- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
umutcum annenin doğum günü kutlu olsun Allah nice doğum günlerinizi hep birlikte kutlamayı nasibetsin..İyi akşamlar :) Bugün annemin doğum günü, az sonra onlara gideceğiz. Gitmeden girip geçmişi okudum, amma uzun geldi bana :)
Yok canım abartmam. Yani abartmam sanırım. Biraz değişiklik olsun, kafamı toplayayım, motive olayım istiyorum. Bir süre rölantide olacağım yani :) Demek gizliden yarışıyordunNeremle yarışacaktın canım benim, ben hep aynı hep aynı :)) Allah'tan yaz mevsimi, düğün filan biraz motivasyon sebebi varmış da biraz kilo vermişim. Yoksa ohoooo... Sen kesin geçersin beni canım. Motivasyonun gelirse esip geçersin, eminim.
Çok geçmiş olsun. İlaç tedavisine cevap veriri ve kısa sürede iyi olur inşallah.
Tekrar geçmiş olsun. benim vücudum hem yanıyor hem kaşınıyordu, iri kabartılarla doluydu her yerim. Ama sebe pek çok zmaan bulunamıyor zaten. Internette ürtiker ya da kurdeşen diye aratırsan birbirinden çok farklı resim ve açıklamalar göreceksin. Çeşitleri de süresi de çok değişken oluyor. Ama genellikle beyaz tenli ve hassas ciltli olanlarda daha inatçı oluyormuş...
Yıllık izin hakkımdan kullanayım diyorum canım. Epeydir izne çıkmadım, izinler birikmiştir bence...
...
Arkadaşının bebeği için çok üzüldüm. Ben de yaşadım birebir aynı şeyleri, bilirim zorluğunu. Biri yeni doğmuş biri 3 yaşında 2 çocuk, biri hasta diperi kıskançlık krizlerinde... Oğlum hastaneye yatınca ben de onunla yattım tabii, kızımla da doğduğundna beri ilk defa ayrıldık. Çocuk yeni kardeşe alışamamışken bir de benden ayrılmanın etkileri ile boğuşuyordu. Çok zor günlerdi ama atlatılıyor bir şekilde.
Yalnız kardeş kıskançlığı çok normal hele ki hasta kardeşi kıskanmak daha zorlu bir süreç. Çok özel başka ayrıntılar (çocuğun kendine zarar vermesi vb.) yoksa bu süreci yaşayan çocuğa hemen depresyon tanısı konulması, ilaç verilmesi biraz sivri geldi bana. Davranış terapisi ile aşılabiliyor sorunlar, arkadaşının yerind eolsam bir başka uzmana daha danışırdım. En azında internette uzman doktorları barındıran sitelerden danışma hizmeti alırdım. Biz davranış şklimizi değiştirerek ve sabırla epey ilerlemiştik kardeş kıskançlığı konusunda. Şimdi can ciğer kuzu sarması halindeler
Canım benim, sağol iltifatların için :) Hepimiz aynı durumlardayız aynı kilo aralığındakiler farkında mısın? Hepimizin bir motivasyon rüzgarına ihtiyacı var gibi sanki...
Eşinin yaşadığı da gerçekten komik ve ilginç bir tesadüf olmuş, rahat rahat yiyip içebildi mi peki?
geçti sayılırdaficim gectimi alerjin
cnm ben ozelimi bayadir acmamistim beni eklemisiin tskler
İyi akşamlar :) Bugün annemin doğum günü, az sonra onlara gideceğiz. Gitmeden girip geçmişi okudum, amma uzun geldi bana :)
Yok canım abartmam. Yani abartmam sanırım. Biraz değişiklik olsun, kafamı toplayayım, motive olayım istiyorum. Bir süre rölantide olacağım yani :) Demek gizliden yarışıyordunNeremle yarışacaktın canım benim, ben hep aynı hep aynı :)) Allah'tan yaz mevsimi, düğün filan biraz motivasyon sebebi varmış da biraz kilo vermişim. Yoksa ohoooo... Sen kesin geçersin beni canım. Motivasyonun gelirse esip geçersin, eminim.
Çok geçmiş olsun. İlaç tedavisine cevap veriri ve kısa sürede iyi olur inşallah.
