Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlaaarr kilo bildirimi yapayımda gideyim tarhanamın başına geçmişi sonra okuruumm

kilo : 88. 1
spor yok

selam kızlar 105 kg ile aranızdayım... boyum 166..tickerda da gördüğünüz gibi bebeğimin daha kırkı bile çıkmadı.. emziriyorum..ben nasıl veririm bu kiloları?aranızda var mı böyle?bu arada hamile kalmadan önceki kilom 100. yani bunlar doğum kilosu değil..hedefim 60 ama tabiki ilk hedefim 90 olmalı..acelem yok..1-2 yılda verebilirim dimi? sağlıklı olmasını istiyorum..sütüm azalmasın..ama zayıflayım da..

hoşgeldin güle güle büyüt kızını canım
emzirme avantajını kullanarak sana uygun bir diyet yapabilirsin bol su meyve ve sıvı alırsan sütün azalmaz zaten hamurişi tatlı vs bunları yemezsen verirsin zaten bu yiyeceklerin ne sana ne de bebeğe faydası yok sağlıklı beslendikten sonra hem kilo verip hem de bebeğini emzirebilirsin

Merhaba Arkadaşlar,

Sabah dışarıdaydım, inşallah gecikmemişimdir bildirim için...

Kilo : 77
Moral : 0
Spor : Yok

Şimdi geçmişe bakayım, umarım diğer bildirimler benimkinden güzeldir...

kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin tskler su an antibiotigi verdim anne diyor acimiyor makina basinc verince diyor heralde antibiotige alisti vucudu
burdaki hastanedeki dr un ve grazdaki drun haberi var sen kendin ayarla dediler eger cigerden cektigimiz akintilar beyazsa kiz kendini iyi hissettimi birak eger yesillesmeye baslayinca basla dedi benim kizin bogazinda kanulle var oksijenle kanulleye takIp okjiceni actimmi direk cigere gidiyor ilac yutarak ictigi ilaclar cigerindeki mikroplara fayda etmiyor bundan cok memnunuz kizimda memnun
gece cok fena oldum uyuyordum kiz uyandirdi anne cigerim aciyor dedi agri kesici verdim rahatladi uyudu ben uyuyamadim degerleri cok guzeldi neden acidi acaba ciger hepdenmi iflas etti felan diye dusundum o zamanda okjiceni 98 olmazdi aman iste mideme nasil desem aci agri girdi baya uyumadim ara sira kalkip kizima baktim degerlerinw allahima cok sukur su an iyi dürum yaptim yufkadan yumurtali yiyor cani istemis

Terbiyesiz adam yaa. Çok sinirlendim şimdi. İnsanlar ne sıfatla böyle yorumlar yapma yetisi buluyo kendinde. Keşke deseydin ben kiloluyum ama senden sağlıklıyım diye. Kilo evet sağlık açısından risk ama sen sağlıklı besleniyosun,kimse kimseye bu şekilde konuşma hakkına sahip değil

Ben listede yokum ama ben de tartıldım kızlar. 76.5 cıktımç. Eee malatya, bozcaada, bayram tatili derken 500 gram gene iyidir. Pazartesi 77 cıkmıştım ama şişlik vardı. Kendime ufak hedefler koydum, ilk hedefim 75. Eşim de diyetisyene başladı bakalım verebilecekmi

Canım sana tavsiyem sen dukan yapma, neden dersen senin yolun uzun ve tek tip beslenme metabolizmanı bozar. Aynurun vermesi gereken kilo çok fazla değil, ben bunu diyetisyenime sormuştum, asla önerilmiyor

Ama sana başka bir tavsiyem var. Haftanın ilk 3 günü protein diyeti yapabilirsin. Diğer günlerse protein+sebze yaparsan birden gidecek kilon. Bunu bana diyetisyenim kilo veremediğimde veriyordu

Eğer uygulamak istersen yazayım sana

Haftanın ilk 3 günü Sabah 1 dilim ekmek, 2 dilim neyaz peynir, 3 zeytin, yeşillik

Ara: 1 porsiyon meyve, 1 bardak süt

Öğlen 1 tatlı kaşığı yağ ile sınırsız salata, yanına 3 baget veya 1 but veya 4yk tavuk sote veya 1 orta boy balık veya 4 köfte

Ara: 1/2 paket dşyet bisküvi, 1 porsiyon meyve

akşam öğlenin aynısı

Ara: 10 fındık, 2 kuru kayısı

Haftanın diğer günleri de öğlen yediğinin aynısı ama yanına 1 dilim ekmek
Akşam da et yerine sebze(8 kasık) , salata yerne yogurt ve 1 dilim ekmek
Ara öğünler aynı

