İnşallah canım okadar çok istiyorum ki zayıflamayı
Aslında bende spor olunca üşeniyorum genelde ama şimdi hem üye olunca mecbur gidiceğim hemde her defasında spordan sonra havuzla rahatlamayı hayal ettikce bir an önce başlamak istiyorum
Sende biliyorsun ben 1 seneden fazladır çabalıyorum ve geldiğim nokta pek hoşuma gitmiyor acıkcasıBenden sonra topiğe gelenler bana kaç tur bindirdi artık patır patırmı gider kilolar çatır çatırmı bilmiyorum ama gitsinler artık.
Gerçekten bel ağrısı çekmeden saatlerce yürümeyi özledim, beğendiğm kıyafeti almasamda denemeyi özledimtabi en önemliside sağlıklı olmayı özledim. Bırak bayırdada oturuyorum kışın evden çıkamıyorum doğru dürüst düşerde bir yerimi kırarsam ya kaynamazsa diye. Hanı kırıldığına yanmıyacağımda kaynamazsa diye yanacağım o derece yani.
Ne kadar insanın öz güveni yüksekte olsa toplum içine girdiğinde bakışlar insanı rahatsız ediyor. Hele bir keresinde eşimin arkadaşlarından birinin abisi ( o güne kadar çok efendi derdim ) oynarken beni elimden tutup çekti hadi kalk gibilerinden. Şaşırdım başta sonuçta hiç samimiyetimiz yoktu sadece bir yerde görünce abi nasılsın derdim yada selam verirdim. Belki anlatmışımdır ama adam beni kendine doğru çekip kulağıma yenge valla yakında seni siyahlarda kurtaramıyacak haa demişti öküz
İnan o gün okadar kötü oldum kiben saftirik birde eşimle ilgili muzip birşey söyleyecek sanıyordum hani bak şimdi kesin oda kalkar oynamaya kıskançlığından gibisine ama resmen dondum o an sadece baktım ve yerime oturdum
Eşim tabi bir durum olduğunu anladı ve sorduğu an ben düğün salonunda kimseyi umursamadan ağlamaya başladım ve millet anlamasın diye eşimin omzuna gömüldüm
O gün ona bir tokat patlatmadığıma hala sinir oluyorum yada lafı geri sokmadığımaki o güne kadar adama çok acıyordum çünkü manken gibi süper bir fiziğe sahip bir eşi vardı ve adamı resmen aldatmıştıda o yüzden ayrılmışlardı :26: hani sonuçta insanın yüreği güzel olmadıktan sonra fiziği güzel olsa ne yazar. Hatta eşime bile kızdım o gece nasıl kalkıp hesap sormaz diye. İnan o an sırf onun canını yakmak için keşke senin karın fıstık gibiydide ne oldu deseymişim diye düşünmüştüm ama ben okadar acımasız ve karaktersiz olamam.
Şimdi hep diyorum içimden zayıfladığım anda ilk fırsatta ona o lafını yedireceğimbak kilolar veriliyormuş ama bazı şeyler yok edilemiyor diye mesela senin karaktersizliğin demezsem banada banu demesinler
bence 1. sensin şimdiden, her konuda olduğu gibi
benim uykum geldi, hepinize iyi geceler kızlar. yarın görüşürüz.
yes , I am the number one , 1. deliyim dimii , onu kastediyon dimiiiii
evet şekerim
Aynurum iyi geceler, seni seviyorum cücüş.
nursena napsak da yarın bildirimden kaçsak acaba hangi deliğe girsek
bulaşma bana morelmen eksilerdeyim
bulaşacam sana , sen böyle saldığın dsürece bulaşacam Asuuuu
moral olarak değil kuşum , kilo olarak eksilerde olman lazımm
değilmi kilo olarak ekside olmamız gerekiyor
sağol kuzum şu an beynimi hazırlıyorum merak etme sen
ben kaçayım yavrılar , uyanmama 5.5 saat kaldı , yarın hepimiz için güzel bi gün olsun ,öperim hepinizi , iyi gecelleeerrr
tatlım hoşgeldın. masallah 2 bebekte 97 olmuşun. ben ılk bebekte 97 oldum... hayırlısı ıle topıkımıze katıl. sende bızımle bırlıkte ol.
ı
Canim hosbulduk. Ben de yediklerimi yazarsam cok denir diye cekiniyorum. Ama ben boyle zayifliyorum.metabolizmami yavaslatmak istemiyorum. Hatta gece yatarken acliktan karnim gurulduyor. 1800 kalori civari aliyorum. Kalori hesabi bana daha iyi oluyor. Dukan yada diyet listeleri bana uygun olmuyor. Duzenli yazmaya baslicam. Hatta simdi basliyim.dunkuler
Sabah bir bardak sut
Oglen tavuklu sebzeli yemek,ezogelin corba,keskul
Ara bir dilim ekmek,biraz peynir
Aksam kiymali karnibahar,sarimsakli yogurtlu patates kizartmasi,2 dilim ekmek
Bir elma, sonra yine aciktigim icin bir dilim ekmek ve kavurma. Ve hala acim. 1900 civari kalori. Evet bunlari 60 li kilolarda yeseydim zayiflayamazdim ama demekki kilo da onemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?