AYŞE cim sana geçte olsa bir hg diyeyim..özlemiştik seni..
CLUTCH canım annene çok geçmiş olsun,Allah iyilik versin diyorum.
zor çok zor annelerimizi hasta görmek...
alışmısız bize onların bakmasına,etrafımızda dönmelerine annem bir basım agrıyor dese bile zoruma gidiyor..
hep benim küçüklügümdeki genç sağlıklı günleri geliyor aklıma..
zaman ..hem acılarımızı azaltıyor hemde bize olmayan acılar gösteriyor
Meryemcim Allah razı olsun, senden de diğer arkadaşlardan da. haklısın, hiç kıyamıyor insan onlara. çocukluğumdan beri hastadır annem, o yüzden ben ona kıyamam zaten, her şeyimi kendim yaptım bugüne kadar. Allah affetsin, onun sorumluluklarından da çok bunaldığım zamanlar oldu. ama kaybetme korkusu aklımı başıma getirdi. Allah hayırlı, sağlıklı ömürler nasip etsin hepsine.
Canım konu her ne olursa olsun sakın annene kırgın olma..
Ben annemin vefatından sonra babamın özel hayatı nedeniyle babama aşırı kırılmıştım. bunu o ölünceye kadar her an belli ettim istemeden de olsa..
Çok acı ve vicdan azabı çektirdim ona
Sonra babamı kayvedince onun varlığının nasıl büyük bir güç olduğunu,bir dayanak olduğunu çok net ve çok acı bir şekilde anladım..
Yıllar geçmesine rağmen içim rahatlamadı, acı çekiyorum hala.
Her ne kadar hakettiysede o benim babam dı,dünyanın en yakışıklı erkeğiydio yakışıklı yüzünü öyle özlüyorum ki Nilom deyişini çok özlüyorum
Çok karizmatikti babam.. 20 yaşın da onun sigara içişinden etkilenip sigaraya başlamıştım ben de..
Öyle işte. konuyu dağıttım ama sadece hatırladım ve paylaşmak istedim seninle...
ah Yenacım öyle iyi anlıyorum ki seni. ben babamı çok seven bir çocuktum hep. annem hastaydı, babamla ilgilenmezdi. sonra ayrıldılar ve babamdan uzak kaldım. annemi suçladım hep bu yüzden. şimdi babamı suçluyorum. ayrılmasalar böyle olmaz mıydı diye. henüz anne olmadım ama evlat olmak da bazen anne-baba olmak kadar zor sanırım. kendini suçlama hiç. çünkü hayat hiçbirimize sürekli mantıklı şeyler yapacak kadar iyi davranmıyor. eminim seni tüm ruhlarıyla seviyorlardır hala. acını hatırlattım, kusura bakma arkadaşım. bu arada inşallah hasta olmamışsınızdır oğluşunla. havalar çok fena bu ara. dikkat edin kendinize.
Meyracım sen de hastalanmışsın. geçmiş olsun canım.
clutch geçmiş olsun senin hissettiklerini içimde hissediyorum yakın geçmişte bende babamla sıkıntılar yaşadım, 40 gün içinde babamın ayağı önce diz altından sonra diz üstünden kesildi.babamı beklerken annem kıriz geçirdi. yoğun bakıma alındı ikisinin arasında koştururken piskolojim bozuldu ..çok kötü zamanlar geçirdim. iki üç yıl geçmesine rağmen hâlâ o şoku üstümden atamadım .Allah öyle bir sıkıntı kimseye yaşatmasın benim için çok zor günlerdi.ama zaman herşeyin ilacı şu anda ikiside iyiler..ben atlattımmı bilmiyorum. aklıma geldiği an hemen o geceyi yaşıyorum. sürekli gözümde canlanıyor ve tazeliğini koruyor. birisi annem veya babam dedimi acısını taaa içimde hissediyorum.Allah acil şifalar versin canım.
Dafi abla ne zor şeyler yaşamışsın. geçmiş olsun, bir daha hiç gelmesin inşallah. annemin kalbi durduğu için yoğun bakımda kaldığı 3 ay yaşadım hayatımı zehir eden. babam da aynı anda hasta olsaydı napardım bilmiyorum. sabrın hiç bitmesin.
geçmiş olsun meyracım
esracım inşallah annende öenmli bişey yoktur varsa da derdini veren rabbim şifasını da kolaylıkla versin inşallah sen üzülmemeye çalış ki annen de hissedip üzülmesin canım
dualarımız annen ve tüm hastalarla canım Allah hayırlı şifalar versin
umutcum eşin gelmiş gözün aydın canım Allah başka ayrılık vermesin inşallah
Allah razı olsun hepinizden Asumancım. annemle ilgili umutluyuz hala. inşallah çıkmayacak hiçbir şey. tüm hastalara acil şifalar diliyorum ben de Allahtan.
kızlarrr buarada hoşgeldin 79.9 diyoruummmm
hoşgeldin Aynurum. ne güzel haberlerle gelmişsin :)) maşallah
Sağol canım :) Eh bugün de tıngır mıngır gidiyorum işte... Annen için endişelenmekte haklısın ama daha ortada fol yok yumurta yokken harap etme kendini. Senin desteğin ve vereceğin moralle en kısa sürede daha iyi olacaktır annen. Önce kontrollerini olsun, sonucuna göre uygun tedavi ile güzel sonuçlar alacaksınız inşallah. Baksana zaten kistler küçükmüş, hep olumlu düşünmeye çalış...
Yenacığım orası pek komikKimseciklere çöp bile getirmemiş. Freeshop'tan tekel cinsi bir şeyler almış o kadar, ofisteki arkadaşlara dağıtacak tarzdan birşeyler onlar da... Annesi bir krem istemişti bulamamış. Kardeşi ipad istemişti, ona da "daha 2-3 ay önce tablet aldırdım sana, onu beğenemedin mi?" diye çıkıştı (başka markaydı). Bir tek benim mutfak aletimin aparatlarını getirmiş o kadar Dondurma yapmak, kıyma yapmak ve sebze dilimlemek için 3 ayrı aparat. Hiç umudum yoktu alacağına ama beni düşünüp uğraşması, bir de taaa oralardan taşıması nasıl hoşuma gitti anlatamam. Pırlanta alsa böyle sevinmezdim herhalde.
Bana özel bir şeyler daha getirmiş, ben halimden memnunum yani
Umutcum çok haklısın. Meryeme de yazmışsın. bundan sonra hep olumlu şeyler düşüneceğim. davranışlarımız, düşüncelerimiz de o kadar etkiliyor ki yaşacağımız şeyleri belki yaşayacaklarımızın boyutunu. bazen yapabileceklerimizin, yaşayabileceklerimizin sınırını kabul etmek akıl sağlığımız için en iyisi.
ya evlenince böyle mi oluyoruz biz kadınlar. eşim arada eve çiçek getirse seviniyorum ama sanki aile bütçemiz sarsılıyor gibi geliyor. nişanımızda aldığı pırlanta tek taşı büyütmek istiyor, yanaşmıyorum hiç. benimki biraz da maddi olarak yapmamız gereken çok şeyimiz olduğundan. ama feraha da kavuşsak romantizmden daha önemli kalacak ev galiba. evlendikten sonra evriliyoruz sanırım hemen ev hanımına :)))