Bunu bir dene, 1 ay yap eger kilo veremezsen benden hesap sor

merhaba güzeller...
dün makinaya attığım çamaşırları sermee geldim eve. kuruyanları götürücem.
geçen hafta bildirim yapmayı unutmuşum. aslında iyi ki de unutmuşum. 3. bayram 89 kiloyu gördüm.. 4 ayda aldığım kilocuklar 4 günde geri geldi...
o günden beri ekmeği tatlıyı kestim yeniden..

bu gün 87 kiloyum.. yani iki haftada iniş çıkışlara rağmen değişen pek bir şewy yok

spor yaklaşık 150 dakika

motivasyon yükseliş trendinde...

azim 1500

bir iki hafta içinde ben de üst sıralara yükselicem

EYLEMLERİM DEVAM EDECEK:

Sonuçları ne zaman okurum bilemiyorum..
hepinizi şimdiden kutlarım
bu uzun meşakkatli ama sonu güzel yoldsa başarılar....

fadimecim problemin neyse en kısa zamanda düzelir inşaAllah bu kadar spora rağmen neden aldığın çıkar ortayada tedavini olursun canım

hurma ye hurma hemen kesio hacdan gelen hurmalardan
canım tatlı çektiğinde ilk müracatım hurma oluyordu ama hurmalarımı bitirdim çıkıp almam lazım

geçmiş olsun biraz süt iç faydası olur belki

canım yaa geçmiş olsun kızına. çabucak geçer inşaAllah

ve aleykümselam cecoşum inşaAllah son sabit bildirimin olacak bundan sonra hızla düşüşe geçeceksin

selamun aleyküm..

herkese hayırlı bereketli cumalar...

Dafi abla bende 90 kg olduğumda frambuazlı pasta yiyeceğim belki yılbaşında olabilir...
ve aleyküm selam
afiyetle ye canım hemde yılbaşından önce

aramıza hoş geldin bebişini güle güle büyüt

Geçmişi okudum, bu arada aşağıda Beyza'yı görüyorum??? Şişşşşşşt Beyza hanım, Beyza hanım selam vermeden geçmeyeceksin değil mi??? Yemin derim bugün seni aramayı düşünüyordum, az sonra arayacaktım hatta. Bir telefon bekliyorum, o görüşmeyi yapayım hemmen arıyorum.

Esracığım, doktor olan arkadaşım söylemişti, bir tıp hocasının lafıymış bu; "Allah bebeği kadının önce kafasına, sonra kalbine, en son da karnına koyarmış." Gerçekten de önce düşünür zaten insan, olsa mı acaba diye, sonra bebeklere hiç dayanamaz olur, öyle tatlı, öyle sevimli gelir ki gözüne; eh o zaman da son aşama kalıyor geriye :))

Bebek/çocuk büyütürken de, eşimle, ailemle, iş arkadaşlarımla ilişkilerimde de dengeyi bulduğum zaman mutlu olacağıma inanıyorum ben. Her şeyin aşırısı zarar. Bende hafif obsesyon var, bir şey kafama taktığım gibi olacak illa. O yüzden zorlanıyorum kimi zaman, dediğin gibi mükemmeliyetçi oluyorum, bu da hem bana hem çevremdekilere zarar veriyor. Ama önüne geçmek için çok çaba sarf ediyorum. Örneğin hırslı bir anne değilim ben, "ennn başarılısı benim çocuklarım olacak" filan diye düşünmüyorum. (Olursalar da olmayın demem tabii ) Daha doğrusu böyle bir eğilimim olduğunu fark ettiğim için çok törpüledim kendimi, çok mücadele ettim. Önemli olan mutlu olmaları. Kızımın sınıfında tüm çocuklar 5 tane kursa gidiyorlar, ben hiç bir şeye göndermedim, bizimle vakit geçirmeleri daha önemli diye. Ne oldu; ilgili ve mutlu bir çocuk. Hiçbir şeye hadi demeye gerek duymuyorum her şeyi kendiliğiden yapıyor. Ama hijyen ve sağlık konularında aşamadım kendimi. Isıtılmış yemeğin vitamin değeri azalırken, ıslak mendil ve şampuanlar zararlı kimyasallarla doluyken, hiç bir suya güvenemiyorken kendimce çözümler üretiyorum hala
ne önündeki modeli canımın içi, sen bizim yanı başımıza geldin, yetiştin zaten Çok güzel gidiyorsun, biz yarı yolda tıkandık, sen tıkanma bize de yol aç :)
gramla diyet yapmam cok zor benim yurttayım cunku.sen kaç kasık yedin baslarda sebze yemeklerini ben okonuda cok zorlanıyorum cunku ay cok yedim diye durduruyorum kendimi
Gramla yemene gerek yok ki canım, listeler gram gram değil ki. Bir ana öğün örneği vereyim sana: 1 kase çorba+2 dilim tb ekmeği+1 kase yoğurt+ salata+ 8 yemek kaşığı sebze yemeği (veya 6 yemek kaşığı bakliyat veya elin büyüklüğünde et-tavuk-balık veya 4 orta boy köfte). Çorbayı içmezsen bir dilim daha ekmek yüyebilirsin, yoğurt yiyemiyorsan salatanı peynirli yersin ya da ayran içersin, 1 dilim ekmek yerine 2 yemek kaşığı kepekli makarna ya da bulgur pilavı yiyebilirsin. Yurtta bunları bulmak zor olduğunda, sıkıştığında şöyle bir ana öğün yapabilirsin: 1 kase çorba+1 adet tost+ salata+ ayran...
aynurcuğumdan utanarak söyliyim bu hafta kilom 83.5 sporum da yok malesef
Asuman, yokuş aşağı gitmeye başladık canım yaa. Artık yokuş yukarı çıkma zmaanı, daha zor ve meşakkatli ve de yavaş olacak ama tırmanacağız zirveye
Çok geçmiş olsun canım. Umarım hastaneye kaldırmaya gerek kalmaz, bugün biraz daha iyi galiba? Tez zamanda ağrıları geçer, rahata kavuşur dilerim.

