Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

canım benim çok geçmiş olsun annen için.....
Rabbim acil şifalar versin inşaallah...

saolasın canım yenam....
benimde hiç uykum yok ama tekrardan yatıp uyumaya çalışcam şimdi....
inşaallah uyuyabiliirm.
bende herkeslere tatlı rüyalar diyoruuummmm....
tüm topiki öptüm

iyi geceler yenam
kizlar bende uyumaya calisim artik
5.30da kalkip esimi ise yollicam 7de de emir bey uyanir zten
hepinize Allah rahatlik versin

selamun aleyküm
hepinize hayırlı bir gün diliyorum
güzel topiğimin güzel hatunlarıı

umutcum gözün aydın Allah ayrılık yaşatmasın canım

clutch geçmiş olsun senin hissettiklerini içimde hissediyorum yakın geçmişte bende babamla sıkıntılar yaşadım, 40 gün içinde babamın ayağı önce diz altından sonra diz üstünden kesildi.babamı beklerken annem kıriz geçirdi. yoğun bakıma alındı ikisinin arasında koştururken piskolojim bozuldu ..çok kötü zamanlar geçirdim. iki üç yıl geçmesine rağmen hâlâ o şoku üstümden atamadım .Allah öyle bir sıkıntı kimseye yaşatmasın benim için çok zor günlerdi.ama zaman herşeyin ilacı şu anda ikiside iyiler..ben atlattımmı bilmiyorum. aklıma geldiği an hemen o geceyi yaşıyorum. sürekli gözümde canlanıyor ve tazeliğini koruyor. birisi annem veya babam dedimi acısını taaa içimde hissediyorum.Allah acil şifalar versin canım.

geçmiş olsun meyracım
esracım inşallah annende öenmli bişey yoktur varsa da derdini veren rabbim şifasını da kolaylıkla versin inşallah sen üzülmemeye çalış ki annen de hissedip üzülmesin canım
dualarımız annen ve tüm hastalarla canım Allah hayırlı şifalar versin
umutcum eşin gelmiş gözün aydın canım Allah başka ayrılık vermesin inşallah

herkese hayırlı sabahlar hayırlı mutlu bir hafta olur inşallah
kızları gönderdikten sonra fatura bahanesiyle çıkıp yürüyeyüm diyordum ama soğukta canım istemiyor şimdi sanırım 1 saat de olsa yatacağım daha sonra çıkarım inşallah

geçmiş olsun meyracım

kızlar yaa akşam baya dertlenmişsiniz bende geçmişi okumadan yazdım üstteki mesajı geçmişi okuyuncada baktım dertleşme kervanına bilmeden bende katılmışım
Allah anne babalarımıza sağlıklar versin artık hayatta olmayanlarada gani gani rahmet eylesin

günaydınnn geçmişi okudum hiç yüzüm yokki yazmaya diyet açısından çıldırmış gibi yedim canım biraz sıkkın onun acısını çıkardım yemeklerden kime eetim gene kendime zarar ettim

neyse artık hafta içi dengelicem inşallah

gurbette anne babamı çok özlüyorum keşke yanlarında olsam diyorum çoğu zaman annemin sıcak kucağnı özledim ama gittiğimde öle telaşla hiç yalnız kalamadan çocuklardı gezmeydi geçiriyorum yaşarken bazı şeyleri es geçiyoruz allah uzun ömür versin aileleirimize

ölenlerede rahmet eylesin allah sabır versin hakkaten yaşarken kıymet bilmeliyiz

herkeze hayırlı günlerrr

kızar halk eğitime gidicem bugün eğe r çocukla kabul ederlerse kayıt olcam ahatada 3 günfalan çok bunaldım üretmek bişeyler yapmak istiyorum ama bu çocuklar tüm hayatı etkilyo malesef

nursena ne kursuna gitmeyi düşünüyorsun canım alırlar inşallah ama okullarla başlıyor halk eğitim kursları dolmamıştır inşallah
ben de belmek kurslarına gitmeyi düşünmüştüm ama nedense hiç canım istemedi

asu burası yazlıkmemleket ya sezon yen, bittiği ,için geçen hafta açıldı kurlar giyim var sadece ama heralde el sanatları açılcakmış ona yazılırım giyim çocukla sıkar ve gerek yok kumaşlar dünya pahası zaten en azından uğraşırım sorun minik kız inşallah kabul eder bakalaım

Günaydın kızlarr ;

Güzel kaçamaksız huzur dolu bir hafta olsun bizim için...

