Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Meryemcim Allah razı olsun, senden de diğer arkadaşlardan da. haklısın, hiç kıyamıyor insan onlara. çocukluğumdan beri hastadır annem, o yüzden ben ona kıyamam zaten, her şeyimi kendim yaptım bugüne kadar. Allah affetsin, onun sorumluluklarından da çok bunaldığım zamanlar oldu. ama kaybetme korkusu aklımı başıma getirdi. Allah hayırlı, sağlıklı ömürler nasip etsin hepsine.

ah Yenacım öyle iyi anlıyorum ki seni. ben babamı çok seven bir çocuktum hep. annem hastaydı, babamla ilgilenmezdi. sonra ayrıldılar ve babamdan uzak kaldım. annemi suçladım hep bu yüzden. şimdi babamı suçluyorum. ayrılmasalar böyle olmaz mıydı diye. henüz anne olmadım ama evlat olmak da bazen anne-baba olmak kadar zor sanırım. kendini suçlama hiç. çünkü hayat hiçbirimize sürekli mantıklı şeyler yapacak kadar iyi davranmıyor. eminim seni tüm ruhlarıyla seviyorlardır hala. acını hatırlattım, kusura bakma arkadaşım. bu arada inşallah hasta olmamışsınızdır oğluşunla. havalar çok fena bu ara. dikkat edin kendinize.

Meyracım sen de hastalanmışsın. geçmiş olsun canım.

Dafi abla ne zor şeyler yaşamışsın. geçmiş olsun, bir daha hiç gelmesin inşallah. annemin kalbi durduğu için yoğun bakımda kaldığı 3 ay yaşadım hayatımı zehir eden. babam da aynı anda hasta olsaydı napardım bilmiyorum. sabrın hiç bitmesin.

Allah razı olsun hepinizden Asumancım. annemle ilgili umutluyuz hala. inşallah çıkmayacak hiçbir şey. tüm hastalara acil şifalar diliyorum ben de Allahtan.

kızlarrr buarada hoşgeldin 79.9 diyoruummmm

hoşgeldin Aynurum. ne güzel haberlerle gelmişsin :)) maşallah

Umutcum çok haklısın. Meryeme de yazmışsın. bundan sonra hep olumlu şeyler düşüneceğim. davranışlarımız, düşüncelerimiz de o kadar etkiliyor ki yaşacağımız şeyleri belki yaşayacaklarımızın boyutunu. bazen yapabileceklerimizin, yaşayabileceklerimizin sınırını kabul etmek akıl sağlığımız için en iyisi.

ya evlenince böyle mi oluyoruz biz kadınlar. eşim arada eve çiçek getirse seviniyorum ama sanki aile bütçemiz sarsılıyor gibi geliyor. nişanımızda aldığı pırlanta tek taşı büyütmek istiyor, yanaşmıyorum hiç. benimki biraz da maddi olarak yapmamız gereken çok şeyimiz olduğundan. ama feraha da kavuşsak romantizmden daha önemli kalacak ev galiba. evlendikten sonra evriliyoruz sanırım hemen ev hanımına :)))

gelelim fasulyenin faydalarına. ilaçlarım bitmek üzere, regl oldum, bu sabah itibariyle 88.5 kgmım. inşallah daha da almam. cetvelimi düzeltip bugün yeniden başlıyorum olumlu düşüncelerle hayatımı yönlendirmeye. gitsin kilolar, bir daha gelmesinler...

aminnn gelmesinlerrr kilolarr

herkese hayırlı günler fıstık kızlar bugün biraz içim buruk çünkü evlilik yıldönümümüz daha 1.yıl fakat eşim yanımda olmayınca olmuyorne yapalım bize de sabretmek düşer

kahvaltımı yazayım 2 dilim çavdar ekmeği 5 zeytin h yumurta ve 2 ince dilim sucuk
şimdi 45dklık lesliemi yapacağım

