şu an için diyetisyene gidemiyorum ama 2sene önce gittiğim diyetisyen bi liste vermişti bide spora gitmeyi düşünüyorum ama kızımı nereye bırakırım bilmiyorum
canım benim o listen kaç kalorilik bilmiyorum ama kilona göre çok düşük bi kaloriden başlamamalısın , yani yüksek başlayıp azar azar düşürmelisin
benim bugün yediklerim de şöyle
sabah 10.30 spesial-k ve süt
saat 2de kahvaltı omlet 1 dilim tam buğday ekmeği az şeftali reçeli
ara elma
akşam 5 köfte yoğurtlu kereviz salatası biraz da yağsız makarna
aslında buraya kadar kötü değildi gibi 1.5 saat de tempoluca yürüdük çünkü
ama çayın yanında 2 ikram bisküvi 3kaşık kadar supangle
çay faslını yasaklamıştım aslında akşamları yeşil çay içiyorduk ama kereviz sarımsaklı olunca yaktı biraz çay yapalım dedik sonumuz kötü oldu malesef
cnm 2200 kalorilik bi diyet ozaman da gittiğimde 110 kiloydum bu diyeti vermişti
Asucum ben böyle olunca cısslara hiç elimi sürmüyorum , oohh kafam rahat oluyo valla
menüm nasıl ?
slm kızlar
yaa ben dün baya bi cozuttuktan sonra (ki yanlış anlaşılmasın tatlı vs yoktu) bugün düzelteyim dedim ama mecburen hem öğlen hem de akşam et vardı
bi bakıp yorumlarsanız memnun olurum.
sabah
peynirli omlet
25 gram diyet peynir
yarım domates
çeyrek salatalık
maydanoz roka
ara
bi tane kuru incir
öğlen
4 tane ızgara köfte
yağsız tuzsuz çoban salata
ara
yok
akşam
tavuk şiş ızgara
100 gram yoğurt
çoban salata
ah asucum iki gündür bende ne yediğimi bile bilmiyorum. yediklerimin hesabı yok hiçte dikkat edecek durumda değildim ama yarından itibaren yine dikkat etmeye çalışıcam..menün güzel tabii ki senin canım
birde yalnız olmanın avantajı var tabii ben yapıyorum evde herşeyi kızlar da var
eşim de dikkat ediyor aslında o biraz kolaylaştırıyor işimi ama elimin altından ne mamalar geçiyor birine dayansam öbürünü atıyorum ağzıma irade lazım irade o da taze bitti işte
neyse umudumuz var hala tabii yarın daha hafif yerim inşallah
menün güzel tabii ki senin canım
birde yalnız olmanın avantajı var tabii ben yapıyorum evde herşeyi kızlar da var
eşim de dikkat ediyor aslında o biraz kolaylaştırıyor işimi ama elimin altından ne mamalar geçiyor birine dayansam öbürünü atıyorum ağzıma irade lazım irade o da taze bitti işte
neyse umudumuz var hala tabii yarın daha hafif yerim inşallah
menün bana çok güzel geldi ama salataya birazcık zeytinyağ koymalısın
ah asucum iki gündür bende ne yediğimi bile bilmiyorum. yediklerimin hesabı yok hiçte dikkat edecek durumda değildim ama yarından itibaren yine dikkat etmeye çalışıcam..
