Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım bebeğin ıle mutlu ol ınş. benımde kızım 9 aylık ve kızım 6. ayını bıtırınce ben dıyete basladım. 87 ıle hamıle kaldım 98 ıle doğuma gırdım. şimdi 90 kıloya ındım. acele etme bebeğine bol bol süt ver. onun sana ıhtıyacı var. 6. aydan sonra ıstedığın kadar sıkı başla. bol süt olsun dıye çok sey yeme. bol bol süt iç.hurma ye. bırde ızgara urunler yersen bol bol süt oluyor. en azından benım oyle oluyor. ızgara yersem süt fışkıyor resmen. bebeğin bır yasına gelene kadar ınş sende 90 lara arkasında da hızal ısteğin kıloya ınerseın. unutma bebeğinin sana çok ıhtıyacı var. sütünün olması ıçın bırde bebeğin emmediği zaman bol bol sağ. bılıyorsun süt vermekte bıze gunde ortamala 700 cal harcatıyor... yanı 2 saat yurumuş kadar enerjı harcıyoruz.

HAFTANIN 1.si ____________ - 2,8 kg. _____________ Chickpeas

HAFTANIN 2.si ___________ - 2,5 kg. _________________ YENA :81: :119:

HAFTANIN 3.sü ___________ - 1,7 kg. __________________ dafi :122:

kızlar muhtesemsınız. haftaya daha çok kılo vermış olarak ınş 8 lı rakamlarla yanınızda olacağım. TEBRIKLER ÜÇÜNÜZE DE...

kızlar muhtesemsınız. haftaya daha çok kılo vermış olarak ınş 8 lı rakamlarla yanınızda olacağım. TEBRIKLER ÜÇÜNÜZE DE...

sağolasın şekeriimm , hadi bakalım bekliyoruz , bende haftaya 70 lerle tanışacam inşAllahh

daficim çok sagol tahlilerimde kolestrol biraz yüksek çıktı demir eksikligi varmış ilaç yazdı
200 kalorilik liste verdi aydan aya çagırdı
tek sorun sık sık birşeyler yememmiş ana ögün ara ögün arası kesinlikle 2.5 saat olmalıymış

ellerine sağlık yenacım
ayrıca aynurcuğumu seni ve dafi tebrik ederim darısı bizlere inşallah
ben de spor listesini yapayım çok minik de olsa
ben bugün yürüdüm şükür azcık halsizdim ama kızlara test kitabı almak bahanesiyle çıktım yürüdüm 1 saat

1.fadime02................................................240dk
2.arnazar-egedeniz03..................................150dk
3.zukunft...................................................60dk
4.kavusmak-hayal........................................30dk
haftaya daha uzun bir liste olması dileğiyle spor yapan herkesi kutlarım

tebriklerr yavrıllarr

Asuu bende yürüdüm ama ne kadar hiç bilmiyorum , hergü ortalama 45 dakika desem , yinede haftada baya bişiler yapar haa

sağol Asucumm , hadi ama yakala beni , bak geçtimm gidiyorum haaa

Son düzenleme:
Listeye ilk giris siram:31=sonuncu. Cok guzel ekendimi tebrik ediyorum Haftaya 4 kio vermis olarak geri donucem hirs yaptim

Bu arada Chickpeas , Yena ve Dafi'yi cok tebrik ediyorum oncelikle, sonra da sevgili topicimizin guzel haimlarini azimlaerinden dolayi tebrik ediyorum. Darisi basimaa

Ellerine sağlık Yenacığım. Hepinizi tebrik ediyorum arkadaşlar. Yenacığım umutsuzluk yok, verdikçe sevinmek ve daha fazla vereceğimize inanmak var. Seni çok tebrik ediyorum, ay başından beri hep eksi bildirim yaptığın için. Çok iyi ve istikrarlı gidiyorsun, bu gidişle 3 ay sonra 80'li kilolardasın. Sonrası zaten çorap söküğü gibi gelir.
Ayrıca hem çocuklarına, hem eve, hem ufaklığın sınıfının beslenmesine, hem işe yetişen bir süper anne olduğun için ikinci bir tebriği hak ediyorsun. Bravo diyorum.

...