Selamm yavrukuşlarımm

okuldan geldim , yemeğimi ocağa koydum , azcık bakınayım dedim

nassınız bakayım ? keyifler yerindemii ? Aree youu readdyyyy

öperim hepinizi

Esoşumm onlar ödemdir bitanem için rahat olsun , adetin bittikten sonra , ödem attırıcı maydanoz kürü yaparsın , hepiciği giderr , hiiçç sıkma canını , yeterki sağlığın yerinde olsunn

Esoşumm onlar ödemdir bitanem için rahat olsun , adetin bittikten sonra , ödem attırıcı maydanoz kürü yaparsın , hepiciği giderr , hiiçç sıkma canını , yeterki sağlığın yerinde olsunn

Aynı dert bende de var yaa regl dönemime çok az kaldı, 2 gündür kg vermem durdu.
Çok dikkat etmeme rağmen gram gram alıyorum hatta. Bitsin bir an önce yoksa çıldırıciiiimmm

Kızlarrrrr ben geldimmmmmm :122: :122:

Sabaha karşı yatınca biraz geç uyandım doğal olarak kahvaltımı ettim ütülenenleri kaldırdım komşumla sabah kahvemide içip hemen geldim
Aslında bir sürü işim var ama aksilik sular kesik daha doğrusu kaç gündür hep kesilip duruyor :26: herhalde bu yakınlarda suyla ilgili bir kazı falanmı yapıyorlar ki ara ara kesiliyor yada ince akıyor
Neyse spora gidene kadar yinede birşeyler yaparım inşallah olmadı akşam bulaşık makinesini çalıştırırım sular gelirse
Bugün hava güneşli birkaç parça çamaşır yıkamıştım dün onları sereyim baride akşama kadar kurur

tüp takılmıyor bizim midemize :) ve verim aldı almayada devam edecek

Eki Görüntüle 551291

tüp şeklinde kesiliyor midemiz..

Canım peki benim bildiğim tüp mide ameliyatından sonra bir müddet sırf sıvı tüketiliyor daha sonra ufak ufak katılara geçiliyor ve ilk başlarda baya hızlı gidiyor kilolar. Çok ufak miktarlarda doyma sağlanıyor diye biliyorum. Ömrünün sonuna kadar kuş kadar yiyerek yaşamak insanı sıkmazmı acaba :26: yada kilo verme olayı nasıl duruyor hani iyicede hedefin altına düşme riski olmuyormu :26: yanlış anlama bilmediğim için soruyorum sonuçta bu tüp midenin benim bildiğim geri dönüşümü yok :44:
Birde ameliyat ne kadar sürüyor ve sonrası çok ağrılı oluyormu :44:
Biraz fazla sordum ama kusura bakma merak işte sonuçta nette bir çok bilgi var ama en iyisi birinci ağızdan öğrenmek

Cecocum bu dokuzlu çay nedir bir iletinde okudum ama...

Canım hazırıda satılıyor aktarlarda yada eczanelerde ama bana aktar taze olarak daha faydalı diye tavsiye etmişti
1 litre kaynamış suya 9 çeşit bitkiden 1er çay kaşığı atıyorum büyük yapraklı olanlardan birer tutam sonra onu bir 5 dakika demlendirip süzüyorum ve gün içinde ara ara içip akşama kadar bitiriyorum. İçimi gayet güzel çok fazla rahatsız etmiyor hatta adacayının tadının yanında bal kaymak yani
Tabi ben son 10 gündür biraz savsakladım ama bugün itibaren yine her gün içeceğim hatta birazdan bende kalkıp demleyeyim diye düşünüyordum ki senin iletini gördüm

Hadi gözünüz aydın canım
İnşallah 1 ay sonrada çok daha güzel haberler alır derin bir oh çekersiniz Bütün dualarımız sizlerle...

