Sağolun kızlar.Olumlu düşünmeye çalışıyorum elbet.Ama ikide bir lavaboya gitme bilinç altım var işte.Hayırlısıyla kalp atışlarını duyarsam içim daha rahat edecek.Şimdilik akışına bıraktım.Birşeylerle oyalanmaya çalışıyorum hep...
Selam,iyi hafta sonları herkese
dün biraz erken çıkıp gittim eve.Hafif akıntı içinde kanama oldu.Telaşlandım biraz.Peçeteye sildikçe akıntı içinde kan geldi yada kanlı akıntı diyim.Ama öyle ciddi bir kanama değildi.Günlük pede geçecek kadar bişey yoktu.Doktorumu aradım hemen.Sancın var mı dedi.yok dedim.O zaman panik yapma git dinlen.Yerleşme kanaması falan olabilir dedi.Progestanı kullanıyorsun zaten sorun yapma dedi.ama ben tabi evhamlıyım.10 dk bir lavaboya gidiyorum
Eve gittim dün.2-3 saat uyumuşum.Sonra kesildi bayadır yok.Dün akşam da babam geldi Altınoluğa geçicek.giderken bizede uğramış.Allah'tan ablam geldi de bana bişey kalmadı çayı falan o verdi hep.Bende belim ağrıyor biraz dedim babama.Henüz söylemedik çünkü.
Bugünde gelmeyecektim ama patronumun işi varmış.Öğleden sonra.Biraz önce geldim.Oturcam hep hiç kalkmıcam.Yanımızda çalışan çocuk ilgilenir.Ben oturduğum yerden ne satması gerektiğini söylerim.
İşte öyle canlar.İnşallah bebeğim benimledir.Şuan bişey yok çok şükür.Ama kaybetmek istemiyorum artık.Çok yıprandım çünkü.Yinede hayırlısı olsun...
Nursena canım, hava denize girilecek gibi mi orada? Hafta başı çok sıcakmış ama bugün yarın nasıl acaba? İstanbul biraz serinledi de. Biliyorsun kayınvalidemler Marmaris'teler. Bayramda gitmeyi düşünmedik başta, eşim o yolu göze alamıyor arabayla ve çocuklarla. Trafik feci oluyor, geçen bayram 18-20 saatte geldi kayınbiraderim. Aslında gönlünden geçiyor gitmek ama sırf bu yüzden gitmiyor. Bana da yorucu geldiği için memnun oldum doğrusu. Ama herkesin denize girebileceği bir hava varsa tekrar düşünebilirim. Bizim için değil ama çocuklar için çok iyi bir fırsat olur, deniz havası almak, bu mevsimde vücutlarını güneşlendirmek, iyi vakit geçirmek vb. O zaman 3 günlüğüne bile olsa gidebiliriz belki... Kayınvalideme soramadım ayıp olur diye :))kahvaltımızı yaptık hava çok sıcak balkon miss gibi valla kızlara patates kızarttım 3 atalcık aldım vaalla dayanamıyo insan ya nimette ne güzel kokuyo be mübarek ben bu yetmişleri zor görürüm pis boğazım yüzünden neyseki eşim arabayı burakmadı bol bol yürüyorummm
Canım endişelenmemeye çalış. O kadar sık da kontrol etmemeye çalış. Çocuklarımın ikisinde de 7. hafta civarında kanamalarım olmuştu benim de. Kızımda 2-3 gün, oğlumda 6-7 gün sürmüştü. Doktorum çok normal olduğunu, yerleşme dışıda da farklı sebeplerle kanama olabileceğini belirtmişti. Sadece taze kan olduğunda ve bir pedi dolduracak kadar olduğunda hemen haberleşelim demişti. Lekelenme tarzındaysa olabilir yani. İçini serin tut. Sonraki kontrolünde her şey çok güzel gider, kalp atışlarını görürsünüz umarım, göremesen bile endişelenme ama. Eğer yanlış hatırlamıyorsam 8. haftaya kadar uzayabiliyor bazı gebeliklerde. Her şey çok güzel olacak. Böyle düşün hep, Esra'nın yazdığı pozitif cümleler vardı, onları tekrar et :)Selam,iyi hafta sonları herkese
dün biraz erken çıkıp gittim eve.Hafif akıntı içinde kanama oldu.Telaşlandım biraz.Peçeteye sildikçe akıntı içinde kan geldi yada kanlı akıntı diyim.Ama öyle ciddi bir kanama değildi.Günlük pede geçecek kadar bişey yoktu.Doktorumu aradım hemen.Sancın var mı dedi.yok dedim.O zaman panik yapma git dinlen.Yerleşme kanaması falan olabilir dedi.Progestanı kullanıyorsun zaten sorun yapma dedi.ama ben tabi evhamlıyım.10 dk bir lavaboya gidiyorum
Eve gittim dün.2-3 saat uyumuşum.Sonra kesildi bayadır yok.Dün akşam da babam geldi Altınoluğa geçicek.giderken bizede uğramış.Allah'tan ablam geldi de bana bişey kalmadı çayı falan o verdi hep.Bende belim ağrıyor biraz dedim babama.Henüz söylemedik çünkü.
