İçine azim böcüğümü kaçtı senin :)
Maşallah canım ne güzel bir duygu değilmi hedefe yaklaşmak başarılı olmak...
Allah bize de nasip etsin...
Hadi bakalım 90+ nın kör talihini sen kırarsın da hedefine varırsın :)
kusura bakıcak bişey yok yenacım...
senin için henüz çok yeni herşey.. derken yani??? ilerde yoksa dahamı çok üzülücem((((
bazen babamı düşünüp hep ağlamak istiyorum, o an ağlarken o acıyı yaşarken babamı hissediyorum, onu yaşıyorum:....((((
ama işte hep ağlamak olmuyor.... hayat devam ediyor.....
bazen babamın eşyalarına sarılıyorum babacım diye......
anne babası sağ olanlar; anne babnızın kıymetini bilin, ve her an onların hayır dularını almaya gayret edin......
SESSİZ GEMİ
Artık demir almak günü gelmişse zamandan,
Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan.
Hiç yolcusu yokmuş gibi sessizce alır yol;
Sallanmaz o kalkışta ne mendil ne de bir kol.
Rıhtımda kalanlar bu seyahatten elemli,
Günlerce siyah ufka bakar gözleri nemli.
Biçare gönüller. Ne giden son gemidir bu.
Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu.
Dünyada sevilmiş ve seven nafile bekler;
Bilmez ki, giden sevgililer dönmeyecekler.
Bir çok gidenin her biri memnun ki yerinden.
Bir çok seneler geçti; dönen yok seferinden
YAHYA KEMAL BEYATLI
kızlarrr buarada hoşgeldin 79.9 diyoruummmm
iyi geceler hanımlar...:)
uyku tutmadı, bende kalktım pc başına geçtim...
hastayım 2gündür, üşütmüşüm, ilk gün baya kötüydüm ama şuan biraz daha iyiyim...
antibiyotikle ancak gelebildim kendime, aksırık tıksırık, halsizlik....
annemlerden gelirken otobüste gelene kadar ayaklarım dondu, benim kalorifer bozukmuş
birde en iyi tur diye bindik yaniP
ordan kaptım asıl ben şifayı...
akşam üstü giriyim dedim birde kkya ama giremedim, pcde bi sorun vardı, sonra eşim halletti artık.
ee sizler napıyosunuz???
yenam aslinda burdayim, okuyorum ama diyet modunda olmadigim icin yazacak yüzüm yok malesef
bende sizi, sohbetinizi cok ozledim
Allahım azıcık azim verse keske banada, bu kadar iradesiz biri daha yoktur galiba :-(
Allah sağlıklı uzun ömürler versin ailene...
Aslında hiçkimseyi kırmamak gerekiyor..
Ben örneğin artık hiç kimseye küs kalamıyorum yaş alıncada daha yumuşak başlı oluyor insan..Önceleri burnumdan kıl aldırmazdım...
Kızım bu yönümü eleştirir bazen,sen kimseyle kavga etmiyorsun,kendini korumuyorsun der bana :)
Öyle olmadığını büyüyünce anlayacaktır..
yok be canim iyi oldu belkide icimizi dokuyoruz iste
ben artik kimseye guvenip dertlesemiyorum burda anlatmak rahatlatiyo hem biliyorum burdaki herkes durustce paylasiyo sevincimi kederimi kimse yapmacik degil o yuzden cok seviyorum sizi ve topigimi
kızar halk eğitime gidicem bugün eğe r çocukla kabul ederlerse kayıt olcam ahatada 3 günfalan çok bunaldım üretmek bişeyler yapmak istiyorum ama bu çocuklar tüm hayatı etkilyo malesef
Cecom aldiklarin hayirli olsun, ciciler almissin
cantani merak ettim nasil bir tip ?
kücük bir dügüncantasi sanirim, güle güle kullan,
bende canta manyagiyim asla doyamam :)))
valla annemin beni furmiyacagini bilsem dolduracagim eve cantalari ayakkabilari :))))
kiyafetide cok severim, degisik degisik giyinmeyi, hatta tarz giyinenleri severim ama,
iste ben giyiyemiyorum pek tarz malum :)))
sigmiyoruzki anacim güzel kotlarin, S buluzlerin icine nörelim yani
sigiyana kadarda yaslancam sanirim, ozamanda hic giyiyemicem :)) iofff
cok gec kaldim zayiflamak icin
en cok üzüldügüm sey, ergenlikte zayif degildim,
tamam gencliigimi cok güzel yasadim, gezdim tozdum istedigim gibi,
ama yinede zayif olup güzel olmayi isterdim, herseyi daha güzel yapmayi isterdim, olmadi
o yüzden Cennette ilk isteyecegim sey zayif ve güzel olmak :))
Yena bu arada "sisko kafam" lafina coooooook güldümmmm
Cecom aldiklarin hayirli olsun, ciciler almissin
cantani merak ettim nasil bir tip ?
