- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
maşallah canım artık arkandan koşturacağız bizGünaydın fıstıklarr , hayırlı cumalar , herkes için güzel , bol - li bir bildirim günü olsun inşAllahh
okula gitmeden yazayım dedim , çünkü okul çıkışı hastaneye bi arkadaşımı ziyarete gidecem
2. HAFTA ÖNCE : 83.4
BU HAFTA : 80.6
GİDEN : 2.8 :118::118::118:
bugünümüzede şükür Ya Rabbiimm
hayırlı cumalar hepimize,
neyse açıldı topik.saat 6'dan beri açılmasını bekledim.
Yenacığım kilo bildirimim..
95.2 ile aranızda başım dik alnım ak aylar sonra da olsa..
hepinize bol eksiler..
sorma geç gördümm sızmışım pc başında adam gece görevden gelmiş sizler için kumalarım diyo benden daha çok zaman ayırıyosun tomikmi mopikmi neyse diye takılıyonursena napsak da yarın bildirimden kaçsak acaba hangi deliğe girsek
kapışkannnn aynurrrrrrrrrr kapışalım b hafta diyecedim alltta verdiğin kiloyu görünce vaz geçtimm anam 2 çocunan yetişemem senin hızına bacımmmmmmm sen kendi sikletinde bi öğretmen bacı bullllllkapışalımmıı Asuuuuu&Nursenaa
hurma ye hurma hemen kesio hacdan gelen hurmalardankızlaarr yaa iki gündür canım inanılmaz tatlı istiyor
gözümün önünden çeşit çeşit tatlılar geçiyor.. kalkıp bir nar yiyorum kesmiyor..evde süt vardı kalkıp tarçınlı süt içeyim dedim sütünde tarihi geçmiş.. kendime söz verdim 85 e bir insem çekirgeye sakızlı muhallebi yemeye gidicem birde umut un kudretullah ını yapıcam ama 85 e kadar sabıııırrrrr
emziriyosanız emziren anneler için diyetler var nette onada bakabilirsiniztatlım hoşgeldın. masallah 2 bebekte 97 olmuşun. ben ılk bebekte 97 oldum... hayırlısı ıle topıkımıze katıl. sende bızımle bırlıkte ol.
ı
Canim hosbulduk. Ben de yediklerimi yazarsam cok denir diye cekiniyorum. Ama ben boyle zayifliyorum.metabolizmami yavaslatmak istemiyorum. Hatta gece yatarken acliktan karnim gurulduyor. 1800 kalori civari aliyorum. Kalori hesabi bana daha iyi oluyor. Dukan yada diyet listeleri bana uygun olmuyor. Duzenli yazmaya baslicam. Hatta simdi basliyim.dunkuler
Sabah bir bardak sut
Oglen tavuklu sebzeli yemek,ezogelin corba,keskul
Ara bir dilim ekmek,biraz peynir
Aksam kiymali karnibahar,sarimsakli yogurtlu patates kizartmasi,2 dilim ekmek
Bir elma, sonra yine aciktigim icin bir dilim ekmek ve kavurma. Ve hala acim. 1900 civari kalori. Evet bunlari 60 li kilolarda yeseydim zayiflayamazdim ama demekki kilo da onemli.
wwwwwwwwwwwwwwaaaaaaaaaaaaaşşşşşşşşşşşşşşşş maşşallahhhhhhhhhhh aynuuurrrrr cücücşü ne deyimmmmmmmmmmm daha kaptın sen bu işiGünaydın fıstıklarr , hayırlı cumalar , herkes için güzel , bol - li bir bildirim günü olsun inşAllahh
okula gitmeden yazayım dedim , çünkü okul çıkışı hastaneye bi arkadaşımı ziyarete gidecem
2. HAFTA ÖNCE : 83.4
BU HAFTA : 80.6
GİDEN : 2.8 :118::118::118:
bugünümüzede şükür Ya Rabbiimm
aleyküm selam herkeze hayırlı cumalar
sorma geç gördümm sızmışım pc başında adam gece görevden gelmiş sizler için kumalarım diyo benden daha çok zaman ayırıyosun tomikmi mopikmi neyse diye takılıyo
sabahta onuda tartıya çıkardımm gel bildirim günü diyeee adam işe geç kalacam diye yüz vermedi yalan benden fazla çıkınca dalga geçecem ya ondan hehe yaşasın kötülük 10 yıldır ben fazlaydım tartıda bi 10 yılda o fazla olsunda az dalga geçelimm
konuyu nası dağıtım ammaaaaaaaa
kapışkannnn aynurrrrrrrrrr kapışalım b hafta diyecedim alltta verdiğin kiloyu görünce vaz geçtimm anam 2 çocunan yetişemem senin hızına bacımmmmmmm sen kendi sikletinde bi öğretmen bacı bullllll
biz 2 kız anası ağır ağır ilerleyen bildirim öncesi 1 pideyi yuvarlayan asu hanımla yavaştan geliyoruz arkandan
kaplumbağa misali
çok yavaş ilerliyon sen başaramazsın diyenlere olsun uğrunda yoluna ölürüm demiş
hurma ye hurma hemen kesio hacdan gelen hurmalardan
emziriyosanız emziren anneler için diyetler var nette onada bakabilirsiniz
wwwwwwwwwwwwwwaaaaaaaaaaaaaşşşşşşşşşşşşşşşş maşşallahhhhhhhhhhh aynuuurrrrr cücücşü ne deyimmmmmmmmmmm daha kaptın sen bu işi
aleyküm selam herkeze hayırlı cumalar
hayırlı cumalar canım sana da
durumumuzu çok iyi özetlemişsin yavaş yavaş kovalarız biz aynuru arkadan başedemeyiz biz o dukancıyla
aynen dediğin gibi başaramazsak da yolunda ölürüz ama pes etmeyiz
(biz 2 kız anası ağır ağır ilerleyen bildirim öncesi 1 pideyi yuvarlayan asu hanımla yavaştan geliyoruz arkandan)bu cümlen bitirdi beni yalnız:)
ne güzel inmiştim pazartesi tartıldığımda 93 buçuk çıkmıştım şoklardaydım allaha şükür anca 82 ye inebildim ayyy bu hafta acayip bunalımdaydım azim etsemde 70 leri bi görsem ne güzel olcekkkk hayırlısı bakalım
emziriyosanız emziren anneler için diyetler var nette onada bakabilirsiniz
Yok emzirmiyorum malesef. Emzirirken diyet yapmadım. zaten sutum nazlıydı.
ah ah bu seksenler bizi ne çok sevdiyse yetmişlerde o kadar sevmedi malesef canım ama sevdirmesini bileceğiz başka türlü olmaz
haftaya eksilerle bildirim yaparız inşallah benim ilk hedef senin kilon 82 hadi hayırlısı
bende düz 80 olsm süper olur
ayıptır sölemesii küsüratı sevmem:))))
o pidelerin acısını çıkarcam sen günde bile yemedin akşam akşam otur pide ye hemde 1 tane hiç asuca bir hareket olmamışş
neyse sağlık nolsun haftaya bom geliyoruzz
artık senle benim verdiğimiz kilolar toplamıyla kapışkan aynur la anca başederizzzz kadın maşşallah bir bir de varmiyo 3 er 3 er hey maşşallahh:118::118::118::118::118::118::118::118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?