helal valla hatuna
Gerçektende pes etmemek gerekiyor ama dediğin gibi spor şart
İnşallah bizlerde böyle büyük farklar görür başkalarına umut olabiliriz :34
Valla çok pis gaza geldim beee bu iş olacakkkkkk başka çaresi yok :122: :122: :122:
arkadaşlar arakanda müslümanlara kıyım uygulanıyor.belki medyadan takip ediyorsunuzdur.son görüntüler korkunç..hendekler kazmış budistler..ateş yakmışlar...ve müslümanları topluca yakıyorlar..çıkmaya çalışanı tekmeleyip yine hendeğe atıyorlar..insanlar oradan çıkamayacaklarını anlayınca hendeğin içinde iki büklüm olup yanarak ölmeyi bekliyorlar..ismailağa ve arakan yazarsanız googleden siteyi bulabilirsiniz..ilgili videoyu gözyaşlarıyla izledim..ne yapmak lazım..gidip savaşamayız ama maddi yardım yapabiliriz
[TABLE="class: grid, width: 100%"]
[TR]
[TD="width: 31"]No
[/TD]
[TD="width: 104"]Kullanıcı[/TD]
[TD="width: 55"]1.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]1.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]2.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]2.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]3.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]3.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]4.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]4.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 85"]Aylık Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]Zeynep957[/TD]
[TD]96,9[/TD]
[TD]-0,4[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]toksin[/TD]
[TD]77,9[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]nevzamansız[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]BEYZUS[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]Fadime02[/TD]
[TD]97,7[/TD]
[TD]+1,8[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]egedeniz03[/TD]
[TD]85,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]102,3[/TD]
[TD]-1,7[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]Ceco34[/TD]
[TD]112.6[/TD]
[TD]+0.6[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]Dinbumcum[/TD]
[TD]93,3[/TD]
[TD]-1,2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]yağmurgözlü[/TD]
[TD]103[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]alessandra79[/TD]
[TD]85,3[/TD]
[TD]-0.2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]Umuttt[/TD]
[TD]75,9[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]83[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]Tomurcuk[/TD]
[TD]83,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]NURGU66 [/TD]
[TD]86[/TD]
[TD]-0,7[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16[/TD]
[TD]Seli86[/TD]
[TD]108 [/TD]
[TD]-1,8[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17[/TD]
[TD]dafi[/TD]
[TD]89,1[/TD]
[TD]+0,2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18[/TD]
[TD]bediican[/TD]
[TD]85,1[/TD]
[TD]-2,2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19[/TD]
[TD]HürremSultan2012[/TD]
[TD]98.4[/TD]
[TD]+0,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20[/TD]
[TD]Elmasalyangozu[/TD]
[TD]111[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]21[/TD]
[TD]Mmery[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]22[/TD]
[TD]Meyra[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]23[/TD]
[TD]Nursena[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]+0,2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]24[/TD]
[TD]Chickpeas[/TD]
[TD]85,2[/TD]
[TD]-1,6[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]25[/TD]
[TD]Clutch[/TD]
[TD]85,6[/TD]
[TD]-1,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]26[/TD]
[TD]arnazar[/TD]
[TD]91,3[/TD]
[TD]-0.1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]27[/TD]
[TD]eriny[/TD]
[TD]105,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]28[/TD]
[TD]Biricikce[/TD]
[TD]102[/TD]
[TD]+1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]29[/TD]
[TD]mlkfth[/TD]
[TD]90,5[/TD]
[TD]-2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
günaydın...
iyi pazarlar..
hastanedeyim... çok çalışmak gerek
cumadan beri ne olduysa nerdeyse 2 kilo aldım... aslında ne olduysa değil tabiii.. dizginleyemediğim bir iştah var üzerimde... artık silkinip diyete dönme vaktidir...
sizlerden uzak kalmanın da etkileri var tabiii... motivasyon sıfırlandı... geçmişi de okuyamıyorum..
umarım iyisinizdir hepiniz..
umutt senin verdiğin truff tarifini arayıp bulamadım.. aklımda kalanla yapayım dedim.. biraz cıvık oldu.. güzel şekillenmedi..ama tadı nefiss.. çocuklar çok beğendiler...
