Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben duzgun ıspanak bulmadıgımdan ıspanaklı börek yedim zaten ay bi bulsam yemegini yaparım hatta öylede yerim ben yeterki ıspanak olsun:)
asuyu bilemem ama cornflaksle musli beni acayip acıktırır ki bence ii bişey ama demekki metabolizma calısıyo

hayırlı cumalar..günün bereketi üzerimize olsun..alah hepimize ve ailelerimize sağlık huzur mutluluk ve tartıda eksileri göstersin..
Kilo:96.5
spor:30 dakika

günaydın yavrularr , cumanız mübarek olsun , hepimizin yüzü gülsün inşAllahh

kahvaltımı hazırladım , geçtim pc başına , hem yiyeyim hemde yazayım dedim , okuldan sonra işlerim var biraz belki eve uğramayabilirim

Dukan amcam güldü yüzüme ama 2 gündür wc sıkıntısı yaşadığım için tam istediğim gibi değildi , ne diyelim sağlık olsun

GEÇEN HAFTA : 85.2

BU HAFTA : 83.4

GİDEN : 1.8

hepinize boll eksili bir gün diliyorum , koccaman öpüyorumm

Son düzenleme:
Günaydın kızlar,

hepinize iyi bildirimler diliyorum. sanırım Yenacığıma mesajla bildiriyoruz kilolarımızı listeyi daha rahat oluşturması için. mesaj atmayı unutmayalım.

kilom 86.0 kg bu hafta. 400 gr artıdayım, neyseki ödemimin bi kısmı çözüldü. spor 165 dakika. Asuman ve Yena şimdiden ellerinize sağlık canlarım.

spesial k tek başına yiyince çabuk acıktırıyor beni canım ben 2 kaşık müsli 2 kaşık spesial k ile yapıyorum o zaman tok tutuyor beni
aynur resminizi gördüm biz sizden daha fenayız ilk tanıştığımızda daha doğru çıktığımızda lise 2 deydikk
allah bozmasın mutluluğunuzu
biz de lisede tanıştık eşimle
Arkadaşlar ben kan testimi yaptım ne yazıkki ikinci tüp bebek maceramda negatifle sonuçlandı...

canım hakkında hayırlısı böyleymiş üzülme rabbim bizim için en iyisini bizden daha iyi bilir

herkese hayırlı cumalar
aynurcuğum güzel bir bildirimle başlamış güne maşallah
ben henüz tartılmadım ama bir beklentim de yok açıkcası haftaya artık inşallah
bu gece pek uyumadım saat 2 gibi telefon geldi kardeşim doğuma gitmiş saat 3de de doğum yaptı çok şükür 4.yeğenim geldi ama ilk kız yeğenim oldu
rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla inşallah

Son düzenleme:

selamun aleyküm
hayırlı sabahlar
cumanız mübarek olsun

Arkadaşlar ben kan testimi yaptım ne yazıkki ikinci tüp bebek maceramda negatifle sonuçlandı...
canım yaa Allah yüzünü güldürsün
biz ne desk boş..
içindeki boşluğu, elinin kolunun nasıl saldığını, nasıl bir hayal kırıklığı yaşadığını anlayabiliyorum.. aynı duyguları yıllarca yaşadım..bizden geçti artık ama sizin için hiçbirşey bitmiş değil..bir arkadaşımın onüçüncü denemesinde güzel bir kızı oldu..Rabbim sanada hayırlı bir evlat verir inşaAllah..biraz rahatla kendini sıkma kafana takma hiç beklemediğin zamanda canabıHak yüzünü güldürür inşaAllah..

Asumancım hadi gözünüz aydın, Allah analı babalı büyümek nasip etsin. çok güzel telaşlar bunlar, maşallah

gözünüz aydın asucum Allah analı babalı büyütsün. hayırlı evlat, hayırlı insan olur inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…