kücük bir dügüncantasi sanirim, güle güle kullan,
bende canta manyagiyim asla doyamam :)))
valla annemin beni furmiyacagini bilsem dolduracagim eve cantalari ayakkabilari :))))
kiyafetide cok severim, degisik degisik giyinmeyi, hatta tarz giyinenleri severim ama,
iste ben giyiyemiyorum pek tarz malum :)))
sigmiyoruzki anacim güzel kotlarin, S buluzlerin icine nörelim yani
sigiyana kadarda yaslancam sanirim, ozamanda hic giyiyemicem :)) iofff
cok gec kaldim zayiflamak icin
en cok üzüldügüm sey, ergenlikte zayif degildim,
tamam gencliigimi cok güzel yasadim, gezdim tozdum istedigim gibi,
ama yinede zayif olup güzel olmayi isterdim, herseyi daha güzel yapmayi isterdim, olmadi
o yüzden Cennette ilk isteyecegim sey zayif ve güzel olmak :))
Yena bu arada "sisko kafam" lafina coooooook güldümmmm
Sağol canım :) Eh bugün de tıngır mıngır gidiyorum işte... Annen için endişelenmekte haklısın ama daha ortada fol yok yumurta yokken harap etme kendini. Senin desteğin ve vereceğin moralle en kısa sürede daha iyi olacaktır annen. Önce kontrollerini olsun, sonucuna göre uygun tedavi ile güzel sonuçlar alacaksınız inşallah. Baksana zaten kistler küçükmüş, hep olumlu düşünmeye çalış......gözün aydın Umutcum. evinizin neşesi, bereketi hiç bitmesin. başlarsın yarından itibaren dikkat etmeye, hiç sıkma canını.
sağol iyi dileklerin için. inşallah ben aptallık ediyorumdur bu kadar endişelendiğim için. içim biraz ferahladı eşimin bir saat dil dökmesiyle. onun da dünyasını yıktım başına sürekli ağlayıp üzülerek.
Ayşeciğim yeni bir düzene alışmak zor ama hepten koyverme kendini. Bir ara güzel gitmiştin, sonra maddi manevi sorunlar bunalttı seni devam edemedin. Gene o motivasyonu yakalarsan bu sefer devam ettireceğine inanıyorum ben. Yaşının avantajı ile hızla sonuç alırsın, eminim...iyi geceler herkese, umarım herkesin keyfi yerindedir benim pek değil malesef
hala diyet modunada giremedim kafam dağılsın die surekli ev gezmelerindeyim deli gibide yiyorum
böyle gidersem yakında 120yi de görücem :-(
Geçmiş olsun :)...hastayım 2gündür, üşütmüşüm, ilk gün baya kötüydüm ama şuan biraz daha iyiyim...
antibiyotikle ancak gelebildim kendime, aksırık tıksırık, halsizlik....
annemlerden gelirken otobüste gelene kadar ayaklarım dondu, benim kalorifer bozukmuş
birde en iyi tur diye bindik yaniP
ordan kaptım asıl ben şifayı...
Meryemciğim, çok beylik sözler ama söylemeden geçemeyeceğim. Hiç böyle olumsuz ve umutsuz bakma lütfen. Üzülme demek yersiz oluyor çünkü desek de üzüleceksin, haklısın da. Ama lütfen umutsuz olma. Üzgün de olsan olumlu düşün. "Yakında tekrar hamile kalacağım için kendime iyi bakmam gerekir" düşüncesini yerleştir beynine, sırf bu sebeple sağlıklı beslen, her an yeni bir bebek olabilecekmiş gibi yaşantına dikkat et. Olduğu zaman da "her şey güzel olacak" diye telkin et kendini. Olumlu düşünmek vücudumuzdaki hormonları bile etkiliyormuş, vücut, beynin verdiği mesajları hep dinlermiş. Doğruluk payı ne kadardır bilemem ama düşüncelerini ve mesajlarını olumluya yöneltmek her zaman fayda getirir bence.ah teşekkür ederim be aysem ama benim inancım öle azki..
biliyorsun hamile kalabilmem çok zordu,tam onu basardım,riskli ayları atlattım derken bunu yasamak..
dibe vurdum resmen...ama insallah birgün ben de anne olabilirim Allah ım izin verirde..
...
umutcum gözün aydın Allah ayrılık yaşatmasın canım
..
....
umutcum eşin gelmiş gözün aydın canım Allah başka ayrılık vermesin inşallah
Çok sağolun arkadaşlarım :).....Umuttçuğum,gözünüz aydın babanız gelmiş sağ salim..PEki neler getirmiş.
Oğlumun sayesin de bizim de bu aralar dilimizden düşmüyor '' Komşu komşu,hu hu,oğlun geldimi .? ''
..
