Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

valla bende çok ağlardım hala ağlarım amma çocuklar olunca insan kendi evini rahatlığını arıyo evine daha çok bağlanıyo demiyelimde çoluk çombalak bi yere sığışamıon inan kocam düşkün olmasa ailesine hiç gidesim gelmiyo elimde valizler 1 hafta anneme 1 hafta kaynanam a helak oluyorum bide akraba ziyaretleri güya tatile geldim oluyo aman allah hayırlısıyla sanada minicik bir can nasip eder

yediklerime gelincekahvaltımı yazmıştım
arada kıza üzüm suyu sıkmıştım ondan 1 çay bardağı içtim

öğlen 1 soğan dolma 1 kase yeşil mercimek çorba kızımdan kalan yarım kase pudingide şu dakka itibariyle yuvarladım neyse akşama biber dolma var ama yemicm 1 tabak z yağlı bam ya yiyeyim yarın yerim dolmayı cuma ya:)))

markete gidicem saat 3 te o zamana kadar duşumu alayım bıcırık uyoken az kendime keyif yapayım

Son düzenleme:
Günaydınlarr,hemen ne yediğimi yazıyım

kalkınca;2 kuru kayısı bol su ,yeşil çay

kahvaltıda; 1domates, 1 salatalık, 1kk beyaz peynir,1dlm kepekli ekmek

hafta başında -1i garantilemiştim zaten ondan beri 100gr dahi oynamıyo her sabah tartılıyorum çok sinir bozucu nasıl 100gr bile değişmez anlamıyorum.bu gidişle yarında değişmeyecek galiba.

evet şekerim muhebbet koyuaşınca tadına doyum olmuyo

Allah hepimizi nazarlardan saklasın , tütütütütü

yav dukan amcam alışınca kendiliğinden gidiyor , hay maşşAllaahhh

Maşallah maşallah:) senin sonucu yarın çok merak ediyorum zaten :)

merhabalar herkese
dün akşamdan beri netim yoktu az önce geldi ben de hemen buraya düştüm
umutun bikaç gündür olmadığının farkındayım ben de inşallah sadece yoğunluktan uğrayamıyordur
yena özledik biz de seni ve muhabbetini canım neyse sen iyisin biliyoruz ya gerisi boş
bugün ben de dikkat ediyorum gibi ama 1 kaçamak yaptım bile neyse önemli olan akşam benim için
yürüyüşe de gidebilecekmiyim bilmiyorum bakalım

Selam kizlaaaaaaar herkes yine isgüc pesinde, coluk cocugun pesinde
benimde kayit yenilemem lazim o islemlerle ugrasiyorum, simdi bankaya ugramam lazim,
ardindan doktora gitmem lazim haplarim bitti geneee
annem diyorki, kizim iyice hapci oldun sende
simdi süslenip püslenip cikiyim,
bu hafta yine carsiya cikmayi düsünüyorum kiyafete doymadim :)))))

öperim herke$leriiiiiii

Canım kıyamam ben sana yaaa
Üzülme demesi kolay biliyorum ama inan seni çok iyi anlıyorum. İnsan senelerde geçse alışamıyor anne babadan ayrılmaya çocukda olsa bu değişmiyor maalesef
Ben her sene annemleri uğurladıktan sonra ağlar dururum sonuçta insan alışıyor. Heee öte yandanda anneme hep diyorum kız senle aynı evin içinde otursak kesin damattan evvel ben kaçarım diye titiz hatun öldürür beni valla
Rabbim inşallah sanada o çok beklediğin mucizeyi nasip eder ....Aminnnnnnnnnn

Birde kendini yemeye verme be güzelim kendine zarar bak miden bulanıyor aldığın kaloride cabası
Sırf o mucizeye bir an önce kavuşmak için biraz daha dikkatli ol güzelim
Hepimiz okadar çok uğraşıyoruz ya yarım kiloda olsa vermek için neden bir anlık üzüntü yüzünden fazlası geri gelsin ki
Seni burada çok seven bak bir sürü arkadaşın var ve senin çok daha iyi olduğun günleri görmeyi iple çekiyoruz

Bu arada yarım saat evvelde öğlen yemeğimi yedim :122: :122: :122:

5 tane ızgara küfte
1 koca bardak ayran

Önceleri anammm okadarcık şey dişimin kovuğuna gitmez derdim ama şimdi hem çok su içtiğim için hemde ufak ufak mide ufaldığı için bukadarı beni doyurdu

Akşamada kıynalı yumurta yapacağım kendime
Tabi evdekilere birde ilave olarak hem çorba yapacağım hemde biraz makarna yaparım herhalde Benim yüzümden aç kalmasınlar
Evde beyaz lahanam var yarın onlada kıymalı lahana sarması yapmayı düşünüyorum tabi ben yiyemiyeceğim malum dukan amca olmaç diyor Hadi arifeye kadar dursun o zaman yapayım bende yerim desem bozulurmu acaba diye düşünüyorum ama eminde değilim.

