her hafta Cuma bildirim yapıyoruz canım , bu hafta bayramda yapmadığımız için böyle olduu
aaa sen gell şekerimm , yeterki gell , olmadı ben ayakta dururum sen oturursunn
selam kızlar 105 kg ile aranızdayım... boyum 166..tickerda da gördüğünüz gibi bebeğimin daha kırkı bile çıkmadı.. emziriyorum..ben nasıl veririm bu kiloları?aranızda var mı böyle?bu arada hamile kalmadan önceki kilom 100. yani bunlar doğum kilosu değil..hedefim 60 ama tabiki ilk hedefim 90 olmalı..acelem yok..1-2 yılda verebilirim dimi? sağlıklı olmasını istiyorum..sütüm azalmasın..ama zayıflayım da..
HAFTANIN 1.si ____________ - 2,8 kg. _____________ Chickpeas
HAFTANIN 2.si ___________ - 2,5 kg. _________________ YENA:81: :119:
HAFTANIN 3.sü ___________ - 1,7 kg. __________________ dafi:122:
kızlar muhtesemsınız. haftaya daha çok kılo vermış olarak ınş 8 lı rakamlarla yanınızda olacağım. TEBRIKLER ÜÇÜNÜZE DE...
1.fadime02................................................240dk
2.arnazar-egedeniz03..................................150dk
3.zukunft...................................................60dk
4.kavusmak-hayal........................................30dk
haftaya daha uzun bir liste olması dileğiyle spor yapan herkesi kutlarım
ellerine sağlık yenacım
ayrıca aynurcuğumu seni ve dafi tebrik ederim darısı bizlere inşallah
ben de spor listesini yapayım çok minik de olsa
ben bugün yürüdüm şükür azcık halsizdim ama kızlara test kitabı almak bahanesiyle çıktım yürüdüm 1 saat
Listeye ilk giris siram:31=sonuncu. Cok guzel ekendimi tebrik ediyorumHaftaya 4 kio vermis olarak geri donucem hirs yaptim
öncelikle aramıza hoşgeldin canım.Rabbim yavrunu büyütmeyi nasip etsinn sağlıklı bir şekilde.bende burayı yeni fark ettim ve yapıştım resmen. sana da şiddetle tavsiye ediyorum sakın kopma bizden. bu arada benim bebeğimin geçen salı 40 ı çıktı. hamile kaldığımda 83 kiloydum ve doğuma girdiğimde100 kilo ile girdim.90 kiloyla da foruma başladım.sakın sütüm azalırmı diye vesveselenme ve şu söylediğim şeyleri bolca tüket derim: en önemlisi SU bolca iç daha sonra soğan ye eğer seviyorsann kuru incir ye ve yoğurt.
birde emziren annele özel çay oluyor ondan al ben bunlarla sütümü artırıyorum.kolay gelsin canım
dediklerinin hepsini yapıyorum..spor yok tabi.. düzenli yürüyüş yapabilirsem süper olur..sen spor yapıyor musun?listeye girsem,öyle iddialı olamam sporsuzum..sonra zayıflama diyeti yapamam.nasıl yapayım ki? gireyim mi listeye
İyi aksamlar herkeze. Derceye girenleri tebrik ederim. Gecmis sayfalari okumaya calistim. Rakamlari aklimda tutamadim. Nereyi okudum okumadim karisti gitti. Pratik bir yolu var mi.
Bugun ne yedigimi hic soylemiyim. Ogle yemegini iyice geciktirince kalorili seyler yedim disardan. Bugunu saymayalim yarindan itibaren yediklerimi yaziyim. Herkeze sevgiler. Bu topikteki herkez ne kadar tatli.
Cecom spora başlamana öyle seviniyorum ki..bende devam etmiş olsaydım şuan 80 lerde olurdum ama tembelim ve iş hayatıyla yürütemiyorum.1 gün gitsem 2 gün gidemiyorum insanın içinde olacak...yeni cicilerinde hayırlı olsun.o kendini bilmez şekilci insanlara haddini bildirmeye az kaldı inşallah. ama ilk ay kilo veremezsen üzülme bende öyle olmuştu...sonrasında tıkır tıkır gidecek...başarı hikayenide paylaşacaksın inşallah..
selam kızlar 105 kg ile aranızdayım... boyum 166..tickerda da gördüğünüz gibi bebeğimin daha kırkı bile çıkmadı.. emziriyorum..ben nasıl veririm bu kiloları?aranızda var mı böyle?bu arada hamile kalmadan önceki kilom 100. yani bunlar doğum kilosu değil..hedefim 60 ama tabiki ilk hedefim 90 olmalı..acelem yok..1-2 yılda verebilirim dimi? sağlıklı olmasını istiyorum..sütüm azalmasın..ama zayıflayım da..
