Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Esra cım kamp fikri gerçketen çok güzelmiş başbaşa kafa nereye siz oraya gezin bakalım...

Aynurum tez zamanda kavuşursun inşallah eşine..

Ebrum
hemen panik yapıyorsun haklısında ama biliyorsun bazen kanama normaldir...hiç kafana takma Allahın izniyle bişeycik olmaz...

bizim yeni evlileri çağırma fikrim vardıya Dün Esra da demişti önce o çağırsın diye unutmuşum cevaplamayı canım bizde yeni gelin ilk davet edilir çünkü bohça getirir hem haftaya bayram pazartesi eşimin halası acil ameliyat olacakmış nödüllerinden yani karışık bizim oralar...bugün kv ile konuştum "kızım sen çalışıyorsun hazırlık filan yapmana gerek yok yorma kendini yabancı değilsiniz resmiyete gerek yok dedi" saolsun.bende akşama çaya davet ettim...işyerinden giderken alırım hazırından çay yanına bişeyler aradan çıkarırım. yarın sabah kahvaltı düşündüm ama eşimin küçük halası davet etmiş yarın ondan kaldı...bu akşam hallederik

bu arada yağmur geliyor fena nasıl karardı hava..haftasonu soğukolacakmış kış geldi...:::2::2::2:

Allahın izniyle kalp atışlarınıda duyacaksın inşAllahh , sıkıntı yapma kuzumm ...

canım ya benimde hamileliğimde anlattığın gibi oldu 7. aya kadar bence senin kızın olcak allah san bağışlasın yavrunu korkma çok ağır hareketler yapma eve gidince uzan ayaklarının altına yastık koy allah verdikten sonra kısmeti varsa ne yaparsan yap gelir dünyaya sen dua et yeter

siz ne guzel bayramda geziyorsunuz ben evden cikamiyorum buyuk kizimdan sebep hava sogudu hasta olabilir engelli arabasinda otururken daha cok usur. annemler benden buyuk herkezler bize geliyorlar guzelde oluyor ama gezmekte guzel
herseyin hayirlisi

Selamlar kızlar. Geçmişi okudum geldim :) Bugün evde yalnızım, çocuklar bugün tatil diye akşam geç yattılar buna rağmen 7'de hortladılar. Sabahtan beri onların bakımı, beslenmesi, evin toparlanması vb. uğraşıp durdum. Dün kuaföre gitmeye üşendiğim için bugün kişisel bakım işleri ile de uğraştım, duşumu alıp ancak oturdum.

Aslında oturmamam gerekirdi, doğum günü organizasyonu var gene. Eşim gelip götürecek az sonra bizi, hem kızı hem kendimi hazırlamam lazım. Bu doğum günleri gövde gösterisi gibi olmaya başladı artık biraz. Sunulan ikramdan tutulan yere (parti evleri oluyor genelde), süslenip püslenmeden hediyelere kadar... Aslında sohbet son derece keyifli, yaşıtlarım, aklı başında kadınlar var, birkaçı zaten eskiden arkadaşım. Ama bu gözlemim yüzünden pek isteyerek gitmiyorum artık. Belki bana öyle geliyor bilmiyorum, bazı hediyeler-markalar da abartılı geliyor bana. Gerçi bu konuya da el atmadan duramadım, daha önce de yazmıştım yeniyılda bu organizasyonları toplu yapacağız, hediyeleri de para toplayıp hediye çeki şeklinde alacağız artık. Herkes bu fikri çok sevdiğine göre aynı duygudayız demek :))

Herkese keyifli, güzel ve hafif bir hafta sonu diliyorum.

