Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

amin canım rabbim herkesin yavrusuna sağlık uzun ömür versin

of kötü olmuş sen eşine bakma bence bundan sonra
ayrıca bebişlerinede geçmiş olsun canım

kızlar benim profil resmi koymama rağmen neden gözükmüyo yada size gözüküyoda banamı gözükmüyo anlamadım
bide bu konuya yardımcı olsanız valla ne güzel olur

Bazılarınız biliyodur, asker bekliyordum. 2,5 aydır falan hiç haber yoktu. Az önce mesaj geldi. İçim nasıl rahatladı anlatamam. Hepiniz çok destek oldunuz zor zamanımda, haber vermek istedim o yüzden. Sağolun kızlar.

Ay çok mutluyum içim içime sığmıyooooo!!!!

kızlar benim profil resmi koymama rağmen neden gözükmüyo yada size gözüküyoda banamı gözükmüyo anlamadım
bide bu konuya yardımcı olsanız valla ne güzel olur

tatlım hemen yardım etmeye calısayım..profil resmin zaten bize gözükmez oraya cok tatlı bebişinin fotosunu koymussun..
avatarın nickinin yanında gözüken..profil resmin özellklerinin yanında yer alan resim yeri.

sen profil fotonu degişirdigin yerin altındaki avatar degiştir bölümüne gir,avatar kullanmama işaretlidir sende,kaldır onu
sonra istedigin resmi yükle bu kadar kolay

Canim cok cok sevindim :)
zaten dönmesinede birkac gün kalmisti dimi ? hadi gözün aydin, sagsalim gelsin insallah.

Bu arada yeni gelen kizlar, hepiniz resim koysaniza lütfen :) karistiriyorum öyle, ama resim koyarsaniz daha iyi aklimda kalir,
kendi resminiz olmasi gerekmez, benim gibi kurt koyun fotosuda olur

Aynen ben de karıştırıyorum ya, tabi siz bilirsiniz zorlamak gibi olmasın

Evet canımm benim şafak atarsa 10 Dediğiniz gibi görevdeymiş ondan yazamamış...
Ayy çok mutluyuuummm!! Yerimde duramıyorum resmen! Enerjimi atmam lazım spor yapayım bari

hadi gözün aydın Allah tez zamanda kavuştursun inşaAllah

benimde yeğenim gidicek aralıkta inşaAllah iyi bir yere düşer. yeni nişanlandı

Şimdiden Allah kavuştursun diyeyim. İnşallah çok uzaklara, sınıra falan düşmez.

Benimki Hakkari Çukurca'da çünkü. Askerlik her yerde zor ama oraların durumu da belli, insan kötü kötü şeyler getiriyo aklına...

gözün aydın canım.. Allah tez zamanda kavuşmak nasip etsin...

Kızlar hepinize iyi geceler... uyku zamanı kızımı besleyip uyumak istiyorum.. Gerçi okuyabilirsem bir iki bişi okuyacağım..

Sevgilerimle...

gözde_m gözünaydın arkadasım...

haber alamıyorum dedgin gün üzülmüştüm simdi haber alıncada sevindim

hadi sen bu sevinçle leslie ni yap:) hem 10gün 10gündür bikaç kg daha at öle karsıla sevdigini

gözün aydın canım.. Allah tez zamanda kavuşmak nasip etsin...

Kızlar hepinize iyi geceler... uyku zamanı kızımı besleyip uyumak istiyorum.. Gerçi okuyabilirsem bir iki bişi okuyacağım..

Sevgilerimle...

Teşekkür ederim. İyi ki varsınız hepiniz!

Kızınla sana iyi uykular canım...

Haklısın hemen Leslie yapmalıyım!!
Adam oralardan eriyip bitmiş halde gelecek, ben o gitti gideli semirdim resmen

İyi gecelerr yavrullaaarr

arkadaşlara gittik , oturduk , muhabbet ettik , bissürü mammiş vardı ama ben hiçbirinden almadım , sadece çay içtimm

arkadaşım en son dukandan önce görmüştü beni , çook zayıflamış olduğumu söyledi , bi sevindirik oldum anlatamamm

GÖZDEEE gözün aydın kuzuuumm , ben dedim içini ferah tut , görevdedir arayamıyordur diyeee ...

aayyyy çooookkk sevindiim vallaaa , hadi bakalım birde şafak bitsinn , oohh süper olur valllaaa

darısı başıma diyorumm , ŞAFAK : 56

ahahha semirdim dedinya ay cok güldüm

hahahhah yalan değil ama zaten benden zayıftı, oralarda aç kalmıştır iyice zayıflamıştır.
o gittiğinde 15 kg daha zayıftım, şimdi 5 gitti 10 kaldı

Canımm benim yaa o kadar mutlu oldum ki anlatamam!!! Evet demiştin görevdedir diye, gerçekten de öyleymiş kuzum
Bide artist ki sorma, burada durumlar karışık falan diyo anlatmıyo üzülmiyim diye...

Benim geri sayım başladı, şafak 10-Balıkesir
Darısı başına inşallaaahhh..!!!

canım benim sanki ben sevdiceğime kavuşacakmış gibi sevindim şimcik , darısı başımıza olsun inşAllahh , Amiiinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…