Ellerine sağlık
Çok da lezzetli görünüyorkız protein protein derken şimdiden başladım ben salata hayali kurmaya
Şurda kaldı 3 günüm ondan sonra kendime kocamannnnnnn bir salata yapacağımbasıcağım limonu .... basacağım limonu bak dikkatini çekerim tuz yada Yağ demiyorum
Geçmiş olsun canım ama sadece patates yemeseydin ishal falan olmadıysan. patates hiç besleyici değil. özellikle diyetteyken de kaçınmamız lazım diare falan söz konusu değilse. sağlık olsun ama besleyici şeyler yemeye çalışsan yeşil mercimek çorbası gibi...
bu arada bediicim tebrikler. Asumancım Aynur cücüşü 83.5 kg yazmış fotosunun başlığına, hehehehkızdırayım az Aynuru ispikleyerek
ay bu çok hoş oldu işte ben hiç farketmemişim
ama bu gıcık cadı aynur cumaya kadar yakalar beni
ahh ahh bi bende görebilsem bi ara 79 800 ü 1 kere gördüm kaybettim hala bulamıyorumm off offf 7 li rakamlara inebilsem süper olcamda neyssseeeeee
annamm bayaa sen bomba olca yaza heeee valla pikini bilem giycen bu gidişle cecüşSelam yavrularr
misafirlerim vardı gittiler , arkadaşım , annesi , komşusu , benim üst komşum
hemen bi kek yaptım , tabiki tadına bakmadım ama yediklerinde güzel olduğunu söylediler
giderkende kalanını üst komşuma verdim , yarın toruna yedirsin diye
anlayacağınız yine yaptım ama yemedim , artanınıda yoladım , len ben baya baya AZİMKAR oldum haaa
NOT : arkadaşımın annesi bayadır görmüyordu beni , "Aynur çok zayıflamışsın" dedi
verdiğim emek dışardan fark edilince hakkaten çook mutlu oluyorumm
Esra cücüşüüü 83.5tan daha iyi bi bildirim yapacam canımm ,eheheheh hadi bakalım kızışsın ortalık
eheheh gıcık Aynur cadoloz Aynuurr , işte hepsi benim bunların
seni yakalayaccaaammm Asuuuuu
Nursena bende bi görsem aahh aahh valla göbecikler atacamm haa
annamm bayaa sen bomba olca yaza heeee valla pikini bilem giycen bu gidişle cecüş
bende sen gibi üst taraf nası ericekse 2 kürdana batırılmış piliç gibiyim
evet canim cok lezzetliydi,
sende 3 gün sIk disini madem, sonra yersin kocaman bi salata :) valla icine beyaz peynir kattim birkacta zeytin ohhh mis gibiydi inanki
annem firinda etli patlican yapmis bide pilav ama onu yemedim aferin banaaaaaaaaa
bide bugun bütün gündür cikulata krizindeyim kizlar,
suan hala cok fenayim, mutfakta dolapta mars var ama yemicem, kendimi gercekten cok zor tutuyorum
Selam yavrularr
misafirlerim vardı gittiler , arkadaşım , annesi , komşusu , benim üst komşum
hemen bi kek yaptım , tabiki tadına bakmadım ama yediklerinde güzel olduğunu söylediler
giderkende kalanını üst komşuma verdim , yarın toruna yedirsin diye
anlayacağınız yine yaptım ama yemedim , artanınıda yoladım , len ben baya baya AZİMKAR oldum haaa
NOT : arkadaşımın annesi bayadır görmüyordu beni , "Aynur çok zayıflamışsın" dedi
verdiğim emek dışardan fark edilince hakkaten çook mutlu oluyorumm
Esra cücüşüüü 83.5tan daha iyi bi bildirim yapacam canımm ,eheheheh hadi bakalım kızışsın ortalık
eheheh gıcık Aynur cadoloz Aynuurr , işte hepsi benim bunların
seni yakalayaccaaammm Asuuuuu
Nursena bende bi görsem aahh aahh valla göbecikler atacamm haa
Efferim kız
Sende baya baya alıştın artık sağlıklı beslenmeye
Bende krizlerdeyim bu sabah regl olmaya başladım ve inanılmaz başım ağrıyor şu an :26:
Hani bir çikolade yesem gececek gibi sankimama aslaaaaaaaaaa yimemmmmmmmmm
Süpersin canım yaaa
Böyle devam ederse sen çok çabuk hedefine ulaşırsın canım
Darısı benim ve diğer hatunlarında başına
Efferim kız
Sende baya baya alıştın artık sağlıklı beslenmeye
Bende krizlerdeyim bu sabah regl olmaya başladım ve inanılmaz başım ağrıyor şu an :26:
Hani bir çikolade yesem gececek gibi sankimama aslaaaaaaaaaa yimemmmmmmmmm
aaa yok yok yeme bak bende yemiyorum sIkiyorum valla disimi :))) inanin zor duruyorum yani ama yemicemmmm
hata düsündüm marsi yariya bölsem,
sonra bidaha yariya bölsemde öyle yesem diye ama onuda yemicem :)))
eger yarin gecmesse ufacicik bi parca beeeelki yerim ama ozamana tatli krizim gecmis olur,
haftaya pazartesi benimde adetim gelcek, bakalim sisecem yine arti cikarim belki cuma, ama insallah eksi cikarimvalla sinirlerim bozuluyor
ugrasiyon ugrasiyon sonrada arti görünce yada ayni görünce insanin moreli bozuluyor
herkes eriyip gidiyor topicte ben hep ayni :) offfffffff
ama bence sorunum az su icmekten geliyor, olabilirmi acaba?
