Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

HAFTANIN 1.si ____________ - 1,8 kg. ____________ Chickpeas

HAFTANIN 2.si ____________ - 1,2 ________________ Biricikçe

HAFTANIN 3.leri __________ - 1 kg. ________ nursena & Seli86

Yenacım ellerine sağlık, bir sürü uğraşmışsın yine. kızın da keşke gitse ispanya gezisine. şimdi endişeleniyordur ama vizyonu genişler başka kültürleri tanıdıkça. ilerde manevi tatmin ve kendine güven konusunda somut bir şey olur elinde kötü hissettiğinde. sen tatlı dilli bir anne olarak bence onu ikna edersin. maşallah çok başarılı, hep böyle devam eder inşallah.

Aynur cücüşü, fıstık adayı canım arkadaşım, çok sevindim kuzum. yavaşlasa da haftada en az 1 kg gitsin şimdilik, yavaş olsun bizim olsun. tebrik ederim kuzum. :119:

Asumancım senin de ellerine sağlık canım. spor bu hafta azalmış sanki. inşallah artarak devam eder bundan sonra. Aynurun da nefesi ensende, bence bu hafta sen ondan çok verirsin istesen

Son düzenleme:
Ben yine yazmakta geç kaldım sanırım Geçen haftadan 93.3tüm, bu hafta 93.1, ay hiç vermemekten iyidir diyorum ama bi hafta güzel kilo veriyorum bi hafta ya yerimde sayıyorum ya da çok az veriyorum ne hikmetse. Dün eve geldim ne zamandır şehir dışındaydım, annem babam ablamlar dedem bile çok zayıflamışsın dedi öyle sevindim ki anlatamam:) çok şükür farkediliyor artık verdiğim kilolar. Bu hafta da listeye giremedim ama olsun yeter ki sizlerle irtibatımı bi şekilde sürdüreyim, listeye girmesem de olur. Geçmişi okuyayım biraz, en az 2 saatimi alır gerçi:))

Olsun listede olmasanda sık sık uğraki motivasyonun tavan yapsın
İnşallah çok daha fazla kilo verdiğini de görürüz yeterki azmin daim olsun

Son düzenleme:

Çok istiyorum sürekli girmek ama vize dönemim yaklaşıyordu, pek giremedim, bayram tatili için tekrar istanbula geldim 1.5 hafta kadar burdayım rahat rahat giricem yazıcam bol bol:) Bu arada geçmişe biraz baktım 20 sayfa kadar okudum, maşallah herkes kilo vermiş, alanlar da tam gaz devam, bayılıyorum şu azminize nolursa olsun yılmıyorsunuz, size bakınca kendimi görüyorum:)) Kesin kafama da koydum yaza en az 80 kilo giricem, 20 kilo vermişim 13 kilodan mı korkucam, aslaaa! :))

Çok istiyorum sürekli girmek ama vize dönemim yaklaşıyordu, pek giremedim, bayram tatili için tekrar istanbula geldim 1.5 hafta kadar burdayım rahat rahat giricem yazıcam bol bol:) Bu arada geçmişe biraz baktım 20 sayfa kadar okudum, maşallah herkes kilo vermiş, alanlar da tam gaz devam, bayılıyorum şu azminize nolursa olsun yılmıyorsunuz, size bakınca kendimi görüyorum:)) Kesin kafama da koydum yaza en az 80 kilo giricem, 20 kilo vermişim 13 kilodan mı korkucam, aslaaa! :))

hayirli aksamlar
asucum gozun aydin teyze olmussun rabbim bebisinize saglikli uzun omurler verir aminnn
yenacim asucum ellerinize saglik
yenacim kizin icin hayirlisi neyse o olsun
nursenacim oh mis gibi temiz evin misafirlerinde hosgelmisler dikkat et kilocuklari alma ben gibi
bu gun fenalastim cnm istemeyerek yemek yedim tadi hosuma gitmemisti sonrada hepsini cikardim xok fena oldum hic boyle olmamistim yesil domates yemegi yapmistim gecen hafta yapmistim begenerek yedim bu seferki olmadi nasil pisirdiysem

benim midem bulaninca basim donunce buyuk kiz annneeeee ne oluyor bebis geliyorsa en azindan uslu bir bebis olsun bu gibi canavar olmasin diyor

