Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bende aklımdayken yediklerimi yazayım bari

Sabah uyanınca aç karnına sıcak limonlu ve elma sirkeli su

Sabah;
1 dilim tam tahıllı ekmek
1 yumurta
1 KK beyaz peynir
1 domates
1 salatalık

Ara;
az şekerli türk kahvesi

Öğlen;
1 kase et suyuna tel şehriye çorbası
3 tane ızgara köfte
Patates salatası ( yemeseydim iyidi ama dayanamadım )

Ara; öğlen geç yiyince es geçtim

Akşam;
6 - 7 kaşık Karnabahır yemeyi ( az yağlı, tuzsuz )
2 tatlı biber turşusu
1 Büyük bardak ayran

Biraz sonra sütsüz ve şekersiz bir nescafe içmeyi düşünüyorum yatmadanda 1 bardak süt
Sabahtan beride 1.5 litre su içtim yatana kadar da 1 litre daha içerim

umutcum annenin doğum günü kutlu olsun Allah nice doğum günlerinizi hep birlikte kutlamayı nasibetsin..

benim kızarıklarımda aynı senin anlattığın gibiydi geçti çok şükür..

Son düzenleme:
umutcum annenin dogum gunu kutlu olsun nice saglikli uzun mutlu yillara
ya motiyi yakaladim ama cok zor veriyorum ancak bu gun 76.9gordum ama cumaya belki gormem kirmizi karttan dolayi su toplaya bilirim

arnazar yeni bebisiniz anali babali buyusun rabbim saglikli uzun yillar nasip etsin aminn
bebisi karninda ölenede cok uzuldum ne hayalleri vardi rabbim sabir versin

Bugünde baya sakin buralar

Neyse bugünlük benden bu kadar yarın sabahtan rahat rahat sohbet ederiz inşallah spora gidene kadar :34
Size hoş sohbetler ve hayırlı geceler

Ben herifimle kahve içip az kıza başladığım kazağı kakalıyayım

Öpüldünüz kocaman

daficim gectimi alerjin
cnm ben ozelimi bayadir acmamistim beni eklemisiin tskler
geçti sayılır
ekledim canım ama face adresi seninmi faceden arkadaşlık gönderdim kabul edildi mesaj yazdım cevap gelmedi bende tereddüt ettim

Yemez olur mu:)) Kaçırmaz hiç öyle sofraları. Allahtan kadın arkadaşlarıyla sohpete dalmıştı da duymadı. Gerçekten ilginç bir tesadüf oldu bizim için

bugün ipin ucu kaçtı
akşam sporla toparlamam lazım:

simit peynir
2 dilim pizza
çikolatalı sufle

yine de çok kalori yok diye kendimi kandırayım bari, ama hep hamur oldu bugün. yarın telafi ederim artık napıyım dışardaydım pizzaya mecburdum ama sufleye hayır diyebilirdim o benim hatam

simdilik bir selam verip gidiyom kizlar nasil yorgunum bu gun hic yapmadigim yemeklerden yaptim daha sonra gelip devam edicem
neler yaptın acaba bak meraklandım

insanın böle özeleştiri yapması ne güzel..bende cok yaparım

umarım sen bir daha yapmazsın canım

kızlar size haberlerim var

ben Ebru (tomurcuk) ile konustum kendisi de bebişide de çok iyiler..
kanaması da bitmiş..
doktora yeniden rapor yazdırmış.

sanırım bir daha işe gitmeyecek..
eve net almayı düşünüyor,zaten tüm gün yatıyormuş sanırım bizleride özledi

herkese cok cok selamı vardı..öpüyorum onun yerine sizi

takma kafana nasıl olsa kurtulacak sen canını sıkıp sinirli olursan onada yansır iyi bişey yaptığını düşünür fazla kafaya takma bence (bende sanki yılların annesi gibi konuştum bakalım biz ne yapcaz o zamana gelince)

oh ne güzel gelsin spor gitsin kilolar
çocuk için en güzeli tulum yada bady iyi olur biraz geç oldu ama sen almışsındır bile

ya saçmalama sen hamilesin tadını çıkar elbet kilo alcam sen gene iyisin ben 95 kiloyla hamile kaldım bende çok zor dönemlerden geçtim 2 düşüğüm var oğluşumdan önce bilirim o yüzden 110 kiloyla doğuma girdim doğumdan çıktığımda 106 kiloydum sen bence doğumdan sonrasına dikkat et herkes emziriken kilo verdi ben 11 kilo aldım şimdi kafaya takma ama doğumdan sonra dikkat et süt olcak diye herşeyi yeme benim gibi
inşallah çocuğunu sağlıklı sıhatli kucağına almak nasip olur

Kiyafet al bari o zaman ben eve mekanik koşu bandı aldım hem ucuz hem acayip ter attırıyor tavsiye ederim bi arastir istersen üstünde 15 dakikadan sonra terden gözüm yanıyor dusun yani
mekanik koşu bandı nasıl oluyo canım ya bende eşime çok ısrar ediyorum alalım diye ama çok pahalı diye almıyo bi ikna edebilsem neyse biraz kilo veriyim o zaman ikna olur belki

oh gez bakalım ne güzel ama oralarda fazla yemeeee

canım dünyanın düzeni bu işte biri doğuyo biri ölüyo amcaoğlun için allah analı babalı büyütsün görümcenin eltisi için rabbim bundan beter acı göstermesin inşallah

ayy inşallah canım ya sağolsn rabbimde senin yavruna sağlık uzun ömür versin..
yinede dikkat etmem gerekli 15 kilo alsam çoçuk alsa alsa en fazla 4 kilo alacak gerisi bana kalacak böyle düşünmek gerekirse
9-10 kilo yeterli tai bu kadar kararlı konuştığuma bakma bozğazzıma sahip çıkamaıyorum

canım tşk ederim rabbim bütün hastalara şifa versin
anneciğininde doğum günü kutlu olsun rabbim uzun uzun ömürler versin

oh alışveriş güzel şey bi toplu iğne bile alsan mutlu oluyosun güle güle kullan baharatlıklarını canım

Merhabalar arkadaslar, bir kac gunden beri yarim yamalak okuyup yazamiyordum. Dedim,okumayi bitirmeden yazayim. Bgn sabah uyuyakalmisim. İsyerinde leblebi yedim.
Leblebi
Oglen kuru fasulye, 2 kase cacik
Ara mandalina
Aksam. Cinekop(3), bol salata, taze fasulye, 2 dilim ekmek
Esim kanima girdi, ekmek ve kasar, kizimin cerezinden, malesef patlamis misir . İste bgn boyle kalorim 2200 buldu. Napiyorum ben anlamiyom ki. Gun iyi geciyor da aksam eve geldikten sonra benim icin cok riskli. Daha hazirlikli olmaliyim. Kizlarin ikisi de hasta. Kucuk burnu tikali oldugu icin gece 3 e kadar ayakta tuttu. Hergun uykulu kalkip yogun bir gun geciriyorum. Ben de merak ediyorum bu tempo nereye kadar.
Hasta olanlara acil sifalar diliyorum. Allah sevdiklerimizi korusun.

meraba meryemcimmm, ebrunun iyi olmasina cok cok sevindim gercekten, bebiste iyimis ne güzel,
otursun dinlensin, neti de baglatsin burda takilsin bizle :) özledik valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…