ben cok cok az su iciyorum, 1 litre bile icmiyorum bu aralar, belkide ondan ödemmi tutuyom napiyom bilmiyorumki,
ayrica beyaz ekmekte yiyordum bu ara yine,
ama onuda kestim, pide felan neredeyse hic yemiyorum artik
aaa yok yok yeme bak bende yemiyorum sIkiyorum valla disimi :))) inanin zor duruyorum yani ama yemicemmmm
hata düsündüm marsi yariya bölsem,
sonra bidaha yariya bölsemde öyle yesem diye ama onuda yemicem :)))
eger yarin gecmesse ufacicik bi parca beeeelki yerim ama ozamana tatli krizim gecmis olur,
haftaya pazartesi benimde adetim gelcek, bakalim sisecem yine arti cikarim belki cuma, ama insallah eksi cikarimvalla sinirlerim bozuluyor
ugrasiyon ugrasiyon sonrada arti görünce yada ayni görünce insanin moreli bozuluyor
herkes eriyip gidiyor topicte ben hep ayni :) offfffffff
ama bence sorunum az su icmekten geliyor, olabilirmi acaba?
ben cok cok az su iciyorum, 1 litre bile icmiyorum bu aralar, belkide ondan ödemmi tutuyom napiyom bilmiyorumki,
ayrica beyaz ekmekte yiyordum bu ara yine,
ama onuda kestim, pide felan neredeyse hic yemiyorum artik
iii akşamlar kızlarr biz geldiik
bugün kontrolüm vardı şükürler olsun herşey yolunda bebişim tam 6+4günlükmüş
daha öncede gebeliklerim oldu ama ilk defa kalp atışı duydum
o minik kalbi o kadar güzel atıyorduki hızlı hızlı :)
beni bıraksalar sbaha kadar o karanlık odada oturur onu izleyip o minik ve hızlı pıt pıtlarını hiç sıkılmadan dinlerdim
ağlamamak için kendimi zor tuttum rabbim bu güzel duyguyu isteyen herkese yaşatsın inşallah
dr. bu durumdan sonra tehlikenin %80nini atlattık gerisi önce sana sonra allaha kaldı dikkat et ii bak bebişine dedi:))
beni bıraksalar sbaha kadar o karanlık odada oturur onu izleyip o minik ve hızlı pıt pıtlarını hiç sıkılmadan dinlerdim
ağlamamak için kendimi zor tuttum rabbim bu güzel duyguyu isteyen herkese yaşatsın inşallah
dr. bu durumdan sonra tehlikenin %80nini atlattık gerisi önce sana sonra allaha kaldı dikkat et ii bak bebişine dedi:))
ay nasıl duygulandım canım inşallah bundan sonrasını da sağlıkla tamamlarsınız bebişinizle beraber
dikkat et hem kendine hem bebişe Allaha emanetsiniz
Canım Rabbim ikinizide nazarlardan korusun
İnan çok sevindim
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallahhhh....Aminnnnnnn
Doktorunda dediği gibi kendine çok çok iyi bak Allahın izniyle sağ salim bebeğini kuçağına alırsın inşallah....Aminnnnnn
sağol tatlım benim kocişin sağ sağlim gelsin inşallah hayırlısıyla sendende beklıyoruz hayırlı haberlerihadi bakalım Nurgülüm kalp atışlarınıda duyduk , gözümüz aydın
yesin onu teyzesi , Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşAllahhh
sağol tatlım benim kocişin sağ sağlim gelsin inşallah hayırlısıyla sendende beklıyoruz hayırlı haberleri
küçük bi aynur hiç te fena olmaz hani
bugün hamile olduğuma tam olarak inandım artık
yok yok biz onun kulağını çekeriz doğmadan akıllı olur teyzesinin kukucanı yada pipican fark yapmazküçük bi Aynur kulağa hoş geliyor ama heç akıl işi değil , abbavv sen benim çocukluğumu bileydin böyle demezdin
inanacan tabisi kuzumm , hayırlısıyla güzel bi hamilelik geçireceksin
buarada 80e ilk ulmak için iddiamız vardı hatırlıyon dimi
yok yok biz onun kulağını çekeriz doğmadan akıllı olur teyzesinin kukucanı yada pipican fark yapmaz
ewet ya iddada öldü hiç bişi kalmadı bari son zamanlar bi kaç kilo vereydim takıldım kaldım 85e ne varsa bu mübarek rakamda
herkes oraya gelip takılıyorsen başarcan ama inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?