selam kızlar 105 kg ile aranızdayım... boyum 166..tickerda da gördüğünüz gibi bebeğimin daha kırkı bile çıkmadı.. emziriyorum..ben nasıl veririm bu kiloları?aranızda var mı böyle?bu arada hamile kalmadan önceki kilom 100. yani bunlar doğum kilosu değil..hedefim 60 ama tabiki ilk hedefim 90 olmalı..acelem yok..1-2 yılda verebilirim dimi? sağlıklı olmasını istiyorum..sütüm azalmasın..ama zayıflayım da..
İnşallah canım okadar çok istiyorum ki zayıflamayı
Aslında bende spor olunca üşeniyorum genelde ama şimdi hem üye olunca mecbur gidiceğim hemde her defasında spordan sonra havuzla rahatlamayı hayal ettikce bir an önce başlamak istiyorum
Sende biliyorsun ben 1 seneden fazladır çabalıyorum ve geldiğim nokta pek hoşuma gitmiyor acıkcasıBenden sonra topiğe gelenler bana kaç tur bindirdi artık patır patırmı gider kilolar çatır çatırmı bilmiyorum ama gitsinler artık.
Gerçekten bel ağrısı çekmeden saatlerce yürümeyi özledim, beğendiğm kıyafeti almasamda denemeyi özledimtabi en önemliside sağlıklı olmayı özledim. Bırak bayırdada oturuyorum kışın evden çıkamıyorum doğru dürüst düşerde bir yerimi kırarsam ya kaynamazsa diye. Hanı kırıldığına yanmıyacağımda kaynamazsa diye yanacağım o derece yani.
Ne kadar insanın öz güveni yüksekte olsa toplum içine girdiğinde bakışlar insanı rahatsız ediyor. Hele bir keresinde eşimin arkadaşlarından birinin abisi ( o güne kadar çok efendi derdim ) oynarken beni elimden tutup çekti hadi kalk gibilerinden. Şaşırdım başta sonuçta hiç samimiyetimiz yoktu sadece bir yerde görünce abi nasılsın derdim yada selam verirdim. Belki anlatmışımdır ama adam beni kendine doğru çekip kulağıma yenge valla yakında seni siyahlarda kurtaramıyacak haa demişti öküz
İnan o gün okadar kötü oldum kiben saftirik birde eşimle ilgili muzip birşey söyleyecek sanıyordum hani bak şimdi kesin oda kalkar oynamaya kıskançlığından gibisine ama resmen dondum o an sadece baktım ve yerime oturdum
Eşim tabi bir durum olduğunu anladı ve sorduğu an ben düğün salonunda kimseyi umursamadan ağlamaya başladım ve millet anlamasın diye eşimin omzuna gömüldüm
O gün ona bir tokat patlatmadığıma hala sinir oluyorum yada lafı geri sokmadığımaki o güne kadar adama çok acıyordum çünkü manken gibi süper bir fiziğe sahip bir eşi vardı ve adamı resmen aldatmıştıda o yüzden ayrılmışlardı :26: hani sonuçta insanın yüreği güzel olmadıktan sonra fiziği güzel olsa ne yazar. Hatta eşime bile kızdım o gece nasıl kalkıp hesap sormaz diye. İnan o an sırf onun canını yakmak için keşke senin karın fıstık gibiydide ne oldu deseymişim diye düşünmüştüm ama ben okadar acımasız ve karaktersiz olamam.
Şimdi hep diyorum içimden zayıfladığım anda ilk fırsatta ona o lafını yedireceğimbak kilolar veriliyormuş ama bazı şeyler yok edilemiyor diye mesela senin karaktersizliğin demezsem banada banu demesinler
Günaydın topiğimin fıstık adayları :122: :122: :122: :122:
Öncelikle bildirim faslını atlatayım
Maalesef kilom hala aynı yani 111.9 Kg
İnşallah bu son sabit bildirimim olur çünkü gerçekten öööö geldi yaw
Bu arada hepinize hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenleri sizlere hayırlı kılıp en kısa zamanda önünüze çıkarsın....Aminnnnnnnnnnnnnnn
Sen ne yaptın bebeeeemmm
Valla helal olsun sanaDemekki ben bir yerde hata yapıyordum ki bukadar etkisini göremedim Dukan amcamın Neyse Dukan amcam birimizi bile zayıflatsa onun için dua ederiz
YOk yok sen böyle devam edersen 70in altını bile görürsünİnşallah tabiki
Mübarek cuma günü dua edin banadaşu lanet kilolardan kurtulmaya başlıyayım artık :122: :122: :122:
Canım çok geçmiş olsun
Umarım prenses şu anda daha iyidirİnşallah RAbbim gönlünüze göre verir ve çok uzun süre hastanede kalmak zorunda kalmazsınız Dualarımız sizinle...
