Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ben patatesle vedalaştım kuzum artık , uzuuuunn bi müddet görüşemeyecez sanırım

kızlar hepinize günaydın :) ben bugün tartıldım tam tamına 90 kiloyum bugün kilo cetvelimi de yapacağım inşallah hedefime ulaşırım

inşallah peşinden geliyorum kuzum. beklesin bizi 70ler

birleşip ayrılmak ikiniz için de daha zor olacak kuzum. ama az kaldı, bayram da geçsin yılbaşına ne var ki. sonra zaten gelicekler yavaş yavaş. eşin gelince sen çısçıtır bi hatun olucan :))

afiyet olsun nursenacım, balkon keyiflerine ben de bayılıyorum. bizim buralar soğudu. sen tadını çıkar güzel havanın.

kızlar hepinize günaydın :) ben bugün tartıldım tam tamına 90 kiloyum bugün kilo cetvelimi de yapacağım inşallah hedefime ulaşırım

günaydın canım, inşallah kalan kilolar da gider böyle. tebrikler, başarılar.

evet cücüümm beklesin bizi 70 's

yaa nappiim birleşip ayrılmak çok zor ama hiç görüşememekten iyidir diye avutuyorum kendimi bayramı atlattıktan sonra zaten plakalara inmiş oluyor şafak , artık yavaş yavaş biter inşAllahh

ahahah ben kiimm çısçıtır hatun olmak kimm , benim kalıp sağlam bebeeemm , diyom ya hep , minare yıkılsada mihrap yerindedir , zayıflasamda yinede kalıplı bi hatun olarak kalırım zannımca

slm kizlarrr
yas 40oldu diye yataktan dayak yemis gibi kalkiyom ellerim kollarim agriyor istedigim gibi yatamiyom spora baslamam sartda kim baslicakak
benim bussuru isim var ama heryerim agriyor topugum aciyor cok zorlamak istemiyom offff
nursenacim keyfini cikar balkonun biz kaloriferi yaktik havalar sogudu insallah bayramda guzel olursa mangal yapcaz herkez bize gelcek
yenacim diet yapmayinca insan buralara ugramak istemiyorki
sefarana ne oldu hic ugramuyor yagmurgozlude kayboldu oooo kimler kimler kaybolmus bence burayi terk ederken haber vermek gerek deilmi yenacim biz merak ediyoruz gecende ispartada kiz biber hapin yuzunden olmustu ya hemen aklima dilencimi diye dusundum sonra kiz zayifmis zTen o deilmis diye sevindim

chickpeas cnm ne kadar mutlusun simdi ne ka heyacanlisin sana desek daglari devir sen devirirsin su anki durumda deilmi he sen realdede boyle eglencelimisin cnm girgir samata esini ne guzel eglendiriyorsundur

zukunft mesajimi aldinmi bazen dertlesmek icin yazmistim belkide seneye yaza viyanin bir yerinde tanisiriz tabiki sen istersen

Toksinciimm hakkaten tamda dediğin gibiyim , kocama kavuşacam diye içim içme sığmıyor , normalde herkes çok neşeli , çok enerjik olduğumu söyler

geçen gün Meryemle konuştum , " son bir aydır konuştuğum en canlı , enerji dolu ses bu " dedi

Geçte olsa herkeslere Tünaydınnnnnn :122: :122:

Dün gece cadı kızım çok geç uyumaya ikna olunca doğal olarak biraz geç uyandım ( saat 10:00 gibi )
Birazda yatakta keyif yaptıktan sonra eşim ve küçük kızımla bol proteinli kahvaltımı da yaptım
Büyük kız kursta olduğu için o yoktu yeni geldi
Birazdan hazır eşim evdeyken ona çocukları kakalayıp karşı komşuma kahve içmeye geçeceğim bir iki saat sonrada hepbirlikte hazırlanıp Bayramlık alışverişine gideceğiz :122:
Büyük kız bu durumdan pek memnun değil çünkü hep spor giyinmek istiyor bende bu bayram için ultimatom verdim şöyle genç kız gibi hanım hanımcık birşey alacağız sana diye
Hiç hoşuna gitmedi bu durum ama ona kalsa bütün gün eşortman ve tshirte gezer pasaklı marimar
Şöyle güzel dar siyah bir kot üzerinede renkli güzel bir bluz almak istiyorum ona
Küçüğün bir sürü kıyafeti var ona almayı düşünmüyorum
Eşimde kendine birkaç şey alacak adamcağızın hiç kıyafeti kalmadı tabi aldı kiloları göbişine dar geliyor

Artık akşama kadar bir sürü yere girer çıkarız bende o bahaneyle yürümüş olurum

cecocuğum, siz gitarı ne kadar aldınız.?
Görümcemin kızına hediye alacağız yakında doğum günü..
fiyat karşılaşması yapmak için sordum.)

