Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yena cım liste için ellerine sağlık..kızlar hepinizi tebrik ediyorum

ben hastaneye gittim bugün geçen ayki sonuclarımı almak için..
tm gün orada gecti Aynurcugumu aradım 99 olarak yazarsan beni diye,saolsun..

ben sabah cıkarken bildirimi unutmuşum..

zaten kafam çok güzel,herseyi unutuyorum..
birsey yapmak için kalkıyorum sonra dönüp dolaşıp oturuyormusum cok sonra aklıma geliyor yenidemn kalkıyorum..
işte sizler anlayın:)

ama artık ne olursa olsun bildirim unutmak yok hem unutursam da Aynur var

hepinize iyi geceler diliyorum çoktan uyumustur birçogumuz ama neyse:)

Fadimeciğim hayırlı olsun yeni girişimin, faydasını göreceğine inanıyorum ben..
100 kilonun üzerindeydim gittiğim de hatırlarsın belki banada 2200 kalori vermişti diyetisyen..
Benim ekmek sayım daha fazlaydı senin 6 dilimmiş..
Spor süreni sordunmu doktora.? İşin ehli değilim ama bana çok fazla spor yapmakta kilo verdirmiyor gibi geliyor.
Kontrole gittiğin de sorarmısın doktoruna ne diyecek bakalım..

Ahh Umuttçuğum o senin güzel görüşün..
Keşke süper olabilsem hala kendimi bir çok konuda yetersiz hisseidyorum...

Kızlık yazlık olayından nefret ediyorum bende..Neyseki geçen pazar ve p.tesi yapıp kurtuldum ben o işten.:)

Eşine de iyi yolculuklar diliyorum..Çocuklar çok sorun yapıyorlarmı babalarının yokluğunu.? Benim oğlum mesela çok arar babasını,eşimin gitmesinden çok oğlanı nasıl teselli edeceğim diye panikliyorum.:)
Allah kavuştursun canım...

nursenacığım,keşke her hafta ikişer gitse ama mümkün değil tabiii..
Çalışmak hakkaten güzel ama zorda..Çocuklu olup yardımcın,destekçin olmayınca çok yıpratıcı..
Gerçi her işte öyle değilmi getirisi olduğu kadar götürüsüde oluyor..

Çok sağol tatlım...kilo vermek çok harika bir duygu gerçekten.
Bir ara umutsuzluğa kapılmıştım. '' Biliyorsun seninle tel.de görüştüğümüzde nasıl karamsardım'' ben artık kilo vermeyeceğim ve 3 lü hanelerden kurtulamayacağım diye..
Ama normal insan gibi 3 öğün beslenince,özellikle tencere yemeği tüketince buna hareketli bir yaşam da eklenince iyi kötü gidiyor fazlalıklar..

toksinciğim çok üzüldüm mesajını okuyunca..İçime bişeyler oturdu.
Allaha emanet olun..
öpüyorum kızını,selam söyle.

Son düzenleme:
toksinnn gece 4 te uyku tutmadı okudum msj nı sonrada çok üzüldüm allah büyük hepimiz öle deilmiyiz saniyeler sonra neler olcanı bilmeden yarınlara hayal kuruyoruz evlat acısı çok zor anne olunca anlıyo insan anneme çok kızardım ne kapıda pencerede bekliyon diye aynı bende oldum onun gibi allah evladına uzun ömürler versin senide başından eksik etmesin sana ihtiyacı var moralini yüksek tut sen aklına kötü şeyler getirme lütfenn elbet birgün er yada geç bizlerde öbür dünyaya gidicez önemli olan bize verilen süreyi iyi değerlendirip temiz bir insan olaak gitmek allah kolaylık versin geçmiş olsun seni ve kızını öpüyorum

ne güzel bir lafmış arkadaşının söylediği. okuduktan sonra kalbimle istemeye başladım ben de :))

zaten hırslı birisi olmadığın yazdıklarından belli canım. hırs ve azim çok başka şeyler. sen azimli bir insansın kilo konusunda, motivasyonun düştüğünde de azmini canlı tutmaya çalışıyorsun. hırslı olsan kendine zarar vererek de olsa 100 kere inmiştin istediğin kiloya. çocukların konusunda da zarar vermeden onların iyiliği için uğraşmayı amaç edindiğine eminim. ki bence de en güzelini yapıyorsun, onların iç huzuru sınıf birincisi olmalarından daha önemli.