Bugünde gelmeyecektim ama patronumun işi varmış.Öğleden sonra.Biraz önce geldim.Oturcam hep hiç kalkmıcam.Yanımızda çalışan çocuk ilgilenir.Ben oturduğum yerden ne satması gerektiğini söylerim.
İşte öyle canlar.İnşallah bebeğim benimledir.Şuan bişey yok çok şükür.Ama kaybetmek istemiyorum artık.Çok yıprandım çünkü.Yinede hayırlısı olsun...
cnm negativ dusunme su dusurme isini aklindan cikar rabbime birak en iyisi rabbime emanet et kanamanda drun dedigi gibi yerlesmedendir bendede olmustu beni dusunsene 9ay boyunca coxuk engellimi diye yasadim ama rabbime biraktim kendimi yoksa kafayi yiyecektim drlar hep saglikli diyemem demisti taaa ozel dra gidene kadar onceki yasadiklarini dusunme cnm
Ebrum hemen panik yapıyorsun haklısında ama biliyorsun bazen kanama normaldir...hiç kafana takma Allahın izniyle bişeycik olmaz...
Allahın izniyle kalp atışlarınıda duyacaksın inşAllahh , sıkıntı yapma kuzumm ...
canım ya benimde hamileliğimde anlattığın gibi oldu 7. aya kadar bence senin kızın olcak allah san bağışlasın yavrunu korkma çok ağır hareketler yapma eve gidince uzan ayaklarının altına yastık koy allah verdikten sonra kısmeti varsa ne yaparsan yap gelir dünyaya sen dua et yeter
Canım endişelenmemeye çalış. O kadar sık da kontrol etmemeye çalış. Çocuklarımın ikisinde de 7. hafta civarında kanamalarım olmuştu benim de. Kızımda 2-3 gün, oğlumda 6-7 gün sürmüştü. Doktorum çok normal olduğunu, yerleşme dışıda da farklı sebeplerle kanama olabileceğini belirtmişti. Sadece taze kan olduğunda ve bir pedi dolduracak kadar olduğunda hemen haberleşelim demişti. Lekelenme tarzındaysa olabilir yani. İçini serin tut. Sonraki kontrolünde her şey çok güzel gider, kalp atışlarını görürsünüz umarım, göremesen bile endişelenme ama. Eğer yanlış hatırlamıyorsam 8. haftaya kadar uzayabiliyor bazı gebeliklerde. Her şey çok güzel olacak. Böyle düşün hep, Esra'nın yazdığı pozitif cümleler vardı, onları tekrar et :)
Selamlar kızlar. Geçmişi okudum geldim :) Bugün evde yalnızım, çocuklar bugün tatil diye akşam geç yattılar buna rağmen 7'de hortladılar. Sabahtan beri onların bakımı, beslenmesi, evin toparlanması vb. uğraşıp durdum. Dün kuaföre gitmeye üşendiğim için bugün kişisel bakım işleri ile de uğraştım, duşumu alıp ancak oturdum.
Aslında oturmamam gerekirdi, doğum günü organizasyonu var gene. Eşim gelip götürecek az sonra bizi, hem kızı hem kendimi hazırlamam lazım. Bu doğum günleri gövde gösterisi gibi olmaya başladı artık biraz. Sunulan ikramdan tutulan yere (parti evleri oluyor genelde), süslenip püslenmeden hediyelere kadar... Aslında sohbet son derece keyifli, yaşıtlarım, aklı başında kadınlar var, birkaçı zaten eskiden arkadaşım. Ama bu gözlemim yüzünden pek isteyerek gitmiyorum artık. Belki bana öyle geliyor bilmiyorum, bazı hediyeler-markalar da abartılı geliyor bana. Gerçi bu konuya da el atmadan duramadım, daha önce de yazmıştım yeniyılda bu organizasyonları toplu yapacağız, hediyeleri de para toplayıp hediye çeki şeklinde alacağız artık. Herkes bu fikri çok sevdiğine göre aynı duygudayız demek :))
Herkese keyifli, güzel ve hafif bir hafta sonu diliyorum.
