umutcum rabbim kavustursun esine
İyi aksamlar herkeze. Derceye girenleri tebrik ederim. Gecmis sayfalari okumaya calistim. Rakamlari aklimda tutamadim. Nereyi okudum okumadim karisti gitti. Pratik bir yolu var mi.
Bugun ne yedigimi hic soylemiyim. Ogle yemegini iyice geciktirince kalorili seyler yedim disardan. Bugunu saymayalim yarindan itibaren yediklerimi yaziyim. Herkeze sevgiler. Bu topikteki herkez ne kadar tatli.
canım öncelikle belirteyim Ebru tatilde
biraz lekelenmesi olmus dr.da 10gnlük rpor yazmıs evde dinlenıyor şimdi..
2 hafta işe gidemeynce nete de giremiyor...ama iyi şükür..
gelsinde evine net al diye zorlayalım bence..
bu arada dikkatli gidersen kg almıyorsun hiç canım..
benim 6 ay bitmek üzereydi daha hiç almamıstım..
ama kg senden fazla sen de 5-7kg alsan da bir sorun olmaz
.
slm kizlar
destekleriniz icin cok tskler kizlarrr maksatim sizi uzmek deildi
simdi hastanedeyiz kontrillerimizi yapiyorlar 2saat beklicez sonu lari insallah onemli bisey yoktur
aranıza yeni katılanlardan biri olarak ben de yediklerimi anlatmaya başlıyım bari.
dün
sabah: yarım simit + kaşar
öğlen: bir markanın diyet maması
akşam: mercimek çorbası
bugün
sabah: yarım simit
öğlen: yine diyet mama
akşam: çiğköfte ayranbu akşam biraz abarttım. ama acı yemek metabolizmaya iyi gelir diye kendimi avutuyorum
bu arada gün içinde bol bol su, form çay ve çin tarçınlı portakallı falan bir bitki çayı içiyorum.
günaydın fıstıkllaaarr , herkesler için çok güzel bir hafta sonu olsun inşAllahh
ESRAMMM sanada günaydın kuzum , bir seni online gördümde
bende haftasonu olmasına karşın erken kalktım
faceye ŞAFAK saymak için , 75 - ARDAHANyazmıştım , kuzenim görmüş , anneme demişki " hala Aynur ablam Ardahandaymış " diye
sabah sabah annem aramış , ben uyuyordum ,
-"Aynur nerdesin kızım? " dedi ,
- bende yatakyayım annem dedim ,
- ee Emre Ardahandaymış Aynur ablam , deyince benim jeyon düştü
anlayacağını Şafak vakti operasyonu yaptılar bana
şimcikte çayımı , kahvaltılıklarımı hazırladım , arkadaşımla birlikte Ceyhan nehrinin gözüne kahvaltı yapmaya gidecezz , oohh miiissss
herkesleri öperimm , allaha emanet olunnn
slm kizlar
simdi hastanedeyiz kontrillerimizi yapiyorlar 2saat beklicez sonu lari insallah onemli bisey yoktur
hepinize güzel haftasonları dilerim hatun kişiler
hava çok güzel ama evden çıkmaya halim yok nedense ben de başladım örgüye yeğenlere yelek imalatı yapayım azcık
az sonra küçük kızım dersaneden gelir onu doyurup markete çıkarım
büyük kız da ebru kursunda
akşama köfte salata çorba var menüde
umutcum eşine Allah kavuştursun canım sağlıkla gitsin dönsün inşallah
toksincim kızının sonuçları da iyidir umarım
hayirli aksamlar
kanda iltihalp yokmus rontgende ayni dedi sol cigere hava gitmiyormus hepsi saga gidiyormus oda acitiyormus basinci dusurdu ba zincirkemigi yamuk kizimin ondan ic organlari yerinde deil belki ondandir dedi yada belki yanlis hareket etti sinirlerden dedi yada sol taraf kotulesdi ama rontgende gozukmuyormus su an acimiyor diyor yemegini yedi ve netten kore dizileri seyrediyor
Günaydın kızlar :)
Dün gece 03.30'da çıktı eşim evden. Haber bekliyorum, İngiltere aktarmalı gidecekmiş, bildiğim kadarıyla 16 saat sürüyor yolÇocuklar da tatil matil dinlemediler, sabah 7.30'da güne merhaba dediler. Neredeyse öğle yemeği yiyeceğiz yani :))
slm kizlar
Günayddıınn fıstıklarrr , yavrullarrr
dünden bu yana naptınız bakalımm ? ben dün sabah bir çıktım akşama ancak geldim eve
iyiden iyiye sokak çocuuu oldum haaa
dün kahvaltımız çook eğlenceliydi anlatamam yaa, iyikide gitmişiz çünkü bugün hava çook kötü , tam bi kış havasıı :26::26::26::26:
akşamda bakım yapa yapa bi hal oldular , saatlerce giremedim foruma , sonrada yattım , uyudumm
desene ondan giremedi kimse, ben akşamları giremiyorum ya ne oluyor hiç haberim yok, akşamları oğluşumla ilgilen, babamızla biraz vakit geçirelim derkenn sonra da çok geç oluyo uykum iyice geliyor..
vaktinin güzel geçmesine sevindim. bizim de dün hava çok kötüydü, planlarımızı bu güne yaptık, hava da çok güzel ama babamız yine göreve gittinapalım bize de onu beklemek düşüyor..
hayirli aksamlar
kanda iltihalp yokmus rontgende ayni dedi sol cigere hava gitmiyormus hepsi saga gidiyormus oda acitiyormus basinci dusurdu ba zincirkemigi yamuk kizimin ondan ic organlari yerinde deil belki ondandir dedi yada belki yanlis hareket etti sinirlerden dedi yada sol taraf kotulesdi ama rontgende gozukmuyormus su an acimiyor diyor yemegini yedi ve netten kore dizileri seyrediyor
Günayddıınn fıstıklarrr , yavrullarrr
dünden bu yana naptınız bakalımm ? ben dün sabah bir çıktım akşama ancak geldim eve
iyiden iyiye sokak çocuuu oldum haaa
dün kahvaltımız çook eğlenceliydi anlatamam yaa, iyikide gitmişiz çünkü bugün hava çook kötü , tam bi kış havasıı :26::26::26::26:
akşamda bakım yapa yapa bi hal oldular , saatlerce giremedim foruma , sonrada yattım , uyudumm
sitenin bakımı bitmiş sonunda şükür
akşamdan beri giremedim bikaç saat önce tam girdim mesajımı yazdım gönderemedim yine bakım var diye
kahvaltımızı yaptık küçük kız dersaneye gitti büyük de ders çalışıyor haftaya hergün sınavı var
boğazım hala acıyor aslında boğazım tam diyemem daha çok genzim yanıyor kaç gündür geçmedi
yürüyüş yapmak da istiyorum ama eşim de evde zor görünüyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?