Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aferin sana aferiinn

edersin edersinn sıkma canını

ben farkettim sen baya kilo vermişin şekerim , 8 kilo kadar

bir margarin paketi 250 gram , sen 4x8=32 paket margarine yol vermişsin , dahasıda gelecek inşAllahh

Alemsin:))) 32 paket margarin demek hiç bu açıdan bakmamıştım ama çok hoşuma gitti doğrusuu yarın eşime söylemeliyim:)32 paket margarini yokettim vücudumdan havamı da atıyım yanii:)))

Kızlar bana müsaade sizlere doyum olmaz ama yarın eşim işe gidicek mecbur erken kahvaltı edeceğiz

Hepinize hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Yarın görüşene kadar Allaha emanet olun ve kendinize iyi bakın

Alemsin:))) 32 paket margarin demek hiç bu açıdan bakmamıştım ama çok hoşuma gitti doğrusuu yarın eşime söylemeliyim:)32 paket margarini yokettim vücudumdan havamı da atıyım yanii:)))

bu sanırım toksinin hesaplamasıydı , banada o söylemişti , bende sana söyleyim dedim

martkete gittiğinde margarinlere şöyle yandan yandan bir göz at , 32 tane az değil hani , o şekilde al ara gazını , aynen devamm

Söylediğin çok iyi oldu margarinlere bakış açım değişti resmennn

Oğlum uyandı ben kaçıyorum benim açımdan çok verimli bi muhabbet oldu doğrusu :)))))

herkese önce iyi geceler sonra da süper bir haftasonu diliyorum Allah'a emanet olun.

verimli olmasına sevindim canım benimm

hadi sen oğluşunla ilgilen , kocanada margarinlerin havasını atmayı unutma

sanada iyi geceler , iyi haftasonları canımm , Allaha emanet ol , öptümm

geldim Aynurummmm geldim de amma geçmişi okuyayım dedim.
2 gün giremedim amma birikmiş..

kah mutluluktan kah kendi acımdan ağladım ama hepsini okudum bitirdim...

eee ben gelene kadar da sen kaçıncı uykulara daldın kimbilir..
iyi geceler tatlı rüyalar

ben bu hafta listeye bildirim yapacaktım ama kv sabahtan a radı hastalanmıs.
onu dr. a götürdük tahlildi dr. du derken 3 te zor cıktık hastaneden..

sonrada evine gittik gece gelebildim eve..

artık haftaya inşallah..

Yena cım ve Asu cum listeler için ellerinize sağlık

Ah Ebrummmmm sana ne desem ne yazsam bilemedim..
içimdekileri kelimelere dökemiyorum inan.
hem çoookkk sevindim hem de hala şaşkın...
durup durup eşime vallahi ebru hamile diyorum

Allah sağ salim kucğına almayı nasip etsin bizlere bir acı daha göstermesin inşallah...

Amin canım..Allah razı olsun..

Ne demek üzmek..Elbette üzülüyoruz ama üzüntümüzü paylaşarak azaltıyoruz değilmi.? asu'nun dediği gibi biz burda sadece rejimi,sporu değil hayatı paylaşıyoruz..
reel den görüştüklerimizden çok daha özel paylaşımlarımız oluyor..
Şahsen benim açımdan öyle.:)

Yarın hepimizin gözü sen de olacak.:)

listeye girmek için ne yapmam gerek?

Düzenli paylaşım ve bildirim yapacaksın romantik..
Başka da bir şey yapmana gerek yok.
Daha önce de gelmiştin değilmi.?

Hakkaten büyük başarı..
Kendinle ne kadar övünsen azdır..
azmin daim olsun..

Canım geçmiş olsun kayınvaldene..
Şeker hastasımı kayınvalden.?

yena cım sen mi geldin? nasılsın

Evet canım ben geldim..
İyiyim ben yorgunum sadece..
Sen iyi görünüyorsun çok seviniyorum bu duruma..
Gerçekte de iyisin artık değilmi.?

Evet canım ben geldim..
İyiyim ben yorgunum sadece..
Sen iyi görünüyorsun çok seviniyorum bu duruma..
Gerçekte de iyisin artık değilmi.?

sana yalan söylemeyeyim değil mi...
kendimi de kandımaya calısıyorum ama cogu zaman olmuyor..
özellikle geceleri daha bir kötü oluyorum..

senin beğenini farkedip geldiğini anladığımda 2013 ocak anneleri topicini okuyordum.
hala onları takip ediyorum bebeklerine aldıklarına bakıyorum nedense

günlerimiz aynı olanların cetvelini okuyorum,Duru olsa 28.haftasına girmiş olacaktı demek diyorum

yani iyimiyim bilmiyorum..

kıyamam ben sana.
Demek aldıklarına bakıyorsun.
Orayı takip etme desem yine takip edeceksin elin de değil çünkü.
Geceleri takip etme en azından..ÇÜnkü geceleri insan daha fazla üzülmeye meyilli oluyor..

Olsun canım 2013 değil de 2014 te alırsın sen de, bizle de paylaşırsın..

MEryemciğim,barış uyandı ben yanına yatayım tekrar uyusun..
Yeni bir transformers almış babası onu istiyor benden oynayacak heralde bu saatte.:))

İyi geceler canım
Allah rahatlık versin,sen de uyumaya çalışsan uyursun belki..

sizlere de iyigeceler canım..
öpüyorum Barış ı kocaman..

evet bende uyuma kararı aldım,en azından biraz çalışayım...