Tekrar geçmiş olsun. benim vücudum hem yanıyor hem kaşınıyordu, iri kabartılarla doluydu her yerim. Ama sebe pek çok zmaan bulunamıyor zaten. Internette ürtiker ya da kurdeşen diye aratırsan birbirinden çok farklı resim ve açıklamalar göreceksin. Çeşitleri de süresi de çok değişken oluyor. Ama genellikle beyaz tenli ve hassas ciltli olanlarda daha inatçı oluyormuş...
Yıllık izin hakkımdan kullanayım diyorum canım. Epeydir izne çıkmadım, izinler birikmiştir bence...
...
Arkadaşının bebeği için çok üzüldüm. Ben de yaşadım birebir aynı şeyleri, bilirim zorluğunu. Biri yeni doğmuş biri 3 yaşında 2 çocuk, biri hasta diperi kıskançlık krizlerinde... Oğlum hastaneye yatınca ben de onunla yattım tabii, kızımla da doğduğundna beri ilk defa ayrıldık. Çocuk yeni kardeşe alışamamışken bir de benden ayrılmanın etkileri ile boğuşuyordu. Çok zor günlerdi ama atlatılıyor bir şekilde.
Yalnız kardeş kıskançlığı çok normal hele ki hasta kardeşi kıskanmak daha zorlu bir süreç. Çok özel başka ayrıntılar (çocuğun kendine zarar vermesi vb.) yoksa bu süreci yaşayan çocuğa hemen depresyon tanısı konulması, ilaç verilmesi biraz sivri geldi bana. Davranış terapisi ile aşılabiliyor sorunlar, arkadaşının yerind eolsam bir başka uzmana daha danışırdım. En azında internette uzman doktorları barındıran sitelerden danışma hizmeti alırdım. Biz davranış şklimizi değiştirerek ve sabırla epey ilerlemiştik kardeş kıskançlığı konusunda. Şimdi can ciğer kuzu sarması halindeler
Canım benim, sağol iltifatların için :) Hepimiz aynı durumlardayız aynı kilo aralığındakiler farkında mısın? Hepimizin bir motivasyon rüzgarına ihtiyacı var gibi sanki...
Eşinin yaşadığı da gerçekten komik ve ilginç bir tesadüf olmuş, rahat rahat yiyip içebildi mi peki?
geçti sayılır
ekledim canım ama face adresi seninmi faceden arkadaşlık gönderdim kabul edildi mesaj yazdım cevap gelmedi bende tereddüt ettim
neler yaptın acaba bak meraklandımsimdilik bir selam verip gidiyom kizlar nasil yorgunum bu gun hic yapmadigim yemeklerden yaptim daha sonra gelip devam edicem
bugün ipin ucu kaçtı
akşam sporla toparlamam lazım:
simit peynir
2 dilim pizza
çikolatalı sufle
yine de çok kalori yok diye kendimi kandırayım bari, ama hep hamur oldu bugün. yarın telafi ederim artık napıyım dışardaydım pizzaya mecburdum ama sufleye hayır diyebilirdim o benim hatam
takma kafana nasıl olsa kurtulacak sen canını sıkıp sinirli olursan onada yansır iyi bişey yaptığını düşünür fazla kafaya takma bence (bende sanki yılların annesi gibi konuştum bakalım biz ne yapcaz o zamana gelince)kizim galip geldi cnm biraktim wc gitmek istemiyor yerlere yatiyor bende zorlamak istemiyorum aslinda martin sonunda baslicaktim kendi bezi cikarinca tmm belki zamani geldi dedim yanilmisim
su an basaramadigimiz icin cok mutsuszum icim daraliyor sanki kalbim SIKISIyor
yemeğimi hazırladım geldim. bu hafta 3. günüm sporumu ihmal etmeden yaptığım. umarım böyle devam ederim. akşam da eşimle doğumgünü bebeğine hediye bakmaya gidicez. ilk yaşını dolduran bir bebeğin neye ihtiyacı vardır kızlar? kararsızım açıkçası hediye konusunda.
Dafi abla geçmiş olsun, yavaş yavaş normale dönüyormuşsun. bol su içmek işe yarar sanırım.
