ne kadar degişik bir süprizmiş senin yengede az degilmiş işbirlikçi yengen varmış ama ömür boyu unutamasın bu süpriziKızlaaaar dün benim başıma neler geldi neler :)
Benim son zamanlardaki gelişmelerden haberdar olmayan yoktur herhalde :) isteme nişan düğün flan...
Dün abimin eşi iş çıkışı bir avm de alışverişe gidelim mi akşam dedi ben de peki dedim. Akşam oldu avm ye gittim, yaklaşık yarım saat kadar dolandık sonra abimin eşi beni yanına çağırdı. Karşıdaki mağazayı göstererek ya Aslı şu karşıdaki erkek arkadaşın değil mi dedi ( tabi ismini söylerek) :)
Baktım ve şok oldum normalde işte olması gerekirken o saatte karşımdaydı bana hiçbişi söylememişti sonra bir baktım yanında sarışın daha önce hiç görmediğim bir kız varinanamadım gördüklerime... Hemen mesaj attım, Ne yaptığını sordum. İşten çıkmak üzere olduğunu söyledi bana :'( elim ayağım titremeye başladı, abimin eşine ben nasıl evlenirim bu adamla Allahım aklıma mukayet ol ne yaparım ne ederim neler oluyor diye koşturmaya başladım.
Bir baktım kız koluna girdi erkek arkadaşımın gülüyorlar muhabbet ediyorlar. Başladık takip etmeye tabi ben de ağlıyorum çaktırmadan. Dizlerimin bağı çözüldü. Karşısına çıkıp bunun hesabını soracağım yüz ifadesini göreceğim dedim takibe devam ettim.
Sonra ünlü bir Cafe& Restaurant tarzı bir yere girdiler baş başa oturdular.
Benim gözüm zaten karardı daldım içeri gittim masalarına göz göze gelir gelmez başladım ağlamaya, tam saymaya başlayacağım ki.
Bir baktım her yerden pankartlar açıldı, fonda Kenan doğulu gelinim çalmaya başladı. Sevgilim diz çöktü ben ağlıyorum diye gözleri doldu. Yüzük kutusunu çıkardı ve benimle evlenir misin dedi
Olanlara inanamıyordum ağlamakla gülmek arasında kaldım şoktaydım :)
Etraftaki yabancılar başladılar alkışlamaya cevabı duyamdık diye :) ben de eveeet diye bağırdım :)
Sarıldık, ağladım :) sonra çiçeklerimi getirdiler özür diledi bir de üzdüğü için oyundu hepsi bu da arkdaşım dedi :) insanlar gelip benimle evlenir misin pankartlarıyla fotoğraf flan çektirdi :)
Hala şoktayım kızlar ya :)
Allah kimseye o ilk başındaki duyguları yaşatmasın... Ömrümden ömür gitti resmen :/ böyle garip bir evlenme teklifi aldım işte :)
Her şeyi paylaşıyorum bunu da paylaşayım dedim :)
Çok alakasız kaldı benimki. Kıpır kıpırın tam tersiyimdir ben. Tipik Boğa burcu olarak tembel, keyfine düşkün :)) Çevrem sever beni sağolsunlar ama öyle çok renkli sosyal yaşam filan da yok. Uymadı yani :))Doğum tarihinize göre hangi bitki olduğunuzu bulun :)
....
Sarmaşık
Yerinde duramayan birisiniz. Durmadan kıpır kıpırsınz Cok arkadaşınız var ve
sosyal yaşamınız cok renkli. Sizi taniyan sizin gibi biri daha
olmadığını düşünüyor. Dikkat çekmeyi çok seviyorsunuz...
...
Benim eski diyetisyenimin bloğu :) Kendisi de yazdıkları kadar içten, sempatik biridir, ben de devamlı takip ediyorum. Buraya da birkaç defa link atmıştım. Oğluma hamile kalmadan önce 4 ay kadar gittim. verdiği listeyle hiç sporsuz, zorlanmadan ilk 3 ayda 12 kilo kadar verdim. Son ay tatile gidip bozunca 2 kg vermiştim. Ataşehi yakınlarında oturanlara tavsiye ederim kendisini.Bir de hayatimdiyet blogunu okuyorum bazen. Bir diyetisyenin beslenme gunlugu. Hergun ne yedigini yazip gun sonunda yorumlamis. Hep 55 kiloyu koruyor. Onun yedikleriyle kalorimiz su anda ayni gibi geliyor. İlgisini cekenler bakabilir
Şimdiden geçmiş olsun. Çok rahat atlatır umarım ameliyatı.selam hatunlar bende kivircigimbenim diyet yalan olucak bi sure sabah annemi hastaneye yatiriyoruz artik ertesi gunde ameliyata alinacak dediler.. sabah gidince babamla anneme kan vericez olurda gerek olursa hazirda bulunmasi icin..neyseki hepimizin kan grubu ayni.. ben kalicam yaninda bizimkinin yunancasi yok yalniz kalmam diyor cocuk gibi oldu ameliyat korkusundan
Gözün aydın canım :) Tahlil sonuçları çıkmamış ama bak, olumlu şeyler söylemiş doktorunuz :)) Sonuçlar da yüzünüzü güldürür umarım.Günaydın kızlar,
nihayet döndüm evime. öncelikle hepiniz çok sağolun destekleriniz için. dün götürdük annemi doktoruna. genel durumunun iyi olduğunu, bir şey çıkmayacağını düşündüğünü, ama iştahsızlık ve kilo kaybı söz konusu olduğu için araştırmamızın iyi olacağını söyledi. birçok test, tahlil istedi. 1 aya kadar onları toparlayıp tekrar gideceğiz. bu kadarı bile içimin rahatlamasına, umutlanmama yetti. inşallah iyi çıkacak sonuçlar. şükürler olsun bugünümüze de.
