slm arkadaşlar uzun zamandır yoktum hamile kaldım doğum yaptım 8 ay oldu ve şu an yine kilolarla başım dertte çok çaresizim ne yapıcam nerden başlıcam bilemiyoruum acill yardımmm...
hoşgeldin canım , bebişin baya büyümüş bence toparlama vaktin gelmiş , yavaş yavaş yediklerine dikkat ederek başlayabilirsin
ama işte benim 5 10 kilo fazlam yok yediklerime dikkat ederek olcak bişey değil sadece o yüzden nerden başlıcam bilemiyorum
kızlar alıntı yaptığım yere kadar okudum akşam ne güzel muhabbet etmişsiniz ben gece ikide yattım ama pek girip bakamadım.Kızlarrr banada müsaade saat su gibi akmış yine bu gece
Yarın görüşmek üzere kendinize iyi bakın
Geride kalanlara hayırlı geceler ve hoş sohbetler diliyorum
boyum 1.70 kilom 120(
ben hemen kopyalayıp dosyaladımgünaydın...
iyi pazarlar..
hastanedeyim... çok çalışmak gerek
cumadan beri ne olduysa nerdeyse 2 kilo aldım... aslında ne olduysa değil tabiii.. dizginleyemediğim bir iştah var üzerimde... artık silkinip diyete dönme vaktidir...
sizlerden uzak kalmanın da etkileri var tabiii... motivasyon sıfırlandı... geçmişi de okuyamıyorum..
umarım iyisinizdir hepiniz..
umutt senin verdiğin truff tarifini arayıp bulamadım.. aklımda kalanla yapayım dedim.. biraz cıvık oldu.. güzel şekillenmedi..ama tadı nefiss.. çocuklar çok beğendiler...
ben yaptım itiraf edeyim 1.5 saat de yürüdüm ama işe yararmı bilemedimherkesler pazar kaçamağı yapıyo sanırım , kimseciklerin buraya uğradığı yokk
slm arkadaşlar uzun zamandır yoktum hamile kaldım doğum yaptım 8 ay oldu ve şu an yine kilolarla başım dertte çok çaresizim ne yapıcam nerden başlıcam bilemiyoruum acill yardımmm...
ama işte benim 5 10 kilo fazlam yok yediklerime dikkat ederek olcak bişey değil sadece o yüzden nerden başlıcam bilemiyorum
ben hemen kopyalayıp dosyaladımçok işime yarıyor
bu sefer inanıyorum hayatımda ilk defa bu kadar zayıflamak istiyorum çünkü çok rahatsız olmaya başladım hareketlerım cok kısıtlandı
o zaman bu akşamdan besmele çek ve yarın başla bu işe
imkanın varsa bi diyetisyene git , yoksa kendine uygun bir diyet bul , aynen devam et
hadi bakalım kolay gelsin tatlım
aynur gün boyu ne yiyorsun yazsana canım örnek olsun bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?