ah canım tabiya bizim böyle bir hakkımız var onu unutmuşum.zaten patronda bırakmak istemediğini dile getirmiş haftada bir uğrarsın o kadar...sen ve bebeğin sağlıklı olda şimdilik bu yeterli...
günaydın canlar...
herkesler iyidir inşallah...bende orta şekerlli yarın annem dönecek memlekete içim buruk çok..ben hala alışamadım bu gurbete çocuğum olmadan da alışamayacağım sanırım..baya ağladım dün akşam...eşimde üzülüyor ama nasip işte...kendimi yemeğe verdim az önce bir dilim pasta yedim malesef...şuan midem bulanıyor kendimden nefret ettim...
maşallah rabbim analı babalı büyütsün inşallah..
bu arada listen çok güzel böyle dewam edersen bizi solda sıfır bırakıcan gibi
teşekkürler canım estagfirullah solda sıfır bırakmak ne demek :)
evet şekerim muhebbet koyuaşınca tadına doyum olmuyo
Allah hepimizi nazarlardan saklasın , tütütütütü
yav dukan amcam alışınca kendiliğinden gidiyor , hay maşşAllaahhh
ah canım tabiya bizim böyle bir hakkımız var onu unutmuşum.zaten patronda bırakmak istemediğini dile getirmiş haftada bir uğrarsın o kadar...sen ve bebeğin sağlıklı olda şimdilik bu yeterli...
günaydın canlar...
herkesler iyidir inşallah...bende orta şekerlli yarın annem dönecek memlekete içim buruk çok..ben hala alışamadım bu gurbete çocuğum olmadan da alışamayacağım sanırım..baya ağladım dün akşam...eşimde üzülüyor ama nasip işte...kendimi yemeğe verdim az önce bir dilim pasta yedim malesef...şuan midem bulanıyor kendimden nefret ettim...
Canım yaa.Allah kavuştursun ne diyim.Ailelerin yanından ayrılırken öyle oluyor hep maalesef.Yanlarında ağlamak istemiyorsun.Boğazına bişey düğümleniyor.
İnşallah seninde bebeğin olucak hissediyorum ben.üzülme bu konuda mucizelere inan.Allah veriyor hiç ummadığın anda.Benden pay biç.
Kendini de fazla yemeğe verme.Bi kerecik olmuş stresten yemişsin ama o kadar yol katettin.Düğünü de atlattın diye salma.Söz vermiştin düğünden sonra sıkı bir şekilde başlayacağına.Sen bizim gibi tontiş hamile kalma incecik fit bir anne adayı ol sadece göbüşün büyüsün
valla bende çok ağlardım hala ağlarım amma çocuklar olunca insan kendi evini rahatlığını arıyo evine daha çok bağlanıyo demiyelimde çoluk çombalak bi yere sığışamıon inan kocam düşkün olmasa ailesine hiç gidesim gelmiyo elimde valizler 1 hafta anneme 1 hafta kaynanam a helak oluyorum bide akraba ziyaretleri güya tatile geldim oluyo aman allah hayırlısıyla sanada minicik bir can nasip eder
Canım kıyamam ben sana yaaa
Üzülme demesi kolay biliyorum ama inan seni çok iyi anlıyorum. İnsan senelerde geçse alışamıyor anne babadan ayrılmaya çocukda olsa bu değişmiyor maalesef
Ben her sene annemleri uğurladıktan sonra ağlar dururum sonuçta insan alışıyor. Heee öte yandanda anneme hep diyorum kız senle aynı evin içinde otursak kesin damattan evvel ben kaçarım diyetitiz hatun öldürür beni valla
Rabbim inşallah sanada o çok beklediğin mucizeyi nasip eder ....Aminnnnnnnnnn
Birde kendini yemeye verme be güzelim kendine zarar bak miden bulanıyor aldığın kaloride cabası
Sırf o mucizeye bir an önce kavuşmak için biraz daha dikkatli ol güzelim
Hepimiz okadar çok uğraşıyoruz ya yarım kiloda olsa vermek için neden bir anlık üzüntü yüzünden fazlası geri gelsin ki
Seni burada çok seven bak bir sürü arkadaşın var ve senin çok daha iyi olduğun günleri görmeyi iple çekiyoruz
hayirli geceler kizlarrr
nurguuu cok sevindim bende papatyamin kalp atisini gorunce aglamistim cok guzel duygu hamilwlikesim ve kardwsim papatyama kardes istiyorlar bende dedim dusme tehlikesi olunca bana bakcanizmi sekerim cikarsa yemek yapcanizmi buyuk ve kucuk papatyama bakcanizmi dedim bakcaz diyorlar ama bilerek aslA ama rabbim kazadan felan olursa basla asla cana kiyamam