Günaydın hanımlar

Dün doktora gittim biliyosunuz.Bhcg nin 2 ye katlaması iyiye işaret dedi.İlaçlara ve kan sulandırıcı iğnelere başlandı.Hocam hiç içime sinmiyo bi tuhafım hamile gibi hissedemiyorum korunduk nasıl kaldık dedim,'sen meryem ana mısın' kalmışsınız işte korunamamışsınız dedi Sonra da hayırlı olsun diyor

Neyse şimdilik sıkıntı yok gibi.Ama ben o sihirli kelimeyi henüz telaffuz edemiyorum.Pozitif olmaya çalışıyorum sadece o kadar.Olumsuz düşünmek istemiyorum.Haftaya salı yada çarşamba kontrole gel görünür kese alttan yada karından dedi.Son adet tarihimle haftam tutmuyor dedim.Bırak onları düşünme geç döllenme olmuştur dedi.

Öyle işte arkadaşlar.Haftaya kontrole gittiğimde daha net şeyler yazabilicem size.O zaman da nasıl geçecek bilemiyorum...

Son düzenleme:

Canım arkadaşım benim,kardeşim,
Benimde içimde sarf edeceğim birçok kelime var ama dökülmüyor dilimden inan
Buruk bir sevincim var içimde evet
Hem daha kendimi hamile gibi hissetmediğimin şaşkınlığı
Hemde senin yaşadıkların acıtıyor canımı
Beni aradığında telefonda sesini duyduğumda kalbimden cızz diye birşeyler aktı gitti
Kendi durumuma ne kadar şaşkınsam senin durumunu da hala kabullenemedim sen gibi
Seninde içinde şu an bana olan sevincin ve kendi yaşadıklarının burukluğu var
Keşke elimden birşeyler gelde de sana bir şekilde unutturabilsem tüm bu yaşananları
Bende o kadar çok acı yaşadım ki
ilerlememiş de olsa hiç biri o 1 ay 1 hafta neyse artık bana hep mutluluklar yaşattı
Sonrasında ise hep hayal kırıklığı,hüsran,gözyaşı
Kelimeler de kilitlendi şuan ne yazacağımı,nasıl teselli edeceğimi bilemiyorum
Tek birşeyi bilmeni istiyorum ki ben ve burdaki tüm arkadaşlarım seni çok seviyoruz
Senin için dua ediyoruz
Bir çoğumuz yastığa başımızı koyduğumuzda seni düşünüyor,üzülüyor belki de gözyaşı döküyoruz
Rabbimden tek isteğim sağlıklı evlat sahibi olmamız
Olacakların ve yaşanacakların önüne hiçbirimiz geçemeyiz
Bizim yapabileceğimiz tek şey tedavimizi olup,bol dua edip
Allah'a tevekkül etmek
Gerisini ona bırakmak
O herşeyin hayırlısını ve iyisini bilir
Bizim için en hayırlısını verir
Şükürler olsun ki bizim,eşlerimizin ve ailelerimizin sağlığı yerinde
Allah onlara ve bizlere can sağlığı versin
Unutmak insanoğlunun en kötü en nankörce özellği
Herşey birgün unutuluyor
Aşklar,sevgiler,bitmiş evlilikler,ölümler,kayıplar...
Birgün biz de yaşadığımız olumsuzlukları unutup güzel günlere merhaba diyeceğiz
Seni çok seviyorum Meryem...

Günayyddıınnnlaaarrrr caannllarrrımm , mutlu , kaçamaksız ve boll eksili bir haftasonu olsun inşAllaahh

ben bugün akşam 5 te sirke gideceğim , 2006 yılında Mersinde 1 kere gitmiştim yeğenlerimle birlikte , çook eğlenmiştik , şimdide bi aksilik çıkmassa 6 tane çok başarılı 8. sınıf kız öğrencimi götüreceğim yanımda , bakalım hayırlısı

kızlarrr bu sabah güneşi gördüm yani uzuuuuunn bir süredir görmediğim 84 ü

darısı isteyenlerin başına inşAllahhh

evet Meryemim gelmişsin , ben çokuncu uykumdaydım o aralarr , ağlama kuzumm kıyamam ben sana ....

tekrardan hoş geldin sefa geldin bitanemm

teşekkür ederim Nilüferciimm , aklımdan bi kaç kere bi lokma alsammı acaba diye geçti ama ben sonra kışkışladım o düşünceleri , artan cıssların hepsinide arkadaşlar giderken paket yaptım onlara , eşlerine çocuklarına götürdülerr

canım benimm , kuzumm üzme tatlı canını , bizlerr hepimiz seni çok seviyorruuuzz ve hheepp yanındayızz
evet bende Yena gibi düşünüyorum , biz okuma desekte sen yine okuyacaksın ama okurken artık geleceği düşünmeye çalış , inşAllah seneye 2014 annelerinde hep beraber senin paylaşımlarını bizde takip edecezz , hatta belki bende paylaşım yaparım , hıı ne dersin ??

Ebrumm iyi düşün inşAllah herşey en güzeli olsun canımm , şimdi ne çok umut bağla , nede umudunu yitir , ama dediğin herşey netleşsin öylee heepp beraber sevinelim canım benimm , Rabbimden herşeyin hayırlısını dile , herşey güzel gönlünce olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…