Eminecim ben de rihannayı severim. sanırım bizim çağımızın madonnası olacak. ama ben daha çok bu "diamonds" şarkısının sahibi sia'ya bayılıyorum. zaten bu şarkıda baya siayı andırmış rihanna yorum olarak. eşimle biz arabadayken sürekli yabancı pop, r&b, trans müzik falan dinliyoruz. konu komşu duymasın diye evin 3 sokak berisinde kapatıyorum müziği. insan yaşından başından utanıyor ama seviyoruz napalım :)
spordan sonra 5 çiğ badem, 2 kuru erik yemiştim. doymadım, 1 paket de çubuk kraker yedim. spor yapınca kısamıyorum yediklerimden. akşama da etli sebze türlü var. inşallah cuma güzel bir rakam görürüm.
öncelikle hoşgeldin canım aramıza
bana gelince nisan ayında ikinci düşüğümü yaptım ve stresten 95lere çıkımıştım buraya katıldım 85e kadar indim tekrar hamileyim ilk bebişim olacak inşallah
bebişimden çok kilo alacakmıyım dıye onu düşünüyorum:26::26:
hem nasıl tadını çıkarıyım ki bu günlerin hadi zayıf olsamda umursamasam 100 gr hesabını yapar oldum
hoşgeldin tatlım nasıl katılmak istersen katıl pat küüttt ortam senin istediğin gibi dal
ama bi şartımız var KİLO VERDİRMEDEN GÖNDERMİYORUUZZZ
Rabbim ailesine bol bol sabır, o minik yavruyada acilşifa versin inşallah..
çok zorr rabbim yüzlerine baksın daha çok minik..
insanın böle özeleştiri yapması ne güzel..bende cok yaparım
umarım sen bir daha yapmazsın canım
mekanik koşu bandı nasıl oluyo canım ya bende eşime çok ısrar ediyorum alalım diye ama çok pahalı diye almıyo bi ikna edebilsem neyse biraz kilo veriyim o zaman ikna olur belkiKiyafet al bari o zaman ben eve mekanik koşu bandı aldım hem ucuz hem acayip ter attırıyor tavsiye ederim bi arastir istersen üstünde 15 dakikadan sonra terden gözüm yanıyor dusun yani
Selam fıstıklarımmm
nasılsınız ? benden iyilik , kuyruğumu kıstırdım oturuyommm
öğlen okuldan geldiğimde bilgisayarı açtım tam yazacaktım ,ama velim ve öğrencim geldi . okulda bi olay olmuştu benim sınıftan kızın biriyle karşı sınıftan çocuğun biri aşk meşk meseleleri falan ama öyle böyle değil facelerde fotolarr , aşk mesajları , ve daha nicelerriiiii :44::44::44:
herneyse bunlar ben eve gelir gelmez kapıma dayandılar , 1 saat onlarla konuştum , anne çırpınıyo bitmiş olan evliliğini sırf çocukları için sürdürüyo , kızın okumaktan başka çaresi yok ,ama okumak haricinde herşeyle uğraşıyo ,aammmaannn neyse böyle iştee ....
sonrada dışarı çıktım ,yürüdüm , yarın arkadaşa gidecez okulca, ona 3 boy salon için sedef ve bambu işlemeli abajur aldım, çook beğendiimmm
şimdide evdeyim ,az sonra arkadaşlara oturmaya gidecez , yarın velim çağırıyor , cuma arkadaşıma gidecezz , oooyyhhh aammaaannn sabahlarr olmassııınnn
Dukan kardeşimm hoşgeldin , topicimizden ben dukan yapıyom bi tek , istediğin zaman bilgi alış verişinde bulunabiliriz , hadi bakalım kolay gelsiiinn
allah ısteyen herkese bebek nasıp etsın ınş. tez zamanda bebeğin olur ve kucagına alırsın ınş
kızlar bugun ıkı haber aldım. bırısı esımın amcaoğlu 3. kez baba oldu vee bır erkek evladı oldu. kızları 5 aylıkken esı yanlışlıkla hamıle kalmıştı hiç istememişlerdı ama aldırmayıda hıç düşünmemeişlerdı şimdi ıkı kızdan sonra allah bırde erkek evlat nasıp ettı onlara. ardından da görumcemın eltısı 9. ayındaydı. haftaya doğumu vardı. zavallı kadıncagız bebeği karnında vefat etmış. kontrolde ortaya çıktı. sezeryanla bebeği aldılar az sonra defnecekler. kadıncağızda hastahanedecan veren rabbım kımını sevındırıyor kımınıde ımtehana koyuyor. rabbım sabırlar versın.
