Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canim cok lezzetliydi,
sende 3 gün sIk disini madem, sonra yersin kocaman bi salata :) valla icine beyaz peynir kattim birkacta zeytin ohhh mis gibiydi inanki
annem firinda etli patlican yapmis bide pilav ama onu yemedim aferin banaaaaaaaaa

bide bugun bütün gündür cikulata krizindeyim kizlar,
suan hala cok fenayim, mutfakta dolapta mars var ama yemicem, kendimi gercekten cok zor tutuyorum

Selam yavrularr

misafirlerim vardı gittiler , arkadaşım , annesi , komşusu , benim üst komşum

hemen bi kek yaptım , tabiki tadına bakmadım ama yediklerinde güzel olduğunu söylediler

giderkende kalanını üst komşuma verdim , yarın toruna yedirsin diye

anlayacağınız yine yaptım ama yemedim , artanınıda yoladım , len ben baya baya AZİMKAR oldum haaa

NOT : arkadaşımın annesi bayadır görmüyordu beni , "Aynur çok zayıflamışsın" dedi

verdiğim emek dışardan fark edilince hakkaten çook mutlu oluyorumm

Esra cücüşüüü 83.5tan daha iyi bi bildirim yapacam canımm ,eheheheh hadi bakalım kızışsın ortalık

ay bu çok hoş oldu işte ben hiç farketmemişim
ama bu gıcık cadı aynur cumaya kadar yakalar beni

eheheh gıcık Aynur cadoloz Aynuurr , işte hepsi benim bunların

seni yakalayaccaaammm Asuuuuu

ahh ahh bi bende görebilsem bi ara 79 800 ü 1 kere gördüm kaybettim hala bulamıyorumm off offf 7 li rakamlara inebilsem süper olcamda neyssseeeeee

Nursena bende bi görsem aahh aahh valla göbecikler atacamm haa

annamm bayaa sen bomba olca yaza heeee valla pikini bilem giycen bu gidişle cecüş

bende sen gibi üst taraf nası ericekse 2 kürdana batırılmış piliç gibiyim

annamm bayaa sen bomba olca yaza heeee valla pikini bilem giycen bu gidişle cecüş

bende sen gibi üst taraf nası ericekse 2 kürdana batırılmış piliç gibiyim

ayy sağolasın şekerimm , ama ben pikini giymiyom gıızz, mayo neyime yetmiyorr

hee üst taraf minare yıkılsada mihrap yerindedir , yani o misal

2 kürdana batırılmış piliç haaa, ahahaha yarıldımm

Efferim kız
Sende baya baya alıştın artık sağlıklı beslenmeye
Bende krizlerdeyim bu sabah regl olmaya başladım ve inanılmaz başım ağrıyor şu an :26:
Hani bir çikolade yesem gececek gibi sankim ama aslaaaaaaaaaa yimemmmmmmmmm

Süpersin canım yaaa
Böyle devam ederse sen çok çabuk hedefine ulaşırsın canım

Darısı benim ve diğer hatunlarında başına

Banuşş benim soyadım Çabuk biliyomusun

sağol şekerimm , bende artık tak etti bu durum yeter artık kurtulmak ve ömür boyu bir daha bulaşmamak istiyorummm

darısı ben dahil herkeslerein başına, hepimiz sağlıkla hedeflerimize ulaşalım inşAllahh

aaa yok yok yeme bak bende yemiyorum sIkiyorum valla disimi :))) inanin zor duruyorum yani ama yemicemmmm
hata düsündüm marsi yariya bölsem,
sonra bidaha yariya bölsemde öyle yesem diye ama onuda yemicem :)))
eger yarin gecmesse ufacicik bi parca beeeelki yerim ama ozamana tatli krizim gecmis olur,
haftaya pazartesi benimde adetim gelcek, bakalim sisecem yine arti cikarim belki cuma, ama insallah eksi cikarim valla sinirlerim bozuluyor
ugrasiyon ugrasiyon sonrada arti görünce yada ayni görünce insanin moreli bozuluyor
herkes eriyip gidiyor topicte ben hep ayni :) offfffffff
ama bence sorunum az su icmekten geliyor, olabilirmi acaba?
ben cok cok az su iciyorum, 1 litre bile icmiyorum bu aralar, belkide ondan ödemmi tutuyom napiyom bilmiyorumki,
ayrica beyaz ekmekte yiyordum bu ara yine,
ama onuda kestim, pide felan neredeyse hic yemiyorum artik