fadimecim problemin neyse en kısa zamanda düzelir inşaAllah bu kadar spora rağmen neden aldığın çıkar ortayada tedavini olursun canımkızlar dün dr gitmiştim kan vermek için dr 6 tüp vermişti hepsini yaptırdım bugün sonuç almaya gidicektim çantama baktım tüpün tekini unutmuşum vermeyi akılsız kafam bu sabah yine aç karnına gidip kanımı vericem ,zaten hemşire kolumu morarttı
canım tatlı çektiğinde ilk müracatım hurma oluyordu ama hurmalarımı bitirdim çıkıp almam lazımhurma ye hurma hemen kesio hacdan gelen hurmalardan
geçmiş olsun biraz süt iç faydası olur belkibu arada midem çok ağrıyor, sabah da eşimle kapıştık bu yüzden, çok azalttın emziriyorsun bir de sabaha kadar bırakmıyo çocuk seni tabi süt mü var da emzin doysun, miden de ağrır her yerin de.. hele zayıflayacam diye kendine bir hastalığı musallat et o zaman görürsün kavgayı.. (tabi bu cümleleri okurken efektli okumanız lazım :))
anlatamıyorum adama sütün olduğunu.. o neyse de midem neden ağrıyor yaaa((
canım yaa geçmiş olsun kızına. çabucak geçer inşaAllahslm kizlarrr
kilom 77.2kg
ancak yedigim 4 baklavayi erittim birde kirmizi kartliyim ya kafaya pek takmiyorum he dunde kardesim oturmaya geldi cekirdek yediler abo bende anlamadan baslamissim guzel guzel yedim auda turmus olabilir bahane bol
morelim cok bozuk buyuk kiz cigerim aciyor diyor uyaninca oksijenli antibiotik vercem wger gecmedi derse hastaneye gitmemiz gerekcek graza gitsek ufaklik annesini ariyor burda buyuk kiza serum icin igne bagliyorlar delik desik ediyorlar
aslinda kalp atislari normel oksijenide 98felan neden cigeri aviyor anlamadim rabbim hayirlisini versin neresoyse grazsa yada burdaki
ve aleykümselam cecoşum inşaAllah son sabit bildirimin olacak bundan sonra hızla düşüşe geçeceksinGünaydın topiğimin fıstık adayları :122: :122: :122: :122:
Öncelikle bildirim faslını atlatayım
Maalesef kilom hala aynı yani 111.9 Kg
İnşallah bu son sabit bildirimim olur çünkü gerçekten öööö geldi yaw
Bu arada hepinize hayırlı cumalar
Rabbim gönlünüzden geçenleri sizlere hayırlı kılıp en kısa zamanda önünüze çıkarsın....Aminnnnnnnnnnnnnnn
Sen ne yaptın bebeeeemmm
Valla helal olsun sanaDemekki ben bir yerde hata yapıyordum ki bukadar etkisini göremedim Dukan amcamın Neyse Dukan amcam birimizi bile zayıflatsa onun için dua ederiz
YOk yok sen böyle devam edersen 70in altını bile görürsünİnşallah tabiki
Mübarek cuma günü dua edin banadaşu lanet kilolardan kurtulmaya başlıyayım artık :122: :122: :122:
Canım çok geçmiş olsun
Umarım prenses şu anda daha iyidirİnşallah RAbbim gönlünüze göre verir ve çok uzun süre hastanede kalmak zorunda kalmazsınız Dualarımız sizinle...
ve aleyküm selamselamun aleyküm..
herkese hayırlı bereketli cumalar...