bu arada oruç tutuyorum. o yuzden menuler karıştı...ama çok şukur kılolar gıdıyor :)) esm bugun karıcım guzeldi ama artık çok guzel oldu dedi:) bende bı 15 kılo daha vereyım sen benım etrafımda 10 tane badıgard gezdıreceksın dedım havamı attım geçtım :)))
ya saçmalama sen hamilesin tadını çıkar elbet kilo alcam sen gene iyisin ben 95 kiloyla hamile kaldım bende çok zor dönemlerden geçtim 2 düşüğüm var oğluşumdan önce bilirim o yüzden 110 kiloyla doğuma girdim doğumdan çıktığımda 106 kiloydum sen bence doğumdan sonrasına dikkat et herkes emziriken kilo verdi ben 11 kilo aldım şimdi kafaya takma ama doğumdan sonra dikkat et süt olcak diye herşeyi yeme benim gibi
inşallah çocuğunu sağlıklı sıhatli kucağına almak nasip olur
canım tşk ederim rabbim bütün hastalara şifa versinİyi akşamlar :) Bugün annemin doğum günü, az sonra onlara gideceğiz. Gitmeden girip geçmişi okudum, amma uzun geldi bana :)
...
Selam kızlarrrrrrrr :122: :122:
Ben geldimmmmmm :122:
Ay bugün inanılmaz yoruldum tam 2 saat hiç durmadan pazarda dolaştık ve bir sürü şey aldım yine
Kafamdaki baharatlıkları buldumanam bunun için bile seviniyorum nasıl birşeyse
Kızıma küçük bir eşortman takımı aldım kışlık tabiki kendi isteği üzerine Kittyli
Birde yine Kittyli taç aldırdı kendine ama takmayı beceremiyor o ayrı
Ablamızda kendine bir sürü toka aldı birde kazaklık ip beğendibende bugün başladım örmeye bakalım uzun tayt üzerine giyebileceği nar çiçeği renginde bir kazak öreceğim kendisine
Kız kardeşimde benden gaza gelip ip aldı ama ben ona lastik başladım ilmek atmayı hala bilmiyor diyekız diyor ben kol kesmeyide bilmiyorum yaka kesmeyi de dedim sen ör oraya gelince ben hallederim
İMÇ usulü kazak örecek anlıaycağınız
Eve gelip baharatlıklarımı yıkadım hemen yemeğide koydum ateşe
Şimdi tam Pc başına oturdum eşim geldiyemek pişene kadar gir aşkım ben sana hiç girme dermiyim dedi nasıl biliyorum ama herifimi Fazla takılınca kıskanıyor herhalde
Canım demekki daha RAbbim oldu demedi ki kızın bu kadar karşı çıkıyor
üzülme bence en kısa zamanda kendide istemeyecekbenim kız kardeşimin ikizleride 5 yaşındalar iki sene oluyor daha çişlerini söyleyeli Herşeyin bir zamanı var kendini mutsuz etme zamanı gelince zaten kendi kendine söylecektir
Canım amcaoğlunuzun bebişi için gözünüz aydınRabbim analı babalı büyütsün
Görümcenin eltisininde başı sağ olsun inan çok üzüldüm...Allah ailesine sabırlar versin ...Aminnnnnn
Bu arada seninde maşallahın vardarısı bizlerin başına canım
Canım Annenin doğum günü kutlu olsun
Rabbim nice sağlıklu ve mutlu yaşlar nasip etsin inşallah....Aminnnnnnnnn
kızlar size haberlerim var
ben Ebru (tomurcuk) ile konustum kendisi de bebişide de çok iyiler..
kanaması da bitmiş..
doktora yeniden rapor yazdırmış.
sanırım bir daha işe gitmeyecek..
eve net almayı düşünüyor,zaten tüm gün yatıyormuş sanırım bizleride özledi
herkese cok cok selamı vardı..öpüyorum onun yerine sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?