takıntı konusuna gelince ne yazık ki çoğumuz az ya da çok, bilerek ya da bilmeyerek bununla savaşıyoruz. gün içine el yıkama arasına sıkıştırmıya çalıştığım işler o kadar komik oluyor ki mesela... çocuk olunca bu daha gözle görülür hale geliyor. sendeki sanki takıntıdan çok ihtimam gibiymiş. üzerine kafa yorman bile tebrik edilecek bir durum. çünkü o hengamede çoğu insan kolay olanı tercih ediyordur.

eğer vaktim olurda burada yazmaya devam edebilirsem yeni iş ve bebek sürecinde (önce iş bulmam lazım), çok sık başınızı ağrıtacağım. senin ve diğer tecrübeli, durumu net bir şekilde ortaya koyabilen arkadaşların burda olması güven veriyor. iyi ki varsınız...

eşinden ayrı geçireceğin günler için sabırlar diliyorum :)) hem onu özlersin hem de çocukları teselli etmek zor olacaktır. inşallah zaman su gibi akıp geçer ve kavuşursunuz.

Aynur cücüşü artık 1. derece obez değil, kilolu bir insansın. tüm kalbimle devamını getirmeni ve darısının da tez zamanda bizlere olmasını diliyorum. tebrik ederim cücüşler cücüşü. 69 da 72den daha güzel bence :))

Günaydın kızlar,

öncelikle listemizin dereceye girenlerini tebrik ederim. Aynur, Yena ve dafi abla, hepiniz ayrı ayrı tebriği hakediyorsunuz. uzun süre aynı kiloalrda kalıp azmetmenin sonucunu da gösterdiniz bize. maşallah hepinize

liste için ellerinize sağlık Yena & Asuman. iyi ki varsınız.

toksincim kızın için çok üzüldüm, ama senin yazdıkların içimi dağladı. Allah ikinize de sağlık, güç ve sabır versin.

hepinize güzel bir haftasonu diliyorum. bizim kuzen dün akşamdan beri doğum sancısı çekiyor, çok üzüldüm uzun sürdü diye. hala doğmamış bebek, inşallah ikisi de sağ salim kurtulurlar.

günaydın fıstıkllaaarr , herkesler için çok güzel bir hafta sonu olsun inşAllahh

ESRAMMM sanada günaydın kuzum , bir seni online gördümde

bende haftasonu olmasına karşın erken kalktım

faceye ŞAFAK saymak için , 75 - ARDAHAN yazmıştım , kuzenim görmüş , anneme demişki " hala Aynur ablam Ardahandaymış " diye

sabah sabah annem aramış , ben uyuyordum ,

-"Aynur nerdesin kızım? " dedi ,

- bende yatakyayım annem dedim ,

- ee Emre Ardahandaymış Aynur ablam , deyince benim jeyon düştü

anlayacağını Şafak vakti operasyonu yaptılar bana

şimcikte çayımı , kahvaltılıklarımı hazırladım , arkadaşımla birlikte Ceyhan nehrinin gözüne kahvaltı yapmaya gidecezz , oohh miiissss

herkesleri öperimm , allaha emanet olunnn

selam yenacım inşallah başarıcagım bu sefer artık kilolar yüzünden kendimi mutsuz etmeye hakkım yok ,ben dr dedimki acaba ben çok spor yaptıgımdanmı kilo veremiyorum dr hayır spordan zarar gelmez dedi .günlük bana 1 saat dedi yemeklerden önce 2 b ılık su içilcekmiş,ana ögünle ara ögün arası en az 2 saat olmalıymış .ben bazen sıkıldıkça agzıma bişeyler atardım ondanda oluyormuş kilo vermeme bu sefer tam inanıyorum her ay çagırdı devlet hastanesine gittim

