kahvaltımızı yaptık hava çok sıcak balkon miss gibi valla kızlara patates kızarttım 3 atalcık aldım vaalla dayanamıyo insan ya nimette ne güzel kokuyo be mübarek ben bu yetmişleri zor görürüm pis boğazım yüzünden neyseki eşim arabayı burakmadı bol bol yürüyorummm
kızlar hepinize günaydın :) ben bugün tartıldım tam tamına 90 kiloyum bugün kilo cetvelimi de yapacağım inşallah hedefime ulaşırım
sağol bebişimm darısı başına olsun kuzumm , olacakta inşAllahhh
bende sizi özlerim annemmm , pazartesi sabaha 29 ekim törenine dönecem Allahtan bi mani çıkmassa
kuuzuumm sizde gençsiniz arada kaynar gidersinizz
valla güzell bi bayram olacak sizin için , görüntüye göre
eheheh birleşiyor aşıklar şekerimm
yaavv adamda beni mest edecek , benim dönem nasıl biter sence , benide düşün amaaa
kahvaltımızı yaptık hava çok sıcak balkon miss gibi valla kızlara patates kızarttım 3 atalcık aldım vaalla dayanamıyo insan ya nimette ne güzel kokuyo be mübarek ben bu yetmişleri zor görürüm pis boğazım yüzünden neyseki eşim arabayı burakmadı bol bol yürüyorummm
kızlar hepinize günaydın :) ben bugün tartıldım tam tamına 90 kiloyum bugün kilo cetvelimi de yapacağım inşallah hedefime ulaşırım
inşallah peşinden geliyorum kuzum. beklesin bizi 70ler
birleşip ayrılmak ikiniz için de daha zor olacak kuzum. ama az kaldı, bayram da geçsin yılbaşına ne var ki. sonra zaten gelicekler yavaş yavaş. eşin gelince sen çısçıtır bi hatun olucan :))
chickpeas cnm ne kadar mutlusun simdi ne ka heyacanlisin sana desek daglari devir sen devirirsin su anki durumda deilmi he sen realdede boyle eglencelimisin cnm girgir samata esini ne guzel eglendiriyorsundur
zukunft mesajimi aldinmi bazen dertlesmek icin yazmistimbelkide seneye yaza viyanin bir yerinde tanisiriz tabiki sen istersen
cecocuğum, siz gitarı ne kadar aldınız.?
Görümcemin kızına hediye alacağız yakında doğum günü..
fiyat karşılaşması yapmak için sordum.)
ehh artık sabah oldu, bende büyük bi gururla ve birincilikleeeeegünaydınımımı söyliyimde öyle gidiyim bari:)))
herkeslere günaydıııın....
evlendiğimizden beri her bayram olduğu gibi yine bu bayramda eşimin memleketine gidicektik ama değişti planlar...
annemler kardeşimin okulu nedeniyle başka bir şehirdeler ve bu bayram gelmicekler vede bilenler biliyo babam 3ay önce
vefaat etti(((
buna istinaden eşim istersen seni bu bayram annenlerin yanına gönderebilirim dedi, bende gelirdim ama iznim çok kısıtlı işimde biliyosun dedi; bende kendi ailemin yanında geçiriyim bayramımı dedi....
ben önce bi kaldım şöyle.... sonra düşündüm benim aklımada yattı, o yüzden bu bayram ben annemlerin yanına gidiyorum.....
hayırlısı bakalım....
az önce baktım otobüs saatlerine falan, pazartesi çıkmayı düşünüyorum yola.....
annemde çok sevindi bu olaya:)))
ama annemlerde internet yok malesef( o yüzden; ben bayramda ve bayramdan en az 1hafta sonrasına kadar yokum; neyse giderkende geldiğimdede ben size haber ederim yine....
sizi özlicem kesin.....
sizde beni özliiin anacım:)
birbirimize bağımlılık yapıyoz biz yaaa:))))
iyiki varsınız...