arakandan once bence kendı ulkemızdekı zulume maruz kalanları ac sefıl olanları dusunmelıyız. kı peygamber efendımızınde bununla ılgılı cok fazla soylemıs oldugu hadıslerı var oncelıkle etrafımızdakıleı bıtırelım bızım ulkemızde hala ac susuz ınsanlar var ama seslerını duyuramıyorlar cunku bır arada yasamıyorlar ben istanbul esenyurda yakın bı yerde oturyorum ve orda oturan bı sokakta 4 ev bılıorum kadının kulak zarı patlamıs dayaktan her yerı mosmor olmus saka gıbı gelcek belkı ama bebegı vardı 3 yasında cocuk sokaklara dusuodu bayılıp duruodu aclıktan buyuk ınsanın yedıgı yemegı yıyodu bırısı evıne goturunce her gun o evde yedıgı dayakta cabası ve o mahalledekıler polısı aradıgında polıs bıle gelmıyormus artık dusunun kadını goturmusler bı kac kes sıgınma evıne sonra zamanın doldu cık demısler cocukların ıkısı zaten yurtta dıer ıkısıde kadınla bırlıkte her gun dayak yıyolar bı dıer kadınsa yaslı ve kagıt topluo kas erımesı hastası olan bı oglu var ve ona bakıo oglunun ssk baslangıcı hıc olmadıgı ıcın devlet parada odemıyor ve evlerı oldugu ıcın beledıyede yardım etmıyor bence bız ellerımızı herkesın el uzattıgı arakana kadar uzatcagımıza once kendı ulkemızdekı muslumanlara uzatmalıyız capaya gıdın bır kez ıtp hastalarının aılelerı ıvık dıe bır ılaca para bulmak ıcın o anneler babalar cocuklarını hastaneye yanlız gonderıp gece gunduz calısıor bende ızledım vıdyoyu allah yardımcıları olsun ama bence oncelıkle kendı ulkemızdekılere bı donup bakalım hepbera ablacım yanlıs anlasılmak ıstemem ama gercekten bu konu benı hep cok delırtıo ya neden devletımız bı gun cıkıpta bu yıl ulkemızdekı fakırler ıcın su yardım kampanyasını baslatalım demıyor da hep en buyuk sloganlarla arakana yardım suraya yardım buraya yardım denılıor ben huzur evıne gıdıorum her ıkı haftada bır gonullu olarak ve tegvede ve ben her gıttıgım vakıfa sorarım kac tl yılda yardım alınıyor dıe ve gercekten rakamlar sasırtıcı oluor helekı huzur evlerının durumu vahım kırsal yerde bulunan bı huzur evınde yaslılarımızın cıkıp oturcakları bı ufak bahcelerı bıle yokken hasta bakıcısı sayısı az oldugundan altlarını pısleten yaslılarımız 1gun ole gezıosa hala sokaklarda aclıktan olen kımsesız cocuklar varsa kusura bakmayın ama bızım arakanı dusuncek halımız yok demektır ya benımde babam yok ve cok fazla zorluklar cektık als hastasıydı benım babamda bı ılacı 400 tl 10 gunde bır bu ılacı almak zorundaydın heryere borclanmıstık allaha sukur hepsı gectı ama gunu geldı evde yıycek ekmegımız olmadı sukur sımdı halımıze emeklı maasını alıoz borclarımız bıttı ablam calısıo ben yazları calısıomda gecınıyoruz madııd sıkıntıda cekmıoruz ama burda o kadar cok ogrenc varkı 2 yıldır evıne parasızlıktan gıdemeyen eskısehır sogunu bılen bılır bu sogukta montsuz gezen ve devlet yurdunda kaldıgım sene haftasonları yemek olmazdı paranla yerdın ole ınsanlar vardı kı hafta ıcı sabah fıslerıyle zeytın peynır alıp cuma gunude yarım ekmek alıp haftasoonunu bunla gecıren
Canım hoş vakit geçirmene sevindim
Keşke bizim yine sık sık böyle kınaydı düğündü olsa ama kalmadı şimdilik
Neyse bekar çok nasılsa elbet birileri evlenir
Bu arada öyle teyzelere hiç takma canım dediğin gibi herkes anında diyetisyen kesilir