Valla ceco dener mi bilmiyorum ama ben kesinlikle denicem cok hosuma gitti protein+sebze diyeti, be de taaa yillar once gittigim diyetisyenin verdigi diyeti hairlamaya calisyordum sayende buldum valla buna cok benziyodu:) cidden kilo vermistim 1 ayda 7 kilo kadar. Sonra ablamin dugun hazirliklari vs olmustu boslamistim gene aldim kilolari o zamanlar 98le baslamistim bu sene 114le basladim hey gidi, keske kafam bassaymis da birakmasaymisim salaklik etmisim, belki suan 70 kio civari olacaktim debelenmicektim diyet spor diye diye. Cahillik iste. Bugun gecti artik ama yarin cidden buna basliyorum, taktim yeni yila 80li kilolarda giricem

Canım bunu hızlandırmak için verdi diyetisyen. 3 gün mutlaka aynısına uy ama. Bir de kilo verirsen haftada 1 sütlü tatlı da bonus

slm kzlar eskisi kadar uğrayamıyorum artık sürekli yatıyorum bi tembellik anlatamam
kiloooooo:87aynıyım şükürr
3. ayımıza girdik sonradan coşmazsam eğer ilk 3ayı dr. dediği gibi 1 kgmla bitirecem inşallah

sizlere bakıyorum maşallah çok ii gidiyosunuz AYNURCUUMM(dukan amacasıyla birlikte)
halay başını aldıki kimseye vermeye niyeti yok

MERYY EBRU nerelerde canım yaa:26::26:

hıııım bide unutmadan kızlar anne adayları ve anne olmayı planlıyanlar için paylaşıyım
[URL="http://www.anneboyutu.com/"]http://www.anneboyutu.com/[/URL]
şu linke tıklayın ama siteye üye olmadan biraz aşağıda bi reklam var formu doldurana 7 tl kargo ücreti karşılışındaBEBEĞİMİ BEKLERKEN diye kitap gönderiyolar harika muhakkak formu doldrun süper bi kitap ben formu doldurup gönderdim gelir inşallah:))
doğuma kadar bizim rehberimiz olur inşallah...

Çok istikrarlı gidiyosun canım, kilo almadığın için tebrik ederim, demekki aşermeye başlamadın henüz

