ii gecelerrr herkeslereee :)
son mesajımdan bu yana şöööle bi geçmişi okuyum dedim gülmekten öldüm yaa .her birini okuduğumda aklımdan birşeyler geçiyodu ama unuttum hepsini:)
çok eğlencelisiniz gerçekten .ceconun baş ağrısı dışında haberler güzell maşallahh Allah nazarlardann saklasın sizleri :)
akşam menümü de yazıveriyim
şehriye çorbası ve salata o kadarcık bir dilim ekmeğin yerine bir kase daha çorba içtim.
düşünüyorum da ben bu dukanı yapamam herhalde salatasız naparım ben çok zor valla.
Çok şükür,bin şükür Ya Rabbim...
Canlarım dünkü muayenemde Allah'ıma şükürler olsun keseyi gördük.Alttan muayene etti doktor.Ben nasılım biliyor musunuz.Heyecandan kalbim duracaktı nerdeyse.Göründü göründü dedi doktor ilk resmini de aldım mucizemin
İçeriye gittiğimde kese de yeri de gayet iyi dedi.Hiç telaş yapma hangi ilaçları kullanıyorsun say bakayım dedi teyit etme amaçlı.Sonrada haftaya arefe günü gel gelişimine bakalım dedi.5 haftalıkmış daha miniğim.Eşim de çok heyecanlandı ultrason resmini görünce.
Rabbim hayırlı sağlıklı hamilelik geçirmemi ve kucağıma sağlıkla almamı nasip etsin.Başta burdaki arkadaşlarım olmak üzere de tüm evlat hasreti çekenlere gönlüne göre sağlıklı evlatlar nasip etsin.Amin...
iii akşamlar kızlarr biz geldiik
bugün kontrolüm vardı şükürler olsun herşey yolunda bebişim tam 6+4günlükmüş
daha öncede gebeliklerim oldu ama ilk defa kalp atışı duydum
o minik kalbi o kadar güzel atıyorduki hızlı hızlı :)
beni bıraksalar sbaha kadar o karanlık odada oturur onu izleyip o minik ve hızlı pıt pıtlarını hiç sıkılmadan dinlerdim
ağlamamak için kendimi zor tuttum rabbim bu güzel duyguyu isteyen herkese yaşatsın inşallah
dr. bu durumdan sonra tehlikenin %80nini atlattık gerisi önce sana sonra allaha kaldı dikkat et ii bak bebişine dedi:))
Kızlar merhaba,
Girip okuyorum ama zaman bulamıyorum yazmaya, sizlerle sohbeti çok özlediğimi belirteyim..
Bunuda acele acele yazıyorum servise yetişmek için...
Tomurcuk güzel haberi okudum çok ama çok sevindim...
Allaha emanet olun.Çok dikkat et kendine canım.
NURGU,doğum günün kutlu olsun canım...
Özkacığım,hoşgeldin..Amcanıza geçmiş olsun...
meryemciğim,hayırlı yolculuklar sana..
nevinciğim bayıldım sana..ne kadar güzel hatunsun maşallah..
MEsajıma son verirken :) herkese selam ederim, büyüklerin ellerinden küçüklerin gözlerinden öperim...
Ebrum haddime değil ama içimden geçeni söylemek istiyorum sakın gücenme bana...çalıştığın ortamda sürekli kimyasal soluyorsun muhtemelen doktoruna danışmayı ihmal etme...gerekiyorsa bırak işi çocuk rızkıyla gelir derler...Rabbim yardım eder...
canım çok sevindim Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah çok dikkat et kendine ve bebişe
canım çok sevindim,allahım iyişallah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip eder
Canımmmmmmmmmmmm ne kadar mutlu olduğumu tahmin bile edemezsin :122: :122: :122:
Rabbim sana sağlıcakla hamileliğini sürdürmeyi ve sağlıklı, hayırlı bir evlat doğurmayı nasip etsin....Aminnnnnnnnnnn
RAbbim en kısa zamanda İddadaşım Meryeme ve adaşım Banuyada hayırlısıyla müjde vermeyi nasip etsin ...Aminnnnnnnnnnnn
iii akşamlar kızlarr biz geldiik
beni bıraksalar sbaha kadar o karanlık odada oturur onu izleyip o minik ve hızlı pıt pıtlarını hiç sıkılmadan dinlerdim
ağlamamak için kendimi zor tuttum rabbim bu güzel duyguyu isteyen herkese yaşatsın inşallah
dr. bu durumdan sonra tehlikenin %80nini atlattık gerisi önce sana sonra allaha kaldı dikkat et ii bak bebişine dedi:))
ne kadar sevindim anlatamam..allah tamamına erdirsin..darısı bebek hasretiyle yanan diğer anne adaylarının olsun..
tomurcuuukkk çoookkk sevindim canım inan o mutluluğu kendim yaşamış gibi oldum. bilirim o belirsiz bekleyişleri. bir ömür gibi gelir insana.. ve her defasında malesef dendimi ömründen ömür gider.. helede senden çok çok sonra dünyaya gelip senin altını aldığın, kucağında gezdirdiklerin çoluk çocuğa karıştıkca içindeki eksikliğin , onların adına duyduğun buruk sevincin ne olduğunu iyi bilirim. zamanla onlarda aşılıyor ama Allah o duygularıda kimseye yaşatmasın.. Rabbim yüzünü hep güldürsün, sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasibetsin canım..Çok şükür,bin şükür Ya Rabbim...
