Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kizlar
destekleriniz icin cok tskler kizlarrr maksatim sizi uzmek deildi
simdi hastanedeyiz kontrillerimizi yapiyorlar 2saat beklicez sonu lari insallah onemli bisey yoktur

günaydın canlarr herkese hayırlı hafta sonları diliyorum
sizi çooooookk sewiyorum iyiki varsınızzz

hoşgeldin canım bi an önce hedefine ulaşmak umuduylaa

hııım sağol canım ya en son bayramda girmiş bi daha girmeyince merak ettim aman ii olsunda
kg konusuna gelince çok takılıyorum sen maşallah kilo bile verdiğin oluyodu
böyle dewam edersem almam diye dusunuyorum çünkü gün içinde az az atıştırdığım çok şey vaar bu işe yarıyor
5-7 kgla bıtırırsem ikide göbek atarımm

hepinize güzel haftasonları dilerim hatun kişiler
hava çok güzel ama evden çıkmaya halim yok nedense ben de başladım örgüye yeğenlere yelek imalatı yapayım azcık
az sonra küçük kızım dersaneden gelir onu doyurup markete çıkarım
büyük kız da ebru kursunda
akşama köfte salata çorba var menüde
umutcum eşine Allah kavuştursun canım sağlıkla gitsin dönsün inşallah
toksincim kızının sonuçları da iyidir umarım

selamunaleyküümm ben geldiiiimmmm bugün yaptıklarımı anlatayım sonra geçmişi okuyacağım
kahvaltım küçük dilim peynir 5 zeytin 2 dilip tam tahıllı ekmek şekersiz çay salatalık domates
sonra arada 1 büyük bardak süt ve yarım muz
kahvaltıyı geç yaptım o yüzden iki öğün gibi olacak akşam da mangalda balık keyfiiii ve bol salata

aramıza hoşgeldin canım inşallah hep beraber kurtulacağız kilolarımızdan

Aynur bebem çok güldüüümm yaa okuyunca pc başında bir kahkaha attım annem koştu geldi ne oldu diye annenin sorusuna yataktayım cevabın da süper olmuşdemek operasyon yaptılar sana

slm kizlar
simdi hastanedeyiz kontrillerimizi yapiyorlar 2saat beklicez sonu lari insallah onemli bisey yoktur

toksincim sonuşlar belli oldumu dualarım hep sizinleydi canım merak ettim

ebru kursuna gitmeyi bende çok istiyorum yaa çok zevki birşey bence

slm kızlar bütün gün baş ve diş ağrısı mahfetti beni korkunun ecele faydası yok gidilecek sanırım pazartesi olmucak böle

temizliğe vurdum kendimi yeni biitti yemek salatam hazır patlıcan yemeği yaptım pek yenmez bizim evde ama taze köy patlıcanıydı kalem gibi organik belki yerler diye aldım bakalım eşimi bekliyorum yanınada salata var sadece pilav yok yaparsam bende yiyorum eşimde kilo aldım diyip duruyo çocuklarda pilavı çok seviyolar yemek yemiyolar pilavı kaşılklıcaz diye
kızcaklar ama büyüyünce anlarlar sağlıklı şeylerin sebze ve meyve olduğunu
şimdilik iyi akşamlar kapı caldı kociş geldi by

hayirli aksamlar
kanda iltihalp yokmus rontgende ayni dedi sol cigere hava gitmiyormus hepsi saga gidiyormus oda acitiyormus basinci dusurdu ba zincirkemigi yamuk kizimin ondan ic organlari yerinde deil belki ondandir dedi yada belki yanlis hareket etti sinirlerden dedi yada sol taraf kotulesdi ama rontgende gozukmuyormus su an acimiyor diyor yemegini yedi ve netten kore dizileri seyrediyor

çok şükür hastaneye yatmaışsınız inşallah düzelirr öpt allah şifa versin

herkese günaydın, dün akşam 21.44 den sonra kimse girmedi mi yoksa ben mi göremiyorum sayfalarııı....

dün için kocaman bir ayıbım var; tadelle ( çok da özlemişimmmm...

çok şükür sayfa açıldı herkeze günaydınnnnnn

sabah 1 kase çorba iştik kızlarla kahvaltı istemedi canımız öğlenede eşim sıkma istedi inşallah 1 tane küçük yapıp yicem kendim bayat ekmekler de bitti evde
bu sayede

nası bişey diye sorabilirsiniz

evde kalan bayat ekmekleri ıslatıyorum çeşmenin altında sonra süzgeçten elimle bastırarak sıkıyorum suyunu unla karıştırıp yuğurup yeni bi hamur elde ediyorum sonra tabak büyüklüğünde açıp pişirip arkalı önlü sana yağlıyorum içine patatesli peynirli soğanlı kavrulmuş iç koyup rulo sarıyorum sıkarak sonrada afiyetle götürücüdürler çocuklar için çok güzel yemek oluyo bayılıyolar adana mersin yöresinin meşhur sıkma''sı

Günayddıınn fıstıklarrr , yavrullarrr

dünden bu yana naptınız bakalımm ? ben dün sabah bir çıktım akşama ancak geldim eve

iyiden iyiye sokak çocuuu oldum haaa

dün kahvaltımız çook eğlenceliydi anlatamam yaa, iyikide gitmişiz çünkü bugün hava çook kötü , tam bi kış havasıı :26::26::26::26:

akşamda bakım yapa yapa bi hal oldular , saatlerce giremedim foruma , sonrada yattım , uyudumm

Umutcuumm Allah kavuştursunn canımmm

slm kizlar

Toksincim geçmiş olsun , umarım önemli bişey yoktur , Rabbim yardımcınız olsun inşAllahh

sitenin bakımı bitmiş sonunda şükür
akşamdan beri giremedim bikaç saat önce tam girdim mesajımı yazdım gönderemedim yine bakım var diye
kahvaltımızı yaptık küçük kız dersaneye gitti büyük de ders çalışıyor haftaya hergün sınavı var
boğazım hala acıyor aslında boğazım tam diyemem daha çok genzim yanıyor kaç gündür geçmedi
yürüyüş yapmak da istiyorum ama eşim de evde zor görünüyor sanki

Canım çok şükür önemli bir durum yokmuş..Olmazda inşallah..

aynurcuğum yengemin annesi Urfa'lı sokaktan eve gelmeyen veya geç gelen çocuklara ''küçe gezen'' derdi..
O geldi aklıma sen söyleyince.:))

KÜÇE GEZEN, AYNUR :)

Yelek güzeli asuu :) bitirince fotolarını eklersin, görürüz biz de olurmu.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…