ne yiyeceksinn ??
ben börek yedim inşallah beni kovalamazlar :))
evet aynurcum dukancılar hariç
keşke benim canım da bişey istemese
makarnalezzetliydi
Dukan amca dukann amca ,
-yağın varmı ??
- yok yok
-unun varmı ?
- yok yok
- şekerin varmı ?
- yok yok
- e ne duruyorsunn ?
- ne yapayımm??
- diyet yapsana diyet yapsana diyet yapsanaaa
makarnalezzetliydi
of böregede hayir denmezki ama yav
Asucumm senide alalım aramıza
alın canım da dukan amca bile paklamaz beni ben liste felan yapamıyorum akşama kadar mutfaktayım herşey elimin altında irade de zayıf işim zor yani
bugün fena değildim aslında
sabah spesial k ve süt
öğle bolca salata beyaz peynirli
arada elma
akşam da 1 dilim tambuğday ekmeğiyle azcık menemen
yürüyüşten sonra leblebi ve elma yedim
az önce latte ve elmalı kurabiye
1 saat tempolu yürüdüm
o zaman almiim alanada mani olmiim diyorsun haaa
dikkat et canım benim , bak bu kadar yol almışın, az sık dişini , ulaş hedefine
sen beni döv ben seni yedik börecikleri yarın görcez göbecikleri:)
makarnalezzetliydi
of böregede hayir denmezki ama yav
selam kızlar,
ne güzel sohbet muhabbet, dukan propagandası yapılmış :)) az buçuk okudum geçmişi. cıssları yeyip yeyip bi de buraya yazıyosunuz, çok ayıp. özellikle sultancım, sen bi de eskisin. yeni arkadaşlar hadi neyse de sen niye yeyip yeyip bi de yazıyosun. kızdım sana
bu sabah geçen haftaya göre 1 kg fazlayım. 165 dakika spor yaptım, yediklerime dikkat ettim ama regl haftası diye sanırım tartı düşmüyor bir türlü. yarın için de umudum yok, üzülüyorum çok. yarın sabah düzelir belki. düzelmezse de sağlık olsun artık.
eşim geçen bayram gibi bir kutu madlen çikolatayla geldi. sinir oldum valla. ama yemeyeceğim. haftada 2 tane ödül belki. bir kilo vermeye başlayayım da. yarından itibaren eşimin doğumgününe 15 hafta var. ve ben 70 kg olmak istiyorum en fazla o zamanda. yarın benim yeni miladım anlayacağınız.
Aynurum ben de mi dukan yapsam? ama ben beceremeyebilirim sanırım ya.
ehehe dukancanlar olarak propagandaya başladıkevet yaa bu cısları yiyenler napsak , dövsekmi acep yaa
kuzum sıkma canını , reglinden kaynaklanmıştır , pozitif düşün
benimde dün arkadaşım gelmişti , o getirmiş bi kutu çikolata onlara ikram ettim ,sabah okula giderkende kalan hepsini götürdüm , okuldakiler afiyetle yedilerr
kuzumm heriflerimizin doğum günleri yakın zamanlar , ikimizde o zamana bu işi bitirmiş yada en azında kolaylamış olacaz Allahın izniylee
kuşum dukan yapmak istersen yap ama dedin ya yumurta yiyemiyorum diye , o biraz engelleyebilir ama yumurta yerine sende başka proteinler yersin , fakat iş sadece yumurta ile bitmiyo biliyorsunn...
kardeşin yaptığında 10 gün yapıp bırakmıştı dimi ? peki sonuç ne olmuştu ?
kızlar yaa gözümde arpacık çıktı diğer adıyla ittirse
1 ay oldu gıtmedı dr. gittim damla verdi geçmedi başına gelenınız varmı ne uyguladınız
bileniniz varsa bı zahmet yazın ben namaz kılıp geliyoruum hemenciik:))
geçmiş olsun canım benim hiç bilgim yok malesefkızlar yaa gözümde arpacık çıktı diğer adıyla ittirse
1 ay oldu gıtmedı dr. gittim damla verdi geçmedi başına gelenınız varmı ne uyguladınız
ben namaz kılıp gelıyoruum hemenciiikk
evet canım senin kova kocanınkine de 16 hafta falan var herhalde. sen çoktan bitirmiş olursun da tur atarsın bi daha o zaman. 70e insek bahar çok güzel geçer ondan sonra. inşallah olur umutluyum ben.
çikolatayı eşime işe götür desem işte dağıtmışlar zaten. neyse artık, abartmadan 5 ayda ancak bitirsek yeter.
cücüşüm kardeşim 10 günde 3 kg verdi ama tam bahar başlangıcıydı fenalaştı bigün vitaminsizlikten. serum taktılar, o da bıraktı hemen dukana bağlayıp. hala yulaf kepekleri duruyor. ben de o zaman heveslendim ama ben süt içemiyorum, yumurta yiyemiyorum. tavuk ve eti de evlendikten sonra yemeye başladım. pek damak tadıma uymuyor, ama düşünmüyor değilim yapmayı. yarınki bildirimden sonra haftaya fazlalıklarımı atamazsam başlamayı planlıyorum.
kızlarr kocişimle ilk çekindiğimiz fotoyu buldum az önce , bomba valla , hele bi baksanıza ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?