Benim eşimin yengesi de aynı her gittiğimde kilo muhabbeti mutlaka açılır ve kendisi hemen başlar ay bak daha gençsin yüzün çok güzel ve işte kilo ver bak ben bir ara gittimde işte bir ayda 10 kilo verdim diye başlarhala inatla 98 kilo olduğunu idda eder bende hemen başlarım dalga geçmeye aaa valla haklısın yenge senin kadar kilo versem yeter de artar bana diye tabi o anlamaz dalga geçtiğimi o ayrı
Eşime ilk söylediğimde resmen kahkaha atmıştıhiç mi aynaya bakmıyor bu kadın beni tek korkum yengem kadar olman diye
Yengesi artık evden çıkmaz bir yere gittiğinde de kan ter içinde kalır ve selamlaşmadan direk gider kendi üzerini değiştirir ( yedek kıyafeet taşıyor resmen yanında ) birde en son görüştüğümüzde bana pembe bir kolsuz hediye etti neymiş ona bol gelmişde ben giyermişimheee bana verdiği ona kesin dar gelmiştir o yüzden vermiştir ama ben üzerime bir giydim baya bol geldi eşimde anam giyme şunu iyice cuval gibi oldu der
Yanı lafın kısası salla gitsin güzelim
İnan bizim geçen evlenen gelin senden çok daha kiloluydu kayınvalidesi Hürrem gibi gelinim var diye gurur duyuyorduÖnemli olan insanlık vede sağlık gerisi boş.
Senin kilonda olabilmek için emin ol bende dahil bir sürü insan canını bile veridi kızne varmış kilonada. Heee tabiki sağlığın için ver ilerde hamilelikte alabileceğin kiloları düşünerek şimdiden ver gerisi fasa fiso
Sen eylenmene bak
Aynen cecom zaten ne kafama takcam, dedigim gibi görsen benim 2 katim,
hani madem öyle cok iyi biliyor kendi yapsin :)
aman neyse,
kinada da ve dün arkadasimin sözün de de zayifladinmi sen diye soranlar oldu
iyi olmus devam et diyorlar, yani dedigim gibi bi 10 kilo bile versem fistik gibi olcam biliyorumda iste vermesi var
dün bitane teyze var bizim arkadasin annesi, yani kücüklügümden tanir beni, seni cok begeniyorum dedi, bebek gibi yüzün var dedi, öyel güzelsinki dedi,
valla gazima gaz geldi
yok valla vermem lazim benim bu kilolari yaaaaaaa
haklısın hep öyle olur ama 11 deymiş o bile zoruma gidiyor bu saatte hala oturuyorum tabii ondan herhalde:)
eşimin yarın o saatte kalkma ihtimali yok ben gideceğim o nedenle
Günaydın güzel topiğimin güzel hatunları :122: :122: :122:
Bugün pazar olmasına rağmenben gecede okadar geç yattığım halde sabah 09:15de çok dinç bir şekilde uyandım
Benim son miladım bugün malum birde Dukan Amcayı deneyeceğim
Kendimi çok enerjik ve kararlı hissediyorum tabi bunda Aynurcuğumunda katkısı çoksonuçta verdiği kiloyu ve hissettiği enerjiyi görünce banada bulaştı
Çok güzel bir şekilde kahvaltımı ettim
Hatta ekmeğimide yapacaktım ama nasıl olduysa yulaf kepeğim bozulmuşmutfağım çok sıcak olduğu için herhalde ama önemi yok yılmadan devam bugün yenisini alırım nasılsa
Öğleden sonra şöyle benimde yürüyeceğim bir plan yapayım bari de günlük yürüyüşüm aradan çıksın
Dün yarım saate yakın yürümüştük zaten bugünde öyle olursa tam süper olur
Umarım bu haftasonu herkes için çok verimli geçer
Canım bence o iki kilo artı ödemdir yoksa iki hatta 1.5 günde 2 kilo alabilecek kadar çok yemiş olamazsın
Suyuda az içtiysen o bile anında fark ediyor en azından bende
Moralini bozma ve bol bol suya dayaneminim bir iki güne kadar eser kalmaz