Canım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun
Üzülme inşallah daha çooook eşinle birlikte kutlayacağınız evlilik yıldönümleri yaşarsınız
Rabbim ağzınızın tadını bozmasın ve yaşlı birer nineyle dede oluncaya kadar hep sağlıklı yıldönümleri geçirmeyi nasip etsin Aminnnnnnn

Aynı dert bende de var yaa regl dönemime çok az kaldı, 2 gündür kg vermem durdu.
Çok dikkat etmeme rağmen gram gram alıyorum hatta. Bitsin bir an önce yoksa çıldırıciiiimmm

sıkıntı etme canım , bende regl de aynıydım , bittikten sonra , gidiyo onlar patır patır için rahat olsunn

Sagolasin ceco...ada cayini pek sevmemm.. kizlar biliyorsunuz yeniyim aranizda bişi sorsam bu lesliee nedir..hep saf saf bakiyorum ama utandimda sorarken

Sagolasin ceco...ada cayini pek sevmemm.. kizlar biliyorsunuz yeniyim aranizda bişi sorsam bu lesliee nedir..hep saf saf bakiyorum ama utandimda sorarken

ben de yeni öğrendim forumdaki hanımlar sağolsun süper bişey dün kardeşimle yaptık hem çok enerji harcıyorsun hem de eğlenceli.

http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/320949-leslie-sansone-yuru-incel-programi.html

ben bu 2 videoyu yapıyorum şimdilik sadece. daha bir sürü var.

Canım bende adaçayını hiç içemem resmen midemi kaldırır o yüzden bu 9u bir arada bana çok daha iyi geldi içim olarak
Birde bende de bu ara ödem var onun içinde maydanoz suyu içeçeğim sabahları zaten kadın hastalıklarına da çok iyi geliyormuş ama işte bir türlü her gün içmeyi huy haline getiremedim

bugün biraz hava ılıyınca kendimi pc ile balkona attım..dün mandalinaları toplayıp kargoylan oğluma gönderdim.
ne rahat evden teslim aldılar..bugün bahar gibi .
sabah 1 domates,bir büyük parça peynir 2 galeta 2 kupa açık çay.
ara nar
akşam balık salata mandalina ve nar la geçecek..ben biraz geçmişe bakayım.
sonra bahçeye çıkıp temizlik yapmam lazım.otlar bürümüş..

sevgili BEYZUS,
aylardır bekliyorum ama sen gelmez oldun.buralar sensiz.buralar ıssız.karayiplerde ne yapıyorsun sultanım.
gel bak fazlası dokunur hassas cildine.
gel ne olursa olsun gel..ister yüz kilo olmuş ol.ister yüz kez diyetten dönmüş ol.bu kapı açık bizim gibilere..
(aradan kendimi de aklıyayım.)hiç olmazsa haftada bir gel!kilo bildirimi de yapma..ama seni seven ve özleyenleri de
sensiz bırakma. diyeceğim şimdilik bu kadar.gerisi gelince..
bir de Yasafat için yazacağım.o da bıraktı..bu iki kayıp arkadaşı tanıyan gören varsa TİZ tutup getirin.yüz öppücükle
ödüllendirileceksiniz..ya da fazla çıkan kilonuzu mailden atın.üstüme alacağım..

asuuu kızları yollayıp geri uyudun heralde:) yoksunn
yanıldın canım annemlere gittim yeni doğum yapan kardeşim de gelecekmiş diye duyunca ben de kaçtım iyi oldu beraberce kahvaltı yaptık bebişi sevdim anamı babamı bacılarımı gördüm geldim bile yarın da diğer kardeşime gitmeyi planlıyorum nasipse:)

Allah nice seneleri evladınızla beraber görmeyi nasip etisn sağlıkla ve huzurla inşallah

son anda aklıma geldi.eğer bu hafta gelmezsen müge anlıya çıkacağım.''BEYZUS'UM kayıp diye..sen bilirsin.müge kısa zamanda bulur seni.beni akıl yoksunu saymazsa..

