Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ii gecelerrr herkeslereee :)

son mesajımdan bu yana şöööle bi geçmişi okuyum dedim gülmekten öldüm yaa .her birini okuduğumda aklımdan birşeyler geçiyodu ama unuttum hepsini:)
çok eğlencelisiniz gerçekten .ceconun baş ağrısı dışında haberler güzell maşallahh Allah nazarlardann saklasın sizleri :)

akşam menümü de yazıveriyim

şehriye çorbası ve salata o kadarcık bir dilim ekmeğin yerine bir kase daha çorba içtim.

düşünüyorum da ben bu dukanı yapamam herhalde salatasız naparım ben çok zor valla.

evet şekerim muhebbet koyuaşınca tadına doyum olmuyo

Allah hepimizi nazarlardan saklasın , tütütütütü

yav dukan amcam alışınca kendiliğinden gidiyor , hay maşşAllaahhh

ne kadar sevindim anlatamam..allah tamamına erdirsin..darısı bebek hasretiyle yanan diğer anne adaylarının olsun..

canım benim allah devamına erdirsin..bu arada doğum günün kutlu olsun.geç girdim..yeni cevaplıyorum..
sizleri okuyunca eski günlere gidiyorum..ne güzel anne olabilmek değilmi?rabbim tümisteyenlere versin..

hayirli geceler kizlarrr
nurguuu cok sevindim bende papatyamin kalp atisini gorunce aglamistim cok guzel duygu hamilwlikesim ve kardwsim papatyama kardes istiyorlar bende dedim dusme tehlikesi olunca bana bakcanizmi sekerim cikarsa yemek yapcanizmi buyuk ve kucuk papatyama bakcanizmi dedim bakcaz diyorlar ama bilerek aslA ama rabbim kazadan felan olursa basla asla cana kiyamam

cheehspeas gecende arkadaasa margarinlerden bahsettin o an hesap ettim ben 40margarin almisim yavas yavas verecegim insallah geri almak istemiyorum ama deprasyona girince hic biseyi onemsemiyorum kilo aldikca moralim bozuluyor ama yine yemeye devammm

iyi geceler kızlar öpüldünüz acıkma sinyalleri başladı koca olmayınca uykuda gelmiyo anacım pc başında pinekledim durdum sabahtan beri

aman 2saattir uyku tutmadı, deli oldum.....

kolay gelsin canım sana, bende seni öpüyorum...

eh sabah oldu, bi günaydın diyimde öyle gidiyim bari:)))
hemide günün ilk günaydın diyeni olarak

HERKESLERE GÜNAYDIIIIN......

hepinizi öpüyorum

günayydınn kızlarrr valla uyandım amma yatak çekiyo bıcırık uyandı malesef tv yi açtım izliyo bende çamaşırlarımı asayım gün başlasın uyursam her işim kalıyooo

kahvaltımı ettim kızlara ekmek balığı yapmıştım az cık yağ gezdiriyorum teflona 1 tarafını yumurtalıyorum 1 dlm yedim
az sonra yeşil çay götürürüm sanırım çamaşır bitincenek

herkese günaydın,

sabahı şerifleriniz hayırlı olsun :)) umarım herkesin keyfi yerindedir. ben bugün annemle ilgilenicem. evinde bayram temizliği var, yardımcı ablaya yemek falan ayarlamak lazım. ben yemicem ama o cıslardan, söz.

Geçmişe göz attım biraz. Nurgülcüm umarım bebeğin hep böyle güzel gelişir, kalbini de duymuşsun gözün aydın.

Aynurum bence sen 82yi bile görebilirsin yarın cücüşüm, helal yakışır.

bu arada Umut gözükmüyor hiç, merak ettim onu da. umarım iyidir.