cheehspeas gecende arkadaasa margarinlerden bahsettin o an hesap ettim ben 40margarin almisim yavas yavas verecegim insallah geri almak istemiyorum ama deprasyona girince hic biseyi onemsemiyorum kilo aldikca moralim bozuluyor ama yine yemeye devammm
iyi geceler kızlar öpüldünüz acıkma sinyalleri başladı koca olmayınca uykuda gelmiyo anacım pc başında pinekledim durdum sabahtan beri
Bu arada yarım saat evvelde öğlen yemeğimi yedim :122: :122: :122:
5 tane ızgara küfte
1 koca bardak ayran
Önceleri anammm okadarcık şey dişimin kovuğuna gitmez derdim ama şimdi hem çok su içtiğim için hemde ufak ufak mide ufaldığı için bukadarı beni doyurdu
Akşamada kıynalı yumurta yapacağım kendime
Tabi evdekilere birde ilave olarak hem çorba yapacağım hemde biraz makarna yaparım herhaldeBenim yüzümden aç kalmasınlar
Evde beyaz lahanam var yarın onlada kıymalı lahana sarması yapmayı düşünüyorum tabi ben yiyemiyeceğimmalum dukan amca olmaç diyor Hadi arifeye kadar dursun o zaman yapayım bende yerim desem bozulurmu acaba diye düşünüyorum ama eminde değilim.
Sizce beyaz lahana dururmu o zamana kadar sonuçta hiç kesilmedi daha bir yerinden birde marketlerde aldığımız lahanalar kim bilir ne kadar uzun süre duruyordur :44:
Selam fıstıklarr
bugün okuldan çıktığımızda hava süperdi , arkadaşımla eve girmek istemedik , dışarılara attık kendimizi
pınarbaşıan suyun kenarına gittik , orda mükemmel bir manzara eşliğinde yemek yedik , ben karışık ızgara yedim yanında yoğurt vee salataaa , günlerdir saf protein yapınca yememiştim , şimdi seyir evresine geçtimm , yaşasın dukan amcam yaşasın seyir evresi
TOKSİNcim zaten o zaman dedi , bu toksinin hesap stili diye , yaa ne çok kötülük etmişsin sen kendine öyle 40 oaket margarinle yaa, yazık değilmi emeklerine , Allah aşkına bi silkelen gel kendine , biz eski Toksini geri istiyoruuuzzzzzz
ahaha işte tam beni anlatmışsın Nusenacım , bende kalkmıyom pc başından
"Erim evde yok , keyfim beyde yok" hesabıııı
Banuşş hakkatende öyle oluyo ,azıcık şeyle doyuyo insan , ben bugün yemeğe ek olarak salata yedim patlicak gibi hissettim kendimi yaa
kuzum malesef sarma yememelisin , ama yinede yaparsan nefsini köreltmek için küçücük bi tane ye , ama fazlası CISSSSS
Selam fıstıklarr
bugün okuldan çıktığımızda hava süperdi , arkadaşımla eve girmek istemedik , dışarılara attık kendimizi
pınarbaşıan suyun kenarına gittik , orda mükemmel bir manzara eşliğinde yemek yedik , ben karışık ızgara yedim yanında yoğurt vee salataaa , günlerdir saf protein yapınca yememiştim , şimdi seyir evresine geçtimm , yaşasın dukan amcam yaşasın seyir evresi
TOKSİNcim zaten o zaman dedi , bu toksinin hesap stili diye , yaa ne çok kötülük etmişsin sen kendine öyle 40 oaket margarinle yaa, yazık değilmi emeklerine , Allah aşkına bi silkelen gel kendine , biz eski Toksini geri istiyoruuuzzzzzz
ahaha işte tam beni anlatmışsın Nusenacım , bende kalkmıyom pc başından
"Erim evde yok , keyfim beyde yok" hesabıııı
Banuşş hakkatende öyle oluyo ,azıcık şeyle doyuyo insan , ben bugün yemeğe ek olarak salata yedim patlicak gibi hissettim kendimi yaa
kuzum malesef sarma yememelisin , ama yinede yaparsan nefsini köreltmek için küçücük bi tane ye , ama fazlası CISSSSS
yarın görecez kuzum inşşallah 83lere düşersineheheh çek şekerim çeekkk , döv onu cıss yap
kukucan tercihimdir yavvv
banane banane ben isterim ödülümü
yavv aynen yavrıım 85 nasıl bişeyse bi türlü gelemedim , aylarca süründümm süründümm ama dukan amcamla kırdım şeytanın bacağunu
inşAllah kuzum dua et benim için
o kadar güzel ki inan bana anlatılmaz yaşanır içimde öyle şeyler yaşıyorum ki kelimelere dökemiyorum ablacımcanım benim allah devamına erdirsin..bu arada doğum günün kutlu olsun.geç girdim..yeni cevaplıyorum..