Bütün gün giysilerle uğraştım canım çıktı. Eşim yarın Amerika'ya yolcu Bir hafta ayrı kalacağız. Seyahatlere daha çok ortağı gider ama o da senede 3-5 defa gidiyor. En fazla 3-4 gün ayrı kalmıştık. Şimdi mesafe uzak diye 7 gün kalacak

Hem onun valizini hazırladım, hem kara kışlıkları çıkardım. Kışlıkları çıkarırken çok kalın kazakları, ceketleri vb. sonraya bırakmıştım. Eh onları yapmışken tüm dolabı döktük yeniden tertipledik, tüm gömlekler aynı yöne baksın, tüm kazaklar aynı hizada katlansın vb. diye. Epey vaktimi aldı ama mağaza vitrini gibi oldu koca dolap :))

Dolapta bana büyük gelen ne varsa elden çıkardım. Nasılsa artık onlara ihtiyacım olmayacak :)) Uzun zamandır bekleyen 38 beden kıyafetlerime dokunmadım ama, onları gene giyeceğim günler gelecekkkk.

Son düzenleme:
porda ıkıncı olmuşum he he he.. tsk ederım leslıe cimmm :)

kızlar yenı kararımı açıklıyoprum yediğim herseyı ama herseyı gunluk buzdolabının üzerine yazacagım. ilk defa bugun uyguladım. sporumu da yazacağım....:)

dediklerinin hepsini yapıyorum..spor yok tabi.. düzenli yürüyüş yapabilirsem süper olur..sen spor yapıyor musun?listeye girsem,öyle iddialı olamam sporsuzum..sonra zayıflama diyeti yapamam.nasıl yapayım ki? gireyim mi listeye

İyi aksamlar herkeze. Derceye girenleri tebrik ederim. Gecmis sayfalari okumaya calistim. Rakamlari aklimda tutamadim. Nereyi okudum okumadim karisti gitti. Pratik bir yolu var mi.
Bugun ne yedigimi hic soylemiyim. Ogle yemegini iyice geciktirince kalorili seyler yedim disardan. Bugunu saymayalim yarindan itibaren yediklerimi yaziyim. Herkeze sevgiler. Bu topikteki herkez ne kadar tatli.

canım bence sen şimdilik listeye odaklanma eğer bebeğini 1 saatlik emanet edeceğin biri varsa günlük tempolu yürüyüşe çık
kesinlikle ekmek hamurişi ve tatlı yeme. bolca su tüket ve meyve ye.ayrıca hergün çorba iç
ben ilk 15 gün evdeydim.sonra hergün yürüyüşe çıktım ve dediğim gibi yediklerime dikkat ettim. bu hafta doktoruma gittim ve dikişlerimin iyileştiğini spor yapabileceğimi söyleyince günlük leslie yapmaya başladım daha dün 1 bugün 2

o senin tatlılığın ciciiiimm

dün giremedim kızlar o yüzden yazamadım yediklerimi gerçi dünde bugünde pek diyete uyduğum söylenemez. hepinizi tebrik ediyorum çok güzel kilolar vermişsiniz böle devam

bu arada bi kaç kişi varız heralde yeni başlayan bizde şu listeye girsek artıkta biraz gaza gelsek ne zaman kabul etceksiniz aranıza bizi

Canlarım benim ben geldimmmmm :122:

Ve sonunda beklenen oldu tahlillerimde bir sorun cıkmamış ve spor salonun doktoru spor yapmasında sakınca yok demiş :122: Pazar günü ilk dersime gidiyorum Allahın izniyle
Salonda bugün tenis oynayanları bile gördüm ve karar verdim iyice kilo vereyimde tenise de başlıyorum eşim yandık valla senle iyice çoştun sen diye
Zayıfladıkca yapacaklarımı düşündükce kanatlanıyorum sanki minik kuş banu