6.30 mesai başladı bizim evdee bir tane cimcime tarafından uyandırıldık güzel güzel :))) kocayı işe yolladım.. erken kalkınca evin bi dolu işini halletim ama süpürgeyi çalıştırabilmek için saat bi 10 11 arası olsun diye bekliyorum o arada gidip azcık spor yapim diyorum hazır kızıda uyuttum yine..

Bugün akşama ne yapsak bir de onun derdi şimdi sardı beniii :)))

Günaydın güzeller,

Sabah hayalim gerçekleşmedi maalesef tekrar uyuyamadım..Kızım tost istedi kahvaltıya bu aralar kahvaltıya pek yüz vermiyor saçıyla başıyla uğraşmaktan..
Baba kıza tulum peynirli tost yaptım..
Sonra kızımın saçını düzleştirdim,saçlarına şekil verecek diye geç kaldı tabii, evden bir çıkışı var ki harala gürele :)
İngilizce sınavı var onunda, bakalım tiçır ı nasıl sorular hazırlamış :)

Umuttçuğum,gözünüz aydın babanız gelmiş sağ salim..PEki neler getirmiş.
Oğlumun sayesin de bizim de bu aralar dilimizden düşmüyor '' Komşu komşu,hu hu,oğlun geldimi .? ''

kızar halk eğitime gidicem bugün eğe r çocukla kabul ederlerse kayıt olcam ahatada 3 günfalan çok bunaldım üretmek bişeyler yapmak istiyorum ama bu çocuklar tüm hayatı etkilyo malesef

nursena cığım,bugün nasılsın ? geçmiştir umarım can sıkıntın..
Halk eğitim le görüşmeye gidecekmişsin inşallah kabul edilirsin istediğin şekilde..

Son düzenleme:
Günaydın hanımlar :)

Hepimiz için güzel bir hafta olsun!

Dün gece mideye indirdiğim pastayı eritmek için gecenin köründe 30 dk Leslie yaptım. Kedim de bakıyodu napıyo bu kadın diye şaşkın şaşkın Sonlara doğru ayağımın altında dolaşmaya başladı yoksa daha da yapardım.. Sabah tartıldım, işe yaramış :)

Selam fıstıklarr ben geldim

Mersine gittim , sel götürdü heryerleri , bereketlimiyim neyim bilemedim

çook şükür hastalığı %80 atlatmış durumdayım, anacıım sağolsun zorla bişeyler tıkıştırmaya çalışmadı , çook beğendiler , afferim dediler bana ,saçımı okşadılarr

HAFTANIN 1.si ________ - 1,6 kg. _________________ Dinbumcum

HAFTANIN 2.leri _______ - 1,2 kg. ______________ YENA & Zukunft :81: :119:

HAFTANIN 3.leri _______ - 1,1 kg. ____ Fadime02 & Kavuşmak_hayal
:118:

AYIN 1.si _________ - 6,4 kg. _________ Chickpeas

AYIN 2.si _________ - 5,7 kg. ____________ YENA

AYIN 3.sü ________ - 3,1 kg. ___________ bediican

kızlarr kilo veren & veremeyen , spor yapan & yapamayan herkesi çook tebrik ediyorummm

bu haftada harika kilolar gitmiş , ayın birincisi olmakta çook mutlu etti beni darısı emek verip karşılığını almak isteyen herkeslere olsun inşAllaahhhh

YENAcım & ASUcum ellerinize , emeğinize sağlıkk

NOT : YENAcım , şekerimm süper gidiyorsun tütütütü maşAllahh

MERYEMİMM canım benim , guzuumm üzme canını nolursunn , Rabbim herşeyin en hayırlısı versin , senin & eşinin canını sağ etsin inşAllahhh , daha nice sağlıklı bebişleriniz olur Allahın izniyle canımm ....

Selincim bırakma tatlım buraları , bak bu kadar yol katetmişken bu tempoda devam et lütfenn

kızlarrr buarada hoşgeldin 79.9 diyoruummmm

İçine azim böcüğümü kaçtı senin :)

Maşallah canım ne güzel bir duygu değilmi hedefe yaklaşmak başarılı olmak...
Allah bize de nasip etsin...
Hadi bakalım +90 nın kör talihini sen kırarsın da hedefine varırsın :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…