Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

ne kadar degişik bir süprizmiş senin yengede az degilmiş işbirlikçi yengen varmış ama ömür boyu unutamasın bu süprizi
ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN

cherry_pie tebrik ederim ikinizi de!

erkek arkadaşın nasıl bi plan yapmış öyle yaa okurken benim bile başımdan aşağı kaynar sular döküldü

bence intikamını almalısın

Çok teşekkür ederim kızlar :)

Evet valla arkamdan iş çevirmişler ailecek :)
Ama benim de intikamım acı olacak :)

Merhaba Arkadaşlar :) Diyeti fena boşladığım bir haftaya başladım. aslında ekstra kalorili bir şey yemedim ama porsiyonu abarttım kahvaltıda. Geç saate kadar da bir aradaydık. Şimdi öğle yemeğiniyetine zeytşnyağlı biber dolması yiyorum. Pek düzensiz oldu yani.. Bu hafta benden pek umut yok, aynı kalmaya çalışacağım... (Cuma da akşam bir organizasyon olacak gibi çünkü)

Çok alakasız kaldı benimki. Kıpır kıpırın tam tersiyimdir ben. Tipik Boğa burcu olarak tembel, keyfine düşkün :)) Çevrem sever beni sağolsunlar ama öyle çok renkli sosyal yaşam filan da yok. Uymadı yani :))
Bir de hayatimdiyet blogunu okuyorum bazen. Bir diyetisyenin beslenme gunlugu. Hergun ne yedigini yazip gun sonunda yorumlamis. Hep 55 kiloyu koruyor. Onun yedikleriyle kalorimiz su anda ayni gibi geliyor. İlgisini cekenler bakabilir
Benim eski diyetisyenimin bloğu :) Kendisi de yazdıkları kadar içten, sempatik biridir, ben de devamlı takip ediyorum. Buraya da birkaç defa link atmıştım. Oğluma hamile kalmadan önce 4 ay kadar gittim. verdiği listeyle hiç sporsuz, zorlanmadan ilk 3 ayda 12 kilo kadar verdim. Son ay tatile gidip bozunca 2 kg vermiştim. Ataşehi yakınlarında oturanlara tavsiye ederim kendisini.
Şimdiden geçmiş olsun. Çok rahat atlatır umarım ameliyatı.
Gözün aydın canım :) Tahlil sonuçları çıkmamış ama bak, olumlu şeyler söylemiş doktorunuz :)) Sonuçlar da yüzünüzü güldürür umarım.

Canım, gülümseyerek okudum yazdıklarını. Gerçekten çoook enteresan bir evlilik teklifi olmuş. Unutulmayacak, yıllar sonra hatırlanacak cinsten. Umarım hep ağzınızın tadı yerind eolur, kutlarım :)

iyi akşamlar herkese
esracım doktorun olumlu konuşmasına çok sevindim canım
annemlere giderken 2 vasıta değil tek vasıtaya biniyorum böylece 1saatten fazla yürüyüşümü de yapmış oluyorum gidip gelirken bugün de yürüdüm
akşamı da balık ve salatayla kapattım yatana kadar meyve ve kahveden başka bişey yemem inşallah
cherry aslım nasıl bir evlilik teklifi yapmış sana sözlün canım ya ne kızdım baştan anlatamam ama gerçekten unutulmaz bir teklif olmuş Allah ağzınızın tadını bozmasın inşallah

canım benim hayırlı uğurlu olsun , sonu güzel ama bence başına kalp dayanmaz gibi , ben olsam kesin bi tarafıma inme inerdi heralde

neyse sonuç itibariyle asla unutamayacağın bir gün olmuşş

cecom ve asucum dualarınıza amiin diyorum iyi dilekleriniz için teşekkür ederim

canımm sizinde evlilik yıl dönümünüz kutlu olsunn

Rabbim bi an önce kavuşmayı nasip etsin inşAllahhh

sevdiceğinle ve tüm sevdiklerinle uzun, sağlıklı , mutlu , huzurlu bir ömür sizinle olsunn

neden yine kimseciklerden çıt çıkmıyoorrrr , ben onca evrak işimin arasında bi selam çakayım dedimm

