Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese günaydın,
....
bu arada Umut gözükmüyor hiç, merak ettim onu da. umarım iyidir.

merhabalar herkese
dün akşamdan beri netim yoktu az önce geldi ben de hemen buraya düştüm
umutun bikaç gündür olmadığının farkındayım ben de inşallah sadece yoğunluktan uğrayamıyordur
y...

umutttt cnm nerelerdesinnnn yoksa bol bol kacamakmi yapiyon

umutttt hafta sonu baya sınırlarını zorlayıp diyeti cozutmuştu inşallah devamı gelmemiştirrr

....

Geldim şekerlerim geldim :)) Bir yaramazlık yok çok şükür, evvelsi gün babamın doğum günüydü, bütün gün ve akşam onlarla beraberdik uğrayamadım. Dün ve bugün de her yanım kırılıp dökülüyor, hasta değilim ama dayak yemiş gibiyim. Dün akşam regl oldum, normal rutinimde pek etkilemez beni ama bu sefer o da tuz biber oldu gibi. Yorgun hissediyorum, tüm eklemlerim sızlıyor vb. vb. O yüzden bilgisayar başına pek oturamadım. Laptop'u kucağıma almıyorum ben hiç, hamilelikten kalma alışkanlık işte :) Masa başına da geçemedim. Merak edip soran arkadaşlarımı kocamaaan öpüyorum

Bu arada pek iyi gitmedim, hafta sonu çok abartılı geçtiği için bir gıdım bile kaçamak olmadan Cuma'yı görmekti hedefim ancak olamadı. Babamın doğum gününde gittiğimiz bir yerde bol kremalı ve şekerli koca bardakta kahve içtim (cream brulee latte imiş, kalori bombası desek daha iyiydi, öyle bir şey geleceğini bilemedim), akşam pastadan yemedim ama dondurma yedim 2 çorba kaşığı kadar. Çok bitkin hissediyor olmama rağmen yürüyüşümü bırakmadım yalnız. İşte bende haberler böyle. Gemişi okudum ama biraz hızlı oldu, umarım herkes çok iyidir.

...

Ebrucuğum, Pazartesi girip güzel haberini okudum ama hemen çıkmam lazımdı, tebrik edemedim. Çoook ama çok sevindim, sonraki kontrolün de çok iyi geçer inşallah. Hamileliğinin sonuna kadar hep çok güzel, sorunsuz geçmesini dilerim.

Nurgül, geçmiş doğum günün kutlu olsun canım. Senin de güzel haberlerini okudum çok sevindim, "kalp atışlarını duymak çok olumlu ve önemli bir gelişme" demişti bana ilk hamileliğimde doktorum. İstatistik olarak kalp atışı duyulan gebeliklerin %80'i sorunsuz tamamlanıyormuş. Çok tebrik ederim, kucağına sağlıkla aldığını da müjdelersin inşallah.

Meryemciğim, okur musun bilmiyorum, yarın Adana'ya yolcuymuşsun. İyi yolculuklar, iyi bayramlar canım. Orada dinlenip huzur bulursun umarım. Ne olursa olsun anneciğini babacığını görmek iyi gelecektir bence

Nursena, Gözün aydın canım, kutlamak için de barbunya pişirdin mi?

Toksin, çoooook sevindim eski azmine kavuştuğuna. Oh be, sen kilo aldıkça benim de moralim bozuluyordu, şimdi sen verdikçe ben de motive olacağım. Tıkıır tıkıır gidecek bu kilolar

Özlem, hoşgeldin canım. Eşinin amcası iyileşmiştir umarım, büyük tehlike atlatmış, geçmiş olsun. Getirdiklerin doğal ve faydalı gıdalar, meyve öğünü yerine bir lokma yenilebilir pek ala. Pestil, sucuk vb. doğal olduğuna göre şekersizdir zaten, üzümle (pekmezle) yapılmıştır, ardından bir kaç kaşık yoğurt vb. yer dengelersin eminim sen.
Doktorun pek ilgisiz davranmış Forumlarda biraz vakit geçirip bulunduğun yere yakın ilgili bir doktor araştır bence, acelesi yok tabii de hamile kaldığın zaman devam etmek için bir isim olsun bence aklında. Progestan ve adet düzensizliği ile ilgili aklına bir soru gelirse doktor sitelerine üye olup sormayı deneyebilirsin. Pek çok uzman doktor çok da açıklayıcı, güzel cevaplar veriyorlar böyle sitelerde, hatta verilmiş cevapları okumak bile insana fikir veriyor. Bırakmakla bence de iyi yapmışsın, döngünü bozmuş baksana...

...

Artık iyi geceler dileyeyim, epeydir okuyorum, uzun da cevap döşendim, sağım solum ağrımaya başladı gene Öpüyorum herkesi...

Son düzenleme:

MaşAllah canım sana , bu istek ve azimle en kısa zamanda kurtulursun kilocuklardan inşAllah

cok komiktti ya
haklısın anne sutu cok ii gelir sivilceleri bile geciriyo :)

sanırım soruyu "ne yiyeceksin? " değilde "ne yedin?" diye sormam lazımdı

aynen

Canim ne soslar uyduruyordun merak ettim ??
Ben kremali (sahne) ve mantarli sos yapiyordum bi ara makarnanin üstüne,
annemde domates soslu kiymali sos yapiyor, spagetti bolognese oluyor iste

pardon canim yaaa napiyimmm :) ama bu hafta gercekten iyi gittim buda tek kacamagim sayiliiir, e buda iyi bisey dimi yani

peynirli yada baska seyli olsa derimde ıspanak olunca
makarna diyetlerde var diye biliyorum ben niye kızalımki tabi bol soslu falan yemediysen

salcaliydi

Bende sarımsak diye biliyorum canım, kendime değil ama eşime denemiştik, bir kaç güne iyileşmişti. Sarmısağı ikiye böl, içini yani ıslak yerini sür çıkan sivilcenin üstüne. Ama canın yanacak biraz haberin olsun
Namazını da Allah kabul etsin inşallah.

canım benim kardeşim 100 kg 190 cm adam olduğundan havyan gibi yiyince aldı tabi :)) şimdi askerde vermiş biraz. ama dikkat edince alınmaz merak etme.

ben daha kararımı veremedim Aynurum. sen çok güzel veriyorsun bu heveslendiriyor ama yapamazsam o kötü olur. şu haftayı bi atlatayım da. bayramda kararımı ancak veririm zaten.

