Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

günaydın kızlar...

hemencecik kilo bildirimimi yapayım;

2 hafta önce 85,5
bu hafta 85,5
değişme yok aynıyım yani aslında bayramda almıştım ama vermişim onu da, 2 hafta öncesine dönmüşüm. almamış olmak da bişidir. :44:

gelicme şimdi geçmiş sayfaları okuyim diyorum.
..

hepinize günaydın kızlar,

bu hafta kilom 86.5 kg. sanırım 2 hafta öne 86.0 kgdım. o kadar aldığını vermek de güzel tabi. dün akşam brokoli yemiştim haşlanmış, 500 gr gitmiş bugün.

spor yok malesef.

toksin geçmiş olsun inşallah önemli bir durum değildir.. değerleri normal görünüyorsa belki üşütmüş falan olabilir mi acaba?

ben de sabah karatay kahvaltımı yaptım.
şimdi de yeşil çayımı içtim.
çörek otunun yağ yaktığını duymuştum, bir arkadaş çok afedersiniz w.c.de yağlarının gürül gürül gittiğini görmüş 2 ay yemiş, 10 küsür kilo da vermiş..
kahvaltıdan önce 1 çay kaşığı attım ağzıma ama nasıl lavaboya koştuğumu bilmiyorum, öğüre öğüre..
yok anam bana göre diilmiş, desinler ki şunu ye yut bi anda 5 kilo vereceksin, kalsın almiim derim yani o derece.
benim için çörek otu sadece poğaça üzerinde yenecek bir ot olarak duracak artık
..

tebrik ederim cücüşüm. maşallah

geliyorum peşinden koşa koşa :))

canım sen eşine kulak verme, gayet iyi bir yolda gidiyorsun. midende hassaslık varsa yediğin bir şeyde yanmış yağ olabilir. ya da çok ekşi yemişsen de olabilir. geçmiş olsun.

cetvelime bakacak olursam tammmmm yolu yarılamışım
bardağın ne tarafından baktığınla alakalı tabii, en az bir bu kadar daha yolum var ama
eğer bu hızla gidecek olursam şubat sonu hedefime ulaşabilirim.
hızlanmam lazım, kaçamaklara son vermem lazım.
...

aynurcum tebrik ederim seni kocamannn... çok güzel vermişsin maşallah.. devamı da gelicek inanıyorum
...

selamun aleyküm kızlaaaaarrr herkese hayırlı cumalar:87:. ben kilo bildirimi yapamıyorum çünkü çizelgemi yapmadan önce komşudan almış olduğumuz tartıyla tarılmıştım evde tartımız yok bugün gidip kendime en dijitalinden biir tartı alacağıııımm :111::111::111:ve akşam kilomu ölçüp 2 hafta sonra bende bildirimde bulunacağıımm

bu arada dün akşam yatmadan öncede 15dk lık leslie yaptım ve toplamda 1 saat oldu
bugün sabah 6.30 da minik kuzumun gülümseme ve agulama aşkı şevkiyle uyandım uyanmışkende kahvaltımı yaptım ve 45dklık leslie mi de yaptım.şimdilik herşey güzel gidiyor çok şükür bakalım bir de kilolar uçsun da rahatlıcaaaamm

maşallah canım darısı hepimize inşallaaaahhh

ceco bu arada seni de tebrik ederim spor salonu işi olmuş galiba eski sayfalarda okudum. hadi hayırlısı eşinle de anlaşmışsınız çocukların bakımı ve gidiş geliş konusnda. artık sen de azimle vereceksin patır patır inşallah :)
..

canım çok geçmiş olsun. orda sistem nasıl bilmiyorum ama antibiyotiği kullanmaya kendin karar vermesen keşke. bir doktora götürmen daha iyi olur sanki. akciğerler önemli canım, korkutmak istemem ama geçmezse sen de gösterecekmişsin zaten doktora.

toksincim geçmiş olsun canım kızına hastaneye gerek kalmadan geçer inşallah
balık güzel fikir nursenacım bol salatayla süper gider canım da istiyor ama benim kızlar yemiyor malesef küçükken hamsiyi çok severlerdi benimkiler de

beyzayı görüyorum altta sanki
kaç gündür mutluyla beyza aklımdaydınız hiç haber vermiyorlar hiç gelmiyorlar diye düşünüyordum beyza gelmiş inşallah mutlu da gelir
diyet için olmasa da gözler arıyor sizleri uğrayın ara sıra

Günaydın topiğimin fıstık adayları :122: :122: :122: :122:

Öncelikle bildirim faslını atlatayım
Maalesef kilom hala aynı yani 111.9 Kg
İnşallah bu son sabit bildirimim olur çünkü gerçekten öööö geldi yaw

Bu arada hepinize hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenleri sizlere hayırlı kılıp en kısa zamanda önünüze çıkarsın....Aminnnnnnnnnnnnnnn