sizleri okuyunca eski günlere gidiyorum..ne güzel anne olabilmek değilmi?rabbim tümisteyenlere versin..
aslında 3 çocuk süper ben 3 kardeşim harika bişe keşke bı kaç tane daha olsaydıhayirli geceler kizlarrr
nurguuu cok sevindim bende papatyamin kalp atisini gorunce aglamistim cok guzel duygu hamilwlikesim ve kardwsim papatyama kardes istiyorlar bende dedim dusme tehlikesi olunca bana bakcanizmi sekerim cikarsa yemek yapcanizmi buyuk ve kucuk papatyama bakcanizmi dedim bakcaz diyorlar ama bilerek aslA ama rabbim kazadan felan olursa basla asla cana kiyamam
cheehspeas gecende arkadaasa margarinlerden bahsettin o an hesap ettim ben 40margarin almisim yavas yavas verecegim insallah geri almak istemiyorum ama deprasyona girince hic biseyi onemsemiyorum kilo aldikca moralim bozuluyor ama yine yemeye devammm
bende hiç duymamıştım anlatmaya kelımeler yetmez inşallah sende duyacaksın nurgül haklıymış dıyeceksin şimdi yazarken bile gözlerim doluyo ya:)Aaaa Nevin'cim aşkolsun gücenir miyim hiç.Sen benim iyiliğim için söylüyorsun biliyorum hayatım.Haftaya çarşamba dr kontrolümde kalp atışını duyar herşeyin yolunda olduğunu öğrenirsem bende düşünüyorum tabi.ama işi bırakmayı değil,izne çıkmayı uzun süre.
Benim bitki koruma ürünleri satabilme ruhsatım var bu dükkan o sayede açık.O belgenin ücretini yollar patron.Bir süreliğine de geçici birini alır.Hem izinli olur hemde para kazanırım.Sorumlu yöneticilik gibi bilirsin.Ama önce şu kontrolu sağ salim atlatmam lazım
Biraz öncede bir konuşma yaptı.İnşallah bebeğin sağlıkla dünyaya gelirse işi düşünme saatleri problem yapma.Sabahtan geç gelirsin akşam erkenden çıkarsın.Bebeği de seni de mağdur etmem kızım dedi.Bende inşallah hele bi ozaman gelsin bi ayar çekeriz artık dedim
Allah razı olsun hepinizden.Sağolun...İnşallah tüm isteyenlere de nasip olur bu güzel haberleri bizlere iletmek...
Canım inan ki siteyi açar açmaz arkadaş listesinden seni bulup son yazdığın cevaplara baktım .Kalbim küt küt aynı senin miniğin gibiÇok şükür inşallah bundan sonra herşey daha güzel olacak.Bende inşallah çarşamba günü duyarsam ilk kalp atışı duyucam.Diğer 4 düşüğümde hiç duyamamıştım.İnan çok mutlu oldum hadi hayırlısıyla büyüt artık yeğenimizi
Amin,sağol ablacım,Allah razı olsun.İnşallah tüm isteyenlere yaşatsın rabbim bu duyguyu
--------------
Günaydın herkeslere,
İyiyim çok şükür bi problem yok şimdilik.Akşam Meryemi aradım.İnmişler sağ salim.Bayram sonuna kadar ordaymış kuzum benim
oyyy cimcimegünaydınnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrr :122: :122: :122:
Herkese çok güzel ve az kalorili bir gün diliyorum
Ben dünki baş ağrısı yüzünden gece çok geç saate kadar uyuyamadım :26:
Saat sabaha karşı 3 falandı herhalde uyumuşum tabi ona görede saat 10:00da uyandım :26:
Reglm felaket ağrılı bugün ve hala tam sökülemediğim için felaket şiş hissediyorum kendimi
İnşallah yarın sabaha kadar bol bol su içip o şişliği atmak için elimden geleni yapacağım
Kahvaltımı yapayımda ondan sonra ufak ufak eve girişeyim
Bayram geliyor evi tok götürüyor
Benim çücüğün sabahtan beri neler yaptığını görsen emin ol vazgeçersin