geçmişe bakıyorum bir yandan da. neler yapmışsınız bakayım iki gündür :))
Kızlaaaar dün benim başıma neler geldi neler :)
...Bir baktım her yerden pankartlar açıldı, fonda Kenan doğulu gelinim çalmaya başladı. Sevgilim diz çöktü ben ağlıyorum diye gözleri doldu. Yüzük kutusunu çıkardı ve benimle evlenir misin dedi
....Allah kimseye o ilk başındaki duyguları yaşatmasın... Ömrümden ömür gitti resmen :/ böyle garip bir evlenme teklifi aldım işte :)
Benim son zamanlardaki gelişmelerden haberdar olmayan yoktur herhalde :) isteme nişan düğün flan...
Dün abimin eşi iş çıkışı bir avm de alışverişe gidelim mi akşam dedi ben de peki dedim. Akşam oldu avm ye gittim, yaklaşık yarım saat kadar dolandık sonra abimin eşi beni yanına çağırdı. Karşıdaki mağazayı göstererek ya Aslı şu karşıdaki erkek arkadaşın değil mi dedi ( tabi ismini söylerek) :)
Baktım ve şok oldum normalde işte olması gerekirken o saatte karşımdaydı bana hiçbişi söylememişti sonra bir baktım yanında sarışın daha önce hiç görmediğim bir kız varinanamadım gördüklerime... Hemen mesaj attım, Ne yaptığını sordum. İşten çıkmak üzere olduğunu söyledi bana :'( elim ayağım titremeye başladı, abimin eşine ben nasıl evlenirim bu adamla Allahım aklıma mukayet ol ne yaparım ne ederim neler oluyor diye koşturmaya başladım.
Bir baktım kız koluna girdi erkek arkadaşımın gülüyorlar muhabbet ediyorlar. Başladık takip etmeye tabi ben de ağlıyorum çaktırmadan. Dizlerimin bağı çözüldü. Karşısına çıkıp bunun hesabını soracağım yüz ifadesini göreceğim dedim takibe devam ettim.
Benim gözüm zaten karardı daldım içeri gittim masalarına göz göze gelir gelmez başladım ağlamaya, tam saymaya başlayacağım ki.
Bir baktım her yerden pankartlar açıldı, fonda Kenan doğulu gelinim çalmaya başladı. Sevgilim diz çöktü ben ağlıyorum diye gözleri doldu. Yüzük kutusunu çıkardı ve benimle evlenir misin dedi
Etraftaki yabancılar başladılar alkışlamaya cevabı duyamdık diye :) ben de eveeet diye bağırdım :)
Sarıldık, ağladım :) sonra çiçeklerimi getirdiler özür diledi bir de üzdüğü için oyundu hepsi bu da arkdaşım dedi :) insanlar gelip benimle evlenir misin pankartlarıyla fotoğraf flan çektirdi :)
Allah kimseye o ilk başındaki duyguları yaşatmasın... Ömrümden ömür gitti resmen :/ böyle garip bir evlenme teklifi aldım işte :)
cecom ve asucum dualarınıza amiin diyorum iyi dilekleriniz için teşekkür ederim
okurken kalbime indi ayy üzüldüm nasıl anlatamam allahtan sonu çook güzel bitmiş sevindimmmmm allah ayırmasın hiç bir kimseye yaşatmasınnnKızlaaaar dün benim başıma neler geldi neler :)
slam şekerimm bi yanda pc trt1 seksenler bi yandan tv ustura kemal aştım artık kendimi çit dikiş izliyom dizileri:))neden yine kimseciklerden çıt çıkmıyoorrrr , ben onca evrak işimin arasında bi selam çakayım dedimm
Kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim :) Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah...
