Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Banuşum sıkma canını bebeem , herşey güzel olacak inşAllahh

ahh o öküzlerr aahhh , yok hayır yani bizim kilomuzun derdi neden milleti geriyor anlamadımkiii

ben kaçayım yavrılar , uyanmama 5.5 saat kaldı , yarın hepimiz için güzel bi gün olsun ,öperim hepinizi , iyi gecelleeerrr

kızlaarr yaa iki gündür canım inanılmaz tatlı istiyor
gözümün önünden çeşit çeşit tatlılar geçiyor.. kalkıp bir nar yiyorum kesmiyor..evde süt vardı kalkıp tarçınlı süt içeyim dedim sütünde tarihi geçmiş.. kendime söz verdim 85 e bir insem çekirgeye sakızlı muhallebi yemeye gidicem birde umut un kudretullah ını yapıcam ama 85 e kadar sabıııırrrrr

İyi geceler hanimlar uyumadan once girip bildirimimi yapayim dedim, yarin oglene kadar giremezsem diye. Hmm seyyy off 94.2 vasat ah su ayagim bi iyilessin 1 haftada vericem o aldigim kiloyu and ictim:)) neyse canim ypcqk bisey yok oturup aglamanin bana faydasi yok dimi . Yarinki sonuclari feci merak ediyorum insallah kilo alan olmamistir olsa da benim gibi yapin takmayin amaaan bunu da veririz nolcak diyin cok guzel oluyo:)) hepinize iyi geceler tatli ruyalar diliyorum...

Günaydın fıstıklarr , hayırlı cumalar , herkes için güzel , bol - li bir bildirim günü olsun inşAllahh

okula gitmeden yazayım dedim , çünkü okul çıkışı hastaneye bi arkadaşımı ziyarete gidecem

2. HAFTA ÖNCE : 83.4

BU HAFTA : 80.6

GİDEN : 2.8 :118::118::118:

bugünümüzede şükür Ya Rabbiimm

Son düzenleme:
hayırlı cumalar hepimize,
neyse açıldı topik.saat 6'dan beri açılmasını bekledim.
Yenacığım kilo bildirimim..
95.2 ile aranızda başım dik alnım ak aylar sonra da olsa..
hepinize bol eksiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…