Esoş cücüşüde bi an önce yakalasın beni inşAllahh , bak verdim aragazını ona göre hhaaaa , caymak yokk

sağol kuşum benimm , hepimiz hak ediyoruz bu lanet kilolardan kurtulmayı , hepimiz onca emek sarfediyoruz , Rabbim hepimizin emeklerini karşılıksız bırakmasın inşallahh

69u sen dedin ya ondan öle yaptım kuşumm , öperiimm

herkese günaydın...

herkesin motivasyon tavanlarda inşallah böyle devam ederiz..
ben dün akşam biraz kaçırdım.. aslında herşey çok güzeldi akşama kadar..

sabah; 1 kk peynir
2dilim kepekli ekmek
4 zeytin
1 haşlanmış yumurtanın beyazı(burası yanlış anlaşılmasın, sarısını oğlum yediği için beyazını ben yedim, dr tavsiyesi falan değil :))
domates salatalık

ara; 1 mandalina

öğle; 2 dilim kepekli ekm
1 buçuk kase çorba :))
2 yemek kaşiği yoğurt

ara; 1 bardak süt
1 elma

akşam; 1 kase çorba
4 kaşık ıspanak yemeği
2 kaşık yoğurt
(akşam oturmaya gideceğim diye hiç ekmek yemedim, normalde burada da 1 dilim ekmek var)

ve işte son nokta.. akşam oturmaya gittik, ev sahibi; börek, tuzlu kurabiye, revani, kedidilli yaşpasta, kek, kısır, patates salatası yapmışşş...

ben bunlardan;
1 kaşik patates salatası yedim, içinde 3 parça patates ve yeşillikler vardı,
2 kaşık(bu arada kaşiklar yemek kaşığı) kısır yedim
bir de oğluşuma kek yedirmiştim azıcık, 1 lokma kaldı kalmadı, çöpe gitmesin dedim ağzıma attım...

hadi bunlarda bişey yok diyelim, ara niyetine amaaaaaaa.....
eve gelince eşim hurma almış biz oturmadayken, ondan 2 tane yolladım karanlık dereye :)))

dünümü böyle kapattımmm....

bu sabah da 1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
3 dilim kepekli ekmek
domates salatalık yedim...

şimdi de 1 kuru incir ile 2 tane de hurma mı yesemmmm yoksa 1 çay bardağı leblebiyle 1 yemek kaşiği kuru üzüm mü yesem kararsızım....

Günaydın canım benim, seni görsem yazıp kaçmazdım :)))

Ay ne korkmuştur annen. çok komikmiş ama. hayır ne akla hizmet ardahana gidip ardahan yazasın ki :))) safmış senin kuzen, ben de kesin öyle düşünürdüm :))

afiyet olsun canım, havalar güzelken tadını çıkarın. bahara eşinle gidersin zaten :))

ben de yalnız yaptım kahvaltımı. eşim beni uyandırdı sonra yine uyudu :)))

kararımı verdim veeeee 1 çay bardaği leblebi ile 1 tane kuru incir yedim :))

kimse yok mu yaa, ben de genelde bu saatlerde girebiliyorum, kimsecikler de olmuyor... oğluşum uyuyor, babamız göreve gitti, uzun sürmezmiş ama bakalım..
babamız gelince de balık tutmaya gideceğiz kelkit çayında :):)

bari ben de hazır yemek derdim yokken leslie yapayım dün 20 dk yapmıştım.. bu günde o kadar yapsam ohh cumaya sporum da çoğalır

69la 70 arasında bir fark yok ama insan 6lı bir rakam görünce tartıda daha iyi hisseder. sen 75 inince bi foto çek koy, biz gramı gramına söyleriz kaç kilo vermen gerektiğini

sağol canım benim, inşallah hepimiz sağlığımızı tehlikeye atan bu kilolara elveda diyelim bir an önce.

ben burdayım :))) ama sen sporunu yap tabi, muhabbet olru diye oturup kalma :)) ben hiç muhabbet edebilen biri değilimdir zaten, sen kesin sporunu yap :)))

benim hedefim nasıl ama 69.9 :))

selamun aleyküm..herkese merhaba...

akşam muhabbetlerini kaçırmak ne kötü ya sabah okuyup iç geçiriyorum bende katılabilseydim diye...

dereceye girenlere tebrik hepiniz azmin sonucunu gösterdiniz Yenacım 3 lü hanelerden kurtuldun bense baya bir yaklaştım...olacak inşallah yeterki umudumuzu kaybetmeyelim..

