Özlemciğim geçmişi okurken mesajını gördüm ne güldüm anlatamamBen de biraz öyle yapıyorum çünkü. Örneğin gerçek köy yumurtalarını çocuklarıma saklıyorum, eşime marketten aldığım organik yumurtayı yediriyorum :))) Ne yapayım gerçek köy yumurtası çok zor bulunuyor. Bazen gelirken su vb. almasını istiyorum, markete gidince görüp canının çektiği bir şeyi alıyor. Gçenede nektarin almış. O nektarinleri ona servis yaptım, çocuklara organik pazardan aldığım şeftalileri yedirdim. Ne kötüyüm di mi? Ama kırk yılda bir oluyor canıııım. :90:
Bu mesajı da okur musun bilmiyorum ama sana iyi yolculuklar diliyorum. Güle güle git, güle güle gel. Hem hasret giderirsin hem güzelce eğlenirsin umarım. Şişkinlik sorunun da kalmaz inşallah. Özel hastaneye gitmiştin değil mi? Telefon açıp doktora sorsan çok daha iyi olur bence. Sonuçta seni etkileyen önemli bir yan etkisi oldu. En azından not bırak. Dilediğimizi somak, gerkirse aramak gibi ayrıcalıkları olmasa özel hastaneye neden gidiyoruz ki?
Sağolun kızlar .Allah razı olsun.Allah sizinde tüm dileklerinizi kabul etsin...
Sorma Nurgülcüm ya.film gibi oldu hakkaten.Az sonra lar vardır ya tv de o hesap benimkide.Evet siz bizden büyüksünüz ama ben kese ve kalp atışı görmeden içim rahat etmeyecek.O yüzden kaptırmıyorum kendimi henüz bu duruma.Sadece hakkımızda hayırlısı olsun diyebiliyorum.Defalarca hevesim kursağımda kaldı çünkü.Hayal kurmak istemiyorum,hayal kırıklığı yaşamamak için...
hayırlı sabahlar kızlar
hayırlı bol eksili bir gün olur inşaAllah
iyi ya yalnız bayramda bunalırdın adanada bayram güzel olurrr kıss bayramda kebapları fazla götürme şeker:))))))))))))))))) biliyosun fazlası cıssssssdolmalık fıstıklarım nasılsınız bakalım:))
umarım herkesler iyidir..ben aynı bildiginiz gibi..
size haberlerim var yarın sabah 6-7 gibi dayımlarla beraber Adanaya gidiyorum..
aslında gitmek istemiyordum..
kötü şeyler yaşandı,daha oradaki hatıralarım cok taze falan diye eşim seni her göndereyim mi dedigin de yok istemiyorum dedim.annem çagırdı istemedim..
eşim 20 gündür izinde oldugundan yarın işe baslıyor..bayram da da deniz otobüslerinin basında durcak..
üstelik bayramda ücretsiz oldugu için daha da yogun calısacak..
sanırım aklı bende kalacaktı illa git git dedi durdu..
bilette almasam da en sonunda gidicegm yine..
bunda da vardır bi hayır nediyeyim..
sizleri cok özleyecegm..artık bayram sonu görüşürüz..
hepinizin bayramını şimdiden kutluyor,mutlu bayramlar diliyorum
allah yavrucuğunla eşinle uzun ömür versinnn:119::119: Bugün benim doğum günümm:)):119::119::119:
23 oldum beyaa ne cabuk geciyor vakitt
valla bunalıma soktu bizi bense daha 34 buçukum:))kız taze hamiş sen okadar küçükmüsün...
