- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Asumancım hadi gözünüz aydın, Allah analı babalı büyümek nasip etsin. çok güzel telaşlar bunlar, maşallah
gözünüz aydın asucum Allah analı babalı büyütsün. hayırlı evlat, hayırlı insan olur inşaAllah
allah hayırlısını ver sin bir kapı akapanır bir kapı açılır üzülme canım ve buraya lütfen azimle devam ettttttArkadaşlar ben kan testimi yaptım ne yazıkki ikinci tüp bebek maceramda negatifle sonuçlandı...
ayyy yakın olsak keşke valla yollarım canım yaben duzgun ıspanak bulmadıgımdan ıspanaklı börek yedim zaten ay bi bulsam yemegini yaparım hatta öylede yerim ben yeterki ıspanak olsun:)
asuyu bilemem ama cornflaksle musli beni acayip acıktırır ki bence ii bişey ama demekki metabolizma calısıyo
wwawww liste belli oldu ilk 3 e girersin orta yerimizden çççatttt lamadık zatengünaydın yavrularr , cumanız mübarek olsun , hepimizin yüzü gülsün inşAllahh
kahvaltımı hazırladım , geçtim pc başına , hem yiyeyim hemde yazayım dedim , okuldan sonra işlerim var biraz belki eve uğramayabilirim
Dukan amcam güldü yüzüme ama 2 gündür wc sıkıntısı yaşadığım için tam istediğim gibi değildi , ne diyelim sağlık olsun
GEÇEN HAFTA : 85.2
BU HAFTA : 83.4
GİDEN : 1.8
hepinize boll eksili bir gün diliyorum , koccaman öpüyorumm
oyyy allah hayırlı uzun ömür nasip etsinnnnn asu sevindim kızlar teyzelere bayılır keşke benimde teyzoşum olsa diye ççoott ağlamıştım küçükkenherkese hayırlı cumalar
aynurcuğum güzel bir bildirimle başlamış güne maşallah
ben henüz tartılmadım ama bir beklentim de yok açıkcası haftaya artık inşallah
bu gece pek uyumadım saat 2 gibi telefon geldi kardeşim doğuma gitmiş saat 3de de doğum yaptı çok şükür 4.yeğenim geldi ama ilk kız yeğenim oldu
rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla inşallah
oyyy allah hayırlı uzun ömür nasip etsinnnnn asu sevindim kızlar teyzelere bayılır keşke benimde teyzoşum olsa diye ççoott ağlamıştım küçükken
Arkadaşlar ben kan testimi yaptım ne yazıkki ikinci tüp bebek maceramda negatifle sonuçlandı...
herkese hayırlı cumalar
bu gece pek uyumadım saat 2 gibi telefon geldi kardeşim doğuma gitmiş saat 3de de doğum yaptı çok şükür 4.yeğenim geldi ama ilk kız yeğenim oldu
ben sarımsak basarım o kısma genelde
bide hiç ellemem gecer 2-3 gune
sütüde sarmısağıda denedim canım ya sarımsağın faydası oldu bıraz küçüldü ama bugün 3 gün olacak hala geçmediCanım etrafında emziren birileri varsa Anne sütü bire bir
Eşimin gözünde çıkmıştı benim ufaklık daha yeni doğduğunda. Eşim emzirme işin bitince banada az çay kaşığına sıksana demişti pamukla sürmek için ( gerçekten çok çabuk geçiyor öyle ) bende dalga geçiyordum karşı koltuktan sen aç gözünü ben burdan sıkarım diye
Çok şeker çıkmışsınız yaaa
Rabbim mutluluğunuzu daim etsin ve sizleri hiç ayırmasınAminnnnnnnnn
canım allah sabırlar versin eşinede sanada ama herşeyin hayırlısı hayallerinin yıkılması nasıl bıseydır çok ii biliyorumArkadaşlar ben kan testimi yaptım ne yazıkki ikinci tüp bebek maceramda negatifle sonuçlandı...
herkese hayırlı cumalar
Selamün Aleyküm
Hadi gözün aydın
RAbbim Analı Babalı büyütsün, hayırlı ve sağlıklı bir evlat olarak yetiştirmeyi nasip etsinAmiiiiiiiiiinnnnnnnnn
Rabbim isteyipte hasretini çeken herkese nasip etsin ...Aminnnn
oyyy oyyy oyy birileri tazze teyzemi olmuuşş bakiimrabbim analı babalı buyutsün inşallah
teyzelik çok güzel bişi benimde teyze yok ama bebişlerimizin olacak inşallah
Asuman[/B] ablacım yeğenin dünyaya gelmiş maşallah sağlıkla büyüsün inşallah...
...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?