kizlar gecmis olsun dilekleriniz icin tskler su an antibiotigi verdim anne diyor acimiyor makina basinc verince diyor heralde antibiotige alisti vucudu
burdaki hastanedeki dr un ve grazdaki drun haberi var sen kendin ayarla dediler eger cigerden cektigimiz akintilar beyazsa kiz kendini iyi hissettimi birak eger yesillesmeye baslayinca basla dedi benim kizin bogazinda kanulle var oksijenle kanulleye takIp okjiceni actimmi direk cigere gidiyor ilac yutarak ictigi ilaclar cigerindeki mikroplara fayda etmiyor bundan cok memnunuz kizimda memnun
gece cok fena oldum uyuyordum kiz uyandirdi anne cigerim aciyor dedi agri kesici verdim rahatladi uyudu ben uyuyamadim degerleri cok guzeldi neden acidi acaba ciger hepdenmi iflas etti felan diye dusundum o zamanda okjiceni 98 olmazdi aman iste mideme nasil desem aci agri girdi baya uyumadim ara sira kalkip kizima baktim degerlerinw allahima cok sukur su an iyi dürum yaptim yufkadan yumurtali yiyor cani istemis
Canım sana tavsiyem sen dukan yapma, neden dersen senin yolun uzun ve tek tip beslenme metabolizmanı bozar. Aynurun vermesi gereken kilo çok fazla değil, ben bunu diyetisyenime sormuştum, asla önerilmiyor
Ama sana başka bir tavsiyem var. Haftanın ilk 3 günü protein diyeti yapabilirsin. Diğer günlerse protein+sebze yaparsan birden gidecek kilon. Bunu bana diyetisyenim kilo veremediğimde veriyordu
Eğer uygulamak istersen yazayım sana
Haftanın ilk 3 günü Sabah 1 dilim ekmek, 2 dilim neyaz peynir, 3 zeytin, yeşillik
Ara: 1 porsiyon meyve, 1 bardak süt
Öğlen 1 tatlı kaşığı yağ ile sınırsız salata, yanına 3 baget veya 1 but veya 4yk tavuk sote veya 1 orta boy balık veya 4 köfte
Ara: 1/2 paket dşyet bisküvi, 1 porsiyon meyve
akşam öğlenin aynısı
Ara: 10 fındık, 2 kuru kayısı
Haftanın diğer günleri de öğlen yediğinin aynısı ama yanına 1 dilim ekmek
Akşam da et yerine sebze(8 kasık) , salata yerne yogurt ve 1 dilim ekmek
Ara öğünler aynı
Bunu bir dene, 1 ay yap eger kilo veremezsen benden hesap sor
Canım bunu hızlandırmak için verdi diyetisyen. 3 gün mutlaka aynısına uy ama. Bir de kilo verirsen haftada 1 sütlü tatlı da bonus
Kızlarr kilo veren & veremeyen , spor yapan & yapamayan herkesi tebrik ederimm
NİLÜFERcim & ASUcum ellerinize emeğinize sağlıkk
YENA süpersin şekeriiimmaynen devam kuzumm :129:
kendimede bi öpücük hediyem olsunn , istikrar sürsün Aynur küçülsünn
bu arada çarşıya çıktım kendime en dijitalinden tartı aldım
veeeeeeee inanamayacağım birşey oldu eve geldim bir tartıldım kiiiii 87.6 yani sizin yanınıza uğradığımdan beridir 2.4 kilo vermişim
çooookk mutluyummm aşkım şevkim kocaman arttı
Aynurcum seni tebrik ediyorum tabiki YENA ve Dafi sizi de maşallah üçünüze de
darısı bize
Ellerine sağlık Yenacığım. Hepinizi tebrik ediyorum arkadaşlar. Yenacığım umutsuzluk yok, verdikçe sevinmek ve daha fazla vereceğimize inanmak var. Seni çok tebrik ediyorum, ay başından beri hep eksi bildirim yaptığın için. Çok iyi ve istikrarlı gidiyorsun, bu gidişle 3 ay sonra 80'li kilolardasın. Sonrası zaten çorap söküğü gibi gelir.
Ayrıca hem çocuklarına, hem eve, hem ufaklığın sınıfının beslenmesine, hem işe yetişen bir süper anne olduğun için ikinci bir tebriği hak ediyorsun. Bravo diyorum.
...
Bütün gün giysilerle uğraştım canım çıktı. Eşim yarın Amerika'ya yolcuBir hafta ayrı kalacağız. Seyahatlere daha çok ortağı gider ama o da senede 3-5 defa gidiyor. En fazla 3-4 gün ayrı kalmıştık. Şimdi mesafe uzak diye 7 gün kalacak
Hem onun valizini hazırladım, hem kara kışlıkları çıkardım. Kışlıkları çıkarırken çok kalın kazakları, ceketleri vb. sonraya bırakmıştım. Eh onları yapmışken tüm dolabı döktük yeniden tertipledik, tüm gömlekler aynı yöne baksın, tüm kazaklar aynı hizada katlansın vb. diye. Epey vaktimi aldı ama mağaza vitrini gibi oldu koca dolap :))
Dolapta bana büyük gelen ne varsa elden çıkardım. Nasılsa artık onlara ihtiyacım olmayacak :)) Uzun zamandır bekleyen 38 beden kıyafetlerime dokunmadım ama, onları gene giyeceğim günler gelecekkkk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?