Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

tebrikler canım haketmişsin tatili

herkese iyi akşamlar
bugunku menum hep aynıydı haslanmıs patates ve 2-3 zeytin yedim üşütmüşüm ondan baska bişey yiyemedim patates hasladım tırtıklıyıp duruyorum

herkese iyi akşamlar
bugunku menum hep aynıydı haslanmıs patates ve 2-3 zeytin yedim üşütmüşüm ondan baska bişey yiyemedim patates hasladım tırtıklıyıp duruyorum

Geçmiş olsun canım ama sadece patates yemeseydin ishal falan olmadıysan. patates hiç besleyici değil. özellikle diyetteyken de kaçınmamız lazım diare falan söz konusu değilse. sağlık olsun ama besleyici şeyler yemeye çalışsan yeşil mercimek çorbası gibi...

bu arada bediicim tebrikler. Asumancım Aynur cücüşü 83.5 kg yazmış fotosunun başlığına, heheheh kızdırayım az Aynuru ispikleyerek

herkese iyi akşamlar
zukunft hosgeldin cnm heralde okuyorsun burda
gecmis olsun cnm havalar iyice sogudu kendine dikkat et
cnm bende avusturyadayim sen neredesindesin

Son düzenleme:

ay bu çok hoş oldu işte ben hiç farketmemişim
ama bu gıcık cadı aynur cumaya kadar yakalar beni

sabah
1tabak bulgur pilavi sebzeli eltim getirdi dun aksam
1kahve stevyali
ara
elma
yogurt
oglen
1tabak patlican salatasi
1kase yogurt
ara
1bardak sut
1elma
aksam
2avcum kadar et eltim getirdi dun
kozlenmis salata
3kasik bulgur pilavi

bol suuuuuuuuuu

eltim kekde getirmis yemedim kizlara verdim

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrr :122: :122: :122:

Ay hele şükür gelebildim
Dünden beri bir yoğunluk bir yoğunluk bir türlü fırsat bulamadım
Dün akşama doğru eşimle gidip şu meşhur tatili ayırtalım dedik dedik diyorum çünkü şaşırmış bu tatil şirketleri kendilerini alt tarafı 3 günlük tatil için Ets kıbrıs için 1.600 TL demezmi yuuuuhhh diyecektimde zor tuttum kendimi
Neymiş bayramdan sonrada olsa orası daha yaz sezonundaymış o yüzden böyleymiş ancak 1 ay sonra belki fiyatlar değişirmiş ama çokta fark olmazmış. Hadi o zaman Kapadokyaya gidelim iki yada üç günlüğüne dedim onada var ama Tur olarak dedi eee ben tur istemiyorum kardeşim adamcağızla şöyle baş başa biraz vakit geçirelim diye düşünüyorduk turdan ayrılmakda olmuyormuş
Ayyy biz karı koca Tatil özürlüyüz anlaşıldı
Eşimde istersen yaza doğru gideriz yada yazın daha rahat tatil yaparsın dedi bende açıkcası hem gitmek istiyordum hemde yazın limitsiz bir tatil daha çazip geldi
Geçen sene akçayda harçlığımı ancak yettirmiştim bari önümüzdeki sene istediğim gibi harçarım
Onun yerine bir geceliğine kızları Teyzesine bırakıp komşu ablam ve eşiyle şöyle güzel felekten bir gece çalıp bir türkü bara gideriz diye düşündük sonuçta 1 gecede bir 3 gecede bir hem param cebime kalır fazlasıyla cimri ceco

Bugünde tam sabah girdim sizlere yazacaktım komşum kahve içmeye geldi sonrada taksime kızın gitarını almaya gittik
Gerçektende çok güzel bir akustik gitar beğendi kendine ve tahminimden daha az ödedim
Sonrada sahilde birer şekersiz çay içelim dedik Allahtan yolda simitci görmedik yoksa benim Dukan amcanın kullakları cınlardı
Akşamda birşeyler yedim beslenmeme uygun ( artık yazmıyorum ne yediğimi malum hamile hatunlar var )

Birde bu sene ilk kez kurban keseceğiz :122: :122: :122:
İnanılmaz mutluyum çünkü evlendiğimizden beri bir türlü kendimizi toparlayıp kurban kesememiştik
Çok şükür RAbbime bu sene nasip etti
Koçu seçmeye gittiğimizde nasıl bir duygusallık yaşıyorsam bu ara az daha ağlayacaktım mutluluktan tabiki
Rabbim dileyen herkese inşallah nasip kısmet eder Aminnnnnnnnnnn

cecooo nazarımmı değdi uğramamışsın gece

He yaa nazara geldim YOk yok hiç senin nazarın değermi güzelim senin yüreğin bir kere güzel
Bu ara dışarı işlerim vardı ama yarından itibaren yine vardiyamı devralabilirim