....Maşallah canım ne güzel bir duygu değilmi hedefe yaklaşmak başarılı olmak...
Allah bize de nasip etsin...
Hadi bakalım +90 nın kör talihini sen kırarsın da hedefine varırsın :)
vaaay tebrikler canimmmmmmmm, sen cok süpersin ya darisi bize
canıımm öncelikleee hoşgeldiiinnnnve 79.9 daa hoşgelmiiişşş
senin adınaaaa çoookkk mutlu oldummmmmaşallah azminee kuzumm darısı burdaki herkese olsun hedeflerimizee ulaşalım inşallaaahhh
arkandan koşa koşa geliyorummm bende
Süpersin canımmmmmmm
Darısı benimde başıma
Aynur'un gidiş süper maşallah.Sen böyle yazınca şöyle bir düşündüm; tam hedefini yakalayan ne kadar az kişi oldu diye. Sahi kimler vardı Yena? Sen daha iyi bilirsin elbette. Bir de daha eskilerden de vardır herhalde birileri. Ben buraya üye olduğumdan beri bir Özlem'in (ilbatum) bir de ece78'in hedefine ya da hedefine çok yakın rakamlara geldiğini anımsadım. Özlem 62-63'leri görmüştü sanırım, Cansel de boyu 1.80 olduğu için hedefini yakalamıştı diye hatırlıyorum... Ayrıca motivasyonu geldiğinde esip geçen, hedefine çok yaklaşan toksini de ayrı bir kategoriye koyuyorum :)
kızlar şehitlerin ebediyete uğurlanmalarını gösteriyor televizyonda , çookk kötü oldum , mekanları cennet olsun , Rabbim hepsinin sevenlerine sonsuz sabırlar versiiinn ....
aynurcum gelmiş topik şenlenmiş maşallah hoşgeldin canım
79.9 da süper inşallah bir daha 8li rakam görmezsin solladın gittin bizi tozunu yutturdun vallahi
ben bugün yürüm 45 dk kadar balık aldım sonunda tanesi 12 liradan hem de dedim adama dün 10 liraydı daha diye dün alsaydın abla bugün pişirirdin diyor
neyse balık yeşillik azcık da meyve felan alınca dönüşte dolmuşa bindim mecburen fırında pişirdim rahatça yedim iyi oldu
kahvaltıda da 1 dilim fırında kızarmış kaşarlı sucuklu ekmek yemiştim
öğlen de 1 dilim kadar kepek ekmekle peynir yedim çayla
arada 1elma
akşam da malum balık salata 1 dilim tam buğday ekmeği
çok olmadı bugün sanırım
1 de mandalina yedim az önce
eşim yarın beraber gidelim dedi bugün nöbetçi yarın evde inşallah haftada 3 nöbet geliyo eşime dedim sende idare edermisin öğlene kadar eğer görev olmazsa ederim dedi pek sevindirik oldum iş yarın gidip kayıt olmaya kaldı inşallah hakkıkmda hayırlıı olurrrGünaydın güzeller,
Sabah hayalim gerçekleşmedi maalesef tekrar uyuyamadım..Kızım tost istedi kahvaltıya bu aralar kahvaltıya pek yüz vermiyor saçıyla başıyla uğraşmaktan..
Baba kıza tulum peynirli tost yaptım..
Sonra kızımın saçını düzleştirdim,saçlarına şekil verecek diye geç kaldı tabii, evden bir çıkışı var ki harala gürele :)
İngilizce sınavı var onunda, bakalım tiçır ı nasıl sorular hazırlamış :)
Umuttçuğum,gözünüz aydın babanız gelmiş sağ salim..PEki neler getirmiş.
Oğlumun sayesin de bizim de bu aralar dilimizden düşmüyor '' Komşu komşu,hu hu,oğlun geldimi .? ''
nursena cığım,bugün nasılsın ? geçmiştir umarım can sıkıntın..
Halk eğitim le görüşmeye gidecekmişsin inşallah kabul edilirsin istediğin şekilde..
aynurcum gelmiş topik şenlenmiş maşallah hoşgeldin canım
79.9 da süper inşallah bir daha 8li rakam görmezsin solladın gittin bizi tozunu yutturdun vallahi
ben bugün yürüm 45 dk kadar balık aldım sonunda tanesi 12 liradan hem de dedim adama dün 10 liraydı daha diye dün alsaydın abla bugün pişirirdin diyor
neyse balık yeşillik azcık da meyve felan alınca dönüşte dolmuşa bindim mecburen fırında pişirdim rahatça yedim iyi oldu
kahvaltıda da 1 dilim fırında kızarmış kaşarlı sucuklu ekmek yemiştim
öğlen de 1 dilim kadar kepek ekmekle peynir yedim çayla
arada 1elma
akşam da malum balık salata 1 dilim tam buğday ekmeği
çok olmadı bugün sanırım
1 de mandalina yedim az önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?