aferin sana aferiinn
edersin edersinn sıkma canını
ben farkettim sen baya kilo vermişin şekerim , 8 kilo kadar
bir margarin paketi 250 gram , sen 4x8=32 paket margarine yol vermişsin , dahasıda gelecek inşAllahh
Alemsin:))) 32 paket margarin demek hiç bu açıdan bakmamıştım ama çok hoşuma gitti doğrusuu yarın eşime söylemeliyim:)32 paket margarini yokettim vücudumdan havamı da atıyım yanii:)))
Kızlar bana müsaade sizlere doyum olmaz ama yarın eşim işe gidicek mecbur erken kahvaltı edeceğiz
Hepinize hoş sohbetler ve hayırlı geceler
Yarın görüşene kadar Allaha emanet olun ve kendinize iyi bakın
bu sanırım toksinin hesaplamasıydı , banada o söylemişti , bende sana söyleyim dedim
martkete gittiğinde margarinlere şöyle yandan yandan bir göz at , 32 tane az değil hani , o şekilde al ara gazını , aynen devamm
Söylediğin çok iyi oldu margarinlere bakış açım değişti resmennn
Oğlum uyandı ben kaçıyorum benim açımdan çok verimli bi muhabbet oldu doğrusu :)))))
herkese önce iyi geceler sonra da süper bir haftasonu diliyorum Allah'a emanet olun.
Allah razı olsun Yena'cım.Rabbim de senin evlatlarına sağlık sıhhat versin.İnşallah güzel sonuçlar yazarım hep.Çok üzdüm sizleri de biliyorum.mayısta düşük ağustosta düşük iki ayda bir acımı yaşadınız sizlerde üzüldünüz.Hakkınızı helal edin nolur
yok kuşum daha çıkmadım bile işten.evde net yok benim.en erken yarın haber verebilirim sizlere.Patron yok bugün ve yarın ben kapatıcam dükkanı.6,30 gibi çıkıcam.7 de doktorda olurum artık.sonrası hayırlısı.yarın yazarım inşallah iyi haberleri :))
listeye girmek için ne yapmam gerek?
sağolasın şekerimm , hele birde onca mamayı onlar yiyipte sen dukan amcana sadık kalıp ağzına 1 gram cıss sürmeyince daha değişik bir marifet oldu benim için
hepsi durup durup Aynur maşAllah ne kadar azimlisin falan diyorlar , onlar benim 105 kiloluk halimide gördüklerinden şu halim manken gibi geliyor gözlerine , birde canlı canlı şahit oldularki , sormayın gitsin , şimdi yine Aynurun azmine hayran kalıp rejime başlamayı düşünenler var
ben bu hafta listeye bildirim yapacaktım ama kv sabahtan a radı hastalanmıs.
onu dr. a götürdük tahlildi dr. du derken 3 te zor cıktık hastaneden..
sonrada evine gittik gece gelebildim eve..
artık haftaya inşallah..
Yena cım ve Asu cum listeler için ellerinize sağlık
yena cım sen mi geldin? nasılsın
Evet canım ben geldim..
İyiyim ben yorgunum sadece..
Sen iyi görünüyorsun çok seviniyorum bu duruma..
Gerçekte de iyisin artık değilmi.?
sana yalan söylemeyeyim değil mi...
kendimi de kandımaya calısıyorum ama cogu zaman olmuyor..
özellikle geceleri daha bir kötü oluyorum..
senin beğenini farkedip geldiğini anladığımda 2013 ocak anneleri topicini okuyordum.
hala onları takip ediyorum bebeklerine aldıklarına bakıyorum nedense
günlerimiz aynı olanların cetvelini okuyorum,Duru olsa 28.haftasına girmiş olacaktı demek diyorum
yani iyimiyim bilmiyorum..
MEryemciğim,barış uyandı ben yanına yatayım tekrar uyusun..
Yeni bir transformers almış babası onu istiyor benden oynayacak heralde bu saatte.:))
İyi geceler canım
Allah rahatlık versin,sen de uyumaya çalışsan uyursun belki..
Ah Ebrummmmm sana ne desem ne yazsam bilemedim..
içimdekileri kelimelere dökemiyorum inan.
hem çoookkk sevindim hem de hala şaşkın...
durup durup eşime vallahi ebru hamile diyorum
Allah sağ salim kucğına almayı nasip etsin bizlere bir acı daha göstermesin inşallah...
geldim Aynurummmm geldim de amma geçmişi okuyayım dedim.
2 gün giremedim amma birikmiş..
kah mutluluktan kah kendi acımdan ağladım ama hepsini okudum bitirdim...
eee ben gelene kadar da sen kaçıncı uykulara daldın kimbilir..
iyi geceler tatlı rüyalar
Amin canım..Allah razı olsun..
Ne demek üzmek..Elbette üzülüyoruz ama üzüntümüzü paylaşarak azaltıyoruz değilmi.? asu'nun dediği gibi biz burda sadece rejimi,sporu değil hayatı paylaşıyoruz..
reel den görüştüklerimizden çok daha özel paylaşımlarımız oluyor..
Şahsen benim açımdan öyle.:)
Yarın hepimizin gözü sen de olacak.:)
Düzenli paylaşım ve bildirim yapacaksın romantik..
Başka da bir şey yapmana gerek yok.
Daha önce de gelmiştin değilmi.?
Hakkaten büyük başarı..
Kendinle ne kadar övünsen azdır..
azmin daim olsun..
Canım geçmiş olsun kayınvaldene..
Şeker hastasımı kayınvalden.?
sana yalan söylemeyeyim değil mi...
kendimi de kandımaya calısıyorum ama cogu zaman olmuyor..
özellikle geceleri daha bir kötü oluyorum..
senin beğenini farkedip geldiğini anladığımda 2013 ocak anneleri topicini okuyordum.
hala onları takip ediyorum bebeklerine aldıklarına bakıyorum nedense
günlerimiz aynı olanların cetvelini okuyorum,Duru olsa 28.haftasına girmiş olacaktı demek diyorum
yani iyimiyim bilmiyorum..
Günaydın hanımlar
Dün doktora gittim biliyosunuz.Bhcg nin 2 ye katlaması iyiye işaret dedi.İlaçlara ve kan sulandırıcı iğnelere başlandı.Hocam hiç içime sinmiyo bi tuhafım hamile gibi hissedemiyorum korunduk nasıl kaldık dedim,'sen meryem ana mısın' kalmışsınız işte korunamamışsınız dediSonra da hayırlı olsun diyor
Neyse şimdilik sıkıntı yok gibi.Ama ben o sihirli kelimeyi henüz telaffuz edemiyorum.Pozitif olmaya çalışıyorum sadece o kadar.Olumsuz düşünmek istemiyorum.Haftaya salı yada çarşamba kontrole gel görünür kese alttan yada karından dedi.Son adet tarihimle haftam tutmuyor dedim.Bırak onları düşünme geç döllenme olmuştur dedi.
Öyle işte arkadaşlar.Haftaya kontrole gittiğimde daha net şeyler yazabilicem size.O zaman da nasıl geçecek bilemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?