Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese hayırlı ve güzel bol sporlu az kalorili ve çok çok sağlıklı bir hafta diliyoruummm
bugün eşimi sabah 6 da yolcu ettim yozgatabaktım uyuyamıyorum bende leslie yaptım 45 dk sonra o ulaşınca yerine bende yattım.
kahvaltım herzamanki gibi haşlanmış yumurta 2 dilim çavdar ekmeği 5 zeytin domates
ayrıca leslieden sonra 1 bardak süt içmiştim
şimdi 1 avuç kuru üzüm yedim öğle yemeğinde kabak yemeği ve bulgur pilavı var.
ayrıca bugün yarım saat ya da 45 dk yürüyüş yapacağım
bu arada geçmişi okudum gece baya bir dertleşmişsiniz Allahım anne babalarımızı başımızdan ayırmasın vefat edenlere de rahmet eylesin ahiret aleminde bizi birbirimizden cennete ayırmasın inşallah

sağol Yenoşumm azim böcücüğü kaçtı hakkaten içime , valla sanada kaçmış bence , süpersin sende kuzumm

inşAllah yenecem +90ın kara bahtını kör talihini

bende yarı yolda bırakmak yok allahın izniyle , bu iş olacakk

Benim annem babam sag, allahim uzun uzun ömürler versin, 100 yasinida göstersin diye dua ediyorum hep,
ölenlerin basi sagolsun, Allahim mekanlarini cennet etsin,
anne baba cok cok baska bisey ben bunlarin farkina yeni yeni varabiliyorum su yasimda,
cok cektirdim ergenken, cok cirkeftim cok karsi geldim,
simdi sivri dilliligim malesef hala biraz duruyor ama yavas yavas atiyorum,
anneme babama zerre kadar karsi gelmek istemiyorum artik, onlarin gönlü hos olsun istiyorum
onlarla birlikteyim hala allahima cok sükür ama bazen düsünüyorum, ölseler naparim diye ??
Allahim korusun cildiracak gibi oluyorum,
onlarsiz ben bu hayatta tutunamam bunu cok iyi biliyorum,
evli olsam belki kocama yada cocuklarima tutunur yine hayatta kalabilirim,
ama simdi öyle bisey olsa bende ölürüm sanirim dayanamam allahim korusun, uzun ömürler versin herkesin anne babasina insallah

Bu siiri cok severim

kızlarrr buarada hoşgeldin 79.9 diyoruummmm

vaaay tebrikler canimmmmmmmm, sen cok süpersin ya darisi bize

Merhaba kızlarrrrrrrr :122: :122: :122:

Sabah erkenden bizim buradaki sosyete pazarına gittim kızkardeşimle birlikte :122: :122:
Hesapta büyük kıza sadece kilotlu çorap alacaktım ama sağ olsun kızkardeşim verdi çoşkuyu verdi çoşkuyu ay buda güzel yeğenime al kesin bayılır, ay buda çok güzel diye diye yedirdi paracıkları bana
Büyük kızıma bir diz yapmayan siyah eşortman altı aldım, şu bu ara çok meşhur olan kuru kafalı uzun kollu sweetlerden aldım bir tane, kilotlu çorabını aldım ( mor ), çorba için çırpma telim yoktu onu aldım ( her seferinde unutuyordum bu sefer unutmadım )
Deri zımbalı bileklik aldım bile büyük kıza
Tabi pazara çıkıpta kendime birşey almadan olurmu alsammı almasammı diye düşünürken kendime güzel siyah deri bir portföy çanta aldım hatta satıçının yanında kızkardeşime dedim hep sen kanıma giriyorsun bak pazara cıkmasaydım paracıklarım bitmeyecekti diye adam nasıl gülüyor abla niye öyle diyorsun sonradan pişman mı oluyorsun yoksa diye
Ama iyiki almışım bir düğün yada gezmeye giderken ufak hoş bir çantam yok diye komşu ablamdan almıştım en son bari bir tane evde bulunsun. Aslında yatağın altı çanta kaynıyor ne olucak benim bu çanta ve çamaşır manyaklığım bilmem hiç gözüm doymuyor o konuda

Uzun zamandır almamıştım ama iyi oldu artık uzun bir süre pazara cıkmam zararlı çıkıyorum
Mutfağa girmeden sizlerede bir bakayım dedim
İnşallah bu hafta herkese uğurlu gelir ve bol bol eksiler görürüz

Canım çok geçmiş olsun inşallah bir an önce toparlarsın kendini...

