- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
bu arada bi kaç kişi varız heralde yeni başlayan bizde şu listeye girsek artıkta biraz gaza gelsek ne zaman kabul etceksiniz aranıza bizi
Hemen beslenme tecrüberleri dosyama kayıt ettim
Zaten bende bu şekilde birşeyler düşünüyordum hani Dukanı ben beceremedim herhalde yada bana yaramadı ama kafamdanda protein ağırlıklı birşeyler yaparım diye geçiyordu
Çok sağ ol eminim sporla da birleşince süper sonuç alırım da hesap vermek zorunda kalmazsın
Oy oy oy yemede yanında yat desemde inanma yerim
Ama tabi kilo verdiysem ödül niyetine
İnan sütlü tatlı bile yapmıyorum zararı olmasın diye hatta kızımda eşimde isyan ediyorlar kaç zamandır bu durumane güzel eskiden tavuk göğsü falan yapıyordun yada başka tatlılar diye
Neyse şimdilik sütlaçtan bahsetmim yoksa onlar vermeden yiyelim işte der
açılıııııınnnn cecoomm bomba gibi geliyorrrr çok sevindim spor salonuna yazılmışsınnn... canım hadi bakalım Allahın izniyle kurtuluyoruz bu ağırlıklarımızdann....
Aynuuuurr hazırrr ooolll motivasyonumuuzz tavan yapttıııııı
Canım ben bilmem dukan felan, bu işin yolu sağlıklı beslenmekten geçer. Kimseyi de eleştirmiyorum çünkü bu benim fikrim. Kilo verdirdiği kesin ama geri aldırma konusunda da 1 numara. aynur sen duymaa
Canım eger uyabilirsen bu verdiğim liste direk metabolizma hızlandırıyo, yaşnız 3 gün protein ağırlıklı diyet yaparken kabız olmamak için salatalarına dereotu koy. Kilo vermeye başlarsan haftada bir kase sütlü tatlı neden yemiyesinki.Valla ödül olarak yendiğinde tadı bile bir başka oluyor tatlının. Sen gene de evde yap, evdekiler sütlü tatlı yesin en azından diğer tatlılardan daha sağlıklı
Canım ben bilmem dukan felan, bu işin yolu sağlıklı beslenmekten geçer. Kimseyi de eleştirmiyorum çünkü bu benim fikrim. Kilo verdirdiği kesin ama geri aldırma konusunda da 1 numara. aynur sen duymaa
Canım eger uyabilirsen bu verdiğim liste direk metabolizma hızlandırıyo, yaşnız 3 gün protein ağırlıklı diyet yaparken kabız olmamak için salatalarına dereotu koy. Kilo vermeye başlarsan haftada bir kase sütlü tatlı neden yemiyesinki.Valla ödül olarak yendiğinde tadı bile bir başka oluyor tatlının. Sen gene de evde yap, evdekiler sütlü tatlı yesin en azından diğer tatlılardan daha sağlıklı
HAFTANIN 1.si ____________ - 2,8 kg. _____________ Chickpeas
HAFTANIN 2.si ___________ - 2,5 kg. _________________ YENA:81: :119:
HAFTANIN 3.sü ___________ - 1,7 kg. __________________ dafi:122:
aranıza yeni katılanlardan biri olarak ben de yediklerimi anlatmaya başlıyım bari.
dün
sabah: yarım simit + kaşar
öğlen: bir markanın diyet maması
akşam: mercimek çorbası
bugün
sabah: yarım simit
öğlen: yine diyet mama
akşam: çiğköfte ayranbu akşam biraz abarttım. ama acı yemek metabolizmaya iyi gelir diye kendimi avutuyorum
bu arada gün içinde bol bol su, form çay ve çin tarçınlı portakallı falan bir bitki çayı içiyorum.
aranıza yeni katılanlardan biri olarak ben de yediklerimi anlatmaya başlıyım bari.
dün
sabah: yarım simit + kaşar
öğlen: bir markanın diyet maması
akşam: mercimek çorbası
bugün
sabah: yarım simit
öğlen: yine diyet mama
akşam: çiğköfte ayranbu akşam biraz abarttım. ama acı yemek metabolizmaya iyi gelir diye kendimi avutuyorum
bu arada gün içinde bol bol su, form çay ve çin tarçınlı portakallı falan bir bitki çayı içiyorum.
Toksin canım geçmiş olsun.allah yardımcınız olsun.kızın en kısa zamanda rabbimin lütfuna nail olur inşalah.
ne zordur anne olmak yavrun biraz ateşlense sen yanarsın..
Yenacığım bu ne güzel sonuç.bak her şey yoluna girmeye başladı..
chicpeas,dafi sizleride kutlarım..ben biraz daha çabalayayım..kesin bu hafta lişsteye girerim diyordum..
ama olsun..haftaya inşallah..
cimena hoş geldin..