Canım kesinlikle seninle aynı fikirdeyim
Hatta hep diyorum durumu biraz daha iyi olan ( her gün sorunsuzca yemeğini 3 öğün sofrasına koyabilen ) herkes etrafındaki ihtiyaç sahiplerine çok azda olsa yardımcı olsa inan dünyada açlık namına bir şey kalmaz
Dediğin gibi Peygamber Efendimizin ( s.a.v. ) komşusu açken tok yatan bizden değildir demiş
İnan bazen etraftaki haksızlıkları gördüğümde bende cıldırıyorum; devlet ihtiyacı olana yardım veremeyebiliyor bazen ama millet çakal nasıl beceriyorsa haksız yere yardım alabiliyor
İnan bizim mahallede bile okadar çok doğalgazı olupta kömür yardımı alanlar vargidip sonra o kömürü satıp paraya ceviriyorlar Bir tanesine hatta çok kızdım ve fikrimide acıkca söyledim; kocası sigortasız taksi şöförlüğü yapıyor, ailesinden abisi olsun ablası olsun para yardımı yapan bir sürü akrabası var ve kadın yinede eşini haftalarca hastane hastane dolaştırıp piskolojisi bozuktur diye rapor alıp kendilerine maaş bağlattı aylık 750 lira eeee adamda çalışıyor ara ara da olsa birde ailesine kendini acındırıp para alıyor. İnan geçen gün eşim görmüş ( ben kalayladıktan sonra bir daha görüşmedim ki geçmişte bende yiyecek ekmekleri yok sanıp defalarca mutfağımdan birşeyler poşetleyip verdim param yoksa :26:) Adamcağız dalga geçiyor resmen sen geçmişte aman şudur budur diyip onlarıda geçindirdin şu an artis gibi dolaşıyor valla yanında paçoz kalırsın diye
Hani diyeceğim devlette düzgün kontrol etse emin ol çok daha az yoksulluk yaşanır
İnan şikayet etmiyorsamda o iki çocuğunun hatırına etmiyorum
Bazen arada kara koyunlarda olabiliyor ama bende kesinlikle ne olursa olsun önce kendi etrafımızdakilere yardımcı olmalıyız
Anammmmm biraz evvel tekrar tartılayım dedim tabi karnım tok şu anda ve tartıda 3 kilo fazla çıktım
Egedenizine teselli verirken kendim şaşkına döndüm
Yarın sabah aç karnına tartıldığımda da yine aynı sonuç çıkarsa vay benim halimeama inanıyorum yarın çok daha az çıkacağım Allahın izniyle ( yani ödemlerimden kurtulmuş olacağım inşallah )
HAFTANIN 1.si.__________ -2,2 kg. _____________ bediican
HAFTANIN 2.si ___________ -2 kg. ______________ Mlkfth:81:
HAFTANIN 3..sü _________ - 1,8 kg. ____________ seli86
Günaydın güzel topiğimin güzel hatunları :122: :122: :122:
Bugün pazar olmasına rağmenben gecede okadar geç yattığım halde sabah 09:15de çok dinç bir şekilde uyandım
Benim son miladım bugün malum birde Dukan Amcayı deneyeceğim
Kendimi çok enerjik ve kararlı hissediyorum tabi bunda Aynurcuğumunda katkısı çoksonuçta verdiği kiloyu ve hissettiği enerjiyi görünce banada bulaştı
Çok güzel bir şekilde kahvaltımı ettim
Hatta ekmeğimide yapacaktım ama nasıl olduysa yulaf kepeğim bozulmuşmutfağım çok sıcak olduğu için herhalde ama önemi yok yılmadan devam bugün yenisini alırım nasılsa
Öğleden sonra şöyle benimde yürüyeceğim bir plan yapayım bari de günlük yürüyüşüm aradan çıksın
Dün yarım saate yakın yürümüştük zaten bugünde öyle olursa tam süper olur
Umarım bu haftasonu herkes için çok verimli geçer
Canım bence o iki kilo artı ödemdir yoksa iki hatta 1.5 günde 2 kilo alabilecek kadar çok yemiş olamazsın
Suyuda az içtiysen o bile anında fark ediyor en azından bende