yenam aslinda burdayim, okuyorum ama diyet modunda olmadigim icin yazacak yüzüm yok malesef
bende sizi, sohbetinizi cok ozledim
Allahım azıcık azim verse keske banada, bu kadar iradesiz biri daha yoktur galiba :-(

Canım ümitsizliğe kapılmak yok hiçbirimiz için
Yenanında dediği gibi iradeli olmuş olsaydık hepimiz burada olmazdık
Diyet modunda olmasan bile gel sohbetlere katıl ki o modu derinlerden ufak ufak çıkartalımda daha motive olup el birliği ile şu hedeflerimize yaklaşalım

Al benden de okadar
Kızımda bana hep aynı şeyi söyler o benim tam tersime biraz daha ciddi mizaçlı olduğu için baştan temkinli davranır ve kolay kolay kimseye fazla müsama göstermez. Hatta kızdığı zaman gerçekten karşısındaki 40 takla atsa asla eskisi gibi yakın davranmaz
Ben çoğu zaman o an ses etmezde eve gelince ağlarsamda bana söylenir niye öyle demedin niye böyle demedin diye
Rabbim kuzularımıza kötü yönden öğrenmeyi nasip etmez inşallah
Bekarken bana herkes derdi seni alan iki gün sonra geri getirir diye okadar aksiydim hatta annem hala da der dinsizin hakkından imansız gelir bak eskiden esip gürlüyordun ama artık tam tersinesin diye

Bizde seni çoooooooooooooooooottttt seviyoruzzzzzz ( küçük çimcime k harflarını t olarak söylüyor ya artık çok yerine çot diyoruz ailecek )

kızar halk eğitime gidicem bugün eğe r çocukla kabul ederlerse kayıt olcam ahatada 3 günfalan çok bunaldım üretmek bişeyler yapmak istiyorum ama bu çocuklar tüm hayatı etkilyo malesef

Al bendende o kadar Senelerdir hep çoluk çombalak derken hiç kendimiz için birşey yapamaz olduk :26: Rabbim onlara yine sağlık versinde inan bende artık ufak ufak kendim için birşeyler yapmak istiyorum. Şu spora bile gitmek bana okadar iyi geliyor ki ama tabi kesmiyor bende ismekin kurdele nakışı tarzı bir kursuna gitmek istiyorum ama işte onu biraz daha ertelemem gerekecek çünkü cimcimeyi bakacak kimse yok zaten haftanın 4 günü ablası ben spora gittiğimde bir iki saatte olsa bakıyor babası eve gelene kadar. Şimdi birde kursa gidiceğim desem bu sefer büyük kızıma daha çok iş düşecek eee oda ancak derslerine çalışacak sırf benim zevkim için derslerinin etkilenmesini istemem
Umarım kabul ederlerde sen bari kendin için birşeyler yap

kızlarrr buarada hoşgeldin 79.9 diyoruummmm

Süpersin canımmmmmmm
Darısı benimde başıma

Cecom aldiklarin hayirli olsun, ciciler almissin
cantani merak ettim nasil bir tip ?
kücük bir dügüncantasi sanirim, güle güle kullan,
bende canta manyagiyim asla doyamam :)))
valla annemin beni furmiyacagini bilsem dolduracagim eve cantalari ayakkabilari :))))
kiyafetide cok severim, degisik degisik giyinmeyi, hatta tarz giyinenleri severim ama,
iste ben giyiyemiyorum pek tarz malum :)))
sigmiyoruzki anacim güzel kotlarin, S buluzlerin icine nörelim yani
sigiyana kadarda yaslancam sanirim, ozamanda hic giyiyemicem :)) iofff
cok gec kaldim zayiflamak icin
en cok üzüldügüm sey, ergenlikte zayif degildim,
tamam gencliigimi cok güzel yasadim, gezdim tozdum istedigim gibi,
ama yinede zayif olup güzel olmayi isterdim, herseyi daha güzel yapmayi isterdim, olmadi
o yüzden Cennette ilk isteyecegim sey zayif ve güzel olmak :))

Yena bu arada "sisko kafam" lafina coooooook güldümmmm

Canım çantam siyah üzerinde 3 tane demir zimba var elips şeklinde uzun oval yani rahatlıkla birkaç parça birşey alır
Valla sorma bende severim değişik giyinmeyi ama malum aynı sorun
Neyse pes etmek yok eninde sonunda istediğimiz gibi giyinebileceğiz hele ki sen hiç pes etme sonuçta daha çok gençsin tabi bende
Eninde sonunda pes edecek şu metabolizmalar ve çalışmaya başlayacak tıkır tıkır

