Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

eline sağlık yenacım
ben de yapmak istiyordum o poğaçadan amaaa truff da olduğu gibi kaydetmedim tarifi malesef

Selam kızlar,
Nasılsınız inşallah.:)

Benim misafirim var dı yemekli,eşim son anda yetişti..Kapı da karşılaştılar.:)
Daha doğrusu akşam üzeri geldiler bende gitmelerine izin vermedim birlikte yemek yedik falan..

En kötüsü ne oldu peki biliyormusunuz..
eşim kestane şekeri almış biricik karısına.:)
Ve onu otobüs te unutmuş..Otobüs şirketini aradı araştırıp geri dönelim dediler..
Sonra aradılar bulamamışlar...
Çok üzüldüm iki gün onun hayaliyle yaşadım deermişim.:)

Son düzenleme:
yavrular size doyum olmazz , ben kaçar , uyanmama şimdiden 6 saat kaldı hatta o kadar bile kalmadı

öpüyorum herkesi , Allaha emanet olunn

afiyet bal şeker olsun ama yaramasın canım bu sabah bende götürdüm bir iki tane cuma tartıda görecez

ay inanmıyorum bayılırm kestane şekerine
üzüldüm ben yaa yoksa sevinsekmi
geçen sene bursada yediğim kestane şekerlerinin hala tadı damağımda

ay inanmıyorum bayılırm kestane şekerine
üzüldüm ben yaa yoksa sevinsekmi
geçen sene bursada yediğim kestane şekerlerinin hala tadı damağımda

Ah asu,sorma çok üzüldüm ben de..
Ama herşeyde bir hayır var diyelim.:)

yenacım keşke haberim olsaydı eşinin telini verseydin kaliteyi uygun fiyata alır eşinin bulunduğu yere götürürdü eşim .. imalat yerinde uygun oluyor.. çok üzülme kestanenin kalorisi çok yüksek

yenacım keşke haberim olsaydı eşinin telini verseydin kaliteyi uygun fiyata alır eşinin bulunduğu yere götürürdü eşim .. imalat yerinde uygun oluyor.. çok üzülme kestanenin kalorisi çok yüksek

dafi bişey diyeyimmi.
cantık getirmiş ama..onları unutmamış..
Yani kaçış yok..Öyle de böyle de alacağım kalori,aldım da.
Şimdi kocamımı kırayım. sen onca yol dan gelmiş elin de kokulu yiyeceklerle.:)))) Tamamen özveri,yuvasına bağlı kocasının sözünden çıkmayan eş profili.:)

evet ama çok güzel bütün güzel şeyler de kalorili zaten of
sen yine adresi ver imalathanenin yanlış anlama bana değil bir arkadaşa lazım:))

oh oh cantığına kavuşmuşsun sen bursaya gelemedin ama cantık sana gelmiş AMAAANN NEOLUCAK CANIM EL KADARHAMUR dermişiiim

canım adres bilmiyorum
bir sene uludağda iki ay kaldık orda dağ komşumuz bir çift vardı iyi anlaşıyorduk dağdan döndükten sonra imalathane açtılar lazım ettiğinde telafon ediyoruz istediğimiz kadar bizim dükkâna getiriyor

kıızlar çok yorgun ve üzgündüm bana iyi geldiniz sitresimi attım yaa çok sağolun özlemişim muhabbet etmeyi

evin hiçbir şeyi istediğim gibi gitmiyor adamlarda dünya kadar alacağımız var bir türlü ödeme yapmıyorlar bari dolapları kapıları yapın hesaptan düşelim dedik ramazandan beri dolap kapı bekliyoruz. bugün kalkmış kapıları bayrama yetiştiremem diyor.. sinirlerim felç oldu.. herkese kısmet olursa bayramı köyde geçirecez dedik.. kapısız evde misafir ağırlarız artık

bana müsade bayanlar meryem de gelmiş demekki yatma zamanı:))
daficim haklısın sinirlenmekte ama işini doğrudürüst yapan yok malesef canım
herkese iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…