dogumgünün kutlu mutlu olsun,yeni yasında bebişinle ol inşallah
amannn ben 28 olucam( cidden yaslandıgımı hissediyorum ya
amman ut bacımm kaçırma senin moti gittiimi baya uzaklara gidiyii yakalayabilene aşk olsunnnslm kizlarrr
benim motivasyonum geldi insallah bir daha kacmaz
bu aldigim kilolari ancak 2013ce kadar veririm onuda haftada 1kg verirsem saat18den sonra hic bisey yemiyorum sade su iciyorum daha cabuk vereyeyim kilolarimi diye
tomurcukk cnm cok sevindim insallah kucagina almak nasip olur aminnn
bakk kocaaa yemekte bişeycik konuşmadınız ölemi sana bişeycik demedimiayyy dogum günün kutlu olsun canimmm kiz sen ne kücükmüssün daha yaaaaaaaaaa :)))
ben bile subatta 25 olcam offfff,
bide senin cocugun olcak iyice depresyona gireyim ben ozaman :)
buralarda arkadaslarim cogu evlendi, hatta ilk cocugunu doguranlarda var,
ama 2ciyi doguracaklari vakit iste ozaman ben ölem :))))
valla yemek iyi sayilr canim yani biraz kullandim gibi oldu adami,
bi yemek yedik geldik hemen :)))
ama napim illa bulusalim dedi e bende yemege gidelim dedim, on saat oturcak degildik ya
yunan restaurantina götürdü beni, cok güzeldi orasi gercekten,
calamar yedim, uzun zamandir yemiyodum nefistiiiiiiii
meryemcim biz iyiz, sende iyi ol insallah :)
adanaya gidiyormussun, bayrami orda gecirmen bence güzel olcak, bütün sülale toplanirsiniz ohhh ne güzel yaaaaaaaaa
bizim burda bayramlar garip, zaten caliscam bayramda persembeye denk geliyor haftaici of neyseee
chicki chicki aynurcum resime bayildim, birazda korktum
kadinin gögüsleride pek güzelmis imrendim
nane limonlusunu al çok güzeltesekkür ederimsu yesil cayı bi sevemedim ben ya cidden işe yarıyomu ?
ahhh süperrr motive oldu ben sna inanıyorum bu motivasyonla fıstık olcan bizide motive ettiğin için saol şekers.a ablacıklar ve arkadaslar malesef netımız var artık ama bu seferde evde bılgısayar sırası dıe bıse cıktı nese hepımıze motıvasyon olsun dıe anlatmak ıstedım bugun sporda sıze daha once bahsettıgım ablamızla yaklasık 1 saat sohbet ettık ve dıyetısyene bırlıkte gırdık benım bı tahlılım sıkıntılı cıktı o yuzden yarın dahılıyeye gıdıp ole yarın tekrar gıdıcem dıyetısyene ve 81 kıloymus o abla en son tartıldıgında ve 1 bucuk yılda 145den bu kıloya dusmus kılo vermesı durdugu ıcın 2 haftada bı tartılıodu ama azımle spora devam edıodu yarım kılo versem yeter dıodu bugun yanımda tartıldı ve 2 haftada tam tamına 5 kılo vermıs doktor cok normal sen tam bır aydır sadece yarım kılo vermıstın bunla 5.5 oldu cok ıyı dedı yanı kılo vermemız durdu dıe sakın dıetı bırakmayın ve ınanın oluo spora gelen ablalar var ve kılolarını soledıklerınde sok oluorum ya daha onc 130 kılo olan bı abla var ve suan kılosu 71 sonra bı kız var 90 kıloymus ve evlencekmıs kasım sonunda hazırandan berı dıet yapmıs spor yapmıs sımdı 59 kılo ve hepsı cıkolata da yemısler kekde pastada ama sınırlı yemısler damla cıkolata kesınlıkle cıkolata yemeden duramam dıenlere bırebır gelıo deneyın derım sımdı gelıyım kendıme ben 2 hafta once kılo veremem ben bosuna ugrasıom dıen ve allaha hep dua edıom brdakı ablalarım sayesınde bı gece bı gaza geldım onlar bana yaparsın dedıler ve kesınlıkle kendıme o gece sabaha kadar neden zayıflamam gerektıgını soledım 2 hafta once ben 94 