Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

şu an için diyetisyene gidemiyorum ama 2sene önce gittiğim diyetisyen bi liste vermişti bide spora gitmeyi düşünüyorum ama kızımı nereye bırakırım bilmiyorum

canım benim o listen kaç kalorilik bilmiyorum ama kilona göre çok düşük bi kaloriden başlamamalısın , yani yüksek başlayıp azar azar düşürmelisin

benim bugün yediklerim de şöyle
sabah 10.30 spesial-k ve süt
saat 2de kahvaltı omlet 1 dilim tam buğday ekmeği az şeftali reçeli
ara elma
akşam 5 köfte yoğurtlu kereviz salatası biraz da yağsız makarna
aslında buraya kadar kötü değildi gibi 1.5 saat de tempoluca yürüdük çünkü
ama çayın yanında 2 ikram bisküvi 3kaşık kadar supangle
çay faslını yasaklamıştım aslında akşamları yeşil çay içiyorduk ama kereviz sarımsaklı olunca yaktı biraz çay yapalım dedik sonumuz kötü oldu malesef

Asucum ben böyle olunca cısslara hiç elimi sürmüyorum , oohh kafam rahat oluyo valla

menüm nasıl ?

Asucum ben böyle olunca cısslara hiç elimi sürmüyorum , oohh kafam rahat oluyo valla

menüm nasıl ?

menün güzel tabii ki senin canım
birde yalnız olmanın avantajı var tabii ben yapıyorum evde herşeyi kızlar da var
eşim de dikkat ediyor aslında o biraz kolaylaştırıyor işimi ama elimin altından ne mamalar geçiyor birine dayansam öbürünü atıyorum ağzıma irade lazım irade o da taze bitti işte
neyse umudumuz var hala tabii yarın daha hafif yerim inşallah

menün bana çok güzel geldi ama salataya birazcık zeytinyağ koymalısın

ah asucum iki gündür bende ne yediğimi bile bilmiyorum. yediklerimin hesabı yok hiçte dikkat edecek durumda değildim ama yarından itibaren yine dikkat etmeye çalışıcam..

kızlaaaarrr bende dukan yapsam ama benim kitabım yoookkk nerden bulucam. yada kitapsız nasıl yapıcam

evet canım yalnız olmak işimi dahada kolaylaştırdı tabiki , eşim olsa yine bi şekilde yapardım ,ama çocuk olunca işin seyri değişir sanırım

bende eşim gelene kadar güçlendirmeye geçerim diye düşünüyorum bakalım hayırlısı canım yaa

buarada sanada vereyim aragazını , Asuuu bu hafta sabit kalırsan yada kilo alırsan seni geçerim ona göre

Daficim dukanı kitabını okumadan yapma sakın , kitap yoksa internetten hepsiburadadan sipariş verebilirsin ben öyle yaptım , 3-4 güne elime geçti

farkındayım canım geçeceksin sen beni bu gidişle

Daficim dukanı kitabını okumadan yapma sakın , kitap yoksa internetten hepsiburadadan sipariş verebilirsin ben öyle yaptım , 3-4 güne elime geçti
canım ben daha internetten hiç alışveriş yapmadım hayatımda hiç kredi kartı falanda kullanmadım yani kısacası gözümün gördüğünü peşin çalışırım taksitle falanda hiiiiççç işim olmaz

Akşam 19dan sonra sadece 1 adet meyve yedim. :)

30 dk eliptik bisiklete bindim ve yaklaşık 8.25 km yol gittim. Ben nedense 30 dkda 15 km giderim sanmıştım

canım benim internettende peşin çalışıyosun , tıkırt diye çekiyolar bi hamlede bazıları kapıda ödeme imkanı sunuyor , onları araştırabilirsin istersen buarada attın havanı , para peşinn kırmızı meşin haaa

yada bulunduğun yerde büyük kitapçılar varsa onlarada bakabilirsin Dafican

ay ay havasını sevsinler topal ayakla bu ihtiyarın hava atacak halimi kalmıışş

Ben kahroluyorum yurdum'da olanlara kayıtsız kalınmasına..
Zamanın da bir devlet büyüğümüzün vaadiymiş...öyle bir nesil yetiştireceğiz ki,tamamen kayıtsız,duyarsız sadece tüketici konumunda olan...
Çok ta iyi başardılar tebirkler..

Fakir, hem de çok fakir var..Yakın bir arkadaşımın annesi İzmir'e yakın bir köy de oturuyor.Köy dediğim bilinen köyler den değil..Zengin kısmızının villalar yaptığı boş zamanların da, ay gidip te keyfine iki ot yolalım toprakla bütünleşelim bıy bıy da bıy bıy görüşü..
Neyse,bu köye bir aile yerleştiriliyor..Tek göz oda. mutfak vb.yok bir de dışarıda tuvaletimsi bişey var...İlkokula giden kızı ve kundakta bebesi var..
Ev eşyası olarakta yer de bir kilimleri bir kaç tabakları var...
Korkunç bir sefalet söz konusu..ben görmeye gittiğim de 2-3 gün üzüntüden kustum hep.
Artık Allah ne verdiyse el ele bişeyler yaptık..O memnuniyetlerini gözlerindeki mahçubiyeti unutamıyorum.

Ha Arakan daki olay da korkunç ötesi, insanlara inançlarından dolayı yapılan son derece haksızlık,acımasızlık.
ÖZellikle çocuklar,yaşlılar bakamıyorum bile..

Cecocuğum,dukana başlayacakmışsın hayırlı olsun.:)
Bugün aklıma geldi yazayım dedim hemen..
Senin kabızlık sorunun var dukan daha fazla tetiklemezmi acep.?

daficiğim,sabah senin poaçandan yaptım. kayınvaldem ve biz bayıldık..
İçi boş yaptım ben evdekilerin tercihi o yöndeydi.:)
Ama çok iyi gitti yanında peynir,zeytinle..:)

ben yaptım itiraf edeyim 1.5 saat de yürüdüm ama işe yararmı bilemedim

Bence yarar asucuğum...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…