Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ooo bende bu iradesizlik varken zor anacim

Neyse kızlar size hoş sohbetler ben ütüye girişeyim ara ara uğrar iki laf atarım nasılsa

Haklısın şimdilik mekanik beni idare eder. Çok pis gaza geldim yalnız

Ütüm çok şükür bitmek üzere kaldı 4 gömlek 1 fiskos örtüsü
Ondan sonra hemen yatağa atıyorum kendimi

Bu saaten sonra gelen olmaz herhalde
Herkese tatlı rüyalarrrrrrrrrrrr

Yarın sabah uğrarım inşallah yine

Evet canim buyuk te kucuk, 3,5 yasinda.
Simdi de bu saatte kucuk uyandi, sabah oldu zannetti.

Fadime02 arkadasim, bana msj atabilirsen email ile listeyi atayim. simdi cepten yazmak uzun surebilir yada ilk firsatta kabaca yaziyim. Su klasik listelerden.sebze, et, ekmek, meyve degisimini kullanarak miktarina gore aliyorwun. Yalniz ben yine de aksamlari acikiyorum. Yememeye calisiyorum. Belki boyle bir aliskanlik gelistiririm.

Bgn yani dun ki menum
Sabah 2 dilim ekmek, 2 kb kutusu peynir, dereotu, maydanoz
Ara Elma
Oglen tavuk, az patates, cacik
Ara 1 dilim ekmek
Aksam 8 yk ispanak-pirincli, 2 dilim kmek,salata
Bebekten artan muz armut puresi, bir bardak sut, 5 findik

Bir de hayatimdiyet blogunu okuyorum bazen. Bir diyetisyenin beslenme gunlugu. Hergun ne yedigini yazip gun sonunda yorumlamis. Hep 55 kiloyu koruyor. Onun yedikleriyle kalorimiz su anda ayni gibi geliyor. İlgisini cekenler bakabilir

teşekkürLer kızLar ben operasonla bu kiloyu verdim tüp mide operasyonu oldum obezite cerrahi yani... verbileceğim tek tüyo budur..

çitoL (zbyd) sanırım aynı hekimin hastalarıyız kendi grubumda yapılan çizelglerde kilo durumu gayet güzel ilerliyor başarı yolunda bunu biliyorum sadece...

kolay takılan çıtçıtlar var bi bak istersen az kalmuş şafak hayırlısıyla gelir inşallah
allah şifasını versin destek bekliyo demek ne yapsın korkuyodur yanında ol man elbbette daha iyi çıkınca hastaneden devam ederiz diyete allah kolaylık versin

günayyydıınnn kızlarr nasılsınızz bakalım ben sabah kızı yolladım okula şimdik evi bi toparlayıp eşim gelecek kahvaltımızı yapalım eğer uyumazsa hemen gideriz çarşıya bakalım hayırlısı

bu arada özka nerelerde hamilemi kaldı acebaaa gelmez olduuu

yena hakkaten çitol tüp taktırmıştı miğdeye ykardaki msj görünce aklıma geldi
haberin varmı acep ne durumda kaç kilo oldu kiii merak ettim

bide seçil vardı evlendimi acep

eskiler diyince aklıma gelenleri yazayım dedim

mutlu gitti gelme oldu iyi gidiyodu

beyzusum karayiplerde mahsur kaldı gelemedi

bonus hamileydi doğurmuştur sanırım

tüp takılmıyor bizim midemize :) ve verim aldı almayada devam edecek

tüp şeklinde kesiliyor midemiz..

geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsun...

Günaydınlar kızlar...

Kızım dünden beri kendi sesini herhalde tanıyor tam anlamı ile çılgınlar gibi bağırıyor.. Biz güldükçe daha çok bağırıyor... Gece de uyumadı fazla heyecan yaptı sanırım

Kızlar yarın meme cerrahı ile randevum var.. Heyecan yaptım .. bakalım hayırlısı neyse o olur inşaallah...

Diyete tam gaz devam...

Cecocum bu dokuzlu çay nedir bir iletinde okudum ama...

herkese merhaba selamün aleyküm...

herkes bir koşturmaca içinde. hastalara şifa versin Rabbim biran önce..Esra'cım annenin sonuçlarını merak ediyorum...

Eriny annecine geçmiş olsun şimdiden...
<kv için geçmiş olsun dileklerinize çok saolun canlarım üşütmüş aksi gibi öksürdükçe çok acı çekiyor akşam gittim 30 dk kalabildik çok yorgunduk döndük bu akşamda eltim görümceler orda olucakmış mantı yapıcaklarmış töbe töbe ben kaçtıkça üstüme geliyorlar ama planım önce eve gidip eşim gelince oraya geçmek akşam yemeğini yeyip gitmem lazım..tabi kimsenin kilo sorunu yok benim ve eşimden başka artık takmıyorum ayıp olcakmış filan umrumda değil...geçen cumadan 3 kg artıdayım nasıl oldu anlamış değilim şuan regliyim ama o kadrda ıolmaz gittikçe 100e yaklaştım yeniden eşime söyledim inanmıyor karnım gitmiş aksine anlamış değilim napıcamı şaşırdım ben...

bende maydonozmuşum

Son düzenleme:
Günaydın kızlar,

nihayet döndüm evime. öncelikle hepiniz çok sağolun destekleriniz için. dün götürdük annemi doktoruna. genel durumunun iyi olduğunu, bir şey çıkmayacağını düşündüğünü, ama iştahsızlık ve kilo kaybı söz konusu olduğu için araştırmamızın iyi olacağını söyledi. birçok test, tahlil istedi. 1 aya kadar onları toparlayıp tekrar gideceğiz. bu kadarı bile içimin rahatlamasına, umutlanmama yetti. inşallah iyi çıkacak sonuçlar. şükürler olsun bugünümüze de.

geçmişe bakıyorum bir yandan da. neler yapmışsınız bakayım iki gündür :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…