kıloydum sımdı ıse 88.60 geldım benım ıcın bu buyuk bı basarı cunku her kılo verdıgımde kendımle daha cok barısıorum ve daha cok motıve oluorum nolursunuz devam edelım dıyetlerımıze sadece az yıyelım ya tadına varmak mı ıstıoruz agzınızda bekletın hemen cıgneyıp yutmayın ınanın 3 sanıye agzınızda tutup yutmanız sıze ay sonunda en az bı kılo verdırıcek allah hepımıze yardımcı olsun ve benı o gece gaza getıren ablacıklarımında allah ne muratları varsa versın allahım onlarada sevdıklerınede darlık yokluk hastalık gostermesın:)
ahh allah cezalarını verecek öle herüflerininş ya allahım hepimizin yardımcısı olsun ins ya ve ordakı ablacıkların hep eslerı gaza getırıomus ya bırısı zaten sırf kıloluydu dıe esı aldatmıs hemde kac kere ve bosanmıs dıerının esı sana ne hedıye alabılırım kı 1 kılo yag mı alıyım dıomus yada alısverıse gıdıldıgınde sana uygun kıyafet anca kumas pazarında bulunur sankı ınsan gıbı bedenın varda alısverıs merkezlerıne gelıom dıomus ben ılerde bole seler yasasam cok uzulurum ya zaten cok kırılganımdır ya katlanamam o yuzden bıraz daha fazla azımlıyım bu konuda ya ama olcak ıns ınanıyorum öncelikle allahıma sonra kendıme sonrada ırademe
guvenıorum :)
iyi geceler güzel bayanlarrrr. Bakıyorum muhabbet en koyusundan devam ediyo çok hoşsunuz gerçekten ne güzel bi dünya kurmuşsunuz imrenmedren edilmiyo.
pazardan beri yazmadım sanırım okudum çıktım okudum çıktım hep çok stresliydim sinirden boğuluyordum hatta.Ama artık takmıyorum hiçkimse için canımı sıkmaya değmiyo amann boşverdim işte...
pazardan beri menude kayda değer hiçbirşey yok hatta biraz arada bozdum gibi .Stresin en iyi arkadaşı buzdolabı ya iki gündür kaç defa açıp kapatmışımdır bilmiyorum :S neyseki çoğunda boş döndüm.Allahtan boş dönmüşüm çok şükür bu haftalık -1 i garantiledim.
bu gün süslendim püslendim kızılaya gittim arkadaşımla buluştum.rejim yaptığın belli olmaya başlamış bakıyorum da dedi.motivasyon tavan yaptı tabi:) Dersaneye de gitmem gerekiyordu ders programlarını belirledik.ardından bir çay içelim dedik .Oda açmış benim canım istemesin başka şeyle diye simit yedi sağolsun . bende yarım simit
yedim.arada pizzalara kumpirlere gözüm kaysada atlattım neyse ki .dondurma bile yemedim:)
sonra eşim geldi atari salonuna gittik bekarlığımızdan beri vazgeçemedik bu işten.çok eğlendik ama . birazs üslendim dedim ya elbiselerin artık daha çok yakışıyo falan dedim hoşuma gidiyo tabi ama acaba beni yüreklendirmek için mi söylüyo sadece bilemiyorum.Şaka maka 10 kiloya yaklaştım
Geçen hesap yapıyodunuz yılbaşına kadar 11 hafta var her hafta bir kilo giderse diye.gerçekten bende yılbaşına kadar bir kilo verirsem tam 20 kiloyu tamamlamış oluyorum.
Çok korkuyorum tekrar vazgeçmekten.Allah hiçbirimizi şaşırtmasın inşallah.
eşimle bizzde ankaraya geldikmi ilk iş kızılaya yürümek ve simit yemek tabisiimutlaka gidecek geldikleri gibi gidecekler inşallah hatta mümkünse daha hızlı:)
kızılaybida dolaşmayı bende çok seviyorum çoktandır gidemiyordumm nasıl özlemişim.kasım da derslerim başlyacak aöf kursuna gidiyorum. o zaman devamlı orda olacağım .sorumluklarım çok fazla ama bazen uzaklaşmak öle iyi geliyoki
Hele ki bunca zaman sonra tekrar okumak kendim için birşeyler yapmak .nerdeyse artık imkansızken.