Umut canım eşine hayırlı yolculuklar zaman çabuk geçsin size.

Toksincim yazdıklarını okuyunca içim acıdı..anne değilim belki ama senin hissetiklerini anlayabiliyorum sen çok sabırlı fedakar bir annesin yavrun için elinden geleni yapıyorsun Rabbim neylerse güzel eyler kötü düşünceleri atmaya çalış kafandan dediğin gibi kimin ne yaşacağını ne göreceğini bilemeyiz...

Ayşe, Mutlu ve Beyza özledik sizi yuvaya dönün artık...

içim sıkılıyor bu sıra. bu sıra evden baya uzak kaldım eşimin ablasının sıkıntıları vardı onu yalnız bırakmamk adına bu hafta 3 gün onun yanında kaldık eşide gece çalışıyor diye..kendi dertlerimizi unuttuk ona yardımcı olmaya çalışıyoruz...

diyet konusuna gelince salmış değilim ama dün akşam sohbet koyuydu fazlaca çekirdek yedim hatta midem bulandı o derecede...sabahta sivilce olarak geri döndü bana neyse yolumuza devam...

Günaydın kızlar :)
Dün gece 03.30'da çıktı eşim evden. Haber bekliyorum, İngiltere aktarmalı gidecekmiş, bildiğim kadarıyla 16 saat sürüyor yol Çocuklar da tatil matil dinlemediler, sabah 7.30'da güne merhaba dediler. Neredeyse öğle yemeği yiyeceğiz yani :))

....
Canım şimdiden Allah kavuştursun
İnşallah hayırlısıyla gidip gelir Enişte bey.
Artık o döndüğünde de biraz daha zarif bir eş karşılar onu bence bu fırsatı kaçırma canım

....
umuttt

allah kavuştursun zorlu 7 gün bekliyo çocukların huyu hemen deişiyo babalar gidince tecrübeyle sanbittir
benim büyük kızın baba gittimi ağlama krizleri bitmez

...Umutt allah kavuştursun..şimdilik aklımdakiler bunlar..ben yine geçmişi okumaya başlayayım..

....Umut canım eşine hayırlı yolculuklar zaman çabuk geçsin size.

...

Çok sağolun arkadaşlarım :) Mesafe uzak olduğundan mıdır nedir, bu sefer epey seramoni yaptık ayrılırken. :))

Banu, Allah kabul etsin canım adağınızı.

Nursena, haklısın huyları çok değişiyor. Bir de eşim olmadığı zaman annemlerde dha asık zmaan geçiriyoruz, bu gece orada kalacağız örneğin. O zmana hepten değişiyor, hele kızım çok şımarıyor annenanne dedesinin evinde. İş gereği daha sık gitse de değişmiyor demek durum Kızın alışamamış baksana

Yena, eşim 2-3 ayda bir gidiyor seyahate, yurtiçi seyahatler bir günden uzun sürmüyor zaten, diğerleri de seyrek olduğundan pek sorun yaşamadık. Kızım büyüdükçe mızmızlanması artıyor ama Bu sefer epey ağladı. Sabahtan beri durup durup; "anne günler çok çabuk geçer değil mi?" diye sorup duruyor. Oğlum akşam saatlerinde sorar, zaman mefhumu tam oturmadığı için saati gelince babasının geleceğini sanıyor :)

Esracım, tatlı sözlerin için sağol, sen de iyi ki varsın. İnsan tecrübe kazandıkça daha iyi farkına varıyor bazı şeylerin, sen şimdiden farkındasın, duyarlısın; eminim iş hayatında da özel hayatında da seni mutlu edecek seçimler yapacaksın.
Canım benim, kötü düşünceleri hiç aklına getirmemeye çalış. Sen neler yaşamış gene de hep ayakta durmuş çok güçlü bir kadınsın. Hayat ne getiriyorsa onu yaşıyoruz, o yüzden düşünsek de bir düşünmesek de... Bak güzel kızın daha iyiymiş, iştahı yerindeymiş , daha da iyi olacak inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…