Dafi abla bende 90 kg olduğumda frambuazlı pasta yiyeceğim belki yılbaşında olabilir...
aramıza hoş geldin bebişini güle güle büyütselam kızlar 105 kg ile aranızdayım... boyum 166..tickerda da gördüğünüz gibi bebeğimin daha kırkı bile çıkmadı.. emziriyorum..ben nasıl veririm bu kiloları?aranızda var mı böyle?bu arada hamile kalmadan önceki kilom 100. yani bunlar doğum kilosu değil..hedefim 60 ama tabiki ilk hedefim 90 olmalı..acelem yok..1-2 yılda verebilirim dimi? sağlıklı olmasını istiyorum..sütüm azalmasın..ama zayıflayım da..
Umutcum sen çok hassas ve mükemmeliyetçi bir anneymişsin. saydığın şeylerin çoğunu yapmak aklıma gelmezdi (her öğün farklı yemek hazırlamak, ısıtmayı tercih etmemek, ıslak mendil kullanmamak gibi..) :)) şu zamana kadar sorumlu olduğum tek kişi eşim, onun da üzerine haddinden fazla düşüyorum. anne olursam ne hissederim, ne düşünürüm bilmiyorum ama ben de rahat bir anne olmak istiyorum. üzerine titrenilmeyen çocukların daha çabuk hayata adapte olduğuna dair bir düşüncem var. sanırım senin kadar hassas olamam. bu zaten içten gelen bir şey, gelmiyorsa kendini zorlayarak bir süre gösterebilirsin o ilgiyi.
ayrıca çocuk sahibi olmak sanki zorluğu olmayan, çok kolay atlatılan bir süreç gibi yansıtılıyor. gayet net bir şekilde çizmişsin tabloyu. birey daha ön planda bu devirde. açıkçası ben de bebek hasreti çeken biri değilim. rahatımı da bozmaya pek niyetim yoktu :)) ama biyolojik saat harekete geçti sanırım, bu ara daha olumlu bakıyorum. hamile kadınlar çok sevimli görünüyor gözüme, bebekler daha çok ilgimi çekiyor. şu an yaş 29, 30u geçince planalarımıza eklememiz gerekecek bizim de. dediğin gibi bir de bunun 2.si var kısmetse :))
ne önündeki modeli canımın içi, sen bizim yanı başımıza geldin, yetiştin zaten...UMUUUTTT bebeeenn ben sana daha öncede söyledim , sizler biizm önümüzdeki rol modellersiniz , bu kadarını başarmışsınız küçücük bi kısmı kalmış , bence bunu yapan gerisinide yapar kuzumm , hadi sık azcık dişini verme canını
Gramla yemene gerek yok ki canım, listeler gram gram değil ki. Bir ana öğün örneği vereyim sana: 1 kase çorba+2 dilim tb ekmeği+1 kase yoğurt+ salata+ 8 yemek kaşığı sebze yemeği (veya 6 yemek kaşığı bakliyat veya elin büyüklüğünde et-tavuk-balık veya 4 orta boy köfte). Çorbayı içmezsen bir dilim daha ekmek yüyebilirsin, yoğurt yiyemiyorsan salatanı peynirli yersin ya da ayran içersin, 1 dilim ekmek yerine 2 yemek kaşığı kepekli makarna ya da bulgur pilavı yiyebilirsin. Yurtta bunları bulmak zor olduğunda, sıkıştığında şöyle bir ana öğün yapabilirsin: 1 kase çorba+1 adet tost+ salata+ ayran...gramla diyet yapmam cok zor benim yurttayım cunku.sen kaç kasık yedin baslarda sebze yemeklerini ben okonuda cok zorlanıyorum cunku ay cok yedim diye durduruyorum kendimi
Asuman, yokuş aşağı gitmeye başladık canım yaa. Artık yokuş yukarı çıkma zmaanı, daha zor ve meşakkatli ve de yavaş olacak ama tırmanacağız zirveyeaynurcuğumdan utanarak söyliyim bu hafta kilom 83.5 sporum da yok malesef
Çok geçmiş olsun canım. Umarım hastaneye kaldırmaya gerek kalmaz, bugün biraz daha iyi galiba? Tez zamanda ağrıları geçer, rahata kavuşur dilerim.slm kizlarrr
kilom 77.2kg
