Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bugünkü gibi takıl Asuş bayramdada , kazasız atlatırsınn inşAllahhh

Bende herhalde öyle yaparım nasılsa arife son benimde :122: :122: :122:

o zaman sende seyire başla 5 gün sebze protein yap şekerimm , annaştıkk

bayramın birinci günü benim son atak ondan sonra dediğin gibi 5 gün sebze protein ondan sonra yine 5 protein bir nevi atak dönemine çööö deyip yine seyire geçicez yanı protein günlerinde

Canım pişman olacağını bende biliyorum..
Henüz düşünme aşamasında bakalım.:)

8-9 gün kalacaklarmış..
Bende gitmesini çok istiyorum.:)
Çok ta zorlayamıyorum bu dönem inat dönemi de aynı zaman da.:)

canım benim kızın adına çoookkk sevindim ,MAŞALLAHH

hiç tereddüt etmesin mutlaka gitsin , bunu bir tiçır olarak söylüyorum ona göre

Okuttum canım mesajları kızıma.:) Özellikle senin ''tiçır'' ına bayıldı.:)
Anne ne kafa insanlar var forum da diyor.:)

asucuğum,yeğenine sağlıklı uzun ömür diliyorum ailesiyle sevdikleriyle..
Alah analı babalı büyütsün canım..
İsmi nedir.?

yokluğunu arıyoruz sensin olmuyooo be yennaaaaaaa:2:
kızın için harika bencede süper bi fırsat yaşından dolayı istemıyodur ahh 18 olsaydı şimdiden valizi hazırdı bile

Canım ben de özlüyorum inan...O kadar alışmışımki size buraya,e tabii yıllar oldu.
Senin hamileliğin iyi gidiyor okuduğum kadarıyla çok şükür.
Bulantıların da başlamış artık gerçek hamile oldun.:)

nursenacığım,memleket değişince başladı misafirlerin gelmeye.:))
Kolay gelsin..

Öğretmenleri pazartesi ye kadar düşün demişler.:)
İçimden kabul etmeyecek diye geçiyor ama belki yanılırım.:)

Sen nasılsın.? İşe başlayacaktın bir ara öyle yazmıştın yanılmıyorsam..

Seni ekledim listeye..
ÖĞlene kadar bildirmelisin kilonu tamammı canım..

benim midem bulaninca basim donunce buyuk kiz annneeeee ne oluyor bebis geliyorsa en azindan uslu bir bebis olsun bu gibi canavar olmasin diyor

toksinciğim,nerelerdesin sen yahu...
ÖZledim seni,margarin hesaplamanı..
Uzaklaşma burdan lütfen..
Aslında hiç kimse ayrılmasın, herkesin yeri ayrı burda..
Hepiniz çok özelsiniz..

Son düzenleme:
yine uyku tutmadı bana 3ten sonra....
ya hiç tutmaz yada tuttumu bırakmak bilmez....

Arkadaşlar ben kan testimi yaptım ne yazıkki ikinci tüp bebek maceramda negatifle sonuçlandı...

çok geçmiş olsun canım yaaa((

ellerine sağlık canım....

HAFTANIN 1.si ____________ - 1,8 kg. ____________ Chickpeas

HAFTANIN 2.si ____________ - 1,2 ________________ Biricikçe

HAFTANIN 3.leri __________ - 1 kg. ________ nursena & Seli86

tebrikler kızlar:))

kızına maşaallah başarısından ötürü yenacım....
ya benim kızım olsa; onu böyle gezilere güvenip yollayamam galiba, yada yollasamda aklım onda kalır galiba şiddetli bi şekilde...
heleki yurt dışı yani
çünkü günümüzde çok kötü gerçekler var yaşanılan, o yüzden güvenemiyorum ben artık çoğu kişiye, çoğu insanlara...
tabi bu benim şahsi fikrim....
Allah cümlemizi kötü şeylerden korusun inşaallah....

tebrikler millet....

