Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Asumancım hadi gözünüz aydın, Allah analı babalı büyümek nasip etsin. çok güzel telaşlar bunlar, maşallah

gözünüz aydın asucum Allah analı babalı büyütsün. hayırlı evlat, hayırlı insan olur inşaAllah

amin inşallah çok heyecanlı ve mutluluk veren bişey Allah tüm isteyenlere tattırsın

Arkadaşlar ben kan testimi yaptım ne yazıkki ikinci tüp bebek maceramda negatifle sonuçlandı...
allah hayırlısını ver sin bir kapı akapanır bir kapı açılır üzülme canım ve buraya lütfen azimle devam etttttt
ayyy yakın olsak keşke valla yollarım canım ya
wwawww liste belli oldu ilk 3 e girersin orta yerimizden çççatttt lamadık zaten
oyyy allah hayırlı uzun ömür nasip etsinnnnn asu sevindim kızlar teyzelere bayılır keşke benimde teyzoşum olsa diye ççoott ağlamıştım küçükken

oyyy allah hayırlı uzun ömür nasip etsinnnnn asu sevindim kızlar teyzelere bayılır keşke benimde teyzoşum olsa diye ççoott ağlamıştım küçükken

amin canım birtek ben de kız vardı benimkiler de büyüdü zaten özlemiştik kız bebeği geldi şükür sağlıkla
benim de teyzem yok olsun çok isterdim ben de
neyseki kızlarımın 3 teyzesi var

ben 1 saat uzanayım
diğer kardeşimle haberleşeyim de hastaneye mi eve mi gideceğiz konuşayım sonra
öğleden sonra eve geçerler büyük ihtimal
görüşürüz Allah a emanet olun

Hayırlı Cumalar arkadaşlar

Kilo bildirimim fena :18:

Geçen hafta : 83,500
Bu hafta : 84,00
Sporum da yok tabi.

İyice saldım kendimi mevcut durumdan dolayı.Daha dikkatli olmalıyım bundan sonra.İlk hafta için 500 gr çok fazla

kilo verenleri ve sabit kalanları şimdiden tebrik ederim.Hoşçakalın...

herkese günaydın vaktim az olduğu için şimdilik geçmişi okumadım, sabah tartıya çıktım ben de inanamadım gözlerime.. bu hafta cumada ilk haftam ama ilk kilom 90.1, yarışa katılamayacak olsam da ilk girişi yapayım hemen istedim..

Selamün Aleyküm

Günaydın güzel topiğimizinin Fıstık adayları :122: :122: :122:

Ne yaprağınız kurusun ne gülünüz solsun her tuttuğunuz altın olsun avuçlarınız semada dudaklarınız duada olsun her an ve her günki dualarınız kabul olsun
CUMANIZ MÜBAREK OLSUN..

Arkadaşlar ben kan testimi yaptım ne yazıkki ikinci tüp bebek maceramda negatifle sonuçlandı...

Canım ümitsizliğe kapılma demekki bunda da bir hayır vardır ve Rabbim inşallah hayırlısıyla zamanı geldiğinde sanada o mucizeyi yaşatacaktır ....Aminnnnnnnnnnnn

Hadi gözün aydın
RAbbim Analı Babalı büyütsün, hayırlı ve sağlıklı bir evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsin Amiiiiiiiiiinnnnnnnnn
Rabbim isteyipte hasretini çeken herkese nasip etsin ...Aminnnn

fazladan çıkmış

Son düzenleme:
Şimdide gelelim Fasulyenin Faydalarına

Malum hala reglm devam ediyor ve inanılmaz şiş hissediyorum kendimi amaaaaaaaaaa tartıda normalde reglken artı çıkan ben bu sefer eksi çıktımmmmmmmm :122: :122: :122:

Geçen hafta: 112.6 kg olan bennnn
Bu hafta: 111.8 kg çıktım

Giden : 800 gr :122: :122: :122:

Bir çoğunuza az görünebilir ama ben Dukan amcaya başlarken 114ü görmüştüm tartıda tabi ödemdi çoğu ama sonuçta regl bitincede eminim 1 kg da öyle gidecektir
Aynen devam yani

Son düzenleme:
günaydın...
yine hastaneden sesleniyorum size... az bir boşluk buldum.. bir merhba diyeyim...

sabah evin mutfağında bulduğum koca bir ölü kırkayağın şokunu atlatamadım.. ev bahçeli diye girmeden ilaçlatmıştık... iyi ki ilaçlatmışız...

neyse bildirimimi yapayım... sonra fırsat bulursam dönerim aranıza..

spor 90 dakika...
kilo 87 maalesef iki günde aldığım 3 kiloyu veremedim daha..

ben sarımsak basarım o kısma genelde
bide hiç ellemem gecer 2-3 gune

sütüde sarmısağıda denedim canım ya sarımsağın faydası oldu bıraz küçüldü ama bugün 3 gün olacak hala geçmedi

canım allah sabırlar versin eşinede sanada ama herşeyin hayırlısı hayallerinin yıkılması nasıl bıseydır çok ii biliyorum
hayırlısını istemekten vazgeçme buna şükür bundada vardır bi hayır
bide pıhtılaşma testi yaptırdınmı canım bu aralar çok moda oldu belki o yüzden tutanamıyodur bebiş:26:

oyyy oyyy oyy birileri tazze teyzemi olmuuşş bakiim rabbim analı babalı buyutsün inşallah
teyzelik çok güzel bişi benimde teyze yok ama bebişlerimizin olacak inşallah

herkese merhaba bol eksili bir gün olsun inşallah...

ben tam 96 kg olmuşum malesef...neyse önümüze bakıcaz artık..
anacımı yolcu ettik ben işe gelmeden o samsundaki evimize vardı bile sağsalim çok şükür...

Banu145145 canım üzülme lütfen Rabbim neylerse güzel eyler..şimdi kilolarımızdan kurtulucaz önce kafamızdan bebiş fikrini bir süreliğine atıp...

Asuman
ablacım yeğenin dünyaya gelmiş maşallah sağlıkla büyüsün inşallah...

Umut canım babana sağlık sıhhat uzun ömürler dilerim...

ay kızlar biraz dedikodu yapıyım bizim yeni evli çiftlerden his ses seda çıkmıyor yahu...dün akşam kendi annesine gitmişler..bu günde kv ye gitceklermiş...illaki bizide çağırıcaklar ama hiç canım istemiyor kafa dinlemem lazım biraz.altkattalar ama çıt ses yok bizim yeni evlilerden...bende davet etmeliyim ama artık çok yoruldum bu pazarda dinlenme planı yaparken aaaaa 2 kat komşumuzun eşi ile benim koca bayanlara sormadan planı yapmışlar...balık yicekmişiz öffffff...

cecoşum çok güzel gidiyorsun maşallah, sakın bırakma dukan amcayı. inşallah çok iyi gelecek sana.

Nevincim yeni evliler ilginçmiş. bizim burda alt kattaki eşine günaydın dese duyuluyor. ketum demek ki seninkiler :) ilk o davet etsin sonra sen alırsın boşver. zaten eltiye mesafeli olmak daha iyi. şimdikiler önyargılı oluyor, önce tartıp biçmeye sonra ilişki kurmaya çalışıyor. bir sene sonunda anladım ben de bunu. arkamdan kayınvalideme benle ilgili şeyler soruyormuş benimki, kayınvalidem pas vermemiş güya. sen de uzak dur boşver, eskidenmiş o iki kız kardeş gibi olmalar, bizim için zor.

oyyy oyyy oyy birileri tazze teyzemi olmuuşş bakiim rabbim analı babalı buyutsün inşallah
teyzelik çok güzel bişi benimde teyze yok ama bebişlerimizin olacak inşallah

Asuman[/B] ablacım yeğenin dünyaya gelmiş maşallah sağlıkla büyüsün inşallah...

...

teşekkürler hepinize
darısı tüm isteyenelere olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…