Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar gizlice sevgilimle buluşur gibi size kaçıyorum arada müdür odadaya töbe töbe basacam istifayı ensemizde resmen kadere bak ne rahattık

sabah
2 dilim tam tahıllı ekmek
domates
1 kk peynir
1 çay kaşığı reçel

ara
1 nescafe
5 tk aşure
10 adet siyah kuru üzüm

öğle (kuru fasulye vardı
sevmem malesef)

bende kahvaltı ettim
domates salatalık 2 kk beyaz peynir
2 dilim tam tahıllı ekmek

ara
10 adet siyah kuru üzüm
7 otlu çay şekersiz... ohh mis ama öğlen doyurucu olmadı karnım zil çaldı suya devam...

akşama malesef yemeğim yok eşimde geç gelirse yemek yapmam...aklıma bişeyde gelmiyor belki tost+çay olabilir yada yağsız menemen(konservelerimden)

akşam meyve+1 kase yoğurt (inşallah)

Esracım mini mini kıyafetler süper onlardan alabilirsin...

Yenacım hasta olan yavruya Alllah şifa versin sıkıntılar geldimi üstüste gelir...Allahım kimseyi sevdikleriyle sınamasın inşallah...

Bence ayakkabi alabilirsin yada oyuncak diyemem amabuzamanin çocuklarının ne sevdiğini kestirebilmek güç böyle düzenli spora devam edersin inşallahimrendimsanabenimde koşu bandim gözümün icinebakiyo

küçük bebeğin var sanırım, maşallah. fırsat buldukça 30 dakika düşük tempoda başla bence. bağımlılık yapıyor zaten bir süre sonra. annemin evde kullanıyorum koşu bandını ben gittiğimde. eve taşıyacağım ilk fırsatta.

geçen sene ayakkabı almıştım bebeğe bu kış giysin diye. yine alsam olur mu ki :) bakalım akşam boynerden bakıcaz bir şeyler. belki oyuncak alırım güzel bulursam. ama kıyafet falan annesinin daha çok işine yarar sanki.

duş yapmam lazım nasıl üşeniyorum. eşim gelmeden yapayım ben duşumu. hoşçakalın kızlar.

aman 30umda ben hala dinlerim hic merak etme :)))

anladim canim, kizmi erkekmi bilmiyorum ama oyuncaktan simdiden pek anlarmi onuda bilmiyorum,
ufak bir ayicik gibi bir oyuncak alabilisin, yaninada elbise seklinde bisey,
sen carsiya cik, birseyler bulacagina eminim :)

ne tatlısın Nevincim, sevgiline kaçıyosun ha :)) işte ayrı zor foruma bakmak.

menün güzel canım, ama tost yeme akşam. hep peynir olmuş yediklerin. menemen yumurtalı daha iyi olur. maşallah, iyi gidiyorsun canım.

ya geçen gap kazak gördük küçük bebekler için, nasıl güzeldi. fiyatı da büyüklerinkinden pahalı. Allah yardım etsin bebek sahibi olanlara. alsan ayrı dert, almasan içine dert oluyor öyle sevimliler ki... kesin ben yine çok beğenirim o minicik kıyafetlerden bir tane. senin dediğine gelirim yani.

ben de kıyafetlerin albenisi güveniyorum zaten. kesin vurulur alırım bi şey :)

ay eşim şimdi gelecek, kızacak beni mi bekledin duşa girmek için diye. kaçayım ben

ben de kıyafetlerin albenisi güveniyorum zaten. kesin vurulur alırım bi şey :)

ay eşim şimdi gelecek, kızacak beni mi bekledin duşa girmek için diye. kaçayım ben

bebek kiyafetleri cok cok tatli, bayiliyorum herseferinde ama dedigin gibi büyüklerin kiyafetlerinden daha pahali mübarek,
bende ise gitcem giyineyim, aksam görüsrüz öptüm :)

hurremcim cnm eczaneden husten tee alsaydin baya etkili oluyor birde sekersiz isländische moos lutsch tabletten
gece ben öksururkden uyumadimmi o sekeri agzima alip uyuyorum oksurugu sakinlestiriyor

gecmis olsun

Kiyafet al bari o zaman ben eve mekanik koşu bandı aldım hem ucuz hem acayip ter attırıyor tavsiye ederim bi arastir istersen üstünde 15 dakikadan sonra terden gözüm yanıyor dusun yani

clutch cnm kiyafetler cok tatli oluyor ben sole ucuzluk varmi diye bakmaya giriyorum kizim hello chityli biseye yapisiyor yada ben dayanamayip aliyorum ellerim dolu cikiyoruz

hurremcim cnm eczaneden husten tee alsaydin baya etkili oluyor birde sekersiz isländische moos lutsch tabletten
gece ben öksururkden uyumadimmi o sekeri agzima alip uyuyorum oksurugu sakinlestiriyor

gecmis olsun

sagol canim zaten bugun yine gitcem, aldiklarim hic ise yaramadi, gece resmen aziyor öksürügüm daha fena oluyor uyutmuyor,
bide bu dediklerine bakayim tesekkürler canim

