nerdeyse 30 oldum Eminecim. yaş maş kurtarmıyor :))) Adele'i ben de çok severim. "set fire to the rain"in royal albert versiyonu favorimdir.
aslında bebek görme değil de ilk doğumgünü partisi. geçen sene görmeye gittiğimde bu kış için küçük bir mont ve ayakkabı almıştım. şimdi oyuncak mı alsam diyorum ama kıyafetleri de çok sevimli oluyor onların.
Bence ayakkabi alabilirsin yada oyuncak diyemem amabuzamanin çocuklarının ne sevdiğini kestirebilmek güç böyle düzenli spora devam edersin inşallahimrendimsanabenimde koşu bandim gözümün icinebakiyo
nerdeyse 30 oldum Eminecim. yaş maş kurtarmıyor :))) Adele'i ben de çok severim. "set fire to the rain"in royal albert versiyonu favorimdir.
aslında bebek görme değil de ilk doğumgünü partisi. geçen sene görmeye gittiğimde bu kış için küçük bir mont ve ayakkabı almıştım. şimdi oyuncak mı alsam diyorum ama kıyafetleri de çok sevimli oluyor onların.
kızlar gizlice sevgilimle buluşur gibi size kaçıyorum arada müdür odadaya töbe töbe basacam istifayı ensemizde resmen kadere bak ne rahattık
sabah
2 dilim tam tahıllı ekmek
domates
1 kk peynir
1 çay kaşığı reçel
ara
1 nescafe
5 tk aşure
10 adet siyah kuru üzüm
öğle (kuru fasulye vardı
sevmem malesef)
bende kahvaltı ettim
domates salatalık 2 kk beyaz peynir
2 dilim tam tahıllı ekmek
ara
10 adet siyah kuru üzüm
7 otlu çay şekersiz...ohh mis ama öğlen doyurucu olmadı karnım zil çaldı suya devam...
akşama malesef yemeğim yok eşimde geç gelirse yemek yapmam...aklıma bişeyde gelmiyor belki tost+çay olabilir yada yağsız menemen(konservelerimden)
akşam meyve+1 kase yoğurt (inşallah)
aman 30umda ben hala dinlerim hic merak etme :)))
anladim canim, kizmi erkekmi bilmiyorum ama oyuncaktan simdiden pek anlarmi onuda bilmiyorum,
ufak bir ayicik gibi bir oyuncak alabilisin, yaninada elbise seklinde bisey,
sen carsiya cik, birseyler bulacagina eminim :)
ben de kıyafetlerin albenisi güveniyorum zaten. kesin vurulur alırım bi şey :)
ay eşim şimdi gelecek, kızacak beni mi bekledin duşa girmek için diye. kaçayım ben
küçük bebeğin var sanırım, maşallah. fırsat buldukça 30 dakika düşük tempoda başla bence. bağımlılık yapıyor zaten bir süre sonra. annemin evde kullanıyorum koşu bandını ben gittiğimde. eve taşıyacağım ilk fırsatta.
geçen sene ayakkabı almıştım bebeğe bu kış giysin diye. yine alsam olur mu ki :) bakalım akşam boynerden bakıcaz bir şeyler. belki oyuncak alırım güzel bulursam. ama kıyafet falan annesinin daha çok işine yarar sanki.
duş yapmam lazım nasıl üşeniyorum. eşim gelmeden yapayım ben duşumu. hoşçakalın kızlar.
hurremcim cnm eczaneden husten tee alsaydin baya etkili oluyor birde sekersiz isländische moos lutsch tabletten
gece ben öksururkden uyumadimmi o sekeri agzima alip uyuyorum oksurugu sakinlestiriyor
gecmis olsun
Tesekkürederim.
