- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
afiyet bal şeker olsun ama yaramasın canımBen kahroluyorum yurdum'da olanlara kayıtsız kalınmasına..
Zamanın da bir devlet büyüğümüzün vaadiymiş...öyle bir nesil yetiştireceğiz ki,tamamen kayıtsız,duyarsız sadece tüketici konumunda olan...
Çok ta iyi başardılar tebirkler..
Fakir, hem de çok fakir var..Yakın bir arkadaşımın annesi İzmir'e yakın bir köy de oturuyor.Köy dediğim bilinen köyler den değil..Zengin kısmızının villalar yaptığı boş zamanların da, ay gidip te keyfine iki ot yolalım toprakla bütünleşelim bıy bıy da bıy bıy görüşü..
Neyse,bu köye bir aile yerleştiriliyor..Tek göz oda. mutfak vb.yok bir de dışarıda tuvaletimsi bişey var...İlkokula giden kızı ve kundakta bebesi var..
Ev eşyası olarakta yer de bir kilimleri bir kaç tabakları var...
Korkunç bir sefalet söz konusu..ben görmeye gittiğim de 2-3 gün üzüntüden kustum hep.
Artık Allah ne verdiyse el ele bişeyler yaptık..O memnuniyetlerini gözlerindeki mahçubiyeti unutamıyorum.
Ha Arakan daki olay da korkunç ötesi, insanlara inançlarından dolayı yapılan son derece haksızlık,acımasızlık.
ÖZellikle çocuklar,yaşlılar bakamıyorum bile..
Cecocuğum,dukana başlayacakmışsın hayırlı olsun.:)
Bugün aklıma geldi yazayım dedim hemen..
Senin kabızlık sorunun var dukan daha fazla tetiklemezmi acep.?
daficiğim,sabah senin poaçandan yaptım. kayınvaldem ve biz bayıldık..
İçi boş yaptım ben evdekilerin tercihi o yöndeydi.:)
Ama çok iyi gitti yanında peynir,zeytinle..:)
Bence yarar asucuğum...
Selam kızlar,
Nasılsınız inşallah.:)
Benim misafirim var dı yemekli,eşim son anda yetişti..Kapı da karşılaştılar.:)
Daha doğrusu akşam üzeri geldiler bende gitmelerine izin vermedim birlikte yemek yedik falan..
En kötüsü ne oldu peki biliyormusunuz..
eşim kestane şekeri almış biricik karısına.:)
Ve onu otobüs te unutmuş..Otobüs şirketini aradı araştırıp geri dönelim dediler..
Sonra aradılar bulamamışlar...
yavrular size doyum olmazz , ben kaçar , uyanmama şimdiden 6 saat kaldı hatta o kadar bile kalmadı
öpüyorum herkesi , Allaha emanet olunn
ay inanmıyorum bayılırm kestane şekerine
üzüldüm ben yaa yoksa sevinsekmi
geçen sene bursada yediğim kestane şekerlerinin hala tadı damağımda
afiyet bal şeker olsun ama yaramasın canımbu sabah bende götürdüm bir iki tane cuma tartıda görecez
yenacım keşke haberim olsaydı eşinin telini verseydin kaliteyi uygun fiyata alır eşinin bulunduğu yere götürürdü eşim .. imalat yerinde uygun oluyor.. çok üzülme kestanenin kalorisi çok yüksekSelam kızlar,
Nasılsınız inşallah.:)
Benim misafirim var dı yemekli,eşim son anda yetişti..Kapı da karşılaştılar.:)
Daha doğrusu akşam üzeri geldiler bende gitmelerine izin vermedim birlikte yemek yedik falan..
En kötüsü ne oldu peki biliyormusunuz..
eşim kestane şekeri almış biricik karısına.:)
Ve onu otobüs te unutmuş..Otobüs şirketini aradı araştırıp geri dönelim dediler..
Sonra aradılar bulamamışlar...
Çok üzüldüm iki gün onun hayaliyle yaşadım deermişim.:)
yenacım keşke haberim olsaydı eşinin telini verseydin kaliteyi uygun fiyata alır eşinin bulunduğu yere götürürdü eşim .. imalat yerinde uygun oluyor.. çok üzülme kestanenin kalorisi çok yüksek
yenacım keşke haberim olsaydı eşinin telini verseydin kaliteyi uygun fiyata alır eşinin bulunduğu yere götürürdü eşim .. imalat yerinde uygun oluyor.. çok üzülme kestanenin kalorisi çok yüksek
evet ama çok güzel bütün güzel şeyler de kalorili zaten of
sen yine adresi ver imalathanenin yanlış anlama bana değil bir arkadaşa lazım:))
oh oh cantığına kavuşmuşsun sen bursaya gelemedin ama cantık sana gelmişdafi bişey diyeyimmi.
cantık getirmiş ama..onları unutmamış..
Yani kaçış yok..Öyle de böyle de alacağım kalori,aldım da.
Şimdi kocamımı kırayım. sen onca yol dan gelmiş elin de kokulu yiyeceklerle.:)))) Tamamen özveri,yuvasına bağlı kocasının sözünden çıkmayan eş profili.:)
kıızlar çok yorgun ve üzgündüm bana iyi geldiniz sitresimi attım yaa çok sağolun özlemişim muhabbet etmeyi
kıızlar çok yorgun ve üzgündüm bana iyi geldiniz sitresimi attım yaa çok sağolun özlemişim muhabbet etmeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?