sende çok özelsin canım, teşekkürler......

aman bence pişman olmaz o kadarda:)))
çok isterse yine gider büyüyünce.....
hiç bakmayın bana öyle; napayım gerçek fikrim bu işte ispanya hakkında.......

yollamıyom işte yenanın kızını ispanyaya, allah allah:)))

gitmez bencede zaten yenacım; gitmesinde zaten bencede, meyra ablası arkasında onun
gerekirse ben onu götürürüm büyüyünce.........

benim kızım olursa biraz çekeceği var galiba benden, özellikle kız çocuklarını koruma iç güdüm baya fazla benim

ayrıca "kafa insanlar" sözüde güzeldi:))) baya güldüm, çok hoşuma gitti.....

seninde ellerine sağlık canım....

bebişinizde hayırlı olsun, yaşı uzun olsun inşaallah canım:))

ehh artık sabah oldu, bende büyük bi gururla ve birincilikleeeee günaydınımımı söyliyimde öyle gidiyim bari:)))
herkeslere günaydıııın....

evlendiğimizden beri her bayram olduğu gibi yine bu bayramda eşimin memleketine gidicektik ama değişti planlar...
annemler kardeşimin okulu nedeniyle başka bir şehirdeler ve bu bayram gelmicekler vede bilenler biliyo babam 3ay önce
vefaat etti(((
buna istinaden eşim istersen seni bu bayram annenlerin yanına gönderebilirim dedi, bende gelirdim ama iznim çok kısıtlı işimde biliyosun dedi; bende kendi ailemin yanında geçiriyim bayramımı dedi....
ben önce bi kaldım şöyle.... sonra düşündüm benim aklımada yattı, o yüzden bu bayram ben annemlerin yanına gidiyorum.....
hayırlısı bakalım....
az önce baktım otobüs saatlerine falan, pazartesi çıkmayı düşünüyorum yola.....
annemde çok sevindi bu olaya:)))
ama annemlerde internet yok malesef( o yüzden; ben bayramda ve bayramdan en az 1hafta sonrasına kadar yokum; neyse giderkende geldiğimdede ben size haber ederim yine....
sizi özlicem kesin.....
sizde beni özliiin anacım:)
birbirimize bağımlılık yapıyoz biz yaaa:))))
iyiki varsınız...

sev seni seveni hak ile yeksan olsa bile....
Sevme seni sevmeyeni mısır'a sultan olsa bile....

Son düzenleme:
Günaydın güzeller,

hepinize güpgüzel bir haftasonu diliyorum. eminim zaten hava güzel diye gezeceğiniz için güzel geçecektir. eşim dün itibariyle 10 gün izinli, biz de gezmeyi planlıyoruz bu zaman dilimi içinde. hatta kamp falan yapmayı planlıyoruz. hepimiz güzel bir bayram geçiririz inşallah.

Yenacım biz de seni özlüyoruz valla. hatta sana biraz şikayet edeyim; sen çalışıyosun diye bazı arkadaşlar uğramıyor topiğe, kilo bildirimini bile sana mesajla yapmışlar biz de sen olmayınca çok muhabbet edecek bi şey bulamıyoruz

kızına meyranın mesajlarını okutma sakın, gitmemeye karar verir kesin o zaman

ben daha iş arama çalışmalarına başlamadım canım. evde çok sıkılıyorum ama içimden de gelmiyor işe başlamak henüz. ama bayramdan sonra zorlayacağım kendimi. inşallah rahat bir iş bulurum.

günaydın ...

haftasonu pek kimse uğramaz artıkın buralara...
bayram telaşıda başladı ama bende hiç telaş yok kimse gelmez ki pek 1-2 arkadaştan başka biz ziyaretlere gidicez illaki...hiç hoşlanmıyorum ki zaten benim 2-3 akrabam var onlarda memlekette...ben kaldım yine yalnız neyse yine depresife bağlanmayayım hamd olsun halimize...

