek vazgecemedigim kardesimdir benim
evet biliyorummm gideceginizi..
neler aldın bakalım?
aynurla dukan kardşi olacaksınız haa.. bende Aynur baslarken geçirmiştim içimden 2 hafta Aynur u gözlemleyeyim işe yarıyorsa mecbur bende başlayayım.direk istemiyorum çünkkü et,süt yumurta gbi proteinlerle hiç aram yok
ayhh mideyi söktüreceğim diyince dün de yazmıstınya ağzımı diktirecegim diye içimden dedim ben de baska yerden dikileceğim zaten iddiadasım die:)
enişten de iyi işte naapsın kendi derdine mi yansın benimi avutsun bilemiyor..
saçları şakakları beyazladı adamın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?