Günde 8-10 saat (bazen bu süre aratabiliyor) bilgisayarın başında oturak çalışıyorum. Boyum 176mm, uzun olduğum için kendimi baya bir heybetli hissediyorum:). İnsanlar bana bakinca 92 kilo olduguma boydan dolayı pek ihtimal vermiyorlar ama gerçek bu tartı yalan söylemiyor. 2008 yilina kadar 72-74 kilolardaydım. 2008 sigara içmeyi biraktım ve sağlık sorunlarım için 4-5 ay bir ilaç kullandım ve bu süreç içinde ve ilacı birakmamdan sonra toplamda 1 yilda 17 kiloya yakın kilo aldım. 3-4 yıldır 85 ile 90 arasında gidip geliyordum ve sonunda 92yi gördüm... Süreç içinde birçok diyeti ve düzenli spor yapma planlarımı spor salonu üyeliklerimi hep yarım bıraktım. Yakın ailem niye kilo veremiyorsun dediginde ben troid hastayım, ne kadar zor siz biliyormusunuz? verilmiyor işte, ben elimden geleni yapiyorum deyip durdum. Geçen hafta troid muayemi yapan doktorum tiroidim yumşadıgını ve suanda ilaç sayesinde herseyin düzgün olduğunu söyledi ve kendi cümlelerimle doktoruma sordum;
Benim kilo vermememin nedeni tirod değil dimi? cevap=evet değil
Ben çok yemek yediğim ve haraket etmedigim için kilo veremiyorum dimi? cevap=evet
Benim spor yapamayıcak katar yorğun olamamın nedeni troid değil benim kilolu olmam dimi? cevap=evet
ve sonuç kendimi kandırdıgımdı.
Dün dukan diyetine başladım. Satın almak için adım sayar arıyorum ve yürüşlere başlayacagım ve inşallah sizlerinde desteği ile bu sefer yarım bırakmıyacağım.
40 yaşımdayım ve daha önce hiç evlilik yapmadım. Benden zayıf, evlenmek için 2 yıldır "benim zayıfladiktan sonra evlenmek isteğimi" bekleyen bir nişanlım varişin kötüsü, kilom onu eminim rahatsız ediyordur fakat bana tek bir sercenişte bulunmaması. Artık siz düşünün evlenme hayali bile beni zayıflama konusunda gaza getirmedi...
İtiraf zormuş..
allah ısteyen herkese bebek nasıp etsın ınş. tez zamanda bebeğin olur ve kucagına alırsın ınşHepinize iyi haftalar! 4 gunde 1,7 kilo kaybetmisim, fakat bu ilk kilolar biraz da su kaybi oldugundan pek ciddiye almiyorum. Cumaya kadar 700-800 gr daha vermek istiyorum. Gorecegiz.
Ben biraz kendimden bahsedeyim. 42 yasindayim, yurtdisinda calisiyorum, evliyim, mutluyum ama maalesef cocuksuzum. Sebepsiz bir infertilite, bu yuzden kilolarimin hamilelik durumumu negatif etkiledigini dusunuyorum. Bu yuzden de acilen vermeye calisiyorum.
Yok canım abartmam. Yani abartmam sanırım. Biraz değişiklik olsun, kafamı toplayayım, motive olayım istiyorum. Bir süre rölantide olacağım yani :) Demek gizliden yarışıyordunumutcum izinlisin diye abartma biliyorsun nasil zor veriliyor kg ben de 1aydir ayni yerimde sayiyorum ama pes etmiyorum
arada haber ver merakda birakma
sey nasil desem ben senle gizleden yarisiyordum
seni gececegim
checkpeas cnm gecmis olsun dinlen topigimiuin nesesi
nimrelcim rabbim sabirlar versin mekani cennet olsun
Çok geçmiş olsun. İlaç tedavisine cevap veriri ve kısa sürede iyi olur inşallah.hadi kızlar herkese hayırlı geceler diliyorum
buğün canım sıkkın annemin beyine giden damarları tıkalıymış doktor ilaç yazmış ve tuzsuz yemek yiyecekmiş inşallah ilaç tedavisiyle geçer eğer geçmezse ameliyat aklıma kötü bişey getirmek istemiyorum ama eğer bişey olursa ben naparım rabbim onları bize bağışlasın biliyorum erkenden evham yapıyorum ama elimde değil neyse herşeyin hayırlısı
Tekrar geçmiş olsun. benim vücudum hem yanıyor hem kaşınıyordu, iri kabartılarla doluydu her yerim. Ama sebe pek çok zmaan bulunamıyor zaten. Internette ürtiker ya da kurdeşen diye aratırsan birbirinden çok farklı resim ve açıklamalar göreceksin. Çeşitleri de süresi de çok değişken oluyor. Ama genellikle beyaz tenli ve hassas ciltli olanlarda daha inatçı oluyormuş...teşekür ederim umutcum inşaAllah çabuk geçer bu günlerde hiç stresli değilim . bir sıkıntımda yok çok şükür.birgün öncede sabah herzamanki gibi kahvaltımı yaptım. geç kahvaltı yaptığım için öğle yemedim. akşamda bir lüferle roka salatası yedim. sahurda sadece bir bardak su içtim.akşam iftarımı bir bardak suyla yaptım yemek yemeye oturmadan önce kaşınmaya başlamıştım.Akşam bulaşıklarını gelin yerleştirdi makinaya sahurda kahvaltıda birşey yemeyince hiç bulaşık olmadı hiç deterjana dokunmadım.sadece duş aldım oda herzaman kullandığım şampuan . inan çok şaşkınım.
