amin canım rabbim herkesin yavrusuna sağlık uzun ömür versinayy inşallah canım ya sağolsn rabbimde senin yavruna sağlık uzun ömür versin..
yinede dikkat etmem gerekli 15 kilo alsam çoçuk alsa alsa en fazla 4 kilo alacak gerisi bana kalacak böyle düşünmek gerekirse
9-10 kilo yeterli tai bu kadar kararlı konuştığuma bakma bozğazzıma sahip çıkamaıyorum
Merhabalar arkadaslar, bir kac gunden beri yarim yamalak okuyup yazamiyordum. Dedim,okumayi bitirmeden yazayim. Bgn sabah uyuyakalmisim. İsyerinde leblebi yedim.
Leblebi
Oglen kuru fasulye, 2 kase cacik
Ara mandalina
Aksam. Cinekop(3), bol salata, taze fasulye, 2 dilim ekmek
Esim kanima girdi, ekmek ve kasar, kizimin cerezinden, malesef patlamis misir . İste bgn boyle kalorim 2200 buldu. Napiyorum ben anlamiyom ki. Gun iyi geciyor da aksam eve geldikten sonra benim icin cok riskli. Daha hazirlikli olmaliyim. Kizlarin ikisi de hasta. Kucuk burnu tikali oldugu icin gece 3 e kadar ayakta tuttu. Hergun uykulu kalkip yogun bir gun geciriyorum. Ben de merak ediyorum bu tempo nereye kadar.
Hasta olanlara acil sifalar diliyorum. Allah sevdiklerimizi korusun.
kızlar benim profil resmi koymama rağmen neden gözükmüyo yada size gözüküyoda banamı gözükmüyo anlamadım
bide bu konuya yardımcı olsanız valla ne güzel olur
kızlar benim profil resmi koymama rağmen neden gözükmüyo yada size gözüküyoda banamı gözükmüyo anlamadım
bide bu konuya yardımcı olsanız valla ne güzel olur
Bazılarınız biliyodur, asker bekliyordum. 2,5 aydır falan hiç haber yoktu. Az önce mesaj geldi. İçim nasıl rahatladı anlatamam. Hepiniz çok destek oldunuz zor zamanımda, haber vermek istedim o yüzden. Sağolun kızlar.
Ay çok mutluyum içim içime sığmıyooooo!!!!
Canim cok cok sevindim :)
zaten dönmesinede birkac gün kalmisti dimi ? hadi gözün aydin, sagsalim gelsin insallah.
Bu arada yeni gelen kizlar, hepiniz resim koysaniza lütfen :) karistiriyorum öyle, ama resim koyarsaniz daha iyi aklimda kalir,
kendi resminiz olmasi gerekmez, benim gibi kurt koyun fotosuda olur
hadi gözün aydın Allah tez zamanda kavuştursun inşaAllahBazılarınız biliyodur, asker bekliyordum. 2,5 aydır falan hiç haber yoktu. Az önce mesaj geldi. İçim nasıl rahatladı anlatamam. Hepiniz çok destek oldunuz zor zamanımda, haber vermek istedim o yüzden. Sağolun kızlar.
benimde yeğenim gidicek aralıkta inşaAllah iyi bir yere düşer. yeni nişanlandıSağol canımmmm!! Çok güzel bir hismiş, tüm asker yolu bekleyenler kavuşur inşallah sevdiklerine...
benimde yeğenim gidicek aralıkta inşaAllah iyi bir yere düşer. yeni nişanlandı
Bazılarınız biliyodur, asker bekliyordum. 2,5 aydır falan hiç haber yoktu. Az önce mesaj geldi. İçim nasıl rahatladı anlatamam. Hepiniz çok destek oldunuz zor zamanımda, haber vermek istedim o yüzden. Sağolun kızlar.
gözün aydın canım.. Allah tez zamanda kavuşmak nasip etsin...
Kızlar hepinize iyi geceler... uyku zamanı kızımı besleyip uyumak istiyorum.. Gerçi okuyabilirsem bir iki bişi okuyacağım..
Sevgilerimle...
gözde_m gözünaydın arkadasım...
haber alamıyorum dedgin gün üzülmüştüm simdi haber alıncada sevindim
hadi sen bu sevinçle leslie ni yap:) hem 10gün 10gündür bikaç kg daha at öle karsıla sevdigini
Haklısın hemen Leslie yapmalıyım!!
Adam oralardan eriyip bitmiş halde gelecek, ben o gitti gideli semirdim resmen
Aynen ben de karıştırıyorum ya, tabi siz bilirsiniz zorlamak gibi olmasın
Evet canımm benim şafak atarsa 10Dediğiniz gibi görevdeymiş ondan yazamamış...
Ayy çok mutluyuuummm!! Yerimde duramıyorum resmen! Enerjimi atmam lazım spor yapayım bari
ahahha semirdim dedinya ay cok güldüm
GÖZDEEE gözün aydın kuzuuumm , ben dedim içini ferah tut , görevdedir arayamıyordur diyeee ...
aayyyy çooookkk sevindiim vallaaa , hadi bakalım birde şafak bitsinn , oohh süper olur valllaaa
darısı başıma diyorumm , ŞAFAK : 56
hahahhah yalan değil amazaten benden zayıftı, oralarda aç kalmıştır iyice zayıflamıştır.
o gittiğinde 15 kg daha zayıftım, şimdi 5 gitti 10 kaldı
Canımm benim yaa o kadar mutlu oldum ki anlatamam!!! Evet demiştin görevdedir diye, gerçekten de öyleymiş kuzum
Bide artist ki sorma, burada durumlar karışık falan diyo anlatmıyo üzülmiyim diye...
Benim geri sayım başladı, şafak 10-Balıkesir
Darısı başına inşallaaahhh..!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?