Evli olanlara eşleriyle bekar olanlara da gönlündekilerle bir ömür boyu mutlu olmayı nasip etsin...
sevgili BEYZUS,
aylardır bekliyorum ama sen gelmez oldun.buralar sensiz.buralar ıssız.karayiplerde ne yapıyorsun sultanım.
gel bak fazlası dokunur hassas cildine.
gel ne olursa olsun gel..ister yüz kilo olmuş ol.ister yüz kez diyetten dönmüş ol.bu kapı açık bizim gibilere..
(aradan kendimi de aklıyayım.)hiç olmazsa haftada bir gel!kilo bildirimi de yapma..ama seni seven ve özleyenleri de
sensiz bırakma. diyeceğim şimdilik bu kadar.gerisi gelince..
bir de Yasafat için yazacağım.o da bıraktı..bu iki kayıp arkadaşı tanıyan gören varsa TİZ tutup getirin.yüz öppücükle
ödüllendirileceksiniz..ya da fazla çıkan kilonuzu mailden atın.üstüme alacağım..
Selam kızlar kuzumla cebeleşiyorum bugün dün benim dikkatsizliğimden bezinin az kaldığını görmemişim geç vakit oldu ister istemez sıkıştım bebek bezi diye diye... Neyse kayınvalidem bugün kullandığımızbebek bezini bulamamış onun yerine başka bir marka almış (kötü niyetle yapmadığına eminim...) aldık kullandık akşam üstü yeni bezden ikinci kere değiştirdiğimde ne göreyim...doğduğundan beri olmayan pişiği çok üzüldüm yaa
neyse hemen değiştirdik elde kalan son bezi eşimle hemen markete gittik bez aldık geldik.. Bu arada eve de bişiler alalım dedik fark ettim ki kızlar yemek namına canım hiç bişi istemiyor...
Bu arada bugün kü menüm...
Sabah 1 dilim tahıllı ekmek az peynir açık çay 1 tane biber
Öğlen fırında kabak yapmıştım..2 dilim ondan az domates
akşam 5 tane ızgara köfte 2 kaşık bezelye
Bugün bolca su içtim...
Uzun zamandır giremedim. Herkes iyidir umarım. 3 gündür 25 kasımdaki eşimin kardeş,n,n düğünü için elbise bakıyorum, avcıları talan ettim ama abiyeler hep küçük geldi. Büyük bedenler de hep babane işi. Genelde gögüs kısmından olmadı. Ben de abiye tarzı almaktan vazgeçtimi, bugün gittim mangodan siyah kadife üzeri sarı pullu bi elbise aldım. vucudumu tamamen sardı, şimdi üzerine bi ceket almam lazım ama nasıl bişey alsam bilemedim. Normalde de kotla giyebileceğim bi ceket olsun istiyorum. Kışın düğüne gitmek ne zormuş arkadaş. İnsan ne giyeceğini bilemiyor.
elbisem bu MANGO - KIYAFETLER - Elbiseler - Kontrast payetli kadife elbise
Bak bunu bilmiyordum eğer uyanırsa yaparım canım uyuttum kızı. Sağolasın ..Canım evde varsa hakiki zeytinyağ sürseydin kuzunun totoşuna yada zeytinyağlı sabunla yıka ve her defasında kurula iyice emin ol ertesi gün birşey kalmıyor
Çok geçmiş olsun emin ol hepimzin başına gelmiştir bir kerede olsa hatta biz bir keresinde gecenin 1inde bez kalmadığını fark ettik eczaneyede gitmek aklımıza gelmedi daha doğrusu eşim inattır senmisin unutan bu saatte bez mez aramaya çıkamam demişti de bana eski usul bez yaptırdıeski bir tshirtü uzun şerit halinde katlayıp sonrada bir poşetin alt kısımlarına iki bacak yeri açıp çocuğu poşete oturtmuştu belinden de iyice bağlamıştık poşeti düşmesin diye ay ne manyakmışız hee
şimdi olsa emin ol kıyameti koparır o bezi buldururdum
Uzun zamandır giremedim. Herkes iyidir umarım. 3 gündür 25 kasımdaki eşimin kardeş,n,n düğünü için elbise bakıyorum, avcıları talan ettim ama abiyeler hep küçük geldi. Büyük bedenler de hep babane işi. Genelde gögüs kısmından olmadı. Ben de abiye tarzı almaktan vazgeçtimi, bugün gittim mangodan siyah kadife üzeri sarı pullu bi elbise aldım. vucudumu tamamen sardı, şimdi üzerine bi ceket almam lazım ama nasıl bişey alsam bilemedim. Normalde de kotla giyebileceğim bi ceket olsun istiyorum. Kışın düğüne gitmek ne zormuş arkadaş. İnsan ne giyeceğini bilemiyor.
elbisem bu MANGO - KIYAFETLER - Elbiseler - Kontrast payetli kadife elbise
ben geldiiiiiimmmmmmmmseksenlerii izleyen kaç kişiyiizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?