Umutcum iyi olmana sevindim, artık bu haftayı unut. yarın sabahtan itibaren yeni bir hafta bizi bekliyor. babana da Allah uzun ömürler versin bu arada.

umutcum hoşgeldin canım neyseki sorun yokmuş
babacığına sağlıklı uzun ömürler dilerim
seni anlıyorum her hafta yeni başlangıç diye başlayıp sonunu getirememek çok kötü oluyor bana da aynısı oluyor hatta nerdeyse hergün bugün başlıyorum deyip sonunu geitremiyorum neyseki yürüyüşlerimizi aksatmıyoruz

Canim ne soslar uyduruyordun merak ettim ??
Ben kremali (sahne) ve mantarli sos yapiyordum bi ara makarnanin üstüne,
annemde domates soslu kiymali sos yapiyor, spagetti bolognese oluyor iste

Bolognese sosu bende yapıyordum ama çoğu zamanda çoğu zaman domates, sarımsak ve bilimum baharatlarla değişik variyasyonlar oluşturmaya çalışıyordum bazen taze naneyle, bazen maydanozla hatta bazende mantarla yada kırmızı dolmalık biberle
Öyle eccük ondan eccük ondan
Eskiden hep sabit kalırdım eşimde kızardı bir kere değişik birşeyleri dene diye hatta şimdi çok hoşuna giden bir şey oldumu hemen bunuda repartuvarına ekle der kara kaplı kitabıma yani

Kremalı olan herşey çok lezzetli olur zaten ama ben çok fazla kullanmıyordum eskiden bu saaten sonra kullanırsam zaten yuh dersiniz bana
Kremalı olduktan sonra babamı bile yerim kız

Bu arada baba diyince aklıma geldi
Umutcuğum Babacığının yeni yaşı kutlu olsun Rabbim nice sağlıklı ve huzurlu yaşgünleri nasip eder inşallah .....Aminnnnnnnn
Ellerinden öperiz
Eeee sende bu hafta baya bir gezdin daha doğrusu koşturdun artık önümüzdeki hafta bayrama kadar temizlikten fırsat buldukca ( titiz kadınsın belkide yapmışsındır bile ama yapmadıysan kesin yaparsın seni biliyoruz artık ) bizlerle oluyorsun ve kaldığın yerden devam ediyorsun

iyi geceler canım ,inşallah güzel bildirimler görürüz

sağol Asumancım. bu hafta olmadı, öbür hafta. özellikle senden, toksinden, umuttan, nursenadan daha umutlu başlamanızı istiyorum yarına tartıdaki rakam ne olursa olsun. 3-5 sizi yıldıramaz, onlarca kg vermişsiniz. siz bizim idollerimizsiniz. inşallah topluca vericez bu kiloları. görüşürüz canım.

Neyse kızlar size doyum olmaz ama ben ufaktan yatağa doğru kaçıyorum

size hoş sohbetler ve hayırlı gecelerrrrrrrrrrrrr
Yarın inşalah herkes eksilerde bildirimler yapar ....Aminnnnnn

hosgeldin umutcummm babanin dogum gunu kutlu olsun
cecocum makarna soslari sayinca aklima geldi bu gun feslegenli ayran yaptilar tv de merak ediyorum nasil oldu diye bende degisik tatlari severim
yarin cok merak ediyom kac cikcam tartida
ah ah nwrelee vursam cafami benim papatyam der cafa kafaya

gözün aydın nursenacım eşin gelmiş sana sürpriz yapmış
yarın görelim beraber göbecikleri aynurum hariç
500 gr anca verdim sanırım asu inşallah yarında öle çıkar hakkaten klo verdimi etlerim cıvıyınca anlıyorum mekik çekmem lazım göbek bölgem salıyo zayıfladıkça çok çirkin olur 5 daha versem
spesial k doyuruyormu asu bendemi alsam kiii
bari birbirimizi kovalayarak dövelim bölece göbeciklerimizde erirgöye ıspanak yiyecektim ben sonra o ıspanak nasıl olduysa böregin içine girmiş
offf yaaa herşeyi de ıspanaklı börek dime valla bugün pazarda zor tuttum kendii kuzu ıspanağı en organiğinden doluydu almadım vala dayanamazdım evdekiler elde açma ıspanak böreğine bayılırlar amma cısssss
Nursena, Gözün aydın canım, kutlamak için de barbunya pişirdin mi?

[Öpüyorum herkesi...
yokk valla gelceni bilmediğim den dolapta ne varsa ısıttım
zeytin yağlı bamya
yeşilmercimek çorba
z yağlı biber dolma vardı
alakasızdı amma adam kaç gündür dışarda yediğinden sildi süpürdü

aynur resminizi gördüm biz sizden daha fenayız ilk tanıştığımızda daha doğru çıktığımızda lise 2 deydikk
allah bozmasın mutluluğunuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…