Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Dukan amca dukann amca ,

-yağın varmı ??
- yok yok
-unun varmı ?
- yok yok
- şekerin varmı ?
- yok yok
- e ne duruyorsunn ?
- ne yapayımm??
- diyet yapsana diyet yapsana diyet yapsanaaa

kız sen çok yaşa
Bende sonunda ne gelecek diye bakıyorum

makarna lezzetliydi

of böregede hayir denmezki ama yav

Anammmmm kız afiyet olsun ne diyelim artık geçmiş nasılsa
Bende aslında çok severim daha doğrusu severdim En son 3 hatta 4 ay önce yemiştim son makarnamı
Birde daha evvel her makarnanın yanına kendi uydurduğum soslar olurdu
Şimdi Seyir evresine geçince Dukan amcanın Makarnasını kendim yaparım diye düşünüyorum

Börek yenirde biz bu ara yemesek çok daha iyi olur

Asucumm senide alalım aramıza

alın canım da dukan amca bile paklamaz beni ben liste felan yapamıyorum akşama kadar mutfaktayım herşey elimin altında irade de zayıf işim zor yani
bugün fena değildim aslında
sabah spesial k ve süt
öğle bolca salata beyaz peynirli
arada elma
akşam da 1 dilim tambuğday ekmeğiyle azcık menemen
yürüyüşten sonra leblebi ve elma yedim
az önce latte ve elmalı kurabiye
1 saat tempolu yürüdüm

o zaman almiim alanada mani olmiim diyorsun haaa

dikkat et canım benim , bak bu kadar yol almışın, az sık dişini , ulaş hedefine

o zaman almiim alanada mani olmiim diyorsun haaa

dikkat et canım benim , bak bu kadar yol almışın, az sık dişini , ulaş hedefine

listeleri uygulayamıyorum canım kendi kafama göre takılıayım ben
haklısın dişimi sıkıp ulaşacağım inşallah hedefime canım hepberaberce tabii

selam kızlar,

ne güzel sohbet muhabbet, dukan propagandası yapılmış :)) az buçuk okudum geçmişi. cıssları yeyip yeyip bi de buraya yazıyosunuz, çok ayıp. özellikle sultancım, sen bi de eskisin. yeni arkadaşlar hadi neyse de sen niye yeyip yeyip bi de yazıyosun. kızdım sana

bu sabah geçen haftaya göre 1 kg fazlayım. 165 dakika spor yaptım, yediklerime dikkat ettim ama regl haftası diye sanırım tartı düşmüyor bir türlü. yarın için de umudum yok, üzülüyorum çok. yarın sabah düzelir belki. düzelmezse de sağlık olsun artık.

eşim geçen bayram gibi bir kutu madlen çikolatayla geldi. sinir oldum valla. ama yemeyeceğim. haftada 2 tane ödül belki. bir kilo vermeye başlayayım da. yarından itibaren eşimin doğumgününe 15 hafta var. ve ben 70 kg olmak istiyorum en fazla o zamanda. yarın benim yeni miladım anlayacağınız.

Aynurum ben de mi dukan yapsam? ama ben beceremeyebilirim sanırım ya.

ehehe dukancanlar olarak propagandaya başladık evet yaa bu cısları yiyenler napsak , dövsekmi acep yaa

kuzum sıkma canını , reglinden kaynaklanmıştır , pozitif düşün

benimde dün arkadaşım gelmişti , o getirmiş bi kutu çikolata onlara ikram ettim ,sabah okula giderkende kalan hepsini götürdüm , okuldakiler afiyetle yedilerr

kuzumm heriflerimizin doğum günleri yakın zamanlar , ikimizde o zamana bu işi bitirmiş yada en azında kolaylamış olacaz Allahın izniylee

kuşum dukan yapmak istersen yap ama dedin ya yumurta yiyemiyorum diye , o biraz engelleyebilir ama yumurta yerine sende başka proteinler yersin , fakat iş sadece yumurta ile bitmiyo biliyorsunn...

