Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

herkesler pazar kaçamağı yapıyo sanırım , kimseciklerin buraya uğradığı yokk

BANUUUU nerelerdesin bebişimm ?? ilk dukan günün nasıldı ? hadi bakayım rapor bekliyom

slm arkadaşlar uzun zamandır yoktum hamile kaldım doğum yaptım 8 ay oldu ve şu an yine kilolarla başım dertte çok çaresizim ne yapıcam nerden başlıcam bilemiyoruum acill yardımmm...

slm arkadaşlar uzun zamandır yoktum hamile kaldım doğum yaptım 8 ay oldu ve şu an yine kilolarla başım dertte çok çaresizim ne yapıcam nerden başlıcam bilemiyoruum acill yardımmm...

hoşgeldin canım , bebişin baya büyümüş bence toparlama vaktin gelmiş , yavaş yavaş yediklerine dikkat ederek başlayabilirsin

Kızlarrr banada müsaade saat su gibi akmış yine bu gece
Yarın görüşmek üzere kendinize iyi bakın

Geride kalanlara hayırlı geceler ve hoş sohbetler diliyorum
kızlar alıntı yaptığım yere kadar okudum akşam ne güzel muhabbet etmişsiniz ben gece ikide yattım ama pek girip bakamadım.
dün dışardaydım yatsıya yakın geldim eve sonrada yemek yaptım dört tepsi poğça börek yaptım gece ikide bitti işim sonrada sabah namazı kalkıp çorba ve fırında patates yaptım.. kahvaltıda köydeydik evin arkasında beton atılması gereken yer vardı orda ustalar çalıştı,bende evin halılarını toplamıştım üç gündür bekliyorum yıkayıcılar gelip almadı sonrada bayrama zor yetişir haılar çok yoğunuz dediler toplayıp halılarıda götürdüm köye onları yıkadım gelinler yardıma geldiler onlarda camları sildiler,köye götürdüğüm koltukları yıkadılar, yatak odasını kurup, yerleştirdik, evin şi oldukca azaldı .. ama tekrar batacak, kornişler takılmadı, dolaplar gelmedi, kapılarda zor yetişir bayrama dediler sinirlerim oynadı ramazandan beri kapı bekliyoruz adam kurban bayramınada yetiştirmiyor neyse şimdi eve geldim kalan yeride okuyayım.

boyum 1.70 kilom 120 (

canım benim boyun iyi , kilonuda emziriyorsan eğer biraz dikkat ederek azaltabilirsin ,emzirmiyorsan bile yine başarırsın bence ,sonrasındada belli bi yere geldikten sonra seni hızlandıracak bi diyete geçersin , başarırsın ama önce inanman lazım

ben hemen kopyalayıp dosyaladım çok işime yarıyor

Son düzenleme:
herkesler pazar kaçamağı yapıyo sanırım , kimseciklerin buraya uğradığı yokk
ben yaptım itiraf edeyim 1.5 saat de yürüdüm ama işe yararmı bilemedim

ama işte benim 5 10 kilo fazlam yok yediklerime dikkat ederek olcak bişey değil sadece o yüzden nerden başlıcam bilemiyorum

hoşgeldin canım burası 90üstü topiği hepimizin 30 40 kilo fazlası var yapılamayacak bişey değil

bu sefer inanıyorum hayatımda ilk defa bu kadar zayıflamak istiyorum çünkü çok rahatsız olmaya başladım hareketlerım cok kısıtlandı

o zaman bu akşamdan besmele çek ve yarın başla bu işe

imkanın varsa bi diyetisyene git , yoksa kendine uygun bir diyet bul , aynen devam et

hadi bakalım kolay gelsin tatlım

o zaman bu akşamdan besmele çek ve yarın başla bu işe

imkanın varsa bi diyetisyene git , yoksa kendine uygun bir diyet bul , aynen devam et

hadi bakalım kolay gelsin tatlım

şu an için diyetisyene gidemiyorum ama 2sene önce gittiğim diyetisyen bi liste vermişti bide spora gitmeyi düşünüyorum ama kızımı nereye bırakırım bilmiyorum

aynur gün boyu ne yiyorsun yazsana canım örnek olsun bize

ailenizin Dukancanı Aynur geldii
Asucumm yediklerim yetiyo çok şürkü , acıkma durumum olmuyor , eğer öyle olursa biraz yoğurt yiyorum geçiyor
bugünkü yediklerim ;

SABAH :
- 1 bardak light süt
- 1 yumurta ve 1 dilim hindi salamdan yapılmış yağsız omlet
- biraz light beyaz peynir , light kaşar , light labne
- yulaf kepeğinden yaptığım 1 dilim dukan ekmeği

kahvaltıyı 10.30 da yaptım , toplantıya gittim , geldim o yüzden öğlen yemedim ama normalde okul günlerinde yiyorum

ARA : 1 kase light yoğurt , 1 tuzsuz kornişon turşusu

AKŞAM :

- 1 tane kocaman ızgara çipura
- yanında light kola
- azcık soğan ve maydanoz salatası (bunlar saf proteinde yasak değiller ama çokta tüketmemek lazım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…