yeme annemm yeme guzumm yemeeee

canım o zaman kesin eksik su içtiğin için ödem vardır
Çok çok az su içiyorsun canım bak şimdi birşey yok ama ilerde Allah korusun böbreklerinde ağrı yapar
Ben 1.75 Litrelik bir şişeyi atmamıştım son gelen misafirlerden sonra her gün neredeyse 2 şişe su içiyorum öyle
Yani 3 kiloyu az geçsin yani 1:
Artık suçuya her defasında 2 damacana birden söylüyorum adamlar üç günde bir bizim şu bayırı inmek zorunda kalmasınlar diye
Hatta kışın 3 tane söylemeyi düşünüyorum Allah korusun karda bayırda birşey olmasın yada ben susuz kalmayayım

iii akşamlar kızlarr biz geldiik
bugün kontrolüm vardı şükürler olsun herşey yolunda bebişim tam 6+4günlükmüş
daha öncede gebeliklerim oldu ama ilk defa kalp atışı duydum
o minik kalbi o kadar güzel atıyorduki hızlı hızlı :)
beni bıraksalar sbaha kadar o karanlık odada oturur onu izleyip o minik ve hızlı pıt pıtlarını hiç sıkılmadan dinlerdim
ağlamamak için kendimi zor tuttum rabbim bu güzel duyguyu isteyen herkese yaşatsın inşallah
dr. bu durumdan sonra tehlikenin %80nini atlattık gerisi önce sana sonra allaha kaldı dikkat et ii bak bebişine dedi:))

ay nasıl duygulandım canım inşallah bundan sonrasını da sağlıkla tamamlarsınız bebişinizle beraber
dikkat et hem kendine hem bebişe Allaha emanetsiniz

Canım Rabbim ikinizide nazarlardan korusun
İnan çok sevindim
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallahhhh....Aminnnnnnn
Doktorunda dediği gibi kendine çok çok iyi bak Allahın izniyle sağ salim bebeğini kuçağına alırsın inşallah....Aminnnnnn

Neyse kızlar sizlere doyum olmaz ama baş ağrım oturdukca geçmeyecek bari uyumaya çalışayımki bari sabah dinç uyanayım

Hepinize hoş sohbetler ve hayırlı geceler diliyorum
Yarın sabah Allahın izniyle görüşürüz yine

Kocaman öpüldünüz

kendimden ii bakıyorum ona merak etme
inşallah senin minik cücüğün gibi kızçem olur

hadi bakalım Nurgülüm kalp atışlarınıda duyduk , gözümüz aydın

yesin onu teyzesi , Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşAllahhh

hadi bakalım Nurgülüm kalp atışlarınıda duyduk , gözümüz aydın

yesin onu teyzesi , Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşAllahhh
sağol tatlım benim kocişin sağ sağlim gelsin inşallah hayırlısıyla sendende beklıyoruz hayırlı haberleri
küçük bi aynur hiç te fena olmaz hani

bugün hamile olduğuma tam olarak inandım artık

küçük bi Aynur kulağa hoş geliyor ama heç akıl işi değil , abbavv sen benim çocukluğumu bileydin böyle demezdin

inanacan tabisi kuzumm , hayırlısıyla güzel bi hamilelik geçireceksin

buarada 80e ilk ulaşmak için iddiamız vardı hatırlıyon dimi

Son düzenleme:
yok yok biz onun kulağını çekeriz doğmadan akıllı olur teyzesinin kukucanı yada pipican fark yapmaz
ewet ya iddada öldü hiç bişi kalmadı bari son zamanlar bi kaç kilo vereydim takıldım kaldım 85e ne varsa bu mübarek rakamda
herkes oraya gelip takılıyorsen başarcan ama inşallah

eheheh çek şekerim çeekkk , döv onu cıss yap

kukucan tercihimdir yavvv

banane banane ben isterim ödülümü

yavv aynen yavrıım 85 nasıl bişeyse bi türlü gelemedim , aylarca süründümm süründümm ama dukan amcamla kırdım şeytanın bacağunu

inşAllah kuzum dua et benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…