kızlaaaarrr bende dukan yapsam ama benim kitabım yoookkk nerden bulucam. yada kitapsız nasıl yapıcam
evet canım yalnız olmak işimi dahada kolaylaştırdı tabiki , eşim olsa yine bi şekilde yapardım ,ama çocuk olunca işin seyri değişir sanırım
bende eşim gelene kadar güçlendirmeye geçerim diye düşünüyorum bakalım hayırlısı canım yaa
buarada sanada vereyim aragazını , Asuuu bu hafta sabit kalırsan yada kilo alırsan seni geçerim ona göre
farkındayım canım geçeceksin sen beni bu gidişle
canım ben daha internetten hiç alışveriş yapmadım hayatımda hiç kredi kartı falanda kullanmadım yani kısacası gözümün gördüğünü peşin çalışırım taksitle falanda hiiiiççç işim olmazDaficim dukanı kitabını okumadan yapma sakın , kitap yoksa internetten hepsiburadadan sipariş verebilirsin ben öyle yaptım , 3-4 güne elime geçti
canım ben daha internetten hiç alışveriş yapmadım hayatımda hiç kredi kartı falanda kullanmadım yani kısacası gözümün gördüğünü peşin çalışırım taksitle falanda hiiiiççç işim olmaz
Akşam 19dan sonra sadece 1 adet meyve yedim. :)
30 dk eliptik bisiklete bindim ve yaklaşık 8.25 km yol gittim. Ben nedense 30 dkda 15 km giderim sanmıştım
ay ay havasını sevsinler topal ayakla bu ihtiyarın hava atacak halimi kalmıışşcanım benim internettende peşin çalışıyosun , tıkırt diye çekiyolar bi hamledebazıları kapıda ödeme imkanı sunuyor , onları araştırabilirsin istersen buarada attın havanı , para peşinn kırmızı meşin haaa
yada bulunduğun yerde büyük kitapçılar varsa onlarada bakabilirsin Dafican
ay ay havasını sevsinler topal ayakla bu ihtiyarın hava atacak halimi kalmıışş
arakandan once bence kendı ulkemızdekı zulume maruz kalanları ac sefıl olanları dusunmelıyız. kı peygamber efendımızınde bununla ılgılı cok fazla soylemıs oldugu hadıslerı var oncelıkle etrafımızdakıleı bıtırelım bızım ulkemızde hala ac susuz ınsanlar var ama seslerını duyuramıyorlar cunku bır arada yasamıyorlar ben istanbul esenyurda yakın bı yerde oturyorum ve orda oturan bı sokakta 4 ev bılıorum kadının kulak zarı patlamıs dayaktan her yerı mosmor olmus saka gıbı gelcek belkı ama bebegı vardı 3 yasında cocuk sokaklara dusuodu bayılıp duruodu aclıktan buyuk ınsanın yedıgı yemegı yıyodu bırısı evıne goturunce her gun o evde yedıgı dayakta cabası ve o mahalledekıler polısı aradıgında polıs bıle gelmıyormus artık dusunun kadını goturmusler bı kac kes sıgınma evıne sonra zamanın doldu cık demısler cocukların ıkısı zaten yurtta dıer ıkısıde kadınla bırlıkte her gun dayak yıyolar bı dıer kadınsa yaslı ve kagıt topluo kas erımesı hastası olan bı oglu var ve ona bakıo oglunun ssk baslangıcı hıc olmadıgı ıcın devlet parada odemıyor ve evlerı oldugu ıcın beledıyede yardım etmıyor bence bız ellerımızı herkesın el uzattıgı arakana kadar uzatcagımıza once kendı ulkemızdekı muslumanlara uzatmalıyız capaya gıdın bır kez ıtp hastalarının aılelerı ıvık dıe bır ılaca para bulmak ıcın o anneler babalar cocuklarını hastaneye yanlız gonderıp gece gunduz calısıor bende ızledım vıdyoyu allah yardımcıları olsun ama bence oncelıkle kendı ulkemızdekılere bı donup bakalım hepbera ablacım yanlıs anlasılmak ıstemem ama gercekten bu konu benı hep cok delırtıo ya neden devletımız bı gun cıkıpta bu yıl ulkemızdekı fakırler ıcın su yardım kampanyasını baslatalım demıyor da hep en buyuk sloganlarla arakana yardım suraya yardım buraya yardım denılıor ben huzur evıne gıdıorum her ıkı haftada bır gonullu olarak ve tegvede ve ben her gıttıgım vakıfa sorarım kac tl yılda yardım alınıyor dıe ve gercekten rakamlar sasırtıcı oluor helekı huzur evlerının durumu vahım kırsal yerde bulunan bı huzur evınde yaslılarımızın cıkıp oturcakları bı ufak bahcelerı bıle yokken hasta bakıcısı sayısı az oldugundan altlarını pısleten yaslılarımız 1gun ole gezıosa hala sokaklarda aclıktan olen kımsesız cocuklar varsa kusura bakmayın ama bızım arakanı dusuncek halımız yok demektır ya benımde babam yok ve cok fazla zorluklar cektık als hastasıydı benım babamda bı ılacı 400 tl 10 gunde bır bu ılacı almak zorundaydın heryere borclanmıstık allaha sukur hepsı gectı ama gunu geldı evde yıycek ekmegımız olmadı sukur sımdı halımıze emeklı maasını alıoz borclarımız bıttı ablam calısıo ben yazları calısıomda gecınıyoruz madııd sıkıntıda cekmıoruz ama burda o kadar cok ogrenc varkı 2 yıldır evıne parasızlıktan gıdemeyen eskısehır sogunu bılen bılır bu sogukta montsuz gezen ve devlet yurdunda kaldıgım sene haftasonları yemek olmazdı paranla yerdın ole ınsanlar vardı kı hafta ıcı sabah fıslerıyle zeytın peynır alıp cuma gunude yarım ekmek alıp haftasoonunu bunla gecıren
ben yaptım itiraf edeyim 1.5 saat de yürüdüm ama işe yararmı bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?