Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

maşallah canım artık arkandan koşturacağız biz
hayırlı cumalar hepimize,
neyse açıldı topik.saat 6'dan beri açılmasını bekledim.
Yenacığım kilo bildirimim..
95.2 ile aranızda başım dik alnım ak aylar sonra da olsa..
hepinize bol eksiler..

ablacığım seni de tebrik ederim

hayırlı cumalar güzel bildirimlerle açılmış topiğimiz bugün ben hiç ses etmeyim en iyisi
herşey gönlümüzce hakkımızda hayırlısı neyse öyle olsun inşallah

kızlar çok şukur 91.3 ten 90.4 u gordum :) kaç haftadır sıkılmıştım aynı kıloda olmaktan....

150 dk da spor var ama onun bıldırımını kıme yapıyorduk ....

kızlar dün dr gitmiştim kan vermek için dr 6 tüp vermişti hepsini yaptırdım bugün sonuç almaya gidicektim çantama baktım tüpün tekini unutmuşum vermeyi akılsız kafam bu sabah yine aç karnına gidip kanımı vericem ,zaten hemşire kolumu morarttı

nursena napsak da yarın bildirimden kaçsak acaba hangi deliğe girsek
sorma geç gördümm sızmışım pc başında adam gece görevden gelmiş sizler için kumalarım diyo benden daha çok zaman ayırıyosun tomikmi mopikmi neyse diye takılıyo
sabahta onuda tartıya çıkardımm gel bildirim günü diyeee adam işe geç kalacam diye yüz vermedi yalan benden fazla çıkınca dalga geçecem ya ondan hehe yaşasın kötülük 10 yıldır ben fazlaydım tartıda bi 10 yılda o fazla olsunda az dalga geçelimm

konuyu nası dağıtım ammaaaaaaaa
kapışalımmıı Asuuuuu&Nursenaa
kapışkannnn aynurrrrrrrrrr kapışalım b hafta diyecedim alltta verdiğin kiloyu görünce vaz geçtimm anam 2 çocunan yetişemem senin hızına bacımmmmmmm sen kendi sikletinde bi öğretmen bacı bullllll
biz 2 kız anası ağır ağır ilerleyen bildirim öncesi 1 pideyi yuvarlayan asu hanımla yavaştan geliyoruz arkandan

kaplumbağa misali
çok yavaş ilerliyon sen başaramazsın diyenlere olsun uğrunda yoluna ölürüm demiş
hurma ye hurma hemen kesio hacdan gelen hurmalardan

ne güzel inmiştim pazartesi tartıldığımda 83 buçuk çıkmıştım şoklardaydım allaha şükür anca 82 ye inebildim ayyy bu hafta acayip bunalımdaydım azim etsemde 70 leri bi görsem ne güzel olcekkkk hayırlısı bakalım

Son düzenleme:

ah ah bu seksenler bizi ne çok sevdiyse yetmişlerde o kadar sevmedi malesef canım ama sevdirmesini bileceğiz başka türlü olmaz
haftaya eksilerle bildirim yaparız inşallah benim ilk hedef senin kilon 82 hadi hayırlısı

bende düz 80 olsm süper olur
ayıptır sölemesii küsüratı sevmem:))))

o pidelerin acısını çıkarcam sen günde bile yemedin akşam akşam otur pide ye hemde 1 tane hiç asuca bir hareket olmamışş

neyse sağlık nolsun haftaya bom geliyoruzz
artık senle benim verdiğimiz kilolar toplamıyla kapışkan aynur la anca başederizzzz kadın maşşallah bir bir de varmiyo 3 er 3 er hey maşşallahh:118::118::118::118::118::118::118::118:

sen 80 ol da bir haftada 2verebilecekmisin ben yavaştan sağlamdan gelirim peşinden
pideyi saat 5civarı yedim yatarken çok acıkmıştım bir kahve içtim canım
hemi de yeni yeğenim gelmiş ilk kez teyzesine onun şerefine yedim yemesemiydim sanki

aynurumun maşallahı var irade tavan yapmış durumda tek tabanca olmasının avantajlarını da iyi kullanıyor tiçırımız
bizim evdeki mamalar yok tabii evde göz görmeyince canı da çekmiyor biz sadece göz hakkımızı yiyoruz

aynen evde çocuklar olunca mejburen yapılıyo 1 ini yemesen 1 inde alıyosun göz hakkı

pazara gidicem birazdan taze yeşillik alayım barii balık alayımda kızlar yesin çok seviyolar allahtan hamsi tavasında yapıyorum az yağla hem bana dokunmuyo hemde çocuklar seviyo bu ara çok tüketelim imkan varken

herkeze kolay gelsin yasin imi okuyunda gideyim yoksa pazardı yerleştirmekti derken geç oluyo öpüldünüz

herkese günaydın..

2 hafta önce 90.2
şimdi 88.6 ... fena değil... galiba önceki 2 haftada verdiğim 6 kiloyu dengeledim..

emziren anneler için diyetisyenim; emzirdiğin için daha rahat kilo verirsin, su tüketimini ne kadar çok yaparsan sütün o kadar çok olur, bir de meyve aralarında kuru incir ve hurma da sütü artırır, zaten bebeğin 10 aylık emmeyi ara öğün olarak yapıyor, demişti...

ben galiba bu haftada giremiyorum listeye ( bakalım haftaya ne olacak.. aynur tebrik ediyorum arkadaşım.. kapışalım dedim ama galiba ben sana yetişemem.. ama vazgeçmek yokkk

bu arada midem çok ağrıyor, sabah da eşimle kapıştık bu yüzden, çok azalttın emziriyorsun bir de sabaha kadar bırakmıyo çocuk seni tabi süt mü var da emzin doysun, miden de ağrır her yerin de.. hele zayıflayacam diye kendine bir hastalığı musallat et o zaman görürsün kavgayı.. (tabi bu cümleleri okurken efektli okumanız lazım :))

anlatamıyorum adama sütün olduğunu.. o neyse de midem neden ağrıyor yaaa ((

slm kizlarrr
kilom 77.2kg
ancak yedigim 4 baklavayi erittim birde kirmizi kartliyim ya kafaya pek takmiyorum he dunde kardesim oturmaya geldi cekirdek yediler abo bende anlamadan baslamissim guzel guzel yedim auda turmus olabilir bahane bol
morelim cok bozuk buyuk kiz cigerim aciyor diyor uyaninca oksijenli antibiotik vercem wger gecmedi derse hastaneye gitmemiz gerekcek graza gitsek ufaklik annesini ariyor burda buyuk kiza serum icin igne bagliyorlar delik desik ediyorlar
aslinda kalp atislari normel oksijenide 98felan neden cigeri aviyor anlamadim rabbim hayirlisini versin neresoyse grazsa yada burdaki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…