Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

YENA sen nasılsın canem??:)

az önce baban için yazdıklarını okudum((
ah cahillik değilmi??(( bende yaptım bazen babamı üzecek şeyler,
bazen diyorum babacığım yanımda olsada bana kızsada bende hiç sesimi çıkarmasam:....(((
haklıda olsam yinede sesimi çıkarmasam:...(((((((
ağlattın valla gece gece beni....
ama şuda bir gerçek, genel olarak her anne baba evladını affediyo, bu en azından vicdanımızı, vicdanımı rahatlatıyo......
daha babacımın mezarına gidemedim dayanamam diye....
herkes babasıyla sohbet ederken ben bi garip oluyorum(((((
yok artık o diyorum....
herşeyin hayırlısı...

Son düzenleme:
Kızlaaarr ben çok kötü bişey yaptım!!!

Ayıptır söylemesi biraz önce yaklaşık 3 koli kadar sütlü - şerbetli tatlı ve pasta geldi.
Onları buzdolabına sığdırmaya çalışırken minik çikolatalı pastalardan bitanesini mideye indirdim

Çooook pişmanımm hemen bişeyler yapmam lazım...
Artık Leslie mi olur pilates mi olur bilmiyorum ama bu gece onu eritmem lazım
:84:

Kusura bakma canım seni üzmek istemezdim...
senin için henüz çok yeni herşey...

saolasın yenam... hoşbulduk canım benim..... saol.

bi yaramazlık yok iyi şükür annemde, teşkrlr.

aman dikkat edin kendinize....
oğlunda maşallah baya enerjik demekki.... maşaallah tebareke Allah....

Nerden geldi,neden geldi.?

Kolinin birini bize de gönderr..

Kusura bakmayın muhabbeti de böldüm bu arada.

Benim ailem hayatta çok şükür. Hep babacı bir çocuk olmuşumdur. Zaman zaman ben de farkediyorum anneme karşı acımasız olduğumu. Sevmeye çok seviyorum, ama geçmişteki bazı şeyler yüzünden suçluyorum onu ve istemeden de olsa kırıyorum. Yazdıklarınızı okuyunca içim bir tuhaf oldu. Hayattayken değerlerini bilmek lazım çok haklısınız.

Nerden geldi,neden geldi.?

Kolinin birini bize de gönderr..

Babam getirdi canım, diyet düşmanı adam bitirdi beni o tatlılarla şu an :44:

Baba ne yaptın öyle biz diyetteyiz diyorum, yemeyin fazla size getirmedim annenize getirdim diye dalga geçiyo

Buyrun misafirim olun hep beraber yiyelim canım aşkolsun

Kusura bakma canım seni üzmek istemezdim...
senin için henüz çok yeni herşey...

kusura bakıcak bişey yok yenacım...
senin için henüz çok yeni herşey.. derken yani??? ilerde yoksa dahamı çok üzülücem((((

bazen babamı düşünüp hep ağlamak istiyorum, o an ağlarken o acıyı yaşarken babamı hissediyorum, onu yaşıyorum:....((((
ama işte hep ağlamak olmuyor.... hayat devam ediyor.....
bazen babamın eşyalarına sarılıyorum babacım diye......

anne babası sağ olanlar; anne babnızın kıymetini bilin, ve her an onların hayır dularını almaya gayret edin......

Allah sağlıklı uzun ömürler versin ailene...

Aslında hiçkimseyi kırmamak gerekiyor..
Ben örneğin artık hiç kimseye küs kalamıyorum yaş alıncada daha yumuşak başlı oluyor insan..Önceleri burnumdan kıl aldırmazdım...
Kızım bu yönümü eleştirir bazen,sen kimseyle kavga etmiyorsun,kendini korumuyorsun der bana :)
Öyle olmadığını büyüyünce anlayacaktır..

