iyi geceler kızlar iki gündür yazamıyorum kusura bakmayın yarın sınavlarım başlıyo dersten kafamı kaldıramadım hafta sonu boyunca bide sürekli tıkındım ders çalışırken onun vicdan azabınıda çekiyorum mutsuzum
mehtapcım seni çok merak ettik canım birkaç kere arkadaşlara sormuştum mehtabdan haberi olan varmı diye ara sıra uğraselamlar hatunlarım,
uzun zamandır yoktum haberde veremedim. ailevi bisürü problem yaşadık. dayım eşinden ayrılmak üzereydi ve alkol bağımlısı çalışmıyor. teyzemin bi sürü hastane işleri. rahim kanseri için bi test yapıldı simir testiydi galiba. onda bişeyler çıkmış araştırma yapılcak felan. bebek iyi çok şükür. kardeşim üniye gitmişti biliyorsunuz orda ters bişeyler olmuş ev arkadaşını gönderdik bi süre onla kaldım. felan baya bişeyler oldu. hala devam eden bi sürü sorun. kafam allak bullak sabret sabret nereye kadar bilmiyorum ya kendimi 40 yıl yaşlanmış hissediyorum. haber veremedim size. üzgünüm. herşey birden bi başladı ardı arkası kesilmedi. inanın ama imkanım olmuyordu. hergün bi sorun uğraşlar felan. canımdan bezdim resmen. sizler ve aileniz çoluk çocuk felan iyisinizdir umarım. yeni arkadaşlar gelmiş gördüm. hedeflerinizse başarıyla ulaşırsınız umarım.
hepinizi öpüyorum
iyi geceler herkese, umarım herkesin keyfi yerindedir benim pek değil malesef
hala diyet modunada giremedim kafam dağılsın die surekli ev gezmelerindeyim deli gibide yiyorum
böyle gidersem yakında 120yi de görücem :-(
teşekkür ederimm :) mısırsız atlattık bugünü, alsak yerdim kesin :)
sadece arkadaşımın kaşarlı pidesinden ince bi dilim aldım nefsimi köreltmek için. çooook incecikti hamuru zaten :)
gelince de yarın için kepekli makarna yaptım. tavuktan köri sosu artmıştı ziyan olmasın diye onu da ekledim.
bugün dikkatliydim, bakalım yarın tartı ne gösterecek
iyi geceler kızlar iki gündür yazamıyorum kusura bakmayın yarın sınavlarım başlıyo dersten kafamı kaldıramadım hafta sonu boyunca bide sürekli tıkındım ders çalışırken onun vicdan azabınıda çekiyorum mutsuzum
Sağol canım benim. şımarıklık etmek istemiyorum. daha konan bir teşhis yok, korktuğum gibiyse bile tümörler 1 cm ve yarım cm. inşallah yolundadır her şey. aklıma mukayyet olmaya çalışıyorum eşimin ısrarlarıyla. ama annemin yüzündeki en ufak korku emaresine dayanamıyorum. dün gece gittik onda kaldık ilk defa. bugün de bırakıp geldiğimden beri ağlıyorum. yalnız bırakmak zoruma gidiyor. oysa ben anneme hep kızgındım, küskündüm geçmişten beri. Allahım affetsin bu taşkınlıklarımı, kendimi tutamamalarımı.
mehtapcım seni çok merak ettik canım birkaç kere arkadaşlara sormuştum mehtabdan haberi olan varmı diye ara sıra uğra
kızlar iki gündür giremedim geçmiş çok birikmiş hepsini okuyamadım gözlerim beni dinlemiyor kendiliğinden kapanıyor size hayırlı geceler yine görüşürüz inşaAllah
Çok özendim size.Öyle uzun zaman oldu ki sinemaya gitmeyeli..
Hangi filme gittiniz.?
AYŞE cim sana geçte olsa bir hg diyeyim..özlemiştik seni..
CLUTCH canım annene çok geçmiş olsun,Allah iyilik versin diyorum.
zor çok zor annelerimizi hasta görmek...
alışmısız bize onların bakmasına,etrafımızda dönmelerine annem bir basım agrıyor dese bile zoruma gidiyor..
hep benim küçüklügümdeki genç sağlıklı günleri geliyor aklıma..
zaman ..hem acılarımızı azaltıyor hemde bize olmayan acılar gösteriyor
saol cnm benim tesekkur ederim
sende zor gunler yasiyosun ama suna inanki herseyin en hayirlisini rabbim bilir
zamani gelince sanada bu mutlulugu yasamayi nasip edecektir insallah
iyi geceler hanımlar...:)
uyku tutmadı, bende kalktım pc başına geçtim...
hastayım 2gündür, üşütmüşüm, ilk gün baya kötüydüm ama şuan biraz daha iyiyim...
antibiyotikle ancak gelebildim kendime, aksırık tıksırık, halsizlik....
annemlerden gelirken otobüste gelene kadar ayaklarım dondu, benim kalorifer bozukmuş
birde en iyi tur diye bindik yaniP
ordan kaptım asıl ben şifayı...
akşam üstü giriyim dedim birde kkya ama giremedim, pcde bi sorun vardı, sonra eşim halletti artık.
ee sizler napıyosunuz???
gecmis olsun cnm
ah teşekkür ederim be aysem ama benim inancım öle azki..
biliyorsun hamile kalabilmem çok zordu,tam onu basardım,riskli ayları atlattım derken bunu yasamak..
dibe vurdum resmen...ama insallah birgün ben de anne olabilirim Allah ım izin verirde..
teşekkür ederim canım.
memleketinize taşındınız galiba siz canım?
hayırlı olsun yeni düzeniniz....
ben seni memur diye biliyordum, yoksa memurluğumu bıraktın??
saol
yok cnm memur degilim ben bigun o da olur kismetse insallah
iyi geceler hanımlar...:)
uyku tutmadı, bende kalktım pc başına geçtim...
hastayım 2gündür, üşütmüşüm, ilk gün baya kötüydüm ama şuan biraz daha iyiyim...
antibiyotikle ancak gelebildim kendime, aksırık tıksırık, halsizlik....
annemlerden gelirken otobüste gelene kadar ayaklarım dondu, benim kalorifer bozukmuş
birde en iyi tur diye bindik yaniP
ordan kaptım asıl ben şifayı...
akşam üstü giriyim dedim birde kkya ama giremedim, pcde bi sorun vardı, sonra eşim halletti artık.
ee sizler napıyosunuz???
yenam aslinda burdayim, okuyorum ama diyet modunda olmadigim icin yazacak yüzüm yok malesef
bende sizi, sohbetinizi cok ozledim
Allahım azıcık azim verse keske banada, bu kadar iradesiz biri daha yoktur galiba :-(
saol
yok cnm memur degilim ben bigun o da olur kismetse insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?