Canımmmmmmmmmmmm ne kadar mutlu olduğumu tahmin bile edemezsin :122: :122: :122:
Rabbim sana sağlıcakla hamileliğini sürdürmeyi ve sağlıklı, hayırlı bir evlat doğurmayı nasip etsin....Aminnnnnnnnnnn
RAbbim en kısa zamanda İddadaşım Meryeme ve adaşım Banuyada hayırlısıyla müjde vermeyi nasip etsin ...Aminnnnnnnnnnnn

Canım sıkma canını gerçektende densizlik yapmış onlar ama sen onlara gereken cevabı zaten zayıfladıktan sonra vermiş olacaksın
Sonuçta kilo alınırda verilirde önemli olan insanın yüreği

bende bugun ceco gibi üsenmeden uzun uzun yazdim

Üşenmeyin tabi yazın hep benmi bu sayfaları ilerleteceğim

herkese iyi akşamlar

Kız üşüttüğünde ıhlamur içsene patates iyice kabız yapar seni
Bu arada çok geçmiş olsun canım inşallah bir iki güne kadar toparlarsın kendini
Meyve ye bari bol bol C vitamini açısından

Selam kizlaaaaaaaaaaar,
ben yine gec geldim eve malum, o yüzden aksam yemegine salata yedim
özene bezene süper bi salata yaptim kendime ohhhhhhh mis gibi
beyaz peynir, 1-2 tanede zeytin var icinde, gerisi sadece marul
baska bisey yok yani azcik yag tuz limon :) ve salata tozu karisim gibi bisi

Eklentiler

• $2012-10-17 20.25.32.webp
    36,8 KB · Görüntüleme: 54

Ellerine sağlık
Çok da lezzetli görünüyor kız protein protein derken şimdiden başladım ben salata hayali kurmaya
Şurda kaldı 3 günüm ondan sonra kendime kocamannnnnnn bir salata yapacağım basıcağım limonu .... basacağım limonu bak dikkatini çekerim tuz yada Yağ demiyorum

herkese merhaba..
2 gündür okuyorum okuyorum yazamıyorm.. tomurcuk hayırlı olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağina almayı nasip etsin..
3 gündür hiç spor yapmıyorum akşama kadar oğlumun peşinde koşturmaktan yoruluyorum akşam da o yatınca hiç gözüm almıyor leslie yi..
aslında geçen hafta cumartesi diyetisyene gitttiğimde tok olarak ve pardesümle falan 96.2 gelmiştim, ona tekrar gidene kadar tartılmayacağim dedim ama perşembeye kadar zor dayandım, o gün tartıldığımda sabah aç karnına 93.6 geldim, bu sabah tekrar tartıldım 91.6 geldim.. inanasım gelmedi ama bakalım cumartesi ne olacak.. diyetim aynı devam tekrar yazmıyorum buraya yediklerimi.. bazen ufak kaçamaklarımoluyor ama o da çok ufak.. ben de kendime bir hedef koydum yıl başında 79.9 olsam yeter şimdilik..ondan sonra hedefimi yenilerim artık..

TEBRİK EDERİM AzMİNİN devamını dilerim hedefin çok güzel 79.9 diyince vitrine indirim yazarlarya aynen onun gibim oldu 79.9 80 deil:)))

Son düzenleme:
bugünkii menümmm saçma oldu amma napalım artıkın
ekmeğin köşesine yağsız çanak peyniri koydum 1 nescefe 3 übir arada

10 gibi 1 kuru incir yedim

öğlen 4 lahana sarma
1 tabak bamya 1dlm ekmek 1 kaşık yoğurt

çarşıya gittim kızın toplantısı varmış son anda söledi çıkmışken kaşlarımıda yoldurdum kızlara bayramlıklarını aldım
yarımda simit yedim

akşamda fırından ekmek dlmlerini kurutmuşlar bi poşet aldım yemeklerin çorbanın anına onu yerim kalorisi aynıdır sanırımda kandırıyorum işte kendimi

vel hasıl akşam komşular çaya geldi çayla 4 dlm ekmek kurusu yedim
1 dlm kavun götürdüm uyku bastı çamaşırlar bitsin asıp yatıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…