- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Kızlar bu gün çok stresli bir gündü , güzellik uzmanlığı kursum bitmişti ve bugün yazılı ve mülakat vardı,neyse saat 12,30 da gittim 1 saat oldu geleli ,yazılıdan 90 ,sözlüden 95 alarak mezun oldum. Sanki doktor olacaz ,anatomi,fizyoloji,derine çabuk geçti ya
yenacım cuma günü izne gidiyorum ,çok yoruldum valla 5 kasım da iş başı yapıcam beni izinli yazarsan sevinirim,5 kasımdan sonra düzenli girerim artık
önce sen söle
olmaz topiğimizde hamişler var canları çekmesin sonra
kilonu soruyom şekerim , yediklerini değil , sen yediklerinde kalmışın haa
heeee anlamadım ben uykusuzluktn herhal
83üm canım
herkese iyi akşamlar
bugunku menum hep aynıydı haslanmıs patates ve 2-3 zeytin yedim üşütmüşüm ondan baska bişey yiyemedim patates hasladım tırtıklıyıp duruyorum
zukunft hosgeldin cnm heralde okuyorsun burdaherkese iyi akşamlar
bugunku menum hep aynıydı haslanmıs patates ve 2-3 zeytin yedim üşütmüşüm ondan baska bişey yiyemedim patates hasladım tırtıklıyıp duruyorum
Geçmiş olsun canım ama sadece patates yemeseydin ishal falan olmadıysan. patates hiç besleyici değil. özellikle diyetteyken de kaçınmamız lazım diare falan söz konusu değilse. sağlık olsun ama besleyici şeyler yemeye çalışsan yeşil mercimek çorbası gibi...
bu arada bediicim tebrikler. Asumancım Aynur cücüşü 83.5 kg yazmış fotosunun başlığına, hehehehkızdırayım az Aynuru ispikleyerek
cecooo nazarımmı değdi uğramamışsın gece
Çok şükür,bin şükür Ya Rabbim...
Canlarım dünkü muayenemde Allah'ıma şükürler olsun keseyi gördük.Alttan muayene etti doktor.Ben nasılım biliyor musunuz.Heyecandan kalbim duracaktı nerdeyse.Göründü göründü dedi doktor ilk resmini de aldım mucizemin
İçeriye gittiğimde kese de yeri de gayet iyi dedi.Hiç telaş yapma hangi ilaçları kullanıyorsun say bakayım dedi teyit etme amaçlı.Sonrada haftaya arefe günü gel gelişimine bakalım dedi.5 haftalıkmış daha miniğim.Eşim de çok heyecanlandı ultrason resmini görünce.
Rabbim hayırlı sağlıklı hamilelik geçirmemi ve kucağıma sağlıkla almamı nasip etsin.Başta burdaki arkadaşlarım olmak üzere de tüm evlat hasreti çekenlere gönlüne göre sağlıklı evlatlar nasip etsin.Amin...
bi de dün işyerimde kimlik fotokopim lazım oldu. verdim..
ordaki resmime bakanlar şok oldu.. aaaaaa sana noolmuş böylee, bu halin ne güzelmiş, resmen everim geçirmişsin gibi şeyler söylediler..duyan bakmaya geldi sanki seyirlik film oynuyo gibi..
yani tamam belki resimdeki halin çok güzel demeye getirdiler de böyle mi söylenir şimdiki halimi yerden yere vurarak sanki.
ona da canım sıkıldı.
bende bugun ceco gibi üsenmeden uzun uzun yazdim
herkese iyi akşamlar
Selam kizlaaaaaaaaaaar,
ben yine gec geldim eve malum, o yüzden aksam yemegine salata yedim
özene bezene süper bi salata yaptim kendime ohhhhhhh mis gibi
beyaz peynir, 1-2 tanede zeytin var icinde, gerisi sadece marul
baska bisey yok yani azcik yag tuz limon :) ve salata tozu karisim gibi bisi
herkese merhaba..
2 gündür okuyorum okuyorum yazamıyorm.. tomurcuk hayırlı olsun Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağina almayı nasip etsin..
3 gündür hiç spor yapmıyorumakşama kadar oğlumun peşinde koşturmaktan yoruluyorum akşam da o yatınca hiç gözüm almıyor leslie yi..
aslında geçen hafta cumartesi diyetisyene gitttiğimde tok olarak ve pardesümle falan 96.2 gelmiştim, ona tekrar gidene kadar tartılmayacağim dedim ama perşembeye kadar zor dayandım, o gün tartıldığımda sabah aç karnına 93.6 geldim, bu sabah tekrar tartıldım 91.6 geldim.. inanasım gelmedi ama bakalım cumartesi ne olacak.. diyetim aynı devam tekrar yazmıyorum buraya yediklerimi.. bazen ufak kaçamaklarımoluyor ama o da çok ufak.. ben de kendime bir hedef koydum yıl başında 79.9 olsam yeter şimdilik..ondan sonra hedefimi yenilerim artık..
TEBRİK EDERİM AzMİNİN devamını dilerim hedefin çok güzel 79.9 diyince vitrine indirim yazarlarya aynen onun gibim oldu 79.9 80 deil:)))
:) 7yi görmek isiyorum ilk hanede yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?