Nursena canım, hava denize girilecek gibi mi orada? Hafta başı çok sıcakmış ama bugün yarın nasıl acaba? İstanbul biraz serinledi de. Biliyorsun kayınvalidemler Marmaris'teler. Bayramda gitmeyi düşünmedik başta, eşim o yolu göze alamıyor arabayla ve çocuklarla. Trafik feci oluyor, geçen bayram 18-20 saatte geldi kayınbiraderim. Aslında gönlünden geçiyor gitmek ama sırf bu yüzden gitmiyor. Bana da yorucu geldiği için memnun oldum doğrusu. Ama herkesin denize girebileceği bir hava varsa tekrar düşünebilirim. Bizim için değil ama çocuklar için çok iyi bir fırsat olur, deniz havası almak, bu mevsimde vücutlarını güneşlendirmek, iyi vakit geçirmek vb. O zaman 3 günlüğüne bile olsa gidebiliriz belki... Kayınvalideme soramadım ayıp olur diye :))
Canım endişelenmemeye çalış. O kadar sık da kontrol etmemeye çalış. Çocuklarımın ikisinde de 7. hafta civarında kanamalarım olmuştu benim de. Kızımda 2-3 gün, oğlumda 6-7 gün sürmüştü. Doktorum çok normal olduğunu, yerleşme dışıda da farklı sebeplerle kanama olabileceğini belirtmişti. Sadece taze kan olduğunda ve bir pedi dolduracak kadar olduğunda hemen haberleşelim demişti. Lekelenme tarzındaysa olabilir yani. İçini serin tut. Sonraki kontrolünde her şey çok güzel gider, kalp atışlarını görürsünüz umarım, göremesen bile endişelenme ama. Eğer yanlış hatırlamıyorsam 8. haftaya kadar uzayabiliyor bazı gebeliklerde. Her şey çok güzel olacak. Böyle düşün hep, Esra'nın yazdığı pozitif cümleler vardı, onları tekrar et :)

Sağol toksincim.allah razı olsun.Rabbim hayırlısını versin tani önemli olan o :)

Ebrum
hemen panik yapıyorsun haklısında ama biliyorsun bazen kanama normaldir...hiç kafana takma Allahın izniyle bişeycik olmaz...

Sorma Nevinim ya ne panik ne evham hemde.Pimpiriklinin tekiyim işte.Rahat bıraksam kendimi belki hiç böyle olmayacak.Aklım hep karnımda başka bişey düşünemiyorum hiç.İnşallah bişeycik olmaz canım...

Allahın izniyle kalp atışlarınıda duyacaksın inşAllahh , sıkıntı yapma kuzumm ...

Sağol kuzum inşallah duyarız :))

İnşallah hayırlısı olsun da benimde gönlümden geçen kız.Rüyamda da hep renkli gözlü kız çocukları görüyorum :) KAyınpederimin gözleri yeşil.
Öyle mi olurmuş kanama olduğunda kız mı olurmuş.Evet nasipte varsa bir şekilde durur gelişir ve doğar.Nasipten öte yol gitmez...

Allah razı olsun.Sizlerin desteği yaşadığınız tecrübeler rahatlattı içimi.Esra dahil hepiniz çok olumlusunuz teşekkür ederim gerçekten şuan daha iyiyim.Kalp atışını duyamazsan sorun yapmıcam çünkü geç döllenmeymiş benimki.SAT'a göre geriden geliyor ama onu takmıyorum.Sağlıklı bir şekilde gelişsin yeter.
Evet taze kan değil ve pede hiç geçmiyor kendiliğinden.Sadece sildiğimde akıntı içinde görüyorum o kadar.

Sağol Umuttt...sizleri seviyorum gerçekten...

evet hava hala sıcak denizde sıcak dün öğlen 37 gösteriyodu deniz çok güzelde çıkınca rüzgar üşütüyo yaz sıcağı gibi deil baharın vermiş olduğu bi esinti var geçen pazartesi benim kız girdi çok güzl anne die öldü çocuklar zaten bayılıyo denize yol hakkaten yoruyo 1 haftalına faln olsa süper olur senin için baya bunaldın bu ara senin eski neşeli yazılarını göremiyorum

Son düzenleme:
ben kaçayım kızları parka götürücem makarna pişireyimde yedirip parka gidelim kızlarımla iiyi hafta sonları

geçmiş olsun migren zordur bende yaşadığım için bilirim geçmiş olsun kardeşim.

güzel düşün güzel olsun bende hamileleiğimin ilk başlarında öyle bir kanamam olmuştu ultrasonda hareket ettiğini gördüğümde çok mutlu olmuştum sende öyle mutlu olacaksın inşallah

