HAFTANIN 1.si ____________ - 1,8 kg. ____________ Chickpeas
HAFTANIN 2.si ____________ - 1,2 ________________ Biricikçe
HAFTANIN 3.leri __________ - 1 kg. ________ nursena & Seli86
Ben yine yazmakta geç kaldım sanırımGeçen haftadan 93.3tüm, bu hafta 93.1, ay hiç vermemekten iyidir diyorum ama bi hafta güzel kilo veriyorum bi hafta ya yerimde sayıyorum ya da çok az veriyorum ne hikmetse. Dün eve geldim ne zamandır şehir dışındaydım, annem babam ablamlar dedem bile çok zayıflamışsın dedi öyle sevindim ki anlatamam:) çok şükür farkediliyor artık verdiğim kilolar. Bu hafta da listeye giremedim ama olsun yeter ki sizlerle irtibatımı bi şekilde sürdüreyim, listeye girmesem de olur. Geçmişi okuyayım biraz, en az 2 saatimi alır gerçi:))
Olsun listede olmasanda sık sık uğraki motivasyonun tavan yapsın
İnşallah çok daha fazla kilo verdiğini de görürüzyeterki azmin daim olsun
Olsun listede olmasanda sık sık uğraki motivasyonun tavan yapsın
İnşallah çok daha fazla kilo verdiğini de görürüzyeterki azmin daim olsun
Çok istiyorum sürekli girmek ama vize dönemim yaklaşıyordu, pek giremedim, bayram tatili için tekrar istanbula geldim 1.5 hafta kadar burdayım rahat rahat giricem yazıcam bol bol:) Bu arada geçmişe biraz baktım 20 sayfa kadar okudum, maşallah herkes kilo vermiş, alanlar da tam gaz devam, bayılıyorum şu azminize nolursa olsun yılmıyorsunuz, size bakınca kendimi görüyorum:)) Kesin kafama da koydum yaza en az 80 kilo giricem, 20 kilo vermişim 13 kilodan mı korkucam, aslaaa! :))
benim midem bulaninca basim donunce buyuk kiz annneeeee ne oluyor bebis geliyorsa en azindan uslu bir bebis olsun bu gibi canavar olmasin diyor
HAFTANIN 1.si ____________ - 1,8 kg. ____________ Chickpeas
HAFTANIN 2.si ____________ - 1,2 ________________ Biricikçe
HAFTANIN 3.leri __________ - 1 kg. ________ nursena & Seli86
Dimi ama yaa çoğu bitti azı kaldı
Umarım bende 20 kilodan fazlasını verdiğim günleri görürüm :122: :122: :122
Yenacım ellerine sağlık, bir sürü uğraşmışsın yine. kızın da keşke gitse ispanya gezisine. şimdi endişeleniyordur ama vizyonu genişler başka kültürleri tanıdıkça. ilerde manevi tatmin ve kendine güven konusunda somut bir şey olur elinde kötü hissettiğinde. sen tatlı dilli bir anne olarak bence onu ikna edersin. maşallah çok başarılı, hep böyle devam eder inşallah.
Aynur cücüşü, fıstık adayı canım arkadaşım, çok sevindim kuzum. yavaşlasa da haftada en az 1 kg gitsin şimdilik, yavaş olsun bizim olsun. tebrik ederim kuzum. :119:
Asumancım senin de ellerine sağlık canım. spor bu hafta azalmış sanki. inşallah artarak devam eder bundan sonra. Aynurun da nefesi ensende, bence bu hafta sen ondan çok verirsin istesen
kilo veren herkesi tebrik ediyorum :)
bugun yediklerim yok bugun börek yemedim
sabah sut ve nesfit
arada yarım elma yedim
öglen 5 köfte( küçük) salata
öglen cok gec yediigm için ara yemedim
akşam 1 kase cacık ve yarım paket eti form cörek otlu (toksin onu burda nerden buldun diceksin gelirken trden getirdim)
su 2 litre
asucum bende girebilrimiyim o spor listesine sana yazcam die en azından 20 dakka yururum cunku:)
Esra cücüşü Asuya verdin haa aragazını , hadi bakalım hadi bakalımm
aldım ben esradan gazı görelim bakalım haftaya nolcek gerçi arada bayram var ama
ehehe ben bayramı çıkardım aradan şekerimm , no problemm
ehehe ben bayramı çıkardım aradan şekerimm , no problemm
Yaşasın Protein yaşasın Dukan amca
Valla ilk kez bayramdan korkmuyorum hatta bir an önce gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?