...
nimrel,başınız sağolsun,mekanı cennet olsun dedenin..
Umuttçuğum yıllık izinmi,ücretsiz izinmi istiyorsun :)
Kendini nasıl yi hissedeceksen öyle olsun ama uzamasın iznin..
Güzel bir gün geçirmişsin sevindim senin adına...
Canım benim, sağol iltifatların için :) Hepimiz aynı durumlardayız aynı kilo aralığındakiler farkında mısın? Hepimizin bir motivasyon rüzgarına ihtiyacı var gibi sanki...Canım önceki halini bilmiyorum ama eklediğin resimlerden anlaşılacağı üzere çok zevkli ve şık bir hatunsun. Ayrıca kıyafetleri de çok güzel taşıyorsun. Kendine haksızlık etme bu konuda
Diyet konusunda ben de senin gibiyim. Motivasyonumu kaybettiğim için ben de sıkmıyorum kendimi. Zaten başlasam kilo vericem ama şu ara hazır değilim. Bazen 2 gün üst üste çok yersem diğer günler frenliyorum kendimi. Kilo almamak bile başarı benim için
Bu arada dün ne oldu biliyomusun. Arkadaşlarla meyhaneye gittik bakırköyde. Tam oturduk içki servisi geldi, eşim seslice "aha" diye bağırdı. Bi baktım hemen arka masada bizim diyetisyenKadın güldü tabi, eşim yakalandı resmen. 2,3 hafta sonra kontrole gidecek. Dedimki sen yandın, eğer kilo veremezsen kadından çekeceğin var
kizim galip geldi cnm biraktim wc gitmek istemiyor yerlere yatiyor bende zorlamak istemiyorum aslinda martin sonunda baslicaktim kendi bezi cikarinca tmm belki zamani geldi dedim yanilmisim
su an basaramadigimiz icin cok mutsuszum icim daraliyor sanki kalbim SIKISIyor
allah ısteyen herkese bebek nasıp etsın ınş. tez zamanda bebeğin olur ve kucagına alırsın ınş
kızlar bugun ıkı haber aldım. bırısı esımın amcaoğlu 3. kez baba oldu vee bır erkek evladı oldu. kızları 5 aylıkken esı yanlışlıkla hamıle kalmıştı hiç istememişlerdı ama aldırmayıda hıç düşünmemeişlerdı şimdi ıkı kızdan sonra allah bırde erkek evlat nasıp ettı onlara. ardından da görumcemın eltısı 9. ayındaydı. haftaya doğumu vardı. zavallı kadıncagız bebeği karnında vefat etmış. kontrolde ortaya çıktı. sezeryanla bebeği aldılar az sonra defnecekler. kadıncağızda hastahanedecan veren rabbım kımını sevındırıyor kımınıde ımtehana koyuyor. rabbım sabırlar versın.
bu arada oruç tutuyorum. o yuzden menuler karıştı...ama çok şukur kılolar gıdıyor :)) esm bugun karıcım guzeldi ama artık çok guzel oldu dedi:) bende bı 15 kılo daha vereyım sen benım etrafımda 10 tane badıgard gezdıreceksın dedım havamı attım geçtım :)))
İyi akşamlar :) Bugün annemin doğum günü, az sonra onlara gideceğiz. Gitmeden girip geçmişi okudum, amma uzun geldi bana :)...........
Bu akşam yalnızım kızımla ..eşim seyahete çıktı ..Akşam menümde yoğurt 3 tane köfte vardı ha birde peynir almıştım ondan bir kibrit kutusu ve su.. Yatmadan birde ıhlamur içicem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?