okurken kalbime indi ayy üzüldüm nasıl anlatamam allahtan sonu çook güzel bitmiş sevindimmmmm allah ayırmasın hiç bir kimseye yaşatmasınnn
neden yine kimseciklerden çıt çıkmıyoorrrr , ben onca evrak işimin arasında bi selam çakayım dedimm
slam şekerimm bi yanda pc trt1 seksenler bi yandan tv ustura kemal aştım artık kendimi çit dikiş izliyom dizileri:))

bi aradada sana laf yetiştirdim bu kadın milletinden korkulurrr demiiiii
haa çayımı yudumluyorum sanada getiremmi reklam aarasında bi koşo

Kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim :) Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah...
Evli olanlara eşleriyle bekar olanlara da gönlündekilerle bir ömür boyu mutlu olmayı nasip etsin...

Kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim :) Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah...
Evli olanlara eşleriyle bekar olanlara da gönlündekilerle bir ömür boyu mutlu olmayı nasip etsin...

amiiin canim

ay okurken inanki shoktan shoka girdim, tam bildigim bütün küfürleri sayacakken mutlu sonla bitti
banada neredeyse inme iniyordu yanii
ayyy cok feci ama ya bunun acisini cikarmalisin, bu nasil evlenme teklifidir be mübarek yaninada almis sarisini
ama hic unutulmiyacak bisey, ve cok degisik, iyi yani :)))

Son düzenleme:
Selam kızlar kuzumla cebeleşiyorum bugün dün benim dikkatsizliğimden bezinin az kaldığını görmemişim geç vakit oldu ister istemez sıkıştım bebek bezi diye diye... Neyse kayınvalidem bugün kullandığımızbebek bezini bulamamış onun yerine başka bir marka almış (kötü niyetle yapmadığına eminim...) aldık kullandık akşam üstü yeni bezden ikinci kere değiştirdiğimde ne göreyim... doğduğundan beri olmayan pişiği çok üzüldüm yaa

neyse hemen değiştirdik elde kalan son bezi eşimle hemen markete gittik bez aldık geldik.. Bu arada eve de bişiler alalım dedik fark ettim ki kızlar yemek namına canım hiç bişi istemiyor...

Bu arada bugün kü menüm...

Sabah 1 dilim tahıllı ekmek az peynir açık çay 1 tane biber

Öğlen fırında kabak yapmıştım..2 dilim ondan az domates

akşam 5 tane ızgara köfte 2 kaşık bezelye

Bugün bolca su içtim...

Selamün Aleyküm
Herkese iyi akşamlarrrrrrrrr

Bende sonunda gelebildim
Öğlende evin işlerini yapmaya çalıştım sular akmadığı halde sonrada spor salonuna gitmek üzere yola koyuldum ama bir trafik vardı anlatamam :26: 10 dakikada gideceğim yolu 30 dakikada gittim
Tam yarım saat fitness yapabildim ancak oda yüzmeye yetişeceğim diye ama hoca oda yeterlidir sonuçta 1 saatte yüzmede geçiriyorsun dedi Yinede kafaya koydum perşembe günü yarım saat daha erken çıkacağım yola bari 1 saate yakın fitnes yapayım işin ilginçi ilk günden beri hiç bir şekilde bir yerim ağrımıyor belkide hocaların her hareketten sonra esneme hareketleri yaptırıyor diyemi :44: tabi felaket terliyorum o ayrı konu

Eve geldiğimde eşim gelmişti zaten. Biraz dinlenip sonra kendime güzel bir salata yaptım akşamıda hafif geçirmiş oldum şükür inşallah faydasınnı görmeye başlarım artık zaten spor salonunda her yer ayna olduğu için spor yaparken hep bir yerlerimi inceliyorum anam karnım bukadar yoktu galiba, işte totoşum sanki hafiften bir süzülmeye başladımı diye kendimle aklımı bozacağım sonunda

Ablacığım sen çok yaşa emi
Haklısın valla yaaa beyzus ablada yasafatta dönsünler artık bu tatil çok uzadı
Özledikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk onları yaaa
Birde o listeye Mutluyuda dahil edelim oda hiç meydanlarda yok uzun zamandır