Aaaa Nevin'cim aşkolsun gücenir miyim hiç.Sen benim iyiliğim için söylüyorsun biliyorum hayatım.Haftaya çarşamba dr kontrolümde kalp atışını duyar herşeyin yolunda olduğunu öğrenirsem bende düşünüyorum tabi.ama işi bırakmayı değil,izne çıkmayı uzun süre.
Benim bitki koruma ürünleri satabilme ruhsatım var bu dükkan o sayede açık.O belgenin ücretini yollar patron.Bir süreliğine de geçici birini alır.Hem izinli olur hemde para kazanırım.Sorumlu yöneticilik gibi bilirsin.Ama önce şu kontrolu sağ salim atlatmam lazım
Biraz öncede bir konuşma yaptı.İnşallah bebeğin sağlıkla dünyaya gelirse işi düşünme saatleri problem yapma.Sabahtan geç gelirsin akşam erkenden çıkarsın.Bebeği de seni de mağdur etmem kızım dedi.Bende inşallah hele bi ozaman gelsin bi ayar çekeriz artık dedim

canım çok sevindim Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah çok dikkat et kendine ve bebişe

canım çok sevindim,allahım iyişallah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eder

Allah razı olsun hepinizden.Sağolun...İnşallah tüm isteyenlere de nasip olur bu güzel haberleri bizlere iletmek...

Canım inan ki siteyi açar açmaz arkadaş listesinden seni bulup son yazdığın cevaplara baktım .Kalbim küt küt aynı senin miniğin gibi Çok şükür inşallah bundan sonra herşey daha güzel olacak.Bende inşallah çarşamba günü duyarsam ilk kalp atışı duyucam.Diğer 4 düşüğümde hiç duyamamıştım.İnan çok mutlu oldum hadi hayırlısıyla büyüt artık yeğenimizi
ne kadar sevindim anlatamam..allah tamamına erdirsin..darısı bebek hasretiyle yanan diğer anne adaylarının olsun..

Amin,sağol ablacım,Allah razı olsun.İnşallah tüm isteyenlere yaşatsın rabbim bu duyguyu

--------------

Günaydın herkeslere,
İyiyim çok şükür bi problem yok şimdilik.Akşam Meryemi aradım.İnmişler sağ salim.Bayram sonuna kadar ordaymış kuzum benim

Son düzenleme:
selamun aleyküm kızlaaarrrr
bir gün okumayınca oku oku bitmedi yarım bıraktım sonra devam ederim

tomurcuuukkk çoookkk sevindim canım inan o mutluluğu kendim yaşamış gibi oldum. bilirim o belirsiz bekleyişleri. bir ömür gibi gelir insana.. ve her defasında malesef dendimi ömründen ömür gider.. helede senden çok çok sonra dünyaya gelip senin altını aldığın, kucağında gezdirdiklerin çoluk çocuğa karıştıkca içindeki eksikliğin , onların adına duyduğun buruk sevincin ne olduğunu iyi bilirim. zamanla onlarda aşılıyor ama Allah o duygularıda kimseye yaşatmasın.. Rabbim yüzünü hep güldürsün, sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasibetsin canım..

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :122: :122: :122:
ve aleykümselaaammm

başın ağrıdığında çukulata falan yeme çukulata ve tatlı migreni tetikliyor canım

Son düzenleme:
nurgu cum senin adınada çok sevindim Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasibetsin ..mutluluğunuz daim olsun canım

Herkese hayırlı günler arkadaşlar,bu arada ben 84,2 yi gördüm sabah,çok enteresan yine hızlı bir iniş var,tatilde alırsam birde kurban ,öfff korkuyorum valla

Son düzenleme:

Ablacım hislerime tercüman olmuşsun resmen.Evet çok iyi bilirim o duyguları ama her zaman şükrettim her zaman hayırlısını istedim hala da öyle.Nasipte varsa vakti zamanı geldiyse oluyor bir şekilde.Olmazsa da Allah'tan deyip şükretmekten başka yapabileceğimiz birşey yok.Herşeyde bir hayır vardır...

günaydınnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrr :122: :122: :122:

