Yenacım annemin ultrasonunda karaciğerinde iki tane kitle çıktı. zaten kendisi hepatit bye bağlı siroz hastası. enzim testlerini yaptırdık. ancak annemde iştahsızlık ve aşırı kilo kaydı da söz konusu 3 aydır. bu semptomlar çok parlak değil. bakalım yarın sabah gidicez doktoruna. 3 gündür yerde miyim, gökte miyim bilmiyorum. ağzımın kenarında uçuk çıkmış. yaptığım hiç doğru değil biliyorum ama endişelenip üzülmekten alamıyorum kendimi.
senin için çok seviniyorum canım. kilolar gittikçe hevesin artacak ve sen pes etmeyeceksin. en önemlisi kendi sağlığın ve evlatların için.
Hiiç uykum yok ama uyumam gerek artık..
Yarın 7:15 te uyanıyorum önce eşimi işine ardından kızımı okuluna gönderiyorum..
Sonrada oğlum hala uyanmadıysa büyük bir sevinçle ben de yatağa tekrar atlıyorum :)
Size iyi geceler,iyi uykular, tatlı rüyalar diliyorum..
Hiiç uykum yok ama uyumam gerek artık..
Yarın 7:15 te uyanıyorum önce eşimi işine ardından kızımı okuluna gönderiyorum..
Sonrada oğlum hala uyanmadıysa büyük bir sevinçle ben de yatağa tekrar atlıyorum :)
Size iyi geceler,iyi uykular, tatlı rüyalar diliyorum..
umutcum gözün aydın Allah ayrılık yaşatmasın canımİyi geceler :) Geçmişe göz attım, hafta sonumuz sakin geçmiş :) benim misafirlerim de 2 saat kadar önce gittiler. Sabah 6'da kalkıp eşimi beklemeye başladım, 7.30'da evdeydi :) Erken kalkınca bütün gün de sofra kur, kaldır, pişir taşır, servis et, çocuklara yetiş, markete git vb. dolu dolu geçince çoook yorulmuşum. Ama iki numaralı minik canavar izin vermiyor, dinlenemiyorum. Bu saatte hala cin gibi dolanıyor
Hafta sonu hiç iyi olmadı yalnız beslenmem. Eşim için, tabii misafirler için de bir dolu ikram hazırladım, hepsinden de yedim( Hafta içi her gün kurtarma yazılısı olacak benim için...
Sağol canım. Sen de içini ferah tutmaya çalış. Annen de senin endişelerini sezer ve endişelenebilir ya da seni üzdüğü için üzülebilir. İyi düşün, iyi olsun. Dilerim kontrolleri sonucu çok iyi çıkar.
Hoşgeldin canım. Tatsız bir dönem olmuş aileniz için, artık gelip geçmiştir senin de ağzının gtadı yerine gelmiştir umarım.
Nevin, kayınvalidene geçmiş olsun canım. Sen de koşuşturmalı, yoğun bir hafta sonu geçirmişsin...
Yarın bütün gün dinlenmeyi düşünüyorum. Hatta koca hafta dinlenmeye ve gezmeye niyetim var :)) Hem benim hem herkes için tasasız, hareketli, neşeli ve de hafif mi hafif bir hafta olur umarım önümüzdeki hafta...
iyi geceler hanımlar...:)
uyku tutmadı, bende kalktım pc başına geçtim...
hastayım 2gündür, üşütmüşüm, ilk gün baya kötüydüm ama şuan biraz daha iyiyim...
antibiyotikle ancak gelebildim kendime, aksırık tıksırık, halsizlik....
annemlerden gelirken otobüste gelene kadar ayaklarım dondu, benim kalorifer bozukmuş
birde en iyi tur diye bindik yaniP
ordan kaptım asıl ben şifayı...
akşam üstü giriyim dedim birde kkya ama giremedim, pcde bi sorun vardı, sonra eşim halletti artık.
ee sizler napıyosunuz???
geçmiş olsun meyracımiyi geceler hanımlar...:)
uyku tutmadı, bende kalktım pc başına geçtim...
hastayım 2gündür, üşütmüşüm, ilk gün baya kötüydüm ama şuan biraz daha iyiyim...
antibiyotikle ancak gelebildim kendime, aksırık tıksırık, halsizlik....
annemlerden gelirken otobüste gelene kadar ayaklarım dondu, benim kalorifer bozukmuş
birde en iyi tur diye bindik yaniP
ordan kaptım asıl ben şifayı...
akşam üstü giriyim dedim birde kkya ama giremedim, pcde bi sorun vardı, sonra eşim halletti artık.
ee sizler napıyosunuz???
kızlar yaa akşam baya dertlenmişsiniz bende geçmişi okumadan yazdım üstteki mesajı geçmişi okuyuncada baktım dertleşme kervanına bilmeden bende katılmışımkusura bakıcak bişey yok yenacım...
