Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bu arada bi kaç kişi varız heralde yeni başlayan bizde şu listeye girsek artıkta biraz gaza gelsek ne zaman kabul etceksiniz aranıza bizi

Canım yeni gelen arkadaşlar için sadece ufacık iki kuralımız var listeye girmek için oda 2 hafta üst üste bildirimde bulunmak ve hafta içide bizlerle ara ara da olsa paylaşımda bulunmak

açılıııııınnnn cecoomm bomba gibi geliyorrrr çok sevindim spor salonuna yazılmışsınnn... canım hadi bakalım Allahın izniyle kurtuluyoruz bu ağırlıklarımızdann....
Aynuuuurr hazırrr ooolll motivasyonumuuzz tavan yapttıııııı

Canım ben bilmem dukan felan, bu işin yolu sağlıklı beslenmekten geçer. Kimseyi de eleştirmiyorum çünkü bu benim fikrim. Kilo verdirdiği kesin ama geri aldırma konusunda da 1 numara. aynur sen duymaa

Canım eger uyabilirsen bu verdiğim liste direk metabolizma hızlandırıyo, yaşnız 3 gün protein ağırlıklı diyet yaparken kabız olmamak için salatalarına dereotu koy. Kilo vermeye başlarsan haftada bir kase sütlü tatlı neden yemiyesinki.Valla ödül olarak yendiğinde tadı bile bir başka oluyor tatlının. Sen gene de evde yap, evdekiler sütlü tatlı yesin en azından diğer tatlılardan daha sağlıklı

İl 3'e girenleri tebrik ediyorum kızlarr. Maşallah kilolar çok güzel gitmiş

Aynurr kocacığına fıstık gibi görünceksin bu gidişle. Hayır zaten fıstıksın da daha da fıstık olacaksın.

He yaaa açılın topiğe balıklama dalacağım artık
Şimdilik balina ama ufalıp hamsi yolunda gideceğim Allahın izniyle

Aslında dere otunuda hiç sevmem neyse her zamanki gibi sevmediğim şeyleri bismillah diyerek şifa niyetine de olsa yiyeceğiz artık Maydanoza bile inan daha 1 senedir yeni yeni alıştım oda salatalara doğruyorumda öylelikle yoksa hala başkaları gibi dal dal maydanoz yiyemiyorum maalesef
Sorma canım yaa tatlı hiç yapmıyorum hazırda almalarına izin vermiyorum bayramda bile şerbetliyeceğim dediğim baklavayı yapmadım gelen olmazsa ben niyeti bozarım diye ama iyikide yapmamışım gerçektende bir tek görümce ve kız kardeşim geldi. Dursun sonuçta kuru baklavaya birşey olmaz en kötü ihtimalle yemeğe bir misafir aldığımda yaparım.

Yarın köye gideceğim nasılsa nasipse kızkardeşimde gelirken bana taze süt alsana oradan demişti, bende hazır gitmişken kendimize da taze süt alayımda hem yoğurt yaparım hemde biraz sütlaç birkaç günde olsa katkısız yoğurt yemiş oluruz
Mahallemize gelen sütçününde telefonunu bir ara alayımda ara ara ondan alırım en azından

ilk üçe girenleri tebrik ediyorummm

yena her hafta 2şer 2 şer verirsen işten çıkma sen nerde hareket orda bereket demi ahh ahh keşke bende çalışsam diyorum sonra çocuklar falan otur oturduğun yerde diyip oturuyorum eşimde sigortanı yatırdık emekliliği hak ettin bekle yaşını diyo ne bileyim hayırlısı bakalım tebrik ederim seni

toksin
geçmişolsun havalar soğudu dedinya hemen etkilenmiştir inşallah ilerlemez

umuttt

allah kavuştursun zorlu 7 gün bekliyo çocukların huyu hemen deişiyo babalar gidince tecrübeyle sanbittir
benim büyük kızın baba gittimi ağlama krizleri bitmez

Toksin canım geçmiş olsun.allah yardımcınız olsun.kızın en kısa zamanda rabbimin lütfuna nail olur inşalah.
ne zordur anne olmak yavrun biraz ateşlense sen yanarsın..
Yenacığım bu ne güzel sonuç.bak her şey yoluna girmeye başladı..
chicpeas,dafi sizleride kutlarım..ben biraz daha çabalayayım..kesin bu hafta lişsteye girerim diyordum..
ama olsun..haftaya inşallah..
cimena hoş geldin..
Umutt allah kavuştursun..şimdilik aklımdakiler bunlar..ben yine geçmişi okumaya başlayayım..

selam özlem dr bana 2000 kalorilik diyet listesi verdi orda kilom 100.4 çıktı sence nasıl .günlük 6 dilim ekmek verdi
4 porsiyon meyve var listede

Biri kızmı doğuruyor bu sessizlikte ne böyle

Kızlarrrrrrrrrr nerelerdesiniz

aranıza yeni katılanlardan biri olarak ben de yediklerimi anlatmaya başlıyım bari.

dün
sabah: yarım simit + kaşar
öğlen: bir markanın diyet maması
akşam: mercimek çorbası

bugün
sabah: yarım simit
öğlen: yine diyet mama
akşam: çiğköfte ayran bu akşam biraz abarttım. ama acı yemek metabolizmaya iyi gelir diye kendimi avutuyorum

bu arada gün içinde bol bol su, form çay ve çin tarçınlı portakallı falan bir bitki çayı içiyorum.