Benim ev de hep 1-2 kez giydiğim güzelim kıyafetlerle dolu. Hatta bazamın altında full kot pantolon var
Malum giremiyorum hiç birinin içine

Alışveriş yapmamak için zor tutuyorum kendimi, ama zayıfladıktan sonra bütün mağazalar beniimm

İyi haftalar herkese Ben pestil gibi uyandım bu haftaya. Vicdan azabı ve yarın kahvaltı programım olmasa yürüyüşten cayardım kesin. Yarın muhtemelen yapamayacağım için sabah kendimi zorladım, 45 dk yürüyüşümü yaptım. Zaten hamur işleri, kekler, kuskuslar havalarda uçuştu hafta sonu boyunca

Sağol canım :) Eh bugün de tıngır mıngır gidiyorum işte... Annen için endişelenmekte haklısın ama daha ortada fol yok yumurta yokken harap etme kendini. Senin desteğin ve vereceğin moralle en kısa sürede daha iyi olacaktır annen. Önce kontrollerini olsun, sonucuna göre uygun tedavi ile güzel sonuçlar alacaksınız inşallah. Baksana zaten kistler küçükmüş, hep olumlu düşünmeye çalış...
iyi geceler herkese, umarım herkesin keyfi yerindedir benim pek değil malesef
hala diyet modunada giremedim kafam dağılsın die surekli ev gezmelerindeyim deli gibide yiyorum
böyle gidersem yakında 120yi de görücem :-(
Ayşeciğim yeni bir düzene alışmak zor ama hepten koyverme kendini. Bir ara güzel gitmiştin, sonra maddi manevi sorunlar bunalttı seni devam edemedin. Gene o motivasyonu yakalarsan bu sefer devam ettireceğine inanıyorum ben. Yaşının avantajı ile hızla sonuç alırsın, eminim...
Geçmiş olsun :)
Meryemciğim, çok beylik sözler ama söylemeden geçemeyeceğim. Hiç böyle olumsuz ve umutsuz bakma lütfen. Üzülme demek yersiz oluyor çünkü desek de üzüleceksin, haklısın da. Ama lütfen umutsuz olma. Üzgün de olsan olumlu düşün. "Yakında tekrar hamile kalacağım için kendime iyi bakmam gerekir" düşüncesini yerleştir beynine, sırf bu sebeple sağlıklı beslen, her an yeni bir bebek olabilecekmiş gibi yaşantına dikkat et. Olduğu zaman da "her şey güzel olacak" diye telkin et kendini. Olumlu düşünmek vücudumuzdaki hormonları bile etkiliyormuş, vücut, beynin verdiği mesajları hep dinlermiş. Doğruluk payı ne kadardır bilemem ama düşüncelerini ve mesajlarını olumluya yöneltmek her zaman fayda getirir bence.
...
umutcum gözün aydın Allah ayrılık yaşatmasın canım

..

....
umutcum eşin gelmiş gözün aydın canım Allah başka ayrılık vermesin inşallah

.....Umuttçuğum,gözünüz aydın babanız gelmiş sağ salim..PEki neler getirmiş.
Oğlumun sayesin de bizim de bu aralar dilimizden düşmüyor '' Komşu komşu,hu hu,oğlun geldimi .? ''
..
Çok sağolun arkadaşlarım :)

Yenacığım orası pek komik Kimseciklere çöp bile getirmemiş. Freeshop'tan tekel cinsi bir şeyler almış o kadar, ofisteki arkadaşlara dağıtacak tarzdan birşeyler onlar da... Annesi bir krem istemişti bulamamış. Kardeşi ipad istemişti, ona da "daha 2-3 ay önce tablet aldırdım sana, onu beğenemedin mi?" diye çıkıştı (başka markaydı). Bir tek benim mutfak aletimin aparatlarını getirmiş o kadar Dondurma yapmak, kıyma yapmak ve sebze dilimlemek için 3 ayrı aparat. Hiç umudum yoktu alacağına ama beni düşünüp uğraşması, bir de taaa oralardan taşıması nasıl hoşuma gitti anlatamam. Pırlanta alsa böyle sevinmezdim herhalde.
Bana özel bir şeyler daha getirmiş, ben halimden memnunum yani

....Maşallah canım ne güzel bir duygu değilmi hedefe yaklaşmak başarılı olmak...
Allah bize de nasip etsin...
Hadi bakalım +90 nın kör talihini sen kırarsın da hedefine varırsın :)

