bugün ona dedimki "seni çok özledim aşkım" o da "biliyorum" dedi , "nerden biliyorsun" diye sordum , cevabı "ben seni bu kadar özlerken eminim sende beni çok özlemişsindir" dedi , benim gözler doldu , gık diyemedim....
bende ne zaman sorsa birileri Gökhanı hemen gözleri dolduruveriyorum , millette gülüyor salak salak , anlamıyorum bazen insanlarııı
babamda garibim diyoki " kızım kocası askere giden bir sen değilsin , nolur üzme kendini" diyee , ağlasammı gülsemmi bilemedim ...
merhabalar bayanlar;
bugün kahvaltıda çeyrek ekmek tost yedim yanında meyve suyu içtim sabah 6:50 gibi. Ardından saat 10 gibi işyerinden bir arkadaş tatlı getirdi ne yazık ki biir parça ondan yedim. Arkasından öğle yemeği yemedim, bir kaç çubuk ve elma ile akşam 4e kadar bekledim. Sabahtan kalma çeyreğin yarısı bir tostu akşam 4te yedim ve saat 8 gibi de bir dilim ekmek ve bir kase k-flakes yedim.
Bugün biraz saçma oldu sanki ama antibiyotik kullanıyorum diye yememezlik edemedim.
Aşırı ayakta kaldım ve yürüdüm ondan hiç halim yok ama bir saat içinde de 30 dk eliptik bisiklete binmeyi planlıyorum.
yaklaşık olarak 8 km yol gidiyorum 30 dkda.
Kızlar bu arada şöyle bişey yapmaya karar verdim. Bir kumbara koyacağım odama ve abur cubursuz geçirdiğimi her gün için 1 tl, bisiklete 30 dk bindiğim her gün için 1 tl koyacağım. Bu biriken para ile daha küçük beden kıyafetler almak için motive edeceğim kendimi :)
merhabalar bayanlar;
bugün kahvaltıda çeyrek ekmek tost yedim yanında meyve suyu içtim sabah 6:50 gibi. Ardından saat 10 gibi işyerinden bir arkadaş tatlı getirdi ne yazık ki biir parça ondan yedim. Arkasından öğle yemeği yemedim, bir kaç çubuk ve elma ile akşam 4e kadar bekledim. Sabahtan kalma çeyreğin yarısı bir tostu akşam 4te yedim ve saat 8 gibi de bir dilim ekmek ve bir kase k-flakes yedim.
Bugün biraz saçma oldu sanki ama antibiyotik kullanıyorum diye yememezlik edemedim.
Aşırı ayakta kaldım ve yürüdüm ondan hiç halim yok ama bir saat içinde de 30 dk eliptik bisiklete binmeyi planlıyorum.
yaklaşık olarak 8 km yol gidiyorum 30 dkda.
Kızlar bu arada şöyle bişey yapmaya karar verdim. Bir kumbara koyacağım odama ve abur cubursuz geçirdiğimi her gün için 1 tl, bisiklete 30 dk bindiğim her gün için 1 tl koyacağım. Bu biriken para ile daha küçük beden kıyafetler almak için motive edeceğim kendimi :)
Canim cok düzensiz besleniyorsun ve cok az yiyorsun, böyle cabuk kilo verirsin evet ama hemen hepsini hatta daha fazlasini geri alirsin,
yani arkadaslar daha iyi bilir, bende cok bilgili sayilmam ama,
sabahlari kral gibi kahvalti etmek gerekirken, ceyrek (yarim bile degil) tost yemen cok cok az
meyvesuyu zaten seker deposu oldugu icin hic icmememiz lazim (burda kastim hazir meyvesulari,gazli icecekler vs vs)
sabah bi parca tatli yemen cok kötü sayilmaz, en azindan aksam yememissin buda iyi bisey,
ögle yemegini gecirmissin, yesen daha iyi olurdu cünkü ozaman aksam yemegine daha az yerdin (ögle yemegini gecistirdigimiz zaman aksama deli danalar gibi daliyoruzda yemeklere :) )
bide aksam yemegini en gec 6-7 gibi yersen daha iyi olur,
aksam yemeginde mümkünse ekmek yememeni öneriyorum, sebze yemegi, izgara yada koca bi kase salata olabilir,
bugun bende malesef aksam yemegi yiyemedim gecti o artik, ama sabah ve öglen güzel yedim,
salata yesem diye düsündüm ama gec oldu artik saat 8 bucuk :S yemiyecem sanirim
bence canının istediği ama irade gösterip almadığın abur cuburların parasını da koy, nasıl dolar o kumbara görürsün canım. ben diyete başladığımdan beri market harcamamız 150 lira civarında düşmüştür. önceden 1 ayda 2 litre yağ kullanırken artık 1 litre 2 ay gidiyor, kızartma, hamurişi falan yapmadığımdan. pirinç desen öyle, makarnayı da baya azalttık. un ve şekeri hiç kullanmıyoruz nerdeyse. bunun üzerine abur cubur, cips, kola, çikolata falan diye sayınca sigara gibi maddi külfeti olan bir bağımlılık sahibiymişim kiloluyken, şimdi anlıyorum.