senin için henüz çok yeni herşey.. derken yani??? ilerde yoksa dahamı çok üzülücem((((
bazen babamı düşünüp hep ağlamak istiyorum, o an ağlarken o acıyı yaşarken babamı hissediyorum, onu yaşıyorum:....((((
ama işte hep ağlamak olmuyor.... hayat devam ediyor.....
bazen babamın eşyalarına sarılıyorum babacım diye......
anne babası sağ olanlar; anne babnızın kıymetini bilin, ve her an onların hayır dularını almaya gayret edin......
nursena ne kursuna gitmeyi düşünüyorsun canım alırlar inşallah ama okullarla başlıyor halk eğitim kursları dolmamıştır inşallah
ben de belmek kurslarına gitmeyi düşünmüştüm ama nedense hiç canım istemedi
kızar halk eğitime gidicem bugün eğe r çocukla kabul ederlerse kayıt olcam ahatada 3 günfalan çok bunaldım üretmek bişeyler yapmak istiyorum ama bu çocuklar tüm hayatı etkilyo malesef
1.fadime02.........................................................570dk
2.katrem............................................................315dk
3.dinbumcum-eriny..............................................300dk
4.ceco34...........................................................290dk
5.arnazar...........................................................280dk
6.nursena..........................................................250dk
7.umutttt..........................................................160dk
8.asumanzeynep-seli86........................................150dk
9.kavusmak-hayal................................................60dk
10.HürremSultan2012............................................50dk
bu hafta spor yapanlarımız artmış ne güzel
hepinizi tebrik ederim kızlar unutmayalım önemli olan çok değil düzenli yapabilmek
HAFTANIN 1.si ________ - 1,6 kg. _________________ Dinbumcum
HAFTANIN 2.leri _______ - 1,2 kg. ______________ YENA & Zukunft:81: :119:
HAFTANIN 3.leri _______ - 1,1 kg. ____ Fadime02 & Kavuşmak_hayal:118:
AYIN 1.si _________ - 6,4 kg. _________ Chickpeas
AYIN 2.si _________ - 5,7 kg. ____________ YENA
AYIN 3.sü ________ - 3,1 kg. ___________ bediican
sanırım Yenacım beni görmedi..ışığı yanıyor ama kendisi yok...
bende biraz biraz yazayım ya da yazmaya çalısayım..aklımda okadar cok sey var ki..
ama bi yandan da ne yazsam bilemıyorum..
hiç keyfim yok,hiçbirseye ilgim yok,ne pcden,ne tvden ,ne uyumaktan,ne uyanmaktan hiçbirseyden zevk almıyorum..
aklımı hiçbirseye veremıyorum kendimi toparlayamıyorum..
sadece bana denileni yapıyorum,gidelim diyor eşim gidiyorum,yatalım diyor yatıyorum..
ama dısardan bakılınca iyi görünmeye calısıorum,tanıdıgım birileri ile konusurken hep gülüyorum..
iyimisin dediklerinde iyiyim diyorum
sonra yutkunuyorum,bogazım öle acıyor ki..yutkunmaktan biliyorum..
eşim sadece benim için üzüldügünü sölüyor,çocuk falan umrumda degil artık diyor..
ne kadarına inansam bilmiyorum..
bazen diyorum bukadar çok istedigim için hep birseyler çıkıyor..olmuyor..olmuyor..
tam oldu dedigim an sonu gelmiyor..
belki evet yaptıgım yanlış 55gün oldu..insan azcık alışır ama gittikçe acım daha da artıyor
bir arkadasım bir akrabam olsaydı benim gibi yaşamamıs olsaydım amannn ne var bu kadar derdim
sana birsey olmasın derdim,sağlık versin yine olur derdim..
bana denilenler işte benim diyeceklerimde...
ama içim yanıyor herseyde eskı halimi hatırlıyorum..6ay..sadece 6ay..
koskoca hayatımda 6 ay hem ne kadar uzun,hemde bakınca kısacık..
hamileyken burda oturmustum,şuna bakmıstım istemsizce konusuyorum
işte hep böle konustugum için saçmalamayım diye artık susuyorum
iyi akşamlar kızlar listeye girememişim internetimin olmadığını yazmıştım oysaki cuma gördüm yazamadım .artık girmek gibi bi çabam ve isteğim de yok açıkçası.haklısınız bi yandan ben sizler kadar etkin olamıyorum.defalarca söylediğim gibi yatağa bağımlı hastası olanlar anlarlar az çok.buna ek olarak dersanem derslerim ve hemen hemen herkeste olduğu gibi çocuk ve ev sorumluluğu... internette tek girdiğim site burası nerdeyse sizi elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum.gerçekten motivasyonumun yükselmesi açısından da payınız çok büyük .ben serüvenimi ara ara paylaşırım sizleri takip ederim .söyleyecek çok şey var ama yine vaktim yok .kendinize iyi bakın Allah gönlünüze göre versinnn...
kızlarrr buarada hoşgeldin 79.9 diyoruummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?