Son düzenleme:
emirim 2 bucuk yasinda tam ama masallah yasitlarina gore cok daha konuskan kresinde faydasi bu sanirum
babamin mezari koydeki evimizin arkasinda bizim
bayramda emiride goturduk daha onceden evde resimlerinide gostermistik
olgun dede diye
cocuk mezara gidince dediki burda napiyo olgun dede, uyuyo dedik bizde ne diyelim baska
sonra yine koye gidince de diyoki olgun dede hala uyuyo hadi gidelim uyandiralim, gunes dogdu, saat kac oldu kalksin diyo
keske bi kere olsa gorebilseydi torununu o kadar isterdimki ama hayat iste
dun babamin halasini ziyarete gittik emiri gordu basladi aglamaya olgunumun kucugu bu diye
herkes babama benzetiyo , yaşı benzemesin insallah diyolar
24 yasinda dul kalmis anacim benim off gece gece salya sumuk ne oldu bu gece dellendim anlamadim ya
kusura bakmayin kizlar sisirdim kafanizi

Hayır canım henüz babanı yeni kaybettin anlamında söyledim..
Bu konuda hassasiyetin daha fazla olur...

SESSİZ GEMİ

Artık demir almak günü gelmişse zamandan,

Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan.

Hiç yolcusu yokmuş gibi sessizce alır yol;
Sallanmaz o kalkışta ne mendil ne de bir kol.

Rıhtımda kalanlar bu seyahatten elemli,
Günlerce siyah ufka bakar gözleri nemli.

Biçare gönüller. Ne giden son gemidir bu.
Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu.

Dünyada sevilmiş ve seven nafile bekler;
Bilmez ki, giden sevgililer dönmeyecekler.

Bir çok gidenin her biri memnun ki yerinden.
Bir çok seneler geçti; dönen yok seferinden

YAHYA KEMAL BEYATLI

Hep benim yüzümden oldu bunlar yaa..offff..
hay şişko kafama benim :)

Neyse kızlar hayat herşeye rağmen çok güzel yoksa yaşanılmazdı..
Allah ölenlere rahmet kalanlara sağlıklı,hayırlı uzun ömürler versin...

yok be canim iyi oldu belkide icimizi dokuyoruz iste
ben artik kimseye guvenip dertlesemiyorum burda anlatmak rahatlatiyo hem biliyorum burdaki herkes durustce paylasiyo sevincimi kederimi kimse yapmacik degil o yuzden cok seviyorum sizi ve topigimi

Eşim çok fena horluyor yaww.
Koltukta film izleyeceğim diye iki büklüm yatarsa böyle olur.
acaip zevk alıyor o şekil uyumaya..

ben size komik bişey anlatıyımda hava değişsin:)))

zamanında ulaşım bu denli kolay ve yaygın değilken, bir şehirden bir şehire gıden bir vatandaşın hususi aracı arıza yapar ve bir ilçenin yakınlarında vatandai araçsız kalır. nerden baksan önünde 25-30 km vardır şehirin merkezine. ne yapmalı ne etmeli derken bir yandan da yola koyulur. yürürken bir eşeğin sırtına yüklediği odunları ile aynı isitikamete giden bir köylüyü görür ve sorar, amca bu odunları nereye götürüyorsun ? köylü amca da, pazarda satmaya götürdüğünü söyleyince, adam cebinden cıkardığı paralar ile ben bu odunları alayım, sen beni eşeğinle şehre kadar götür der.

amca bu teklif karşısında afallar. e odunlar der.. adam da, odunların parasını veriyorum, sen odunları buraya yık, eşeğe ben bineyim der.

ama amca ikna olmaz. olmaz öyle şey der.. benim odunlarım n'olacak burda. çalınır burda, kim bekleyecek başında der.
adam, yahu amca ben satın alıyorum bu odunları ve buraya bırakıyorum sen beni eşeğinle sehre kadar götür der.
amca ikna olmaz.
odunum da odunum der durur.

Hiiç uykum yok ama uyumam gerek artık..
Yarın 7:15 te uyanıyorum önce eşimi işine ardından kızımı okuluna gönderiyorum..
Sonrada oğlum hala uyanmadıysa büyük bir sevinçle ben de yatağa tekrar atlıyorum :)

Size iyi geceler,iyi uykular, tatlı rüyalar diliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…