Selam fıstıklarımmm

nasılsınız ? benden iyilik , kuyruğumu kıstırdım oturuyommm

öğlen okuldan geldiğimde bilgisayarı açtım tam yazacaktım ,ama velim ve öğrencim geldi . okulda bi olay olmuştu benim sınıftan kızın biriyle karşı sınıftan çocuğun biri aşk meşk meseleleri falan ama öyle böyle değil facelerde fotolarr , aşk mesajları , ve daha nicelerriiiii :44::44::44:

herneyse bunlar ben eve gelir gelmez kapıma dayandılar , 1 saat onlarla konuştum , anne çırpınıyo bitmiş olan evliliğini sırf çocukları için sürdürüyo , kızın okumaktan başka çaresi yok ,ama okumak haricinde herşeyle uğraşıyo ,aammmaannn neyse böyle iştee ....

sonrada dışarı çıktım ,yürüdüm , yarın arkadaşa gidecez okulca, ona 3 boy salon için sedef ve bambu işlemeli abajur aldım, çook beğendiimmm

şimdide evdeyim ,az sonra arkadaşlara oturmaya gidecez , yarın velim çağırıyor , cuma arkadaşıma gidecezz , oooyyhhh aammaaannn sabahlarr olmassııınnn

Dukan kardeşimm hoşgeldin , topicimizden ben dukan yapıyom bi tek , istediğin zaman bilgi alış verişinde bulunabiliriz , hadi bakalım kolay gelsiiinn

allah ısteyen herkese bebek nasıp etsın ınş. tez zamanda bebeğin olur ve kucagına alırsın ınş

kızlar bugun ıkı haber aldım. bırısı esımın amcaoğlu 3. kez baba oldu vee bır erkek evladı oldu. kızları 5 aylıkken esı yanlışlıkla hamıle kalmıştı hiç istememişlerdı ama aldırmayıda hıç düşünmemeişlerdı şimdi ıkı kızdan sonra allah bırde erkek evlat nasıp ettı onlara. ardından da görumcemın eltısı 9. ayındaydı. haftaya doğumu vardı. zavallı kadıncagız bebeği karnında vefat etmış. kontrolde ortaya çıktı. sezeryanla bebeği aldılar az sonra defnecekler. kadıncağızda hastahanede can veren rabbım kımını sevındırıyor kımınıde ımtehana koyuyor. rabbım sabırlar versın.

bu arada oruç tutuyorum. o yuzden menuler karıştı...ama çok şukur kılolar gıdıyor :)) esm bugun karıcım guzeldi ama artık çok guzel oldu dedi:) bende bı 15 kılo daha vereyım sen benım etrafımda 10 tane badıgard gezdıreceksın dedım havamı attım geçtım :)))

İyi akşamlar :) Bugün annemin doğum günü, az sonra onlara gideceğiz. Gitmeden girip geçmişi okudum, amma uzun geldi bana :)

Yok canım abartmam. Yani abartmam sanırım. Biraz değişiklik olsun, kafamı toplayayım, motive olayım istiyorum. Bir süre rölantide olacağım yani :) Demek gizliden yarışıyordun Neremle yarışacaktın canım benim, ben hep aynı hep aynı :)) Allah'tan yaz mevsimi, düğün filan biraz motivasyon sebebi varmış da biraz kilo vermişim. Yoksa ohoooo... Sen kesin geçersin beni canım. Motivasyonun gelirse esip geçersin, eminim.
Çok geçmiş olsun. İlaç tedavisine cevap veriri ve kısa sürede iyi olur inşallah.
Tekrar geçmiş olsun. benim vücudum hem yanıyor hem kaşınıyordu, iri kabartılarla doluydu her yerim. Ama sebe pek çok zmaan bulunamıyor zaten. Internette ürtiker ya da kurdeşen diye aratırsan birbirinden çok farklı resim ve açıklamalar göreceksin. Çeşitleri de süresi de çok değişken oluyor. Ama genellikle beyaz tenli ve hassas ciltli olanlarda daha inatçı oluyormuş...
Yıllık izin hakkımdan kullanayım diyorum canım. Epeydir izne çıkmadım, izinler birikmiştir bence...