Sizce beyaz lahana dururmu o zamana kadar sonuçta hiç kesilmedi daha bir yerinden birde marketlerde aldığımız lahanalar kim bilir ne kadar uzun süre duruyordur :44:

çok saolun canlarım...gerçekten aileden ayrı kalmak çok zormuş evlenmeden bilincinde olsam vallahi evlenmezdim diyorum eşim darılıyor ama nasibten öteye geçilmiyor malesef. sağlıklı olsunlar da yine görüşürüz avutuyorum kendimi...annem çok üzülüyor biliyorum oda bana çaktırmıyor...

yeme mevzusuna gelince her sıkıldığımda bunaldığımda yemeğe saldırdımda ne oldu hepimiz aynı şeyleri yaşamadıkmı herşeye göğüs gerip her konuda irade gösterip yemeklere yenilmek çok acı...yenildikçe daha çok cozuttum son haftalarda...dün akşam düğün videosunu izledimde ayy resmen çok şişkoyum ben ya milletin yanında daha belli oluyormuş öyle canım sıkıldı ki...ama bişeyler yapmak yerine habire üstüne kilo alıyorum ben neresinden tutucamı şaşırdım kızlar...

annemde baya laf söyledi kızım diyor hiç kg vermemişsin ramazan bayramından beri..kesin 85 kg varsın diyor bilseki 95 kg olduğunu kalbine inecek demekki hakkaten göstermiyorum..haklı kadın sonra duruyor ben şişko baban şişko sülalen şişko seninde suçun yok diyor kıyamıyor sonrada ama ne yapıp edip kurtulmam lazım yoksa mutsuzluğum katlanarak artacak... iyi ki varsınız inanın kalbimi bu kadar kimseye açmadım bu konularda okuyan ortak olan herkesten Allah razı olsun hakkınızı helal edin...
sizler yorumladıkça kendime gelmeme vesile oluyor...şimdi sadece kendim için hemen başlıyorum akşam dışarda yesemde zararlı şeyler yemek yok...öptüm herkesi

herkese merhaba;

geçmişi okudum, bebek haberleri iyi olan arkadaşların adına çok sevindim.. benim miniğim de doktorun "boşa umutlanma, senin çocuğun olmaz" dediği ay çıkagelmişti hayatımıza ve o günden beri hep mutlu ediyor bizi.. Rabbim sizlere de hep iyi haberler aldırsın..

gelelim diyetimize
dün akşama kadar gayet iyiydi, diyetimi bozmadım ama akşam dayanamadım, pirinç pilavı yedim ama 2 dilim ekmek hakkımı yemedim.. çok da özlemişimm.

aynı şekilde pazartesiden beri ne yürüyüş ne de leslie.. çok yoruluyorum gün içinde, akşama da artık halim kalmıyor.. acaba çalişiyor olsaydım nasıl olurdu diyorum, şimdi ücretsiz izindeyim, iyiki böyle olmuş..

her sabah tartılıyorum aslında tartılmak da istemiyorum ama (

bayramdan korkuyorum, acaba diyetisyene sorsam da bana bayrama özel bol tatlılı ve bol etli bir diyet yazsa olmaz mı??? -----O L M A Z------

Selam fıstıklarr

bugün okuldan çıktığımızda hava süperdi , arkadaşımla eve girmek istemedik , dışarılara attık kendimizi

pınarbaşıan suyun kenarına gittik , orda mükemmel bir manzara eşliğinde yemek yedik , ben karışık ızgara yedim yanında yoğurt vee salataaa , günlerdir saf protein yapınca yememiştim , şimdi seyir evresine geçtimm , yaşasın dukan amcam yaşasın seyir evresi

TOKSİNcim zaten o zaman dedi , bu toksinin hesap stili diye , yaa ne çok kötülük etmişsin sen kendine öyle 40 oaket margarinle yaa, yazık değilmi emeklerine , Allah aşkına bi silkelen gel kendine , biz eski Toksini geri istiyoruuuzzzzzz

iyi geceler kızlar öpüldünüz acıkma sinyalleri başladı koca olmayınca uykuda gelmiyo anacım pc başında pinekledim durdum sabahtan beri

ahaha işte tam beni anlatmışsın Nusenacım , bende kalkmıyom pc başından

"Erim evde yok , keyfim beyde yok" hesabıııı

Banuşş hakkatende öyle oluyo ,azıcık şeyle doyuyo insan , ben bugün yemeğe ek olarak salata yedim patlicak gibi hissettim kendimi yaa

kuzum malesef sarma yememelisin , ama yinede yaparsan nefsini köreltmek için küçücük bi tane ye , ama fazlası CISSSSS