Aslında yarında gidebilirdim de 2 resim lazımmış birde yarın Allah nasip kısmet ederse birkaç sene evvel şu borçlardan kurtulayım biraz rahatlıyayım adak keseceğim demiştim eşimde benden habersiz adamış
Bu durumda bizde çok fazla bekletmeden 2 adağımızı kesip ihtiyaç sahiplerine dağıtalım da içimiz rahatlasın dedik
Annemin köyde ablası, teyzeleri ve dayısı var durumları hiç iyi olmayan hatta Rabbim kimseye göstermesin ama bazen ekmek parası bile bulamadıkları oluyor. Bir tanesini onlara vermeye karar verdik diğerinide artık mahalledeki ihtiyaç sahiplerine vereceğiz Allahın izniyle
Yarın onlarla uğraşacağımız ve köye gideceğimiz için başlayamıyorum ama pazar günü eşim kahvaltıdan hemen sonra götürüyorum seni dedi bir iki ay ben götüreyimde iyice alışınca spora kendin gider gelirsin arabayla nasılsa dedi hani yorgun argın birde trafikle cebelleşme dedi tabi benim hava kararınca tırsmamıda hesaba katmıştır kesin

Bu hafta son kez aynı bildirim yapmış olurum inşallah
Umarım herkes eksilerde bildirim yaparda topikce artık fıstıklar topiği açıp terfi ederiz

Evet canım aynı şeyi bana bir arkadaşım daha söyledi sonuçta vucut anca tepki verir ama emin ol sonra 2şer 2şer bile gider kilolar dedi Ya vucudum bile sıkılaşsa ben kilo verdim diye yuttururum akrabalara ve mahalledekilere
Şaka bir yana ama önce sağlığıma kavuşayım fit olayımda eninde sonunda o kilolar kesin gider nasılsa
En çok istediğim şey zaten şöyle okuyunca vayyyy beee helallllllll dedirtecek bir kilo vermek onuda gerçekten resimle ay ay herkese göstermek
Pazar günü spora gitmeden evvel spor kıyafetlerimle boydan bir resim çektirerek başlıyorum ve her ayın başında bir yenisini çektireceğim sırf kendim aradaki farkı görmek için ve ileride Rabbimde nasip kısmet ederse bakın bu ay ay deyişimim diye başarı hikayeme eklemek için
( Biraz hızlımı gittim nee olsun hayali bile güzel )

Canım aramıza hoşgeldin bu arada
Umarım sende hedefine bir an önce ulaşırsın ama dediğin gibi yavaş gitsin sağlıklı olsun. Emzirdiğin için daha çok kalori harçama avantajına sahipsin biraz dikkat edersen eminim çok çabuk gider kilolar

Canım kızının biraz daha iyi olmasına sevindim
Rabbim korusun onuda ailenizide inşallah hastaneye gerek kalmaz.

Hemen beslenme tecrüberleri dosyama kayıt ettim
Zaten bende bu şekilde birşeyler düşünüyordum hani Dukanı ben beceremedim herhalde yada bana yaramadı ama kafamdanda protein ağırlıklı birşeyler yaparım diye geçiyordu
Çok sağ ol eminim sporla da birleşince süper sonuç alırım da hesap vermek zorunda kalmazsın

Canım bunu hızlandırmak için verdi diyetisyen. 3 gün mutlaka aynısına uy ama. Bir de kilo verirsen haftada 1 sütlü tatlı da bonus

Oy oy oy yemede yanında yat desemde inanma yerim
Ama tabi kilo verdiysem ödül niyetine
İnan sütlü tatlı bile yapmıyorum zararı olmasın diye hatta kızımda eşimde isyan ediyorlar kaç zamandır bu duruma ne güzel eskiden tavuk göğsü falan yapıyordun yada başka tatlılar diye
Neyse şimdilik sütlaçtan bahsetmim yoksa onlar vermeden yiyelim işte der

WWwwwooooowwww harikasınız kızlarrrrrrrrrrrrrr
Rabbim nazarlardan saklasın ve sizlerede bizlerede hep eksilerde bildirim yapmayı hayırlı kılsın
Gerçekten ağzım açık kaldı
Bu arada Yenacığım seninde ellerine ve emeğine sağlık bu kadar iş arasında bizleride bırakmadın hakkını helal et.

Sen topikteki üye sayısını bir tespit et hani bildirimde kaç kız var ona göre gelince eniştem seni bizim yerimize birer kere öpsün

inşallah bundan sonra hep eksi görürsün canım
Güle güle kullan yeni tartını hep daha az gösterir inşallahhhhhhhhhhhh ....Aminnnnnnnnnnnnnnnnn

Canım şimdiden Allah kavuştursun
İnşallah hayırlısıyla gidip gelir Enişte bey.
Artık o döndüğünde de biraz daha zarif bir eş karşılar onu bence bu fırsatı kaçırma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…