Dimi ama yaa çoğu bitti azı kaldı
Umarım bende 20 kilodan fazlasını verdiğim günleri görürüm :122: :122: :122:

benim midem bulaninca basim donunce buyuk kiz annneeeee ne oluyor bebis geliyorsa en azindan uslu bir bebis olsun bu gibi canavar olmasin diyor

ne tatlılar yaaa benim büyük cadı bir kere ufaklığa kardeş istermisin diye sordum diye nasıl kızdı yoksa şakayla karışık yolunu mu yapıyorsun diye
Bu çocuklar alem yaa sanki elimizde uslu olup olmamaları keşke elde olsa

HAFTANIN 1.si ____________ - 1,8 kg. ____________ Chickpeas

HAFTANIN 2.si ____________ - 1,2 ________________ Biricikçe

HAFTANIN 3.leri __________ - 1 kg. ________ nursena & Seli86

yena ellerine saglık :)
kızınıda tebrik ederim her istedigin zaman bizi arayabilirsin de ikna olur belki :)

kilo veren herkesi tebrik ediyorum :)
bugun yediklerim yok bugun börek yemedim
sabah sut ve nesfit
arada yarım elma yedim
öglen 5 köfte( küçük) salata
öglen cok gec yediigm için ara yemedim
akşam 1 kase cacık ve yarım paket eti form cörek otlu (toksin onu burda nerden buldun diceksin gelirken trden getirdim )
su 2 litre
asucum bende girebilrimiyim o spor listesine sana yazcam die en azından 20 dakka yururum cunku:)

Dimi ama yaa çoğu bitti azı kaldı
Umarım bende 20 kilodan fazlasını verdiğim günleri görürüm :122: :122: :122

insan ne kadar umutlu olsa da hep 'acaba 2li rakamlara düşebilecek miyim? ben nasıl bu kadar kiloyu vericem? hiçbir zaman obez değil de kilolu dahi olamayacak mıyım?' diye sürekli düşünüyor biliyorum. Yaşadım hem de fazlasıyla, çok fazla kilo vermedim evet, burda 30-40-50 kilo vermiş insanlar var, ama verilen her kiloda hedefe yaklaştıkça umut da o kadar artıyor paralel şekilde. Eminim görürsünüz o günleri, zaten başladınız zor olanı başardınız, gerisi gelecektir.

Esra cücüşü Asuya verdin haa aragazını , hadi bakalım hadi bakalımm

tabii girersin listeye canım
yeterki cuma öğlene kadar ne kadar spor yaptığını bildir

Anam benim küçük cadı bugün yine bumerang gibi ben yatağına yatırıyorum o salona geliyor ben yatırıyorum o geliyor
Uyumasını bekliyorum duş almak için ama nerdeeeee hala diri cadı

Hayırlı akşamlar bacılar :)
Bugün istanbulda çok güzel bir hava vardı. Sabah yavru kuşla kahvaltımızı yaptık
Kahvaltıda : İki dilim tam tahıllı ekmekten tost ve yeşil çay içtim.
Sonra güzel havayı kaçırmamak için parka gittik. Parkta yaklaşık 2,5 saat kadar debelendikten sonra eve geldik.
Öğle yemeğinde tavuk ızgara ve salata yaptım yidim :)
Sonraa yavruyu uyuttum bende eve giriştim, mutfaktı salondu derken akşam oldu. Temizlik yaparken mutfak dolaylarında, bir küçük parça cevizli sucuk ve bir muz yidim.
Sonra eşim aradı dışarı çıkalım diye, gittik Avm ye.
Akşam yemeği olaraktan bir lahmacun bir ayran hüplettim. Aslında akşama niyetim salata yemekti ama dışarda salataların nasıl yıkandığını hatta yıkanıp yıkanmadığından emin olamadığımdan yemedim.
İyi yapmışım di mi )

ehehe ben bayramı çıkardım aradan şekerimm , no problemm

avantajı kaptın sen yine ilk gün affetmem et yerim ben tatlıdan kaçmam lazım
bugün kardeşimde baklava su böreği sarma vardı bebeğin telaşına yemek gelmedi içimden hasarsız atlattım bayramda napcaz bakalım

Yaşasın Protein yaşasın Dukan amca
Valla ilk kez bayramdan korkmuyorum hatta bir an önce gelsin

yaşaşşşııınnnn

Banuşş sadece yağsız olmasına dikkat et , gerisini istediğin gibi takıl

buarada ben bayramda seyiri 5 PS + 5 SP yapacam , etin yanına salatada yiyeyim diye , sonra yaparım saf proteini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…