Moralini bozma ve bol bol suya dayaneminim bir iki güne kadar eser kalmaz
Canım kesinlikle seninle aynı fikirdeyim
Hatta hep diyorum durumu biraz daha iyi olan ( her gün sorunsuzca yemeğini 3 öğün sofrasına koyabilen ) herkes etrafındaki ihtiyaç sahiplerine çok azda olsa yardımcı olsa inan dünyada açlık namına bir şey kalmaz
Dediğin gibi Peygamber Efendimizin ( s.a.v. ) komşusu açken tok yatan bizden değildir demiş
İnan bazen etraftaki haksızlıkları gördüğümde bende cıldırıyorum; devlet ihtiyacı olana yardım veremeyebiliyor bazen ama millet çakal nasıl beceriyorsa haksız yere yardım alabiliyor
İnan bizim mahallede bile okadar çok doğalgazı olupta kömür yardımı alanlar vargidip sonra o kömürü satıp paraya ceviriyorlar Bir tanesine hatta çok kızdım ve fikrimide acıkca söyledim; kocası sigortasız taksi şöförlüğü yapıyor, ailesinden abisi olsun ablası olsun para yardımı yapan bir sürü akrabası var ve kadın yinede eşini haftalarca hastane hastane dolaştırıp piskolojisi bozuktur diye rapor alıp kendilerine maaş bağlattı aylık 750 lira eeee adamda çalışıyor ara ara da olsa birde ailesine kendini acındırıp para alıyor. İnan geçen gün eşim görmüş ( ben kalayladıktan sonra bir daha görüşmedim ki geçmişte bende yiyecek ekmekleri yok sanıp defalarca mutfağımdan birşeyler poşetleyip verdim param yoksa :26:) Adamcağız dalga geçiyor resmen sen geçmişte aman şudur budur diyip onlarıda geçindirdin şu an artis gibi dolaşıyor valla yanında paçoz kalırsın diye
Hani diyeceğim devlette düzgün kontrol etse emin ol çok daha az yoksulluk yaşanır
İnan şikayet etmiyorsamda o iki çocuğunun hatırına etmiyorum
Bazen arada kara koyunlarda olabiliyor ama bende kesinlikle ne olursa olsun önce kendi etrafımızdakilere yardımcı olmalıyız
Çok ama çok kızıyorum kendime çoook !
Yürüyüşe,spora başlamam lazım. Ama bir türlü başlayamıyorum.
Gün içinde yaptığım tek aktivite evi toplamak,yemek yapmak mutfağı toplamak, üst kata inip çıkmak, kızla boğuşmaca kovalamaca oynamak. Bunlarla da olmuyor işte.
O kadar kızıyorum ki kendime. Bahane buluyorum hep, kendi kendimi kandırıyorum. Halbuki evim çok müsait, ayrı bir odaya kapanıp istediğim şeyi yapabilirim. Eliptik bisikletim var, step and twist aletim var, pilates topum ve lastiklerim var. Yanı sıra internetten leslie seyredip yapabilirim.
Evet dışarda birşeyler yapmam zor kızımla birlikte. Ama evde çok imkanım var. Ben yine de yapmıyorum
Bir başlasam gerisi gelecekte..
Çok ama çok kızıyorum kendime çoook !
Yürüyüşe,spora başlamam lazım. Ama bir türlü başlayamıyorum.
Gün içinde yaptığım tek aktivite evi toplamak,yemek yapmak mutfağı toplamak, üst kata inip çıkmak, kızla boğuşmaca kovalamaca oynamak. Bunlarla da olmuyor işte.
O kadar kızıyorum ki kendime. Bahane buluyorum hep, kendi kendimi kandırıyorum. Halbuki evim çok müsait, ayrı bir odaya kapanıp istediğim şeyi yapabilirim. Eliptik bisikletim var, step and twist aletim var, pilates topum ve lastiklerim var. Yanı sıra internetten leslie seyredip yapabilirim.
Evet dışarda birşeyler yapmam zor kızımla birlikte. Ama evde çok imkanım var. Ben yine de yapmıyorum
Bir başlasam gerisi gelecekte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?