Yenacım
kızının başarısına maşallah...hakkında hayırlısı olsun inşallah gider onun için çok iyi bir deneyim olacaktır...
bizde özledik seni ama olsun napalım, sen işinde mutlusunya gerisi boş...

aşırı derece uykum var dün akşamda davetliydik...uzun zamandır her akşam ya bir yerdeyiz ya da bizde misafir var ve ben yoruldum...eşimle başbaşa vakit geçirmeye hasret kaldık...

ayy kızlar eşimin tatili bugünden başladı bense arife günü dahil çalışıyorum bayramda işçiler çalışıcak vardiyalı benim durumum şuan belli değil...eşim tatilde ben işte fena moralim bozuk...gıda sektörümü aman sakın çoluk çocuğunuza söyleyin tercih etmesin ne bayram ne seyrannn...

Günaydınn güzellerr

keyifler nasıl bakayım ?? ben bu sabah erkenden uyandım , bi güzell egzersizler yaptım kendimi yormadan , sonrada misler gibi duşumu aldım , şimdide kahvaltımı yapacamm

veee dünkü wc sorunumun çözülmesiyle bu sabah WELCOME 82.8 diyorum

Nilüfercim deseydin kızına "kızım Aynur teyzen çatlakın önde gidenidir , kafa demek az kalır" diye

sende çok özelsin şekerimm bizim içinn , hakkını helal et

oouuvv süpersiniz Esoşumm , kamp falan süper yaa , şimdiden iyi tatiller dileyeyim o halde

bende salı akşamı kocişime gidiyorumm

Aynurum çok sevindim kuşum. kocanın yanına giderken 80i kıyısından da olsa göreceksin bence, 5 kg kadar da hafif gidecesin o zaman sanırım. özleriz biz seni, ne zaman dönecen peki?

canım eşimle yalnız gidicez ama kamp alanları hava soğuk olmazsa gençlerle doludur. eğlenmeyi, canlı müzik dinlemeyi planlıyoruz. baktık beğenmedik döneriz zaten, eve taş çatlasın 2 saat sürer. bayram ya da 2. günü de kuzenim doğum yapacak sanırım bebiş bizi bekletmezse. onları da ziyarete gidicez sakaryaya. her zaman yalnız geçiririz ama bu bayram umutluyum, eğlenicez inşallah.

Son düzenleme:
aldım ben esradan gazı görelim bakalım haftaya nolcek gerçi arada bayram var ama
en azından yerimizde saysak yeter be asuuu
nursenacığım,memleket değişince başladı misafirlerin gelmeye.:))
Kolay gelsin..

Ö
ahahahaaa alla kendimi milli piyangodan büyük ,ikramiye çıkmış gibi hissetmekte haklıyım habire akraba türüyo bayramda gelsek miki diyeeee
doğuda kimse tanımaz batıda olunca öle hatta görüümcem kız üzülme yenge 15 tatildede buradayım çok sevdim buraları diyoo
oooooohh aşıklar birleşiyo sefann olsunnn hep mutlu olun adamı mest edip gelcen sonra bitermi askerliği bacımmm çıtırmm cücüşüm

kahvaltımızı yaptık hava çok sıcak balkon miss gibi valla kızlara patates kızarttım 3 atalcık aldım vaalla dayanamıyo insan ya nimette ne güzel kokuyo be mübarek ben bu yetmişleri zor görürüm pis boğazım yüzünden neyseki eşim arabayı burakmadı bol bol yürüyorummm

sağol bebişimm darısı başına olsun kuzumm , olacakta inşAllahhh

bende sizi özlerim annemmm , pazartesi sabaha 29 ekim törenine dönecem Allahtan bi mani çıkmassa

kuuzuumm sizde gençsiniz arada kaynar gidersinizz

valla güzell bi bayram olacak sizin için , görüntüye göre

eheheh birleşiyor aşıklar şekerimm

yaavv adamda beni mest edecek , benim dönem nasıl biter sence , benide düşün amaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…