ayrancıdaydın dimi ordan kızılaya kadar yürüyecek misin şimdi sen maşallahhh:)
asu boy olunca bide yürüdüğün için sıkısın aynıyız amma benim senin şekline gelebilmem için 5 kilo vermem lazım spor olmayınca salıyo her yanımboyum 1 70 canım
fena gözükmüyorum sanırsam o da biraz gevşetti beni zaten herkes yeter felan dedikçe bir rahatlık çöktü
ama 70lerin ilk yarısına inmem şart
amcanıza geçmiş olsunUmutcuğum valla güle güle gittim de pek öyle gelemedim. İstanbula 3 saat kala çok kötü bir haber aldık. Eşimin üzerinde çok emeği olan amcası(50 yasında) kalp krizi geçirmiş, kalbi durmuş,hayata döndürmüşler ama biz öldük öldük dirildik yolda.
Valla ben şimdiye kadar organik pazardan hiç alışveriş yapmadım. Herhalde çocuk felan olunca insan daha çok dikkat ediyor senin gibi. Malatyadan dedemin hiç ilaçlamadığı armutlardan getirdim bir kaç kilo. Herhalde uzun süredir yediğim tek ilaçsız meyve bu olsa gerek.
Malatya ve düğün güzeldi ama ben grip oldum. İlk gittiğimiz gün çok üşüdüm, anladım zaten hasta olacağımı çünkü içim titriyordu. Gelirken nevaleyi topladım geldim:)) Cevizli sucuk, ballı sucuk, pestil, dayı mahsulü günkurusu kayısı(anne tarafı kayısıcılık yapıyor), ev yapımı bulgur ve malatya peyniri(koyun) aldım. Valla ne yalan söyleyeyim diyet miyet hak getire. Orda hiç sulu yemek bulamadımki. Hatta düğün günü 3 öğün kömbe( hamurlu bi yiyecek) yedim desem yeridir. Malatyada zaten sebze yemekleri bile ya bulgurlu ya etli olur. Düzensiz ve hamurişi beslenmekten bi +500 gram almışımdır.Çok da önemsemiyorum napıyım.
Bu arada benim progestan bitmeden adet oldum ben. Tam 11 gün önce adet oldum. Sonra hastaneyi aradım doktora sormak için. Sekreteri doktoru vermedi, bana sorun dedi. Ona anlattım o da doktora söyledi, doktor benle konuşmadı yani. İlacı ayın 5iyle 15i arası kullan demişti ama benim adetim 11 gün erken olduğu için gelecek ay ne zaman kullanayım dedim. Gene aynı tarihte kullansın dedi. Kafam çok karıştı, bana ilaç bittikten sonra bir hafta içinde adet olursun demişti, şimdi benim adet döngüm değişti. ayrıca gelecek ay gene 5iyle 15i arası ilacı içersem zaten adet olmama yakın içmiş olucam, beni başından savdı gibi geldi doktor. Ayrıca annem de çok kızdı bana, neymiş efendim bu tarz ilaçların yan etkisi çokmuş, benim de adetim düzensizdi çocuk doğurduktan sonra hiç sekmedi demezmi. Annem emekli hemşire, her doktorun verdiği ilaçları kullanma, senin adetin her ay oluyo vs diyip durdu. açıkcası kafam karıştı çünkü hem çok yan etkisi var bu ilacın hem de öyle ahım şahım bir adet düzensizliğim de yok. Ha hamile kalırım düşük tehlikesi olursa ve doktor bu ilacı verirse mecbur kullanıcam tabii. Önce bi ilaçsız hamile kalmayı denesem daha iyi olucak sanırım
geçmişi okudum asu anca temizliğe başlıcamda minik uyuyo diye ağırdan alıyorum zaten salona çocuk odası var hallederim öğlene kadar sanırsamaleyküm selam
inşallah eksili olur
anneme gideceğim küçük kızı da göndereyim de
ebruyu merak ettim bakayım dedim daha gelmemiş ama ben gitmeden gelir inşallah
nursena sana da günaydın canım temziliğe devammı
sabah balkonumda 1 nescefe 3 übir arada içtim canım acayip tatlı istiyodu çünki çikolatadan iyidir umarım
ekmeğin köşesine yağsız çanak peyniri koydum onu götürdüm 2 dlmdir ekmek anca
bol suuu içiyorum tartı sabah güldü gibi inşallah ceeee diyip gitmemiştir 81.600 düü
Çok şükür,bin şükür Ya Rabbim...