Anam mantar yerinde durmuyorbirde yaramazlık yapmadan evvel Annnniii seni çoooot seviyoooommmm diyor baygın baygın bakıp ondan sonra bir bakıyorsun ya dolaptan kendine yoğurt getiriyor bunu yiyeceğim diye tamam dedim açtım kapağını sen kabın yerini beğenmedi diğer kenara alayım derken koca yoğurt kasesini hafif devir masa yoğurt oldu
Ben oyuncaklarını gel toplayalım bak temizlik yapacağım dedikce anneee yapmaaa deyip daha çok oyuncak sıpıtıyor etrafa
Şimdide elinde kağıt kalem resim yapıyor hesapta birde masa başında öyle yere yada sehbayada oturmazneymiş okula gidiyormuş dersi varmış
Daha şimdiden bukadar bilmiş ilerisini var sen düşünAma tabiki iyiki varlar
Rabbim kazalardan belalardan korusun ve herkese nasip etsin ....Aminnnnnnnn
sağol canıom allah razı olsun rabbim bu duyguyu isteyen herkese taddırsın inşalahherkese merhaba;
geçmişi okudum, bebek haberleri iyi olan arkadaşların adına çok sevindim.. benim miniğim de doktorun "boşa umutlanma, senin çocuğun olmaz" dediği ay çıkagelmişti hayatımıza ve o günden beri hep mutlu ediyor bizi.. Rabbim sizlere de hep iyi haberler aldırsın..
gelelim diyetimize
dün akşama kadar gayet iyiydi, diyetimi bozmadım ama akşam dayanamadım, pirinç pilavı yedim ama 2 dilim ekmek hakkımı yemedim.. çok da özlemişimm.
aynı şekilde pazartesiden beri ne yürüyüş ne de leslie.. çok yoruluyorum gün içinde, akşama da artık halim kalmıyor.. acaba çalişiyor olsaydım nasıl olurdu diyorum, şimdi ücretsiz izindeyim, iyiki böyle olmuş..
her sabah tartılıyorum aslında tartılmak da istemiyorum ama(
bayramdan korkuyorum, acaba diyetisyene sorsam da bana bayrama özel bol tatlılı ve bol etli bir diyet yazsa olmaz mı??? -----O L M A Z------
iyi akşamlar
1 saat yürüyüşümü yaptım bugün de
az önce 1 elma leblebi ve bolsuyla midemi doldurdum daha da bişey yememem lazım aynur beni geçecek belli de bari iyice sollamasın ama değil mi
aynur sen dukan amcadan torpillisin tabii benim bol bol yürümem lazım
Ohhh afiyet olsun aynurcuğum darısı benim başıma
Sorma canım gerçektende doyuyor insan azla da olsaHer zaman diyorum Allah gözümü doyursun diye birde ben eskiden çok hızlı yemek yerdim tabi bu durumda mide doyduğunun sinyalini verene kadar demekki baya bir yiyormuşum farkında olmadan
Artık tabi servis tabağına hazırladığımda kendi kendime bununla doymak zorundasın diyordum ilk günler ve doğal olarak çok daha yavaş yiyorum
Hani köyden indim şehre filmi vardı Rahmetli Kemal Sunalın orada bir sahne vardı 4 kardeş kayseriden istanbula geldiklerinde paraları bitiyorda son parayla bir simidi alıp paylaşıyorlar. Orada Kemal Sunal hariç diğerleri hızlı hızlı yerken ( sonuçta kaç gündür açlar) bir tek Kemal Sunal ağır ağır simidini yiyordu ( sanki dondurma yermiş gibi birde yalayacak gibi )
Heh işte bende öyle yiyorum artık yemeklerimi
Yok canım birkaç gün daha dursun Beyaz lahana nasılsa birşey olmaz herhalde
Zaten eşimde o konuda rahatsız oluyor farklı birşey yaparsam onlara o yüzden genelde onlarda ben ne yersem onu yiyor ama tabi miktar daha fazla birde ilave yapıyorum onlara
Az kaldı bende şurada 5 gün sonra seyir evresine geçiyorum Allahın izniyle
Ondan sonrada yavaş yavaş herşeyden yiyerek zayıflamaya devam edeceğim inşallahhhhhhh
yarın görecez kuzum inşşallah 83lere düşersin
hediyende köpeeğinn olsuunn datluum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?