Ayşecim Dukan Diyeti Fransız bir doktor olan Pierre Dukanın ortaya çıkardığı bir diyet , 4 evreden oluşuyor , genel olarak protein ağırlıklı besleniyorsun , ama çok sıkı bir diyet , ve sonszu kararlıklıkla başlaman gerekiyor , eğer birebir uyarsan çok güzel sonuçlar çıkıyor ortaya , yapmayı düşünürsen öncelikli olarak kitabını alıp okumalısın canımm , ondan sonra başlamalısın
Canım benimki mekanik herhalde emin değilim 10 senelikmanyetikler o dönem yoktu bence
Ama emin ol çok fazla gürültü yapmıyor sonuçta deli gibi saldırırcasına binmeyeceğizbirde gündüz kimse sorun etmez bence koşu bandından daha sessiz olduğunu düşünüyorum sonuçta onda adım attıkca pat pat ses çıkıyor
Doğrusu ben uzun zaman kullanmadım ama insan sonuç istiyorsa elbet kullanmak zorundaheleki kışın daha iyi
Evet canim buyuk te kucuk, 3,5 yasinda.herkese hayırlı akşamlaröncelikle bunu söylemek içimden geldiği için söylüyorum YENA ablacım benim arkadaşlık isteğimi kabul etmişsiniz ve yüzünüz o kadar masum ve yumuşak fotoğrafınızı görünce sanki sizi çok önceden tanıyormuşum gibi bir his verdi bana ve yazma ihtiyacı hissettim
canım bence önemli olan olayı rejim olarak düşünmemek sağlıklı beslenmek az az yemek ve kararında yemekaramıza katılırsan motivasyonun da artar
büyük kızın kaç yaşında canım ? sanki o da küçük gibi geldi bana
eminim yoğun bir dönem geçiriyorsunuz Allah yardımcınız olsun bence buraya uğradıkça motivasyonunuz daha da artar çünkü bende öyle oluyor
iyi seyirler canım bence 1 avuç ye nefsini bastır yoksa çok sıkınca insanda bazen büyük bir patlama olabiliyor bende eskiden yaptığım diyetlerimde hep oluyordu ama şimdi felsefem bu eğer canım istiyorsa 1 avuç 1 küçük dilim yetiyor
kolay takılan çıtçıtlar var bi bak istersen az kalmuş şafak hayırlısıyla gelir inşallahsağolasın bebüşümmm
kolay gelsin canım, Allah yardımcın olsunn
teşekkür ederim OTDAŞım
darısı isteyen herkesin başına
Nursena ŞAFAK yarın 65 - VAN
herif gelene kadar kaşık kadar kalmak niyetindeyim , hadi bakalımm
şaka bi yana 2 ay var gelmesine , aklımdaki hedef en azından 73
zaman gösterecekk inşAllahh
ayy bebişimm , benim saçlar çok az , ne biliim napsam neytsem bilemedim uuyhh kele
allah şifasını versin destek bekliyo demek ne yapsın korkuyodur yanında ol man elbbette daha iyi çıkınca hastaneden devam ederiz diyete allah kolaylık versinselam hatunlar bende kivircigimbenim diyet yalan olucak bi sure sabah annemi hastaneye yatiriyoruz artik ertesi gunde ameliyata alinacak dediler.. sabah gidince babamla anneme kan vericez olurda gerek olursa hazirda bulunmasi icin..neyseki hepimizin kan grubu ayni.. ben kalicam yaninda bizimkinin yunancasi yok yalniz kalmam diyor cocuk gibi oldu ameliyat korkusundan
yena hakkaten çitol tüp taktırmıştı miğdeye ykardaki msj görünce aklıma geldi
haberin varmı acep ne durumda kaç kilo oldu kiii merak ettim
bide seçil vardı evlendimi acep
eskiler diyince aklıma gelenleri yazayım dedim
mutlu gitti gelme oldu iyi gidiyodu
beyzusum karayiplerde mahsur kaldı gelemedi
bonus hamileydi doğurmuştur sanırım
selam hatunlar bende kivircigimbenim diyet yalan olucak bi sure sabah annemi hastaneye yatiriyoruz artik ertesi gunde ameliyata alinacak dediler.. sabah gidince babamla anneme kan vericez olurda gerek olursa hazirda bulunmasi icin..neyseki hepimizin kan grubu ayni.. ben kalicam yaninda bizimkinin yunancasi yok yalniz kalmam diyor cocuk gibi oldu ameliyat korkusundan
tüp takılmıyor bizim midemize :) ve verim aldı almayada devam edecek
Eki Görüntüle 551291
tüp şeklinde kesiliyor midemiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?