Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

AYŞE cim sana geçte olsa bir hg diyeyim..özlemiştik seni..

CLUTCH canım annene çok geçmiş olsun,Allah iyilik versin diyorum.
zor çok zor annelerimizi hasta görmek...
alışmısız bize onların bakmasına,etrafımızda dönmelerine annem bir basım agrıyor dese bile zoruma gidiyor..
hep benim küçüklügümdeki genç sağlıklı günleri geliyor aklıma..
zaman ..hem acılarımızı azaltıyor hemde bize olmayan acılar gösteriyor

iyi geceler arkadasım seni anlayabiliyorum bende sınav zamanı sürekli yerdim...
sankı bişeler yemesem o notlar kafama girmeyecek gibi düşünür,onlarla oyalanrdım..

ama sen bana bakma:) ben sıkıldıgımda da sevindigimde de üzüldügümde de yerdim

sana sınavlarında basarılar diliyorum

mehtapcım seni çok merak ettik canım birkaç kere arkadaşlara sormuştum mehtabdan haberi olan varmı diye ara sıra uğra

kızlar iki gündür giremedim geçmiş çok birikmiş hepsini okuyamadım gözlerim beni dinlemiyor kendiliğinden kapanıyor size hayırlı geceler yine görüşürüz inşaAllah

iyi geceler herkese, umarım herkesin keyfi yerindedir benim pek değil malesef
hala diyet modunada giremedim kafam dağılsın die surekli ev gezmelerindeyim deli gibide yiyorum
böyle gidersem yakında 120yi de görücem :-(

ayşeciğim,ben de ilk işten ayrıldığım da bayılıyordum ev gezmelerine :)
Nasıl hoşuma gidiyordu günler vb.
Sonra çok sıkıldım ama iş işten geçmişti yediğim hamurlar zaten var olan yağlarıma artı olarak bir güzel yerleştiler..
Senin de geç kalmadan sıkılacağına eminim ben...
Keşke daha fazla paylaşımda bulunsan,özledik seni..

Çok özendim size.Öyle uzun zaman oldu ki sinemaya gitmeyeli..
Hangi filme gittiniz.?

Kolay gelsin...Ders çalışrıken bişiler yemek Allahın emri :)
Neyse mutsuz olma..Önümüzdeki maçlara bakalım hep beraber..

Son düzenleme:

Canım konu her ne olursa olsun sakın annene kırgın olma..
Ben annemin vefatından sonra babamın özel hayatı nedeniyle babama aşırı kırılmıştım. bunu o ölünceye kadar her an belli ettim istemeden de olsa..
Çok acı ve vicdan azabı çektirdim ona
Sonra babamı kayvedince onun varlığının nasıl büyük bir güç olduğunu,bir dayanak olduğunu çok net ve çok acı bir şekilde anladım..
Yıllar geçmesine rağmen içim rahatlamadı, acı çekiyorum hala.
Her ne kadar hakettiysede o benim babam dı,dünyanın en yakışıklı erkeğiydi o yakışıklı yüzünü öyle özlüyorum ki Nilom deyişini çok özlüyorum
Çok karizmatikti babam.. 20 yaşın da onun sigara içişinden etkilenip sigaraya başlamıştım ben de..
Öyle işte. konuyu dağıttım ama sadece hatırladım ve paylaşmak istedim seninle...

Son düzenleme:

İyi geceler daficiğim...

iyi geceler hanımlar...:)
uyku tutmadı, bende kalktım pc başına geçtim...
hastayım 2gündür, üşütmüşüm, ilk gün baya kötüydüm ama şuan biraz daha iyiyim...
antibiyotikle ancak gelebildim kendime, aksırık tıksırık, halsizlik....
annemlerden gelirken otobüste gelene kadar ayaklarım dondu, benim kalorifer bozukmuş
birde en iyi tur diye bindik yaniP
ordan kaptım asıl ben şifayı...

akşam üstü giriyim dedim birde kkya ama giremedim, pcde bi sorun vardı, sonra eşim halletti artık.

ee sizler napıyosunuz???

Çok özendim size.Öyle uzun zaman oldu ki sinemaya gitmeyeli..
Hangi filme gittiniz.?

Bir Tim Burton hayranı olarak Frankenweenie'ye gittim. Animasyon ama olsun seviyorum 3d filmleri

Ayrıca Bulut Atlası'nı çok methediyorlar. Ona da gitmek istiyorum. Herkes onu tavsiye ediyor bu aralar.

saol cnm benim tesekkur ederim
sende zor gunler yasiyosun ama suna inanki herseyin en hayirlisini rabbim bilir
zamani gelince sanada bu mutlulugu yasamayi nasip edecektir insallah

Ben de aynı senin gibiydim. Ders çalışırken kola, çikolata, elime ne geçse yerdim.

Hiç mutsuz olma canım. İnsan zaten stresli oluyor ama en azından daha az kalorili şeyler atıştırabilirsin.

Sınavlarında başarılar, emeklerinin karşılığını alırsın umarım

yenam aslinda burdayim, okuyorum ama diyet modunda olmadigim icin yazacak yüzüm yok malesef
bende sizi, sohbetinizi cok ozledim
Allahım azıcık azim verse keske banada, bu kadar iradesiz biri daha yoktur galiba :-(

saol cnm benim tesekkur ederim
sende zor gunler yasiyosun ama suna inanki herseyin en hayirlisini rabbim bilir
zamani gelince sanada bu mutlulugu yasamayi nasip edecektir insallah

ah teşekkür ederim be aysem ama benim inancım öle azki..
biliyorsun hamile kalabilmem çok zordu,tam onu basardım,riskli ayları atlattım derken bunu yasamak..
dibe vurdum resmen...ama insallah birgün ben de anne olabilirim Allah ım izin verirde..

gecmis olsun cnm

hic bir zaman umudunu yitirme canim, evet bize soylemek basit geliyo senin icinde ne firtinalar kopuyo ama gun gelecek o sevinci yine yasicaksin, hep beraber sevibicez seninle tipki simdi uzuldugumuz gibi
herseyin zamani var sabret, sukret sakin ola isyan etme
yaradanimiz en hayirlisini bilir
alakasi yok ama bende daha dune kadar yanimda biri baba dediginde, babamiz yok diye bize acidiginda, onlarinda babasi olsunde ayni seyi o zaman anlarlar diye dusunuyodum biliyomusun dua ediyodum o aciyi yasasinlar diye, soylemek kolay cunku yasayan biliyo
kolay degil 6 yasindaydim kardesimde 2.5 yasindaydi
kader canim hersey ama senin kaderinde anne olmak var allahin izni ile gonlunu ferah tut lutfen

Geçmiş olsun meyracığım..yeniden hoşgeldin..annen nasıl iyidir umarım..

Ben ve oğlumda her an hastalanacağız gibi..
Bugün dışarıdaydık hopladı,zıpladı ordan oraya. bir insan hiçmi yorulmaz 3 defa üst baş değiştirdim terden..
Eve girdik başladı huysuzluğa hele birde yıkayınca iyice gözler gitti,burun tıkandı ödüm kopuyor hastlanacak diye.
Ben zaten cumadan beri pek keyifsizim,halsizim..

yenam aslinda burdayim, okuyorum ama diyet modunda olmadigim icin yazacak yüzüm yok malesef
bende sizi, sohbetinizi cok ozledim
Allahım azıcık azim verse keske banada, bu kadar iradesiz biri daha yoktur galiba :-(

Var canım olmazmı.?
burda hepimiz iradesiz olduğumuz için bu kilolrdayız zaten :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…