Selam,iyi hafta sonları herkese
dün biraz erken çıkıp gittim eve.Hafif akıntı içinde kanama oldu.Telaşlandım biraz.Peçeteye sildikçe akıntı içinde kan geldi yada kanlı akıntı diyim.Ama öyle ciddi bir kanama değildi.Günlük pede geçecek kadar bişey yoktu.Doktorumu aradım hemen.Sancın var mı dedi.yok dedim.O zaman panik yapma git dinlen.Yerleşme kanaması falan olabilir dedi.Progestanı kullanıyorsun zaten sorun yapma dedi.ama ben tabi evhamlıyım.10 dk bir lavaboya gidiyorum
Eve gittim dün.2-3 saat uyumuşum.Sonra kesildi bayadır yok.Dün akşam da babam geldi Altınoluğa geçicek.giderken bizede uğramış.Allah'tan ablam geldi de bana bişey kalmadı çayı falan o verdi hep.Bende belim ağrıyor biraz dedim babama.Henüz söylemedik çünkü.
Bugünde gelmeyecektim ama patronumun işi varmış.Öğleden sonra.Biraz önce geldim.Oturcam hep hiç kalkmıcam.Yanımızda çalışan çocuk ilgilenir.Ben oturduğum yerden ne satması gerektiğini söylerim.
İşte öyle canlar.İnşallah bebeğim benimledir.Şuan bişey yok çok şükür.Ama kaybetmek istemiyorum artık.Çok yıprandım çünkü.Yinede hayırlısı olsun...
herkese hayırlı haftasonları dilerim
geceboyu migren ağrısıyla evin içinde döndüm durdum sabaha karşı uyudum heryerim ağrıyor sanki güya temizliğe başlayacaktım azcık kendime geleyim yine yaparım bişeyler inşallah
ebrucum kendine çok dikkat et bir de sakın kötü düşünme canım hep iyi düşün iyi olsun inşallah
yenacım bebişin adını serra koyduk ismiyle yaşasın inşallah
aynurcum geçmişsin beni maşallah canım sana eşine kavuşmana da az kalmış ne mutlu sana
HAFTANIN 1.si ____________ - 1,8 kg. ____________ Chickpeas
HAFTANIN 2.si ____________ - 1,2 ________________ Biricikçe
HAFTANIN 3.leri __________ - 1 kg. ________ nursena & Seli86
Hayırlı cumalar diliyorum..
Kİlo verenleri tebrik ediyorum.
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz diyorum..İki hafta mazeretsiz bildirim yapmayınca,bol paylaşım yapmayınca listeden çıkıyorsunuz bilginize.
Mlkfth ve arnazar paylaşımız çok az hatta hiiç yok..
Son olarak hepinizi öpüyorum ve çok seviyorum..
az kalsın unutuyordum söylemeyi..Kızım okul da yapılan sınavda başarılı oluduğundan iki öğretmeni ve 7 öğrenciyle yer ve masraflarının avrupa birliği tarafından karşılandığı İspanya gezisini haketti.
Oooo süperdediniz biliyorum.. ama kızım 2 gündür ev de acaba naapsan,acaba naapsam..anne sence naapsam,gitsemmi.?? deyip duruyor..
Fikrimizi söylüyoruz..''Muhteşem bir fırsat henüz 14 yaşındasın ve yurt dışını kendi imkanlarınla görme şansın oalcak vb.'' Evet doğru haklısınız deyip iki dakka sonra başlıyor ama ben sizi çok özlerim,kardeşimi çok özlerim vb. Bunun için dün ağladı dolayısıyla ben de.:))
Bugün öğlen yemeğe geldiğin de yine konuştuk.Gitti bakalım ne olacak..çünkü kabul etmezse kızım,yedek öğrenciyle gidecekler..
Böyle işte kızlar karasız bir prensesim var ve zaman zaman çok zorlanıyoruım...
Allaha emanet tüm çocuklar...
günaydın ...
haftasonu pek kimse uğramaz artıkın buralara...
bayram telaşıda başladı ama bende hiç telaş yok kimse gelmez ki pek 1-2 arkadaştan başka biz ziyaretlere gidicez illaki...hiç hoşlanmıyorum ki zaten benim 2-3 akrabam var onlarda memlekette...ben kaldım yine yalnızneyse yine depresife bağlanmayayım hamd olsun halimize...