Kızlarrrrrrrrrrrrr yaşasınnn uykum gelmeye başladııııı
Valla uykusuzluk ve buna bağlı sinir bozukluğu yaşanlara mutlaka tavsiye ederim A..... ( meşhur sakinleştiricireklam olmasın diye yazmadım )
Dün geç içtim pek bişey anlamadım yatağa yatana kadar ama bu gece 2 saat daha evvel içtim ve ufak ufak etkilemeye başladı herhalde
Hiç uykum geldi diye sevineceğim aklıma gelmezdi
Normalde ben pek yemek yemem ama deli gibi çikolata yerdim onu kestim. :) Bu sabah 6.55 felandı kahvaltıya oturduğum saat 7de servise binmem gerekiyordu alelacele bu kada yiyebildim. Öğlen de çok rezil bir yemek çıktı, gönlüm razı olmadı, akşam ise bugün geç kalmamın sebebi hep bankadaki kuyruklar. bu defa hırsızın hiç suçu yok
Akşam için salata önerin muhteşem :) çok teşekkür ederim. antibiyotik kilo aldırır mı ki? :)
:))) Muhteşem bir ilerleme bence hem diyet yapıp hem sigara bırakmak tebrik ediyorum seni :)
Cecoşum bilgisayar baya bir uyarıcı olduğu için uykuyu kaçırıyor. birkaç saat evvel televizyon ve monitöre bakmayı bırakırsan daha kolay gelir uykun. ışıkları azaltıp kanepede uzanmak işe yarayacaktır. ama çocuklarla zor tabi. sen olabildiğince ışıkları azalt canım yine de.
Anladim canim sorun yok zaten bazen hepimizde öyle oluyor, yetismiyor eve gec kaliyoruz felan derken geciyor yemek saati :)
özellikle aksamlari eve biraz gec kalinca yemek saati geciyor, ya cok cok gec yiyorum yada hic yemiyorum, ama genelde yiyorum tabi :)))
Ben bazen koca bi marul aliyorum, yarisinin yarisi yeterli oluyor (Eissalat var bizim burda ondan baska marul yiyemiyorum ben sevmiyorum)
onu dogruyorum ince ince, ben öyle seviyorum,
icine bazen biraz salatalik ve domates, bazen onuda koymam,
canim isterse yerine göre biraz beyaz peynir küp küp dograyip atabiliyorum, bikac da zeytin,
böyle sekillendiriyorum salatami :)
gercekten cok lezzetli oluyor
https://www.google.de/search?hl=de&...urce=og&sa=N&tab=wi&ei=y1l8UJf5K6be4QT0nYDgAQ
bundan katiyorum biraz,
hafif yag gezdiriyorum ama gercekten asiri az, bi damla,
2 kasik felan su koyuyorum, e birazda tuz
al sana mis gibi salata :)))
Canım dediğin gibi çoğu insan aynı pencereden bakamıyor hatta biraz daha soğuk düşünüyyor ama aslında kendileri aynı durumda olsa herhalde senden beter davranırlar
Babacığın ne yapsın senin üzülmene dayanamıyordur teselli etmeye çalışıyordur
Bazen duyguları doya doya yaşamak lazım özlemse özlem, gülmekse gülmek hatta ağlamaksa ağlamak
İnan ben zaten yapı olarak duygusallım biraz ağlak denecek kadar hatta
Allahın izniylede Rabbim sanada o sabrı vericektir ve zaman inşallah su gibi akıp geçecektirsen yeterki kendini oyalayacak bir hobby falan bul yada ne bileyim kuran oku hem manevi açıdan rahatlarsın hemde vakit geçer
Rabbim yüreğine ferahlık versin ....Aminnnnnnnnnnnnnnnn
diyaloğunuzu okurken benim bile gözlerim doldu kuzum. halbuki eşim yan kanepede kıçını döndü uyuyor. bazen damdan düşmeye gerek olmuyor halden anlamak için. Allahım sana bol bol sabır, azim, güç versin canım benim.
bu arada 32 beden kot 42 bedene denk geliyor aynurum. sen 70 kilo olunca 38 beden olursun bence. süper valla kuzum. tam gaz devam.
canım sigara kullanmıyorum, yeme bağımlılığımı sigaraya benzetmiştim
Sultana katılıyorum bu arada. çok az yemişsin bugün. bu şekilde çabuk kilo verirsin ama hemen durur kilo vermen. düzgün bir liste uygulamalısın bence. ve asla öğle yemeğini ya da sabah kahvaltısını geçiştirmemelisin. atlanılan her öğün 300 kalori yakma şansını da tepmek demek. üstüne akşam yemeğinde açlık krizi riski de cabası.