Aynur'un gidiş süper maşallah. Sen böyle yazınca şöyle bir düşündüm; tam hedefini yakalayan ne kadar az kişi oldu diye. Sahi kimler vardı Yena? Sen daha iyi bilirsin elbette. Bir de daha eskilerden de vardır herhalde birileri. Ben buraya üye olduğumdan beri bir Özlem'in (ilbatum) bir de ece78'in hedefine ya da hedefine çok yakın rakamlara geldiğini anımsadım. Özlem 62-63'leri görmüştü sanırım, Cansel de boyu 1.80 olduğu için hedefini yakalamıştı diye hatırlıyorum... Ayrıca motivasyonu geldiğinde esip geçen, hedefine çok yaklaşan toksini de ayrı bir kategoriye koyuyorum :)

Son düzenleme:

vaaay tebrikler canimmmmmmmm, sen cok süpersin ya darisi bize

Süpersin canımmmmmmm
Darısı benimde başıma

sağolun fıstıklarımm , darısı isteyen herkeslere olsun inşallah , çünkü burdaki herkes bu işi hakkaten emek vererek yapıyor , Rabbim hepimize zayıf ,sağlıklı bir ömür nasip etsinn

Son düzenleme:
kızlar şehitlerin ebediyete uğurlanmalarını gösteriyor televizyonda , çookk kötü oldum , mekanları cennet olsun , Rabbim hepsinin sevenlerine sonsuz sabırlar versiiinn ....

aynurcum gelmiş topik şenlenmiş maşallah hoşgeldin canım
79.9 da süper inşallah bir daha 8li rakam görmezsin solladın gittin bizi tozunu yutturdun vallahi
ben bugün yürüm 45 dk kadar balık aldım sonunda tanesi 12 liradan hem de dedim adama dün 10 liraydı daha diye dün alsaydın abla bugün pişirirdin diyor
neyse balık yeşillik azcık da meyve felan alınca dönüşte dolmuşa bindim mecburen fırında pişirdim rahatça yedim iyi oldu
kahvaltıda da 1 dilim fırında kızarmış kaşarlı sucuklu ekmek yemiştim
öğlen de 1 dilim kadar kepek ekmekle peynir yedim çayla
arada 1elma
akşam da malum balık salata 1 dilim tam buğday ekmeği
çok olmadı bugün sanırım
1 de mandalina yedim az önce

Asucummm hoşbuldumm canımmm

eheheh alırım anahtarını demiştiimm şekeriiimmmm şaka bi yana en son üniversitede bu kiloları görmüştüm , Rabbim bir daha 80leri 90ları hele hele 100leri hiç mi hiç göstermesin inşAlllaaahhhh

oohh paluk fiyet olsun canım , bence çok etkili kilo vermede balık , şahsen öyle düşünüyorum

Son düzenleme:
eşim yarın beraber gidelim dedi bugün nöbetçi yarın evde inşallah haftada 3 nöbet geliyo eşime dedim sende idare edermisin öğlene kadar eğer görev olmazsa ederim dedi pek sevindirik oldum iş yarın gidip kayıt olmaya kaldı inşallah hakkıkmda hayırlıı olurrr
seneye öğreetmenlik için başvurmak istiyorum daha önceden aldığım diplomalarım var söyleesi ayıp süper aliminyum folyo tablolarımda var çocuktan yapamadım tabii bayadırr

ceconun dediği gibi kendim için bişeyler yapmak istiyorum artıkkk

az yemişsin afiyet olsunnnn cumaya pazara bende alacağımm valla bura sahşl ankaradan daha pahalı bak-lık