Yenacım kızının başarısına maşallah...hakkında hayırlısı olsun inşallah gider onun için çok iyi bir deneyim olacaktır...
bizde özledik seni ama olsun napalım, sen işinde mutlusunya gerisi boş...
aşırı derece uykum var dün akşamda davetliydik...uzun zamandır her akşam ya bir yerdeyiz ya da bizde misafir var ve ben yoruldum...eşimle başbaşa vakit geçirmeye hasret kaldık...
ayy kızlar eşimin tatili bugünden başladı bense arife günü dahil çalışıyorum bayramda işçiler çalışıcak vardiyalı benim durumum şuan belli değil...eşim tatilde ben işte fena moralim bozuk...gıda sektörümü aman sakın çoluk çocuğunuza söyleyin tercih etmesin ne bayram ne seyrannn...
Tebrik ederim hepinizi.Aynurcum dukan amcanın diyeti işe yaradı anlaşılan.Başarılarının devamını dilerim.Kocişin askerden gelene kadar incecik olackasın inşallah
Çok iyi bir fırsat yakalamış kızın.Bence de değerlendirsin mutlaka.Hem 8-9 gün fazla da değil bence.Yarın birgün bunun üniversitesi var gelin olması var alışmak zor olur sonra :)
Evet Asucumm sanırım geçtim seni , ama haydi durmaa sende beni geçsene
herkese hayırlı haftasonları dilerim
geceboyu migren ağrısıyla evin içinde döndüm durdum sabaha karşı uyudum heryerim ağrıyor sanki güya temizliğe başlayacaktım azcık kendime geleyim yine yaparım bişeyler inşallah
ebrucum kendine çok dikkat et bir de sakın kötü düşünme canım hep iyi düşün iyi olsun inşallah
yenacım bebişin adını serra koyduk ismiyle yaşasın inşallah
aynurcum geçmişsin beni maşallah canım sana eşine kavuşmana da az kalmış ne mutlu sana
Ebuşumm hemen evhamlanma canım benim , doktorunda bişey yok demiş bak , olumlu düşün ,bişicikler olmaz Allahın izniyle kuzuna ve sana
ablanların gelmeside iyi olmuş , iştede kendini yorma , bolca dinlenmeye çalış , aklından kötü düşünceleri at nolursun ...
Selam,iyi hafta sonları herkese
dün biraz erken çıkıp gittim eve.Hafif akıntı içinde kanama oldu.Telaşlandım biraz.Peçeteye sildikçe akıntı içinde kan geldi yada kanlı akıntı diyim.Ama öyle ciddi bir kanama değildi.Günlük pede geçecek kadar bişey yoktu.Doktorumu aradım hemen.Sancın var mı dedi.yok dedim.O zaman panik yapma git dinlen.Yerleşme kanaması falan olabilir dedi.Progestanı kullanıyorsun zaten sorun yapma dedi.ama ben tabi evhamlıyım.10 dk bir lavaboya gidiyorum
Eve gittim dün.2-3 saat uyumuşum.Sonra kesildi bayadır yok.Dün akşam da babam geldi Altınoluğa geçicek.giderken bizede uğramış.Allah'tan ablam geldi de bana bişey kalmadı çayı falan o verdi hep.Bende belim ağrıyor biraz dedim babama.Henüz söylemedik çünkü.
Bugünde gelmeyecektim ama patronumun işi varmış.Öğleden sonra.Biraz önce geldim.Oturcam hep hiç kalkmıcam.Yanımızda çalışan çocuk ilgilenir.Ben oturduğum yerden ne satması gerektiğini söylerim.
İşte öyle canlar.İnşallah bebeğim benimledir.Şuan bişey yok çok şükür.Ama kaybetmek istemiyorum artık.Çok yıprandım çünkü.Yinede hayırlısı olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?