...
Arkadaşının bebeği için çok üzüldüm. Ben de yaşadım birebir aynı şeyleri, bilirim zorluğunu. Biri yeni doğmuş biri 3 yaşında 2 çocuk, biri hasta diperi kıskançlık krizlerinde... Oğlum hastaneye yatınca ben de onunla yattım tabii, kızımla da doğduğundna beri ilk defa ayrıldık. Çocuk yeni kardeşe alışamamışken bir de benden ayrılmanın etkileri ile boğuşuyordu. Çok zor günlerdi ama atlatılıyor bir şekilde.
Yalnız kardeş kıskançlığı çok normal hele ki hasta kardeşi kıskanmak daha zorlu bir süreç. Çok özel başka ayrıntılar (çocuğun kendine zarar vermesi vb.) yoksa bu süreci yaşayan çocuğa hemen depresyon tanısı konulması, ilaç verilmesi biraz sivri geldi bana. Davranış terapisi ile aşılabiliyor sorunlar, arkadaşının yerind eolsam bir başka uzmana daha danışırdım. En azında internette uzman doktorları barındıran sitelerden danışma hizmeti alırdım. Biz davranış şklimizi değiştirerek ve sabırla epey ilerlemiştik kardeş kıskançlığı konusunda. Şimdi can ciğer kuzu sarması halindeler
Canım benim, sağol iltifatların için :) Hepimiz aynı durumlardayız aynı kilo aralığındakiler farkında mısın? Hepimizin bir motivasyon rüzgarına ihtiyacı var gibi sanki...

Eşinin yaşadığı da gerçekten komik ve ilginç bir tesadüf olmuş, rahat rahat yiyip içebildi mi peki?

Selam kızlarrrrrrrr :122: :122:

Ben geldimmmmmm :122:
Ay bugün inanılmaz yoruldum tam 2 saat hiç durmadan pazarda dolaştık ve bir sürü şey aldım yine
Kafamdaki baharatlıkları buldum anam bunun için bile seviniyorum nasıl birşeyse
Kızıma küçük bir eşortman takımı aldım kışlık tabiki kendi isteği üzerine Kittyli
Birde yine Kittyli taç aldırdı kendine ama takmayı beceremiyor o ayrı
Ablamızda kendine bir sürü toka aldı birde kazaklık ip beğendi bende bugün başladım örmeye bakalım uzun tayt üzerine giyebileceği nar çiçeği renginde bir kazak öreceğim kendisine
Kız kardeşimde benden gaza gelip ip aldı ama ben ona lastik başladım ilmek atmayı hala bilmiyor diye kız diyor ben kol kesmeyide bilmiyorum yaka kesmeyi de dedim sen ör oraya gelince ben hallederim
İMÇ usulü kazak örecek anlıaycağınız

Eve gelip baharatlıklarımı yıkadım hemen yemeğide koydum ateşe
Şimdi tam Pc başına oturdum eşim geldi yemek pişene kadar gir aşkım ben sana hiç girme dermiyim dedi nasıl biliyorum ama herifimi Fazla takılınca kıskanıyor herhalde

Canım demekki daha RAbbim oldu demedi ki kızın bu kadar karşı çıkıyor
üzülme bence en kısa zamanda kendide istemeyecek benim kız kardeşimin ikizleride 5 yaşındalar iki sene oluyor daha çişlerini söyleyeli Herşeyin bir zamanı var kendini mutsuz etme zamanı gelince zaten kendi kendine söylecektir

Canım amcaoğlunuzun bebişi için gözünüz aydın Rabbim analı babalı büyütsün
Görümcenin eltisininde başı sağ olsun inan çok üzüldüm...Allah ailesine sabırlar versin ...Aminnnnnn

Bu arada seninde maşallahın var darısı bizlerin başına canım

İyi akşamlar :) Bugün annemin doğum günü, az sonra onlara gideceğiz. Gitmeden girip geçmişi okudum, amma uzun geldi bana :)...........

Canım Annenin doğum günü kutlu olsun
Rabbim nice sağlıklu ve mutlu yaşlar nasip etsin inşallah....Aminnnnnnnnn

merhabalar herkese
bugün de diğer kardeşim ve yeğenlerimi ağırladım güzel oldu benim için
menüler karıştı tabii 1 dilim börek ve kek yedim ekstradan malesef bu hafta hiç sporum da yok nerdeyse
umuttcum Allah annene sağlıklı uzun ömürler versin inşallah nice yaşlar görün beraberce

Bu akşam yalnızım kızımla ..eşim seyahete çıktı ..Akşam menümde yoğurt 3 tane köfte vardı ha birde peynir almıştım ondan bir kibrit kutusu ve su.. Yatmadan birde ıhlamur içicem...

Bu akşam yalnızım kızımla ..eşim seyahete çıktı ..Akşam menümde yoğurt 3 tane köfte vardı ha birde peynir almıştım ondan bir kibrit kutusu ve su.. Yatmadan birde ıhlamur içicem...

Allah kavuştursun canım
Keşke benimkide bir iş seyahatine çıksada bende biraz yanlız kalsam herhalde sabaha kadar sizle sohbet ederdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…