Herkese çok güzel ve az kalorili bir gün diliyorum
Ben dünki baş ağrısı yüzünden gece çok geç saate kadar uyuyamadım :26:
Saat sabaha karşı 3 falandı herhalde uyumuşum tabi ona görede saat 10:00da uyandım :26:
Reglm felaket ağrılı bugün ve hala tam sökülemediğim için felaket şiş hissediyorum kendimi
İnşallah yarın sabaha kadar bol bol su içip o şişliği atmak için elimden geleni yapacağım

Kahvaltımı yapayımda ondan sonra ufak ufak eve girişeyim
Bayram geliyor evi tok götürüyor

kendimden ii bakıyorum ona merak etme
inşallah senin minik cücüğün gibi kızçem olur

Benim çücüğün sabahtan beri neler yaptığını görsen emin ol vazgeçersin
Anam mantar yerinde durmuyor birde yaramazlık yapmadan evvel Annnniii seni çoooot seviyoooommmm diyor baygın baygın bakıp ondan sonra bir bakıyorsun ya dolaptan kendine yoğurt getiriyor bunu yiyeceğim diye tamam dedim açtım kapağını sen kabın yerini beğenmedi diğer kenara alayım derken koca yoğurt kasesini hafif devir masa yoğurt oldu
Ben oyuncaklarını gel toplayalım bak temizlik yapacağım dedikce anneee yapmaaa deyip daha çok oyuncak sıpıtıyor etrafa
Şimdide elinde kağıt kalem resim yapıyor hesapta birde masa başında öyle yere yada sehbayada oturmaz neymiş okula gidiyormuş dersi varmış

Daha şimdiden bukadar bilmiş ilerisini var sen düşün Ama tabiki iyiki varlar
Rabbim kazalardan belalardan korusun ve herkese nasip etsin ....Aminnnnnnnn

iyi geceler hatunlar ben bu temizlikten kendimi kaybettim nette kalicak halim olmuyor hemen uyuyorum kac gundur

Ahhhh Ahhh benim evi tok götürüyor
İki gündür başlıyacağım hesapta ama şu regl ağrılarımdan bugünde ancak normal günlük temizliğimi yapabilirim
Artık haftasonu koltuk örtüleri ve tüller sıraya girer

başın ağrıdığında çukulata falan yeme çukulata ve tatlı migreni tetikliyor canım

Yok ablacığım baş ağrısı bahane çikolata inan dolapta kaynıyor ama aklımın ucundan bile geçmiyor hatta büyük kız ara ara niyeti bozuyor hiç kusura bakma bugün yok sana diyorum eğer tatlı birşey yediyse
Sonuçta dolapta dursun ekmek istemiyoru su istemiyo

ah canım tabiya bizim böyle bir hakkımız var onu unutmuşum. zaten patronda bırakmak istemediğini dile getirmiş haftada bir uğrarsın o kadar...sen ve bebeğin sağlıklı olda şimdilik bu yeterli...

günaydın canlar...

herkesler iyidir inşallah...bende orta şekerlli yarın annem dönecek memlekete içim buruk çok..ben hala alışamadım bu gurbete çocuğum olmadan da alışamayacağım sanırım..baya ağladım dün akşam...eşimde üzülüyor ama nasip işte...kendimi yemeğe verdim az önce bir dilim pasta yedim malesef...şuan midem bulanıyor kendimden nefret ettim...

Canım yaa.Allah kavuştursun ne diyim.Ailelerin yanından ayrılırken öyle oluyor hep maalesef.Yanlarında ağlamak istemiyorsun.Boğazına bişey düğümleniyor.
İnşallah seninde bebeğin olucak hissediyorum ben.üzülme bu konuda mucizelere inan.Allah veriyor hiç ummadığın anda.Benden pay biç.
Kendini de fazla yemeğe verme.Bi kerecik olmuş stresten yemişsin ama o kadar yol katettin.Düğünü de atlattın diye salma.Söz vermiştin düğünden sonra sıkı bir şekilde başlayacağına.Sen bizim gibi tontiş hamile kalma incecik fit bir anne adayı ol sadece göbüşün büyüsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…