Sen ne yaptın bebeeeemmm
Valla helal olsun sana Demekki ben bir yerde hata yapıyordum ki bukadar etkisini göremedim Dukan amcamın Neyse Dukan amcam birimizi bile zayıflatsa onun için dua ederiz

YOk yok sen böyle devam edersen 70in altını bile görürsün İnşallah tabiki
Mübarek cuma günü dua edin banada şu lanet kilolardan kurtulmaya başlıyayım artık :122: :122: :122:

Canım çok geçmiş olsun
Umarım prenses şu anda daha iyidir İnşallah RAbbim gönlünüze göre verir ve çok uzun süre hastanede kalmak zorunda kalmazsınız Dualarımız sizinle...

günaydın herkese
zukunftun kilo bildirimi
yenacım gecen cuma 110,5 dum
bu hafta:109
giden:1,5 (2 haftalıkmı yazcaz toksin öle yapmıs bilemedim ben simdi öyleyse 3 kilo)
ruh hali: zukunft cok mutlu
asucum sporum sadece 60 dakika
kilo veren herkese kocaman öpücük

Son düzenleme:
selamun aleyküm..

herkese hayırlı bereketli cumalar...

enerjisi yüksek topiğimizin
bende okuyorum sizi ama yazmaya gelince fazlada vaktim yok yeni bir sisteme geçiş yapıyoruz onu öğrenmekle meşgulum

Cecom spora başlamana öyle seviniyorum ki..bende devam etmiş olsaydım şuan 80 lerde olurdum ama tembelim ve iş hayatıyla yürütemiyorum.1 gün gitsem 2 gün gidemiyorum insanın içinde olacak...yeni cicilerinde hayırlı olsun.o kendini bilmez şekilci insanlara haddini bildirmeye az kaldı inşallah. ama ilk ay kilo veremezsen üzülme bende öyle olmuştu...sonrasında tıkır tıkır gidecek...başarı hikayenide paylaşacaksın inşallah..

Toksin canım kızına çok geçmiş olsun inşallah önemli birşey değildir Allah kolaylık ve şifa versin tüm hastalarımıza...

Hürremciğim sanada geçmiş olsun boğaz ağrısı zor kış geldimi bende de aynı dert var malesef...

Dafi abla bende 90 kg olduğumda frambuazlı pasta yiyeceğim belki yılbaşında olabilir...

Aynur aldı gitti başını maşallah o zayıfladıkça ben de dukanı okuyorum ama yokya ben kalıplara bağlı kalamıyorum düzensiz bir yaşamım var her akşam evde bile olmaıyorum yemekte..yapamam ki..haftabaşı 97 98 kg ları bile gördüm kabızlık problemimde var az biraz resmen patlayacak gibi hissediyordum kendimi bugün daha iyiyim hamd olsun.sabah ilk iş ılık su ile 1 tk kaşığı kestane balı yemek o biraz işe yaradı... rengim bembeyaz onun içinde ara öğünde siyah çekirdekli üzüm yiyorum çayla beraber...

kızlar bu arada yeni eltimle fena değiliz uyum sağladı bana yakın davranıyor herkesten daha çok.ben ona başta dedim bana 1 gelene 10 adım atarım diye..inşallah hep iyi gider millet araya fitne sokmazsa...

kilom 95,8 bu arada...

hepinizi öpüyorum

Gunaydin kizlar hayirli cumalar.. Hemen bildirimimi yapaym iki hafta once 105 bu gun yine 105 ne almisim ne vermisim bu bayram cok yedim ama yinede ayni kalmayi basarmisim spor yok..

cok gecmiş olsun canım benim
atesi falan varsa bogazıda acıyosa antibiiyotik ver bence cunku her gereksiz verdigin antibiyotik karacigeri ve böbregini yorar.sanırım hasta olan kızın dimi buyuk bide bebem cocuklar buyurkende organları agrır onuda dikkate al ok.ay ne cok fikir verdim gelip kafama 2 dene cakabilirsin
kendin ab vermeni anlıyorum cunku burdakiler cok garip. arkadas ölüyo atesten adam bişey olmaz bol sıvı al dedi kızın kusması 3 gun durmadıgı halde, en sonunda ben trden anitbiyotik getirmiştim onu başladı kendine öyle geldi ben hiçö begenmedim buranın doktorlarını hiç hatta almancam olsa kavga etcektim delimi ne ekim testi yapmadan gerek yok halleder bunyen diyo

ne güzel çoğumuz kilo vermişiz... bu arada benim spor çok vasat, 30 dk sadece..

ya arada oğluşumla yürüyüşe çıkıyoruz ama o tempolu falan olmadığı için onu spordan saymıyorum.. Rabbim yardımcımız ola..

anam bu ne rakipdasım napıyon sen neyse bu hafta ikimizde eksilerdeyiz:118: yoksa hemen gidip kosmaya baslıyodum sana inat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…