Anladim canim sorun yok zaten bazen hepimizde öyle oluyor, yetismiyor eve gec kaliyoruz felan derken geciyor yemek saati :)
özellikle aksamlari eve biraz gec kalinca yemek saati geciyor, ya cok cok gec yiyorum yada hic yemiyorum, ama genelde yiyorum tabi :)))
Ben bazen koca bi marul aliyorum, yarisinin yarisi yeterli oluyor (Eissalat var bizim burda ondan baska marul yiyemiyorum ben sevmiyorum)
onu dogruyorum ince ince, ben öyle seviyorum,
icine bazen biraz salatalik ve domates, bazen onuda koymam,
canim isterse yerine göre biraz beyaz peynir küp küp dograyip atabiliyorum, bikac da zeytin,
böyle sekillendiriyorum salatami :)
gercekten cok lezzetli oluyor
https://www.google.de/search?hl=de&...urce=og&sa=N&tab=wi&ei=y1l8UJf5K6be4QT0nYDgAQ
bundan katiyorum biraz,
hafif yag gezdiriyorum ama gercekten asiri az, bi damla,
2 kasik felan su koyuyorum, e birazda tuz
al sana mis gibi salata :)))
Aslında haklısın ama inan ışığı kapattığım an küçük cadı iyice şımarıyor ööööö korkutuyorum seniiiii diye
İnan birde karanlıkta da otusam hiç birşey değişmiyordu sabaha karşı uyuyamamaşükür bu ilaç iyi geldi baya bir gözlerim ufaldı hatta az sonra bir şansımı deneyip küçük cimcimeyide yanım alıp uzanmayı düşünüyorum uyursa bari bende erkenden yatarımda uykumu alırım
o teptiğim 300 kalori çok koydu bana. bunu hiç gözardı etmicem. peki bir soru, yulaflı kepekli bisküvilerden rezil ymek çıktığında yesem olur değil mi? çok aşmamış olurum baremi?
yarın akşamki yemeğim belli oldu :d teşekkür ederim.
yulaflı biskuvi yerine küçük yoğurt ya da ayranlardan alabilirsin. içine yine kepekli çubuk krakerlerden doğrarsan, biraz da yanında varsa ceviz parçaları, yoğurtlu bir çorba içmiş olursun. biskuvide şeker olduğundan ben pek tercih etmiyorum ana öğünde yulaflı da olsa.
malesef herkes aynı olamıyor bunu anladımm
ahh canım babişimm , severim ben onu yaa, ben üzülünce birde şu felç atak yapınca onlarda heder oldular oralarda, ama iyiyim çok şükür , Allah bir daha yaşatmasın , aminn..
çok özlüyorum ama çok fazla ağlamıyorum belki ağlasam biraz daha rahatlicam ama ağlamıyorumm ...
bende kuranımı getirdim dün hatta arkadaşa dedim , okusam iyi olur diye , başlayayım dediğin gibi hem vakit geçer hem içim rahatlarr ...
sağolasın canım benimm , iyiki varsın
kuzumm , Esoşumm sizler gibi beni anlayan birileri olduğunu bilmek beni mutlu ediyor , iyiki varsınız , iyiki varsınızzzçevremdekilere bakınca o kadar saçma insan varki bilemessinn
derdini veren Rabbim sabrınıda veriyor Esram , geçecek inşAllah , yarın tam 3 aya düşecek
canım benim zaten kumaşlarımda 44ler çok rahat oluyor , 42lerede zorlayıp giriyom , abbaavv 38 olmakmıı , rüya gibi haaa
bas gaza Aynur bas gazaa
ben yavaş kaçıyorum kuzular. karnım feci ağrıyor. erken uyumaya çalışayım. hepinize iyi geceler
Cecoş senin o küçük nasıl sırnaşık, sevimli bir şey ya. korkutmayı da biliyormuş. ısıracan tombik kollarını görecek o. öp benim için annesi, maşallah
anlıyorum canım ben seni. çocuklarla hakikaten zordur. umarım uyursun erkenden. beni de bir esneme aldışimdiden iyi geceler size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?