cnm yazdigini okumustum o an hesap yapmistim 40 margarin ne ka cok ama benim jeton biraz gec dusuyor su an pismanim yerkende pismandim ama insan kendini yemekten alamiyor acliktan deil nasil desem siz anladiniz hep ciko hep pasta tatli yersem tabiki alirim offf simdide cabucak vermek istiyom beslenmem idare ediyor ama spor hala yok insallah yarin azcik eksilere duserimde motivasyonum tavan yapar
gecen sene bu zamanlar dada almistim ama 4-5kg felandi onuda hemen verdim bu sene anlattim zaten tekrarlamayayim

nevzamansiz Allah kavuştursun

umuuutt nerelerdesin kayıplardasıınn

yenaaa sende özletiyorsun kendiniiii

kızlar mehtabtan haberi olan varmıı

hayirli aksamlar

menumm
sabah
1dilim tamtahil ekmek
1fincan kahve
yumrugum kadar mozerella ligt peynir
ara
3mandalina 1elma
oglen
1kocaaaaaman tabak sebze corbasi
2kasik yulafla
ara
200gr ligt yogurt
1bucuk armut
aksam
1kocamannnn tabak salata
1dilim tamtahil ekmek
1fincan kahve
bol su
bu gunluk yeme isi bitti

iyi akşamlar
1 saat yürüyüşümü yaptım bugün de
az önce 1 elma leblebi ve bolsuyla midemi doldurdum daha da bişey yememem lazım aynur beni geçecek belli de bari iyice sollamasın ama değil mi
aynur sen dukan amcadan torpillisin tabii benim bol bol yürümem lazım

Ohhh afiyet olsun aynurcuğum darısı benim başıma
Sorma canım gerçektende doyuyor insan azla da olsa Her zaman diyorum Allah gözümü doyursun diye birde ben eskiden çok hızlı yemek yerdim tabi bu durumda mide doyduğunun sinyalini verene kadar demekki baya bir yiyormuşum farkında olmadan
Artık tabi servis tabağına hazırladığımda kendi kendime bununla doymak zorundasın diyordum ilk günler ve doğal olarak çok daha yavaş yiyorum
Hani köyden indim şehre filmi vardı Rahmetli Kemal Sunalın orada bir sahne vardı 4 kardeş kayseriden istanbula geldiklerinde paraları bitiyorda son parayla bir simidi alıp paylaşıyorlar. Orada Kemal Sunal hariç diğerleri hızlı hızlı yerken ( sonuçta kaç gündür açlar ) bir tek Kemal Sunal ağır ağır simidini yiyordu ( sanki dondurma yermiş gibi birde yalayacak gibi )
Heh işte bende öyle yiyorum artık yemeklerimi

Yok canım birkaç gün daha dursun Beyaz lahana nasılsa birşey olmaz herhalde
Zaten eşimde o konuda rahatsız oluyor farklı birşey yaparsam onlara o yüzden genelde onlarda ben ne yersem onu yiyor ama tabi miktar daha fazla birde ilave yapıyorum onlara
Az kaldı bende şurada 5 gün sonra seyir evresine geçiyorum Allahın izniyle
Ondan sonrada yavaş yavaş herşeyden yiyerek zayıflamaya devam edeceğim inşallahhhhhhh

yarın görecez kuzum inşşallah 83lere düşersin
hediyende köpeeğinn olsuunn datluum

canım benim allah devamına erdirsin..bu arada doğum günün kutlu olsun.geç girdim..yeni cevaplıyorum..
sizleri okuyunca eski günlere gidiyorum..ne güzel anne olabilmek değilmi?rabbim tümisteyenlere versin..
o kadar güzel ki inan bana anlatılmaz yaşanır içimde öyle şeyler yaşıyorum ki kelimelere dökemiyorum ablacım
allahıma binlerce kez
şükürler olsun.....

aslında 3 çocuk süper ben 3 kardeşim harika bişe keşke bı kaç tane daha olsaydı
ama sağlıkta önemli tabi
anne ii olmazsa doğacak bebiş ne yapsın herkes perişan olur

bende hiç duymamıştım anlatmaya kelımeler yetmez inşallah sende duyacaksın nurgül haklıymış dıyeceksin şimdi yazarken bile gözlerim doluyo ya:)
allahım nasıl bi sevgidir bu daha doğmadan bu kadar sewiyorsak doğunca kafayı yeriz heralde

oyyy cimcime konuşması surat ifadesi yeter yaa
sağol canıom allah razı olsun rabbim bu duyguyu isteyen herkese taddırsın inşalah
hııım hele senın ki ne tatlıdır şimdi inşşallah 2. de cıkar gelir en yakın zamanda

Asuuu geçecem seni Asuuuuu

afferim Banuşuma afferriiimmm

insan hakkaten doyduğunu hissediyor , ben şahsen dukanla aç kalmadım henüz , hatta gayet doydumm

sen atakını tamamla kuzum , bana 7 demişti ben 8 yaptım ama sen 10u tamamla , okmi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…