kardeşin yaptığında 10 gün yapıp bırakmıştı dimi ? peki sonuç ne olmuştu ?

kızlar yaa gözümde arpacık çıktı diğer adıyla ittirse
1 ay oldu gıtmedı dr. gittim damla verdi geçmedi başına gelenınız varmı ne uyguladınız

bileniniz varsa bı zahmet yazın ben namaz kılıp geliyoruum hemenciik:))

Son düzenleme:
kızlarr kocişimle ilk çekindiğimiz fotoyu buldum az önce , bomba valla , hele bi baksanıza ,

evet canım senin kova kocanınkine de 16 hafta falan var herhalde. sen çoktan bitirmiş olursun da tur atarsın bi daha o zaman. 70e insek bahar çok güzel geçer ondan sonra. inşallah olur umutluyum ben.

çikolatayı eşime işe götür desem işte dağıtmışlar zaten. neyse artık, abartmadan 5 ayda ancak bitirsek yeter.

cücüşüm kardeşim 10 günde 3 kg verdi ama tam bahar başlangıcıydı fenalaştı bigün vitaminsizlikten. serum taktılar, o da bıraktı hemen dukana bağlayıp. hala yulaf kepekleri duruyor. ben de o zaman heveslendim ama ben süt içemiyorum, yumurta yiyemiyorum. tavuk ve eti de evlendikten sonra yemeye başladım. pek damak tadıma uymuyor, ama düşünmüyor değilim yapmayı. yarınki bildirimden sonra haftaya fazlalıklarımı atamazsam başlamayı planlıyorum.

ben sarımsak basarım o kısma genelde
bide hiç ellemem gecer 2-3 gune

geçmiş olsun canım benim hiç bilgim yok malesef
ben namaz kılıp gelıyoruum hemenciiikk

Allah kabul etsin

olur kuşum olur , seninkide hallolur o zamana kadar , benimkide olur , hepimizinkide olurr
neyse yavrımm sende çikolatalarla çok haşır neşir olma , gelenlere ikram edersin bayramda olur biter

canım ben ilk günden bu yana vitamin desteği alıyorum , herşey yolunda çok şükür peki ya kardeşin aldımı o 3 kiloyu?

yavrumm süt , yumurta yerine peynir , yoğurt bişiler idare etcen eğer yaparsan , ama yapmadan önce kesin kararını ver , öyle başla , ben 3 haftada ancak başladımm biliyosun

sarımsağı bende duymuştum ve bir keresinde denedim işe yarıyor gerçektende. bu arada Allah kabul etsin kardeşim.
ben bugün yediklerimi yazayım :)

kahvaltı:
2 dilim karışık tahıllı ekmek
1haşlanmış nyumurta
2dilim peynir
salatalık-domates-çay(şekersiz)

arada bir tane armut yedim

öğlen:
7 yemek kaşığı bulgur pilavı
cacık

arada 1 neskafe

akşam:
azcık bulgur pilavı ve bir kase yoğurt

cennet hurması yedim 1 tane

ayrıca 1 saat tempolu yürüyüş yaptım
inanırmısınız çok mutluyum lohusa olmama rağmen kendimi çok iyi hissediyorum :)

Canım etrafında emziren birileri varsa Anne sütü bire bir
Eşimin gözünde çıkmıştı benim ufaklık daha yeni doğduğunda. Eşim emzirme işin bitince banada az çay kaşığına sıksana demişti pamukla sürmek için ( gerçekten çok çabuk geçiyor öyle ) bende dalga geçiyordum karşı koltuktan sen aç gözünü ben burdan sıkarım diye

kızlarr kocişimle ilk çekindiğimiz fotoyu buldum az önce , bomba valla , hele bi baksanıza ,

Çok şeker çıkmışsınız yaaa
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin ve sizleri hiç ayırmasın Aminnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…