İyi akşamlar; son 5 saattir kimse bir şey yazmamış olduğuna göre, sanırım bayram temizliğine başlandı bile:)) Biz de tüm gün uğraştk yeni oturuyorum topuklarım acıyor artık ayakta durmaktan, ama olsun bol bol kalori yakmışımdır ona seviniyorum:) Bayramda ben de kilo almaktan korkuyorum, et sevmem, şeker sevmem, tatlı sevmem ama çikolata zaafım :)) sınır koydum bayram boyunca en fazla 5 tane yeme hakkım var, bu bile çok ama bana göre normal, hem de yine yüzmeye gidicem nasılsa yoğun spor programımla veririrm herhalde. Çok kasınca zaten kilo almayacak olsam bile stresten alıyorum yemin ederim:)) O yüzden boşveriyorum artık napim

sağol canım zor gerçekten Allah kimseye vermesin neyse geçti şükür ama sersemliği var işte

iyi akşamlar
ben de geldim burdayım
oturdum oturdum baktım oturdukça açılamıyorum işler bana bakıyor yavaştan kalktım balkon yıkadım çamaşır yıkadım büyük kızımın odasına girdim camını sildim süpürdüm sildim yatağın yerini değiştirdim iyi oldu ucundan da olsaişe başlamış oldum soonra eşim aradı yürüyüşe gittik 1 saat yürüdüm
az önce de kızlarla kahvaltı türü bir akşam yemeği yedik

Selam kızlarrrrrrrrrr :122: :122: :122:

Alışveriş delisi geldiiiiiiiiiiii
Malum ailecek Bayramlık alışverişine gittik birde okuldan eşortman takımı istemişler beden eğitimi için onları gittik aldık
Kendime hiç birşey almayacaktım hesapta ama okadar güzel şeyler vardı ki dayanamadım kendime iki tane üst aldım
Biri yarasa kollu siyah üzerinde leoparlı kenarı turkuaz desenli bir üst ( tarif edince biraz anamm buda ne diyesim geldi benimde ama gerçekten çok hoş )
Diğeride mavinin her tonunda desenli bir tunik göğüs kısmından iple bağlanan. Bağlantı yerinin altında ufacık birde oval dekoltesi var ama çistalar açıkta değil ikisinide 15 liradan aldım ki malum büyük bedeni ucuza bulmak zor
Büyük kızıma 50 liraya siyah çok güzel bir eşortman takımı aldık birde önden fermuarlı bir kapşonlu aldı.
Bayramlık birşey bulamadık ona ama yinede iyi oldu tam 3 saat Merterde dolaştık
Eşimin kuzenine çok hoş siyah bir çeket aldım astarı çiçekli desen dışa katlanıyor kollar çok hoş birşey eminim bayılacak hatta arayıp çağırdım bu gece için. Bayramda annesinin yanına akçaya gidecekmiş oda meğer gitmeden bir görüşmüş oluruz hemde bayram hediyeni vereyim sana dedim inanılmaz sevindi daha görmeden
Diğer erkek olan kuzeninede pazartesi alırım diye düşündüm ama sonra eşimin kendine aldığı tshirte el koydum sen kendine başka alırsın bunuda diğer kuzenine verelim diye
Adamcağızın elinden aldım ama zaten bence yakışmamıştı ona göbişi çıkmıştı gömlek giysin daha iyi

Benim kız hala inat ediyor ben bayramlık kibar birşeyler istemem diye ama itiraz şansı yok pazartesi kesin birşeyler alacağım onada