Canlarım dünkü muayenemde Allah'ıma şükürler olsun keseyi gördük.Alttan muayene etti doktor.Ben nasılım biliyor musunuz.Heyecandan kalbim duracaktı nerdeyse.Göründü göründü dedi doktor ilk resmini de aldım mucizemin
İçeriye gittiğimde kese de yeri de gayet iyi dedi.Hiç telaş yapma hangi ilaçları kullanıyorsun say bakayım dedi teyit etme amaçlı.Sonrada haftaya arefe günü gel gelişimine bakalım dedi.5 haftalıkmış daha miniğim.Eşim de çok heyecanlandı ultrason resmini görünce.
Rabbim hayırlı sağlıklı hamilelik geçirmemi ve kucağıma sağlıkla almamı nasip etsin.Başta burdaki arkadaşlarım olmak üzere de tüm evlat hasreti çekenlere gönlüne göre sağlıklı evlatlar nasip etsin.Amin...
ve aleykümselaaammmSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :122: :122: :122:
Efferim kız
Sende baya baya alıştın artık sağlıklı beslenmeye
Bende krizlerdeyim bu sabah regl olmaya başladım ve inanılmaz başım ağrıyor şu an :26:
Hani bir çikolade yesem gececek gibi sankimama aslaaaaaaaaaa yimemmmmmmmmm
Süpersin canım yaaa
Böyle devam ederse sen çok çabuk hedefine ulaşırsın canım
Darısı benim ve diğer hatunlarında başına
nurgu cum senin adınada çok sevindim Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasibetsin ..mutluluğunuz daim olsun canımiii akşamlar kızlarr biz geldiik
Herkese hayırlı günler arkadaşlar,bu arada ben 84,2 yi gördüm sabah,çok enteresan yine hızlı bir iniş var,tatilde alırsam birde kurban ,öfff korkuyorum valla
selamun aleyküm kızlaaarrrr
bir gün okumayınca oku oku bitmedi yarım bıraktım sonra devam ederim
tomurcuuukkk çoookkk sevindim canım inan o mutluluğu kendim yaşamış gibi oldum. bilirim o belirsiz bekleyişleri. bir ömür gibi gelir insana.. ve her defasında malesef dendimi ömründen ömür gider.. helede senden çok çok sonra dünyaya gelip senin altını aldığın, kucağında gezdirdiklerin çoluk çocuğa karıştıkca içindeki eksikliğin , onların adına duyduğun buruk sevincin ne olduğunu iyi bilirim. zamanla onlarda aşılıyor ama Allah o duygularıda kimseye yaşatmasın.. Rabbim yüzünü hep güldürsün, sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasibetsin canım..
ve aleykümselaaammm
başın ağrıdığında çukulata falan yeme çukulata ve tatlı migreni tetikliyor canım
kendimden ii bakıyorum ona merak etme
inşallah senin minik cücüğün gibi kızçem olur
iyi geceler hatunlar ben bu temizlikten kendimi kaybettim nette kalicak halim olmuyor hemen uyuyorum kac gundur
başın ağrıdığında çukulata falan yeme çukulata ve tatlı migreni tetikliyor canım
Aaaa Nevin'cim aşkolsun gücenir miyim hiç.Sen benim iyiliğim için söylüyorsun biliyorum hayatım.Haftaya çarşamba dr kontrolümde kalp atışını duyar herşeyin yolunda olduğunu öğrenirsem bende düşünüyorum tabi.ama işi bırakmayı değil,izne çıkmayı uzun süre.
Benim bitki koruma ürünleri satabilme ruhsatım var bu dükkan o sayede açık.O belgenin ücretini yollar patron.Bir süreliğine de geçici birini alır.Hem izinli olur hemde para kazanırım.Sorumlu yöneticilik gibi bilirsin.Ama önce şu kontrolu sağ salim atlatmam lazım
Biraz öncede bir konuşma yaptı.İnşallah bebeğin sağlıkla dünyaya gelirse işi düşünme saatleri problem yapma.Sabahtan geç gelirsin akşam erkenden çıkarsın.Bebeği de seni de mağdur etmem kızım dedi.Bende inşallah hele bi ozaman gelsin bi ayar çekeriz artık dedim
Günaydın herkeslere,
İyiyim çok şükür bi problem yok şimdilik.Akşam Meryemi aradım.İnmişler sağ salim.Bayram sonuna kadar ordaymış kuzum benim
ah canım tabiya bizim böyle bir hakkımız var onu unutmuşum.zaten patronda bırakmak istemediğini dile getirmiş haftada bir uğrarsın o kadar...sen ve bebeğin sağlıklı olda şimdilik bu yeterli...
günaydın canlar...
herkesler iyidir inşallah...bende orta şekerlli yarın annem dönecek memlekete içim buruk çok..ben hala alışamadım bu gurbete çocuğum olmadan da alışamayacağım sanırım..baya ağladım dün akşam...eşimde üzülüyor ama nasip işte...kendimi yemeğe verdim az önce bir dilim pasta yedim malesef...şuan midem bulanıyor kendimden nefret ettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?