Umutt allah kavuştursun..şimdilik aklımdakiler bunlar..ben yine geçmişi okumaya başlayayım..
slm kizlarrr
anne olmak cok zor dun neler gecti aklimdan icim cok tuhaf oldu mideme krampflar girdi ama bir gun hic beklemedigim zaman kaybedecegim kizimi rabbim hepimiz icin hayirlisini versin cok zor bazen diyorum belkide ben önce giderim o tarafa hasta yasli genc demiyor sirasi gelen gidiyor neden böyle dusunuyorum mayista zatüre olmustu o ciger kendine gelmedi iyilesmedi bence yine ayni ciger problem yapiyor
ama su an iyi aksamda antibiotigi verdim istahida iyi tonbalikli makarna istedi yaptim 2tabak yedi bende kendime tamtahil makarna yaptim
hayirli geceler kizlar insallah yarin guzel bir gun olur
selam özlem dr bana 2000 kalorilik diyet listesi verdi orda kilom 100.4 çıktı sence nasıl .günlük 6 dilim ekmek verdi
4 porsiyon meyve var listede
canım öncelikle belirteyim Ebru tatildeslm kzlar eskisi kadar uğrayamıyorum artık sürekli yatıyorum bi tembellik anlatamam
kiloooooo:87aynıyım şükürr
3. ayımıza girdik sonradan coşmazsam eğer ilk 3ayı dr. dediği gibi 1 kgmla bitirecem inşallah
sizlere bakıyorum maşallah çok ii gidiyosunuz AYNURCUUMM(dukan amacasıyla birlikte)
halay başını aldıki kimseye vermeye niyeti yok
MERYY EBRU nerelerde canım yaa:26::26:
hoşgeldin arkadasım..İyi aksamlar herkeze. Derceye girenleri tebrik ederim. Gecmis sayfalari okumaya calistim. Rakamlari aklimda tutamadim. Nereyi okudum okumadim karisti gitti. Pratik bir yolu var mi.
Bugun ne yedigimi hic soylemiyim. Ogle yemegini iyice geciktirince kalorili seyler yedim disardan. Bugunu saymayalim yarindan itibaren yediklerimi yaziyim. Herkeze sevgiler. Bu topikteki herkez ne kadar tatli.
cecoşum Allah kabul etsin canım..Canlarım benim ben geldimmmmm :122:
Ve sonunda beklenen oldu tahlillerimde bir sorun cıkmamış ve spor salonun doktoru spor yapmasında sakınca yok demiş :122: Pazar günü ilk dersime gidiyorum Allahın izniyle
Salonda bugün tenis oynayanları bile gördüm ve karar verdim iyice kilo vereyimde tenise de başlıyorumeşim yandık valla senle iyice çoştun sen diye
Zayıfladıkca yapacaklarımı düşündükce kanatlanıyorum sankiminik kuş banu
Aslında yarında gidebilirdim de 2 resim lazımmış birde yarın Allah nasip kısmet ederse birkaç sene evvel şu borçlardan kurtulayım biraz rahatlıyayım adak keseceğim demiştimeşimde benden habersiz adamış
Bu durumda bizde çok fazla bekletmeden 2 adağımızı kesip ihtiyaç sahiplerine dağıtalım da içimiz rahatlasın dedik
Annemin köyde ablası, teyzeleri ve dayısı var durumları hiç iyi olmayan hatta Rabbim kimseye göstermesin ama bazen ekmek parası bile bulamadıkları oluyor. Bir tanesini onlara vermeye karar verdik diğerinide artık mahalledeki ihtiyaç sahiplerine vereceğiz Allahın izniyle
Yarın onlarla uğraşacağımız ve köye gideceğimiz için başlayamıyorum ama pazar günü eşim kahvaltıdan hemen sonra götürüyorum seni dedibir iki ay ben götüreyimde iyice alışınca spora kendin gider gelirsin arabayla nasılsa dedi hani yorgun argın birde trafikle cebelleşme dedi tabi benim hava kararınca tırsmamıda hesaba katmıştır kesin
slm kizlarrr
anne olmak cok zor dun neler gecti aklimdan icim cok tuhaf oldu mideme krampflar girdi ama bir gun hic beklemedigim zaman kaybedecegim kizimi rabbim hepimiz icin hayirlisini versin cok zor bazen diyorum belkide ben önce giderim o tarafa hasta yasli genc demiyor sirasi gelen gidiyor neden böyle dusunuyorum mayista zatüre olmustu o ciger kendine gelmedi iyilesmedi bence yine ayni ciger problem yapiyor
ama su an iyi aksamda antibiotigi verdim istahida iyi tonbalikli makarna istedi yaptim 2tabak yedi bende kendime tamtahil makarna yaptim
hayirli geceler kizlar insallah yarin guzel bir gun olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?