Canımcım sankın içine vesvese verme
Rabbim senin miniğini korur inşallah ....Aminnnnnn
Diğer arkadaşlarda söyledi ama inan bende aynı şeyi yaşadım hatta sen yine sakinsin ben nasıl bir duygusallığa düştüysem ( zaten ağlaktım iyice ağlak olmuştum o zaman ) evde panik ilan ettim ağlayarak eşimi aramıştım hastaneye gidene kadar ikinci hamileliğim olduğu halde Allahım ne olur bebeğime birşey olmasın diye ağlaya ağlaya gitmiştim Doktor beni öyle görünce gerçekten çok sancım var düşük yapıyorum sanmış ama sonra bir baktı başladı gülmeye yaw ilk hamilelikte değil nasıl bukadar panik yaparsın bizim ufak kurbağa kendini yerleştirmiş iyice işte demişti
İnan kendimi yıprattığıma deymemişti ama işte insan dayanamıyor. Sonra o oldu bir daha panik yapmadım RAbbim neyi öngördüyse onu yaşacağım ne olursa olsun bu bebek doğacaksa ne yaparsam birşey olmayacak demiştim ve inan doğuma girene kadar ayağı yanmış kedi gibi geziyordum, araba kullanıyordum hatta arnavut kaldırımlıı yollarda arabayla geziyordum ve yiyecek ekmeği olduğu için hiç birşey olmadı
Sen yüreğini ferah tut kendinide fazla yorma gerisi Rabbime kalmış
İnşallah senin fasulyede iyice totoşunu yerleştirmiştir anneciğinin karnına Aminnnnnnnnnnn

Hadi bakalım onlarda aradan cıktı
Helal olsun bak Kvn aaaa işi ne yapsın işte dememiş seni düşünerek çaya yeterli demiş
Rabbim ağzınızın tadını bozmasın .....Aminnnnnnnn
Bu arada halanıza şimdiden geçmiş olsun RAbbim sağ sağlim ameliyatı atlatmayı nasip etsin ve acil şifa versin

Dukkan gardaşım , cecoşumm nassın bebeeem

Küftelerimi yidim seni gördüm daha iyi oldum
Bugünüde çok şükür atlattım ama bugün eşim domates çorbası içerken 1 Çorba kaşığı dayanamayıp aldım
Okadar çatlak su kaçırmaz bence

oohh şekerim almışın dekolteli mekolteli , leoparlı cicişlerr , haydi bakam hayırlı olsunn

tayt almadınmı , alacam diyordunn ?? 15 liradan çok iyi bulmuşun valla

bende bugün kendime bi tane kot kemeri aldım ,baktım kotum dötümde durmuyo , bende bağlayayım dedim en iyisi

afiyet olsun bebeemm , ammaann bişi olmas 1 kaşık çorbadan , fazlası olmasında buncacık minnak şeylerden sıkıntı çıkmass

bende bugün 1 tane küçük baklava yedim , arkadaşa alacaktık , usta ikram etti hayır dedim 3 kere çevirdim , baktım halen tutuyo ,bende baktım tadına ama napiim olsun canım o kadar 10 günü geçkindir boğazımdan tatlı bişey geçmedi valla

bugün durum nasıl ? ben wc sıkıntısını atlatınca sabah 82.8 gördüm , afferim bana afferimmm

Ya çok çok ince taytlar vardı onlarda çorap gibi
Bir yerde kahverengi bir tane buldum cinsi çok hoşuma giden oda 15eydi ama ille siyah olsun dedim
Hatta eşim onuda al sonra bulursun bir tane dedi ama şimdi iki kere tayt almaya gerenk yok dedim sonra istediğim gibi bulursam alırım nasılsa.
Olsun be güzelim dediğin gibi 1 lokmalık birşeyden birşey olmaz zaten mide onun ne olduğunu çözene kadar kesin erir o

Benim sabah biraz daha iyidir wc sıkıntısı. Herhalde o yüzden 500 gr fazla çıktım yine ama şu regl şişliği gitmeye başladı birde lavabo zorunu geçerse eminim dahada az çıkarım cumaya nazaran

Bu arada kemerlerini güle güzel kullan
Bende şöyle senin kıvamına gelsem değişik değişik kemerler almak isterim çok severim aksesuarları ama işte bana göre iki dene birleştirmek lazım o yüzden şimdilik kalsın

Son düzenleme:
iyi haftasonları güzel destek takımım :)
bugun yediklerim
sabah 1 elma 1 dilim çavdar ekmegi (misafilriğe gittim bunlar uygundu bana)( ,onlarda ızgarada sucuk yaptılar gurur duyun benle yemedim :))
öglen közde patlıcan ve domates yedim yanınada yogurt
akşam 1 kase mercimek corbası salata ve 1 dilim ekmek yedim
az önce cok acıkınca 5 badem yedim
suyum dısardayım diye az asucum 1 litre

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…