ancak yedigim 4 baklavayi erittim birde kirmizi kartliyim ya kafaya pek takmiyorum he dunde kardesim oturmaya geldi cekirdek yediler abo bende anlamadan baslamissim guzel guzel yedim auda turmus olabilir bahane bol
morelim cok bozuk buyuk kiz cigerim aciyor diyor uyaninca oksijenli antibiotik vercem wger gecmedi derse hastaneye gitmemiz gerekcek graza gitsek ufaklik annesini ariyor burda buyuk kiza serum icin igne bagliyorlar delik desik ediyorlar
aslinda kalp atislari normel oksijenide 98felan neden cigeri aviyor anlamadim rabbim hayirlisini versin neresoyse grazsa yada burdaki
Canım sana tavsiyem sen dukan yapma, neden dersen senin yolun uzun ve tek tip beslenme metabolizmanı bozar. Aynurun vermesi gereken kilo çok fazla değil, ben bunu diyetisyenime sormuştum, asla önerilmiyor
Ama sana başka bir tavsiyem var. Haftanın ilk 3 günü protein diyeti yapabilirsin. Diğer günlerse protein+sebze yaparsan birden gidecek kilon. Bunu bana diyetisyenim kilo veremediğimde veriyordu
Eğer uygulamak istersen yazayım sana
Haftanın ilk 3 günü Sabah 1 dilim ekmek, 2 dilim neyaz peynir, 3 zeytin, yeşillik
Ara: 1 porsiyon meyve, 1 bardak süt
Öğlen 1 tatlı kaşığı yağ ile sınırsız salata, yanına 3 baget veya 1 but veya 4yk tavuk sote veya 1 orta boy balık veya 4 köfte
Ara: 1/2 paket dşyet bisküvi, 1 porsiyon meyve
akşam öğlenin aynısı
Ara: 10 fındık, 2 kuru kayısı
Haftanın diğer günleri de öğlen yediğinin aynısı ama yanına 1 dilim ekmek
Akşam da et yerine sebze(8 kasık) , salata yerne yogurt ve 1 dilim ekmek
Ara öğünler aynı
Bunu bir dene, 1 ay yap eger kilo veremezsen benden hesap sor
Valla ceco dener mi bilmiyorum ama ben kesinlikle denicem cok hosuma gitti protein+sebze diyeti, be de taaa yillar once gittigim diyetisyenin verdigi diyeti hairlamaya calisyordum sayende buldum valla buna cok benziyodu:) cidden kilo vermistim 1 ayda 7 kilo kadar. Sonra ablamin dugun hazirliklari vs olmustu boslamistim gene aldim kilolari o zamanlar 98le baslamistim bu sene 114le basladim hey gidi, keske kafam bassaymis da birakmasaymisim salaklik etmisim, belki suan 70 kio civari olacaktim debelenmicektim diyet spor diye diye. Cahillik iste. Bugungecti artik ama yarin cidden buna basliyorum, taktim yeni yila 80li kilolarda giricem
Canım bunu hızlandırmak için verdi diyetisyen. 3 gün mutlaka aynısına uy ama. Bir de kilo verirsen haftada 1 sütlü tatlı da bonus
slm kzlar eskisi kadar uğrayamıyorum artık sürekli yatıyorum bi tembellik anlatamam
kiloooooo:87aynıyım şükürr
3. ayımıza girdik sonradan coşmazsam eğer ilk 3ayı dr. dediği gibi 1 kgmla bitirecem inşallah
sizlere bakıyorum maşallah çok ii gidiyosunuz AYNURCUUMM(dukan amacasıyla birlikte)
halay başını aldıki kimseye vermeye niyeti yok
MERYY EBRU nerelerde canım yaa:26::26:
selam kızlar 105 kg ile aranızdayım... boyum 166..tickerda da gördüğünüz gibi bebeğimin daha kırkı bile çıkmadı.. emziriyorum..ben nasıl veririm bu kiloları?aranızda var mı böyle?bu arada hamile kalmadan önceki kilom 100. yani bunlar doğum kilosu değil..hedefim 60 ama tabiki ilk hedefim 90 olmalı..acelem yok..1-2 yılda verebilirim dimi? sağlıklı olmasını istiyorum..sütüm azalmasın..ama zayıflayım da..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?