Canlarım dünkü muayenemde Allah'ıma şükürler olsun keseyi gördük.Alttan muayene etti doktor.Ben nasılım biliyor musunuz.Heyecandan kalbim duracaktı nerdeyse.Göründü göründü dedi doktor ilk resmini de aldım mucizemin
İçeriye gittiğimde kese de yeri de gayet iyi dedi.Hiç telaş yapma hangi ilaçları kullanıyorsun say bakayım dedi teyit etme amaçlı.Sonrada haftaya arefe günü gel gelişimine bakalım dedi.5 haftalıkmış daha miniğim.Eşim de çok heyecanlandı ultrason resmini görünce.
Rabbim hayırlı sağlıklı hamilelik geçirmemi ve kucağıma sağlıkla almamı nasip etsin.Başta burdaki arkadaşlarım olmak üzere de tüm evlat hasreti çekenlere gönlüne göre sağlıklı evlatlar nasip etsin.Amin...
Çok şükür,bin şükür Ya Rabbim...
Canlarım dünkü muayenemde Allah'ıma şükürler olsun keseyi gördük.Alttan muayene etti doktor.Ben nasılım biliyor musunuz.Heyecandan kalbim duracaktı nerdeyse.Göründü göründü dedi doktor ilk resmini de aldım mucizemin
İçeriye gittiğimde kese de yeri de gayet iyi dedi.Hiç telaş yapma hangi ilaçları kullanıyorsun say bakayım dedi teyit etme amaçlı.Sonrada haftaya arefe günü gel gelişimine bakalım dedi.5 haftalıkmış daha miniğim.Eşim de çok heyecanlandı ultrason resmini görünce.
Rabbim hayırlı sağlıklı hamilelik geçirmemi ve kucağıma sağlıkla almamı nasip etsin.Başta burdaki arkadaşlarım olmak üzere de tüm evlat hasreti çekenlere gönlüne göre sağlıklı evlatlar nasip etsin.Amin...
:119::119: Bugün benim doğum günümm:)):119::119::119:
23 oldum beyaa ne cabuk geciyor vakitt
Canım hayırlı olsun, çok çok çok sevindim. bebek konusunda hiçbir şey beklemezken umut verdi size Allah. darısı Meryemin ve dileyen tüm arkadaşlarımızın başına. kendine dikkat et Ebrucum, hep olumlu düşün. hiç vesvese yapma canım, inşallah her şey çok güzel olacak sizin için. Allah korusun sizi.
çok şükür allah tamamına erdirir inşallah kucağıan almak nasip eder hayırlı evlat olur
darısı isteyenlerin başına dua et tüm isteyenlere
Sağol Esoşum.Allah razı olsun.Allah korusun hepimizi.Darısı en kısa zamanda sizlerin başına olsun inşallah.
Amin Nursena'cım.İnşallah hayırlısıyla tamamına ersin.
Hamile kalmadan önce de her gece isim vererek dua ederdim şimdi de bol bol ediyorum.Yüce Rabbim Meryem'e,Banu145145'e,Aynura'a,Esra'ya,Nevin'e,Meyra'ya,benim ablama,patronumun gelini Derya'ya ve tüm isteyenlere en kısa zamanda hayırlı hamilelikler nasip etsin.Nurgül'ün,Derin'in,Papatya Özmen'in ve benim de sağlıkla evlatlarımızı dünyaya getirmesini nasip etsin.Allah'a emanetiz...
Allah razı olsun duaların için ohhh şimdi rahatladım iyi haberler aldımya senden...hiç stres yapma canım gayet rahat ol...işi bırakıcakmısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?