yanlış msj yeniden deniyeyim

Eklentiler

• $231032_438187052914626_1384899908_n.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleme:
Doğum tarihinize göre hangi bitki olduğunuzu bulun :)
Ocak 1 - 9 --- Isırgan otu
Ocak 10 - 24 --- Ebemgümeci
Ocak 25 - 31 ---Dereotu
Şubat 1 - 5 --- Bildiğimiz ot
Şubat 6 - 14 ---Çimen
Şubat 5 - 21 --- Maydanoz
Şubat 22 - 28 --- Kıvırcık
Mart 1 - 12 --- Sarmaşık
Mart 13 - 15 ---Dereotu
Mart 16 - 23 ---Ebemgümeci
Mart 24 - 31 --- Bildiğimiz ot
Nisan 1 - 3 --- Isırgan otu
Nisan 4 - 14 ---Kıvırcık
Nisan 15 - 26 ---Ebemgümeci
Nisan 27 - 30 --- Maydanoz
Mayıs 1 - 13 --- Sarmaşık
Mayıs 14 - 21 ---Çimen
Mayıs 22 - 31 ---Dereotu
Haziran 1 - 3 --- Ebemgümeci
Haziran 4 - 14 ---Maydanoz
Haziran 15 - 20 --- Isırgan otu
Haziran 21 -24 ---Sarmaşık
Haziran 25 - 30 --- Bildiğimiz ot
Temmuz 1 - 9 ---Ebemgümeci
Temmuz 10 - 15 --- Isırgan otu
Temmuz 16 - 26 ---Çimen
Temmuz 27 - 31 --- Bildiğimiz ot
Ağustos 1 - 15 --- Sarmaşık
Ağustos 16 - 25 ---Ebemgümeci
Ağustos 26 - 31 --- Maydanoz
Eylül 1 - 14 ---Çimen
Eylül 15 - 27--- Bildiğimiz ot
Eylül 28 - 30--- Isırgan otu
Ekim 1 - 15 ---Sarmaşık
Ekim 16 - 27 --- Maydanoz
Ekim 28 - 31 ---Kıvırcık
Kasım 1 - 16 --- Dereotu
Kasım 17 -30 ---Bildiğimiz ot
Aralık 1 - 16 ---Isırgan otu
Aralık 17 - 25 --- Sarmaşık
Aralık 26 - 31 ---Çimen

Özellikleri :))

Isırgan otu

Çekici ve populersiniz.. Kolayca arkadaş
edinebiliyorsunuz.. Kendinden emin tavirlarinizla grup
icinde liderlige yakışıyorsunuz. Eğer sizin liderliğinizi kabul etmiyorlarsa uygun bir yöntemle kabul ettiriyosunuz, yine olmazsa ısırıyosunuz...

Bildiğimiz ot

Utangac ve sevimlisiniz. Tanımadığınız insanlarla
konuşmayı sevmez ama arkadaşlarınızla herşeyi
paylaşabilirsiniz. Arkadaş seçiminde oldukça
dikkatlisiniz. Sevilen birisiniz. Doğayı çok seversiniz öylesine bir otsunuz.

Sarmaşık

Yerinde duramayan birisiniz. Durmadan kıpır kıpırsınz Cok arkadaşınız var ve
sosyal yaşamınız cok renkli. Sizi taniyan sizin gibi biri daha
olmadığını düşünüyor. Dikkat çekmeyi çok seviyorsunuz...

Kıvırcık

Esrarengiz birisiniz. Ne zaman nasıl
davranacağınız pek belli olmuyor. Bazen herşeye salata oluyosunuz. Çoğu şeyden ilk sizin haberiniz oluyor bu yüzden cok ilgi
görüyorsunuz.

Ebemgümeci

Sessiz sakin ama cok zekisiniz. Dost canlısı,
sevilmeyi bekleyen tavırlarınuz ilgi çekiyor. Her yerde olmayan insan sağlığına yararlı bir kişiliğe sahipsiniz Kucuk
bir arkadaş grubu size yetiyor. Fazla populer
olmasanız da yakınlarının el üstünde tuttuğu birisiniz

Dereotu

Siz lider olmak icin doğmuşsunuz. Ama yapacak birşey yok bazı organizasyonlarda sadece değişik tad bırakıyorsunuz o kadar. Sözünü dinleten,
dediğini yaptıran birisiniz. Kararlı tavırlarınız
çevrenizdekileri etkiliyor. İnsanlarIn arkadaş olmak
isteyebiliceği birisiniz.

Maydanoz

Uyumlu, herşeye maydanoz olmak burdan gelir sıcakkanlı birisiniz. Size nasıl
davranılmasını istiyorsanız siz de herkese öyle
davranıyorsunuz. Sadık ve dürüstsünüz, yapmacık
insanlara ve dedikoduya karşısınız.

Çimen

Cok hassas ve narinsiniz. (çimlere basmayın ) Kolay aşık oluyorsunuz.
Ne çok utangac ne çok girişkensiniz. Arkadaş
grubunuzda kırılmaması için kollanan birisiniz

işte beennn

Dereotu

Siz lider olmak icin doğmuşsunuz.
Ama yapacak birşey yok bazı organizasyonlarda sadece değişik tad bırakıyorsunuz o kadar.
Sözünü dinleten,
dediğini yaptıran birisiniz.
Kararlı tavırlarınız
çevrenizdekileri etkiliyor.
İnsanlarIn arkadaş olmak
isteyebiliceği birisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…