herkese günaydın,
....
bu arada Umut gözükmüyor hiç, merak ettim onu da. umarım iyidir.
merhabalar herkese
dün akşamdan beri netim yoktu az önce geldi ben de hemen buraya düştüm
umutun bikaç gündür olmadığının farkındayım ben de inşallah sadece yoğunluktan uğrayamıyordur
y...
umutttt cnm nerelerdesinnnn yoksa bol bol kacamakmi yapiyon
umutttt hafta sonu baya sınırlarını zorlayıp diyeti cozutmuştu inşallah devamı gelmemiştirrr
....
sarımsağı bende duymuştum ve bir keresinde denedim işe yarıyor gerçektende. bu arada Allah kabul etsin kardeşim.
ben bugün yediklerimi yazayım :)
kahvaltı:
2 dilim karışık tahıllı ekmek
1haşlanmış nyumurta
2dilim peynir
salatalık-domates-çay(şekersiz)
arada bir tane armut yedim
öğlen:
7 yemek kaşığı bulgur pilavı
cacık
arada 1 neskafe
akşam:
azcık bulgur pilavı ve bir kase yoğurt
cennet hurması yedim 1 tane
ayrıca 1 saat tempolu yürüyüş yaptım
inanırmısınız çok mutluyum lohusa olmama rağmen kendimi çok iyi hissediyorum :)
Canım etrafında emziren birileri varsa Anne sütü bire bir
Eşimin gözünde çıkmıştı benim ufaklık daha yeni doğduğunda. Eşim emzirme işin bitince banada az çay kaşığına sıksana demişti pamukla sürmek için ( gerçekten çok çabuk geçiyor öyle ) bende dalga geçiyordum karşı koltuktan sen aç gözünü ben burdan sıkarım diye
MaşAllah canım sana , bu istek ve azimle en kısa zamanda kurtulursun kilocuklardan inşAllah
sanırım soruyu "ne yiyeceksin? " değilde "ne yedin?" diye sormam lazımdı
Anammmmm kız afiyet olsun ne diyelim artık geçmiş nasılsa
Bende aslında çok severim daha doğrusu severdimEn son 3 hatta 4 ay önce yemiştim son makarnamı
Birde daha evvel her makarnanın yanına kendi uydurduğum soslar olurdu
Şimdi Seyir evresine geçince Dukan amcanın Makarnasını kendim yaparım diye düşünüyorum
Börek yenirde biz bu ara yemesek çok daha iyi olur
selam kızlar,
ne güzel sohbet muhabbet, dukan propagandası yapılmış :)) az buçuk okudum geçmişi. cıssları yeyip yeyip bi de buraya yazıyosunuz, çok ayıp. özellikle sultancım, sen bi de eskisin. yeni arkadaşlar hadi neyse de sen niye yeyip yeyip bi de yazıyosun. kızdım sana
peynirli yada baska seyli olsa derimde ıspanak olunca
makarna diyetlerde var diye biliyorum ben niye kızalımki tabi bol soslu falan yemediysen
kızlar yaa gözümde arpacık çıktı diğer adıyla ittirse
1 ay oldu gıtmedı dr. gittim damla verdi geçmedi başına gelenınız varmı ne uyguladınız
bileniniz varsa bı zahmet yazın ben namaz kılıp geliyoruum hemenciik:))
olur kuşum olur , seninkide hallolur o zamana kadar , benimkide olur , hepimizinkide olurr
neyse yavrımm sende çikolatalarla çok haşır neşir olma , gelenlere ikram edersin bayramda olur biter
canım ben ilk günden bu yana vitamin desteği alıyorum , herşey yolunda çok şükürpeki ya kardeşin aldımı o 3 kiloyu?
yavrumm süt , yumurta yerine peynir , yoğurt bişiler idare etcen eğer yaparsan , ama yapmadan önce kesin kararını ver , öyle başla , ben 3 haftada ancak başladımm biliyosun
kızlar size bol muhabbetler. ben kaçayım, gözler kapanıyor artık. sabah güzel bildirimlerde görüşmek umuduynan
Canim ne soslar uyduruyordun merak ettim ??
Ben kremali (sahne) ve mantarli sos yapiyordum bi ara makarnanin üstüne,
annemde domates soslu kiymali sos yapiyor, spagetti bolognese oluyor iste
iyi geceler canım ,inşallah güzel bildirimler görürüz
500 gr anca verdim sanırım asu inşallah yarında öle çıkar hakkaten klo verdimi etlerim cıvıyınca anlıyorum mekik çekmem lazım göbek bölgem salıyo zayıfladıkça çok çirkin olur 5 daha versemgözün aydın nursenacım eşin gelmiş sana sürpriz yapmış
yarın görelim beraber göbecikleri aynurum hariç
spesial k doyuruyormu asu bendemi alsam kiiialın canım da dukan amca bile paklamaz beni ben liste felan yapamıyorum akşama kadar mutfaktayım herşey elimin altında irade de zayıf işim zor yani
bugün fena değildim aslında
sabah spesial k ve süt
öğle bolca salata beyaz peynirli
arada elma
akşam da 1 dilim tambuğday ekmeğiyle azcık menemen
yürüyüşten sonra leblebi ve elma yedim
az önce latte ve elmalı kurabiye
1 saat tempolu yürüdüm
offf yaaa herşeyi de ıspanaklı börek dime valla bugün pazarda zor tuttum kendii kuzu ıspanağı en organiğinden doluydu almadım vala dayanamazdım evdekiler elde açma ıspanak böreğine bayılırlar amma cısssssbari birbirimizi kovalayarak dövelim bölece göbeciklerimizde erirgöye ıspanak yiyecektim ben sonra o ıspanak nasıl olduysa böregin içine girmiş
yokk valla gelceni bilmediğim den dolapta ne varsa ısıttımNursena, Gözün aydın canım, kutlamak için de barbunya pişirdin mi?
[Öpüyorum herkesi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?