HAFTANIN 1.si ____________ - 2,8 kg. _____________ Chickpeas

HAFTANIN 2.si ___________ - 2,5 kg. _________________ YENA :81: :119:

HAFTANIN 3.sü ___________ - 1,7 kg. __________________ dafi :122:

tebrik ederim kizlar valla muhtesemsiniz, darisi benim basima, zira bu aralar cok durgunummmmm
hep ayni hep ayni olmazki canim aaa
benim derdim bu su olayi,
suyu bi türlü arttiramiyorum, yudum yudum iciyorum, e öyle kilomu verilir,
ayrica tatli...
vazgecemedim tatlidan cikulatadan ama yeter artik,
bende sizin gibi vercem kilolari yaa banane yemiyom tatli filan bitti
bayramda gecti, bahanede bitti oh
ekmegi zaten kestim cok sükür yine, yemiyorum.
neyse bende toparlancam insallah

bu arada yena seni ayriyetten tebrik ediyorum, kac haftadir süper veriyorsun :)

ayrıca salı başladım tekrar diyet yapmaya, 4 günde 1,5 KG vermişim

Kızlar ben kaçtım
Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler

Yarın bir çok işim var malum erken kalkmam lazım
Hepinizi kocaman öpüyorum yarın sabahtan uğrayamazsam gece kesin buralardayım

kızlaaarr saat 16 dan sonrasını göremiyorum hiç kimse uğramamış olamaz

aramıza hosgeldin :)

slm kizlarrr
anne olmak cok zor dun neler gecti aklimdan icim cok tuhaf oldu mideme krampflar girdi ama bir gun hic beklemedigim zaman kaybedecegim kizimi rabbim hepimiz icin hayirlisini versin cok zor bazen diyorum belkide ben önce giderim o tarafa hasta yasli genc demiyor sirasi gelen gidiyor neden böyle dusunuyorum mayista zatüre olmustu o ciger kendine gelmedi iyilesmedi bence yine ayni ciger problem yapiyor

ama su an iyi aksamda antibiotigi verdim istahida iyi tonbalikli makarna istedi yaptim 2tabak yedi bende kendime tamtahil makarna yaptim
hayirli geceler kizlar insallah yarin guzel bir gun olur

Canim cok gecmis olsun, böyle seyler getirmemeye calis aklina,
insallah bir problem yoktur, olmassa bi doktora gösterin en iyisi

selam özlem dr bana 2000 kalorilik diyet listesi verdi orda kilom 100.4 çıktı sence nasıl .günlük 6 dilim ekmek verdi
4 porsiyon meyve var listede

Doktor kilona göre normal bir liste vermiş, yalnız söyle birşey var, bazen 100 kiloda bir insan yanlış diyet ve az kalori alımı sonucu metabolizmasını bozuyor, o yüzden bu liste onlara çok gelebilir ama normali budur.5 kiloda bir 100 kalori azaltman lazım

canım öncelikle belirteyim Ebru tatilde

biraz lekelenmesi olmus dr.da 10gnlük rpor yazmıs evde dinlenıyor şimdi..
2 hafta işe gidemeynce nete de giremiyor...ama iyi şükür..

gelsinde evine net al diye zorlayalım bence..

bu arada dikkatli gidersen kg almıyorsun hiç canım..
benim 6 ay bitmek üzereydi daha hiç almamıstım..
ama kg senden fazla sen de 5-7kg alsan da bir sorun olmaz
hoşgeldin arkadasım..
sayfaları okuyunca ben sık kullanılanlara eklıyorum..
diger actıgımda ordan devam ediyorum kolay oluyor..
her sefernde işim bitince öle kaydediyorum..

bu arada bu topicteki herkes hem tatlı hemde tombiş:)
cecoşum Allah kabul etsin canım..
ne güzel adagını sağsalim yerine getireceksin..kısmet olacak..
hem de borçlarınızdan kurtuldugunuza ayrıca sevindim..

benim de adağım vardı kızımı sağsalim kucağıma alırsam kurban kesecem diye..
olmadı ama yine de bir kan akıtmak istiyorum inşallah kısmet olur.

geçmiş olsun toksincim kızına..
Allah kimseye evlat acısı göstermesin..

sende iyi şeyler düşün iyi olsun arkadasım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…