Nursena canım, hava denize girilecek gibi mi orada? Hafta başı çok sıcakmış ama bugün yarın nasıl acaba? İstanbul biraz serinledi de. Biliyorsun kayınvalidemler Marmaris'teler. Bayramda gitmeyi düşünmedik başta, eşim o yolu göze alamıyor arabayla ve çocuklarla. Trafik feci oluyor, geçen bayram 18-20 saatte geldi kayınbiraderim. Aslında gönlünden geçiyor gitmek ama sırf bu yüzden gitmiyor. Bana da yorucu geldiği için memnun oldum doğrusu. Ama herkesin denize girebileceği bir hava varsa tekrar düşünebilirim. Bizim için değil ama çocuklar için çok iyi bir fırsat olur, deniz havası almak, bu mevsimde vücutlarını güneşlendirmek, iyi vakit geçirmek vb. O zaman 3 günlüğüne bile olsa gidebiliriz belki... Kayınvalideme soramadım ayıp olur diye :))
Canım endişelenmemeye çalış. O kadar sık da kontrol etmemeye çalış. Çocuklarımın ikisinde de 7. hafta civarında kanamalarım olmuştu benim de. Kızımda 2-3 gün, oğlumda 6-7 gün sürmüştü. Doktorum çok normal olduğunu, yerleşme dışıda da farklı sebeplerle kanama olabileceğini belirtmişti. Sadece taze kan olduğunda ve bir pedi dolduracak kadar olduğunda hemen haberleşelim demişti. Lekelenme tarzındaysa olabilir yani. İçini serin tut. Sonraki kontrolünde her şey çok güzel gider, kalp atışlarını görürsünüz umarım, göremesen bile endişelenme ama. Eğer yanlış hatırlamıyorsam 8. haftaya kadar uzayabiliyor bazı gebeliklerde. Her şey çok güzel olacak. Böyle düşün hep, Esra'nın yazdığı pozitif cümleler vardı, onları tekrar et :)
herkese hayırlı haftasonları dilerim
geceboyu migren ağrısıyla evin içinde döndüm durdum sabaha karşı uyudum heryerim ağrıyor sanki güya temizliğe başlayacaktım azcık kendime geleyim yine yaparım bişeyler inşallah
ebrucum kendine çok dikkat et bir de sakın kötü düşünme canım hep iyi düşün iyi olsun inşallah
yenacım bebişin adını serra koyduk ismiyle yaşasın inşallah
aynurcum geçmişsin beni maşallah canım sana eşine kavuşmana da az kalmış ne mutlu sana
güzel düşün güzel olsun bende hamileleiğimin ilk başlarında öyle bir kanamam olmuştu ultrasonda hareket ettiğini gördüğümde çok mutlu olmuştum sende öyle mutlu olacaksın inşallahSelam,iyi hafta sonları herkese
geçmiş olsun migren zordur bende yaşadığım için bilirim geçmiş olsun kardeşim.
güzel düşün güzel olsun bende hamileleiğimin ilk başlarında öyle bir kanamam olmuştu ultrasonda hareket ettiğini gördüğümde çok mutlu olmuştum sende öyle mutlu olacaksın inşallah
Selam,iyi hafta sonları herkese
Esra cım kamp fikri gerçketen çok güzelmiş başbaşa kafa nereye siz oraya gezin bakalım...
Aynurum tez zamanda kavuşursun inşallah eşine..
Ebrum hemen panik yapıyorsun haklısında ama biliyorsun bazen kanama normaldir...hiç kafana takma Allahın izniyle bişeycik olmaz...
bizim yeni evlileri çağırma fikrim vardıya Dün Esra da demişti önce o çağırsın diye unutmuşum cevaplamayı canım bizde yeni gelin ilk davet edilir çünkü bohça getirirhem haftaya bayram pazartesi eşimin halası acil ameliyat olacakmış nödüllerinden yani karışık bizim oralar...bugün kv ile konuştum "kızım sen çalışıyorsun hazırlık filan yapmana gerek yok yorma kendini yabancı değilsiniz resmiyete gerek yok dedi" saolsun.bende akşama çaya davet ettim...işyerinden giderken alırım hazırından çay yanına bişeyler aradan çıkarırım. yarın sabah kahvaltı düşündüm ama eşimin küçük halası davet etmiş yarın ondan kaldı...bu akşam hallederik
bu arada yağmur geliyor fena nasıl karardı hava..haftasonu soğukolacakmış kış geldi...:::2::2::2:
Dukkan gardaşım , cecoşumm nassın bebeeem
Küftelerimi yidim seni gördüm daha iyi oldum
Bugünüde çok şükür atlattım ama bugün eşim domates çorbası içerken 1 Çorba kaşığı dayanamayıp aldım
Okadar çatlak su kaçırmaz bence
oohh şekerim almışın dekolteli mekolteli , leoparlı cicişlerr , haydi bakam hayırlı olsunn
tayt almadınmı , alacam diyordunn ?? 15 liradan çok iyi bulmuşun valla
bende bugün kendime bi tane kot kemeri aldım ,baktım kotum dötümde durmuyo , bende bağlayayım dedim en iyisi
afiyet olsun bebeemm , ammaann bişi olmas 1 kaşık çorbadan , fazlası olmasında buncacık minnak şeylerden sıkıntı çıkmass
bende bugün 1 tane küçük baklava yedim , arkadaşa alacaktık , usta ikram etti hayır dedim 3 kere çevirdim , baktım halen tutuyo ,bende baktım tadına ama napiim olsun canım o kadar 10 günü geçkindir boğazımdan tatlı bişey geçmedi valla
bugün durum nasıl ? ben wc sıkıntısını atlatınca sabah 82.8 gördüm , afferim bana afferimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?