Canım biz Galata Kulesinin o taraflarda bir yerden aldık gitarı
Anfi bağlanabilen Akustik gitara 230 Tl verdik akort aleti içinde
Daha uygunuda vardı ama olmuşken anfi bağlanabilen olsun dedik. Klasik gitarlar daha uygundur tabiki.
Biz ilk gitarını Unkapanından almıştık 3 sene evvel 70 liraya ama o gün konuştuğumuz arkadaş 3 sene öncesi için çok fazla vermişsin üstelik Unkapanı kurtkapanı dedi hani anlamayınca insana en dandik malı bile fazlaya kakalayabiliyormış

Canım sana şimdiden hayırlı yolculuklar
Sağlıcakla git gel
Bu bayram annenlerin yanında olman çok iyi olmuş sonuçta birbirinize destek olursunuz annende kendini daha iyi hisseder

Selam,iyi hafta sonları herkese
dün biraz erken çıkıp gittim eve.Hafif akıntı içinde kanama oldu.Telaşlandım biraz.Peçeteye sildikçe akıntı içinde kan geldi yada kanlı akıntı diyim.Ama öyle ciddi bir kanama değildi.Günlük pede geçecek kadar bişey yoktu.Doktorumu aradım hemen.Sancın var mı dedi.yok dedim.O zaman panik yapma git dinlen.Yerleşme kanaması falan olabilir dedi.Progestanı kullanıyorsun zaten sorun yapma dedi.ama ben tabi evhamlıyım.10 dk bir lavaboya gidiyorum
Eve gittim dün.2-3 saat uyumuşum.Sonra kesildi bayadır yok.Dün akşam da babam geldi Altınoluğa geçicek.giderken bizede uğramış.Allah'tan ablam geldi de bana bişey kalmadı çayı falan o verdi hep.Bende belim ağrıyor biraz dedim babama.Henüz söylemedik çünkü.
Bugünde gelmeyecektim ama patronumun işi varmış.Öğleden sonra.Biraz önce geldim.Oturcam hep hiç kalkmıcam.Yanımızda çalışan çocuk ilgilenir.Ben oturduğum yerden ne satması gerektiğini söylerim.
İşte öyle canlar.İnşallah bebeğim benimledir.Şuan bişey yok çok şükür.Ama kaybetmek istemiyorum artık.Çok yıprandım çünkü.Yinede hayırlısı olsun...

herkese hayırlı haftasonları dilerim
geceboyu migren ağrısıyla evin içinde döndüm durdum sabaha karşı uyudum heryerim ağrıyor sanki güya temizliğe başlayacaktım azcık kendime geleyim yine yaparım bişeyler inşallah
ebrucum kendine çok dikkat et bir de sakın kötü düşünme canım hep iyi düşün iyi olsun inşallah
yenacım bebişin adını serra koyduk ismiyle yaşasın inşallah
aynurcum geçmişsin beni maşallah canım sana eşine kavuşmana da az kalmış ne mutlu sana

Ebuşumm hemen evhamlanma canım benim , doktorunda bişey yok demiş bak , olumlu düşün ,bişicikler olmaz Allahın izniyle kuzuna ve sana

ablanların gelmeside iyi olmuş , iştede kendini yorma , bolca dinlenmeye çalış , aklından kötü düşünceleri at nolursun ...

Evet Asucumm sanırım geçtim seni , ama haydi durmaa sende beni geçsene

HAFTANIN 1.si ____________ - 1,8 kg. ____________ Chickpeas

HAFTANIN 2.si ____________ - 1,2 ________________ Biricikçe

HAFTANIN 3.leri __________ - 1 kg. ________ nursena & Seli86

Tebrik ederim hepinizi.Aynurcum dukan amcanın diyeti işe yaradı anlaşılan.Başarılarının devamını dilerim.Kocişin askerden gelene kadar incecik olackasın inşallah

Çok iyi bir fırsat yakalamış kızın.Bence de değerlendirsin mutlaka.Hem 8-9 gün fazla da değil bence.Yarın birgün bunun üniversitesi var gelin olması var alışmak zor olur sonra :)

Sağolasın kuşum, evet dukan amcamla aramız iyi ,baya işe yaradı , anlıyor dilimden kerata

kociş gelene kadar kilo sorununu çözüp güçlendirme evresine geçmem lazım , bakalım hayırlısı ...

Sağolun kızlar.Olumlu düşünmeye çalışıyorum elbet.Ama ikide bir lavaboya gitme bilinç altım var işte.Hayırlısıyla kalp atışlarını duyarsam içim daha rahat edecek.Şimdilik akışına bıraktım.Birşeylerle oyalanmaya çalışıyorum hep...

cnm negativ dusunme su dusurme isini aklindan cikar rabbime birak en iyisi rabbime emanet et kanamanda drun dedigi gibi yerlesmedendir bendede olmustu beni dusunsene 9ay boyunca coxuk engellimi diye yasadim ama rabbime biraktim kendimi yoksa kafayi yiyecektim drlar hep saglikli diyemem demisti taaa ozel dra gidene kadar onceki yasadiklarini dusunme cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…