oh oh negüzel bahçeyle ugraşmak çok severim yakın olsaydım bahçene dalardım ot temizlerdim çok güzel stres atardım
benim büyük kızım geçenlerde diyorki ben para kazanmaya başlayınca sana bahçeli ev alıcam bahçesini ekersin hayali buymuş
düşünmesi bile beni mutlu etti

Selam kizlaaaaaaaaaaar
insallah iyisinizdir
hasta olanlara allah sifa versin,
haber bekleyenlere müjdeli haberler gelsin insallah,
kocasina kavusanlarin gözü aydin, kavusmuyanlarin allah bir an önce kavustursun

acele yazmam gerekti alinti yapmadan, hemen carsiya cikcam,
cumartesi nisan var ve ne giyecegimi bilmiyorummmmmmmmm
bir blazer almak istiyorum bakalim

Kızlaaaar dün benim başıma neler geldi neler :)

Benim son zamanlardaki gelişmelerden haberdar olmayan yoktur herhalde :) isteme nişan düğün flan...

Dün abimin eşi iş çıkışı bir avm de alışverişe gidelim mi akşam dedi ben de peki dedim. Akşam oldu avm ye gittim, yaklaşık yarım saat kadar dolandık sonra abimin eşi beni yanına çağırdı. Karşıdaki mağazayı göstererek ya Aslı şu karşıdaki erkek arkadaşın değil mi dedi ( tabi ismini söylerek) :)
Baktım ve şok oldum normalde işte olması gerekirken o saatte karşımdaydı bana hiçbişi söylememişti sonra bir baktım yanında sarışın daha önce hiç görmediğim bir kız var inanamadım gördüklerime... Hemen mesaj attım, Ne yaptığını sordum. İşten çıkmak üzere olduğunu söyledi bana :'( elim ayağım titremeye başladı, abimin eşine ben nasıl evlenirim bu adamla Allahım aklıma mukayet ol ne yaparım ne ederim neler oluyor diye koşturmaya başladım.

Bir baktım kız koluna girdi erkek arkadaşımın gülüyorlar muhabbet ediyorlar. Başladık takip etmeye tabi ben de ağlıyorum çaktırmadan. Dizlerimin bağı çözüldü. Karşısına çıkıp bunun hesabını soracağım yüz ifadesini göreceğim dedim takibe devam ettim.

Sonra ünlü bir Cafe& Restaurant tarzı bir yere girdiler baş başa oturdular.

Benim gözüm zaten karardı daldım içeri gittim masalarına göz göze gelir gelmez başladım ağlamaya, tam saymaya başlayacağım ki.

Bir baktım her yerden pankartlar açıldı, fonda Kenan doğulu gelinim çalmaya başladı. Sevgilim diz çöktü ben ağlıyorum diye gözleri doldu. Yüzük kutusunu çıkardı ve benimle evlenir misin dedi

Olanlara inanamıyordum ağlamakla gülmek arasında kaldım şoktaydım :)

Etraftaki yabancılar başladılar alkışlamaya cevabı duyamdık diye :) ben de eveeet diye bağırdım :)

Sarıldık, ağladım :) sonra çiçeklerimi getirdiler özür diledi bir de üzdüğü için oyundu hepsi bu da arkdaşım dedi :) insanlar gelip benimle evlenir misin pankartlarıyla fotoğraf flan çektirdi :)

Hala şoktayım kızlar ya :)
Allah kimseye o ilk başındaki duyguları yaşatmasın... Ömrümden ömür gitti resmen :/ böyle garip bir evlenme teklifi aldım işte :)

Her şeyi paylaşıyorum bunu da paylaşayım dedim :)

cherry_pie hayatımda duyduğum en ilginç evlilik teklifiydi Allahım o en baştaki duygularını hiçkimseye yaşatmasın Rabbim size mutlu bir hayat nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…