[TABLE="class: grid, width: 100%"]
[TR]
[TD="width: 31"]No
[/TD]
[TD="width: 104"]Kullanıcı[/TD]
[TD="width: 55"]1.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]1.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]2.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]2.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]3.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]3.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 55"]4.Hafta[/TD]
[TD="width: 95"]4.Hafta (Fark)[/TD]
[TD="width: 85"]Aylık Sonuç[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]Zeynep957[/TD]
[TD]96,9[/TD]
[TD]-0,4[/TD]
[TD]96,5[/TD]
[TD]-0,4[/TD]
[TD]95,2[/TD]
[TD]-1,3[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]toksin[/TD]
[TD]77,9[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]77,5[/TD]
[TD]-0,4[/TD]
[TD]77,2[/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]nevzamansız[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]96[/TD]
[TD][/TD]
[TD]95,8[/TD]
[TD]-0,2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]BEYZUS[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]0[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]Fadime02[/TD]
[TD]97,7[/TD]
[TD]+1,8[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]99[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6[/TD]
[TD]egedeniz03[/TD]
[TD]85,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]87[/TD]
[TD]+1,5[/TD]
[TD]87[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]7[/TD]
[TD]YENA[/TD]
[TD]102,3[/TD]
[TD]-1,7[/TD]
[TD]102[/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[TD]99,5[/TD]
[TD]-2,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8[/TD]
[TD]Ceco34[/TD]
[TD]112.6[/TD]
[TD]+0.6[/TD]
[TD]111,8[/TD]
[TD]-0,8[/TD]
[TD]111,9[/TD]
[TD]+0,1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]9[/TD]
[TD]Schenur[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]89,2[/TD]
[TD][/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]yağmurgözlü[/TD]
[TD]103[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]103[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]alessandra79[/TD]
[TD]85,8[/TD]
[TD]-0.2[/TD]
[TD]85,5[/TD]
[TD]-0,3[/TD]
[TD]85,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]Umuttt[/TD]
[TD]75,9[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]76,5[/TD]
[TD]+0,6[/TD]
[TD]77[/TD]
[TD]+0,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]asumanzeynep[/TD]
[TD]83[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]83[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]83,5[/TD]
[TD]+0,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]Tomurcuk[/TD]
[TD]83,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD]84[/TD]
[TD]+0,5[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]NURGU66 [/TD]
[TD]86[/TD]
[TD]-0,7[/TD]
[TD]88[/TD]
[TD]+2[/TD]
[TD]88[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16[/TD]
[TD]Seli86[/TD]
[TD]108 [/TD]
[TD]-1,8[/TD]
[TD]107[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17[/TD]
[TD]dafi[/TD]
[TD]89,1[/TD]
[TD]+0,2[/TD]
[TD]89,8[/TD]
[TD]+0,7[/TD]
[TD]88,1[/TD]
[TD]-1,7[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]18[/TD]
[TD]bediican[/TD]
[TD]85,1[/TD]
[TD]-2,2[/TD]
[TD]84,2[/TD]
[TD]-0,9[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]19[/TD]
[TD]HürremSultan2012[/TD]
[TD]98.4[/TD]
[TD]+0,5[/TD]
[TD]98,3[/TD]
[TD]-0,1[/TD]
[TD]98,3[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20[/TD]
[TD]Elmasalyangozu[/TD]
[TD]111[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]111[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]111[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]21[/TD]
[TD]Mmery[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD]99[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]22[/TD]
[TD]Meyra[/TD]
[TD]99,2[/TD]
[TD][/TD]
[TD]98,7[/TD]
[TD]-0,5[/TD]
[TD]İzinli[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]23[/TD]
[TD]Nursena[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]+0,2[/TD]
[TD]81[/TD]
[TD]-1[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]+1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]24[/TD]
[TD]Chickpeas[/TD]
[TD]85,2[/TD]
[TD]-1,6[/TD]
[TD]83,4[/TD]
[TD]-1,8[/TD]
[TD]80,6[/TD]
[TD]-2,8[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]25[/TD]
[TD]Clutch[/TD]
[TD]85,6[/TD]
[TD]-1,5[/TD]
[TD]86[/TD]
[TD]+0,4[/TD]
[TD]86,5[/TD]
[TD]+0,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]26[/TD]
[TD]arnazar[/TD]
[TD]91,3[/TD]
[TD]-0.1[/TD]
[TD]91,3[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]90,4[/TD]
[TD]-0,9[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]27[/TD]
[TD]eriny[/TD]
[TD]105,5[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD]105[/TD]
[TD]-0,5[/TD]
[TD]105[/TD]
[TD]Aynı[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]28[/TD]
[TD]Biricikce[/TD]
[TD]102[/TD]
[TD]+1[/TD]
[TD]100,8[/TD]
[TD]-1,2[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]29[/TD]
[TD]kavuşmak_hayal[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]88,6[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]30[/TD]
[TD]Zukunft[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]110,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD]109[/TD]
[TD]-1,5[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]31[/TD]
[TD]Dinbumcum[/TD]
[TD]93,3[/TD]
[TD][/TD]
[TD]93,1[/TD]
[TD]-0,2[/TD]
[TD]94,2[/TD]
[TD]+1,1[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Son düzenleme:

hoşgeldin canım, benim de doğum kilosu değil, hamile kalmadan önce 91dim, şimdi oğluşum 10 aylık 96ile başladım, ben sütüm azalır diye o kadar erken cesaret edememiştim ama azalmıyor inan ki, şimdi hiç azalmadı, bol su tüketiyorum, kuru incir hurma yiyorum onların sütü artırıcı etkisi var, azmettikten sonra yapamayacağimiz bir şey yok, hep beraber vereceğiz inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…