Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Valla gece gece çok pis gaza geldim yorumlarınız üzere hatta şu an deli gibi sırıtıyorum eşim bile ne iş dedi
Yarın yine spor günüm ve ben bu gazla her zamankinden fazla spor yaparım herhalde

Valla gece gece çok pis gaza geldim yorumlarınız üzere hatta şu an deli gibi sırıtıyorum eşim bile ne iş dedi
Yarın yine spor günüm ve ben bu gazla her zamankinden fazla spor yaparım herhalde

wuhhuuuuuu yürü ceccoşşş kim tutaarr seniiii :118::118::119::119::119::122::122::122:

geçmiş olsun canım ,Rabbim şifalar versin inşAllahhh ...

Burdayimmmmm
Su meshur kina resmimi ekleyebildim bir tanecikte olsa
Resmi kizin tabletine attim ordanda buraya yukledim okadar soyleniyordum ne gerek var diye varmis demek

Canim Rabbim sag salim ameliyattan cikmayi nasip eder
Butun dualarimiz sizlerle simdiden cok gecmis olsun

sagolun kizlar ins hepimizin dualariyla birlikte annem kolayca atlaticak ameliyatini bu arada cecom harika gorunuyorsun hakkin var gaza gelmeye:13:

şimdiden geçmiiş olsun canım sorunsuz atlatırsınız inşallah Allah şifa versin

Bundan sonra her ne kadar uykum olursa olsun sabah 7de en geç uyanacağım
Hazır küçük cimcime uyurken 10 dakika da olsa mekik çekeceğim
Kaç gündür ihmal ettiğim 9u bir arada çayımı ve suyumu içeceğim midemden su sesleri gelene kadar
Yine şimdiye kadar yaptığım gibi yediklerime de dikkat edeceğim inşallah
Yarından itibarende spor salonunda biraz daha uzun zaman geçireceğim nasılsa ablamız bakıyor cimcimeye.

İnşallah yılbaşına kadar baya bir fark yaratacağım tartıda :122:
Gerçekten bu sefer o zayıflayacağıma inanmayan başta KVm olmak üzere herkese öyle bir cevap vereceğim ki hepsi ahanda böyle kalacaklar

Bende artık aynur gibi fıstık olmak istiyorummmmmmmmmm

seri üretime başladım bebek yelekleri konusunda
değişiklik olsun diye tunus işi yapayım dedim bu seferkini taa bizim kızlar ufakken yapmıştım en son akşamdan beir uğraşıyorum ancak başladım hayırlsıyla sonu gelir inşallah

evet cücüüümm afferim sanaaa , aynen böyle devamm , eminimki içindeki o narin kadın dışarı çıkacak ve sana bugüne kadar laf söyleyenlerin hepsi dumur olacakkklarr

benimkiler daha görmedi beni KV aralıkın ilk haftası gelecek , bakalım nasıl olacak tepkisi o zamana kadar 75 i görürüm inşAllah , eğer öyle olursa 105 kiloluk gelinini 30 kilo eksik görecek , ihihihi

yavvrrummm sensin fıstıkk bebeeemm , emin ol olacaksın , benim nerem fıstıkk haleenn 80 kiloyummm

herkese merhaba
umarim keyifler yerindedir
ben idare ediyorum sukur
orduda kaldigim surede yani universiteye gitmeden once cok samimi oldugum bi arkadasim vardi ama kopmustuk
buraya tasininca msj attim faceden trabzona tasinmis esinden ayrilmis henuz resmen bosanamamislar ama mayis atinda terk etmis gitmis
biri 4 digeri 2.5 yasinda iki oglu var
ve iki ayda 101 kilodan 75e dusmus tam 26 kilo vermis
naptinkizim dedim
ac gezdim sicak su ictim dedi
evde spor yapmis ve maydonoz suyu icmis
uzuntusununde etkisi vardir elbet
okuz kocasi kizi hamileyken bile dovermis bu kadar olmaz yaa

SAna 80 kilo diyenin anlını karışlarım çok daha az gösteriyorsun güzelim vucut sonuçta feriştah gibi diri ve edeleli
Eminim KVninde ağzı açık kalacaktır artık gidene kadar bakar bakar durur bu bir rüyamı inanılmaz güzel oldun diye Heleki enişte bey gelince daha da şaşıracak sonuçta daha az da olsa vakit var o gelene kadar daha güzel verirsin

