spesial k doyuruyormu asu bendemi alsam kiii
offf yaaa herşeyi de ıspanaklı börek dime valla bugün pazarda zor tuttum kendii kuzu ıspanağı en organiğinden doluydu almadım vala dayanamazdım evdekiler elde açma ıspanak böreğine bayılırlar amma cısssss
Arkadaşlar ben kan testimi yaptım ne yazıkki ikinci tüp bebek maceramda negatifle sonuçlandı...
cnm dun yazdiklarini okumustum bu gun hep aklimdaydin uzulme belkide daha vakti gelmemistir rabbim herseyi daha iyi bilirArkadaşlar ben kan testimi yaptım ne yazıkki ikinci tüp bebek maceramda negatifle sonuçlandı...
çok üzüldüm canım yauzulme sen uzuldukçe vucudun strese girer cunku, oda iyi degil
zukunft cnm dun yazdim ama heralde gormedin bende avusturyadayim sen neresindesin
zukunft ben burgendland dayim mattersburg sen okumak icin burdasin heralde
evet o yuzden burdayım suanda kursa gidiyorum:)
spesial k tek başına yiyince çabuk acıktırıyor beni canım ben 2 kaşık müsli 2 kaşık spesial k ile yapıyorum o zaman tok tutuyor beni500 gr anca verdim sanırım asu inşallah yarında öle çıkar hakkaten klo verdimi etlerim cıvıyınca anlıyorum mekik çekmem lazım göbek bölgem salıyo zayıfladıkça çok çirkin olur 5 daha versem
spesial k doyuruyormu asu bendemi alsam kiii
offf yaaa herşeyi de ıspanaklı börek dime valla bugün pazarda zor tuttum kendii kuzu ıspanağı en organiğinden doluydu almadım vala dayanamazdım evdekiler elde açma ıspanak böreğine bayılırlar amma cısssss
yokk valla gelceni bilmediğim den dolapta ne varsa ısıttım
zeytin yağlı bamya
yeşilmercimek çorba
z yağlı biber dolma vardı
alakasızdı amma adam kaç gündür dışarda yediğinden sildi süpürdü
biz de lisede tanıştık eşimleaynur resminizi gördüm biz sizden daha fenayız ilk tanıştığımızda daha doğru çıktığımızda lise 2 deydikk
allah bozmasın mutluluğunuzu
Arkadaşlar ben kan testimi yaptım ne yazıkki ikinci tüp bebek maceramda negatifle sonuçlandı...
canım yaa Allah yüzünü güldürsünArkadaşlar ben kan testimi yaptım ne yazıkki ikinci tüp bebek maceramda negatifle sonuçlandı...
herkese hayırlı cumalar
aynurcuğum güzel bir bildirimle başlamış güne maşallah
ben henüz tartılmadım ama bir beklentim de yok açıkcası haftaya artık inşallah
bu gece pek uyumadım saat 2 gibi telefon geldi kardeşim doğuma gitmiş saat 3de de doğum yaptı çok şükür 4.yeğenim geldi ama ilk kız yeğenim oldu
rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla inşallah
herkese hayırlı cumalar
aynurcuğum güzel bir bildirimle başlamış güne maşallah
ben henüz tartılmadım ama bir beklentim de yok açıkcası haftaya artık inşallah
bu gece pek uyumadım saat 2 gibi telefon geldi kardeşim doğuma gitmiş saat 3de de doğum yaptı çok şükür 4.yeğenim geldi ama ilk kız yeğenim oldu
rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?