Ayyyy canım yaa bende baştan ciddi ciddi sözlünün başka naneler yediğini sandım ve inanılmaz sinirlendim kiiiiiiiiiiiiii sonuna doğru resmen gözlerim doldu
Ne süper bir organizasyon yapmış yaaa bayıldımmmmmmmm
Rabbim tamamını erdirsin ve ömrünüzün sonuna kadar mutluluğunuzu, sağlığınızı ve huzurunuzu daim etsin ...Aminnnnnnnnnnn
Birde ileride torunlarınıza bile anlatabileceğiniz süper bir hikaye olmuş size kıymetini bil kız benimki romantizim fakiri olduğu için mesaj atmıştı benimle bir hayatı paylaşmaya ne dersin diye halada derim hep adam gibi bir evlenme bile teklif etmedin diye oda hep der kaç sene geçti hala aynı şeyi söylemekten bıkmadınmı diye

Canım evde varsa hakiki zeytinyağ sürseydin kuzunun totoşuna yada zeytinyağlı sabunla yıka ve her defasında kurula iyice emin ol ertesi gün birşey kalmıyor
Çok geçmiş olsun emin ol hepimzin başına gelmiştir bir kerede olsa hatta biz bir keresinde gecenin 1inde bez kalmadığını fark ettik eczaneyede gitmek aklımıza gelmedi daha doğrusu eşim inattır senmisin unutan bu saatte bez mez aramaya çıkamam demişti de bana eski usul bez yaptırdı eski bir tshirtü uzun şerit halinde katlayıp sonrada bir poşetin alt kısımlarına iki bacak yeri açıp çocuğu poşete oturtmuştu belinden de iyice bağlamıştık poşeti düşmesin diye ay ne manyakmışız hee

şimdi olsa emin ol kıyameti koparır o bezi buldururdum

Uzun zamandır giremedim. Herkes iyidir umarım. 3 gündür 25 kasımdaki eşimin kardeş,n,n düğünü için elbise bakıyorum, avcıları talan ettim ama abiyeler hep küçük geldi. Büyük bedenler de hep babane işi. Genelde gögüs kısmından olmadı. Ben de abiye tarzı almaktan vazgeçtimi, bugün gittim mangodan siyah kadife üzeri sarı pullu bi elbise aldım. vucudumu tamamen sardı, şimdi üzerine bi ceket almam lazım ama nasıl bişey alsam bilemedim. Normalde de kotla giyebileceğim bi ceket olsun istiyorum. Kışın düğüne gitmek ne zormuş arkadaş. İnsan ne giyeceğini bilemiyor.

elbisem bu MANGO - KIYAFETLER - Elbiseler - Kontrast payetli kadife elbise

30 dk Leslie'mi yaptım geldim :) cumadan beri hergün yarım saat spor, boş geçmiyorum

Bugünkü menüm:

Sabah: Çeyrek simit, kaşar

Öğlen: Yarım kazandibi (evet burada sapıttım biraz)

Akşam: 1 küçük biber dolması (kıymalı). 1 dilim çok tahıllı ekmek

Yanına da light yoğurttan ayran yaptım oooh miss :)

Dağıt dağıt bitmedi bizim tatlılar, hala dolapta gözümün içine bakıyolar zor tutuyorum kendimi

Tekrar hoşgeldin diyelim o zaman :)

İnanır mısın geçen nette mango senin zara benim dolaşıp elbise arıyordum kendime :) Bunu görüp çok beğenmiştim. Güle güle giy canım.

Bak bunu bilmiyordum eğer uyanırsa yaparım canım uyuttum kızı. Sağolasın ..

Sizinkide çılgınlık yavrucumm ne oluyo demiştir..

Canım gülle gülle kullan elbiseni gerçekten çok şıkmış
Bu arada üzerine ceket diyorsun ya bence tek düğmeli kısa bir blazer çeket olabilir elbise kolsuz olsaydı bir bolero al üzerine derdim ama kısa kollunun üzerine birde uzun kollu bolero hoş durmayabilir :44:
İnşallah gönlüne göre bir şey bulursun şöyle ucuz yollu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…