Ayyyy dukan amcadan allah razı olsun bir ben beceremedim mi yoksa benim bünyemi kaldırmıyor nedir ama yinede protein ağırlıklı devam ediyorum

Canım arkadaşınla iletişime geçmene sevindim eski günleri yad edersiniz.
Arkadaşına üzüldüm yaşadıklarından dolayı ama helal olsun ki öyle bir öküze eyvallah dememiş Rabbim tez zamanda kurtarsın onu o insan müsveddesinden Rabbim o müsveddeyide bildiği gibi yapsın
Bu arada helal olsun süper vermiş valla

eheheh Feriştahın fentezileriii

bebeemm zaten diyetisyen dedi , görüntünle kilon arasında 10 kilo fark olacak dedi , edeleli vücudun buna sabep oluyor dedi

ahahah KV artık beni çook seviyo zaten , sıkıntısı ilk başlardaydı , şimdi geçti artıkınn , aahh kızım sen zaten çok güzelsin diyo bana

kocacım gelene kadar 72-73 olsam öperimde tepeme koyarımm , olmassada sağlık olsun

Dukan amacam artık hiç zorlamıyor , o kadar normal geliyorki herşey , sanki yasak diye bişey yok , çünkü hiç aklıma gelmiyolar , birtek regl döneminde canım şekerli bişiler istedi o kadar

kuzumm protein ağırlıklı devam et , yağa alımını azalt , herşeyy çoookk güzel olacak inşAllaahh

canım büyük geçmiş olsun. umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur anneciğin.

bu aralar spora gidemeyeceğim için eve spor aleti almayı düşünüyorum.

araştırdım eliptik bisiklet almaya karar verdim. kullanan var mı aranızda?

gittiğim spor salonunda profesyonel versiyonu vardı, kullanmıştım çok iyiydi...

gecmis olsun cnm rabbimsifalar versin insallah problemsiz gecer amaliyatiniz

Canım bende var TV karşısında kullanırsan zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın bence
Hatta bende bundan sonra spora gitmediğim günlerde kullanmaya karar verdim spora gidiyorum nasılsa diye binmiyordum ama yarından itibaren gitmediğim günler kullanayımda daha çabuk hedefime ulaşayım

aynur nasil bisey su dukan bacım, ben şiştim gidiyorum yaaaa :-(

Ayşecim Dukan Diyeti Fransız bir doktor olan Pierre Dukanın ortaya çıkardığı bir diyet , 4 evreden oluşuyor , genel olarak protein ağırlıklı besleniyorsun , ama çok sıkı bir diyet , ve sonszu kararlıklıkla başlaman gerekiyor , eğer birebir uyarsan çok güzel sonuçlar çıkıyor ortaya , yapmayı düşünürsen öncelikli olarak kitabını alıp okumalısın canımm , ondan sonra başlamalısın

Fıstıklarımm ben kaçtımm , 5 saat bile kalmadı uyanmama

iyi gecelerr , öperim herkesleri

Allaha emanet olunn

Son düzenleme:

Eveeet yapalım bunu!!

İçimi rahatlattın valla alırsın kullanmazsın dedi herkes ama insan kilo verdikçe iyice gaza gelmeye başlıyo. Hem işten de ayrıldım genelde evdeyim tv karşısında yatacağıma spor yaparım dimi ama

Peki seninki manyetik mi mekanik mi? Manyetikler daha pahalı ama sessizmiş. Mekanikler biraz daha gürültülüymüş :/

Canım benimki mekanik herhalde emin değilim 10 senelik manyetikler o dönem yoktu bence
Ama emin ol çok fazla gürültü yapmıyor sonuçta deli gibi saldırırcasına binmeyeceğiz birde gündüz kimse sorun etmez bence koşu bandından daha sessiz olduğunu düşünüyorum sonuçta onda adım attıkca pat pat ses çıkıyor
Doğrusu ben uzun zaman kullanmadım ama insan sonuç istiyorsa elbet kullanmak zorunda heleki kışın daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…